Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 1:49 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στέλα μου, τον έχω ήδη βαφτίσει από τον Μάιο!!! Κατέβασα και την προσευχή του Αγίου Κυπριανού να την διαβάζω και ότι γίνει. Εγώ είμαι σίγουρη ότι τον ματιάζει η μαμά μου και επίσης είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου δεν έχει πρόβλημα. Μια μαμά καταλαβαίνει πότε το μωρό της είναι άρρωστο, πότε έχει πυρετό και πότε είναι νευρικό χωρίς λόγο. Δεν θα το αναλύσω άλλο. Δεν σε παρεξήγησα Ρινούλα απλά δεν είναι ότι καλύτερο να διαβάζει μια μαμά ότι πρέπει να πάει το παιδί της σε επιστήμονα, από τη στιγμή ειδικά που δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Δεν έκανε έτσι όταν είχαμε την περίοδο προσαρμογής στον παιδικό, είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις του και το κλάμα του και συμβαίνει μόνο όταν τον βλέπει η μάνα μου. Είναι μικρός για να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Όσο κι αν θα ήθελα να είχα το παιδί θαύμα δεν το έχω. Είναι ένα φυσιολογικό παιδάκι 14 μηνών.

77πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 1:57 am

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ πιστευω πολυ μα πολυ στο ματι .εμενα ερχεται η γιαγια μ λαικαθε φορα η μικρη κλαμαααααααααααα και κακο μολις φευγει η ακομακ την ωρα που ειναι λεω στον αντρα μξεματιαξετο μωρο δεν γινεται αλλιως

78πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 2:30 am

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα μανούλες. Πήγαμε εχθές στο γιατρό και, πέραν του ότι είναι αδυνατούλης, είναι άψογος. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε στο νευρικό του σύστημα ούτε πουθενά. Οπότε maryanastasia, το παιδάκι μου δεν είναι προβληματικό. Το πήγα και σε παιδίατρο-επιστήμονα. Το ότι πιστεύω εγώ ότι ματιάζεται δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο παιδί μου είτε αυτό είναι ψυχολογικό (λόγω άγχους όπως λέει η RINOULA) είτε νευρολογικό.
Θα τον πάω μια Κυριακή που θα πάω στους γονείς μου στον Άγιο Νεκτάριο στην Καμάριζα να τον διαβάσει λίγο ο παππούλης και θα πάρω και λίγο λαδάκι από το καντήλι. Θα μάθω και το ξεμάτιασμα την Μ.Πέμπτη (αργεί βέβαια αλλά τι να κάνουμε?) και ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι γονείς μου θα συνηθίσουν στην ιδέα ότι έχουν εγγόνι και θα σταματήσουν να το πεθαίνουν έτσι.
Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τις γνώμες σας κι ας μην συμφώνησα με όλες.

Καλημέρα και απο μένα, εγώ το πιστεύω το μάτι φουλ! Θες να το πεις μάτι; Κακιά αύρα, ανταλλαγή ενέργειας; Ασχέτως εκκλησίας οταν κάποιος σε μελετάει είτε με καλό, είτε με κακό τρόπο ή σου μεταδίδει τη δική του ψυχοσύνθεση σε επηρεάζει. Πόσο μάλλον τα μωρά που είναι αγνά. Το μόνο που δεν πιστεύω είναι ότι οι Σαββατογενημμένοι δε ματιάζονται. Εγώ Σάββατο γεννήθηκα και η μάνα μου μια ζωή με ξεμάτιαζε Rolling Eyes Όσο για τον Γέροντα που είπαμε και σε άλλο post μπράβο καλά θα κάνεις να τον πας. Υπόψιν, μπορείς να πάρεις και το τηλ. απο κει και όποτε θες τους παίρνεις και ζητάς να του μελετήσει ο γέροντας μια ευχούλα, όποτε δεν είναι καλά. Smile

79πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 6:33 am

????????

Επισκέπτης
ακριβη μου οσο ξερεις εσυ το παιδακι ΣΟΥ δεν το ξερει κανεις
το ξεχασα οτι ειναι βαφτισμενος καλε τι μπουφος ειμαι αφου σου εκανα και το ημερολογιο και ηταν στις φωτο η βαφτιση
εγω απ τη βιασυνη μου να σου τα πω γρηγορα οσα εμαθα ουτε πηγε το μυαλο μου---συγνωμη
αυτα περι εκμεταλλευσης το ειπα και χτες τα κανουν τα παιδια νηπιαγωγειου καμια σχεση μη σαλταρουμε κιολας
κακη ενεργεια υπαρχει και μπορει ο καθενας μας να την εχει η να την παθει
σαββατα και κυριακες και ματια μπλε η καναρινι δεν εχει σημασια
κανε οπως ειπαμε την προσευχη του Αγ Κυπριανου, πανε εννοειται και εκει που λες και ολα καλα θα πανε ματια μου! ολα καλα...........

80πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 7:07 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ak.fassa έγραψε:Οι παππούδες να στενοχωριούνται? Πλάκα κάνεις? Ίσα ίσα που ψάχνουν αφορμή για να μου γκρινιάξουν. Πιο πολύ τον θέλουν για να δείχνουν ότι έχουν κι εκείνοι εγγόνι. Όταν πάμε σπίτι τους έχουμε καυγά επειδή θέλουν να τον πάνε βόλτα σε όλη τη γειτονιά. Είναι το πρώτο τους, είναι οι τελευταίοι που έγιναν παππούδες και έχουν ανάγκη να το επιδεκνύουν όλη την ώρα.

μονο από αυτό που ειπες μου ηρθε η εικόνα πως θα κάνουν οι παππουδες οταν βλέπουν το μωρό! μηπως πέφτουν με τα μουτρα και το παλαβωνουν το μωρό??? οπως μας ελεγε η μάνα μου "κουτούρντισατε"? και μετα του βγαινει όλη η υπερένταση?? και σε μενα συμβαινει οταν ερχεται κόσμος που με τρελένει , με φωνες τσιρίδες πειράγματα μετά είμαι πάρε με και χτυπα με!! ποσο μάλλον ενα παιδάκι που δεν μπορει να το εκφράσει και που ετσι κι αλλιώς γκρινιαζουν ακόμη κι αν απλά νυστάζουν και τους παίρνει χρόνο μεχρι να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν!εγω στη θέση θα το πήγαινα εκεινη την ωρα στο νοσοκομειο απλά και μόνο για να εξεταστεί ακριβως τη στιγμή που το παθαίνει και να ηρεμησω και εγω! μονο από την περιγραφη που εδωσες φρικαρα! δεν θα αντεχα να το βλέπω ! μπράβο για την ψυχραιμία σου! βασικά σε ολες τις μαμαδες συγχαρητηρια για τη ψυχραιμια σας!

81πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 11:05 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα μανούλες. Πήγαμε εχθές στο γιατρό και, πέραν του ότι είναι αδυνατούλης, είναι άψογος. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε στο νευρικό του σύστημα ούτε πουθενά. Οπότε maryanastasia, το παιδάκι μου δεν είναι προβληματικό. Το πήγα και σε παιδίατρο-επιστήμονα. Το ότι πιστεύω εγώ ότι ματιάζεται δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο παιδί μου είτε αυτό είναι ψυχολογικό (λόγω άγχους όπως λέει η RINOULA) είτε νευρολογικό.
Θα τον πάω μια Κυριακή που θα πάω στους γονείς μου στον Άγιο Νεκτάριο στην Καμάριζα να τον διαβάσει λίγο ο παππούλης και θα πάρω και λίγο λαδάκι από το καντήλι. Θα μάθω και το ξεμάτιασμα την Μ.Πέμπτη (αργεί βέβαια αλλά τι να κάνουμε?) και ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι γονείς μου θα συνηθίσουν στην ιδέα ότι έχουν εγγόνι και θα σταματήσουν να το πεθαίνουν έτσι.
Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τις γνώμες σας κι ας μην συμφώνησα με όλες.

κορίτσι μου είπα κάπου εγώ πως είναι το παιδί σου προβληματικό? είπα απλά να το δει γιατρός γιατί εγώ δεν πιστευω στα καρφιά και σε αυτα. Μην ξεχνάς πως εσύ μας ρώτησες αν πιστευουμε. Ελα παναγία μου που θα πω πως το παιδάκι σου ειναι προβληματικό να το χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιές!

82πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 11:44 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο πρωτο μηνυμα σου περιέγραψες ένα παιδάκι που δεν αισθάνεται εκείνη τη στιγμή καλά, για όποιον λόγο. Φυσικό είναι αφού δεν πιστεύω στο μάτι, να σου προτείνω να ρωτήσεις τον παιδίατρο. Είναι αυτό παράλογο ή προσβλητικό; Αν έτσι το βλέπεις τι να σου πω. Πάντως αν δε θες αυτά που γράφεις να τα σχολιάζουν οι άλλοι, δυστυχώς δε θα πρέπει να τα γράφεις σε δημόσια φόρουμ. Επίσης, μπορεί να μη συμφωνούν όλοι μαζί σου, αυτό δε σημαίνει ότι θέλουν να σε προσβάλουν.

83πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 12:32 pm

Maryanastasia

Maryanastasia
Ακριβώς. Και επειδή διάβασα για καρφιά και μάτια και ευχές και επειδή ρώτησε η κοπέλα αν πιστεύουμε και επειδή εγώ δεν πιστεύω σε καρφιά κτλ είπα να ρω΄τησει έναν επιστήμονα. Καμία διάθεση να προσβάλλω δεν είχα. Χαιρετώ!

84πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 12:43 pm

giapapad

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera, emena pantws o pateras mou me matiazei sunexeia opote den nomizw oti einai mono kako to mati uparxei kai auto tou 8aumasmou! na to brexeis me agiasmo kai na to staurwneis me ladaki!egw to katalabainw giati matiazw tin anipsia mou sunexeia molis tin dw!

85πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τρι Δεκ 04, 2012 10:23 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν, επειδη δε θέλω να προσβαλλω κανεναν και επειδή νιώθω ότι το τραβάω κι εγώ το σκοινί με το τελευταίο μου ποστ, το αφήνω στο ότι καλά να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις, με ξεμάτιασμα ή χωρίς. Καλημέρα Cool

86πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 1:43 am

????????

Επισκέπτης
ρινουλα μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου εννοειται οτι δεν ειπες κατι για κακο, απλα η καθε μανουλα βλεποντας τη λεξη επιστημονας, πως να γινει, ενα σεληνιασμο τον παθαινει! ολα καλα και γι αυτο υπαρχει και ο διαλογος
οσο για το αλλο ΝΑΙ, κι αυτο το ματι της λαχταρας που λεμε, παλι πιανει και ειναι και χειροτερο
να πω κατι που σκεφτηκα ρε συ ακριβη? ολες οι γιαγιαδες ειναι ολο "φτου φτου μη σε ματιαξω" γιατι δεν το κανει και η δικια σας??? και να ησυχασει το παιδι??? ειναι το πιο ευκολο νομιζω.......

87πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 2:17 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατί η δική μου η μαμά Στέλλα μου θεωρεί ότι είναι τέλεια και δεν μπορεί να κάνει κακό σε κανέναν με το μάτι της. Την θεωρώ όμως μεγάλη "γρουσούζα" και της το λέω καθημερινά!!! Θα το λύσουμε το θέμα. Ρινούλα, καμία παρεξήγηση, δεν τίθεται θέμα. Συμφωνώ με την Στέλλα σε ότι είπε...

88πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 2:23 am

????????

Επισκέπτης
ρε αντε απο κει πες της να το φτυνει το μωρο που ειναι και τελεια και το εχει σκασει
πες της αυτο οτι δεν ειναι απο κακο, οτι το ματι ειναι απο λαχταρα επειδη το λατρευει για να μην το παρει στραβα
αν ειναι δυνατον!!!!!!!

89πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 2:26 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να δει το παιδί αν δεν πάει πρώτα στον Άγιο Νεκτάριο να την διαβάσει ο παπάς και να της πει τι να κάνει για να μην μπουχτίζει το παιδί μου και το δέχτηκε. Απλά είναι και λίγο ισχυρογνώμων, από αυτούς που σου σπάνε αφόρητα τα νεύρα αλλά θα κάνει ότι της πω γιατί δεν έχει άλλη επιλογή!

90πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 2:28 am

????????

Επισκέπτης
αντε πουλακι μου καλα εκανες!

91πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 4:15 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ακριβή μου δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις, απλά θέλω να πώ οτι πιστεύω και γω πάρα πολύ στο μάτι.Και στο καλό και στο κακό μάτι.Όταν είναι ματιασμένα τα μωρά(και εγώ) μόλις τα διαβάσουμε στο επόμενο 20λεπτο είναι ΟΚ.Δεν νομίζω οτι είναι τυχαίο.Μου έχουν πει να λέω το πάτερ ημων 7 φορές αλλα προσωπικά εγώ δεν καταφέρνω ποτέ να τα ξεματιάσω, τι να πω μάλον δεν μπορώ να συγκεντροθώ..

92πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 4:20 am

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ak.fassa"]Γιατί η δική μου η μαμά Στέλλα μου θεωρεί ότι είναι τέλεια και δεν μπορεί να κάνει κακό σε κανέναν με το μάτι της. Την θεωρώ όμως μεγάλη "γρουσούζα" και της το λέω καθημερινά!!!

ak.fassa έγραψε:Της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να δει το παιδί αν δεν πάει πρώτα στον Άγιο Νεκτάριο να την διαβάσει ο παπάς και να της πει τι να κάνει για να μην μπουχτίζει το παιδί μου και το δέχτηκε. Απλά είναι και λίγο ισχυρογνώμων, από αυτούς που σου σπάνε αφόρητα τα νεύρα αλλά θα κάνει ότι της πω γιατί δεν έχει άλλη επιλογή!

Respect Respect Respect Respect Ποπο μπράβο σου που της τα λες χύμα !Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω τολμήσει να της πω οτι όποτε τη βλέπω, με το μάτι της και την ενέργειά της δε νιώθω καλά μετά... Embarassed Και δεν είναι ιδέα μου το παθαίνει και ο άντρας μου!

93πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 4:23 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συνέχεια της το λέω. Παλιότερα μας έπιανε κι εμένα και τον άντρα μου όποτε πηγαίναμε για φαγητό. Τώρα όμως έχει το μωρό να ασχολείται κι εμείς ηρεμήσαμε. Τα τραβάει όλα το καημενούλι μου!!!

94πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Τετ Δεκ 05, 2012 4:26 am

????????

Επισκέπτης
τι να πω τετοιο πεισμα να μην πει δυο λεξεις να ελαφρυνει το παιδακι απιστευτη ειναι!!!!

95πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Σαβ Ιαν 26, 2013 2:41 am

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν διάβασα όλα τα ποστ, απαντώ μόνο στην ερώτηση. Ποτέ δεν πίστευα στο μάτι και στα ξεματιάσματα. Η γιαγιά μου μου είχε μάθει να ξεματιάζω όταν ήμουν μικρή αλλά πάλι δεν πίστευα. Μάλιστα εκνευριζόμουν όταν είχα πυρετό να την έχω από πάνω μου να φτύνει Laughing Την αγαπούσα όμως και ήξερα ότι το κάνει για καλό, αλλά δεν ήθελα (και τώρα που το σκέφτομαι ήταν δικαίωμά μου να αποφασίσω αν θέλω, αλλά ψιλά γράμματα τότε!).
Απο τη στιγμή που έκανα ρέικι όμως κατάλαβα ότι και το ξεμάτιασμα δεν είναι κάτι μαγικό, παρά λειτουργεί το ίδιο, με την ενέργεια. Όπως και το ρέικι, λειτουργεί και από κοντά και από απόσταση και ο λόγος είναι ότι αυτός που σου στέλνει ενέργεια το κάνει με καλή πρόθεση. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποιος που έχει κάνει ρέικι δεν θα πάρει την κακή ενέργεια του ματιασμένου, όπως γίνεται στο ξεμμάτιασμα.
Καταλαβαίνω τον κόσμο που δεν τα πιστεύει γιατί κάποτε ήμουν κάθετη ότι αυτά είναι βλακείες κι αυτοί που τα πιστεύουν αφελείς. Αλλά πλέον έχω τις αποδείξεις μου και δε με νοιάζει αν πουν για μένα το ίδιο.

96πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Σαβ Ιαν 26, 2013 2:44 am

????????

Επισκέπτης
Σόρι κορίτσια αλλά, όχι, με τίποτα. Και το Ντεπόν μια χαρά δουλειά κάνει Razz

97πιστεύετε στο μάτι??? - Σελίδα 4 Empty Απ: πιστεύετε στο μάτι??? Σαβ Ιαν 26, 2013 3:18 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw pantws pisteyw!kai otan einai na bgalw th mpempa moy eksw ths bazw fyxto kai mataki gia na mh th matiasoyn.prox8es pou de ths to ebala de stamathse na griniazei... Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις