176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 12:07 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
goood morming!! κ από εμένα!! τι κάνετε? δε ξέρω ποιες είστε εδω..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Συμπεθερούλα μου!!! Καλά είμαι μια χαρά!! Είχα πολύ δουλειά χθες κ δε κάθισα καθόλου στο pc!!! Σήμερα για την ώρα είμαι χαλαρά!! Πως είσαι?? Τα αγοράκια σου?? Ο γαμπρούλης μου?
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Συμπεθερούλα μου!!! Καλά είμαι μια χαρά!! Είχα πολύ δουλειά χθες κ δε κάθισα καθόλου στο pc!!! Σήμερα για την ώρα είμαι χαλαρά!! Πως είσαι?? Τα αγοράκια σου?? Ο γαμπρούλης μου?
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ Κ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ...ΑΚΟΥΩ Κ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ Κ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ Κ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ...ΑΚΟΥΩ Κ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ Κ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?
καλά μια χαρά μ αρέσει πολύ!! μακάρι να γίνει κάνα θαύμα κ στο μέλλον μονιμοποιηθώ κάπου!!! ΑΑ κ η Αννα μου έχει ξετρελαθεί με τα τουβλάκια από τότε που πήγαμε στη Σαλόνικα στα Lego! Συμπεθέρα έχουμε κ βεβαίωση χιχιχιχι
τι πρωινάδικα ακούς καλέ κ ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σου
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
καλά μια χαρά μ αρέσει πολύ!! μακάρι να γίνει κάνα θαύμα κ στο μέλλον μονιμοποιηθώ κάπου!!! ΑΑ κ η Αννα μου έχει ξετρελαθεί με τα τουβλάκια από τότε που πήγαμε στη Σαλόνικα στα Lego! Συμπεθέρα έχουμε κ βεβαίωση χιχιχιχι
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Γιαννα! Διάβασα ψωνησατε ωραία πραγματάκια ε; Μπραβο
Καλημέρα Μαρακι
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΥΑΤ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
ΜΑΙΡΟΥΛΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΩ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΥΑΤ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
ΜΑΙΡΟΥΛΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΩ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..
εμένα πείτε με ονειροπόλα κ φαντασμένη αλλά ελπίζω!!! Μετά από μεγάλες μπόρες έρχονται καλύτερες ημέρες!!!
ααα καλά ευτυχώς που δε τα βλέπω!!καλέ άνοιγε τη τιβι όταν βγαίνει η σκορδά χιχιχι
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σου Γιάννα τι κάνεις η μικρή σου??
Γιάννα μου έχω πει ότι μπαίνω από τη δουλειά ανα πάσα ώρα κ στη στιγμή μπορώ να βγω χωρίς καμια ειδοποίηση ....πιστεύω να γίνομαι κατανοητή!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Αχ εγώ δε μπορώ πλέον να δω τιβί! Το μεσημέρι λίγο με την Αννούλα έβλεπα τον Μουτσινά κ μετά τα βράδια με παίρνει ο ύπνος στη καρέκλα!!Σκέφτομαι να φέρω το dvd αλλά με βλέπω να κοιμάμαι!
xaftounaki έγραψε:Καλα είμαι κορίτσια
Το μωρο απλα με άφησε άφωνη
Ήταν μια γλυκα, και ήσυχο!!! Δεν την πήρα αγκαλια βέβαια αργότερα
Χαχα
Είδα μια τέλεια συνταγή του Πετρετζίκη για μαλακά μπισκότα και σκέφτομαι το απόγευμα η αύριο να την κάνω
maryz-iraklio kritis έγραψε:άντε συμπεθέρα σε περιμένω να μεγαλώσει το καμάρι μας σε λίγο θα πάρω κ εγώ να δω αν ξύπνησε η μικρή!
Γεια σου καραμελίτσα!! Εσύ από που είσαι??
Γιάννα θα κάνετε γενέθλια το Σάββατο? Στόλισες?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης