Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σαςκοριτσια!ελενιτσα ηρεμησε δεν λεω ενα αγχος ολες το εχουν αλλα να μην μας επειρεαζει πολυ!!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕς ΛΟΥΚΙΑ ΠΑς ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ?????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 5 παιδια μαρη εσυ να κανεις!!!!!!!!
Δωρα και Σμαρω καντε καλα τους αντρες σας γιατι οντως θα πρεπει να ειστε σε ετοιμοτητα σιγα σιγα!!!!
Ελενη απαιχτο το μαξιλαρακι!!!τελειο!!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα για το γαμο και τις φωτο του ουτε εγω θα το εκανα...δεν θα ξαναντυνομουν...ασε που εγω ημουν μια χαρα χαλαρη!νηστικια ολη μερα και με 2 ουισκι στο σπιτι και αλλα 2 μου εδωσε ο φωτογραφος για να χαλαρωσω!!!μια χαρα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη τσιμπας βρε Φιλιτσα, γι αυτο σε πειραζω.. Razz αφου σου ειπα κ χτες, για μενα και με τα 3 ηρωας εισαι.μακαρι να εχω κ εγω την δυναμη να παω για 3ο!!

οσον αφορα Νανσυ μαλλι κ μακιγιαζ, εγω δεν ξαναεκανα τιποτα.η κολλητη μου αφησε κατω το μαλλι κ ειχε ενα ελαφρυ σπασιμο κ μακιγιαζ εκανε μονη της.ηταν μαλιστα πολυ πιο ομορφη απο τον γαμο γιατι εκει το μακιγιαζ της ηταν αχρωμο κ φαινοταν χλωμη..
εγω κρατησα μονο το ματι υπερπαραγωγη που μου ειχε κανει η μακιγιεζ(φορουσα κ ψευτικες βλεφαριδες η ψωνισμενη!), ρουζ κ κραγιον εβαλα μονη.το μαλλι επιμελως ατημελητο..κ αλουστο απο τον γαμο Embarassed ενταξει, 2 μερες μετα ηταν, απαιτει θυσιες η ομορφια!! Laughing Laughing

Φιλιτσα, καλα ξηγηθηκες..φανταζεσαι εγω με το μωρο στην κοιλια να κατεβαζα τα ουισκακια αβερτα?σουρωμενο θα το βγαζα το κακομοιρο!!!!το ντυσιμο ξανα ειναι οντως λιγο σπαστικο αλλα νομιζω το αποτελεσμα σε δικαιωνει!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:επειδη τσιμπας βρε Φιλιτσα, γι αυτο σε πειραζω.. Razz αφου σου ειπα κ χτες, για μενα και με τα 3 ηρωας εισαι.μακαρι να εχω κ εγω την δυναμη να παω για 3ο!! αντε καλα!!!!!

Φιλιτσα, καλα ξηγηθηκες..φανταζεσαι εγω με το μωρο στην κοιλια να κατεβαζα τα ουισκακια αβερτα?σουρωμενο θα το βγαζα το κακομοιρο!!!!το ντυσιμο ξανα ειναι οντως λιγο σπαστικο αλλα νομιζω το αποτελεσμα σε δικαιωνει!!
[u]
γιατι???τπτ δεν παθενουν!!!!τι 1 τι 2 τι 3?τι θα παθενε καλε????

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμεις θελαμε να κανουμε την φωτογραφιση πρν τον γαμο, στον παλιο σιδηροδρομικο σταθμο του διπλανου χωριου...αλλα λογω της αποστασης του σπιτιου του γαμπρου και της καταστασης της υγειας του πεθερου δε μπορουσαμε να τον ταλαιπωρησουμε τοσο. οποτε την καναμε μετα τον γαμο, στον κηπο του σπιτιου οπου και ειμασταν πολυ χαζοχαρουμενα και εκει το διασκεδασα. Στο κεντρο εμας μας ειπαν τι ωρα θελουν να παμε. γιατι θελουν να σερβιρεται το φαγητο, να μαζευεται κιολας και μετα να ερχεται το ζευγαρι λεει. δεν ξερω αν ειναι παντου ετσι.
Δωρακι δεν πηγα εκει, γι'αυτο δεν τους εβρισα. γι'αυτο εστειλα τους γονεις μου. δε θελω να ασχοληθω. με πειραξε πολυ και πιο πολυ γιατι στεναχωρεθηκε και το παλικαρι μου.

το οποιο τωρα κουκουλωθηκε και ζαρωσε διπλα μου. Για να πηρε αυτος κουβερτα στο σαλονι....δυσκολες μερες ερχονται!!!!θα το πνιξω!!!

Ελενη οντως τελειο το μαξιλαρι. κι εμενα μου εκανε τετοιο η γιαγια μου, τωρα που το ειπες ξερω και που θα το χρησιμοποιησω η ασχετη! χαχαχα

Εγω θελω να ξαναντυθω νυφουλα...αφου δικο μου ειναι το νυφικο.... ηθελα να παντρευτω για 2 λογους...1ον να κανουμε παιδακι και 2ον να βαλω νυφικο η χιονατη!!!!μολις μεγαλωσει η κορη μου θα της φτιαξω κι αυτηνης ενα πλουμιστο φορεμα να τα φοραμε να παιζουμε...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω εχω δει κι εγω after σε σιδηροδρομικο σταθμο, ειναι ωραιο σκηνικο.δεν πειραζει, κ στον κηπο καλα θα ηταν..αρκει που ησασταν χαλαροι κ χαρουμενοι!

κι εγω σε καταθλιψη θα επεφτα αν οι φωτο δεν βγαιναν καλες..ειναι τα μονα λεφτα που δεν εκλαψα στιγμη..οι φωτο κ οι αναμνησεις μενουν..θα τα δειχνουμε κ στα παιδακια μας..αυτο μου λεει συνεχεια ο καλος μου!!

πανω κατω στα κεντρα σου λενε περιπου ποτε να κανεις εισοδο..κ δεν ειναι κ καθολου ωραιο για μενα να περιμενει ο κοσμος πολυ..εμεις μετα το ποτο υποδοχης και με το που μοιρασαν το ορεκτικο πηγαμε.μεχρι να τσιμπησουμε κι εμεις οι ταλαιπωροι κατι κ να σηκωθουμε να χαιρετησουμε περασε η ωρα..βγαλε το κυριως, σηκω για χορο, ουφ..ταλαιπωρια!!!

Σμαρω, πριγκηπισσουλα προβλεπω να την κανεις την μικρη σου.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 35468

Φιλιτσα, απλα προσκυνω.. Respect ελπιζω να χουν παρει την τρελα σου τα πιτσιρικακια σου!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την πηραν λιγακι!!!!!!! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα αποκλειεται να με αφησει ο καλος μου να κοιμηθω βαμενη!Μαχη γινεται καθε φορα.Στεκεται ορθιος διπλα μου στο μπανιο να μου κανει παρεα να ξεβαφτω.Κ μετα λεει κ το γνωστο: Μα για το καλο σου το κανω... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 379767

Το μαλλι μου εμενα δεν παιζει να μεινει 2 μερες αλουστο.Κ στη μια χαλια ειναι.Ποσο μαλλον μετα απο 2 μερες!Θα πρεπει να το ξαναφτιαξω.Κ μακιγιαζ ή μονη μου ή σε μια κοπελα που παιρνει 30€ γιατι αυτος που σκεφτομαι να παρω στο γαμο παιρνει 200€ για νυφη κ 50€ για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση!Θα δουμε...

Κ εγω θελω τη μικρη στη φωτογραφιση.Θα εχει κ δικο της αλμπουμ ουτως ή αλλως να μη βγει κ αυτη μια φωτο στη φυση?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρεπει να καλοπερναει σε αυτο το σπιτι ο συζυγος Φιλιτσα!!!!!! Shocked

ε τοτε Δωρα αν πιανει λιγο το χερι σου καντα μονη!να μην χαλας κ επιπλεον λεφτα.. αλλιως κατεφυγε στις πιο οικονομικες εναλλακτικες..κ την μικρη μαλλον επιβαλλεται να την παρεις..θα ειναι ωραια φαση να ειστε χαλαροι οι 3 σας στην εξοχη!!!

εμενα η αδερφη μου με παρακαλουσε να μου ξαναφτιαξει το μαλλι-καθοτι κομμωτρια-αλλα δεν της εκατσα!και μια χαρα ημουν τελικα!!

discordia

discordia
Η μικρη μας θα ειναι μια καρατε-πριγκηπισσα!!! Εγω θα την εχω μεσα στα τουλια και τα ροζουλια (κι αν στρωθω καμια φορα και στα χειροποιητα) κι ο μπαμπας της θα την πηγαινει στο ταε κβο ντο. Ο δε παππους της περιμενει πως και πως να γεννηθει να την μαθει να διαβαζει απο 2 χρονων... λιγο το λυπαμαι το καλο μου...τι εχει να τραβηξει...δε βλεπω να ερχεται κι αλλο μωρο συντομα κι απο πουθενα...ολα τα απωθημενα το κοριτσι μου θα τα τραβηξει!!!!!!!!

εμενα δε μου αρεσει να βγαινω φωτο. μου αρεσει να βγαζω εγω... και 4-5 αγαπημενες απο τον γαμο εχω για να της βαλω σε κορνιζες που θελω. ειμαι καλυμμενη!

Εμεις δεν εχουμε θεμα το ντεμακιγιαζ, που το κανω κυριως λογω φακων επαφης, αλλιως ειμαι πολυ τεμπελα για να το κανω... εχουμε θεμα με τις παντοφλες..εμενα μου αρεσει να περπαταω ξυπολητη...ο καλος μου με κηνυγαει...επισης και με τα παπουτσια εχουμε θεμα... εγω λατρευω να αγοραζω παπουτσια κι αυτος λεει οτι θα μου τα καψει στο τζακι...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:πρεπει να καλοπερναει σε αυτο το σπιτι ο συζυγος Φιλιτσα!!!!!! Shocked

ναι!!!!!! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 654316 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 654316 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 654316 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 654316

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βλεπω να παθαινει συγχιση το παιδακι.. Rolling Eyes αλλα απο προσωπικοτητα, σιγουρα θα εχει πολυπλευρη! Wink

εμεις τρελαινομαστε να βγαζουμε φωτο, εχουμε τεραστιο αρχειο 7 χρονια τωρα αλλα εχω σταματησει πλεον να εμφανιζω..δεν προλαβαινω κ δεν βγαινω κ οικονομικα.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 534787

το μωρακι μας παλι το βλεπω να εχει ενα θεμα με τον μπαμπα του, θα το πρηζει το κακομοιρο..ειπε να του βαλουμε κ μια go pro στο κεφαλι να παρακολουθουμε τι κοιταζει.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 679259

με τα παπουτσια εχω κι εγω τρελα εμμονη..εχω γυρω στα 60 ζευγαρια..κ ευτυχως τελικα, δεν εχουμε τζακι... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ επιτελους το τελειωσα το διαβασμα!!!!!
Αλλα δεν καθομαι θα παμε γηπεδο...να δειτε τι τραβαω :Ρ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Αχ επιτελους το τελειωσα το διαβασμα!!!!!

γηπεδο?εισαι παλαβη?να ντυθεις καλα τουλαχιστον.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 534787

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α αν μιλατε για τρελα παρουσα!Παππουτσια κ τσαντες!Βεβαια τον τελευταιο καιρο εχω συμμαζευτει πολυ!Αφου ξερω οτι ψωνιζω κ φοραω μονο τα 2-3 τελευταια.Τα υπολοιπα τσαμπα καθονται μηπως κ τα θυμηθω!

Κ εγω δε θελω να βγαινω φωτο γιατι βγαινω πολυ ασχημη...Πρεπει να βγαλω 100 για να εχει 2-3 καλες.στις μισες εχω κλειστα ματια κ στις υπολοιπες γουρλωμενα απο την πολυ προσπαθεια να μην τα κλεισω.Τεσπα κατι θα καταφερει ο φωτογραφος δε μπορει!

Οσο για τα μαγαζια το συστημα ειναι γνωστο...Εγω ομως θα κανω αυτο που θελω.Θα παω οτι ωρα θελω κ ας μην εχουν σερβιριστει ολοι.Εμεις θα κοβουμε τουρτα κ οι σερβιτοροι ας κανουν τη δουλεια τους.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
Sofki έγραψε:Αχ επιτελους το τελειωσα το διαβασμα!!!!!

γηπεδο?εισαι παλαβη?να ντυθεις καλα τουλαχιστον.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 534787

Θεοτρελη ειναι!Τι ρωτας?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελευταια με το κρυο, δυσκολα με ξεκουνας απο το σπιτι..ολη μερα με τις πυζαμουλες μου καθομαι.. Rolling Eyes

το προβλημα με τα ματια το εχω κ εγω Δωρα, ο φωτογραφος απελπιστηκε..μου ειπε ειναι αντανακλαστικο μου ομως που πεταριζω ετσι τα ματια..τι να κανω..για αυτο τραβανε εκατονταδες φωτο για να μεινουν κ καμποσες καλες!!!

κι εγω εχω συμμαζευτει με τα ψωνια.αρχικα γιατι δεν παιζει χρημα κ επιπλεον γιατι δεν εχω κ που να τα βαλω..

οποτε θελησεις να πας στο κεντρο,εξαλλου εναν σκασμο λεφτα παιρνουν..κ ο πελατης που τους τα ακουμπαει εχει παντα δικιο!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω δεν εχω χωρο...Ευτυχως εχει αποθηκουλα αυτο το σπιτι που μενουμε τωρα κ εχω στιβαξει εκει τα κουτια με τα παπουτσια.Τωρα με τη μπεμπα ομως θα πρεπει να μαζευτω γιατι ακομη δεν ηρθε το σκατουλι εχει 10 ζευγαρια παπουτσια! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502

οσο για το κεντρο επειδη την παθαμε στο γαμο της ξαδερφης μου αλλα κ σε αυτον που πηγαμε το προηγουμενο Σαββατο εννοειται οτι θα κανω αυτο που θελω.Το Σαββατο περιμεναμε 2.5-3 ωρες να ερθει το ζευγαρι!Πιαστηκα η καημενη η εγκυος τοσες ωρες σε μια καρεκλα!Βεβαια το ζευγαρι ειχε ερθει,ειχε φαει στη σουιτα,ειχε φωτογραφηθει κ περιμενε να μαζεψουν τα πιατα κ μετα να μπουνε.Ελεος δλδ!

mpompiras

nancy T. έγραψε:Καλημέρα!Ελένη να χαιρόμαστε τα βαφτιστήρια μας!Και το δικό μου Λευτεράκη τον λένε!
Διάβασα λίγο τα νέα σας και έχω να πω ότι κι εγώ θέλω 3 παιδάκια πρώτα ο Θεός.Αν και το τρίτο δεν είναι σίγουρο γιατί δεν ξέρω αν θα βγαίνουμε.Θέλω όμως και ο αντρούλης μου το ίδιο!
Σμαρώ κι εγώ όταν με αδικούν βουρκώνω κατευθείαν και γενικά χάνω το δίκιο μου.

Γεια σου Νανσυ , να τα χαιρόμαστε τα παληκαρια μας οι πνευματικες μαναδες ....SmileSmileSmile
Είμαι και εγω στο κλαμπ των δακρυων απο αδικία ...και ποσο το μισωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! δεν ξερετε ποσο ξεφτιλα νιωθω να κλαιω και να προσπαθω να επιχειρηματολογησω ... μα χριστιανη μου δε γινεται αυτο το πραγμα !!!!!!!!!!! αλλα βρε κοριτσια με τιποτα δε σταματαει το δακρυ, οοοοοσες φορες και αν δεν το εχω προσπαθησει (το ναμην κλαψω) αλλα παπαλα !!!!!!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Ελενίτσα καλησπέρα, μην αγχώνεσαι , φάση είναι , θα περάσει ... και εγώ έτσι ήμουν πριν λίγο καιρό αλλά τώρα δεν ξέρω τι συνέβη και είμαι στα σύννεφα .... SmileSmileSmileSmile το ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ολα θα πανε καλα και γρηγορα και δεν θα εχω κανενα προβλημα..ουτε πονους σκεφτομαι ουτε τιποτα ...μονο το μωρουλινι μου να παρω αγκαλιτσα και να γυρισω σπιτι μαζι του ... και για το θηλασμο το ιδιο σιγουρη νιωθω ...SmileSmileSmileSmile πλεω σε πελαγη αισιοδοξιας ...χοχοχοχοχοοχοχοχ...

Λουκια μου μοναχουλα και εσυ εεε ?? ξεκουρασου σημερα και απο αυριο οι καφεδες ... ναι τελικα τα καταφερα αλλα οχι απο το φβωτομπουκ , με επισυναψη αρχειου καπως το εκανα ...SmileSmileSmile και εμενα μου αρεσε κ μακαρι να γεμισει δωρακια το μαξιλαρακι ...χοχοχοχοχο..

αχχχχχ κοριτσια μου, σημερα που καναμε βολτιτσα με τη φιλη μου ειδα σε ενα κοσμηματοπωλειο ενα δαχτυλιδι φανταστικο !!!!!!!!! ηταν μισο κιτρινο χρυσο και μισο λευκοχρυσο και ειχε και πετρουλες που γυαλιζαν, ιδεα δεν εχω τι ηταν .... ρωτησαμε την τιμη του και εκανε 550€... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes απλησιαστο για δωρο γεννας, δε νομιζετε ??????? πολυ θα το ηθελα παντως αυτο το δαχτυλιδι...ισως αν μαζι με δωρο γεννας , δωρο γιορτης και γενεθλιαων για τα επομενα ποσα χρονια μαζεμενα, να μου το επαιρνε ο αντρας μου ...

mpompiras

doritaki έγραψε:εμεις δεν κανουμε δουλιτσες σημερα γιατι το παλικαρι μου δεν νιωθει κ πολυ καλα αυτες τις μερες.Αν εχει κουραγιο θα καθαρισει το μπανιο κ εγω θα κανω ενα ξεσκονισμα για να μπορει να σκουπισει αυριο.

Αχ γερα να ειναι τα παιδακια μας κ ας ειναι οτι φυλο να'ναι!Κ να ειμαστε κ εμεις καλα να παλεψουμε να μην τους λειψει τπτ!

Αμήν Παναγία μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δωρα περαστικα στον αντρούλη σου ...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:κ εγω δεν εχω χωρο...Ευτυχως εχει αποθηκουλα αυτο το σπιτι που μενουμε τωρα κ εχω στιβαξει εκει τα κουτια με τα παπουτσια.Τωρα με τη μπεμπα ομως θα πρεπει να μαζευτω γιατι ακομη δεν ηρθε το σκατουλι εχει 10 ζευγαρια παπουτσια! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 875502

οσο για το κεντρο επειδη την παθαμε στο γαμο της ξαδερφης μου αλλα κ σε αυτον που πηγαμε το προηγουμενο Σαββατο εννοειται οτι θα κανω αυτο που θελω.Το Σαββατο περιμεναμε 2.5-3 ωρες να ερθει το ζευγαρι!Πιαστηκα η καημενη η εγκυος τοσες ωρες σε μια καρεκλα!Βεβαια το ζευγαρι ειχε ερθει,ειχε φαει στη σουιτα,ειχε φωτογραφηθει κ περιμενε να μαζεψουν τα πιατα κ μετα να μπουνε.Ελεος δλδ!

ασε που δεν βγαινω να παω κ πουθενα ωστε να τα φορεσω..σαν την παλαβη μεσα στο σπιτι να τριγυρνω με τις καινουργιες μποτες..?δεν λεει..

οσο για τα κεντρα, οτι θες βλεπεις κ ακους..τις περισσοτερες φορες θελει πολυυυ υπομονη..

10???ηδη???εμεις μολις ενα.. Crying or Very sad

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη μου. δειξτο εσυ τελειως τυχαια στον αντρουλη σου κ αν διευκολυνεται στο παιρνει... Wink

καλα την παμε δηλαδη ολες την δουλεια..πολυ κλαψιαρες μας κοβω κ δεν λεει..οσο να ναι φαινομαστε αδυναμες..εμενα ο δικος μου ομως μετα φερεται σαν βρεγμενος γατουλης... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109

mpompiras

doritaki έγραψε:http://www.photoweddingstories.com/user/97

http://www.studiopimenidis.gr/el/

Αν δεν εχετς κατι καλυτερο να κανετε ριξτε μια ματια...

Δώρα πολύ καλός ο φωτογράφος !!!!!!!!!!!! φανταστικες οι φωτο που ειδα .....

Σμαρω να τον δειρεις πρωτα αν κρυωσει και μετα να τον στειλεις πακετακι στο σπιτακι του ... SmileSmileSmile

εγω ακομα δεν ειδα φωτογραφο για το γαμο ...πολυ χαλαρα το παμε και μας βλεπω να παντρευομαστε το 2015 ετσι οπως παμε ...χοχοχοοχοχοχο

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:
doritaki έγραψε:http://www.photoweddingstories.com/user/97

http://www.studiopimenidis.gr/el/

Αν δεν εχετς κατι καλυτερο να κανετε ριξτε μια ματια...

Δώρα πολύ καλός ο φωτογράφος !!!!!!!!!!!! φανταστικες οι φωτο που ειδα .....

Σμαρω να τον δειρεις πρωτα αν κρυωσει και μετα να τον στειλεις πακετακι στο σπιτακι του ... SmileSmileSmile

εγω ακομα δεν ειδα φωτογραφο για το γαμο ...πολυ χαλαρα το παμε και μας βλεπω να παντρευομαστε το 2015 ετσι οπως παμε ...χοχοχοοχοχοχο

μπορεις να κανεις 2-3 παιδακια πρωτα, να τα βαφτισεις, και μετα να τα εχεις παρανυφακια στον γαμο σου.. Wink Razz Laughing

mpompiras

filitsaki έγραψε:γεια σαςκοριτσια!ελενιτσα ηρεμησε δεν λεω ενα αγχος ολες το εχουν αλλα να μην μας επειρεαζει πολυ!!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕς ΛΟΥΚΙΑ ΠΑς ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ?????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 5 παιδια μαρη εσυ να κανεις!!!!!!!!
Δωρα και Σμαρω καντε καλα τους αντρες σας γιατι οντως θα πρεπει να ειστε σε ετοιμοτητα σιγα σιγα!!!!
Ελενη απαιχτο το μαξιλαρακι!!!τελειο!!!!

ναι τελειο ειναι , τελειο !!!!! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 25 328109

παντως Φιλιτσα μου, η μονη που θα μπορουσε να κανει 5 παιδια εδω μεσα εισαι εσυ ...!!!!!!!!!! και δε νομιζω να το λεω μονο εγω, ολες μας σε νιωθουμε μαμα-φαμιλια ....

ετσι δεν ειναι κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααα Smile))))))))))))) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις