76 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Σαβ Δεκ 08, 2012 2:21 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!
Στέφη μου περαστικά στη μικρούλα σου και καλή δύναμη σε σένα!!!
Κορίτσια θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας κι εσείς σε ένα δίλλημα που έχω.
Τα μαλλιά μου έιναι καστανά ανοιχτά με αντάυγιες οι οποίες έχουν φτάσει κάτω από το αφτί (έχω να κάνω από πέρυσι το Πάσχα).
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παντρευτώ με πολιτικό και λέω να τα κάνω κάτι.
Η 1η επιλογή μου είναι να τα βάψω με βαφή του κορρέ ένα αρκετά ανοιχτό ξανθο (8αρι μάλλον). Εϊναι η λύση που μου πρότεινε η γιατρός μου, αλλά αν την κάνω πρέπει να τα ξαναβάψω άλλες 1-2 φορές μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης.
Και η 2η λύση είναι να κάνω και πάλι αντάυγιες.
Τι μου προτείνετε να κάνω?
Υ.Γ. Η γιατρός μου είπε πως αφού πέρασε το 1ο τρίμηνο μπορώ να τα βάφω με κορρέ και κάθε μήνα αν θέλω (άσχετα που έγω δεν το θέλω).
Σε αυτο το διλλημα ειμαι κι εγω. Στην 1η εγκυμοσινη μου που ημουν πολυ πιο φοβιτσιαρα εκανα βαφη μονο μια φορα και τα εβαψα στο φυσικο μου ωστε να μην χρειαστει να τα ξαναβαψω... αλλα τουλαχιστον να μην φαινεται τοσο χαλια η ριζα. Κι εγω κανονικα σε ολη μου τη ζωη ανταυγειες εκανα. Αλλα τωρα δεν θελω να τα κανω τοσο σκουρα παλι. Μου χαλαει την ψυχολογια. Ειμαι πιο κοντα στο να κανω ανταυγειες που κρατανε περισσοτερο. Λεω να κανω μια τωρα και μια οταν μπω στον 9ο... και μετα αφοτου τελειωσω με το θηλασμο.
εγω θα σου προτεινα να κανεις ανταυγειες στο στεφανι περισσοτερο για να αισθανεσαι καλυτερα οχι σε ολο το κεφαλι .θα φωτισει το προσωπο σου αν κανεις στο στεφανι.και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω γιατι εχω και ασπρες τριχες