226 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Δευ Δεκ 10, 2012 9:24 am
ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εσύ δε θες να σκέφτεσαι πόσο είναι τα υπόλοιπα, κι εγώ δε θέλω να σου πω γιατί εκνευρίζομαι! Ο απόλυτος παραλογισμός! Πόση ματαιοδοξία αυτός ο λαός;; και δε μιλάω για τους έχοντες... μιλάμε ότι δανείζονται αστρονομικά ποσά για να φτιάξουν ένα μέγαρο το οποίο καθαρίζουν οικιακές βοηθοί και από το οποιο χρησιμοποιούν μόνο τα βασικά.. δηλαδή, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα (για να φάνε, όχι να μαγειρέψουν, γιατί το μαγείρεμα πολλές φορές το αναλαμβάνει η μαμά και παίρνουν έτοιμο φαγητό, ή μία οικιακή βοηθός..)...
Δεν τη παλεύουν σου λέω!
Εγώ θέλω, όταν με το καλό κάνουμε όσα παιδιά κάνουμε και μεγαλώσουν και φύγουν, επειδή το σπίτι θα είναι άδειο, να φιλοξενούμε άπορους φοιτητές ή να μεγαλώσουμε κανα2 παιδάκια από φτωχές οικογένειες! όχι πως ανήκουμε στους έχοντες, αλλά τι να το κάνω ένα σπίτι 180 με τον άντρα μου;;
Θέλω να κάνουμε παρτάκια συχνά, να καλούμε φίλους, να το χαιρόμαστε με λίγα λόγια!!
Σοφάκι, αν όλα πάνε καλά, το καλοκαίρι θα είμαστε μέσα! Θα είναι ξύλινη κατασκευή που στήνεται πολύ γρήγορα..
Δεν τη παλεύουν σου λέω!
Εγώ θέλω, όταν με το καλό κάνουμε όσα παιδιά κάνουμε και μεγαλώσουν και φύγουν, επειδή το σπίτι θα είναι άδειο, να φιλοξενούμε άπορους φοιτητές ή να μεγαλώσουμε κανα2 παιδάκια από φτωχές οικογένειες! όχι πως ανήκουμε στους έχοντες, αλλά τι να το κάνω ένα σπίτι 180 με τον άντρα μου;;
Θέλω να κάνουμε παρτάκια συχνά, να καλούμε φίλους, να το χαιρόμαστε με λίγα λόγια!!
Σοφάκι, αν όλα πάνε καλά, το καλοκαίρι θα είμαστε μέσα! Θα είναι ξύλινη κατασκευή που στήνεται πολύ γρήγορα..