Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑ

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μου δεν σας γραφω μη νομιζετε εδω ειμαι καλημερα και σε οσες δεν ειπα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy απλα μπαινω και στο τσατ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑ

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

καλως την!!
το κοριτσάκι μου ξύπνησε μόλις κ τρώει το κοκό μη πάει ο νού σας αλλού το αυγό !! έχουμε ένα θέμα με το "β" ακόμα αλλά θα το διορθώσουμε!! Smile Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....

άλλος άνθρωπος γίνεται της αρέσει πολύ γενικά η φύση! Πάνω στη Μακεδονία ξετρελάθηκε!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΤΥ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ....

άλλος άνθρωπος γίνεται της αρέσει πολύ γενικά η φύση! Πάνω στη Μακεδονία ξετρελάθηκε!!

Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Κ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ....ΕΓΩ ΑΝΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Κ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ....ΕΓΩ ΑΝΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ/ΠΕΘΕΡΙΚΑ

ωραίααα στο άλσος!!!! Θα πάμε να μείνουμε συμπεθέρα στα 3-5 πηγάδια θα σου στείλω φώτο το σ/κ θα ξετρελαθείς!!! Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ωραίααα στο άλσος!!!! Θα πάμε να μείνουμε συμπεθέρα στα 3-5 πηγάδια θα σου στείλω φώτο το σ/κ θα ξετρελαθείς!!! Very Happy Very Happy

ΑΧ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ..ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...ΒΡΕ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βάζω ε??? χιχιχιχιχι αα δεν ξέρω από ανακατοσούρες γιατί δεν είχα!!

Μήπως βγάζει μαλλάκια έτσι δε λένε ?

Εμένα πάλι με έχουν πιάσει υπογλυκαιμίες έχω ταράξει κάτι τσοκόντα που είχαμε σπίτι φφφφφφ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ...ΠΩΠΩ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ....ΜΑΛΛΑΚΙΑ??ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΕ ΒΗΑΛΕ ΑΚΡΗ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ ΤΖΟΚΟΝΤΑΑΑ??ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΛΙ... Sad Sad Sad Sad Sad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΛΙ... Sad Sad Sad Sad Sad

μήπως βρε Τόνια μου σε πείραξε κάτι?

LindakiS

LindakiS
Καλημεραααααα και παλιιι!! Συγνωμη που μπηκα ετσι σφηνα πριν και δεν ευχηθηκα ουτε καν στην οικοδεσποινα τις πιο γλυκες ευχες γ τα Χριστουγεννα με ενα τερααααααστιο Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! και με μια τεραστιααααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 990599 και πολυυυ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 377361 με πολυυυ Αγαπηηη

Μιλησα με τη γιατρο μου τις ειπα "ειχα αιματακι" μου λεει "ηρθατε σε επαφη;;" " Λεω "ναι", μου λεει "ειδες που το καταλαβα;;" Μου λεει ποσο ηταν ;; Λεω "μονο μια φορα εντονο ροζ σταματησε τελειως, ο πρωι λιγο καφε και τελος τπτ αλλο. Μου λεει, Απολυτα φυσιολογικο μη τρομαζει απλα μεχρι να ακουσουμε καρδσουλα οχι επαφες...Λεω ετσι κι αλλιως γτ εφυγε...μετα μου λεει βλεπουμε... Τις ειπα και γ την τουαλετα, μου λεει κανενα προβλημα, μεγαλωνει η μητρα σου, ολα ειναι φυσιολογικα μεχρι τωρα, και δεν μπορω να πω τπτ αλλο, γτ δεν ξερω ποσο καλο ειναι το εμβρυο μεχρι να ακουσω καρδουλα. Λεω προγεστερονη να παρω;; Μου λεει σε σενα δεν θα την συνεστηνα , μονο αν ηταν μεγαααλη αναγκη...αυτο...οταν θα βρεθουμε θα τη ρωτησω γτ, φανταζομαι ειναι γ το προβληματακι καρδιας που εχω. Τπτ ανησυχητικο!
Τωρα ειμαι μια χαρα ειμαι δουλιτσα, κανω πολυ απαλες κινησεις γενικα, δεν σηκωνομαι αποτομα. Ολα καλα..Τον αντρα τον εβαλα χερι...συνηλθε πιστευω. Για την ωρα νιωθω ομορφα και αισιοδοξα οπως και πριν....

Τονια μου ΥΠΕΡΟΧΟ αυτοκολλητακι πηρες!! Πωπωωωω τελειοοο! Περαστικουλια με τους εμετουληδες σου στελνω θετικη ενεργεια!

Αννουλα μου αν καταλαβα καλα εχετε νεο μελος, σορυ που δε σου ευχηθηκα! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ σαν τα ψηλα βουνα!

Αφρουλιτα, Γιαννα, Χρυσα, Μαιρουλες, Σοφια και οοοολα τα κοριτσια που ξεχναω πολλααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 315810 κι ευχαριστω γ τη στηριξη! Ειμαι εδω και συμμετεχω στην παρεα και ειμαι ΚΑΛΑ!! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλημερα.........τονια μου μαρακι αννουλα αφρουλιτα ολινακι μου...........ειστε ολεσ καλα???????????ολινακι μου αφου σου ειπε η γιατροσ οτι ολα καλα μην αγχωνεσαι.εμενα παντωσ ο αντρασ μ δεν με πλησιαζε ..ειναι χεστης............με βλεπω οταν ερθει η ωρα 9 μηνες να με εχει σε αποχη.αχχαχαχ..θα κανω ταυτοχρονα δουλειες αλαλ θα ειμαι ον...καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς σε ολεςςςςςςςςςςςςςς

XrysaB

XrysaB
Καλημέρα

Τόνια μου το ματιασαμε το κοριτσάκι σου ΌΤΙ είναι ήσυχο και ΤΏΡΑ σε ταλαιπωρεί

ΟΛΙΝΑΚΙ μη ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ όλα θα πανε καλα ΑΛΛΑ τον αντρουλη σε καραντίνα ΑΠΌ δω και πέρα και να ξεκουράζεσαι

Μαιρη μου ΕΓΏ δεν ΞΈΡΩ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΑΛΛΑ αφου αυξάνεται η χοριακη σου θα είναι όλα ΚΑΛΑ να μην αγχωνεσαι

Άννα ΕΎΧΟΜΑΙ να είναι γουρλιδικο το ΜΩΡΑΚΙ και συντομα να ΈΡΘΕΙ και σε εσάς ΈΝΑ θαυμάσει

Ειρηνακι ελπίζω να μην ηρθε η Κακουργα

ΑΦΡΟΥΛΑ τι γκρινιαζεις είσαι εγκυος λέμε.να μην ανησυχείς και να προσεχείς το ΑΛΙΕΝΑΚΙ μας

Καραμελιτσα Άδη δουλεια;

Γιάννα φιλια στο μικρακι σου

Ινκα μου τι ωραία που το βλέπετε να μεγαλώνει

Είναι άλλες ΜΈΣΑ ;ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΛΛΑ σας διάβασα ΓΡΉΓΟΡΑ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 328109

XrysaB

XrysaB
Αρτεμουλα. Καλημέρα δε συγχρονιζομαστε

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (250 ΑΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΞΕΝΑΓΗΣΗ! ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΣΕ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 2! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 911307 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΡΔΙΑ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΘΑ ΠΑΩ 30/11 ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΟ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sorry εξαμφανίστηκα κ εγώ γιατί έπεσε δουλειά!!! Κάνουν στάση εργασίας οι μόνιμοι κ τρέχουμε εμείς!!!

βρέχει βρέχει....

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΡΔΙΑ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΘΑ ΠΑΩ 30/11 ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΟ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 606100 ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χαχαχχαχαχαχαχ..τρελη...δεν νομιζω οτι εχει σχεση ο οργασμος..αφου επαφη θα γινει...ο οργασμος τι σχεση εχει...................χρυσακι μου δεν ειδα οτι ησουν μεσα.τι κανεις κοριτσακι μ????

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΗΛ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΚΑΠΩΣ ΣΥΝΗΛΘΑ.....
ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΡΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ.....

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ...ΧΑΧΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΚΕΙ..ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ...

XrysaB

XrysaB
Αφρουλακι 8 και ΣΉΜΕΡΑ;
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ.....! Crying or Very sad ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ? Crying or Very sad Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 35468 ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ.....! Crying or Very sad ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ? Crying or Very sad Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 - Σελίδα 9 35468 ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ!

ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ....
ΥΠΟΜΟΝΗ...ΥΠΟΜΟΝΗ..ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ....ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ..ΧΑΧΑΧΖ

ΑΧ ΝΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟΥΛΙ...ΧΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ...ΕΒΑΛΑ Κ ΤΗΝΜΑΝ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις