901 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Τετ Ιαν 09, 2013 1:34 am
GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Στην β επιπεδου μου εκανε κ μενα στο τελος κολπικο υπερυχο-να δει τραχυλο κλπ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
GeorgiaM έγραψε:Οχι Γραμματικη μου δεν εχω μυκητες εκανα εξετασεις κ ειναι αριστες..απλα αυτα τα υγρα που εχουμε τα λευκα λογω εγκυμοσυνης μου δημιουργουν φαγουρα-βασικα ξεκινησε απο μια φορα που επα να βαλω σερβιετακι-2 μηνες πριν κ απο τοτε αστα να πανε!Μπορει να φταει και το απορρυπαντικο--δεν ξερω--ή το ξυρισμα..τεσπα..στο χαρτι οπως σκουπιστηκα το ειδα..οχι ομως πασαλειμενο παλνω στο χαρτι, γι αυτο δεν ανυσηχω και τοσο..
stefy έγραψε:Ολες οι εξετασεις απο εδω και περα στην κοιλια γινοντε αλλα εμενα ο γιατρος μου θυμαμαι κι απο τη Στελλίτσα μου μου μετρωσε τον τραχηλο και μου εκανε και κολπικο υπερηχο στο ασχετο! Ο μαρσιππος δεν με εχει βολεψει καθολου. Η κουμπαρα μου εχει σλινκ και την εχει βολεψει πολυ. Το σκεφτομουν κι εγω αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικες που θελουν να εχουν το μωρο 24 το 24 ωρο πανω τους! Οποτε ειτε το κραταω στην αγκαλια μου οποτε θελω ειτε το αφηνω στο καροτσακι ή στο παρκο για να κανω τις δουλειες μου και παω και το κοιταω! Και στην βολτα το ιδιο... ή αγκαλια ή στο καροτσακι!
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Ολες οι εξετασεις απο εδω και περα στην κοιλια γινοντε αλλα εμενα ο γιατρος μου θυμαμαι κι απο τη Στελλίτσα μου μου μετρωσε τον τραχηλο και μου εκανε και κολπικο υπερηχο στο ασχετο! Ο μαρσιππος δεν με εχει βολεψει καθολου. Η κουμπαρα μου εχει σλινκ και την εχει βολεψει πολυ. Το σκεφτομουν κι εγω αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικες που θελουν να εχουν το μωρο 24 το 24 ωρο πανω τους! Οποτε ειτε το κραταω στην αγκαλια μου οποτε θελω ειτε το αφηνω στο καροτσακι ή στο παρκο για να κανω τις δουλειες μου και παω και το κοιταω! Και στην βολτα το ιδιο... ή αγκαλια ή στο καροτσακι!
εγω επειδη εχω εμπειρια φουλ κολικων θελω αυτη τη φορα να ειμαι προετοιμασμενη και για σουπερ μαρκετ και τετοιες δουλειες φανταζομαι θα βολευει πολυ
stefy έγραψε:grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Ολες οι εξετασεις απο εδω και περα στην κοιλια γινοντε αλλα εμενα ο γιατρος μου θυμαμαι κι απο τη Στελλίτσα μου μου μετρωσε τον τραχηλο και μου εκανε και κολπικο υπερηχο στο ασχετο! Ο μαρσιππος δεν με εχει βολεψει καθολου. Η κουμπαρα μου εχει σλινκ και την εχει βολεψει πολυ. Το σκεφτομουν κι εγω αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικες που θελουν να εχουν το μωρο 24 το 24 ωρο πανω τους! Οποτε ειτε το κραταω στην αγκαλια μου οποτε θελω ειτε το αφηνω στο καροτσακι ή στο παρκο για να κανω τις δουλειες μου και παω και το κοιταω! Και στην βολτα το ιδιο... ή αγκαλια ή στο καροτσακι!
εγω επειδη εχω εμπειρια φουλ κολικων θελω αυτη τη φορα να ειμαι προετοιμασμενη και για σουπερ μαρκετ και τετοιες δουλειες φανταζομαι θα βολευει πολυ
αααα εμεις δεν ζησαμε αυτην την εμπειρια και ευχομαι να μην την ζησουμε! Αααα και συμβουλη! Αν εχει χτυπα ξυλο παλι αντιμετωπισετε κολικους να προσεχεις πολυ ποσο γαλα πινεις και ποσα γαλακτοκομικα! Επιδεινωνουν πολυ την κατασταση! Και ειναι κατι που πολλες λεχωνες δεν το γνωριζουν. Κι εγω στο μυαλο μου ειχα οτι οσο θηλαζω να τρωω πολα γαλακτοκομικα... Κι ομως δεν κανει να τα καταναλωνουμε σε μεγαλο βαθμο!
Despinaki_86 έγραψε:Αχ ναι! κι εγώ θα θελα βιβλίο για θηλασμό,για πείτε???
Στεφυ πότε σκοπευεις να σταματησεις απ την δουλειά??? έτσι όπως τα υπολόγισα 63 μέρες πριν την πητ μου είναι μέσα μαρτίου. ποιος αντέχει ως τότε??????
Despinaki_86 έγραψε:Μπορεί να ναι 56 πριν Γραμματική όλο τα μπερδευω αλλά με μια βδομάδα δεν αλλαζει και τίποτα!!!!
Despinaki_86 έγραψε:Είναι βαρβαρο να δουλεύεις μέχρι σχεδόν 8 μηνών!! Νομίζω θα μαι τόσο βαριά που όχι 2 λεωφ δεν θα μπορω να παίρνω αλλά ούτε το πληκτρολογιο δεν θα φτάνω!!!
αχ κ εγω αυτο σκεφτομαι!!!ο Μαρτης αλλωστε φετοσ εχει και δυο τριημερα!!την Καθαρα Δευτερα και την 25η Μαρτιου!!Βεβαια στο δευτερο τριημερο θα εχουμε σταματησει τη δουλεια!!εγω θα σταματησω κ μια εβδομαδα νωριτερα!!15 Μαρτιου!!!δυο μηνακια μεινανε πανω κατω!!!!!Despinaki_86 έγραψε:Μπορεί να ναι 56 πριν Γραμματική όλο τα μπερδευω αλλά με μια βδομάδα δεν αλλαζει και τίποτα!!!!
Mar1987 έγραψε:αχ κ εγω αυτο σκεφτομαι!!!ο Μαρτης αλλωστε φετοσ εχει και δυο τριημερα!!την Καθαρα Δευτερα και την 25η Μαρτιου!!Βεβαια στο δευτερο τριημερο θα εχουμε σταματησει τη δουλεια!!εγω θα σταματησω κ μια εβδομαδα νωριτερα!!15 Μαρτιου!!!δυο μηνακια μεινανε πανω κατω!!!!!Despinaki_86 έγραψε:Μπορεί να ναι 56 πριν Γραμματική όλο τα μπερδευω αλλά με μια βδομάδα δεν αλλαζει και τίποτα!!!!
το υπολογισα εγω για σενα!!!χαχα!!!14 με 15 Μαρτιου!!!!!!!!!!grammatiki έγραψε:Mar1987 έγραψε:αχ κ εγω αυτο σκεφτομαι!!!ο Μαρτης αλλωστε φετοσ εχει και δυο τριημερα!!την Καθαρα Δευτερα και την 25η Μαρτιου!!Βεβαια στο δευτερο τριημερο θα εχουμε σταματησει τη δουλεια!!εγω θα σταματησω κ μια εβδομαδα νωριτερα!!15 Μαρτιου!!!δυο μηνακια μεινανε πανω κατω!!!!!Despinaki_86 έγραψε:Μπορεί να ναι 56 πριν Γραμματική όλο τα μπερδευω αλλά με μια βδομάδα δεν αλλαζει και τίποτα!!!!
α ειναι τριημερο η 25η μαρτιου;τελειααααααααααα.
εγω δεν εχω υπολογισει τελικα ποτε σταματαω
Mar1987 έγραψε:το υπολογισα εγω για σενα!!!χαχα!!!14 με 15 Μαρτιου!!!!!!!!!!grammatiki έγραψε:Mar1987 έγραψε:αχ κ εγω αυτο σκεφτομαι!!!ο Μαρτης αλλωστε φετοσ εχει και δυο τριημερα!!την Καθαρα Δευτερα και την 25η Μαρτιου!!Βεβαια στο δευτερο τριημερο θα εχουμε σταματησει τη δουλεια!!εγω θα σταματησω κ μια εβδομαδα νωριτερα!!15 Μαρτιου!!!δυο μηνακια μεινανε πανω κατω!!!!!Despinaki_86 έγραψε:Μπορεί να ναι 56 πριν Γραμματική όλο τα μπερδευω αλλά με μια βδομάδα δεν αλλαζει και τίποτα!!!!
α ειναι τριημερο η 25η μαρτιου;τελειααααααααααα.
εγω δεν εχω υπολογισει τελικα ποτε σταματαω
αρα δε θα πετυχουμε τισ αργιες γιατι 18 και 25 Μαρτιου ειναι!!!
stefy έγραψε:Ολες οι εξετασεις απο εδω και περα στην κοιλια γινοντε αλλα εμενα ο γιατρος μου θυμαμαι κι απο τη Στελλίτσα μου μου μετρωσε τον τραχηλο και μου εκανε και κολπικο υπερηχο στο ασχετο! Ο μαρσιππος δεν με εχει βολεψει καθολου. Η κουμπαρα μου εχει σλινκ και την εχει βολεψει πολυ. Το σκεφτομουν κι εγω αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικες που θελουν να εχουν το μωρο 24 το 24 ωρο πανω τους! Οποτε ειτε το κραταω στην αγκαλια μου οποτε θελω ειτε το αφηνω στο καροτσακι ή στο παρκο για να κανω τις δουλειες μου και παω και το κοιταω! Και στην βολτα το ιδιο... ή αγκαλια ή στο καροτσακι!
nantiaf έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια! Καλη επιτυχία στην Β επιπέδου Στέφη σήμερα!!!! Αχχχ, εγώ τι να πω που είμαι τελευταία αύριο στις 16.30??? Ολες θα πατε εγώ θα μεινω να περιμενω!!! Ε, τι να γίνει υπομονη, ολα καλα ας πανε μονο!
Λετε να μου κανουν κι εμενα διακολπικο και δεν ειμαι κι εγώ με μπιντε??? χαχαχαχαχα, στην πρωτη δε μου εκαναν αλλα θα κανω μη βρεθω προ εκπλήξεως... Βεβαια είναι και γυναικα η γιατρίνα, μικροτερη ντροπη τουλαχιστον...χαχαχαχ,α θα κανω μη γινω ρεζιλι!
Αχ κορίτσια και ενιωθα τυψεις που όλο θελω να μασουλάω! Μακαρι να φταίει αυτή η ορμόνη γιατί τον 5ο μήνα αυτον που περασε δηλαδη έβαλα 2,5 κιλα! Καλα να πεις ήταν και οι γιορτες οι ατιμες... Δεν πειραζει... απο δω και περα πιο συγκρατημένα!!! Το νινι να ειναι καλα!
GeorgiaM κι εγώ είχα ένα θέμα με φαγούρα, μάλιστα ήταν πιο κιτρινωπά τα υγρα και πιο δύσοσμα, πηρα τη γιατρό και μου είπε εσωτερικά κολπικες πλύσεις με χαμομήλι και να πλένομαι μονο με το αντισηπτικο του φαρμακειου (ενα της freezyderm πήρα, πανακριβο 18 ευρώ αλλά πολύ καλό), να μην πλένομαι με αυτά του εμπορίου στον κολπο και να πλενομαι καθημερινα. Με αφησαν τα συμπτωματα αυτά εδώ και μερες, αλλά ακομα και τα ασπρα υγρα που λες κι εμενα μου φερνουν φαγούρα. Κι εγώ δεν καταλαβα, το αιματακι που το είδες? στο χαρτι μετα απο ούρηση? Από δυσκοιλιοτητα είσαι οκ? Γιατι καμια φορα εγώ λόγω δυσκοιλιοτητας πληγωνεται αιμορροΐδα και σκουπίζομαι και βλέπω λιγο σταγονιτσα αιμα, ομως ειναι απο πίσω. Αν εκανες εξεταση κ ηταν οκ, τοτε δε θα ειναι κολπίτιδα... Παντως διάβαζα πως τα σερβιετάκια δεν πρεπει να τα χρησιμοποιούμε, δημιουργούν τις κολπίτιδες! Κι εγώ μαλιστα τα συμπτωματα τα παραπανω μετα απο χρήση τους τα είχα! Και λεω κοιτα να δεις που το διάβασα αλλά δεν το πίστεψα... Α, και το ξύρισμα χειρότερα με ειχε ερεθισει τοτε στη φαγούρα! Αλλά και τι να κάνουμε...
Τι είναι βρε σεις το σλινγκ? Ιδεα δεν εχω...
Εγώ για αρχή λέω να τον έχω στην καλαθούνα δίπλα μου κανα 2 μήνες και μετα στην κούνια...
Αυτο για τα γαλακτοκομικα μου το είπε και η γιατρός μου! Καταρχην ηδη στην εγκυμοσυνη μου χει πει να πινω γαλα σογιας και γενικα προιόντα σογιας... Αλλά το ειπε και για το θηλασμό οτι πολλές προκαλούν κολικούς στα μωρακια λογω της διατροφής...
nantiaf έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια! Καλη επιτυχία στην Β επιπέδου Στέφη σήμερα!!!! Αχχχ, εγώ τι να πω που είμαι τελευταία αύριο στις 16.30??? Ολες θα πατε εγώ θα μεινω να περιμενω!!! Ε, τι να γίνει υπομονη, ολα καλα ας πανε μονο!
Λετε να μου κανουν κι εμενα διακολπικο και δεν ειμαι κι εγώ με μπιντε??? χαχαχαχαχα, στην πρωτη δε μου εκαναν αλλα θα κανω μη βρεθω προ εκπλήξεως... Βεβαια είναι και γυναικα η γιατρίνα, μικροτερη ντροπη τουλαχιστον...χαχαχαχ,α θα κανω μη γινω ρεζιλι!
Αχ κορίτσια και ενιωθα τυψεις που όλο θελω να μασουλάω! Μακαρι να φταίει αυτή η ορμόνη γιατί τον 5ο μήνα αυτον που περασε δηλαδη έβαλα 2,5 κιλα! Καλα να πεις ήταν και οι γιορτες οι ατιμες... Δεν πειραζει... απο δω και περα πιο συγκρατημένα!!! Το νινι να ειναι καλα!
GeorgiaM κι εγώ είχα ένα θέμα με φαγούρα, μάλιστα ήταν πιο κιτρινωπά τα υγρα και πιο δύσοσμα, πηρα τη γιατρό και μου είπε εσωτερικά κολπικες πλύσεις με χαμομήλι και να πλένομαι μονο με το αντισηπτικο του φαρμακειου (ενα της freezyderm πήρα, πανακριβο 18 ευρώ αλλά πολύ καλό), να μην πλένομαι με αυτά του εμπορίου στον κολπο και να πλενομαι καθημερινα. Με αφησαν τα συμπτωματα αυτά εδώ και μερες, αλλά ακομα και τα ασπρα υγρα που λες κι εμενα μου φερνουν φαγούρα. Κι εγώ δεν καταλαβα, το αιματακι που το είδες? στο χαρτι μετα απο ούρηση? Από δυσκοιλιοτητα είσαι οκ? Γιατι καμια φορα εγώ λόγω δυσκοιλιοτητας πληγωνεται αιμορροΐδα και σκουπίζομαι και βλέπω λιγο σταγονιτσα αιμα, ομως ειναι απο πίσω. Αν εκανες εξεταση κ ηταν οκ, τοτε δε θα ειναι κολπίτιδα... Παντως διάβαζα πως τα σερβιετάκια δεν πρεπει να τα χρησιμοποιούμε, δημιουργούν τις κολπίτιδες! Κι εγώ μαλιστα τα συμπτωματα τα παραπανω μετα απο χρήση τους τα είχα! Και λεω κοιτα να δεις που το διάβασα αλλά δεν το πίστεψα... Α, και το ξύρισμα χειρότερα με ειχε ερεθισει τοτε στη φαγούρα! Αλλά και τι να κάνουμε...
Τι είναι βρε σεις το σλινγκ? Ιδεα δεν εχω...
Εγώ για αρχή λέω να τον έχω στην καλαθούνα δίπλα μου κανα 2 μήνες και μετα στην κούνια...
Αυτο για τα γαλακτοκομικα μου το είπε και η γιατρός μου! Καταρχην ηδη στην εγκυμοσυνη μου χει πει να πινω γαλα σογιας και γενικα προιόντα σογιας... Αλλά το ειπε και για το θηλασμό οτι πολλές προκαλούν κολικούς στα μωρακια λογω της διατροφής...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης