Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 17]

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Εμεις εχουμε γκρινιες κ το βραδυ δεν κοιμομαστε καλα εκει που δεν ειχε προβλημα.Χτες πηγα να τον δω κατα της 4τα ξημερωματα κ δεν κοιμοτανε κ με ειδε κ αρχισε μια γκρινια κ ενα κλαμα.Τελικα κοιμηθηκε στης 6παρα αφου του δωσαμε 120ml γαλα που το ηπιε ολο κ στηθος μετα για να αποκοιμηθει.Τα νεα μου ειναι οτι τελικα ειμαι εγκυος εκανα το τεστ σημερα κ μου ειπε ο γιατρος να σταματησω το θηλασμο γιατι δεν κανει.Ε ρε ποιος μας ακουει.Παντος κοριτσια πολυ ηθελα δευτερο παιδακι αλλα δεν περιμενα τοσο νωρις ελεγα σε κανα χρονο κ πιανω τον εαυτο μου να μην χαιρομαι το ιδιο.Κακως βεβαια.Πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο στην πορεια.Αφηστε το αλλο τι θα πω στην δουλεια μου.Εχω να φαω βρισιμο πισω απο την πλατη μου.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε!
ηρθε το τηλφ 19 μπενουμε εισαγωγη
20 γινεται η επεμβαση
21 αν ολα πανε καλα βγαινουμε..
πωσ νιοθω η μιση μου ζωη εφυγε τωρα κ η αλλη μιση τοτε!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
απο την μια λεω ευτηχωσ να το κανουμε να πανε ολα καλα κ να γυρισουμε σπιτακι μας!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μεσα στην στεναχωρια μου

χαιρομε πολυ συγχαρητηριααααααα ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ μου γλυκο

ολα καλα να πανε μεχρι το τελος
ποσο!!!ξερουμε!!!
χεστες αυτες κ οποιοσ σε βριζει σκασιλα σου......ισωσ λογω περιστασεων να μν χαιρεσε αλλα οταν θα αρχισεις να φουσκωνεις !!!!!
ο αντρας σου τι ειπε το εμαθε

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??
Κατερινακι μου με το καλο!!ευχομαι ολα να πανε καλα.τωρα για τον θηλασμο δεν ξερω πολλές θηλαζουν κιόλας αλλα εσυ ξέρεις...και εγω θέλω ενα δεύτερο παιδάκι κατα προτίμηση κοριτσάκι αλλα είπαμε οχι ακομα ας ξεπεταχτει και σε κανενα χρόνο βλέπουμε!!!
Εμεις ειμαστε καλα βγήκε το κάτω τέταρτο δόντακι επιτέλους....τωρα που μου ξυπνάει λίγο πιο αργα το πρωι κατα τις 9.30 με 10 τον κοιμιζω κατευθείαν το μεσημέρι και κοιμάται ενα τρίωρο χτες και σημερα δλδ ετσι του έκανα και νομίζω ειναι καλυτερα!
Μαρίνακι ευχομαι ολα να πανε καλα και να είστε τα Χριστούγεννα σπιτάκι σας και υγιείς!!οτι χρειαστείς πες μου..
Επιασε και κρύο!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω γεωργια μου!!!
ναι κατερινα εχω ακουσει οτι πρεπει να το κοψεις αλλα εσυ ξερεις!!
να πω την αληθεια κ εγω θελω ενα παιδακι ζηλευω
βλεπω κ τον βαγγελη μολλις βλεπει αλλα παιδακια χαιρετε πολυ του αρεσουν αλλα μπωρει απο καλοακιρη να βαλουμε μπροσ

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οντως κοριτσια απο την μια χαιρομαι που θα εχει ενα αδερφακι κ θα ειναι κοντινες οι ηλικιες κ θα μεγαλωνουν μαζι.Απο την αλλη οι περιστασεις κ ολα αυτα που ακους καθημερινα σε κανουν να δειλιαζεις.Μαρινακι σου ευχομαι τα καλυτερα κ να τελειωσουν ολα συντομα κ με το καλυτερο αποτελεσμα.Και εγω σκεφτομαι κοριτσια οτι τουχρονου τετοια περιοδο θα εχουμε την επεμβαση του μικρου κ εγω θα εχω το μωρο κ δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να ειμαι διπλα στο παιδι μου για συμπαρασταση.Ο πρωτος που το εμαθε ηταν ο αντρας μου ο οποιος δεν εχει προβλημα γιατι μου ελεγε θελει πολλα παιδια.Του λεω να δω με τι θα τα ταιζουμε ετσι οπως μας καταντησανε.Ακομα δεν ξερω τιποτα παραπανω το τεστ του φαρμακειου εκανα κ βγηκε θετικο κ πηρα το γιατρο κ μουπε να παω απο εκει να το δουμε.Μαλλον θα παω την Πεμπτη κ σας πω.Παντος κοριτσια απο την αρχη σαυτη την εγκυμοσυνη το ενιωθα.Ξαφνικα κ κυριως μετα την βαφτιση ειμαι ενα πτωμα δεν χορταινω υπνο με τιποτα.Δεν μπορω να το εξηγησω.Μια ατονια δεν μου κανει αισθηση να κανω τιποτα που εγω παντα ημουν μεσα στην ενεργεια ακομα κ οταν ημουν εγκυος στον μικρο μου κ απο εκει ψιλοκαταλαβα οτι κατι παιζει.Γεωργια εμας δεν βγηκαν τα αλλα 2απο κατω κ βγαζει τους κυνοδοντες απο πανω.Παλι καλα που εστρωσε ο δικος σου λιγο για να ξεκουραστεις κ εσυ.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμαθα να πινει νερο με το καλαμακη τον βαγγελη κ του αρεσει πολυ χαχα!!μολλις το βλεπει χαιρετε!!!τελικα γεωργια δνε θα ερθω στην συναντησει εκεινη την μερα θα βγουμε απο το νοσοκομειο αν ολα πανε καλα κ δνε χρειαστη να μεινουμε παραπανωνοποτε θες ελα καμια βολτα πειραια να βγουμε κ αν θελει κ καμια αλλη κοπελα βεβεια αν μπωρειτε!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερίνα ετσι ειναι δυστυχώς μας έκαναν να μην χαιρόμαστε να κάνουμε οικογένεια....και εγω θέλω πολλα παιδάκια αλλα μαλλον δυο και πολλα ειναι...τουλαχιστον να τα μεγαλώσουμε καλα οσο γινεται...το κακο ειναι με τις δουλειές που σημερα έχεις και αυριο τι???τεσπα...πήγαινε με το καλο στο γιατρο κοπέλα μου και ολα θα πανε καλα εγω πάντως και αλλιώς να ηταν θα το άφηνα λίγο για αργότερα!!
Μαρίνα ναι θα κανονισουμε !!πως και τα καταφέρεις με το καλαμάκι καλε??χαχα

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Marinaki mou glyko, ola kala tha pane kalh mou, tha to deis... tha sas skeftomai kai tha sas stelnw thetikh energeia...

Katerina mou sygxarhthria!!!!!!!!!! ax ti wraia!! ante na pane ola kala.. kai se ligous mhnes na doume fwtografies apo ena panemorfo kouklaki..

Koritsia mou filakia!

Egw trexw san thn palavh na teleiwsw tis douleies mou edw.. pempth katevainw ellada, kai thn allh trith.... gyrizw me ton paidaro germania!!!!!

Epitelous spitaki mas... ax ti kala .. lalalalala
to kalytero xristougeniatiko dwro fetos!!!

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα, κορίτσια! Είχα λίγες μέρες να μπω και διαβασα τώρα τα νέα σας!!
Κατ'αρχήν , να ευχηθώ στο Μαρινάκι και στο Βαγγελάκη μας να πάνε όλα καλά !! Μαρινάκι, θα είμαστε νοερά δίπλα σας!!
Κατερινάκι, υπέροχα νέα!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Είναι λίγο κούραση να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας τα αδερφάκια , αλλά θα δεις στην πορεία πόσο καλά θα είναι μεταξύ τους! Εμένα που έχουν 2 χρόνια διαφορά άρχίζουν και παίζουν μαζί. Είναι πολύ συγκινητικό να το βλέπεις. Βέβαια, δεν λείπουν και οι γκρίνιες αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.
Γεωργία, καλορίζικο και το νέο δοντάκι.
Πέτρινι, μπράβο με το καλό, καλή επίστροφή. Να περάσουν γρηγορα οι μέρες και να σφίξεις το γιο σου στην αγκαλιά σου!
Κορίτσια, να κανονίσουμε πριν τις γιορτες να πάμε για κεφεδάκι στη Μαρίνα Φλοισβου, αν σας βολεύει βέβαια εκεί!

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια! κοιταγα το αλλο ποστ και δε μιλαγε καμια δεν ειχα καταλαβει οτι αλλαξατε!τι κανετε? εμεις καλυτερα παμε , ψιλοτρωμε, στολισαμε κτλ!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια!μεγαλωσαμε στις 9 γεναρη θα εχουμε τα πρωτα μας γενεθλια κανουμε βηματακια, τραγουδαμε κουπε πε και κουναμε το χερακι εχουμε ομως μονο 2 δοντακια τα αλλα αγνοουνται ακομα.

Η ομαδα μας απο οτι βλεπω ειναι γουρλιδικη με τις εγκυμοσυνες πρωτα η Ζωιτσα 22 χρονων που θα γεννησει το 3ο της παιδι τον απριλη και τωρα εσυ Κατερινακη να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι οταν με το καλο ερθει εκεινη η ωρα

Μαρινα να κανετε την επεμβαση και να τελειωνεται με αυτο το θεμα να εχει ο βαγγελακης την πιο γερη καρδουλα να ειναι παντα υγιεις

Κατα τα αλλα ταλαιπωρουμαστε με ιωσεις μου αρρωστησε ο μεγαλος μου την ημερα της γιορτης του στις 6 -12 με βροχγιτιδα το πουλακι μου και ακομα ο βηχας δεν λεει να φυγει ταλαιπωρειται ο καημενος

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε εγω μολις κοίμησα τον μπεμπη τεζα σε ενα λεπτό κοιμήθηκε ηταν απο τις 4.20 ξυπνιος και λυσαξε έπαιζε και κουράστηκε,εγω μαλλον θα αδιαθετησω παλι εχω ροζ σημερα κύκλος 27 ημερών λέτε να φτιάξει μετα την γέννα που είχα ολο καθυστέρηση παντα?
Σουζαν μου ειναι κουκλος ο μικρουλης σου,εμένα στέκεται λίγο μονος του και προσπαθεί να κανει βήματα αλλα ακομα πέφτει...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σασ κοριτσια?τι κανετε καλε ενασ κουκλοσ ειναι σουζανα μου?γεωργια εφτιαξεσ κουραμ-μελομακ ...εγω εκαν κ αλλα 2 ταψια μελομακαρονα....τα μπισκοτα χαλια τα πεταξα..

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα κοριτσια τι μου κανετε?Εμεις ολα καλα.Τελικα τελος ο θηλασμος για τον μικρο δεν κανει μου ειπανε.Το καλο ειναι οτι μου επινε κ ξενο γαλα οποτε τον ξεγελαω ετσι.Βεβαια χτες δεν μου ξυπνησε οπως προχτες που μονο με το στηθος καθισηχαζοτανε αλλα πιστευω οτι θα το ξεπερασει γρηγορα.Κοριτσια τωρα που αποθηλαζω το στηθος μου με ποναει λιγο κ νιωθω να πετρωνει λιγο.Τι να κανω?Χτες εκανα ζεστο μπανιο κ το αδειασα λιγο στο μπανιο κ ηρεμησα.Πετρινη αντε να μπειτε κ εσεις σε μια σειρα κ να εισαι συνεχεια με το παιδακι σου.Νικολετα σευχαριστω κ εγω απο τι μια σκεφτομαι οτι στην αρχη θα ειναι πολυ δυσκολα αλλα μετα πιστευω οτι θα το ευχαριστηθουμε καλυτερα που θα ειναι μαζι κ θα παιζουνε.Σουζαν σευχαριστω.Κουκλι το αντρακι σου κ περαστικα στον μεγαλο σου.Και εγω σημερα ειμαι λιγο συναχωμενη κοριτσια.Ελπιζω να μην χειροτερεψω.Γεωργια εμενα μετα την εγκυμοσυνη εφτιαξε αμεσως ο κυκλος μου παντος.Μαρινα μπραβο σου κ παλι για τα γλυκα.Απο πηρες τις συνταγες για να ξερω.Εμεις δεν πολυτρωμε τετοια οποτε θα δω αν θα τα φτιαξω εστω για το καλο.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??
Εμεις καλα πριν λίγο κοιμηθηκεο σπόρος ξύπνησε στις 10 και ετσι κοιμήθηκε κατευθείαν για μεσημέρι...αλλα το βράδυ ξυπναγε συνέχεια το δόντι φαινεται αλλα δεν τσιμπαει ακομα γαμωτο οποτε το περιμένω να βγει...
Κατερίνα μου ρωτά καλυτερανα σου πουν γιατι νομίζω οτι οσο το πιέζεις δεν σταματάει η παραγωγή καλυτερα ρωτα για να μην ταλαιπωρηθεις!!
Έφτιαξα κούραμπιεδες πρωτη φορα και βγήκαν πολυ ωραίοι και μπισκοτα επισης!μελεομακαρονα θα φτιάξει η. Πεθερα μου....

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια.

Κατερίνα συγχαρητήρια και με το καλό! Να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι.

Γεωργία και Μαρίνα βλέπω το ρίξατε στη ζαχαροπλαστική Very Happy Θέλω και γω να κάνω μπισκοτάκια όπως και πέρυσι αλλά θα περιμένω μια μέρα που θα μπορεί ο σύζυγος να κάτσει σπίτι για να μην έχω θέμα με τη μικρή.

Σούζαν περαστικά στο Νικολάκη σου.

Εμένα κορίτσια μου φαίνεται ότι με έχουνε μουτζώσει.
1. κολλάμε ψύλλους
2. κολλάμε εγώ και η μπεμπα συνάχι από την πεθερά μου που πηγαίναμε σπίτι τους λόγω ψεκασμών
3. με πιάνει ο αριστερός ώμος και δεν μπορώ για 5 μέρες να κουνήσω το χέρι μου
και το κερασάκι...
4. ξαφνικά αρχίζει να βρέχει στην κρεβατοκάμαρα!!! Shocked Shocked Shocked
Το σπίτι που μένουμε έχει μηδενική μόνωση στην ταράτσα με αποτέλεσμα να μαζέψει τρελή υγρασία η οποία αποφάσισε να βγει στα κεφάλια μας τις τελευταίες μέρες.
Εκεί που είπα να μαζέψω το σπίτι που είχε γίνει τσαντίρι λόγω ψύλλων... μετακομίσαμε με τον άντρα μου στο σαλόνι Mad
Δεν άντεξα όμως. Στόλισα το δέντρο επιτέλους και σιγά σιγά προσπαθώ να το κάνω ανθρώπινο.
Λένε ότι αν τριτώσει το κακό χαλαρώνεις. Εμάς έφτασε στο 4... Για να δούμε!

http://www.something-special.gr

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα κορίτσια όμορφα! τι κάνετε?με το καλο η εγκυμοσύνη και με το καλο να γινει καλα το παιδάκι και κουράγιο μάνα με τα νερά, μου έχει συμβει και εμενα. Αν θες μια συμβουλή βγαλε το στρωμα η καλυψετο με ναυλον, παρε σκουπα με πετσετες δεμενη και αρχισε να σκουπιζεις το ταβανι (θα φευγουν τα νερα σαν καταρρακτης) μετα βαλε θερμανση ή ανοιξε τα παραθυρα να στεγνωσει.Με τη μέθοδο αυτή, παιρνεις τα πολλά νερα και για καποιο διαστημα θα ησυχασεις, εγω τουλαχιστον αυτο εκανα.φιλια

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια τι κανετε???Συγνωμη που δν μπαινω,αλλα εχω πολλα τρεξιματα κι δν καθομαι στο πισι μονο απο το κινητο μπαινω κ εδω δν ,μπορω να μπω απο το κινητο,

Πως πανε τα μπεμπακια σαςςςς???????????Απο τν αλλο μην α αρχιζουν κ χρονιζουν εεε????

Εμεις ολα καλα ωραια η μπεμπα ειναι 75ποντους αλλα 8500 κιλα,την τελευταια μετρηση,δεν ξερω ποσο να πηγε,το πρωι τρωει κ φρουτα κ μαζι μου λιγο τοστακι κι το μισο αυγουλακι της,το απογευμα κ κρεμα κ γιαουρτακι,αλλα το μεσημερι για να φαει 5μπουκιες δνουμε μαχη,δοκιμασα αναλατα αλεσμενα ολοκληρα τιποτα στη 5ηκουταλια με το ζορι θα φαει,κι εχει προτιμηση στα μακαρονια!!!Της δνω πλεον απολα εκτος απο ξηρους καρπους μελι κι ψαρι,ολα τα υπολοιπα της τα δινω δλδ οσπρια φρουτα απολα,αν κ δν βρισκω λογω εποχης οποτε καταναλωνουμε κλασικα πορτοκαλι σε χυμο,μηλο μπανανα αχλαδι σε φρουτοκρεμα η ενα ενα ξεχωριστα.Εχει αδυναμια στα τυρια της δινω στο φαγητο ανθοτυρο αναλατο που ειναι πιο ελαφρυ ασπρο τυρι κ της αρεσει πολυ,απλως ακομα δν εχω δωσει ακτινιδιο κ φραουλες επειδη η μεγαλη ειχε μια μικρη δυσανεξια μικρη φοβαμαι ακομα,κι περιμενω ακομα ενα μηνα να της δωσω αφοβα,κατα τα αλλα απο 6 μηνων στεκτεαι κ παει γυρω γυρω το παρκο κ τους καναπεδες,δλδ κραταει κ παει,λεει ενα μαααααμαααα πολυ αραιο,αλλα ξερουμε να χαιρεταμε κ να λεμε γειαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα φιλια απο μενα ελπιζβ να μπω συντομα ξανα!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fasolis έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Εμεις εχουμε γκρινιες κ το βραδυ δεν κοιμομαστε καλα εκει που δεν ειχε προβλημα.Χτες πηγα να τον δω κατα της 4τα ξημερωματα κ δεν κοιμοτανε κ με ειδε κ αρχισε μια γκρινια κ ενα κλαμα.Τελικα κοιμηθηκε στης 6παρα αφου του δωσαμε 120ml γαλα που το ηπιε ολο κ στηθος μετα για να αποκοιμηθει.Τα νεα μου ειναι οτι τελικα ειμαι εγκυος εκανα το τεστ σημερα κ μου ειπε ο γιατρος να σταματησω το θηλασμο γιατι δεν κανει.Ε ρε ποιος μας ακουει.Παντος κοριτσια πολυ ηθελα δευτερο παιδακι αλλα δεν περιμενα τοσο νωρις ελεγα σε κανα χρονο κ πιανω τον εαυτο μου να μην χαιρομαι το ιδιο.Κακως βεβαια.Πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο στην πορεια.Αφηστε το αλλο τι θα πω στην δουλεια μου.Εχω να φαω βρισιμο πισω απο την πλατη μου.

Πες του γιατρου σου οτι δεν ξερει τιποτα απο θηλασμο!!!!!!Ακου εκει να κοψεις το στηθος????Για ποιο λογο??????Συνεχισε κ μν τον ακους,δν παθαινεις τιποτα θα σ πει βλακειςς για δηλητηρια κτλ οτι γινεται το γαλα,εχω διαβασει στις ομαδες θηλασμου στο φβ για πολλες που θηλασαν εγκυες κ τωρα θηλαζουν κ βρεφος κ το μεγαλυτερο παιδι κ λεγεται ταντεμ αυτο!

Ενημερωσου απο πιστοποιημενους συμμβουλους γαλουχιας αν σενδιαφερει αυτο!!!!

mariameint

mariameint
twinsmom έγραψε:καλημέρα κορίτσια όμορφα! τι κάνετε?με το καλο η εγκυμοσύνη και με το καλο να γινει καλα το παιδάκι και κουράγιο μάνα με τα νερά, μου έχει συμβει και εμενα. Αν θες μια συμβουλή βγαλε το στρωμα η καλυψετο με ναυλον, παρε σκουπα με πετσετες δεμενη και αρχισε να σκουπιζεις το ταβανι (θα φευγουν τα νερα σαν καταρρακτης) μετα βαλε θερμανση ή ανοιξε τα παραθυρα να στεγνωσει.Με τη μέθοδο αυτή, παιρνεις τα πολλά νερα και για καποιο διαστημα θα ησυχασεις, εγω τουλαχιστον αυτο εκανα.φιλια

Καλημέρα. Αυτό που περιέγραψες το κάνουμε από την πρώτη μέρα που είδαμε τις σταγόνες και άρχισε να "βρέχει". Το βράδυ όμως δεν μπορούμε να κοιμηθούμε στο δωμάτιο γιατί πρώτον έχει πολύ υγρασία και δεύτερον σχηματίζονται γρήγορα νέες σταγόνες που πέφτουν από το ταβάνι... Κάνουν όμως δουλειά στην ταράτσα και ευτυχώς που δεν έχει βρέξει αυτές τις μέρες γιατί περνάνε μονωτικό. Που θα πάει. θα περάσει και αυτό.

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
υπομονή τότε να τελειώσουν οι εργασίες, τι να πω... αν θες δοκιμασε να βαλεις και αυτα τα κουτακια που τραβουν την υγρασία τουλαχιστον στα ντουλάπια της κρεβατοκαμαράς σου, θα βοηθήσει πολύ! καλέ τώρα είδα το Blog σου, τι φανταστικά πράγματα φτιάχνεις?μπράβο σου, θα σε χρειαστώ στη βαπτισή μας σίγουρα για αξεσουάρ! φιλια

mariameint

mariameint
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Very Happy
Για ότι θελήσεις στη διάθεσή σου.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα εσκασε σημερα το δοντακι επιτελους !!!
μαρια πολυ γκαντεμια ρε συ πια πωπω αντε ελπιζω να μην εχετε αλλα ατυχηματα!!!
ποπη χαθηκες...μια χαρα η μπεμπουλα σου ειναι εμενα παλι πολυ ευκολα τρωει το φαγητο οτι και να ριναι λιγο την απογευματινη κρεμα αλλα τωρα του βαζω και κουακερ και το αρεσει και τα γιαουρτακια τρωει ωραια...
τι αλλα κοριτσια τα μπεμπακια/??εμενα ζωηρευει χαχα

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια.Εμεις ολα καλα.Χτες πηγα κ στον γυναικολογο κ τελικα ειδαμε το σπορακι.Ειμαι εναμιση μηνων εγκυος.Ευχομαι οτι θα πανε ολα καλα κ του χρονου τετοια εποχη θα ειμαστε μεγαλυτερη οικογενεια.Οσο για τον θηλασμο τον ρωτησα κ μου ειπε οτι μετα τους 5μηνες δεν κανει γιατι κανει συσπασεις στη μητρα.Ουτος η αλλως το σκεφτομουν να σταματησω λογω που ξεκιναω κ δουλεια σε λιγο οποτε βλεπω κ ο μικρος το συνηθισε τουλαχιστον δεν μου εβγαλε γκρινια.Μαρακι καντε κανα ευχελαιο πας κ φτιαξουν τα πραγματα.Σας αφηνω γιατι γκρινιαζει ο μικρος.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις