751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 11:41 pm
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΙΝΑΚΙ..ΤΙ ΑΚΝΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝΙΑ!toniach29 έγραψε:καλημερα καραμελιτσα κ ανυπομονη
anypomoni έγραψε:ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝΙΑ!toniach29 έγραψε:καλημερα καραμελιτσα κ ανυπομονη
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.........ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!toniach29 έγραψε:anypomoni έγραψε:ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝΙΑ!toniach29 έγραψε:καλημερα καραμελιτσα κ ανυπομονη
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..Κ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ
anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΚΥΡΟ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑanypomoni έγραψε:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.........ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!toniach29 έγραψε:anypomoni έγραψε:ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝΙΑ!toniach29 έγραψε:καλημερα καραμελιτσα κ ανυπομονη
ΧΘΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ....ΕΚΑΝΑ CLEARBLUE Κ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!karamelitsa22 έγραψε:anypomoni έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΚΥΡΟ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
καλημερα ανυπομονη!απ'οτι ξερω καλυτερα τα τεστ να τα κανεις με τα πρωτα πρωινα ουρα και να ειναι πιο αξιπιστα!
εχεις ηδη καθυστερηση?
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΚΕΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!toniach29 έγραψε:ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑanypomoni έγραψε:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.........ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!!toniach29 έγραψε:anypomoni έγραψε:ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝΙΑ!toniach29 έγραψε:καλημερα καραμελιτσα κ ανυπομονη
ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΠΤ...ΑΓΧΟΣ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ,ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ Κ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΥΡΙΟ...ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ?αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ! ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ,ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ,ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥΥΥΥ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ...Ε?karamelitsa22 έγραψε:η αληθεια ειναι οτι οσες φορες εχω κανει αυτο το clear blue παντα μου βγηκαν σωστες..τωρα, μπορει και να ειχες καθυστερημενη συλληψη..περιμενε να κλεισεις μια εβδομαδα καθυστερησης και πηγαινε να κανεις χοριακη!
τωρα αν βιαζεσαι η χοριακη θα δειξει αμεσως!
αφρουλα μου εχεις δικιο, χρειαζεται απιστευτος συγχρονισμος για να καταφερει το σπορακι να φυτευθει εκει που πρεπει!!
εμεις ομως δεν το βαζουμε κατω!!!συνεχιζουμε μεχρι να πετυχουμε τον στοχο μας!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ!!
ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ Κ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης