76 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Τετ Νοε 21, 2012 2:06 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου χρυσααα τη κανεις?? μια χαρα ειμαι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟeirini7 έγραψε:Χρύσα εννοείται!! ευκαιρία να γνωριστούμε ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ
Καληνύχτα Βάσω μου!!
κορίτσια σας εγκαταλείπω κι εγώ....πολλά πολλά φιλιά!!!!καλό ξημέρωμα!
FOTINI28 έγραψε:XrysaB έγραψε:FOTINI28 έγραψε:ΧΡΥΣΑ !! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ??? ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ!!!
Ναι κορίτσι η ταλούλα και ο σαιμον ητο ΔΙΚΌ σου είναι γλυκα
ΜΑΛΤΕΖ Η ΚΑΝΙΣ??? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΜΙΑΙΜΟ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ
XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:αφρουλα εγω μαλλον εχω οπισθια κλιση μητρας εχει καμμια αλλη εκτος απο μενα????
ΕΓΏ έχω μια ΜΙΚΡΉ κλίση ΑΛΛΑ δεν είναι τιποτα
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ[/quoteeirini7 έγραψε:Χρύσα εννοείται!! ευκαιρία να γνωριστούμε ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ
Καληνύχτα Βάσω μου!!
κορίτσια σας εγκαταλείπω κι εγώ....πολλά πολλά φιλιά!!!!καλό ξημέρωμα!
ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ......ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..ΜΕ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?????αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:αφρουλα εγω μαλλον εχω οπισθια κλιση μητρας εχει καμμια αλλη εκτος απο μενα????
οταν εχεις περιοδο την πρωτη και δευτερη μερα πονας???? εγω υποφερω
art86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.......ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??ΓΤ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΠΤ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ Κ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛ ΣΕ ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΞΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΟΟΟΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΜΑ ΠΟΝΑΣ>??????αγαπη έγραψε:art86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.......ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??ΓΤ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΠΤ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ?
μπορεις να ρωτησεις τον γυναικολογο σου οταν κανεις κολπικο υπερηχο ή οταν πας για τεστ παπ
αγαπη έγραψε:XrysaB έγραψε:αγαπη έγραψε:αφρουλα εγω μαλλον εχω οπισθια κλιση μητρας εχει καμμια αλλη εκτος απο μενα????
οταν εχεις περιοδο την πρωτη και δευτερη μερα πονας???? εγω υποφερω
ΝΑΙ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ..ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΤ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙαγαπη έγραψε:αρτεμακι η φυσιολογικη μητρα εχει προσθια κλιση ή οπισθια κλιση μητρας ειναι και αυτη φυσιολογικη ομως εκει εχεις και ενα σιγουρο συμπτωμα λεγετε δυσμηνοροια δηλαδη πολυ δυσκολη περιοδος με υπερβολικους πονους χαμηλα στην κοιλια και την μεση και στις 2 περιπτωσεις συλληψη μπορει να γινει και μαλιστα αν καποια μεινει εγκυος με οπισθια κλιση μητρας αυτη ερχετε στα φυσιολογικα δηλαδη παιρνει θεση προσθια κλιση
XrysaB έγραψε:3 μερες ΤΏΡΑ νοιώθω πίεση στη μητρα που γονεταοωπιπ έντονη όταν κινουμαι και ΣΉΜΕΡΑ άρχισα να βγάζω σπυρακια που δεν έχω σχεδόν ποτε και θερμοκρασία 37.λες;
Α ΜΕΤΑ το 2 ώρες ξαπλα με τα πόδια στο ταβάνι και το μαξιλάρι στη μέση.τι ΆΛΛΟ να ΚΆΝΩ ούτε η κομανετση.
Το μικρακι σου τι ΚΆΝΕΙ;
Σταυρουλιτσα μου ελπίζω να μη μας ΈΡΘΕΙ η βρωμουσα
art86 έγραψε:ΝΑΙ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ..ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΤ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙαγαπη έγραψε:αρτεμακι η φυσιολογικη μητρα εχει προσθια κλιση ή οπισθια κλιση μητρας ειναι και αυτη φυσιολογικη ομως εκει εχεις και ενα σιγουρο συμπτωμα λεγετε δυσμηνοροια δηλαδη πολυ δυσκολη περιοδος με υπερβολικους πονους χαμηλα στην κοιλια και την μεση και στις 2 περιπτωσεις συλληψη μπορει να γινει και μαλιστα αν καποια μεινει εγκυος με οπισθια κλιση μητρας αυτη ερχετε στα φυσιολογικα δηλαδη παιρνει θεση προσθια κλιση
ΜΑΚΡΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜFOTINI28 έγραψε:ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΧΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ..ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΝ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!
αφρουλα έγραψε:XrysaB έγραψε:3 μερες ΤΏΡΑ νοιώθω πίεση στη μητρα που γονεταοωπιπ έντονη όταν κινουμαι και ΣΉΜΕΡΑ άρχισα να βγάζω σπυρακια που δεν έχω σχεδόν ποτε και θερμοκρασία 37.λες;
Α ΜΕΤΑ το 2 ώρες ξαπλα με τα πόδια στο ταβάνι και το μαξιλάρι στη μέση.τι ΆΛΛΟ να ΚΆΝΩ ούτε η κομανετση.
Το μικρακι σου τι ΚΆΝΕΙ;
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! 1Η ΦΟΡΑ ΔΕΚΑΤΑ 37. ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ 36,8! ΚΑΙ
ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΔΕ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕΣ
ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΤΣΙ?
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?
XrysaB έγραψε:αφρουλα έγραψε:XrysaB έγραψε:3 μερες ΤΏΡΑ νοιώθω πίεση στη μητρα που γονεταοωπιπ έντονη όταν κινουμαι και ΣΉΜΕΡΑ άρχισα να βγάζω σπυρακια που δεν έχω σχεδόν ποτε και θερμοκρασία 37.λες;
Το μικρακι σου τι ΚΆΝΕΙ;
ΑΑΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΛΑ ΛΕΣ!! ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! 1Η ΦΟΡΑ ΔΕΚΑΤΑ 37. ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ 36,8! ΚΑΙ
ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΔΕ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕΣ
ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΤΣΙ?
Μου είχες πει Μαρη να μείνω μισή ώρα ΑΛΛΑ το ...... Στον καναπέ και άντε λίγο ακομα άντε λίγο ακομα μπήκε κιο ΆΝΤΡΑΣ στο ΠΝΕΎΜΑ και μεινε αφού ΛΈΕΙ η ΑΦΡΟΥΛΑ και κόντεψα να παθω συμφόρηση η γφναικα
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?
XrysaB έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΩ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?
Πηδηχτουλα μητρα να ΈΧΕΙΣ στο γιωργοωτι θα πεις αν βγει ζωηρή η κόρη;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης