226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 14, 2012 9:41 am
voula1980
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη η μικρή μου σήκωσε πυρετό από το απόγευμα 38 αλλά δεν έχει κανένα αλλο συμπτωμα τουλάχιστον προς το παρόν..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μη στεναχωριεσαι Βουλα μου... Ιωσουλα της εποχης θα ειναι... Δως της αντιπυρετικο κ να δεις οτι αυριο θα ειναι καλυτερα!!!voula1980 έγραψε:Κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη η μικρή μου σήκωσε πυρετό από το απόγευμα 38 αλλά δεν έχει κανένα αλλο συμπτωμα τουλάχιστον προς το παρόν..
Ευχαριστώ Μαράκι μου, της έπεσε ευτυχώς, για να δούμε πως θα πάει το βράδυ..Mar1987 έγραψε:Μη στεναχωριεσαι Βουλα μου... Ιωσουλα της εποχης θα ειναι... Δως της αντιπυρετικο κ να δεις οτι αυριο θα ειναι καλυτερα!!!voula1980 έγραψε:Κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημένη η μικρή μου σήκωσε πυρετό από το απόγευμα 38 αλλά δεν έχει κανένα αλλο συμπτωμα τουλάχιστον προς το παρόν..
Καλημέρα Χρυσά μου εμένα κι στις δύο εγκυμοσύνες μου άνοιγε κι μου ανοίγει πολύ συχνά..Μην ανησυχείς..xrisili έγραψε:Καλημερα κοριτσια.. να σας ρωτησω σας ανοιγει καθολου η μυτη στην εγκυμοσυνη? εμενα μου ανοιγει που κ που ειναι φυσιολογικο η να ρωτησω τον γιατρουλη?
Μαράκι απίστευτο , αυτό ακριβώς έχω πάρει για την κόρη μου από το ανατελλω, αλλά αντί για το αρκουδάκι, έχω πάρει μισοφέγγαρο με το μωράκι , πες τους να στο δείξουν...Δεσποινουλα τώρα θα μπω να δω το κρεβατάκι πού λες...Mar1987 έγραψε:Δεσποινακι πολυ μου αρεσε το κρεβατακι!!!! Κ δεν εχει κ γωνιες!!! Πολυ εξυπνο δε θα βρισκει οταν θα μεγαλωσει λιγακι!!!
Εμενα απο την αλλη μου αρεσε αυτο http://www.anatello.gr/cart/krebati-casababy-Elegant-swarovski.html
Το casababy elegant swarovski κ γενικοτερα ολο το στιλ του δωματιου!! Κ οι ριγες στο τοιχο!!!
Ο αντρας μου θα τον βαψει κ σκεφτομουν ανοιχτο σιελ(σαν λευκο του παγου) ολο το δωματιο κ απο τη μια πλευρα του τοιχου ριγες φαρδιες πιο σκουρο γαλαζιο εναλλασομενο με λευκο!!
Αλλη μια ιδεα που μου αρεσε ειναι σε μια πλευρα στον τοιχο να βαψουμε ενα σχεδιο με μια ειδικη μπογια που οταν στεγνωσει γινεται πινακας κ ετσι οταν μεγαλωσει λιγακι να ζωγραφιζει με κιμωλιες σε αυτο το σημειο!!!!!
Βεβαια αυτο που φοβαμαι ειναι μη μαθει να χωγραφιζει στους κ οπου πηγαινουμε παει σε τοιχους κ τους γραφει νομιζοντας οτι ειναι φυσιολογικο... Χαχαχα για φαντασου.....
Δεσποινουλα, ναι μου αρέσει , αφού έχεις κι τέτοια χρώματα στο δωμάτιο εινα ιδανικό, κι μου αρέσει πού είναι 3 σε 1 ...Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Τι κάνετε ?
Βουλίτσα μπράβο στο κοριτσάκι σου πολύ γρήγορα συνήλθε! Σκληρό καρύδι!
Όσο για το καρότσι μάλλον στο graco θα καταλήξω. Όσο και ν μ αρέσει το χρώμα του perego δεν αξίζουν τα 240 ευρώ παραπάνω! Το κρεβατάκι casababy harmony σου άρεσε ? Εγώ ξετρελάθηκα!
Κατά τ άλλα νιώθω ότι το μπούκωμα επανέρχεται και νιώθω κι ένα πόνο στ αυτιά οπότε το ριξα στο χαμομήλι και στα χαρτομάντηλα πάλι... Κι ο Θεός βοηθός!
Κι του χρόνου Στεφάνια μου, εμείς πάλι λέμε να μην πάρουμε άλλη κούνια για το μπέμπη, σκεφτόμαστε μέχρι έξι μήνες να τον βάζω δίπλα στο κρεββάτι μου στο λίκνο πού το έχω από τη Μαρία από το ανατελλω το έχω πάρει, Μαρία δες το είναι τέλειο, η Μαρία θα έχει φτάσει δύο χρόνων κι θα την βάλλω σε κρεβατάκι με ένα καγκελάκι μπροστά...έτσι γλιτώσω Και έξτρα κούνια,,stefy έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα!!! Μολις τελειωσαμε και με το στολισμα του δεντου μας! Η Στελλίτσα μου ακομη κοιμαται... δεν το εχει δει! Ανυπομονω να ξυπνησει. Κοριτσια εγω σκεφτομουν και για κατι τετοιο....
http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1&lang=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36
Βεβαια εμεις εχουμε ηδη το δωματιο στης Στελλίτσας κι για τον μπεμπη δεν θα παρουμε συρταριερα αλλη γιατι δεν χωραει πουθενα. Μονο ενα κρεβατακι θα παρουμε προς το παρον και το σκεφτομουν γι αυτο το συγκεκριμενο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης