Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εγω Αθανασία δεν την παλεύω άλλο μέσα... Ευτυχώς για 2 μέρες είχε ήλιο κ βγήκαμε βόλτα αλλα εχθές κ σήμερα εχει αέρα που παίρνει τον κόσμο ... Ποτε βγαίνουν τα αποτελέσματα ;;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω σημερα ημουν εξω απο νωρις. Πηγα στον παλιο λογιστη της δουλειας μου και μετα στην επιθεωρηση εργασιας. Καλα, ειχε πλακα. Σαν εξωγηινο με κοιταζαν στην επιθεωρηση με αυτα που τους ειπα. Πηγαινε ο ενας στον αλλον, τα ελεγαν και τα ξαναλεγαν. Και οταν ρωτουσα αν τους εχει ξανατυχει κατι παρομοιο να δουμε πως θα κινηθω, μου ελεγαν οχι. Μια τρυπα στο νερο εκανα τελικα. Μου ειπαν οτι το καλυτερο ειναι να τον βρω πασει θυσια να μου υπογραψει τουλαχιστον για το 6μηνο και μετα βλεπουμε.
Ειρηνη, ευχομαι να πηγαν ολα πολυ καλα και να ειναι το τελευταιο κακο αυτο. Χρονια πολλα στη μαμα σου.
Αθανασια, ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα? Ελπιζω να ηταν τυχαιο.

maria1984

maria1984
Τι τραβας κ εσυ Μαρκελλα με αυτο τον εργοδότη που εμπλεξες.... Ειναι ακόμα εξαφανισμενος;;;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Τι τραβας κ εσυ Μαρκελλα με αυτο τον εργοδότη που εμπλεξες.... Ειναι ακόμα εξαφανισμενος;;;

ναι φυσικα. κλεισμενος στο σπιτι του. δεν σηκωνει το τηλεφωνο και οποτε το σηκωνει και με ακουει μου το κλεινει. του εχω στειλει και μηνυματα να ξερει οτι θελω χαρτια και υπογραφες προς το παρον και οχι λεφτα, αλλα και παλι τιποτα. σου ειπα οτι η μπεμπα σου εχει ματαρες?

maria1984

maria1984
Τι μα......s που ειναι ο τύπος .... Αυτός θα σκέφτεται ότι τώρα θες υπογραφές κ μετα θα του ζητάς κ τα χρήματα σου ... Εγω στην θέση σου θα πήγαινα σπιτι του να τον βρω κ θα κρατούσα κ τα χαρτια μαζι μου να τα υπογράψει αμέσως .... Μακάρι να μην αλλάξουν τα ματιά της γιατι ειναι όντως ωραία ....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλι τα ιδια ρε γαμωτο Twisted Evil
κατα τις 6 θα εχουμε τα πρωτα αποτελεσματα.αν ειναι μικροβιο η μυκητας.αν βγουν αρνητικες περιμενουμε την καλιεργεια αυριο η μεθαυριο.
τυχαιο λοιπον δεν ειναι. απο την μια θελω να ειναι μικροβιο η μυκητας και ας παρει αντιβιωση-μικρος μικρος στα φαρμακα ρε γαμωτο-, αλλα θα ειναι και το τελος. αν ειναι αλλεργια θα ταλαιπωρηθουμε ως τα 3 του.
θα ερθει απο εδω σε λιγο ο κουνιαδος να μας πει για τον δικο του γιο που εχει τα ιδια. σε χαζο γονιδιο πεσαμε ρε γαμωτο μαλλον....

ειμαι πολυ νευριασμενη,στεναχωρεμενη, θυμωμενη ολα τα σκατα μαζι ρε γαμωτο.... Twisted Evil

maria1984

maria1984
Εύχομαι να μην ειναι ουτε μικρόβιο , ουτε μυκητας κ προπάντων να μην ειναι γονίδιο απλα να έτυχε κ να μην ξανατύχει .

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Εύχομαι να μην ειναι ουτε μικρόβιο , ουτε μυκητας κ προπάντων να μην ειναι γονίδιο απλα να έτυχε κ να μην ξανατύχει .

τυχαιο δεν νομιζω. απο εχθες ειχε 4 πανες με αιματακι στις 6.

μελινομαρια εσενα καθε φορα που κανει κακακια εχει αιματακι?

ρε συ μαρκελα καλα λεει η μαρια.τραβα σπιτι του με τα χαρτια ανα χειρας.βεβαια εχεις και την αλλη λυση που στην εχω πει. αχ φιλεναδα ελεγα να πιναμε καφεδακι σημερα.εχει ομως μυξες η ιωαννα οποτε αναβαλλεται μεχρι νεοτερας....
παω να παρω τηλ....εφτασε η ωρα επιτελους

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία τι έγινε; πήρες αποτελέσματα;
Ειρήνη πως πήγε με τη μαμα σου;
Μαρκελλα δε φτανει τόση γραφειοκρατία έχεις κ να κυνηγας το μαλ...κα το αφεντικό.
Τι άλλο; δε θυμάμαι...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παιδια και στο σπιτι του να παω (που θα το κανω και αυτο βεβαια) δεν ανοιγει. Ουτε στον γιο του αν δεν τον περιμενει. Προσπαθω να βρω τα τηλεφωνα του αδερφου του τωρα μπας και συνενοηθω αλλα και αυτος καραγκιοζης ειναι.
Μαρια, στο ευχομαι να μην αλλαξουν.
Αθανασια, πες μας ρε φιλεναδα. Θα σε παρω τηλ αν δεν μπεις να μας πεις.
Τζενη μου καλησπερα. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 22 417472

eirini2

κοριτσια ολα πηγαν καλα με το χειρουργειο.ο γιατρος ειπε οτι πηγαν καλυτερα τα πραγματα απ`οτι περιμενε.εβγαλε αρκετο απο τον ογκο.ολο δεν γινεται να το βγαλει γιατι πιανει σε νευρα που εχουν σχεση με τα ματια.τωρα ειναι την εντατικη και απο το βραδυ θα ξεκινησουν να την ξυπνανε μεχρι το πρωι να εχει ξυπνησει.μετα θα τους πει αν θα παει αυριο στο δωματιο.
αθανασια τι εγινε με τα αποτελεσματα.ελπιζω ολα καλα να ειναι και να μην χρειαστει τιποτα.
μαρκελλα πετυχες καλον εργοδοτη.καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:κοριτσια ολα πηγαν καλα με το χειρουργειο.ο γιατρος ειπε οτι πηγαν καλυτερα τα πραγματα απ`οτι περιμενε.εβγαλε αρκετο απο τον ογκο.ολο δεν γινεται να το βγαλει γιατι πιανει σε νευρα που εχουν σχεση με τα ματια.τωρα ειναι την εντατικη και απο το βραδυ θα ξεκινησουν να την ξυπνανε μεχρι το πρωι να εχει ξυπνησει.μετα θα τους πει αν θα παει αυριο στο δωματιο.
αθανασια τι εγινε με τα αποτελεσματα.ελπιζω ολα καλα να ειναι και να μην χρειαστει τιποτα.
μαρκελλα πετυχες καλον εργοδοτη.καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι.

χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα καλα. σιδερενια να ειναι. τωρα θα περιμενετε βιοψια φανταζομαι?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααα για πες ρε συ μαρκέλλας το μυστικό σου. Πως τα προλαβαίνεις όλα; μόνο μην πεις ότι κλεβεις χρόνο απ τον ύπνο. Δεν πρόκειται να το κάνω... Εγώ αφησα το μωρό στην πεθερά δύο ώρες πηγα σούπερ αλλά ούτε οοολα τα συμμαζεψα ούτε οοολα τα επλυνα ούτε να μαγειρεψω είχα. Κοινώς πασαλειμματα. Το μεσημέρι κοιμηθηκα κ ένα δυορακι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 22 215994

Ειρήνη εύχομαι καλή κ γρήγορη ανάρρωση.

Άλλη απορία. Τα λερωμενα από κακα φορμακια πως τα πλενετε ; τι τα βάζω στη λεκάνη με καυτό νερό κ μετά πλυντ τι τα πλύνω πρώτα με τα δικα μας κ μετά ξανά πλυντ με μωρουδιακα τίποτα. Μερικά ακόμα έχουν λεκε .

Μαίρη ξέχασα. Ωραία τα νέα του μπαμπά σου.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:Αααα για πες ρε συ μαρκέλλας το μυστικό σου. Πως τα προλαβαίνεις όλα; μόνο μην πεις ότι κλεβεις χρόνο απ τον ύπνο. Δεν πρόκειται να το κάνω... Εγώ αφησα το μωρό στην πεθερά δύο ώρες πηγα σούπερ αλλά ούτε οοολα τα συμμαζεψα ούτε οοολα τα επλυνα ούτε να μαγειρεψω είχα. Κοινώς πασαλειμματα. Το μεσημέρι κοιμηθηκα κ ένα δυορακι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 22 215994

Ειρήνη εύχομαι καλή κ γρήγορη ανάρρωση.

Άλλη απορία. Τα λερωμενα από κακα φορμακια πως τα πλενετε ; τι τα βάζω στη λεκάνη με καυτό νερό κ μετά πλυντ τι τα πλύνω πρώτα με τα δικα μας κ μετά ξανά πλυντ με μωρουδιακα τίποτα. Μερικά ακόμα έχουν λεκε .

Μαίρη ξέχασα. Ωραία τα νέα του μπαμπά σου.

Μαλλον αυτο κανω Τζενη μου. Κοιμαμαι μονο βραδυ οσο κοιμαται ο μπεμπης. Και στις 5 να ξυπνησει να φαει και να ξανακοιμηθει, εγω σηκωνομαι και ξανακοιμαμαι το βραδυ πλεον.

mamameli

Καλησπέρα!
Αθανασία μου λυπάμαι πολυ..όχι μια φορα την ημέρα και πολυ λίγο κουκιδα ή τριχιτσα.Βλεννες σχεδόν πάντα...σαν μυξουλες..καμία φορα πολλές!όταν εκοψα τα γαλακτοκομικά είδα πολλή βελτίωση..περνάνε μέρες χωρίς να δω αιματακι!
Εσείς θα δοκιμάσετε ποιο γαλα δεν σας ενοχλεί γιατί και τα υποαλλεργικα δημιουγουν κάποιες φορές προβλη μα.περαστικά μας!

Ειρήνη καλη ανάρρωση στη μανούλα σου και καλα αποτελέσματα .

Τζένη μια φορα μου έτυχε τ ο επλυνα στο χέρι με καυτό νερο και μετα στο πλυντήριο
Με τα δικα δικα του..στο χέρι όμως είχε σχεδόν φύγει!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Τελικά σήμερα έγινε το θαύμα: πήρε πιπίλα και κάθησε (με την πιπίλα φυσικά) καμιά ώρα στο ρηλάξ 2 φορές κιόλας! Τελικά παίρνει και την λαστιχένια της chicco και την κλασσική της nuk, δείχνει όμως μια προτίμηση στη nuk. Αλήθεια, εσείς οι μανούλες που έχετε εμπειρία από πιπίλες, πόση ώρα τους δίνετε ημερησίως; Προσπαθώ να μην τη μάθω όλη μέρα και καλύτερα να κοιμάται χωρίς αυτή, όπως κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα δούμε φυσικά!

Ειρήνη μου μπράβο που πήγε καλά, καλή ανάρρωση στη μανούλα σου!
Αθανασία μου εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, βγήκαν τελικά τα αποτελέσματα;

Μαρκέλλα μου έμπλεξες καημένη! Το είδαμε κι αυτό, το αφεντικό να κρύβεται, έλεος! Εύχομαι να βγάλεις άκρη, έχεις το μωρό, να έχεις και αυτή την ιστορία..!

Τζενάκι το ίδιο με τη Μελινομαρία κάνω κι εγώ και δεν είχα πρόβλημα. Να τονίσω όμως ότι βάζω αμέσως το λερωμένο ρούχο στο καυτό νερό γιατί αν το αφήσω θα φύγει πιο δύσκολα. Αν δε φεύγει με τίποτα και είναι λευκό χρησιμοποίησε λευκαντικό και μετά φυσικά πλύσιμο με το βρεφικό και καλό ξέπλυμα.

Φωτεινή πήγατε για το εμβόλιο;

Βαρβάρα μου σε χορεύει στο ταψί η ζουζουνίτσα σου; Σχετικά με το μάρσιπο, θα σου πρότεινα είτε σλινγκ είτε μέι τάι. Καλύτερα από τον κλασικό μάρσιπο γιατί τα ποδαράκια του παιδιού στον κλασικό μάρσιπο κρέμονται κάτω και δεν είναι καλό για το μωρό. Θα διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στην αρχή συνήθως προτιμάται το σλινγκ αλλά αργότερα που έχει μεγαλώσει και βαρύνει το παιδί (και δε θηλάζει τόσο συχνά γιατί έχουν μπει και οι στέρεες τροφές στο πρόγραμμά) είναι πιο βολικό το μέι τάι. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λεω χωρις να διαβασω.
απο το μικροβιολογικο μαλακιστηκαν. αυριο κανουμε επαναληπτικη.
την τριτη μαλλον θα παμε σε παιδογαστρεντερολογο να κανουμε εξετασεις. και βλεπουμε....

mamameli

Αλικακι κι εμένα τις ίδιες μάρκες παίρνει..
Τηννδινω μόνο όταν κλαίει.Και σν θέλει να νανουριστεί.
Στον ύπνο τη φτυνει και τη βγάζω κι εγω.Αν κάθεται ήσυχος τη βγάζω και δοκιμάσω αν συνεχίζει ήσυχος και χωρίς αυτήν.
Μέρες με γκρίνια την παίρνει περισσότερο.
Τυχαίνει να θηλαζω βράδυ να κοιμηθεί ως το πρωι θηλαζουμε και κοιμάται και την δίνω ξανα την άλλη μέρα το μεσημέρι που είναι ξυπνιος και πρέπει να κάνω δουλειές!

demmy29

demmy29
Είμαι τόσο κομμάτια...
Ειρήνη περαστικά στη μανούλα και σιδερένια! Αθανασία μου περιμένω κι εγώ με αγωνία τα αποτελέσματά σας... Εύχομαι να μην είναι τίποτα και απλά να έτυχε!
Σήμερα είμαστε κάθε μια ώρα στήθος, γκρίνια και διάρροιες από την αντιβίωση. Να της περάσει Θεέ μου και να μην ξαναρρωστήσει ποτέ! Γίνεται; Αχ δεν μπορώ κορίτσια μου... Η πλατούλα μου, η μεσούλα μου, όλα πονάνε και είμαι και χάλια ψυχολογικά. Φυσικά η κούραση το χειροτερεύει! Σας στέλνω την αγάπη μου! Μαρκέλλα μου, τι να πω; Δύσκολα τα πράγματα μου φαίνονται!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Μαλλον αυτο κανω Τζενη μου. Κοιμαμαι μονο βραδυ οσο κοιμαται ο μπεμπης. Και στις 5 να ξυπνησει να φαει και να ξανακοιμηθει, εγω σηκωνομαι και ξανακοιμαμαι το βραδυ πλεον.

[/quote][/quote]

ε τοτε ναι, προλαβαινεις. εγω δεν τον χαλαλιζω τον υπνο μου. με την παλινδρομιση πως τα πατε;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:

[/quote]

ε τοτε ναι, προλαβαινεις. εγω δεν τον χαλαλιζω τον υπνο μου. με την παλινδρομιση πως τα πατε;[/quote]

δεν προλαβαινω να πλενω ρουχα και σαλιαρες χοχοχοχο
την παλευουμε. τρωμε σιγα σιγα (οσο γινεται με τον φαγανα) με πολλα διαλειμματα, 45 ρεψιματα ενδιαμεσα. αλλα και παλι πολλες φορες "εξαγουμε" πραγμα. γι' αυτο δεν ξανακοιμαμαι μετα, αφου θελω τουλαχιστον 1,5 μπορει και 2 ωρες για να φαει. τρωγε σταματα ειμαστε συνεχεια.
Αθανασια κουραγιο μανααααααααααααα
Δημητρα οτι ετοιμαζομουν να σου στειλω μηνυμα. θα περασει μωρο μου, υπομονη κανε, τι αλλο? εχεις δικιο.
Αλικη, Μαρια φιλακια

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xαίρετε κ από εμάς και πάλι..Διάβασα τα σημερινά νέα,να δω τι θα θυμηθώ με το κεφάλι καζάνι Very Happy Ειρήνη με 5ο κασλό η μανούλα σου,καλή ανάρρωση κ πάλι ,χαιρομαι που πήγανε όλα καλά..Δημητρούλα περαστικά στην τοσοδούλα,μην ταλιπωριέται άλλο κ αυτή κ εσύ..Αθανασία επίσης το ίδιο
..να ναι καλα ο μπέμπαρος..Μαρκέλλα τι να πω κοπέλα μου,καλά ξεμπερδέματα,μου θυμίζεις την περίπτωση της μιας κολλητής μου,που ακόμη τα λεφτά της βλέπει..ελπίζω να είσαι πιο τυχερή..Εμείς πήγαμε για εμβόλιο κ στους γονείς μοθυ σήμερα..ζορίστηκε πολύ η καημενούλα στο τσίμπημα,κοκκίνησε από το κλάμα,μα΄΄λον ήταν λίγο βιαστική η ντοκ..είμαστε 6100 κ 62 εκατοστά,μια χαρά την βρήκε..στηρίζουμε κεφάλι κ πλάτη αμέεε,καθόμαστε στον κόλο μας με μαξιλάρι Very Happy Very Happy Έχει υπνηλία η Ζωή μου με το εμβόλιο,τρώει,τα κάνει,κοιμάται..ευτυχώς που το αυτοκίνητο την νανουρίζει..μόλις την βάζω κ ξεκινάω ως δια μαγείας χαλαρώνει,με την πιπίλα της κ νάνι..κ εμένα της nuk προτιμά,της chicco δεν πολύτρελαίνεται..κ της δίνς κ εγώ όπως η μελινομαμά,σε γκρίνια κ νανούρισμα΄,αν χρειαστεί,καμιά δουλειά να κάνω κτλ..οταν την πετά στον ύπνο κ η ξ[υπνια την απομακρύνω.Πρόλαβα πήγα πήρα κ το μεθεπόμενο εμβόλιο μας,ευτυχώς μου τα γράφει εγκαίρως η ντοκ μην τυχον κ βρω απεργίες..τώρα θα μας κάνουν τσιμπ στις 31 του μήνα κ μετά /Φεβρουάριο,,κατάφερα να πάω κ jumbo με την ψυχή στο στόμα,μια που η μάνα μου δεν τα καταφέρνει κ τόσο με την μικρή,ειδικά σε ανησυχία εμβολιού..Προσανατολίζομαι τον άλλο μήνα για μει ται,μια που σε αυτον δεν κάθεται κ πάλι,όσο κ αν το παλεύω Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρούλα μου μην αγχώνεσαι! Ξέρω. είσαι πρωταρα και λογικό είναι, αλλά θες δε θες, όπως κι εμείς οι 2μανούλες θα συνηθίσεις. Φτάνει να μην έχουν κάτι σοβαρό τα παιδάκια μας! Θα της περάσει της τοσοδούλας, υπομονή να κάνει τον κύκλο του. Κι εγώ έχω ακόμα άρρωστη τη Δανάη, τώρα μας το γύρισε σε συνάχι και βήχα παραγωγικό.. Αν γλιτώσει το γατί θαύμα θα είναι, το ξαναλέω!

Αθανασία μου τι μακακία σου έκαναν και δεν πήρες αποτελέσματα; Τι να πω πια, τουλάχιστον να είναι όλα καλά!

Μελινομαρία και φωτεινή μου σας ευχαριστώ για τις συμβουλές! Αυτό έκανα κι εγώ σήμερα από την ώρα που δέχτηκε την πιπίλα, απλώς φοβάμαι μην το παρακάνω. Εννοείται της δίνω μόνο όταν γκρινιάζει και δεν την ενοχλεί κάτι άλλο πχ να πεινάει. Και τώρα το βράδυ δε θα της δώσω καθόλου. Πάντως πραγματικά φάνηκε να την χαλαρώνει πολύ! Χαχα, μου κάνει εντύπωση γιατί η Δανάη δεν τις ήθελε καθόλου, αλλά κι εγώ δεν την πίεσα τότε. Χαιρόμουν που δεν ήθελε πιπίλα, αλλά που να φανταστώ ότι θα πιπιλούσε το δάχτυλο;

Αυτά, σας φιλώ!

demmy29

demmy29
Φτιαχνουμε το ενα χαλαει το αλλο.εχει κανει ενα συγκαμα απο τις διαρρροιε λεμε...δεν εχω αλλο σελτεδακι.με το που κανω να ανοιξω πανα ριχνει μια καλη και δεν την προλαβαινω.αχ πραγματικα θελω τη μαμα μου.ειμαι πολυ στεναχωρημενη.πως θα περασουν αλλες πεντε μερες;μανουλες ευχαριστω.χρειαζομαι τη βοηθεια σας.αληθεια,δε μπορω κοριτσια μου να την βλεπω ετσι.αυτη τη στιγμη ο μπαμπας κοιμαται και η μικρη παλευει να κοιμηθει.εγω ειμαι μες τα δακρυα παλι.

Maryanastasia

Maryanastasia
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις