451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 9:20 am
XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νινα2012
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Πεμ Νοε 22, 2012 9:32 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΘΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΟΜΩΣ!
ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ! ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ! ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΔΕΥΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ!
toniach29 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ Σ ΕΜΕΝΑ...ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ....ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΛΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΡΥΖΑΚΙ ΛΑΠΑ Κ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΩ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ...
ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΩ Η ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΛΟ?
toniach29 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ Σ ΕΜΕΝΑ...ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ....ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΛΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΡΥΖΑΚΙ ΛΑΠΑ Κ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
inka έγραψε:toniach29 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...
οχου τόνια μου!εχεις οισοφαγητική παλινδρομηση!θέλει προσοχη!!Αντε λίγη υπομονη ακομη!!τζαναμπέτικο το παιδι σου!!
inka έγραψε:επίσης τονια μου, λένε ότι η εγγυος όταν έχει πολλές καούρεςκαι αναγωγές, το μωρό εχει πλούσια κωμη!!!
boubou έγραψε:αγαπη , πολυ γελασα με την ευχη!!!καλε δν το λεω να σε πιεσω.. το λεω να μας πεις εγκυκλοπεδικα μεχρι ποτε θα το αφησεις μεχρι να αρχισεις να πονηρευεσαι!!! ..οσο κανεις ελευθερα δν εισαι και 100% σιγουρη οτι δν εγινε τιποτα..αφου το σπερμα ζει μερες!!!
Σταυρουλα..μπαααααα δν τα εχω και σε τοσο εκτιμηση τα χρηματα για να το κανω γι αυτο!!
Ειμαι σιγουρη οτι και οι 2 ειστε ακομη πιο κουκλες απο κοντα χαιρομαι που τα περασατε ομορφα!!
Αφρουλα κλαιω!χαχαχαχαχαχα εισαι απιστευτη!!!
αχ ελπιζω καποια στιγμη να σου φυγει το αγχος και να το χαρεις!!! Αντι να το απολαμβανεις που εισαι χαλαρη και δν εχεις ενοχλησεις, αγχωνεσαι!!!
Τονια τουλαχιστον αφου ξερεις που οφειλεται τωρα μπορεις να το διορθωσεις!!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ!!! ΟΥΦ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ (5 ΕΒΔ + 2 ΗΜΕΡΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ! ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 30/11 ΞΑΝΑ! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΝΟΡΜΑΛ! ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΧΝΑΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!
αλλη πεινασμενη βλεπω απο εδωαφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
ΕΛΛΗ ΟΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ? Ε?
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης