51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Παρ Δεκ 07, 2012 12:39 am
Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω Ελενη μου!!!! Καλα αποτελεσματα!!!!!el88tse έγραψε:θα την κανω τρικαλα σε εξωτερικο γιατρο που εχει τα μηχανηματα 120ευρω οσο η αυχενικη μαζι με το αιμα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευχαριστω Ελενη μου!!!! Καλα αποτελεσματα!!!!!el88tse έγραψε:θα την κανω τρικαλα σε εξωτερικο γιατρο που εχει τα μηχανηματα 120ευρω οσο η αυχενικη μαζι με το αιμα
GeorgiaM έγραψε:Τελικα τον πηρα τηλ..μ πε πως ειναι εντερο..να φτιαξω καφε κ να καπνισω καμια τζουρα-καφε εφτιαξα ελληνικο αλλα τσιγαρο..ΟΧΙ! Μ ειπε να βαλω υποθετο γλυκερινης-το οποιο ποτε δεν εχω βαλει κ δεν τα καταφερα κιολας-το μισο μπηκε κ το αφησα εκει..τωρα αναμαενω..Συγγνωμη για την περιγραφη..αλλα..τα λεμε ολα..ετσι δεν ειναι;
GeorgiaM έγραψε:Τελικα τον πηρα τηλ..μ πε πως ειναι εντερο..να φτιαξω καφε κ να καπνισω καμια τζουρα-καφε εφτιαξα ελληνικο αλλα τσιγαρο..ΟΧΙ! Μ ειπε να βαλω υποθετο γλυκερινης-το οποιο ποτε δεν εχω βαλει κ δεν τα καταφερα κιολας-το μισο μπηκε κ το αφησα εκει..τωρα αναμαενω..Συγγνωμη για την περιγραφη..αλλα..τα λεμε ολα..ετσι δεν ειναι;
Despinaki_86 έγραψε:Γεωργία δημητριακά ολικής με αποξηραμενα φρούτα και γάλα φεύγεις βολίδα!!!
Τι κάνετε κοριτσακια μου? Κι εμένα με πιάνουν που κ που τραβηγματα αλλά δεν ξερω γιατί καθολου δεν αγχώνομαι! Αφήστε που τις τελευταίες μέρες όταν ξαπλωνω νιώθω κάτι μεσα να με γαργαλαει! Λετε να ναι????? θα τρελαθώ!!!
Nancy82 έγραψε:Καλημέρα Στέφη. Περαστικά στη μικρούλα σου και μάλιστα γρήγορα! Αχ μωρέ τόσο μικρά και να ταλαιπωρούνται τόσο πολύ! Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα και όλη η ταλαιπωρία σας να περιοριστεί σε αυτές τις 2-3 μέρες!
stefy έγραψε:Καλημερα κοριτσια.... Εγω περναω πολυ δυσκολα τις τελευταιες 2-3 μερες.. οπως ξερετε εργαζομαι και τις τελευταιες 20 μερες λειπει κι ο αντρας μου ταξιδι... ΕΕΕεεεε τις τελευταιες 2-3 μερες αρρωστησε και η Στελλίτσα μου. Εχει μια ιωση η οποια προκαλει και αυτρες στο στομα. Ολο της το στοματακι ειναι γεματο... ΠΟναει συνεχεια... ουτε νερο δεν μπορει να πιει... Δεν τρωει τιποτα και ολη την ωρα κλαιει... Εχθες ολη μερα ηπιε 180-200 ml γαλα κι ενα γιαουρτακι... τιποτα αλλο. Μου εχει αδυνατισει πολυ και τα ματακια της ειναι τοσο θλιμενα... δεν εχουν δυναμη... Δεν αντεχω να την βλεπω ετσι. 2 βραδια δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου... εκλαιγε συνεχεια... Εχθες το βραδυ Δοξα το Θεο κοιμηθηκαμε και οι δυο με τι κοτες και ξυπνησαμε τωρα πριν λιγο... Παλι καλα... γιατι δεν αντεχα αλλο ξενυχτι... Επεσε και ο πυρετος ... Το μονο που μενει ειναι το στοματακι της που ειναι χαλια. Η παιδιατρος μας ειπε οτι θα ταλαιπωρηθουμε κι αλλο με αυτο... Ποσο θα μου αδυνατισει ακομη???????
stefy έγραψε:Καλημερα κοριτσια.... Εγω περναω πολυ δυσκολα τις τελευταιες 2-3 μερες.. οπως ξερετε εργαζομαι και τις τελευταιες 20 μερες λειπει κι ο αντρας μου ταξιδι... ΕΕΕεεεε τις τελευταιες 2-3 μερες αρρωστησε και η Στελλίτσα μου. Εχει μια ιωση η οποια προκαλει και αυτρες στο στομα. Ολο της το στοματακι ειναι γεματο... ΠΟναει συνεχεια... ουτε νερο δεν μπορει να πιει... Δεν τρωει τιποτα και ολη την ωρα κλαιει... Εχθες ολη μερα ηπιε 180-200 ml γαλα κι ενα γιαουρτακι... τιποτα αλλο. Μου εχει αδυνατισει πολυ και τα ματακια της ειναι τοσο θλιμενα... δεν εχουν δυναμη... Δεν αντεχω να την βλεπω ετσι. 2 βραδια δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου... εκλαιγε συνεχεια... Εχθες το βραδυ Δοξα το Θεο κοιμηθηκαμε και οι δυο με τι κοτες και ξυπνησαμε τωρα πριν λιγο... Παλι καλα... γιατι δεν αντεχα αλλο ξενυχτι... Επεσε και ο πυρετος ... Το μονο που μενει ειναι το στοματακι της που ειναι χαλια. Η παιδιατρος μας ειπε οτι θα ταλαιπωρηθουμε κι αλλο με αυτο... Ποσο θα μου αδυνατισει ακομη???????
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Καλημερα κοριτσια.... Εγω περναω πολυ δυσκολα τις τελευταιες 2-3 μερες.. οπως ξερετε εργαζομαι και τις τελευταιες 20 μερες λειπει κι ο αντρας μου ταξιδι... ΕΕΕεεεε τις τελευταιες 2-3 μερες αρρωστησε και η Στελλίτσα μου. Εχει μια ιωση η οποια προκαλει και αυτρες στο στομα. Ολο της το στοματακι ειναι γεματο... ΠΟναει συνεχεια... ουτε νερο δεν μπορει να πιει... Δεν τρωει τιποτα και ολη την ωρα κλαιει... Εχθες ολη μερα ηπιε 180-200 ml γαλα κι ενα γιαουρτακι... τιποτα αλλο. Μου εχει αδυνατισει πολυ και τα ματακια της ειναι τοσο θλιμενα... δεν εχουν δυναμη... Δεν αντεχω να την βλεπω ετσι. 2 βραδια δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου... εκλαιγε συνεχεια... Εχθες το βραδυ Δοξα το Θεο κοιμηθηκαμε και οι δυο με τι κοτες και ξυπνησαμε τωρα πριν λιγο... Παλι καλα... γιατι δεν αντεχα αλλο ξενυχτι... Επεσε και ο πυρετος ... Το μονο που μενει ειναι το στοματακι της που ειναι χαλια. Η παιδιατρος μας ειπε οτι θα ταλαιπωρηθουμε κι αλλο με αυτο... Ποσο θα μου αδυνατισει ακομη???????
αχου μωρε η καημενη περαστικα της.τα παιδακια κοβουν αμεσως δτστυχως.αλλα τα παιρνουν και αμεσως τα κιλα οποτε μην στενοχωριεσαι.δεν υπαρχει κατι να βαλεις στις αφτρες ρε συ;ρωτα την παιδιατρο
stefy έγραψε:grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Καλημερα κοριτσια.... Εγω περναω πολυ δυσκολα τις τελευταιες 2-3 μερες.. οπως ξερετε εργαζομαι και τις τελευταιες 20 μερες λειπει κι ο αντρας μου ταξιδι... ΕΕΕεεεε τις τελευταιες 2-3 μερες αρρωστησε και η Στελλίτσα μου. Εχει μια ιωση η οποια προκαλει και αυτρες στο στομα. Ολο της το στοματακι ειναι γεματο... ΠΟναει συνεχεια... ουτε νερο δεν μπορει να πιει... Δεν τρωει τιποτα και ολη την ωρα κλαιει... Εχθες ολη μερα ηπιε 180-200 ml γαλα κι ενα γιαουρτακι... τιποτα αλλο. Μου εχει αδυνατισει πολυ και τα ματακια της ειναι τοσο θλιμενα... δεν εχουν δυναμη... Δεν αντεχω να την βλεπω ετσι. 2 βραδια δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου... εκλαιγε συνεχεια... Εχθες το βραδυ Δοξα το Θεο κοιμηθηκαμε και οι δυο με τι κοτες και ξυπνησαμε τωρα πριν λιγο... Παλι καλα... γιατι δεν αντεχα αλλο ξενυχτι... Επεσε και ο πυρετος ... Το μονο που μενει ειναι το στοματακι της που ειναι χαλια. Η παιδιατρος μας ειπε οτι θα ταλαιπωρηθουμε κι αλλο με αυτο... Ποσο θα μου αδυνατισει ακομη???????
αχου μωρε η καημενη περαστικα της.τα παιδακια κοβουν αμεσως δτστυχως.αλλα τα παιρνουν και αμεσως τα κιλα οποτε μην στενοχωριεσαι.δεν υπαρχει κατι να βαλεις στις αφτρες ρε συ;ρωτα την παιδιατρο
Σας ευχαριστω ολες κοριτσια. Θα δω τωρα μηπως της παρω daktaryn για το στοματακι της... Και σημερα μονο γαλατακι ηπιε το πρωι και τωρα τιποτα δεν θελει. Και το γαλα το πινει μονο το πρωι... δεν θελει ουτε το μεσημερι ουτε το βραδυ.. ποιος ξερει γιατι. Τωρα επεσε για υπνο παλι... της κανει καλο...ας κοιμηθει οσο θελει..
kakao_28 έγραψε:Στεφη όταν λες αυτρές έννοείς μήπως κάτι σαν στοματίτιδα?
kakao_28 έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!
Στέφη μου περαστικά στη μικρούλα σου και καλή δύναμη σε σένα!!!
Κορίτσια θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας κι εσείς σε ένα δίλλημα που έχω.
Τα μαλλιά μου έιναι καστανά ανοιχτά με αντάυγιες οι οποίες έχουν φτάσει κάτω από το αφτί (έχω να κάνω από πέρυσι το Πάσχα).
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παντρευτώ με πολιτικό και λέω να τα κάνω κάτι.
Η 1η επιλογή μου είναι να τα βάψω με βαφή του κορρέ ένα αρκετά ανοιχτό ξανθο (8αρι μάλλον). Εϊναι η λύση που μου πρότεινε η γιατρός μου, αλλά αν την κάνω πρέπει να τα ξαναβάψω άλλες 1-2 φορές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.
Και η 2η λύση είναι να κάνω και πάλι αντάυγιες.
Τι μου προτείνετε να κάνω?
Υ.Γ. Η γιατρός μου είπε πως αφού πέρασε το 1ο τρίμηνο μπορώ να τα βάφω με κορρέ και κάθε μήνα αν θέλω (άσχετα που έγω δεν το θέλω).
stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Στεφη όταν λες αυτρές έννοείς μήπως κάτι σαν στοματίτιδα?
Κατι τετοιο... εχει βγαλει αυτρες πολλες στην γλωσσιτσα της πανω. Η γιατρος μολις το ακουσε με καθυσηχασε αμεσως. "Μην ανησυχεις, ειναι σιγουρο οτι προκειται για μια συγκεκριμενη ιωση που κυκλοφορει. Πρωτα θα πεσει ο πυρετος αλλα με το στοματακι της θα ταλαιπωηθειτε τουλαχιστον 4-5 μερες." Μας εδω την κλασσικη θεραπεια.. Ανα 3-4 ωρες εναλλαξ μια ντεπον μια πονσταν. Αυτο και τιποτα αλλο. Μαλιστα ηταν σιγουρη οτι δεν θα θελει να φαει τιποτα και μου το ειπε απο μονη της. Μου προτεινε ακομη και λιωμενο παγωτο να της δωσω....
stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!
Τα μαλλιά μου έιναι καστανά ανοιχτά με αντάυγιες οι οποίες έχουν φτάσει κάτω από το αφτί (έχω να κάνω από πέρυσι το Πάσχα).
Η 1η επιλογή μου είναι να τα βάψω με βαφή του κορρέ ένα αρκετά ανοιχτό ξανθο (8αρι μάλλον). Εϊναι η λύση που μου πρότεινε η γιατρός μου, αλλά αν την κάνω πρέπει να τα ξαναβάψω άλλες 1-2 φορές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.
Υ.Γ. Η γιατρός μου είπε πως αφού πέρασε το 1ο τρίμηνο μπορώ να τα βάφω με κορρέ και κάθε μήνα αν θέλω (άσχετα που έγω δεν το θέλω).
Σε αυτο το διλλημα ειμαι κι εγω. Στην 1η εγκυμοσινη μου που ημουν πολυ πιο φοβιτσιαρα εκανα βαφη μονο μια φορα και τα εβαψα στο φυσικο μου ωστε να μην χρειαστει να τα ξαναβαψω... αλλα τουλαχιστον να μην φαινεται τοσο χαλια η ριζα. Κι εγω κανονικα σε ολη μου τη ζωη ανταυγειες εκανα. Αλλα τωρα δεν θελω να τα κανω τοσο σκουρα παλι. Μου χαλαει την ψυχολογια. Ειμαι πιο κοντα στο να κανω ανταυγειες που κρατανε περισσοτερο. Λεω να κανω μια τωρα και μια οταν μπω στον 9ο... και μετα αφοτου τελειωσω με το θηλασμο.
kakao_28 έγραψε:stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Στεφη όταν λες αυτρές έννοείς μήπως κάτι σαν στοματίτιδα?
Κατι τετοιο... εχει βγαλει αυτρες πολλες στην γλωσσιτσα της πανω. Η γιατρος μολις το ακουσε με καθυσηχασε αμεσως. "Μην ανησυχεις, ειναι σιγουρο οτι προκειται για μια συγκεκριμενη ιωση που κυκλοφορει. Πρωτα θα πεσει ο πυρετος αλλα με το στοματακι της θα ταλαιπωηθειτε τουλαχιστον 4-5 μερες." Μας εδω την κλασσικη θεραπεια.. Ανα 3-4 ωρες εναλλαξ μια ντεπον μια πονσταν. Αυτο και τιποτα αλλο. Μαλιστα ηταν σιγουρη οτι δεν θα θελει να φαει τιποτα και μου το ειπε απο μονη της. Μου προτεινε ακομη και λιωμενο παγωτο να της δωσω....
Το έπαθα πριν 2 χρόνια!!!!
Το κόλλησα από το μωρό μιας φίλης, κράτησε 3 μέρες και είχε γεμίσει όλο το στόμα μου μέσα και στα χείλη είχα βγάλει πάρα πολλούς έρπεις (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστα, μήπως έιναι έρπητες?)
Είναι πάρα πολύ δύσκολο στο φαγητό, μόνο γιαούρτια έτρωγα.
Θυμάμαι που σκεφτόμουν πως το αντέχουν τα μωρά και το περνάνε?
Αλλά ο οδοντίατρος μου έιχε πει πως όσο πιο λίγα δόντια τόσο λιγότερο πονάει.
Πολλά περαστικά στη μικρούλα σου!!!
stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!
Σε αυτο το διλλημα ειμαι κι εγω. Στην 1η εγκυμοσινη μου που ημουν πολυ πιο φοβιτσιαρα εκανα βαφη μονο μια φορα και τα εβαψα στο φυσικο μου ωστε να μην χρειαστει να τα ξαναβαψω... αλλα τουλαχιστον να μην φαινεται τοσο χαλια η ριζα. Κι εγω κανονικα σε ολη μου τη ζωη ανταυγειες εκανα. Αλλα τωρα δεν θελω να τα κανω τοσο σκουρα παλι. Μου χαλαει την ψυχολογια. Ειμαι πιο κοντα στο να κανω ανταυγειες που κρατανε περισσοτερο. Λεω να κανω μια τωρα και μια οταν μπω στον 9ο... και μετα αφοτου τελειωσω με το θηλασμο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης