Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!
Βαρβάρα κι εγω στο ρηλαξ έχω ένα πολυ λεπτο μαξιλαρακι και αρέσει πολυ στο μωρο!δεν το βάζω πάντα αλλα βολεύεται και κοιμάται και καμία φορα!Η μεγάλη μου το προτιμούσε!Απλά κι εγω θέλω να τα βάζω και σε ίσιο στρώμα!και μετα το φαγητο είναι καλα γιατί τα βοηθάει να ενεργηθουν και να μην έχουν πολλές γουλιτσες επειδή είναι κάπως πιο όρθια η στάση του σώματος!

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημέρα!!

Εμείς δεν κοιμηθήκαμε καθόλου είχαμε κοιλίτσα σφιγγότανε και γινότανε κατακόκκινο το πουλάκι μου και έβγαζε το γαλα της συνέχεια!!1

Αθανασία πως είσαι παιδί μου??

Μαρία Καλημέρα εμένα μάλλον είναι μικρή για το ριλάξ το σιχαίνεται!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Τι καλά που πάτε καικαμιά βόλτα ρε κορίτσια εγώ θα γίνω αυτα που κοροιδευα. Δεν μπορώ να την αφήσω ακόμα .....

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες... Δοκίμασε το Βαρβαρα με την κουβέρτα κ τα μαξιλαρακια απο κάτω κ μπορεί να της αρέσει... Τώρα μπορεί να μην την βολεύει επειδή βουλιάζει σκέτο... Η μπεμπα μου ακόμα κοιμάται απο τις 11 το βράδυ , μάλλον μου βγήκε υπναρου κ το γάλα κοιμησμενη της το έδωσα ...

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα μανουλες! Κοιμαται επιτελους η μικρη μου! !!!! Μπορει και να μην εχει μπουκωμα μωρε, απλα κανει θορυβους εγω ειμαι παντελως ασχετη και καταλαβενετε....Λογικα αν ειχε μπουκωμα θα εκλαιγε συνεχεια υποθετω. Της βαζω 1-2 φορες την ημερα ορο αλλα δεν βγαζει μυξες. Μονο τον ορο. Μαλλον ολα καλα. Ο παιδιατρος ηρθε στο σπιτι οταν ηταν 10 ημερων και μας ειπε οτι θα την ξαναδει οταν κλεισει μηνα. Ομως εγω να τη ζυγισω να δω αν πηρε βαρος? Εσεις τα ζυγιζατε τα μπεμπακια σας?

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα της βαλω κουβερτουλα μαρια μου να δω...!!!
οσο για τα ζυγισματα....εγω δεν ειχα ζυγαρια...μου ειχε πει ο γιατρος οτι δεν χρειαζεται....στην πολυ αρχη μου ειχε πει κ πηγαινε ο αντρας μου κ επερνε την δικη του απο το ιατρειο του για 3...4 φορες....κ αυτο καθε εβδομαδα...οχι νωριτερα...μολις ο γιατρος ειδε οτι η μπουμπου επερνε κανονικα...πλεον μονο οταν ερχεται εκεινος την ζυγιζει.
βρε κοριτσια...εχω θεμα....δυστυχως στην εγκυμοσυνη στο συνολο εβαλα 20 κιλα...ναι ναι καλα βλεπετε...20!!!!!...ιπποποταμος δηλαδη!!!! ημουν 55....κ μια μερα πριν γεννησω ημουν 75!!....μετα την γεννα εχασα μολις 7 κιλα....κατι με τις γιορτες με τα παλιογλυκα κ τα τραπεζοματα...εβαλα κανα δυο....κ τωρα ειμαι με 13...14 κιλα πανω!!! εχω ακουσει οτι αν φυγουν τα κιλα της εγκυμοσυνης...θα φυγουν μονο κατα τους πρωτους μηνες.....κ ηδη εχουν περασει 2 μηνες...κ εγω εβαλα κιολας...κ εχω φρικαρει τελειως!!!!! και να πω οτι ετρωγα κατα την εγκυμοσυνη...να πω καλα να παθω...μα οσες θυμαστε...ο γιατρος μου τα ειχε απαγορευσει οοολα...απλα λογω της ακινησας...οτι κ να ετρωγα εμενε...!!!! εχω ακουσει οτι επειδη θηλαζω δεν κανει να κανω αυστηρη διαιτα...τι να κανω ομως...κ αν μου μεινουν????

maria1984

maria1984
Βαρβαρα μην ανησυχείς με τα κιλά . Αν κ εγω τα έχασα όλα μου είχε πει ο γιατρός ότι το σώμα κάνει να επανέλθει όπως ήταν πριν 9 μήνες όσους δηλαδή χρειάστηκε για να χαλάσει , αν δεν τρως παχυντικα κ θυλαζεις σιγα σιγα θα φύγουν , τώρα λογικά είσαι κ όλη μέρα μέσα στο σπιτι οπότε δεν περπατάς για να πεις ότι θα καψεις θερμίδες... Πιστεύω με λίγη προσοχή θα ξανά γίνεις όπως πριν ... Εγω τα κιλά τα έχασα αλλα κ εμένα η λεκάνη ειναι ανοιχτή ακόμα κ αυτο μονο με το πέρασμα του καιρού φτιάχνει ...

maria1984

maria1984
markonst έγραψε:Καλημερα μανουλες! Κοιμαται επιτελους η μικρη μου! !!!! Μπορει και να μην εχει μπουκωμα μωρε, απλα κανει θορυβους εγω ειμαι παντελως ασχετη και καταλαβενετε....Λογικα αν ειχε μπουκωμα θα εκλαιγε συνεχεια υποθετω. Της βαζω 1-2 φορες την ημερα ορο αλλα δεν βγαζει μυξες. Μονο τον ορο. Μαλλον ολα καλα. Ο παιδιατρος ηρθε στο σπιτι οταν ηταν 10 ημερων και μας ειπε οτι θα την ξαναδει οταν κλεισει μηνα. Ομως εγω να τη ζυγισω να δω αν πηρε βαρος? Εσεις τα ζυγιζατε τα μπεμπακια σας?

Εγω δεν την ζυγιζα την μπεμπα μου μονο την ζυγισε ο γιατρός οταν την πήγα 1 μηνου κ είχε πάρει 1κιλο κ 300 γραμ κ τώρα θα την ξαναπαω την Τετάρτη που ειναι να κάνει το εμβόλιο να δούμε πάλι αν κ είμαι σίγουρη ότι κάπου περιπου τόσα πρέπει να εχει ξαναπάρει .

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Δεν έχω κοιμηθεί πολύ καλά και πάλι - και πως να έχω με 2 μωρά που δεν συγχρονίζονται; - συν ότι το γατί πάλι έκανε εμετό πάνω μου. Καθαρά λόγω λαιμαργίας. Το βυζί είχε φουσκώσει, έτοιμο να εκραγεί και εκείνη το ξεφούσκωσε σε 5 λεπτά! Ε, μετά επόμενο ήταν! Ευτυχώς όμως δεν έβαλε τόσο πολύ όσο τις άλλες φορές.

Μαρία αν ρουθουνιζει απλώς τότε είναι απολύτως φυσιολογικό. Είσαι νέα μανούλα και καλά κανείς και ρωτάς. Ούτε εγώ έχω ζυγαριά. Αφού τσέκαρε η παιδίατρος στην αρχή ότι είχε πάρει βάρος, μας είπε ότι τα ζυγίσματα που κάνουμε εμείς οι γονείς στο σπίτι μόνο άγχος δημιουργούν οπότε δεν είχαμε ούτε η Δανάη, δεν έχουμε ούτε τώρα. Καταλαβαίνω ότι τρέφεται καλά γιατί αφού φάει είναι συνήθως ευχαριστημένη και από το ότι λερώνει αρκετές πάνες. Συν ότι πρέπει να έχει μεγαλώσει ή αλλιώς μπήκαν όλα τα φορμάκια, χοχοχο! Σε μια εβδομάδα πάμε παιδίατρο, να δούμε!

Βαρβάρα την πάτησες με τα κιλά, ε; Αφού δεν έφυγαν με τη γέννα (λογικό, συνήθως χάνεις γύρω στα 7 κιλά όταν γεννήσεις) και ούτε τα έχασες τις αμέσως επόμενες μέρες, τότε μάλλον αυτά είναι το λίπος που έβαλες όσο καθόσουν. Δεν πειράζει, καλή καρδιά και θα κανείς ο,τι μπορείς, δε χάθηκε και ο κόσμος. Αυτό που μπορείς να κανείς κατά το θηλασμό είναι μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, χωρίς πολλά λίπη και γλυκά. Βάλε στο πρόγραμμά και γυμναστική. Υπολόγισε ότι μόλις σταματήσεις το θηλασμό και έρθει και περίοδος λογικά θα χάσεις 2-3 κιλά το πολύ.. Απέφυγε τις αυστηρές δίαιτες όσο θηλάζεις.

Έπλυνα κι εγώ το ρηλάξ να τη βάλω, έχει σχεδόν στεγνώσει. Η δικιά μου είναι μια χαρά για να κάτσει εκεί διότι στηρίζει άνετα το κεφάλι της (είπαμε όλη μέρα περισκόπιο) και ειδικά όταν είναι εκνευρισμένη - και όχι μόνο - τεντώνει τα ποδαράκια της και σηκώνεται όρθια! Αυτό το παιδί βιάζεται να περπατήσει! Το θέμα είναι να βάλω και μπαταρίες για τη δόνηση στο ρηλάξ γιατί διαφορετικά δεν την κόβω να κάθεται για πολύ!

Μπρρ έβαλε κρύο!!! Ευτυχώς την έχω ολημερίς στο σλινγκ κολλημένη πάνω μου σα θερμοφόρα!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Βαρβαρα μην ανησυχείς με τα κιλά . Αν κ εγω τα έχασα όλα μου είχε πει ο γιατρός ότι το σώμα κάνει να επανέλθει όπως ήταν πριν 9 μήνες όσους δηλαδή χρειάστηκε για να χαλάσει , αν δεν τρως παχυντικα κ θυλαζεις σιγα σιγα θα φύγουν , τώρα λογικά είσαι κ όλη μέρα μέσα στο σπιτι οπότε δεν περπατάς για να πεις ότι θα καψεις θερμίδες... Πιστεύω με λίγη προσοχή θα ξανά γίνεις όπως πριν ... Εγω τα κιλά τα έχασα αλλα κ εμένα η λεκάνη ειναι ανοιχτή ακόμα κ αυτο μονο με το πέρασμα του καιρού φτιάχνει ...

Συμφωνώ, θα χρειαστείς χρόνο, ίσως σου πάρει καιρό, έχει να κάνει και με το μεταβολισμό σου αυτό. Όσο για τη λεκάνη Μαρία, κι εμένα άργησε στην 1η εγκυμοσύνη αλλά κάποια στιγμή επανήλθε όπως πριν. Αυτό περιμένω να γίνει και τώρα. Ήδη μπαίνω αν και με το ζόρι στα παλιά μου παντελόνια, είμαι βέβαια στο +3 περίπου.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δηλαδη τοσο αμεσως μετα τον τοκετο επρεπε να τα χασω??? πωπω...καταλαβα....!! πωωωω εσεις εχετε σχεδον επανελθει κ εγω εχω το χαος μπροστα μου.....!!!! μπραβο σας.....θα μπω σε καπως αυστηρο προγραμμα....δεν γινεται....θα παθω καταθληψη με τοσα κιλα πανω....δεν θα την παλεψω....

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε.σημερα μειναμε 1η μερα μονοι μας(εγω και τα αγορια μου).νομιζω οτι τα πηγαμε καλα.ευτυχως ειχα φαγητο απο χτες.και ειπα ο,τι δεν προλαβαινω να κανω το πρωι θα το κανω το απογευμα που θα ειναι ο αντρας μου εδω.μονο ενα φαγητο αν προλαβαινω να ετοιμαζω μια χαρα θα ειμαστε.εμενα μου μουδιαζουν πολυ τα χερια μου.μου μουδιαζαν πολυ και το τελυταιο μηνα της εγκυμοσυνης παρολο που δεν κοιμομουν μπρουμυτα για να τα πλακωνω.δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι.σκεφτομαι μηπως ειναι απο τον αυχενα επειδη τοσο καιρο κοιμομουν σε 2 μαξιλαρια.ευχομαι να περασει γρηγορα.αυτα τα νεα μας.ο μικρος ειναι ησυχος.μονο οταν εχει ζορι κλαιει.
αθανασια να χαιρεσαι την ιωαννα σου.αν εχει καποια αλλη γιαννη ή ιωαννα να τους χαιρεται.

maria1984

maria1984
Βαρβαρα αφου θυλαζεις δεν πρέπει να μπεις σε αυστηρό προγραμμα γιατι επηρεάζεται κ το γάλα που δίνεις στο μωρο ... Μπορείς να τρως σωστά κ υγιεινά κ να αφήσεις τα περιττά λίπη έξω απο την διατροφή σου ... Αλίκη σε εχει βολέψει το σλινγκ; Κι εγω θέλω να πάρω αλλα δεν ξέρω πως το χρησιμοποιούν απλα είδα πριν μερικές μέρες 1 μπαμπά κ είχε το μωρο του μέσα κ μου φάνηκε πολυ βολικό ...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το σιγουρο ειναι οτι κατι πρεπει να κανω αμεσα μαρια μου...γιατι βλεπω να μου μενουν τα κιλα.....κ αλιμονο.μου!!! Να δω πως θα τα ξεφορτωθω!!!
Τι ειναι το σλινγκ????
Αθανασια να χαιρεσαι την κορουλα σου!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβάρα μου μην αγχώνεσαι! Αν ακολουθήσεις σωστή διατροφή, λίγο η κούραση, λίγο ο θηλασμός, από μόνα τους θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περισσότερα κιλά. Απλώς πρόσεχε τι/πόσο τρως. Αλλά εφόσον θηλάζεις μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε στέρηση.
Μαρία μου με έχει βολέψει αρκετά. Έχω και μει ται αλλά προς το παρόν βολεύει περισσότερο το σλινγκ γιατί θηλάζει συχνά. Το χρησιμοποιούμε κυρίως στην όρθια στάση γιατί το γατί θέλει να είναι περισκόπιο, χιχιχι! Αλλά το μεγάλο προνόμιο του σλινγκ είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ξαπλωτή στάση, γι' αυτό και είναι ιδανικό για βρέφη που δε στηρίζουν καλά τον αυχένα. Με λίγη εξάσκηση στην αρχή το συνηθίζεις. Αργότερα, και ιδίως για πιο μεγάλα μωρά είναι πολύ βολικό και το μέι τάι. Βαρβάρα μου όπως ήδη θα κατάλαβες πρόκειται για διαφόρους τύπους μαρσιπων. Αν γκουγκλάρεις θα βρεις πολλές πληροφορίες, καθώς και οδηγίες.

Ειρήνη μου μπράβο που τα φέρνεις εις πέρας!!! Σιγά-σιγά θα συνηθισετε!

Επειδή μάλλον δεν ευχήθηκα από εδώ, να χαίρεστε τους εορτάζοντες! Αθανασία μου και πάλι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Το παιζι μου δεν ε΄χει κοιμηθεί όλη μέρα σχεδόν...όλο σ΄φιγγεται το πουλάκι μου και έχει και γουλίτσες

τι να κάνω ρε κορίτσια να την βοηθήσω? πάνες έχουμε κανονικά αρκετές και με τσίσα και κακά απλά κοκκινίζει κλάιει κ σφίγγεται...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maryanastasia έγραψε:Το παιζι μου δεν ε΄χει κοιμηθεί όλη μέρα σχεδόν...όλο σ΄φιγγεται το πουλάκι μου και έχει και γουλίτσες

τι να κάνω ρε κορίτσια να την βοηθήσω? πάνες έχουμε κανονικά αρκετές και με τσίσα και κακά απλά κοκκινίζει κλάιει κ σφίγγεται...

Μαιρούλα δοκίμασες να της ακουμπήσεισ λυγισμένα τα πόδια στην κοιλίτσα?Μήπως έχει αέρια(κολικούς)και ανακουφιστεί λίγο?Όυτε εμένα πολυκοιμάται σήμερα ,δίνει γκάζια,μου κα΄νει κ μερικά νούμερα όταν την βάζω στο στήθος..άντε να δούμε.

maria1984

maria1984
crazymommy έγραψε:Βαρβάρα μου μην αγχώνεσαι! Αν ακολουθήσεις σωστή διατροφή, λίγο η κούραση, λίγο ο θηλασμός, από μόνα τους θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περισσότερα κιλά. Απλώς πρόσεχε τι/πόσο τρως. Αλλά εφόσον θηλάζεις μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε στέρηση.
Μαρία μου με έχει βολέψει αρκετά. Έχω και μει ται αλλά προς το παρόν βολεύει περισσότερο το σλινγκ γιατί θηλάζει συχνά. Το χρησιμοποιούμε κυρίως στην όρθια στάση γιατί το γατί θέλει να είναι περισκόπιο, χιχιχι! Αλλά το μεγάλο προνόμιο του σλινγκ είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ξαπλωτή στάση, γι' αυτό και είναι ιδανικό για βρέφη που δε στηρίζουν καλά τον αυχένα. Με λίγη εξάσκηση στην αρχή το συνηθίζεις. Αργότερα, και ιδίως για πιο μεγάλα μωρά είναι πολύ βολικό και το μέι τάι. Βαρβάρα μου όπως ήδη θα κατάλαβες πρόκειται για διαφόρους τύπους μαρσιπων. Αν γκουγκλάρεις θα βρεις πολλές πληροφορίες, καθώς και οδηγίες.

Ειρήνη μου μπράβο που τα φέρνεις εις πέρας!!! Σιγά-σιγά θα συνηθισετε!

Επειδή μάλλον δεν ευχήθηκα από εδώ, να χαίρεστε τους εορτάζοντες! Αθανασία μου και πάλι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!

Αύριο λέω να παραγγειλω κι εγω 1 σλινγκ κ πιστεύω έστω να εχει μέσα καμμια φωτο για να δώ πως βάζουν το μωρο γιατι απο το Ίντερνετ που βλέπω φωτο δεν καταλαβαίνω κ πολυ ...

maria1984

maria1984
Αθανασία να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!

evi86

evi86
Καλησπερα σας κοριτσια.Τι κανετε;Τα μικρουλια μας πως τα πανε;Εμεις σημερα τρεχαμε.Πακεταρισμα,τακτοποιηουσαμε εκρεμοτητες,και μεσα σε ολα αυτα με επιασε πανικος γιατι ανεβασε πυρετο ο μικρος.Πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και μου ειπε αν συνεχιστει να παμε νοσοκομειο.Ευτυχως κατεβηκε αλλα μεχρι να φτασει αυτη η ευλογιμενη ωρα ο μικρος σπαραζε στο κλαμα.Εκανε και 3-4 φορες εμετο.Ειπα ωχχ κολλησε καμια ιωση και θα τρεχουμε.Αμα γινει και αυριο κατι θα παμε στον γιατρο.Στα ξενα τι θα κανω χωρις τον γιατρο μας;Τον ανθρωπο τον εχω πριξει καθε τρεις και λιγο τηλεφωνο αλλα εχω την σιγουρια μου,εκει τι θα κανω;;Πωωω μου βγαινει ολη η κουραση τωρα και θα παω να πεσω στο κρεβατι για να προλαβω λιγη ξαπλα πριν ξυπνησει ο μικρος.5μιση ωρες κοιμαται,μου φαινεται πολυ περιεργο Shocked .Καλο σας βραδυ και πολλα φιλια

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν πρόλαβα να κάνω τπτ σήμερα...
Αθανασία να χαίρεται την κούκλα σου.
Παω για νάνι.
Φιλάκια

maria1984

maria1984
Αϋπνιες με έχουν πιάσει απόψε , η μπεμπα κοιμάται απο τις 10 ο καλός μου το ίδιο κ εγω δεν ξέρω τι να κάνω , σιδερωσα μερικά ρούχα που είχα , έκανα μπάνιο κ τώρα κάθομαι στο κρεβάτι κ βαριεμαι ....

mamameli

Μαρακι μου απλά απόλαυσε το η ησυχια είναι ανεκτίμητο αγαθό..

Μαιρουλα απ´οτι δείχνει την ανησυχία της μικρουλας σου την προκαλούν τα αέρια είτε στο στομάχι δηλαδή περισσότερο ρεψιμο χρειάζεται είτε τα γνωστά του πωπουλη! Embarassed

Εύη περαστικά σας!ελπίζω να πέρασε και να μην ξαναγυρίσει ο πυρετός !

Εγω είμαι στα πρόθυρα μελαγχολιας με το αιματακι του μπεμπη...οσο και να είναι καθυσηχαστικη η πρόβλεψη για το συγκεκριμένο πρόβλημα όποτε ανοίγω την πανα κάνω το σταυρο μου!και παρ´ολο που εκοψα τα γαλακτοκομικά ακόμα έχω θέμα!

Φιλακια σε όλες ..ώρα για ύπνο! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 7 850933

Maryanastasia

Maryanastasia
ευχαριστώ μαρακι κ φωτεινή

ευη περαστικά του

φιλιαααααααααααα

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα απο το παγωμενο περιστερι....
πολυ πολυ κρυο λεμε κοριτσια μου.
εχω βγει στο μπαλκονι-ανωμαλια ξερω-πινω καφεδακι τυλιγμενη σε .... κουβερτα.2 μπλουζες,κασκολ, και μπουφαν.κρεμμυδι εγινα πρωι πρωι

ευχαριστω για τις ευχες σας μανουλες. να ειμαστε ολες καλα με τα παιδακια μας.
φωτεινη πολυχρονη κοριτσι μου
αντωνακη να χαιρεσαι την γυναικα σου.

χθες πρωι.ερχεται η πεθερα για καφε. εχω μαζεψει ολο το σπιτι, εχω τακτοποιησει τα χριστουγεννιατικα πλην δεντρου-πιο πολλα τα διακοσμητικα παρα το δεντρακι μας-. της λεω παω λαικη και σε 10 ειμαι πισω. γυρναω και τι να δω???? το σαλονι μπουρδελο...εχει ξεστιλισει το δεντρο εχει πεταξει τις μπαλες σε μια πολυθρονα και το δεντρο κατω...εγκεφαλικο. Twisted Evil Twisted Evil
περιμενα εντωμεταξυ επισκεψεις πρωινες. αφου δεν την πεταξα απο το μπαλκονι ηταν τυχερη. να κλαιει ο μπεμπης, να παιρνει η ιωαννα τις μπαλες, να πρεπει να τακτοποιησω την λαικη, και να χτυπαει το τηλ σαν τρελο. και να μου λεει' ελα αθανασια που θα τα βαλεις να σου φυγουν απο την μεση?' μου ηρθε να τα παω ολα στον καδο μαζι με αυτην. καψονι κανονικο.....
πολυ αερα πηραμε θαρρω και ωρα να βαλω ορια γιατι αλλιως θα της δωσω ευχη.
μαρκελα σορυ που δεν σε πηρα,αλλα δεν σταματησε το τηλ ολη μερα. αφου το μεσημερι το εκλεισα για να ξεκουραστω λιγο.

πινω καφεδακι και παω για σιδερο. ματς μουτς

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις