876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Παρ Νοε 23, 2012 4:55 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΧΩΣΕΣ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anypomoni έγραψε:ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΓΩ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩΩΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!
art86 έγραψε:ΓΙΑ Ν ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΡΙΑ....ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΣ ΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΥΓΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΤΕ Η ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΩΡΡΗΞΙΑ.......??ΑΣΧΕΤΟ
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα
Τι κάνετε;
αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ! ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ? ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ? ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
XrysaB έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ! ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ? ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ? ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
sorry τελείωσα επειτελους.5/11 εκανα την 6h mera8h 9h 10h 12h 14h 2 φορες ε ήταν Κυριακη και 17η
ΠΡΈΠΕΙ να σταματήσω ΤΏΡΑ;δεν θέλω.α ο κύκλος 26 ημερών
XrysaB έγραψε:Φωτεινουλα μου συγχαρητήρια γιαψτη δουλεια του άντρα σου ΤΏΡΑ βούρ για παιδάκι
Κάθε 3 βδομάδες τα ΚΆΝΩ μπάνιο καλο είναι να μην το κανείς αν δεν περάσουν τουλάχιστον 2 ΑΠΌ το προγουμενο.κάθε 3 βολεύει για να μπαίνουν και πιο σωστά οι αμπουλες τους κάθε ΜΉΝΑ.το βασικό είναι να τα στεγνωνεις ΚΑΛΑ.
Αρτεμουλα μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι και εμενα ο δικός μου όταν ήξερε ΌΤΙ έχω γόνιμες αγχωνοτανε.μια μέρα πριμ μια ΜΕΤΑ δεν χάθηκε και ο κόσμος.θα τα ξαναβρειτε μέχρι να πας στη μανούλα σου
αφρουλα έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟ 32 ΗΜΕΡΩΝ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ 18Η! ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ?
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΕΣ ΧΘΕΣ?
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ! ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!!! ΤΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!! ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ
ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ζουζουνα μου
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ: ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΜΕΧΡΙ ΤΗ 13Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ!!!
xaftounaki έγραψε:Άμα θέλω γίνομαι μια εγω!!!
Χαχα
Δεν σας λέω βέβαια το πλάνο μου για το απόγευμα που του έθεσα μόλις γυρησει
Ντρέπομαι!!
Χαχα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης