Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:κοριτσακια πανες αγκαλιας χρειαζεται να εχουμε μαζι μας????
οχι καλε θα το εχουν ετοιμο απο εκει..εκτος αν τα ρουχακια και τις κουβερτες του θα τα παρετε εσεις.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν πιανει το χερι σου εννοειται οτι θα τα καταφερεις!Εγω δε ραβω τπτ!Κ παντελονι να θελω να κονταινω εξω το παω!

Εννοειται οτι στο σπιτι ειναι καλυτερα.Οποτε αν δε θα ειναι εδω ο καλος μου να τον πιασει πανικος θα το καθυστερισω οσο μπορω.

Μια πανα αγκαλιας χρειαζεται για οταν σου το φερνουν στο δωματιο.Για να μην ακουμπαει πανω σου ή πανω στα σεντονια σου.Α!Κ τις σερβιετες τις δινουν αλλα τις χρεωνουν Φιλιτσα.Οποτε ας εχουμε κ κανενα πακετο απ'το σουπερ μηπως βγει πιο φθηνα.

Α!Ολο θελω να ρωτησω κ ξεχναω!Τις εξτρα εξετασεις που κανουν στο παιδι οι κλινικες θα τις κανετε?Εννοω ελεγχο ορασης,ακοης,μεταβολικων νοσηματων κτλ...

Παω να ετοιμαστω για το τελευταιο σεμιναριο θηλασμου.Μετα απο αυτο θα τα ξερω ολα! Razz Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι λες ε?στο σπιτι ειναι αρκετα απαραιτητες βεβαια..η αδερφη μου τις ειχε βολευτει πολυ..κυριως στις αγκαλιες απο ξενους..αλλα δεν χρειαζεται, δικιο εχεις!κοντα τα χερια!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για το σπιτι εννοειτε πως θα παρετε.αλλιως θα το περνουν αγκαλια ετσι να το ξερετε.εμας Δωρα ειναι ολα μεσα στην τιμη δεν ειναι κατι εχτρα.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εσας σας απαγορεψαν οι γυνεκολογοι σας να τρωτε ωμα λαχανικα?μαρουλι λαχανο?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιανει το χερι μου, δεν λεω, βεβαια αυτη η αποπειρα ειναι παρατολμη αλλα σιγα σιγα θα τα φτιαξω, που θα παει!

ενταξει, μια πανουλα μπορουμε να την κουβαλησουμε..
οσο για τις σερβιετες, αληθεια στις χρεωνουν?τι σκ@τ@ πληρωνουμε τοτε???

εγω επειδη εκανα αμνιο, εξειδικευμενες εξετασεις δεν πρκειται να κανω.τις υπολοιπες θα τις συζητησω με τον παιδιατρο..τον εχω ηδη βρει κ εχω γενικα πολλα που θελω να τον ρωτησω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα, στο σπιτι εννοειται.για το μαιευτηριο δεν ηξερα..μπορει και να τα φασκιωνουν κ εκεινοι, δεν ξερω..

οσο για τα μαρουλολαχανοειδη εννοειται πως οχι..με την προυποθεση βεβαια να εχουν πλυθει με betadin!πλακα κανω, ξυδακι και πολυ νερο!απο εξω ομως ποτε και τιποτε!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η τσαντα της μπεμπας ηταν η πρωτη που ετοιμαστηκε...να σας πω τι πηρα...
φανελακι μακρυμανικο
φορμακι βελουτε
γαντακια σκουφακι καλτσουλες
φορμα εξοδου
2 πανες αγκαλιας (μια αμα θελουν να την παρουν αγκαλια και μια που θα την αλλαζω). θα τα παρω μαζι μου απο την αρχη και θα εχω ετοιμα το καθισματακι αυτοκινητου, αλλη μια πανα για το καθισμα και μια κουβερτουλα να τα φερει ο καλος μου οταν θα βγουμε.

τα λαχανικα οοοολα τα πλενω, τα περιλουζω με ξυδι που καιει τα παντα και ξανα λιγο νερακι, αμα δεν ειναι κατι που τρωγεται με ξυδι. Αυτο το εκανα και πριν μεινω εγκυος γιατι αλλιως σκεφτομαι οτι δε πλυθηκαν καλα.
για εξετασεις δε ξερω.... θα ρωτησω κιολας τι ακριβως παρεχει η κλινικη κτλ.

αποστειρωσα τον τοπο και τωρα ετοιμαζομαι κουτσα κουτσα να παω στον γιατρο.

ζωάκι

ζωάκι
γεια σας κι απ' τα νοτιοανατολικά! Smile
Κι εγώ ήμουν ξύπνια 5-7.30 Δώρα, αλλά μόλις έφυγε το μωρό μου για δουλειά του δωσα και κατάλαβε ως τις 12 σχεδόν!
Πήγα και κολύμπι μετά από 1 βδομάδα! τώρα χαλαρώνω πάλι γιατί ο καλός μου έφυγε για Αθήνα για μία μέρα πάλι!
Βρέχει κιόλας οπότε είναι ό,τι πρέπει για χουχουλιάσματα στα παπλώματα! Κι αν έρθει και κανένας ύπνος, ευπρόσδεκτος!

Τα μελομακάρονα τα βρίσκω πολύ καλά για πρώτη φορά.. το μόνο "λάθος" που νομίζω ότι εκανα είναι ότι ενώ έβαλα λιγότερο αλέυρι και γενικά λιγότερα υλικά για να μη βγουν πάρα πολλά, κράτησα την ίδια σχεδόν ποσότητα ελαιόλαδου, γεγονός που τα έκανε λίγο πιο βαριά! Κατά τ' άλλα, όσο μένουν μες στο πυρέξ, γίνονται πιο τέλεια επειδή απορροφούν το σιρόπι που έμεινε!!
Και το μελι ήταν τόσο τέλειο που όπως τα μελώναμε ήρθε μία μέλισσα (Δεκέμβρη μήνα!!) και κάθισε πάνω σε ένα μελομακάρονο!! Smile

Τι ωραία που έχετε την επιλογή στην Ελλάδα για τοκετό στο νερό! Εδώ νομίζω μόνο μία κλινική έχει εγκαταστάσεις! Φυσικά εγώ με τον διαβήτη ούτε κατά διάνοια... Mad

Μπράβο Λουκία για την όρεξη να τα φτιάξεις μόνη!! Εγώ έχω και ραπτομηχανή και κοπτοράπτη αλλά είναι όλα στην αποθήκη τώρα για να συμμαζευτεί λίγο το σπίτι.. Όταν με το καλό πάμε στο δικό μας και μεγαλώσει η μπουμπου, θα της φτιάχνω κι εγώ διάφορα μικροσκοπικά ρουχαλάκια!! Smile

Πάω και λίγο στο φβ να δω τι παίζει!
Βαριέμαι πολύ σήμερα!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω, μια χαρα!τα πραγματα της μαμας τωρα.. Wink

γεια σου Ζωη, εκει βροχη, εδω ηλιος!με δοντια βεβαια.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 534787 εγω ειχα χτες τρελη βαρεμαρα.μαλλον λογω μοναξιας..παλι λειπει το αγορι σου?εξου κι η απελπισια..
μελομακαρονα εκανες την συνταγη της Δωρας?
οσον αφορα τον τοκετο στο νερο, ουτε κατα διανοια... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 585182 τι θελω και τα βλεπω αυτα τα παλιοβιντεο!
ελπιζω Ζωη μου να μην μεινω στην ορεξη μονο..θελω πολυ να τα φτιαξω μονη ομως!

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:Σμαρω, μια χαρα!τα πραγματα της μαμας τωρα.. Wink

γεια σου Ζωη, εκει βροχη, εδω ηλιος!με δοντια βεβαια.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 534787 εγω ειχα χτες τρελη βαρεμαρα.μαλλον λογω μοναξιας..παλι λειπει το αγορι σου?εξου κι η απελπισια..
μελομακαρονα εκανες την συνταγη της Δωρας?
οσον αφορα τον τοκετο στο νερο, ουτε κατα διανοια... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 585182 τι θελω και τα βλεπω αυτα τα παλιοβιντεο!
ελπιζω Ζωη μου να μην μεινω στην ορεξη μονο..θελω πολυ να τα φτιαξω μονη ομως!

Ναι της Δώρας, αλλά όπως πάντα έβαλα την πινελιά μου! Smile Ας πούμε έβαλα πολύ περισσότερη κανέλα και γαρύφαλλο!.. μείωσα λίγο το αλεύρι αλλά έπρεπε να μειώσω και το λάδι! ήταν λίγο αψυχολόγητο! Smile Θα την ξανακάνω όμως! ίσως μισή δόση, αλλά θα την ξανακάνω!! Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είναι τόσο εύκολα τα μελομακάρονα!! το μέλωμα είναι λίγο ζόρι, αλλά το έκανε ο καλός μου! Smile
Ναι έφυγε πάλι σήμερα.. τελευταία φορά όμως.. είναι κάτι άσχετο με τη δουλειά του την τωρινή, αλλά έπρεπε να πάει.. ας είναι.. λίγα έξτρα λεφτάκια να μπουν στην άκρη δεν είναι άσχημα! Smile

Αφού έχεις όρεξη μην ανησυχείς!! Εγώ και να είχα για κάτι τέτοιο, δεν έχω χώρο... γι'αυτό κάνω υπομονή λίγους μήνες ακόμα!
Έχει πολλά σάιτ στο ίντερνετ, κυρίως αγγλικά, με σχέδια και ένα σωρό κατασκευές με ραπτομηχανή!! Τρελαίνομαι!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εκανες!στα κανελλογαρυφαλα κι εγω ειμαι γενναιοδωρη!μ αρεσουν αυτες οι μυρωδιες..οσο για τις αναλογιες, την επομενη φορα θα ξερεις..!
κι εγω το μελωμα βασικα βαριεμαι για αυτο δεν το χω παρει ακομα αποφαση..και εμενα ο καλος μου δεν καταπιανεται.. Crying or Very sad
βρηκα και μια συνταγη μπυρας για μελομακαρονα!αλλα αφου σας πετυχε της Δωρας θα επιχειρησω κι εγω αυτη!

το καλο ειναι οτι εχουμε και δευτερο παιδικο και αρα απο απλα αλλο τιποτα..θα καθομαι στην ζεστουλα και θα φτιαχνω!εχω δει κι εγω σε διαφορα site, ελληνικα και ξενα, ορεξη να χεις..

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:καλα εκανες!στα κανελλογαρυφαλα κι εγω ειμαι γενναιοδωρη!μ αρεσουν αυτες οι μυρωδιες..οσο για τις αναλογιες, την επομενη φορα θα ξερεις..!
κι εγω το μελωμα βασικα βαριεμαι για αυτο δεν το χω παρει ακομα αποφαση..και εμενα ο καλος μου δεν καταπιανεται.. Crying or Very sad
βρηκα και μια συνταγη μπυρας για μελομακαρονα!αλλα αφου σας πετυχε της Δωρας θα επιχειρησω κι εγω αυτη!

το καλο ειναι οτι εχουμε και δευτερο παιδικο και αρα απο απλα αλλο τιποτα..θα καθομαι στην ζεστουλα και θα φτιαχνω!εχω δει κι εγω σε διαφορα site, ελληνικα και ξενα, ορεξη να χεις..

Αφού η ουσία είναι στο κανελογαρύφαλλο!! Smile και χάλια να γίνουν τα μελομακάρονα, η μυρωδιά που θα μείνει στο σπίτι είναι όλα τα λεφτά!! SmileSmile
Τι ωραία που έχετε χώρο!!
Κι εμείς όταν με το καλό πάμε σπίτι μας, θα χουμε πολύυυυ χώρο!! Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω απολυτα..καμια φορα ειναι τοσο εντονες οι μυρωδιες που και με αυτες μονο χορταινεις!!!αν δεν εισαι εγκυος.. Laughing

εχουμε, ναι, το δωματιο του μπεμπη..!το ειχαμε βαψει τυρκουαζ με λαχανι πριν μαθουμε το φυλο..!!προς το παρον εγω το αποκαλω panic room, γιατι γινεται της τρελης εκει μεσα!

με το καλο σου ευχομαι να πατε σπιτακι σας..!κι εμεις το φτιαχναμε καιρο και η χαρα που παιρνεις οταν μπαινεις μεσα, απλα δεν υπαρχει..!!!

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:
με το καλο σου ευχομαι να πατε σπιτακι σας..!κι εμεις το φτιαχναμε καιρο και η χαρα που παιρνεις οταν μπαινεις μεσα, απλα δεν υπαρχει..!!!

Ευχαριστούμε Λουκίτσα!! Φαντάζομαι ότι θα είναι μεγάλη συγκίνηση μετά από τόσα χρόνια σε ένα τόσο μικρό διαμερισματάκι!! Σκέφτομαι ότι στην αρχή θα νιώθω άβολα! Δε θα ξέρω που να κάτσω!! Θα χάνω τον γιάννη!! Τώρα δεν έχουμε και πολλές επιλογές.. αν δεν είμαστε στο καθιστικό θα είμαστε στην τουαλέτα και αν δεν είμαστε ούτε εκεί θα είμαστε στο υπνοδωμάτιο!! Smile Laughing Laughing

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το χω ξαναπει..αν δεν περασεις απο αυτη την φαση που ειστε εσεις τωρα και φυσικα υπηρξαμε κι εμεις, και πολλοι ακομα, δεν μπορεις να εκτιμησεις στον απολυτο βαθμο την χαρα και την ευγμωμοσυνη του οτι τελικα εχεις κατι δικο σου..πραγματικα δεν περιγραφεται, δεν θα το χορταινεις!

οντως θα χανεστε το πρωτο διαστημα, θα εχετε ομως και πολλες καινουργιες γωνιτσες για Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 215994 ..να ερθουν και τα επομενα μπεμπακια βρε αδερφε!!!

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:το χω ξαναπει..αν δεν περασεις απο αυτη την φαση που ειστε εσεις τωρα και φυσικα υπηρξαμε κι εμεις, και πολλοι ακομα, δεν μπορεις να εκτιμησεις στον απολυτο βαθμο την χαρα και την ευγμωμοσυνη του οτι τελικα εχεις κατι δικο σου..πραγματικα δεν περιγραφεται, δεν θα το χορταινεις!

οντως θα χανεστε το πρωτο διαστημα, θα εχετε ομως και πολλες καινουργιες γωνιτσες για Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 215994 ..να ερθουν και τα επομενα μπεμπακια βρε αδερφε!!!
Χαχαα!!! που το πας αυτό!!!
Και πολλές επιφάνειες και πολλές γωνιές και πολλές καινούριες οπτικές!! και ένα μωρό να κλαίει όταν ακούει φασαρία!! χαχαχα!! Smile
Μωρέ και για γυμναστική θα χω χώρο εκεί μέσα!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε, ας κλαψει και λιγο..μια μερα θα σε ευχαριστει που θα εχει και αδερφακι!!
απο οτι καταλαβα φτιαχνετε μεγαλο σπιτι!αρα θα πεσει γενικως πολυ κυνηγητο.. Wink να πως πεφτουν τα κιλα της εγκυμοσυνης..!!!λιγο η γυμναστικη, λιγο που θα κυνηγατε το μπεμπακι..μια χαρα!!

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:ε, ας κλαψει και λιγο..μια μερα θα σε ευχαριστει που θα εχει και αδερφακι!!
απο οτι καταλαβα φτιαχνετε μεγαλο σπιτι!αρα θα πεσει γενικως πολυ κυνηγητο.. Wink να πως πεφτουν τα κιλα της εγκυμοσυνης..!!!λιγο η γυμναστικη, λιγο που θα κυνηγατε το μπεμπακι..μια χαρα!!

Οτιδήποτε μεγαλύτερο απ' αυτό που είμαστε τώρα θα είναι μεγάλο!!! Smile
Σε σχέση με τα σπίτι που φτιάχνουν εδώ, το δικό μας θα είναι πολύ κανονικό! Θα είναι πάνω κάτω γύρω στα 180..υπνοδωμάτια πάνω και κάτω ενιαίος χώρος κουζινοσαλοτραπεζαρία.. εκεί να δεις κυνηγητό που έχει να πέσει!!
Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα μικρότερο, αλλά αν κάνουμε κανα 2 παιδάκια ακόμα με το καλό, θα μας χρειαστεί ο χώρος!
εσάς πόσο μεγάλο είναι;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
180?????????? Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 911307 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 585182
ανακτορο δηλαδη!εμας ειναι 120 και παλι μου φαινεται χαοτικο, ειναι οροφοδιαμερισμα βεβαια!και μαζι με τα μπαλκονια μου βγαινει ο π@τος να το συμμαζεψω!χωρια με τα χαρατσια..εκει να δεις εμφραγμα!πληρωσαμε τις προαλλες 200+ ευρω στην ΔΕΗ και μονο τα 30 ηταν ρευμα..

γεροι να ειστε, να το χαρειτε..!και αφου χωρο εχετε αφθονο, αν υπαρχει και οικονομικα η δυνατοτητα να κανετε και 3-4 παιδακια!να γεμισουν τα τετραγωνικα με φωνες και χαμογελα!σε αποτελειωσα ε??

μ αρεσουν τα διπατα σπιτια, πολυ θα ηθελα να εχω ενα..σε καμια επομενη ζωη ισως!δηλαδη εκει τα νορμαλ σπιτια ειναι ακομα μεγαλυτερα??? Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 606100 θα τρελαθω!

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:180??????????
μ αρεσουν τα διπατα σπιτια, πολυ θα ηθελα να εχω ενα..σε καμια επομενη ζωη ισως!δηλαδη εκει τα νορμαλ σπιτια ειναι ακομα μεγαλυτερα??? Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 9 606100 θα τρελαθω!
Όχι δε με αποτέλειωσες!! Το όνειρό μου είναι!!!
Εγώ θα προτιμούσα ένα 120 σε ένα επίπεδο! Γιατί τώρα καλά τα ανεβοκατεβαίνουμε, σε 20 χρόνια όμως;
Καλά, άσε, εδώ υπερβάλλουν πολυ με τα σπίτια! το 180 θεωρείται πολύ νορμάλ!
Μέχρι να μας έρθει κι εδώ η γλύκα με τους φόρους!
Υγεία πάνω απ' όλα να χουμε και όλα θα γίνουν!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποτε θα ειναι ετοιμο το σπιτακι σας ζωη?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορουμε να ανταλλαξουμε αν θες!!! Razz Razz Razz Razz Razz
χωρις τους φορους φυσικα!αν και η Κυπρος μου πεφτει κομματακι μακρια!

αφου το ονειρευεσαι επομενως, να στο ευχηθω ολοψυχα!μακαρι να σας δωσει πολλαααα παιδακια ο Θεουλης και να σου φαινονται λιγα τα 180!

δεν λεω τωρα ισως ειναι πολλα τα τετραγωνικα για ενα ζευγαρι μονο του αλλα οταν με το καλο ερθουν τα μωρακια θα ειναι ωραια!οχι βεβαια οτι δεν θεωρω λιγο τραβηγμενο αυτο που επικρατει στην Κυπρο..αν 180 ειναι το νορμαλ, δεν θελω να σκεφτομαι πως ειναι τα υπολοιπα.. Shocked

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σοφακι κι εσεις φτιαχνετε το σπιτακι σας αν θυμαμαι καλα ε?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα εμεις με τα λεφτα που βγαζουε τον μηνα ουτε σκυλοσπιτο δεν φτιαχνουμε Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις