201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Πεμ Δεκ 13, 2012 6:49 am
el88tse
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια δεν εχω πονο στις συσπασεις απλως τις καταλαβαινω εντοννα τωρα ειμαι 19 εβδομαδων
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Despinaki_86 έγραψε:Αναψυκτικά δεν πίνω και προτιμώ το μέλι απ τη μαρμελαδα! Αλλά ούτε φρουτα??? Είμαι σίγουρη πως επίτηδες μου βαλε καμπύλη ζαχαρου μετά τις γιορτές για να μην φάω γλυκά!!!!! Αλλά εγώ θα τα φτιάξω τα μελομακαρονα σημέρα!
Γραμματική σου βαλε επαναληπτικη καμπύλη τώρα?
Στεφυ περιμενουμε νέα κι απ το νινι σου!
Νάντια που είσαι σημέρα???
kakao_28 έγραψε:Γραμματική για ποιο λόγο έκανες καμπύλη ζαχάρου από τόσο νωρίς?
Εννοώ είχε κάποιο πρόβλημα ή προληπτικά?
Η γιατρός μου μου έιπε πως πρέπει να γίνεται στις εβδομάδες 26-28.
grammatiki έγραψε:kakao_28 έγραψε:Γραμματική για ποιο λόγο έκανες καμπύλη ζαχάρου από τόσο νωρίς?
οχι δεν εχω καποιο προβλημα.ο γιατρος μυο κανει 2 καμπυλες.στις βδομαδς που ειμαι κανει τη μικρη της μιας ωρας και μετα στις βδομαδες περιπου που λες εσυ κανει την 2ωρη
kakao_28 έγραψε:grammatiki έγραψε:kakao_28 έγραψε:Γραμματική για ποιο λόγο έκανες καμπύλη ζαχάρου από τόσο νωρίς?
οχι δεν εχω καποιο προβλημα.ο γιατρος μυο κανει 2 καμπυλες.στις βδομαδς που ειμαι κανει τη μικρη της μιας ωρας και μετα στις βδομαδες περιπου που λες εσυ κανει την 2ωρη
Ααα κατάλαβα!!! Λέω κι εγώ μήπως μου την σημείωσε για πολύ αργα και την πατήσω. Ευχαριστώ πολύ!!
Mar1987 έγραψε:Κοριτσια θα πατε πουθενα στις γιορτες;
Μαράκι κι εμείς λέγαμε για Τρίκαλα Κορινθίας, ο άντρας μου δεν το έχει αποκλείσει, λες να βρεθούμε???Mar1987 έγραψε:Αχ βρε Στεφη μου σε καταλαβαινω!!! Σου ευχομαι να ξεκουραστεις, να ηρεμησεις κ να απολαυσεις τις γιορτες με την οικογενεια σου!!!
Εμεις κανονισαμε για Τρικαλα Κορινθιας για 3 μερουλες τα Χριστουγεννα οικιγενειακα! Ενταξει θα ειναι θα ξεκουραστουμε κ θα χαλαρωσουμε!!
Κοριτσια φευγω τωρα, μιας κ που σημερα δε δουλευω, να παω να παρω δωρακια!!!
Καλη μας μερα!!!!!!
Λες;;; Εμεις θα παμε 23/12 κ θα μεινουμε στα μεσαια Τρικαλα!!!!!voula1980 έγραψε:Μαράκι κι εμείς λέγαμε για Τρίκαλα Κορινθίας, ο άντρας μου δεν το έχει αποκλείσει, λες να βρεθούμε???Mar1987 έγραψε:Αχ βρε Στεφη μου σε καταλαβαινω!!! Σου ευχομαι να ξεκουραστεις, να ηρεμησεις κ να απολαυσεις τις γιορτες με την οικογενεια σου!!!
Εμεις κανονισαμε για Τρικαλα Κορινθιας για 3 μερουλες τα Χριστουγεννα οικιγενειακα! Ενταξει θα ειναι θα ξεκουραστουμε κ θα χαλαρωσουμε!!
Κοριτσια φευγω τωρα, μιας κ που σημερα δε δουλευω, να παω να παρω δωρακια!!!
Καλη μας μερα!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης