Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες!!!!! καλη χρονια να εχουμε..να χαιρομαστε τα μικρουλια μας κ τις οικογενειες μας!!!! καλοριζικο το θεματακι μας το νεο!!!!
πωπω...πως περασαν οι μηνες.....!!!!!! μαζι στο πανεμορφο ταξιδι της εγκυμοσυνης...μαζι κ στο υπεροχο ταξιδι της μητροτητας!!! δεν το πιστευω...κοιταζω καμια φορα την μικρουλα μου..(τον απειροελαχιστο χρονο που ειναι ηρεμη...!!!)....κ με περνουν τα ζουμια...δεν πιστευω οτι αυτο το πλασματακι ειναι δικο μου!!!!!
κατα τα αλλα.....εγω την μικρη μου θα την γιορταζω...του ''αγιου ξενυχτιου''..!!!!!!!! οταν λεμε ΔΕΝ κοιμαται οοοοοοολο το βραδυ το ενοουμε...δεν κοιμαται με τιποτα!! δεν ξερω τι αλλο να κανω...κοιμαται την ημερα καποιες ωρες..κ μετα το βραδυ...γαριδα το ματι!!! + οτι εχουμε κ κολικους αφηστετα χαος καθε βραδυ!!!
ενα αλλο προβλημα που εχουμε ειναι η δυσκοιλιοτητα...ουφ τι προβλημα!!!!!! αφηστετα.....της εχω αλλαξει κ γαλα...στην αρχη επινε novalac...μετα πηραμε το novalac it τωρα πινουμε humana....με κανενα ομως δεν ειδαμε φως!! ο γιατρος μας ειπε οτι λογο του θηλασμου κ επειδη ξενο πινει μονο 200ml περιπου την μερα...οτι γαλα κ να παουμε...ουσιαστικα το μητρικο γαλα επηρεαζει την κατασταση...γιατι σε αυτην την ηλικια τα μωρακια πινουν περιπου 800μλ γαλα μεσα στην ημερα...οταν τα 200 μονο ειναι ξενο...οτι κ να παρεις δεν θα επηρεασει πολυ τα πραγματα.....με ανησυχει ομως γιατι περνανε κ 4..κ 5 μερες χωρς κακα......κ αυτο φυσικα της φερνει νευρικοτητα...!!! ο γιατρος ειπε υπομονη κ θα φτιαξει απο μονο του...τι να κανω...υπομονη!!!!!
εσεις τι κανετε??? περαστικουλια στης αρρωστουλες...!!!
αλικη μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου! πως ειστε...ενταξει συνηλθατε???
αθανασια μου εσεις??περασαν οι γρυπες??
αν ξεχναω καμια αλλη αρρωστουλα συγνωμη αλλα εχω χαθει στις σελιδες!!!
ευη φευγεις εε??? καλη τυχη κοπελα μου...κ αφου ειναι για καλο οοολα θα πανε καλα....κ η ελλαδα παντα εδω θα ειναι...!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Εεεεεεεεεεεεεεεεε Αλικη, παρε μου και μενα κατι. οτι θες. εκπληξη!!! Laughing

Θέλεις μια πιπίλα; Όχι ρε γμτ, χάλασα την έκπληξη!!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξεχασα να σας πω...εχτες καναμε κ το πρωτο μας εμβολιο....κ απο εχτες εχουμε Μ Ι Α γκρινια...ααααλομ πραγμα....συν οτι εχει κ δεκατα η καημενουλα μου...οχι σταθερα αλλα ανεβοκατεβαινουν κ ανησυχω πολυ....!!! της μετραω συνεχεια την θερμοκρασια....μας ειπε ο γιατρς οτι μεχρι σημερα το βραδυ θα ειναι η επιρροη του εμβολιου....ελπιζω να μην μου σηκωσει μεγαλυτερο πυρετο....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:μαρκελα αν δεν ειχαμε την ιωση θα σου ελεγα παρε την οικογενεια και ελα προς περιστερι μερια. το σπιτακι μας μπορει να ειναι μικρουλακι αλλα δοξα τον θεο ζεστο. και με ενα κλιματιστικο παρακαλω.....

μπανιο και εγω θελω να κανω αλλα βαριεμαι Embarassed . θα ερθει ο ταριφακος, θα εχω βαλει την ιωαννα για υπνο-αργησα να μαγειρεψω γαμωτοσημερα- και θα κανω ενα μπαααααανιο μια ωρα θελω να ειμαι μεσα.
και να φανταστεις μαρκελα οτι οταν δουλευαμε-παλιες καλες εποχες-στην μοτορ οιλ ειχαμε αναλαβει την συσκευασια παραφινης.που με εχανες που με εβρισκες εμενα στην παραγωγη με τα χερια μεσα στο παραφινελαιο.αστερια χερια....ειπαμε παλιες καλες εποχες και χερια και γεματη τσεπη χαχαχα

Κορίτσια χωρίς πλάκα, ειδικά εσείς που μένετε και κοντά, οπότε θέλετε να κανονίσουμε συνάντηση με τα μπεμπάκια μας! Την προηγούμενη φορά αδυνατούσα γιατί ήμουν ετοιμόγεννη, αλλά τώρα δε μασάω, χοχοχο!

Αθανασία τι είναι το παραφινέλαιο; Δεν είναι παράγωγο του πετρελαίου; Να ρωτήσω εγώ η άσχετη, κάνει να το βάζεις στα χέρια;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ααααα ηρθε ο παπας και μας αγιασε. του ειπα να μου δωσει την μιση ευχη και μου ειπε ' οοοοοοχι να κλεισεις ραντεβου να ερθω' τραγοπαπαδες.για αυτο και εγω ειπα ψεμματα στην μαμα-πεθερο να μην με πρηζουν.....εμ εγω φταιω,αφου ρε παπαρα εισαι εδω....αλλα πως θα παρει μεροκαματακι

Εμείς στις 40 μέρες πήγαμε για την ευχή στην εκκλησία και δεν δώσαμε τίποτα. Ούτε και στη Δανάη είχαμε δώσει, αυτό έλειπε!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Κοριτσια μου καλοριζικο το θεματακι!Μανουλες πλεον και οι ευθυνες μεγαλωνουν.Τι κανετε;Ολα καλα;Δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα καπου επεσε το ματι μου για ονοματα και νονους-νονες.Εδω αρχιζει το πανηγυρι για εμας.Βασικα πολεμος γιατι ο καθενας θελει το μακρυ και το κοντο του.Δεν τολμαμε να συζητησουμε μαζι τους.Ειπαμε να βγει Παναγιωτης.Δεν ειναι το ονομα κανενος και επιδη το ειχαμε ταξει στην παναγια λεμε αυτο και τελος.

Ο μικρος με κουραζει πολυ τελευταια.Θελει συνεχεια αγκαλια,οχι οτι με πειραζει αλλα βαρυνε αρκετα.Τουλαχιστον στον υπνο και το φαι τα παμε πολυ καλα.5ωρο υπνο και η μανουλα του εχει ακομα πολυ πραμα να δωσει.Μας κοιταει με αυτα τα ματακια του και λιωνουμε.Γελαει,μας λεει μπου μπου και μολις ακουει τραγουδακια κουναει χερια ποδια λες και θελει να σηκωθει.Χορευταρας σαν την μαμα του βγηκε.Σημερα ειπαμε με τον αντρα μου να βγουμε.Εφοσον εγινε η αρχη δεν μας κραταει κανενας.Τον μικρο θα ερθει να τον κρατησει η κουμπαρα μου και εγω ετοιμαζομαι απ'το πρωι να κατακτησω τα πληθη Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 5 893968 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 5 893968

Ενα αλλο θεμα σοβαρο που δεν σας ειπα εδω και πολυ καιρο ειναι οτι ο αντρας μου δεχτηκε την δουλεια στην γερμανια και σε 22 μερες την κανουμε απ'την ελλαδα.Δεν γινοταν κατι εδω οποτε τα μεζευουμε και παμε αλλου.Τωρα αυτο δεν ξερω σε τι θα βγει,καλο η κακο.Παντως ολοι μας στηριζουν σε αυτη την αποφαση.Δυσκολα αποχωριζεσαι συγγενεις ομως.Για το καλο του μικρου ομως θα κανουμε οτι περναει απ'το χερι μας για να ζησει μια ζωη οπως πρεπει.

Με το καλό να πάτε Εύη μου! Όλα καλά θα πάνε, η αρχή θα είναι μονάχα λίγο δύσκολη, καθώς και ο αποχωρισμός..

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:καλησπερα μανουλες!!!!! καλη χρονια να εχουμε..να χαιρομαστε τα μικρουλια μας κ τις οικογενειες μας!!!! καλοριζικο το θεματακι μας το νεο!!!!
πωπω...πως περασαν οι μηνες.....!!!!!! μαζι στο πανεμορφο ταξιδι της εγκυμοσυνης...μαζι κ στο υπεροχο ταξιδι της μητροτητας!!! δεν το πιστευω...κοιταζω καμια φορα την μικρουλα μου..(τον απειροελαχιστο χρονο που ειναι ηρεμη...!!!)....κ με περνουν τα ζουμια...δεν πιστευω οτι αυτο το πλασματακι ειναι δικο μου!!!!!
κατα τα αλλα.....εγω την μικρη μου θα την γιορταζω...του ''αγιου ξενυχτιου''..!!!!!!!! οταν λεμε ΔΕΝ κοιμαται οοοοοοολο το βραδυ το ενοουμε...δεν κοιμαται με τιποτα!! δεν ξερω τι αλλο να κανω...κοιμαται την ημερα καποιες ωρες..κ μετα το βραδυ...γαριδα το ματι!!! + οτι εχουμε κ κολικους αφηστετα χαος καθε βραδυ!!!
ενα αλλο προβλημα που εχουμε ειναι η δυσκοιλιοτητα...ουφ τι προβλημα!!!!!! αφηστετα.....της εχω αλλαξει κ γαλα...στην αρχη επινε novalac...μετα πηραμε το novalac it τωρα πινουμε humana....με κανενα ομως δεν ειδαμε φως!! ο γιατρος μας ειπε οτι λογο του θηλασμου κ επειδη ξενο πινει μονο 200ml περιπου την μερα...οτι γαλα κ να παουμε...ουσιαστικα το μητρικο γαλα επηρεαζει την κατασταση...γιατι σε αυτην την ηλικια τα μωρακια πινουν περιπου 800μλ γαλα μεσα στην ημερα...οταν τα 200 μονο ειναι ξενο...οτι κ να παρεις δεν θα επηρεασει πολυ τα πραγματα.....με ανησυχει ομως γιατι περνανε κ 4..κ 5 μερες χωρς κακα......κ αυτο φυσικα της φερνει νευρικοτητα...!!! ο γιατρος ειπε υπομονη κ θα φτιαξει απο μονο του...τι να κανω...υπομονη!!!!!
εσεις τι κανετε??? περαστικουλια στης αρρωστουλες...!!!
αλικη μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου! πως ειστε...ενταξει συνηλθατε???
αθανασια μου εσεις??περασαν οι γρυπες??
αν ξεχναω καμια αλλη αρρωστουλα συγνωμη αλλα εχω χαθει στις σελιδες!!!
ευη φευγεις εε??? καλη τυχη κοπελα μου...κ αφου ειναι για καλο οοολα θα πανε καλα....κ η ελλαδα παντα εδω θα ειναι...!!

Καλώς την βρε! Σίγουρα φταίνε και οι κολικοί αλλά νομίζω ότι η κουκλίτσα σας έχει κάνει τη νύχτα μέρα. Κοινώς, δεν ξεχωρίζει τη νύχτα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι καταρχήν να έχετε μια πολύ σταθερή ρουτίνα, τα μωρά λατρεύουν τη ρουτίνα και οποιαδήποτε αλλαγή τους προκαλεί αναστάτωση και εκνευρισμό. Να την κάνετε πριν το βραδινό της ύπνο την ίδια ώρα κάθε μέρα μπανάκι και μετά θηλασμός με χαμηλό φωτισμό και σε ήσυχο περιβάλλον - να μιλάτε χαμηλόφωνα. Το πρωί πάλι να την κοιμίζεις με φως και να κάνετε πιο πολλή φασαρία, όχι σκόπιμα καλέ, απλώς να μιλάτε κανονικά και να μην κάνετε απόλυτη ησυχία. Σιγά-σιγά θα τα ξεχωρίσει. Για τους κολικούς υπομονή, θα περάσουν. Όσο για τη δυσκοιλιότητα, ο,τι κι αν σου λένε - και θα ακούσεις διάφορα - ο θηλασμός είναι ο,τι καλύτερο. Να προσεχείς μονάχα τη δική σου διατροφή, να τρως σαν να είχες εσύ δυσκοιλιότητα. Μήπως παίρνεις σίδηρο; Κι αυτό μπορεί να παίζει ρόλο. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να ενεργείται καθημερινά, αρκεί να μη ζορίζεται πολύ όταν τα κάνει.

Ελπίζω να βοήθησα! Εγώ ευτυχώς επιτέλους καλά αν και υποφέρω από ημικρανία. Κλείνω γιατί κόλλησε το κινητό και κάνει μια ώρα να γράψει!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλικακι μου!!! θα τα προσπαθησω αυτα που μου ειπες..να δω μηηηηπως κ καταφερω τιποτα!!! αν κ αυτο το "βραδινο υπνο" δεν πολυπαιζει σε εμας αφου καθε 2 ωρες ειναι δεν ειναι ξυπνια πειναει η πειναλιτσα μας.....αρα ποιος ειναι ο βραδινος υπνος???? ωεο????? .....σε γενικες γραμμες ποαντως καταλαβα τι μου λες...για να δουμε θα γινει τιποτα.....
σιδηρο πινω ναι...κ εχω μειωσει πολυ τα φρουτα...θα κοιταξω να μειωσω το σηδιρο...κ να τρωω κανα φρουτο...
περαστικουλια με τις ημικρανιες...ειναι οτι χειροτερο...πριν την εγκυμοσυνη υπεφερα παρα πολυ συχνα....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλοχα
αλικη ναι παραγωγο του πετρελαιου ειναι. ειναι κερι σε υγρη μορφη ουσιαστικα. και το κερι -οχι το γνησιο ντε- απο πετρελαιο παραγεται...αστα δεν ξερουμε τι αναπνεουμε, τι τρωμε τι πινουμε αλικη....

βαρβαρα κανε υπομονη. και ναι βρε κοριτσακι μαλλον ο σιδηρος την χαλαει την μπουμπου σου. για φαε καννενα δημητριακο ολικης αλεσης, φρουτα αποξηραμενα και κατι θα κανεις πιστευω.

ο μπεμπης ειναι σχεδον καλα.μονο ο βηχας του εχει μεινει. η ιωαννιτσα μονο μυξες, αλλα πολυ πολυ συνεργασιμη με τον οορο-βαζει και μονη της- οποτε μια χαρα. μου φαινεται πιο βαρια το περασα εγω παρα τα μικρα....

παω να την βαλω για υπνο γιατι αλλιως μας βλεπω για ξενυχτι.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο βρε αθανασια μου....αντε να συνελθετε σιγα σιγα!!!!!
το προβλημα με το σιδηρο το εχω γενικοτερα πολλαααα χρονια... αν τον κοψω...επειδη θηλαζω κ τραβαει κ η μπουμπου....φοβαμαι μηπως εχω προβλημα παλι!!!! θα προσπαθησω οπως λες να βαλω τετοιες τροφες...να δουμε τι θα γινει...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωσε πολλα πολλα φιλια στην μπουμπου σου βαρβαρα

ευη ξεχασα να σχολιασω, που πας? σε ποια πολη? πες μου ντυσελντοφ να γελαμε.....
το εχω ξαναπει, οποιος μπορει να την κανει, να φευγει. ελλαντα ντεν αγαπαει παιδια ντικα της, μονο λαμογια-κλεφτες-απατεωνες.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εσυ να μου φιλησεις τα δικα σου αθανασια μου!!! τι καλη που ειναι η μεγαλη σου....ουτε ζηλειες ουτε τιποτα....μπραβο...!!!!!
οσο για αυτα που λες για την ελλαδα....δεν το συζητω...απολυτο δικιο εχεις!! εχω 3 ξαδερφια που σπουδαζαν εξω...με το που τελειωσαν....ουτε καν σκεφτηκαν να γυρισουν....σε πληροφορω τα εκει πανεπηστημια τους βρηκαν δουλειες!!!!!!! μαλιστα!!!!!...οπως ακριβως κ στην ελλαδα δηλαδη....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια α ιμ μπακ! Το γατί είχε μουρλαθεί στο κλάμα. Μπήκε βυζί κι ελπίζω να ηρεμήσει! Να κοιμηθούμε απόψε!

Βαρβάρα μου σ' ευχαριστώ! Όντως οι ημικρανίες δεν παλεύονται και έχω από τις 31/12, δηλαδή μέτρα μέρες! Μάλλον οφείλεται στις ορμόνες σε συνδυασμό με την ίωση. Θα το αντέξουμε κι αυτό! Εμένα με επισκέφτηκαν για πρώτη φορά σε αυτή την εγκυμοσύνη, στην αρχή της και πάλι μαζί με κρυολόγημα. Ελπίζω να περάσουν και να μην ξαναέχω ποτέ!!!

Όσο για το μωράκι σου εύχομαι να τη βγάλετε την άκρη γιατί χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση μανούλα! Σχετικά με το σίδηρο κι εγώ δεν παίρνω τελικά γιατί μόλις το ξεκίνησα η μικρή υπέφερε από δυσκοιλιότητα για 2 βράδια. Έκανα εξετάσεις και ο αιματοκρίτης μου ήταν καλός, οπότε δε χρειάζεται να παίρνω. Να ξέρεις ότι για όσο θηλάζεις και δεν έρχεται περίοδος, εφόσον τρέφεσαι σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να κανείς αναιμία, εκτός κι αν έχεις πχ στίγμα. Και γενικώς οι γιατροί λένε ότι δεν παίρνουμε σίδηρο προληπτικά. Μόνο κατόπιν εξετάσεων και εφόσον αυτές δείξουν ότι υπάρχει ανάγκη. Τα λέω γιατί κι εγώ τα ίδια έκανα και το έψαξα.

Αθανασία μου ένας Θεός ξέρει τι καταναλώνουμε! Μπράβο στο αντράκι σου που το πέρασε ελαφριά. Και στη μεγάλη που κάθεται και για τον ορό, πράγμα σπάνιο! Κι εγώ την ίωση την πέρασα πιο βαριά απ' όλους. Φαίνεται η ταλαιπωρία της γέννας μας ρίχνει το ανοσοποιητικό..

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λες βρε αλικη μου??????? σαν να εχεις δικιο τωρα που το συζηταμε...γιατι κ πριν την εγκυμοσυνη....τις μερες τις περιοδου το επερνα.....κ τωρα εχεις δικιο...εφοσον δεν εχω περιοδο...γιατι να το περνω....??χμμ...δεν το ειχα σκεφτει....απλα επειδη εχω περασει παρα πολα με αυτο το θεμα...(φαντασου ειχα φτασει σε τετιοι σημειο να λυποθυμαω...κ πολλα πολλα αλλα....)...εχει φοβηθει το ματι μου...ειπα να περνω προληπτικα....

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπαίνω για λίγο ...κοιμηθηκαν και τα δυο αλλα βογγάνε και μυξοκλαινε..εφιαλτη βλέπουν ταυτόχρονα;

Αλικακι ιγμοριτιδα μου μυριζει το δικο σου!
Κανε έναν ελέγχο σε γιατρο!

Υπομονη barbie συμφωνώ να κάνετε ρουτίνα ύπνου!
Με βοήθησε πολυ και στα δυο μωρα μου!
Και εγω πιστεύω οτι πρεπει να κανείς καλύτερη διατροφή!
Και Κόψε γιαλιγο το σίδηρο να δεις πως αντιδραει και αν δεν δεις διάφορα το συνεχίσεις!δεν θα γίνει κάτι με λίγες μέρες!

Φιλακια σε όλες!καληνύχτα!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα το κανω κοριτσια μου κ θα σας πω αν δω διαφορα!! σας καληνυχτω κ εγω...ξυπνησε η μπουμπου μου...κ εχει ξυπνησει με τρελες ορεξεις!!!!!!!!!!!!!!
καληνυχτουδια σε ολες!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!

σας γραφω απο το παγωμενο περιστερι.
καλε τι κρυο ειναι αυτο???????? εννοειται δεν βλεπω τηλεοραση-δεν προλαβαινω ντε- και δεν εχω καμια ενημερωση για τον καιρο. απαπαπα και ελεγα να κανω το μπαλκονι μετα....αλλη μερα δεν παλευεται λεμε....

τον καημενακο τον παινει κολοικος το βραδυ. απο τις 1 μεχρι τις 2,30 αποψε. τουλαχιστον μειωνουμε τις ωρες....
εκλαιγε και η ιωαννα εχθες και με ηθελε στο κρεβατι της.και μου ελεγε κιολας 'μην φυγεις μαμακα μου απο την θεση σου, ειμαι και εγω αρρωστη σημερα'. κριιιιιιμα. ανελαβε ο ταριφακος τον υιο απο τις 3 που ηρθε και εγω μετακομισα.
παω να βαλω φαγητο, να μαζεψω το δεντρο, να βαλω σκουπα,να κανω το μπανιο ουφ κουραστηκα μονο που τα εγραψα.....
φιλακια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!!!!
Αθανασία μου υπομονή! Από σήμερα χαλάει ο καιρός κ θα πέσει πολύ η θερμοκρασία, οπότε καλύτερα να μην κάνεις το μπαλκόνι γιατί βλέπω να σου επιστρέφει το κρύωμα πιο δυνατό αυτή τη φορά!!!
Εύη ξενιτεύεστε ε? Ελπίζω να σας πάνε όλα καλά κ να μην το μετανιώσετε ποτέ!!!!!
Αλίκη υπομονή με τους πονοκεφάλους!
Βαρβάρα, κάνε οπως σου είπαν τα κορίτσια. Κ εμένα ξυπνάει πολύ συχνά για μαμ, αλλά το βράδυ που έχουμε χαμηλό φωτισμό, ξανακοιμάται αμέσως. Τη μέρα που έχω ανοιχτά κ μπαίνει φως κ φασαρία, δεν κοιμάται ( αλλά κλαψουρίζει, θέλει χέρια κτλ).
Τον σίδηρο τον έχω κόψει κ εγώ γιατί ενω έκανε κακά, πονούσε κ εκλαιγε πριν τα κάνει αλλά μάλλον πρέπει να τον ξαναρχίσω γιατί έχω περίοδο (ακόμα), κ πάντα είχα χαμηλό σίδηρο κ αιματοκρίτη. Ασε που τρέμουν συνεχώς τα ποδια μου. Ο παιδίατρος μας έχει γράψει σταγόνες σίδηρο κ βιταμίνη D. Ομως τον σίδηρο 2 στις 3 φορές που της τον έχω δώσει τον έχει κάνει εμετό...
Ωχ πολλά έγραψα...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Christina_Kandi έγραψε:Κορίτσια μου μπαίνω βιαστικά!Σας διάβασα όλες,καλορίζικο το θεματάκι μας και να χαιρετήσω και την καινούρια μανούλα-Μαρία!Εύη καλά κάνετε και εμείς το σκεφτόμαστε για έξω,οπότε καλή σας τύχη!Ο δικός μας νονός επιστρέφει αύριο Ολλανδία και θα τον ξαναδούμε καλό Πάσχα. Sad Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα μωράκια!Εμάς η πριγκίπισσα άρχισε να γκρινιάζει πριν τον ύπνο και να πιπιλάει χέρια (χωρίς να θέλει στήθος ή πιπίλα). Shocked Θα τρελαθώ!Δουλειά ξαναξεκινάω 15 του μηνός,πρώτα ο θεός.Πάω να λουστώ,γιατί θα φύγει η μαμά μου σε λίγο και θα έχω εγώ την μπέμπα.Από αγκαλιά σε αγκαλιά πάει! Very Happy Φιλάκια σε όλες!Σας αγαπώ πολύ!

Χριστίνα προσπάθησε να της δίνεις πιπίλα όταν το κάνει αυτό, γιατί έχω διαβάσει οτι το δάχτυλο κόβεται πολύ δύσκολά. Καλύτερα να πιπιλάει την πιπίλα παρά χέρια. Ας με διορθώσουν οι έμπειρες μανούλες αν κάνω λάθος.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια, εδώ κ 2 μέρες αφήσαμε τη καλαθούνα κ κοιμόμαστε στη κούνια-κρεβατάκι μας. Το πρώτο βράδυ είδα οτι κλωτσούσε τις κουβέρτες κ ξεσκεπαζόταν. Χθες λοιπόν αφού της έβαλα το κοντομάνικο ζιπουνάκι, το μακρυμανικο φανελάκι της έβαλα στον παρακάτω υπνόσακο, την σκέπασα με μια πολύ λεπτή φλις κουβερτα γιατί τα χέρια είναι απ'εξω ( ολο το βράδυ ηταν απ'εξω τελικά) κ η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι περίπου 20-22 βαθμούς με αρκετή υγρασία. Τι λέτε είναι καλά? Ο αυχένας της ήταν ζεστός το πρωί, αλλά όχι ιδρωμένος.

http://www.prenatal.gr/grecia/pueri_ss_2012/Casa/index.html#/18/zoomed

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια!!!!!
Εμεις κ παλι εχτες....ολονυχτια σκοπια!!!!! Κουτουλαω τωρα.....!!!
Αθανασια μου κ μονο που σε ακουσα κουραστικα!!!!!! Με το μαλακο καλε....μην πλακωνεσαι ετσι στις δουλειες. ..κ μετα απο τετοια νυχτα!!!!!
Ελενη μου ετσι λεω να κανω κ βλεπουμε!! Στην μπουμπου δεν δινω καθολου βηταμινες...γιαυτο επερνα εγω....προς το παρον ομως θα τον κοψω το σιδηρο....κ βλεπουμε....ελπιζω να μην με ριξει αμεσως....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελενη μου σε εμας ο γιατρος εχει πει για την θερμοκρασια να ειναι 18-21 βαθμους αναλογα πως την ντυνω καθε φορα! Στην δικια μου παντως δεν της αρεσει καθολου η ζεστη....ξεσκεπαζεται σχεδον παντα...κ φαντασου οτι εγω εχω παρει μονο κοντομανικα ζιπουνακια....απλα εχω καποια βελουτε φορμακια...κ οταν τγς τα βαζω αυτα...την κουβερτουλα δεν την δεχετε με τιποτα....

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες!!! Ελένη πρέπει να δεις τη θερμοκρασία έχεις στο σπιτι κ έτσι να την σκεπασεις κατάλληλα αλλα να την παρακολουθείς κιόλας μήπως κρυωνει η ζεσταινεται... Εμένα της αρέσει η ζεστη κ της φοραω πυτζακια λεπτά βέβαια κ 2 κουβερτουλες. Με την 1 κρυωνει κ ειναι παγωμένα τα μαγουλακια της κ δεν κοιμάται κ ας έχω στους 25 το καλοριφέρ , κρυουλιαρικια σαν κ μένα βγήκε ... Σήμερα βαριεμαι παρά πολύ κ δεν θα κάνω τίποτα, θα την βγάλω όλη μέρα αγκαλιά με την κόρη μου στον καναπέ ... Δουλειές απο αύριο πάλι!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επιτέλους βρήκα τρόπο να γράφω κ από κινητό
:-):-):-)
Καλημέρα για την ώρα!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρες κ από εμάς Very Happy Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις