151 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Τετ Νοε 21, 2012 11:07 pm
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια
ΟΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΗΤΑΝ ΡΟΖ-ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΚΑΦΕ?
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ?
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ Η ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ?
ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΝΑΤΕ Κ ΣΕΞ!!
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?
toniach29 έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια
ΟΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..ΚΑΛΕ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ...ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ....
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΘΕΣΕΒΑΛΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΗΤΑΝ ΨΙΛΟΜΑΠΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ COSY CORNER
LindakiS έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια
ΟΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΗΤΑΝ ΡΟΖ-ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΚΑΦΕ?
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ?
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ Η ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ?
ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΚΑΝΑΤΕ Κ ΣΕΞ!!
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?toniach29 έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλημέρααααα σήμερα δεν ειμαι καθόλου καλά.... χθες το βράδυ είχα λίγο αιματακι!!!! κ έχω χεστει πάνω μου!!! Θα παρω σε λίγο τη γιατρό μου αλλά φοβήθηκα πολύ.... αυτό που θυμάμαι να έκανα είναι ότι σφιχτηκα λίγο παραπάνω στην τουαλέτα χωρίς να το θέλω, ενώ προσέχω πολύ ΚΑΙ σε αυτό κ ενιωσα ένα τσίμπημα... μετά έφυγε αυτό...δεν ειχα πονακια καθόλου κ μετά κάναμε πολυυυυυυ χαλαρά λιγο με τον άντρα κ εκεί το είδα!!! τώρα το πρωί δεν έχω ΤΠΤ αλλά ένιωσα λιιιιγο πονακι ελπίζω να μην ήταν ΤΠΤ κ να μη ξαναεμφανιστει.... η γιατρός μου είχε πει ότι αν δω κ λίγο αιματακι είναι πολύ φυσιολογικό κ να μη φοβηθώ... αλλά εγώ δε το γουστάρω! σορυ αν σας επρηξα ....καμιά βοήθεια
ΟΛΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..ΚΑΛΕ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ...ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΑΖΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ
Ευχαριστώωωωωω πολυυυυ ανακουφιστηκααα!!! Χθες ήταν ροζ έντονο σε λίγο ποσότητα αλλά μια φορά στο σκούπισμα κ τέλος!! κ σήμερα πολυυυυ λίγο καφέ κ ΤΠΤ άλλο. το σφίξιμο δεν το έκανα επίτηδες ίσα ίσα προσέχω όσο Γ τις επαφές η γιατρός δε μου ανέφερε ΤΠΤ μέχρι τώρα.... πάω δουλειά κ επανέρχομαι... άσε που τον άντρα μου θα κόψουμε έτσι κ αλλιώς γτ θα φύγει!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ?
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!!! ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ?! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης