Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
375 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 375 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

451ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 21, 2012 11:07 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kakao_28 έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!

Είμαι επιτέλους παντρεμένη!!! χαχαχα

Δεσποινάκι σειρά σου.....

Τουρτίτσα κ εγώ είμαι στην 1η μου εγκυμοσύνη και τη χαίρομαι όσο περισσότερο μπορώ!

Έχω ακόμη εμετούς (μια φορά την ημέρα περίπου) αλλά ευτυχώς διορθώθηκε τελείως το θέμα της τουαλέτας. Πηγαίνω όπως πήγαινα και πριν την εγκυμοσύνη αλλά το νιώθω ότι θα πάω 2-3 ώρες πριν μου έρθει, έχω πονάκια στο έντερο.

Σχετικά με τα κιλά έβαλα μέχρι την 13 περίπου εβδομάδα 2 κιλά και από τότε εως τώρα άλλα 2 (με ντροπή το λέω...)

Κακάο να ζησετε κορίτσι μου!!! Και να γίνετε μια ευτυχισμένη οικογενεια! Εμείς 10/1 παντρευομαστε! Μια μέρα μετά την β επιπεδου!

452ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 21, 2012 11:20 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελένη μου κάνατε β επιπεδου τελικά κι είδαν τις κυστουλες? Μην κλαις βρε κορίτσι μου και προσπάθησε να ηρεμησεις. Εφόσον εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου δεν θα χει κανένα πρόβλημα το νινι.

Να σας πω και τα δικα μου τώρα!!
Καταρχήν χθες το βραδάκι μ έπιασε ένας πόνος στις κλειδώσεις του μπικίνι αλλά εσωτερικα και μόνο με ανοιχτα πόδια δεν πονούσα! Φαντάζομαι έχει να κάνει με την λεκάνη που ανοίγει??? Τι να πω?
Επίσης!! Ένιωσα το νινι χθες!!!!! Είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτό! Ένιωσα κάτι σαν μπουνιτσα και μετά εκείνο το σημείο της κοιλίας μου σκληρυνε! Λες κι εκατσε εκεί ήταν! Αλλά ήμουν όρθια κι όχι ξαπλα!

453ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 21, 2012 11:35 pm

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι στην β επιπεδου τα βρηκαν αυτα ο πλακουντας ειναι χαμηλα και αν δεν ανεβει μεχρι 26 εβδομαδες τοτε παω σιγουρα για καισαρικη εμποδιζει το μωρο να κατεβει και να προσεχω να μην κουραζομαι να μην συκωνω βαρη να μην σπρωχνωω και ολα αυτα γιατι ειναι ευκολο να παθω αιμορραγια

454ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 21, 2012 11:43 pm

Kately12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα σε ολες!! Πω,πω ποσα νεα διαβασα απο τις τελευταιες δυο ημερες! Ελπιζω να ειστε ολες τελεια!
Ελενη μου μην ανησυχεις,με σταναχωρεις! Αν ο γιατρος ειχε ανησυχησει θα το ειχες καταλαβει. Ξανασυζητατο μαζι του αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα! Αλλα μην στεναχωριεσαι γιατι αυτο επηρεαζει και το μικρουλι!
Εμεις πηγαμε χτες το βραδυ στο γιατρο και μας βρηκε μια χαρα! Ειναι κοριτσακι τελικα απ´οτι ειπε γιατι το ειδε ξεκαθαρα! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Και την βρηκε τελεια σε αναλογιες! Κουνιοταν συνεχεια! Μου ειπε να κλεισω σε 10-15 μερες την Β επιπεδου οποτε μολις κλεισω το ραντεβου θα σας πω!
Σημερα ξυπνησα τοσο χαλαρη! Εχω και αδεια την επομενη εβδομαδα και μου φαινεται ονειρο!

455ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 1:43 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:
grammatiki έγραψε:οσο για τα κιλα νομιζω οτι παιζει ρολο η εκκινηση της καθε γυναικας.δηλαδη απο ποσα κιλα ξεκιναει την εγκυμοσυνη της.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αν μια κοπελα ειναι αδυνατη μπορει να παρει και 30 κιλα.μεχρι 15 κιλα νομιζω ειναι ενα ικανοποιητικο νουμερο.συνηθως λενε οι γιατροι το πρωτο τριμηνο δεν πρεπει να παρεις ουτε ενα κιλο απο την αποψη οτι το εμβρυο δεν χρειαζεται κατι στο πρωτο τριμηνο.

Γραμματική μου νομίζω πως τα αποξηραμενα φρούτα περιέχουν ζάχαρη,οπότε εγώ θα σου λεγα να φας κανένα ακτινιδιο, δημητριακά ολικής και γάλα έστω το απλό! Εμένα με βοηθάει πολύ ο σίδηρος στο θέμα τουαλέτα!

ποιον σιδηρο παιρνεις και σε βοηθαει;μηπως τελικα εγω δεν παιρνω τον σωστο σιδηρο;

456ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 1:44 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Ελένη μου κάνατε β επιπεδου τελικά κι είδαν τις κυστουλες? Μην κλαις βρε κορίτσι μου και προσπάθησε να ηρεμησεις. Εφόσον εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου δεν θα χει κανένα πρόβλημα το νινι.

Να σας πω και τα δικα μου τώρα!!
Καταρχήν χθες το βραδάκι μ έπιασε ένας πόνος στις κλειδώσεις του μπικίνι αλλά εσωτερικα και μόνο με ανοιχτα πόδια δεν πονούσα! Φαντάζομαι έχει να κάνει με την λεκάνη που ανοίγει??? Τι να πω?
Επίσης!! Ένιωσα το νινι χθες!!!!! Είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτό! Ένιωσα κάτι σαν μπουνιτσα και μετά εκείνο το σημείο της κοιλίας μου σκληρυνε! Λες κι εκατσε εκεί ήταν! Αλλά ήμουν όρθια κι όχι ξαπλα!

αυτο που λες δεσποινακι με τη περιοχη μπικινι το εχω αρκετες μερες.μια ερχεαι μια φευγει

457ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 1:46 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kately12 έγραψε:Καλημερα σε ολες!! Πω,πω ποσα νεα διαβασα απο τις τελευταιες δυο ημερες! Ελπιζω να ειστε ολες τελεια!
Ελενη μου μην ανησυχεις,με σταναχωρεις! Αν ο γιατρος ειχε ανησυχησει θα το ειχες καταλαβει. Ξανασυζητατο μαζι του αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα! Αλλα μην στεναχωριεσαι γιατι αυτο επηρεαζει και το μικρουλι!
Εμεις πηγαμε χτες το βραδυ στο γιατρο και μας βρηκε μια χαρα! Ειναι κοριτσακι τελικα απ´οτι ειπε γιατι το ειδε ξεκαθαρα! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Και την βρηκε τελεια σε αναλογιες! Κουνιοταν συνεχεια! Μου ειπε να κλεισω σε 10-15 μερες την Β επιπεδου οποτε μολις κλεισω το ραντεβου θα σας πω!
Σημερα ξυπνησα τοσο χαλαρη! Εχω και αδεια την επομενη εβδομαδα και μου φαινεται ονειρο!

μπραβο κοριτσακι μου με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας λοιπον

458ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 2:06 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kately,συγχαρητήρια και για τη δική σου τη νυφούλα, τι ωραία!!!!!

Δεσποινακι, ο σιδηρος γενικά χειροτερεύει τη δυσκοιλιότητα! Εσενα σε βοηθάει?? Α, τυχερή είσαι! Εμενα χειρότερα με δυσκολεύει. Ευτυχώς απο τοτε που τον πινω πρωι πολύ πριν απο το πρωινο είναι λίιιιγο καλύτερα. Δηλαδη μπορει να σηκωθω στις 8 για ...ούρημα και το πίνω και ξαναπεφτω και ξυπναω 10-11-12 κλπ χαχαχα και τρωω πρωινο. Πρεπει λεει να το πινουμε μιση ωρα πριν το φαγητο να απορροφάται και καλύτερα ο σίδηρος.

459ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 2:28 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Kately,συγχαρητήρια και για τη δική σου τη νυφούλα, τι ωραία!!!!!

Δεσποινακι, ο σιδηρος γενικά χειροτερεύει τη δυσκοιλιότητα! Εσενα σε βοηθάει?? Α, τυχερή είσαι! Εμενα χειρότερα με δυσκολεύει. Ευτυχώς απο τοτε που τον πινω πρωι πολύ πριν απο το πρωινο είναι λίιιιγο καλύτερα. Δηλαδη μπορει να σηκωθω στις 8 για ...ούρημα και το πίνω και ξαναπεφτω και ξυπναω 10-11-12 κλπ χαχαχα και τρωω πρωινο. Πρεπει λεει να το πινουμε μιση ωρα πριν το φαγητο να απορροφάται και καλύτερα ο σίδηρος.

μηπως να το κανω ετσι και εγω;να τον παιρνω πριν το πρωινο;γιατι εγω τον παιρνω πριν το μεσημεριανο

460ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 2:50 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σε όλες τις κούκλες! Τι κάνετε; Πωπω νέα!
Λοιπόν τουρτίτσ-Γεωργία εγώ είμαι η Νάνσυ, όπως λέει και δίπλα, και αυτό είναι το πρώτο μου παιδάκι.Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό να δεχτείς και το επόμενο!
Κακάο-Μαρία να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να αποκτήσετε μια μεγάλη οικογένεια!
Kately κι εσύ κοριτσάκι ε; Τα ερωτηματικά τα γεμίζουμε με νύφες! Με το καλό να την πάρεις αγκαλιά!
Ελένη μου προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο γίνεται! Ξέρω ότι θα σκέφτεσαι απ έξω από το χορό καλά τα λέμε όλοι, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη. Προσπάθησε για το μωράκι σου να ηρεμήσεις! Αφού ο γιατρός σου δεν ανησυχεί, τότε πάει να πει ότι δεν είναι πρόβλημα. Ακολούθησε τις συμβουλές του και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος! Μην στεναχωριέσαι!
Δεσποινάκι καλά είναι και στο σπίτι και πιο καλά αν δεν φιλοξενείς και κανέναν Wink Κι εμείς σπίτι θα μείνουμε και θα είμαστε τα δυο μας. Και αν θα έρθουν για φιλοξενία θα είναι οι γονείς μου, κάτι που σημαίνει ξεκούραση για μένα και όχι κούραση, αφού θα τα αναλάβουν όλα εκείνοι αλλά δεν το βλέπω το θαύμα να γίνεται! Χα,χα,χα!
Με τη δυσκοιλιότητα έχω κάποιες φορές κι εγώ ένα θεματάκι! Αλλά ευτυχώς σε σημείο που το αντιμετωπίζω! Τρώω πολλά πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, κάθε μέρα ένα μπολ με γάλα και δημητριακά, πίνω και αρκετό νερό και όταν δω ότι δυσκολεύομαι προσέχω και περιορίζω τα φαγητά που μπορεί να το προκαλούν, μακαρόνια, ρύζια, ψωμια κτλ και την παλεύω! Ευτυχώς με το σίδηρο δεν είδα επιδείνωση!
Από κιλά η δική μου ζυγαριά δείχνει +3 και του γιατρού +4 αλλά καμία σχέση τα ρούχα που φορούσα προχθές με των προηγούμενων φορών άρα κάπου στη μέση είναι η αλήθεια! Μου είπε ότι είμαι καλά και να κρατηθώ. Δεν βρήκε λόγο να μου φωνάξει! Μόνο τη σοκολάτα που κρατούσα στραβοκοιτούσε αλλά του είπα ότι ήταν για ιερό σκοπό...ήθελα να δω το παιδί μου ξύπνιο γιατί την τελευταία φορά έριχνε τρελούς ύπνους!

461ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 5:15 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, Ελενίτσα μη μου στεναχωριέσαι σε δύο φίλες μου είδαν έτσι κυστουλες κι αποροφηθηκαν κατά τη διάρκεια της κύησης, όσο για τον πλακούντα, αν διαβάσεις σε διάφορα σάιτ θα δεις πως πολλές έχουν κι γέννησαν μια χαρά κι μη φοβάσαι την καισαρική, σημασία είναι η ασφάλεια η δική σου κι του μωρού κι να είσαι σίγουρη ότι όταν θα την πάρεις αγκαλιά θα τα έχεις ξεχάσει όλα,...Γι αυτό χαλάρωσε , προσευχησου στο Χριστουλη κι ολα θα πάνε κατ ευχήν..
Τώρα αν θέλεις μια δεύτερη γνώμη, να ξανακάνεις Β επιπέδου, έχω ακούσει απο πολλές γυναίκες ότι υπάρχει ένας εμβρυολογος ειδικευομενος στη Β επιπέδου, λέγεται Πλούταρχος Κουρτης..Στοιχεία δεν ξέρω, μπορείς να τα βρεις στο ίντερνετ...

Μαρία να ζήσετε κοπέλα μου κι το σπίτι σας να γεμίσει απο χαμόγελα παιδιών..

Γραμματική εμένα με βοήθησε πολύ το πολύ νερό για τη δυσκοιλιότητα..

462ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 7:08 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κακαο τωρα διαβασα οτι παντρευτηκες.να ζησετε και παντα ευτυχισμενοι να ειστε.

kately με το καλο το κοριτσακι σου.

463ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 8:03 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:
grammatiki έγραψε:οσο για τα κιλα νομιζω οτι παιζει ρολο η εκκινηση της καθε γυναικας.δηλαδη απο ποσα κιλα ξεκιναει την εγκυμοσυνη της.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αν μια κοπελα ειναι αδυνατη μπορει να παρει και 30 κιλα.μεχρι 15 κιλα νομιζω ειναι ενα ικανοποιητικο νουμερο.συνηθως λενε οι γιατροι το πρωτο τριμηνο δεν πρεπει να παρεις ουτε ενα κιλο απο την αποψη οτι το εμβρυο δεν χρειαζεται κατι στο πρωτο τριμηνο.

Γραμματική μου νομίζω πως τα αποξηραμενα φρούτα περιέχουν ζάχαρη,οπότε εγώ θα σου λεγα να φας κανένα ακτινιδιο, δημητριακά ολικής και γάλα έστω το απλό! Εμένα με βοηθάει πολύ ο σίδηρος στο θέμα τουαλέτα!

ποιον σιδηρο παιρνεις και σε βοηθαει;μηπως τελικα εγω δεν παιρνω τον σωστο σιδηρο;

Παίρνω pherosanol από σίδηρο,τις καψουλες γιατι οι αμπουλες δεν με βολεύουν! Εμένα με βοηθάει πολύ ο σίδηρος!

464ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 8:13 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελένη είναι καλή η ιδέα για μια δεύτερη β επιπεδου κι εγώ νομίζω θα το έκανα,μπράβο Βούλα!
Κατερινακι κι άλλη μπουμπου περιμενουμε,τι καλά! Έφυγαν τα ερωτηματικά επιτελους,μόνο ένα σε μένα αφησα μην μας κάνει καμία έκπληξη στην β επιπεδου και ψαχνόμαστε!!!
Νανσυ μια χαρά είσαι στο +3!!! Όσο για την σοκολάτα κι εγώ θα χω μια στην β επιπεδου μαζί μου.
Πφφφ αύριο ξεκινάνε οι φιλοξενουμενοι...

465ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 8:26 am

Nancy82

Nancy82
Δεσποινάκι και αν υποθέσουμε ότι το μωρό είναι όντως 400 γρ. αρα εγώ έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά!!!!!!!!!!! Χα,χα,χα!
Λοιπόν εγώ είχα πιει ένα κουτάκι φυσικό χυμό life πορτοκάλι και τσάκισα και μισή Lacta και όλα αυτά στην αίθουσα αναμονής του γιατρού για να είμαι σίγουρη. Την προηγούμενη φορά την είχα φάει νωρίτερα τη σοκολάτα και το μανάρι μου κοιμόταν! Οπότε οργανώσου! Και καλά κουράγια με τους επισκέπτες!
Βούλα πολύ καλή ιδέα η β΄ επιπέδου! Ελένη μάλλον κι εγώ θα την έκανα αν με βοηθούσε να ηρεμήσω!

466ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 9:45 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η γεωργια τουρτισα μας εχει πει ημερομηνια και φυλο;δε την βλεπω στο τικερακι της δεσποινας.

467ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 1:51 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
grammatiki έγραψε:η γεωργια τουρτισα μας εχει πει ημερομηνια και φυλο;δε την βλεπω στο τικερακι της δεσποινας.
εχω πει αλλα μαλλον δεν το προσεξατε.
21μαιου,αγορακι(μαλλον).

468ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 22, 2012 11:39 pm

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια φευγουμε για 3 μερουλες κ εκει που θα παμε δε ξερω αν θα εχω ιντερνετ.. Σας ευχομαι, λοιπον, καλα Χριστουγεννα!!!!! Να περασετε τελεια κ να ευχαριστηθειτε αυτες τις αγιες μερες με την οικογενεια σας κ αγαπημενους φιλους!!!!
Θα ξαναμιλησουμε μετα τα Χριστουγεννα να μου πειτε νεα!!!
Πολλα φιλακια!!!!

469ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 12:46 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια.Ελπίζω να είστε όλες καλά,και ιδιως τα μωράκια σας.
Σημερα δουλεύει ο αντρας μου και είμαι ολη μερα μοοοοοονη.
Βρε κορίτσια,οταν η γιατρός μου είπε να μην κουράζομαι κ να μην κάνω δουλειές,εννοεί δλδ ούτε στο μάρκετ να μην πηγαίνω..??Δεν γίνεται...θελω να παω για ψώνια..θα σκάσω.. Sad

470ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 1:20 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Mar1987"]Κοριτσακια φευγουμε για 3 μερουλες κ εκει που θα παμε δε ξερω αν θα εχω ιντερνετ.. Σας ευχομαι, λοιπον, καλα Χριστουγεννα!!!!! Να περασετε τελεια κ να ευχαριστηθειτε αυτες τις αγιες μερες με την οικογενεια σας κ αγαπημενους φιλους!!!!
Θα ξαναμιλησουμε μετα τα Χριστουγεννα να μου πειτε νεα!!!
Πολλα φιλακια!!!!
[/quote

καλα χριστουγεννα κοριτσακι μου καλα να περασεις

471ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 1:21 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannakom έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια.Ελπίζω να είστε όλες καλά,και ιδιως τα μωράκια σας.
Σημερα δουλεύει ο αντρας μου και είμαι ολη μερα μοοοοοονη.
Βρε κορίτσια,οταν η γιατρός μου είπε να μην κουράζομαι κ να μην κάνω δουλειές,εννοεί δλδ ούτε στο μάρκετ να μην πηγαίνω..??Δεν γίνεται...θελω να παω για ψώνια..θα σκάσω.. Sad

μαλλον θα αναφεροταν στο να κουβαλας βαρος επανω σου.πχ τωρα αν πας σουπερ μαρκετ δε θα πρεπει να σηκωσεις τις σακουλες;οποτε αστο καλυτερα

472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 1:39 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καταλαβα....εγκλειστη δηλαδη.. Mad

473ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 4:56 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι καλά να περάσεις και καλά χριστούγεννα και σε σένα!!!
Ιωάννα καλύτερα να τις φορτωσεις σε άλλον τις δουλειές,αυτό κάνω κι εγώ κι απολαμβάνω μόνο τις βόλτες!

474ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 5:03 am

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!!!

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...
Δεν μπήκα καθόλου εχθές γιατί κάναμε ένα παρτάκι για τους φίλους και ήμουν όλη μέρα στην οργάνωση.

Κάποια κοπέλα δε θυμάμαι ποια με ρώτησε τι έκανα και ξεπέρασα το πρόβλημα της τουαλέτας. Δεν έκανα τίποτα απολύτως... μόνο του έστρωσε..
Το μόνο που πιστεύω πως με βοήθησε αρκετά είναι το χάπι του σιδήρου. Παίρνω το ferro sunol (δεν είμαι σίγουρη πως γράφεται έτσι).

Σχετικά με τις δουλειές του σπιτίου κάνω σχεδόν τα πάντα, αλλά πάντα όταν είναι και ο άντρας μου δίπλα (σήκωσε αυτό, κατάβασε εκείνο κτλ).
Στο σούπερ πηγαίνουμε μαζί ή μόνη μου πάω μόνο για 1-2 πραγματάκια.
Δε ξέρω ρε κορίτσια αλλά εμένα ο άντρας μου έχει γίνει τόσο καλός με την εγκυμοσύνη μου.... είναι όλη την ώρα σε ετοιμότητα μην του ζητήσω κάτι. Μακάρι να είναι έτσι για πάντα και να μην με ξεχάσει με τη γέννηση της μπέμπας... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 534787

475ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Κυρ Δεκ 23, 2012 12:56 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κακάο κι εγώ fero sanol παίρνω και με βοηθάει πολύ αυτός ο σίδηρος με το θέμα τουαλετα!! Δεν εχω κανένα πρόβλημα!
Μας έφεραν δώρα για την μάλλον μπεμπα! Παπουτσακια αγκαλιας Disney με τον winnie και 2 φορμακια εσωρουχακια ροζζζζ!!
Τα κοιτάω,τα ξανακοιτάω και προσπαθώ να πιστέψω ότι εκεί μέσα θα ναι το παιδάκι μου... Συγκινηση πολύ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις