526 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 11:58 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!
boubou έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!
σε οποιες κι οποιες δν πιανουν, αλλα σε αυτες που σε αγαπανε πιανουν και παραπιανουν!!
αφρουλα έγραψε:ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!
funghi έγραψε:καλησπερα ειμαι νεο μελος δεν τα παω και καλα με την τεχνολογια θα ηθελα να μαθω που ακριβως γρφω για ενα θεμα που με απασχολει κατατοπιστε με λιγο...δν ειμαι μαμα ειμαι μικρη ακομα ειμαι 23 ετων και απλα θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας βρηκα το φορουμ αυτο αρκετα ενδιαφερον!!
ευχαριστω πολυ!!
αφρουλα έγραψε:
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!
funghi έγραψε:το θεμα μου εχει να κανει με την αδελφικη σχεση που εχει ο φιλος μου με την αδερφη του -οπως καταλαβαινετε υπαρχει θεμα - να φτιαξω νεο θεμα που λεει πανω πανω και να το αναρτησω?
))
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Νοε 22, 2012 12:27 pm, 1 φορά
funghi έγραψε:το θεμα μου εχει να κανει με την αδελφικη σχεση που εχει ο φιλος μου με την αδερφη του -οπως καταλαβαινετε υπαρχει θεμα - να φτιαξω νεο θεμα που λεει πανω πανω και να το αναρτησω?
))
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))
eirini7 έγραψε:Ειρήνη είσαι μέσα για καφεδάκι;;;;
Ελλη,Σταυρούλα
Γειά σου Ολινάκι!τι φωτο;;;;
πάλι πανικός στο φόρουμ ε;;;πωπω κουραστικό
FOTINI28 έγραψε:ΠΟΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΨΑΧΝΑΝΕ??? ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩ ΑΠΟΨΗ!!! ΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ
ΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ
ΑΦΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ????? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΕΣ???ΟΚ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!
Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ..ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ Σ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΟΥ? ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΨΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης