426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 8:51 am
XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου Τόνια
ΑΓΑΠΗ ακόμη ΤΊΠΟΤΑ;
ΑΓΑΠΗ ακόμη ΤΊΠΟΤΑ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΕΙΑ ΣΟΥΤ ΧΡΥΣΑ!!!XrysaB έγραψε:Γεια σου Τόνια
ΑΓΑΠΗ ακόμη ΤΊΠΟΤΑ;
XrysaB έγραψε:Γεια σου Τόνια
ΑΓΑΠΗ ακόμη ΤΊΠΟΤΑ;
boubou έγραψε:αγαπη μια μικρη ερωτηση.. μεχρι ποτε θα περιμενεις μεχρι να δοκιμασεις να κανεις ενα απο τα 30 τεστς σου?????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? αρχιζω και αγωνιω!!
τονια ελπιζω να ειναι περαστικο και να ηρεμισεις συντομα!! μιλησες με τον γιατρο μηπως σου πει να παρεις κατι να βελτιωσεις την κατασταση?
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ! ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ? ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΠΩΣ ΠΑΣ?
boubou έγραψε:αγαπη μια μικρη ερωτηση.. μεχρι ποτε θα περιμενεις μεχρι να δοκιμασεις να κανεις ενα απο τα 30 τεστς σου?????ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? αρχιζω και αγωνιω!!
τονια ελπιζω να ειναι περαστικο και να ηρεμισεις συντομα!! μιλησες με τον γιατρο μηπως σου πει να παρεις κατι να βελτιωσεις την κατασταση?
toniach29 έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟ,,,ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕ?
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!) ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ BAN! ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!
αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟ,,,ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕ?
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΔΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ!
αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟ,,,ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕ?
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΔΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης