Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κι απο μένα..δηλαδή καλησπέρα!
Εμένα μου έφεραν έναν υπνόσακο αλλα νομίζω σκάει το μωρο!
Αν είναι ελαφρυς και με τα χέρια έξω όμως βαλ´της τα κανονικά της ρούχα ,τον υπνόσακο και μην την σκεπάζεις!

Κι εγω προτιμώ πιπιλα απο δάχτυλο και αν δεν εκλαιγε η γκρινιαζε δεν θα έδινα και τίποτα αλλα δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς αγκαλια!

Αθανασία αυτο μου το κάνει κι εμένα!να λέει μείνε να κοιμηθεις με μένα ασ´τον μπεμπη..κάθομαι μαζι της με εξαιρεεση ότι εμένα ο άντρας μου δεν μπορει να τον ταΐσει! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 6 401147
Έτσι η παίρνω κσι το νινι μαζι ή φεύγω μόλις κοιμηθεί!
Μαρκελλα η δικιά μου φεύγει απο το σπίτι σαν να με εκδικείται αλλα θέλει να σταματήσει και το μπαλέτο και το σχολείο...έχει όμως τόση ενέργεια που πρέπει να πηγαίνει κάπου να εκτονωνεται..φωτεινό παράδειγμα 15 μερες τώρα που έχει ξεσαλωσει!

Χρόνια πολλα Φωτεινηηηηηη και σε όσους γιορτάζουν!

demmy29

demmy29
Καλημέρες κι από Τοσοδούλα και μαμά! Η Τοσοδούλα είναι γενικά ικανοποιημένο μωράκι! Τρώει, κάνει κακά, παίζει με τη μαμά και τον μπαμπά! Λατρεύει να της διαβάζω παραμύθια και την εκνευρίζουν ορισμένα ήδη μουσικής, ενώ προτιμάει άλλα!Είναι απίστευτο το ότι έχουν προσωπικότητα από τόσο μικρούλια! Ήσυχη γενικά! Ε, τη θέλουμε και την αγκαλίτσα μας! Δε λέω Wink !Εμείς μετά από έναν χρόνο σχεδόν Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 6 215994!!!! Πολλά φιλιά στα μπεμπάκια σας και κυρίως Βαρβάρα στην ψυχούλα σου που ταλαιπωρείται!

demmy29

demmy29
mamameli έγραψε:Καλημέρα κι απο μένα..δηλαδή καλησπέρα!
Εμένα μου έφεραν έναν υπνόσακο αλλα νομίζω σκάει το μωρο!
Αν είναι ελαφρυς και με τα χέρια έξω όμως βαλ´της τα κανονικά της ρούχα ,τον υπνόσακο και μην την σκεπάζεις!

Κι εγω προτιμώ πιπιλα απο δάχτυλο και αν δεν εκλαιγε η γκρινιαζε δεν θα έδινα και τίποτα αλλα δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς αγκαλια!

Αθανασία αυτο μου το κάνει κι εμένα!να λέει μείνε να κοιμηθεις με μένα ασ´τον μπεμπη..κάθομαι μαζι της με εξαιρεεση ότι εμένα ο άντρας μου δεν μπορει να τον ταΐσει! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 6 401147
Έτσι η παίρνω κσι το νινι μαζι ή φεύγω μόλις κοιμηθεί!
Μαρκελλα η δικιά μου φεύγει απο το σπίτι σαν να με εκδικείται αλλα θέλει να σταματήσει και το μπαλέτο και το σχολείο...έχει όμως τόση ενέργεια που πρέπει να πηγαίνει κάπου να εκτονωνεται..φωτεινό παράδειγμα 15 μερες τώρα που έχει ξεσαλωσει!

Χρόνια πολλα Φωτεινηηηηηη και σε όσους γιορτάζουν!
Γειά σου Μαράκι! Θα στρώσει καλέ! Θα συνηθίσει! Φτιάχνετε καινούριες ρουτίνες επικοινωνίας τώρα! Λίγη προσοχή χρειάζεται παραπάνω να μη το παρακάνει η πονηρούλα!

demmy29

demmy29
Fotini77 έγραψε:Καλησπέρες κ από εμάς Very Happy Smile
Χρόνια Πολλά Φωτεινή! Να σε χαιρόμαστε όσοι σ'αγαπάμε!!! Very Happy Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είσαι πάντα χαμογελαστή!

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλημέρα

Φωτεινή Χρόνια πολλά κορίτσι μου να χαίρεσαι την οικογένεια΄σου!!1

Και εμένα δεν κοιμήθηκε καθόλου εχθέες έκλαιγε και σφιγγότανε. Λέτε ρε κορίτσια να είναι από τον σίδηρο? 3 την ημέρα παίρνω...αν είναι να τον σταματήσω!!!

Σιγά το κρύο λέει ο ψηλός. Πήρε το παιδί και το πάει βόλτα με το αυτοκίνητο το τετράγψνο. που τον β΄ρηκα θέε μου....

Αστα μπαλκόνια Αθανασία κάτσε να ξεκουραστείς!!! Πάω να κάνω κανένα αυγό να φάμε Αιρς μπρέκφαστ !

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ τελικά είμαι πολύ τυχερή. Κ που δεν πήγε σχολείο είχε τη γιαγιά κ τις θείες να ξεδινει εκτός σπιτιού. Πριν 2-3 μέρες ήμουν κρεβατοκάμαρα κ αφού θηλασα εγειρα στα μαξιλάρια με μπεμπη . Ο μεγάλος σαλόνι έβλεπε παιδικά κ φωνάζει "ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΆ;" Κ ΑΠΑΝΤΆΩ "ΒΑΛΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ Κ ΚΛΕΊΣΕ Κ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ" Μια χαρά ανέβηκε κ ούτε κουνηθηκα !!!

Όσο για σίδερο αύριο έρχεται ο τεχνικός κ αμ φτιάξει το στεγμωτηριο φέρτε μου ότι θέλετε:-)

Maryanastasia

Maryanastasia
Δήμητρα πότε πας στην δουλεια?? Στείλε κανένα πμ συμπαράστασης και αλληλεγγύης γιατί κλαίω από τώρα....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Φωτεινή να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!!!

Μελινομαρία ίσως έχεις δίκιο, μπορεί να είναι ιγμορίτιδα! Νόμιζα πως επειδή με πονούσε από τη μια πλευρά θα ήταν ημικρανία, ποιος ξέρει; Πάντως από χτες είμαι ελαφρώς καλύτερα κι ελπίζω να το ξεπεράσω, θα δείξει! Διαφορετικά θα πρέπει να το κοιτάξω..

Ποιος είπε για πιπίλισμα δακτύλου; Εδώ η καμμένη! Η Δανάη δεν ήθελε πιπίλα και πιπιλάει ακόμα το δαχτυλάκι της, έχει κάνει και κάλο, χάλια! Αλλά ο,τι κι αν έχω δοκιμάσει για να της το κόψω δεν έπιασε. Χτες έδωσα πιπίλα στη μικρή να δοκιμάσει. Πιπίλησε λίγο αν και διστακτικά στην αρχή. Δεν της έδωσα άλλο όμως να μην κολλήσει κιόλας. Μόνο για όταν χρειάζεται πραγματικά.

Βαρβάρα δοκίμασε το πρόγραμμα, είμαι σίγουρη ότι θα σας βοηθήσει!

Μαίρη καλέ παίρνεις 3 σιδήρους τη μέρα; Γιατί έτσι, έχεις κάποιο θέμα; Πάρα πολύ μου φαίνεται και σίγουρα μπορεί να πειράζει το μωρό!

Μελινομαρία και Αθανασία κι εμάς η μεγάλη ζητάει αγκαλιά όταν μας βλέπει με το μωρό αγκαλιά, κοινώς θέλει να το αφήσουμε κάτω για να ασχοληθούμε μαζί της, λογικό! Τζενάκι εσύ τυχερή αλλά συνήθως δεν είναι έτσι!

Σκέφτομαι να ζητήσω από τη δουλειά να μου δώσουν τους 3,5 μήνες αντι για μειωμένο ωράριο όταν επιστρέψω. Γιατί θα έχουμε πρόβλημα το καλοκαίρι όταν θα πρέπει να γυρίσω. Αλλά δεν ξέρω αν θα δεχτούν, θα δείξει.

Εμείς ξεστολίσαμε σήμερα τελικά. Η Δανάη έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να τελειώσουν τα Χριστούγεννα! Πάνε και τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής, του χρόνου πάλι!

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κοριτσια! Να ρωτησω κατι? Η μπεμπα μου εδω και 3-4 μερες μου φαινεται οτι δυσκολευεται λιγο να ανασανει. Η παιδιατρος μας ειπε να της βαζουμε ορο πραγμα που κανουμε, αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι. Σας το κανουν εσας τα μπεμπακια σας?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markonst έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια! Να ρωτησω κατι? Η μπεμπα μου εδω και 3-4 μερες μου φαινεται οτι δυσκολευεται λιγο να ανασανει. Η παιδιατρος μας ειπε να της βαζουμε ορο πραγμα που κανουμε, αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι. Σας το κανουν εσας τα μπεμπακια σας?

Καλησπέρα! Λόγω μπουκωματος; Βάζεις σωστά τον ορό, βλέπεις μυξούλες; Επειδή είναι πολύ μικρούλα, στη θέση σου θα προτιμούσα να τη δει ο γιατρός.
Εγώ πάντως δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Φυσικά συχνά τα βρεφάκιά κάνουν θόρυβο όταν αναπνέουν, φαντάζομαι να μη λες αυτό, είναι φυσιολογικό. Άλλο ο θόρυβος, άλλο η δυσκολία στην αναπνοή. Εύχομαι πάντως να μην είναι τίποτα.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπεεερα!!!!!
Δημητρουλα μου σε ευχαριστω....φιλακια κ στο δικο σου νινι!!!
Fotinoula...χρονια πολλα κ καλα!!!!
Αλικη μου αυτο θα κανω να δουμε πως θα παμε!!! Τι ωρα λες ειναι η καλυτερη για μπανακι????
Κ εμενα η μπουμπου ρουθουνιζει παααρα πολυ...ειναι φυσιολογικο..μας ειπε ογιατρος να τραβαμε τις μυξουλες με αυτο το πραγματακι που τις ρουφαει...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινή Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!! Ξεχάστηκα το πρωί η αφηρημένη να σου ευχηθώ.

Βαρβάρα εμείς την κάνουμε μπάνιο γύρω στις 9,της κάνω ελαφρύ μασαζάκι με το νερό να χαλαρώσει κ μετά πάμε στο υπνοδωμάτιο, την ντύνω, την θηλάζω σε χαμηλό φωτισμό κ την βάζω στη κούνια της είτε με χαλαρή μουσική, είτε με ήχο απορροφητήρα αν γκρινιάζει πολύ κ αν είναι στις καλές της θα κοιμηθεί κατά τις 11. Συνήθως όμως δεν κοιμάται πριν τις 12.

maria1984

maria1984
Καλησπέρα μανουλες, ανοιξανε οι ουρανοί σήμερα, απο το πρωι δεν εχει σταματήσει να βρέχει κ κάνει 1 ψωφοκρυο άστρα να πανε ... Βαρβαρα οταν τις τραβας τις μυξες με αυτο το πραγματακι δεν κλαίει ; Θα τον ρωτήσω κ εγω την Τετάρτη που θα πάμε για το εμβόλιο να το πάρω γιατι τον προηγούμενο μήνα δεν με άφησε μου είπε ότι ειναι νωρίς ακόμα ... Αν κ εγω τις βάζω όρο κάθε μέρα κ δεν εχει τίποτα αλλα καμμια φορα εχει ξερες μυξουλες που δεν φεύγουν με τίποτα ... Δάκτυλα εμένα στο στόμα έβαζε οταν ήταν νεογέννητο τώρα μονο καμμια φορα την νύχτα οταν πειναει κ έτσι την ακούω κ ξυπναω , αλλα εχει πολύ πλάκα γιατι κάθεται στο κρεβατακι της κ δεν ακούγεται η φωνή της μονο γλυφει το χεράκι της , μου έρχεται να την φάω οταν την βλέπω κ το κάνει αυτο ... Φωτεινη μου χρόνια σου πολλα αν γιορταζεις σήμερα κ δεν γιορταζεις της Αγίας Φωτεινής.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελενη μου....καταλαβα....θα προσπαθησω να το κανω κ εγω καπως ετσι...μπας κ χαλαρωσει η μπουμπουδιτσα μας!!!
Μαρακι κ εμενα τις πρωτες μερες δεν με αφηνε ο γιατρος...μετα τον εναμιση μηνα....κ ναι ενοχλητσι παρα πολυ...πολεμος γινεται...αλλα ειναι για το καλο της...μετα αναπνεει καλυτερα πολυ! Επισης...σε εμενα ο δικος μου γιατρος ειπε να αποφευγω τον πολυ ορο...γιατι παει στο ικμοριο...κ τα κανει χειροτερα τα ρουθουνισματα...μου εοπε πολυ αραια τον ορο...

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:Φωτεινή Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!! Ξεχάστηκα το πρωί η αφηρημένη να σου ευχηθώ.

Βαρβάρα εμείς την κάνουμε μπάνιο γύρω στις 9,της κάνω ελαφρύ μασαζάκι με το νερό να χαλαρώσει κ μετά πάμε στο υπνοδωμάτιο, την ντύνω, την θηλάζω σε χαμηλό φωτισμό κ την βάζω στη κούνια της είτε με χαλαρή μουσική, είτε με ήχο απορροφητήρα αν γκρινιάζει πολύ κ αν είναι στις καλές της θα κοιμηθεί κατά τις 11. Συνήθως όμως δεν κοιμάται πριν τις 12.

Ελένη τον ήχο αποροφητηρα της βάζεις απο το you tube ??? Εγω την έχω καταβρει με το πιστολακι των μαλλιών, μόλις το βάλω σε 5 λεπτά το πολύ πολύ εχει κοιμηθεί ...

maria1984

maria1984
barbie! έγραψε:Ελενη μου....καταλαβα....θα προσπαθησω να το κανω κ εγω καπως ετσι...μπας κ χαλαρωσει η μπουμπουδιτσα μας!!!
Μαρακι κ εμενα τις πρωτες μερες δεν με αφηνε ο γιατρος...μετα τον εναμιση μηνα....κ ναι ενοχλητσι παρα πολυ...πολεμος γινεται...αλλα ειναι για το καλο της...μετα αναπνεει καλυτερα πολυ! Επισης...σε εμενα ο δικος μου γιατρος ειπε να αποφευγω τον πολυ ορο...γιατι παει στο ικμοριο...κ τα κανει χειροτερα τα ρουθουνισματα...μου εοπε πολυ αραια τον ορο...

Εγω της βάζω κάθε μέρα αλλα το μισό μπουκαλακι μονο ... Της αρέσει βέβαια γιατι γλυφεται κ δεν κλαίει αλλα είμαι σίγουρη οταν της βάλω το σωληνακι ότι θα έχουμε κ εμείς πόλεμο .

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παρεπιπτοντως μαρια μου εχουμε το ιδιο ριλαξ.....στο οποιο βεβαια εμεις καθομαστε το πολυ 5 λεπτα...!!!! Crying or Very sad

maria1984

maria1984
Την αρχή δεν το ήθελε ουτε κ εμένα μολισ την εβαζα εκλαιγε μετα όμως τησ έβαλα μια χοντρή κουβερτουλα απο κάτω κ τώρα της αρέσει καλύτερα κ απο το κρεβάτι της ... Μπορεί να κοιμάται όλη μέρα μέσα κ δεν καταλαβαίνει τίποτα , μερικά βραδια που δεν μπορούσα να την κοιμησω με τίποτα την εβαζα μέσα κ έπεφτε ξερη ... Εσυ της βάζεις κουβέρτα η την βάζεις έτσι μέσα μονο με τα μαξιλαρακια;

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eυχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές κορίτσια..να είμαστε όλες καλα,να χαιρόμαστε τις οικογένειες και τα αγγελούδια μας!! Very Happy Very Happy Very Happy Της Αγίας Φωτεινής δεν θυμάμαι ακριβώς πότε είναι,μόνο ότι είναι κάπου τον Φεβρουάριο Μαρία Embarassed Κι εγώ ορό στην μυτούλα,δεν της πολυαρέσει αλλά επείδη κ αυτό από μένα το πήρε,έχει λίγο χαμηλό ρινικό οστό κ φεύγουν δύσκολα οι μυξούλες,οπότε δεν το γλυτώνουμε..μπανάκι κατα τις 9 κ εμείς,αλλά η δικιά μου 1μισι κοιμάται,βρυκολακάκι,όπως στην κοιλιά κλωτσούσε αργά το βράδυ..μπορώ να πώ ότι μετά απο 2μισι μήνες έχουμε βρεί τους ρυθμούς μας κ είμαστε πιο ήρεμα..σήμερα οικογενειακά η γιορτή,με την κορούλα μου εννοείται η καλύτερη γιορτη ever.. Very Happy Very Happy Απέφυγα τις επισκέψεις,λόγω παιδιού..έτσι κ αλλιώς δεν θα γλυτώσω μετά Wink Σήμερα λίγο τεμπελιάζω κ εγώ με το σπίτι αφού χτε΄ς τρέχαμε..τα πεθερικά μου μας φέρανε ένα σύνθετο κ ένα εξτρά ψυγείο,αλλάξαμε κ διαρρύθμιση για να χωρέσουμε τα πράγματα,όμορφότερα νομίζω τα κάναμε..πάω να τραγουδήσω στην κόρη μου την Λιλιπούπολη..μου έχει βγεί χαμογελαστό κοριτσάκι,κάθε μέρα κ κάτι νεό μου κα΄νει..εδώ κουκουβάου φυσικά Very Happy Very Happy

evi86

evi86
Καλησπερα ομορφιες μου!Τι κανετε;Εμεις χθες που βγηκαμε περασαμε υπεροχα!Ειχα ξεχασει πως ειναι να περνας καλα εξω.Ευτυχως ο μικρος δεν κουρασε την κουμπαρα μου που τον κρατουσε.Αθανασια μου στο Wiesbaden θα παμε.Το πακεταρισμα δινει και παιρνει.Πολυ κουραση βρε κοριτσια.Απ'την μια ο μικρος απ'την αλλη ολες αυτες η ετοιμασιες,με εχουν διαλυσει.Ωρες ωρες λεω απο μεσα μου τι παμε να κανουμε εκει;Αλλα το ξανασκεφτομαι και μονο ετσι λεω πως θα την γλυτωσουμε.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:
Elenisig έγραψε:Φωτεινή Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!! Ξεχάστηκα το πρωί η αφηρημένη να σου ευχηθώ.

Ελένη τον ήχο αποροφητηρα της βάζεις απο το you tube ??? Εγω την έχω καταβρει με το πιστολακι των μαλλιών, μόλις το βάλω σε 5 λεπτά το πολύ πολύ εχει κοιμηθεί ...

Ναι, από το you tube το βάζω. Είναι θαυματουργό!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου!!! Καλή χρονιά, ότι επιθυμείτε και να σας φέρει το 2013 πολύ ευτυχία με τα μπεμπάκια σας!!!
Και για όσες δεν ήταν τυχερές, το 2013 να έχουν το μωράκι τους στην κοιλιά ή/και στην αγκαλιά!!

Φωτεινή χρόνια πολλά!! Εύη με το καλό η νέα σας ζωή, καλά κάνετε, εδώ δεν υπάρχει σωτηρία..

Έχω πολλές μέρες να γράψω αλλά με έχει ξετεντώσει ο μπέμπης (η αλήθεια είναι οτι έγραψα και πριν τρεις μέρες αλλά κάτι βλακεία έκανα και άλλαξα σελίδα πριν το στείλω και όταν έκανα back είχε χαθεί όλο το κείμενο)
Ο μπέμπης λοιπόν είναι ώρες που τρώει ακατάπαυστα, θέλω να πω, μπορεί να τον θηλάζω μια ώρα και αφού σταματήσουμε και τον παίρνει ο ύπνος πάνω μου, αν τον αφήσω στο δεκάλεπτο πάλι γκρίνια, πάλι ανοίγει το στόμα και ψάχνεται και πάει λέγοντας και καταλήγω να περνάω ολόκληρα πρωινά ή απογεύματα με τον μπέμπη κολλημένο πάνω μου και να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Σε καθημερινή βάση όλο αυτό. Δεν είμαι σίγουρη αν όντως πεινάει ή αν του έχει γίνει απλά συνήθεια και το έχει για πιπίλα και για παρηγοριά και δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω. Θεωρώ οτι είναι νωρίς να του δώσω πιπίλα.
Το μόνο που με σώζει είναι όταν προλαβαίνω και βγάζω μια δόση με το θήλαστρο, οπότε του το δίνουμε το βράδυ πριν ξαπλώσουμε και μάλλον επειδή παίρνει 100ml μαζεμένα και χορταίνει, κοιμάται μετά για 3-4 ώρες μαζεμένες κι έτσι ξεκουράζομαι λίγο κι εγώ.

Απο εξόδους βασικά στους γονείς μου έχουμε πάει κάποιες φορές τώρα τις γιορτές, μια μίνι επίσκεψη στην κουμπάρα μου και μια σκαστή βόλτα στο Avenue όπου μας έκανε τη χάρη και κοιμόταν κι έτσι δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Α, και καταφέραμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τον αφήσαμε στους γονείς μου (νωρίς το βράδυ πριν κάτσουμε να φάμε) και πήγαμε για ένα κρασάκι στα γρήγορα για μια ωρίτσα. Απίστευτη αίσθηση ελευθερίας!!

Με τα λόχεια τελείωσα, απο κιλά, τις πρώτες μέρες ήμουνα κι 1,5 κιλό λιγότερο απο οτι ξεκίνησα, αλλά μετά που έτρωγα σα βόδι ότι έβρισκα μπροστά μου, και κυρίως γλυκά, έβαλα κανένα δίκιλο. Τελοσπάντων είμαι κάπου στα κιλά μου, αλλά τα παντελόνια δεν κουμπώνουν, έχει μείνει λίγο κοιλίτσα και μάλλον έχει ανοίξει κι η λεκάνη μου.

Για το όνομα που είδα οτι συζητούσατε, εμείς ή θα βγάλουμε τον πεθερό μου (Δημήτρη) ή κάτι ουδέτερο. Ο άντρας μου εννοείται οτι θέλει το πρώτο, απ την άλλη γέννησε κι ο αδερφός του προχθές αγοράκι και δεν ξέρω τι θα κάνουν κι αυτοί, μη γεμίσουμε Δημήτρηδες. Οι δε γονείς μου που το έχουν σίγουρο οτι δε θα κάνω δεύτερο παιδί (λόγω του οτι πλέον έχω σαρανταρίσει και τον μπεμπη τον έκανα με εξωσωματική, μετά απο ένα χρόνο άκαρπες προσπάθειες να συλλάβω φυσιολογικά) θέλουν να βγάλω κάτι ουδέτερο. Ο πατέρας μου δεν έχει απαιτήσεις για το δικό του γιατί τον έβγαλε ο αδερφός μου το καλοκαίρι, οπότε καλυφθήκαμε απο κει.

Ουφ, πολλά είπα αλλά είχα να σας γράψω καιρό, παρόλο που σας διάβαζα τακτικά.
Μου λείψατε, φιλάκια πολλά!!!!

mamameli

Κλεοπατρα ακριβώς το ίδιο !η Δημήτρης ο πεθερός ή κάτι δικο μας...Λεωνίδας ο μπαμπάς μου δεν μου αρέσει!

Απίστευτο έχει και ήχους απορροφητηρα το you tube??? Shocked

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες μου γεια σας!
Καλη χρονια να ευχηθω μια χρονια γεματη χαρα, σαν την φετινη γιατι μπορει μεσα στα τοσα προβληματα, μας ετυχε και κατι φανταστικο ενα μωρακι!!!!

Φωτεινη χρονια πολλα!!!

Εγω να σας πω ,πως τα εχω παιξει ειναι λιγο.Η λεξη κουραση ειναι ενα με εμενα.
Δεν ξενυχταμε , αλλα ολη μερα τρεχουμε!Ο αντρας μου δουλευει ολη μερα και παλευω μονη μου με δυο.
ο Δημητρης μου, αλλαξε συμπεριφορα απεναντι μου, απο κει που ητανε κολλημενος τελειως πανω μου τωρα εχει κολησει με το μπαμπα του.Εξακολουθει να κοιμαται μαζι μας.Αλλα κατα τ΄αλλα πολυ καλα.
η μπεμπουλα θηλαζει, και δειχνει να τα πηγαινουμε καλα.θα παμε στην γιατρο σε καμμια 10 αρια μερες για το πρωτο μας εμβολιο και για ζυγισμα. Εχει κατι πονακια τα απογευματα, καμμια σχεση με το μεγαλο μου ομως.Αυριο θα παω να παρω να μαραθα για να πινω εγω γαι να την βοηθησω λιγο.
Δεν ξερω γιατι, η κλεισουρα, η μοναξια, η κουραση πειναω συνεχεια!!!!!!!!!εβαλα ενα κιλο Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 6 13953 στις γιορτες παλι καλα βεβαια .Πηγα στον γιατρο μου εδωσε και το οκ για σεξ αλλα διαθεση γιοκ!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρια μου κουβερτουλα η αληθεια ειναι δεν της εχω βαλει...μια μικρη πετσετουλα μονο κατω απο το μαξιλαρακι της μεσης...λες να βαλω κουβερτουλα???
στελλα μου τι ειναι τα μαραθα που λες κ που θα την βοηθησουν?? σε ρωταω μηπως το παρω κ εγω...μις κ εχουμε πολλα πονακια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις