Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 17]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω πω
τι κανετε μου λιψατε δνε προλαβενω μ τον μικρο
!!
ΕΥΗ συγχαριτηρια με το καλοοο το μωρακη σου !!!

κατερινα αγορακι ε καλοδεχουμενο πρεπει να περνουμε σειρα σιγα σγια !!
μαρακι τι κανεις η μπεμπα καλα ειναι  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 16 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 16 215994

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια.Τι νεα.Εμεις ολα καλα.Καναμε κ εμβολιο στον μικρο την Τριτη.Ζυγιζει 9450 κ εχει υψος81εκ.Καναμε επισης κ το δοκιμαστικο του μαντου.Εκλαψε ο καημενος μου στην αρχη αλλα μετα απο λιγο ηρεμησε κ εκατσε μια χαρα ωσπου να φυγουμε.Σουζαν σευχαριστω,Αυτο λεω και εγω θα εχω αντρες να με αγαπανε.Αντε κ εγω σε ενα μηνα σταματαω τη δουλεια ακριβως μετα το πασχα.Να κατσω κ εγω με το αγορακι μου που μου λειπει τα απογευματα.Εσεις τα νεα σας?

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που χαθηκατε καλε μανουλες?Αυριο λεω να παω βολτουλα με τον γιο μου.Ψηνεται καμια να βρεθουμε με τα παιδακια μας παρεα?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κορίτσια??επλπιζω να είστε ολες καλα!και ο εγκύουλες μας!!!
Εμεις καλα δεν βάζουμε κολο τρέχει ολη μέρα περπατάει στο κρεβάτι θελει ολο να βγαίνει στο μππαλκονι....
Οταν παιζει με το άλλο παιδάκι απο κάτω δεν ειναι να φεύγεις ....δύσκολη ηλικία τα διχρονα....δεν λέω τιποτα γτ και ο δικός μου ετσι μπορει να κανει....παει ο αλλος τον τσιμπαει,τν κανει αγκαλια αλλα τι αγκαλια τον σφίγγει τρέχει και τον παίρνει μαζι.....απαπαα βεβαια για να πω και ο δικός μου δεν παει και πολυ πίσω πολλές φορές παει να τον δαγκωνει και πιάνει τα μαλλια του....τον πιάνου βεβαια και οι αγάπες που έρχεται και τον φυλάει αλλα ο δικός μου νομίζει οτι θα τον πειράξει και κλαει....
Ο δικός μου επισης λέει μαμα μπαμπα ,τσιριζει φωνάζει λέει και κατι δικα του και κανει κατι γκριματσες που θέλω να τον πεθάνω στα φιλιαααααα!

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!
Όντως χαθήκαμε...

Εμείς το πρωί πήγαμε για καφέ σε μια μεγάλη καφετέρια που πηγαίνουν πολλοί γονείς οπότε δεν έχει και τσιγαρίλα, και η μικρή ξεσάλωσε με τα παιδάκια και τα τουβλάκια που βρήκε εκεί! Μόνη μου τον ήπια τον καφέ. Ο άντρας μου με έναν ξάδερφό του κύριοι στο τραπέζι και εγώ κυνηγητό... Ευτυχώς μαζί με μένα έτρεχαν και άλλες μαμάδες και λέγαμε καμιά κουβέντα Very Happy
Χάλια ο καιρός! Το πρωί συμπαθητικός και τώρα εδώ βρέχει!

Κατερίνα μου όλα καλά; Το σποράκι σου τι κάνει Very Happy Τελικά πήγατε βολτούλα;

Μαρίνα μια χαρά είμαστε! Εσείς; Τι κάνει ο Βαγγελάκης;;;;

Εύη, αρχίσατε ετοιμασίες για την βάπτιση; Τώρα που είσαι και εσύ έγκυος, ελπίζω να μην κουραστείς πολύ με τα τρεχάματα!

Νικολέτα ακόμα διακοπούλες στο χωριό;;; Μια χαρά σε βρίσκω Very Happy

Γεωργία, τα μικρά είναι άλλο πράγμα. Εμένα κάποια μεγαλύτερα σήμερα πήγαν να την πατήσουν 2 φορές την δικιά μου. Αν είναι και αγόρια... άσε!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 16 417472

http://www.something-special.gr

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια.Τι καιρος και αυτος.Πολυ σπαστικος.Τελικα πηγαμε εδω κοντα στις κουνιες βολτα γιατι που να τραβηχτεις με τετοιο καιρο.Μαρακι μου το σπορακι μου μεγαλωνει.Μπηκα στον 6 τωρα κ προχωραω.Παρεπιπτοντως πολυ ωραιο το βιβλιο ευχων που εφτιαξες στην Γεωργια.Θα σε εχω στο νου στο δευτεο.Γεωργια κ εμεις ειχαμε παει μια μερα σε μια φιλη μου για καφε κ αυτη εχει ενα γιο 2χρονων κ φερονταν πολυ αγαρμπα κ ατσουμπαλα στον δικο μου,του πιεζε τα ποδια,την κοιλια,τον εσπρωχνε.Ασε κ ο δικος μου ειναι πολυ ντροπαλος κ δεν κανει τιποτα οτι και να του κανουν.Εγω παντος αν δω τετοια συμπεριφορα θα προσπαθησω να τον μαθω να μην φερεται ετσι στο αδερφακι του οταν ερθει.Οσο για το μπαλκονι κ του δικου μου του αρεσει να βγαινουμε κ του αρεσει να μαδαει τα φυλλα μιας ελιας που εχουμε.

mariameint

mariameint
Καλημέρα!
Κατερίνα σ' ευχαριστώ πολύ και για ότι θελήσεις, όποτε το θελήσεις, θα είμαι στη διάθεσή σου.
Στον 6ο μήνα κιόλας; Πως περνάει ο καιρός... Οπότε το νιώθεις κανονικά το μικράκι, έτσι; Αχ! Θέλω κι εγώ!!! Very Happy

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κορίτσια τι κάνετε??
Εμεις καλα σχετικα βγάζει τραπεζίτη και εχει γκρίνια πονάει αρκετα απο οτι βλεπω απο την συμπεριφορά του καλα το δε όυλο ειναι πολυ πρησμενο σημερα του έκανα και λίγο μασαζακι και έβγαλε λίγο αίμα....
Μαρια άντε βαλε μπρος!!!για μένα ξέρετε χαχα πολυ θέλω να ξανα νιώσω εγκυουλα αλλα οχι ακομα,...
Κατερίνα ναι μωρε ειναι μικρα ακομα εγω οποτε παίζουν μαζι ειμαστε απο πανω και οι δυο να τα προσέχουμε ,ο άλλος θελει να παίζουν που ειναι πιο μεγάλος αλλα ο δικός μου που ει αι μικρός ακομα δεν καταλαβαίνει και αντενα το εξηγήσεις αυτο στο διχρονο!!αλλα και την μπεμπα που εχουν 4 μηνών παει και την πειράζει πολλές φορές...ε ζηλεύει και λίγο....υπομονη πολυ θέλουν....
Οι αλλες καλε που χαθηκατε???

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariameint έγραψε:Καλημέρα!
Κατερίνα σ' ευχαριστώ πολύ και για ότι θελήσεις, όποτε το θελήσεις, θα είμαι στη διάθεσή σου.
Στον 6ο μήνα κιόλας; Πως περνάει ο καιρός... Οπότε το νιώθεις κανονικά το μικράκι, έτσι; Αχ! Θέλω κι εγώ!!! Very Happy
Μαρακι σευχαριστω.Σου ευχομαι συντομα με ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου αφου το θες.Ειναι ωραια να εχουν μικρη διαφορα τα αδερφακια.Μπορει στην αρχη να ειναι λιγο δυσκολα αλλα στην πορεια πιστευω οτι θα ειναι τελεια.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!!!!Τι κανετε ??????
ΧΑΘΗΚΑΜΕ !!!!! Τρεχω κοριτσια και δεν φτανω πρωι - απογευμα δουλεια ετοιμαζομαι και για την βαφτιση 1/6 με το καλο !!!Αλλα ευτηχως θα το κανουμε πολυ σε στενο κυκλο οποτε δεν εχω και πολλα !!! Το θεμα ειναι που θα βρω φορεμα τι θα βαλω που θα ειμαι 5 μηνων σχεδον???????? Αχ !Τα παιδακια σας ειναι ολα καλα ??????? Εμεις γινομαστε αγορακια !!!

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που ειστε καλε μανουλες?Τρεχετε με τα παιδακια σας?Εμεις πηγαμε σημερα βολτουλα στις κουνιες κ φυσαγε δεν κατσαμε πολυ.Απο θεμα περπατηματος το παλευουμε ακομα παμε μονο αν μας κραταει η μαμα τουλαχιστον απο το ενα χερακι.Πιστευω οτι θα παρει μπρος για να παει κ μονος του.Το σπορακι μου καλα ειναι μεγαλωνει κ κλωτσαει σχεδον συνεχεια.Αλλα τωρα ειναι πιο απαλες οι κλωτσιες σε σχεση με την αρχη.Αντε με τα το πασχα σταματαω κ την δουλεια κ λεμε να παμε για πασχα στα πεθερικα στην κορινθο να δει κ ο μικρος που σουβλιζουν αρνι.Αυτα τα νεα μας.

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!! Αχ πολυ τρεξιμο μονο αυτο ..το καημενο στην κοιλιτσα απορω τι θα λεει ?????Εμεις πηγαμε στα ξαδερφια μας χθες και παιξαμε εγινε χαμος !!!Εμας η γλωσσα μας ακομα τιποτα μονο μπαμπα μαμα μαμ αααα ξεκινησαμε και λεμε παειιιι ...αλλα τα καταλαβαινει ολα !!!!!Εσεις τι κανετε ????Που εχετε χαθει ??

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??
Εμεις ειμαστε πολυ καλα!ολοι μέρα τρέχει πλέον....πιο πολυ απο οτι να παιζει!ευτυχωςεχουμε και απο κάτω παρέα κα περνάει και λίγο η ωρα...βεβαια οταν ειναι μαζι πιο πολυ τα κυνηγάμε παρα καθόμαστε πχ να μιλήσουμε λίγο αλλα οκ, αν τα αφήσουμε μόνα τους θα γίνει χαμός....και η μπεμπουλα της τι καλη τόσες αγριοφωναρες ακούει και ειναι ήρεμη...
Βγάλαμε και δόντι επιτέλους να ξεκολλήσουν σ΅ απο τα. 8 μαλλον ο τραπεζίτης ειναι αλλα δεν εχει βγει ακομαο όλος!
Λέει μαμα μπαμπα και σημερα είπε παπα.οτι του λέω καταλαβαίνει πάντως!
Σημερα πήρα και το φόρεμα για την βαφτηση.ολα έτοιμα μονο τα γλυκα έμειναν!!
Αυτα τα νέα μας!!!

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια!

Τέλεια Γεωργία! Άντε με το καλό.
Όσο για το δόντι, βγήκε αυτό που είχε φουσκώσει πάρα πολύ;

Εγκυούλες τι κάνετε;;;

Εύη χαλαρά με τις ετοιμασίες. Άσε και κάποιον άλλο να κάνει κάτι Smile Η γλωσσίτσα θα λυθεί με τον καιρό. Όλα τα καταλαβαίνουν και μερικές φορές απλά δεν γουστάρουν να πούνε κατά παραγγελία αυτά που θες εσύ.
Εμείς της λέμε, "Πες μαμά" και φωνάζει με ύφος "ΜΠΑΜΠΑ". Της λέμε "Πες γιαγιά" και λέει "ΠΑΠΠΟΥ". Είναι για φάγωμα... Το σποράκι μια χαρά περνάει εκεί που είναι. Όσο για το φόρεμα, προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα αμπίρ (που ταιριάζουν στην εγκυμοσύνη) οπότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα Smile

Κατερινάκι μου εσύ τι κάνεις; Αν κάνετε βόλτες και περπάτημα με το ένα χέρι σε λίγο θα τον κυνηγάς. Έτσι αρχίζουνε σιγά-σιγά. Ο μικρός σποράκος μεγαλώνει και κλωτσάει; Φιλιά στην κοιλίτσα σου!!!

Μαρινάκι άσε το facebook και μπες λίγο και στο forum...

Νικολέτα, Πετρινί χαθήκατε και εσείς. Μίκρυνε πολύ η ομαδούλα μας Crying or Very sad

tomaraki

tomaraki
Ναι ...πες τα βρε μαρακι μας εχουν φαει οι δουλειες ...ελεγα να παω να δω στα εγκυμοσυνης κατι απλο οχι πολυ καλο ...δεν ξερω ακομα τελευταιες μερες θα παω για να δω που θα εχει φτασει και η κοιλιτσα ! Και μενα τα ιδια πες μαμα μπαμπα αυτος !!!!!!!! Πλακα εχουν αλλα ειναι πανεξυπνα τα ατιμα !!!!!!Φιλακια στη κοριτσαρα !!!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχ μαριααα ηρθα!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΟΥΕΜ ΒΗΜΑΤΑΑΑ !!!!
η εγκυουλες μου πως ειναι μεγαλονουν τα σπορακια τους πωπω κατερινιο 6 μηνων πως περασε ο καιρος ΘΕΛΩ Κ εγω .....ΜΑΡΙΑ να βαλουμε μπροσ!!!!
πως ειναι τα μωρα σας,εμεις καλα ειναι μεγαλωνει γινεται ποιο ζωιρος αλλα κ καταλαβενει τα παντα!!!σε λιγες μερες θα φυγουμε για πασχαααα στους παπουδες πως κ πως το περιμενω σας φιλω ολες θα μπενω συχνα τωρα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κορίτσια?εγω σημερα ξεστρωσα το σαλόνι δεν μπορούσα άλλο το ένιωθα πολυ βρόμικο...αχ τι ωραία άνοιξε ο χώρος...άφησα μονο το ενα το μικρο στο καναπε μπροστα να κάθεται να παιζει λίγο ο μικρός...αν και τωρα πιο πολυ βόλτα κανει συνέχεια σε ολο το σπίτι
Μαρια ναι αυτο που ηταν πολυ φουσκωμενο μαλλον ο τραπεζίτης ειναι αλλα δεν εχει βγει όλος ακομα εχουμε λίγη γκρίνια κάποιες στιγμές αλλα εντάξει υπομονη ολα τα ουλακια του ειναι φουσκωμένα!
Ευη καλυτερα να πας καμια βδομάδα πριν την βαφτηση να το πάρεις γτ ειναι και η περίοδος που ξαφνικα πετιέται η κοιλιτσα....εγω μεχρι τον 5 σχεδόν δεν είχα κοιλια ασε που με αγχωναν ....

tomaraki

tomaraki
Αχ γεωργια δεν θελω να πω πολλα αλλα στο πρωτο η κοιλια και μενα φανηκε εκει κοντα ....τωρα στο 2ο δεν ξερω ειμαι σαν 5 μηνων στο παναγιωτη !!!!!!!!!!!!!!!Μπαλονα θα γινω !!!!!Απο οτι ρωτησα αυτο γινεται γιατι στο 2ο η μητρα ξερει καλητερα και μεγαλωνει πιο γρηγορα !!!!!!!
Και εγω εχω αρχισει να ξεστρωνω σιγα σιγα !!!!!

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες.Εμεις μια χαρουλα ειμαστε.Και εμεις ανυπομονουμε για το πασχα να φυγουμε στην κορινθο.Κ μενα ο μικρος ολα τα καταλαβαινει.Μου αρεσει παρα πολυ σε αυτη την φαση που ειναι.Εχουν πολυ γελιο.Ευη κ μενα η κοιλιτσα μου φουσκωσε πιο πολυ τωρα απο οτι στον Κωνσταντινο κ μου ειπαν οτι ειναι κ γιατι εχει αποκτησει ελαστικοτητα κ απο την πρωτη εγκυμοσυνη πιο πολυ.Κοινως ξεχειλωνει πιο ευκολα.Το καλο ειναι με εμενα οτι δεν παιρνω κιλα μονο κοιλια απο πισω δεν φαινομαι καθολου οτι ειμαι εγκυος.Ευη ποσο εισαι τωρα?Ειδες φυλο η οχι ακομα?Και που θα γεννησεις?Εγω στο Λητω οπου εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ απο την πρωτη φορα.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας και απο εμας !!
Στο ιασω θα γεννησω με τον γιατρο μου δεν τον αλλαζω ...τον εμπιστευομαι και ειχα καταπληκτικη εμπειρια εκει και με τον παναγιωτη ....!Και εγω κιλα δεν εχω παρει μονο κοιλιτσα ...κανονικα πρεπει να ειμαι 10 εβδομαδων αλλα ο γιατρος μας βγαζει 11 την Παρασκευ θα παω για αυχενικη λες να μου πει φυλο ????????

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki έγραψε:Γεια σας και απο εμας !!
Στο ιασω θα γεννησω με τον γιατρο μου δεν τον αλλαζω ...τον εμπιστευομαι και ειχα καταπληκτικη εμπειρια εκει και με τον παναγιωτη ....!Και εγω κιλα δεν εχω παρει μονο κοιλιτσα ...κανονικα πρεπει να ειμαι 10 εβδομαδων αλλα ο γιατρος μας βγαζει 11 την Παρασκευ θα παω για αυχενικη λες να μου πει φυλο ????????
Εμενα στην αυχενικη μου ειπαν οτι ειναι κοριτσι αλλα μετα απο τον επομενο υπερηχο που εκανα κ στην επιπεδου που εκανα μου ειπαν οτι ειναι αγορι.Οποτε δεν ειναι σιγουρο το φυλλο ακομα απο τοσο νωρις.Αντε με το καλο κ ενημερωσε μας.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κούκλες??εμεις καλα ο μπεμπης ειναι καλός αν εξαιρέσουμε την γκρίνια των δοντιών και το δαγκωνια...με εχει πεθάνει!εβγαλε τον τραπεζίτη τον κάτω ελπιζω να βγει και κανενα άλλο γιατι ειναι πολυ ανήσυχος ακομα στον ύπνο πανω που είχε ηρεμήσει....
Ευη και εγω λέω ειναι νωρίς για το φύλο!!αλλα ποτε δεν ξέρεις αλλα απο το να σου πούνε λάθος καλυτερα στη β επιπέδου !
Κι εγω ετσι ήμουν σε ολη σχεδόν την εγκυμοσύνη απο πίσω κανείς δεν το καταλάβαινε πως σκάτα πήρα τόσα κιλα...χαχαχα!
Νικολετα που χαθηκες?ολα καλα??

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια!!! Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση της μπουμπούς!!!

Οι μικρές ήταν λίγο άρρωστες με λαρυγγίτιδα κι εγώ έπαθα λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού. Έπαιρνα αντιβίωση για 10 μέρες!!!

Κατερινάκι, φούσκωσε η κοιλίτσα? Άντε, με το καλό!!!

Και σε σένα , Εύη, με το καλό!!!

Σε λίγες μέρες θα φύγουμε για Πάσχα στο χωριό!!!

Καλό Πάσχα σε όλες!!! Να περάσετε όμορφα!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα ....ε ναι λοιπον σημερα εχουμε την αυχενικη στις 12 αχ κοντευω να σκασω απο το αγχος !!!!!!!
Τι κανετε ????? Εισαστε ολες καλα ????

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κούκλες!τι κάνετε?
Ευη μου όλα καλά?περιμενουμε νέα σου!
Νικολετα περαστικά σας και καλα να περάσετε στο χωριό !θα ταλαιπωρηθηκατε λίγο....
Εμείς καλα είμαστε ο μικρός κάθε μέρα με τρελαίνει....έχουμε και την βάφτιση σε δυο βδομάδες και έχω λίγο άγχος!
Κατερινακι όλα καλα ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις