201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Πεμ Νοε 22, 2012 12:52 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑ
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑ
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....
άλλος άνθρωπος γίνεται της αρέσει πολύ γενικά η φύση! Πάνω στη Μακεδονία ξετρελάθηκε!!
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....
άλλος άνθρωπος γίνεται της αρέσει πολύ γενικά η φύση! Πάνω στη Μακεδονία ξετρελάθηκε!!
Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Κ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ....ΕΓΩ ΑΝΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....
Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Κ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ....ΕΓΩ ΑΝΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ
ωραίααα στο άλσος!!!! Θα πάμε να μείνουμε συμπεθέρα στα 3-5 πηγάδια θα σου στείλω φώτο το σ/κ θα ξετρελαθείς!!!
toniach29 έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΛΙ...
χαχαχχαχαχαχαχ..τρελη...δεν νομιζω οτι εχει σχεση ο οργασμος..αφου επαφη θα γινει...ο οργασμος τι σχεση εχει...................χρυσακι μου δεν ειδα οτι ησουν μεσα.τι κανεις κοριτσακι μ????αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΡΔΙΑ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΘΑ ΠΑΩ 30/11 ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ!!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ.....! ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ....
ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ? ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης