826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82 Παρ Νοε 23, 2012 4:01 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΟΛΙΝΑΚΙ? ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσια ειχα ρωτησει για τον κυκλο μου που ειναι 30-32 ημερων, για το ποτε ειναι οι γονιμες μερες?ξερει καμια να μου πει?η΄να μου πει ενα σαιτ που τα υπολογιζει?
τον περασμενο μηνα το παρακολουθησα
υπερηχογρφικα και εκανα ωορηξια την 15η μερα!τωρα εχω ραντεβου την δευτερα που ειναι η 10η μερα!λογικα θα μου πει η γιατρος τι βλεπει..
αφρουλα έγραψε:
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 30/11 ΜΕΧΡΙ 3/12 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ!!!
ΟΛΙΝΑΚΙ τι τέλεια τα κουταβακια σου σαν ψεύτικααφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΟΛΙΝΑΚΙ? ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1,00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ 24/11.
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Υ.Γ.ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ...ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΑΣ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ...ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ..Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΓΕΝΙΚΑ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛ ΚΛΑΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!boubou έγραψε:αποφάσισα να ξυπνήσω κι εγώ!!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1,00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ 24/11.
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Υ.Γ.ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
κουκλιτσα μου με συγκίνησες!!! και αυτος ο άντρας σου ..ολα τα λεφτα χαχαχαχα να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις πάντα!!!!
Χρυσα κι εγω 4 κοιμήθηκα γι αυτο ξύπνησα τώρα!!!και να πειτε οτι !! ουτε για πλάκα..σας το ειπα ότι θα ετρωγα ακυρο
Ειρηνη31 θα ερθει στα γενεθλια μου ο άντρας σου!!!! χιχιχι κοιτα να το γιορτάσετε οπως μου αξίζει
καραμελιτσα χαχαχαχ τι απορίες ειναι αυτες που εχεις ????
Αννα άσε πολύ γέλιο σου λέω χθες!!!!! το καταευχαριστήθηκα!!
Ανυπομονη πολύ στεναχωρήθηκα με το γατάκι!!! η αλήθεια ειναι πως αν σου πεταχτεί αποτομα στον δρομο και έχεις ταχύτητα δν μπορεις να κανεις κατι να το αποφύγεις!!!και αυτα τα ατιμα πανε να περασουν το δρόμο την ώρα που περνάς!!!
εγω παντως έχω ζήσει όλα τα συμπτώματα τα διαφορετικά κατα καιρούς και η αλεκα, αλέκα!!μη ξεκουμπηστεί ποτέ!!χαχα οποτε δν κοιτάω τιποτα εκτος απο θετικο τεστ για να πειστω!!
Μαιρη, Τονια, Αφρουλα, Ολινακι
anypomoni έγραψε:
ΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ...ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΑΣ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ...ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ..Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΓΕΝΙΚΑ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛ ΚΛΑΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΕΥΚΟΛΑ....ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ.....boubou έγραψε:anypomoni έγραψε:
ΡΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ...ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΑΣ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ...ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ..Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..ΓΕΝΙΚΑ ΡΙΧΝΩ ΠΟΛ ΚΛΑΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!
ασε γιατι αυτό που λες για το κλαμα εγω το έχω πολύ εύκολο ούτως η αλλως!!! φαντάσου τι θα γίνει όταν θα μείνω έγκυος!! θα κανω πλούσια την zevasoft χαχαχαχαχα
καραμελιτσα εγω καθε βράδυ ξενυχτάω..αλλα μετα οπως βλεπεις σηκώνομαι μεσημερι!!! οποτε λογικο
αφρουλα ασε..ξύπνησα 1.30 .ΜΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ...αλλιως ακομη θα κοιμόμουν!! χαχαχαχα
art86 έγραψε:κοριτσιαα μου καλημερα ...τι μου κανετε.εγω ετσι και ετσι...κατα πασα πιθανουητα σημερα ειανι η γονιμη μ μερα γτ σμρ εχω εντονο πονο και πολλα υγρα...αλλα χθεσ δεν εγινε..πηρα κ εγω τον καλο μ τηλ να του πω οτι το βραδυ α ναι ετοιμοσ για --γτ ερχεται πτωμα και θελω να εινι προετοιμασμενος--και με εκραξε..με ειπε αν δεν σταματησω αν τον πιεζω και να του λεω ποτε ειμα σε γονιμες θα εχω λεει τα αντιθετα αποτελεσματα...του εξηγησα οτι απλα ηθελα αν το ξερει κ μου ειπε οτι το σκεφτοταν ολοη μερα ηθελε να περασουμε ενα πολυ ομορφο βραδυ οι 2 μας ειχε κανονισει να βγουμε και μετα αλλα τον ξενερωσα λεει...και τωρα φοβαμαι οτι θα ειναι θυμωμενος ακι δεν θα γιενι..και εφοσον δεν εχγινε χθες και αμαα δεν γινει και σμρ ενασ κυκλος ακομα χαμενος
ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΑΖΙ Κ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΟΥ ΓΟΗΤΙΑ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ....art86 έγραψε:κοριτσιαα μου καλημερα ...τι μου κανετε.εγω ετσι και ετσι...κατα πασα πιθανουητα σημερα ειανι η γονιμη μ μερα γτ σμρ εχω εντονο πονο και πολλα υγρα...αλλα χθεσ δεν εγινε..πηρα κ εγω τον καλο μ τηλ να του πω οτι το βραδυ α ναι ετοιμοσ για --γτ ερχεται πτωμα και θελω να εινι προετοιμασμενος--και με εκραξε..με ειπε αν δεν σταματησω αν τον πιεζω και να του λεω ποτε ειμα σε γονιμες θα εχω λεει τα αντιθετα αποτελεσματα...του εξηγησα οτι απλα ηθελα αν το ξερει κ μου ειπε οτι το σκεφτοταν ολοη μερα ηθελε να περασουμε ενα πολυ ομορφο βραδυ οι 2 μας ειχε κανονισει να βγουμε και μετα αλλα τον ξενερωσα λεει...και τωρα φοβαμαι οτι θα ειναι θυμωμενος ακι δεν θα γιενι..και εφοσον δεν εχγινε χθες και αμαα δεν γινει και σμρ ενασ κυκλος ακομα χαμενος
boubou έγραψε:καλημερα φουρφουρακι!!!
δν εχεις καθόλου συμπτώματα που να σε προετοιμάζουν για ωορρηξια? εγω μονο τα υγρά εχω που μπορω να καταλαβω ότι φτάνει η μεγάλη ώρα..και μαζί με τα τεστ το επιβεβαιώνω!!! οσο περισσότερο μπορεις!!αν κι εγω αυτο το καθε μερα ρε γμτ το φοβαμαι μηπως όντως αδυνατιζει το σπέρμα και στο τελος κανω μια τρύπα στο νερο!!!
karamelitsa22 έγραψε:αφρουλα μου!!ευχαριστω για την ενημερωση!θα βαλω τα δυνατα μου!!!χαχαχαχαα!!
καλημερα φουρφουρακι!!!εγω εχω γιατρο "ανθρωπο"!!δεν μου στοιχιζει τιποτα!!
παω στο ιατρειο στην σφηνα, βλεπουμε στον υπερηχο, μου δινει την φωτογραφιουλα μου και φευγω!το εκανα πρωτη φορα τον περασμενο μηνα, απλα μου ειπε η γιατρος μου για να μην αγχωνμοναι και για να μαθω το σωμα μου να τον κανουμε ετσι για κανα εξαμινο!
βεβεαια ευχομαι να μην χρειαστει τοσο πολυ και να μου κατσει το σπορακι πιο συντομα!!
καλημερα μπουμπου!!μα καλα ολες ξενυχτησατε χθες!?Ζηλευω!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ?
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ 30η ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 13Η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 16Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΗ 18Η! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Κ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ........ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣ...ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΘΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΤ...ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ??ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣeirini31 έγραψε:Καλημερα κοριτσια
τι κανετε? με πηρε ο αντρας μου και μου ειπε πως αλλαξε το προγραμμα τους και θα γυρισουν στισ 10 Δεκεμβριου
ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ! ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ! ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΚΑΝΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΥΠΝΗΣΕΙ" ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #82
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης