Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω πολυ αγαπη τι κανεις? το μπεμπε????

maria1984 έγραψε:Γεια σου Ζωουλα να περνάς έτσι τέλεια πάντα...

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλα ειναι το μωρο μου , μεγαλώνει κ μας εχει τρελανει με τα γελακια κ τις φωνουλες που βγάζει... Εσένα η κουκλιτσα σου ;

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα ειναι εαν και περναμε κολικους η καημενη μου και ποναει ....τωρα πηραμε σιροπακι ελπιζω να ηρεμησει !! και εμας οταν δεν ποναει φωναζει μιλαει χαχαχαχα γελαει εχω τρελαθει μαζι της!!! οταν δεν τις μιλαω ....γιατι μαθαμε κουβεντα ..μου φωναζει χαχαα

maria1984 έγραψε:Καλα ειναι το μωρο μου , μεγαλώνει κ μας εχει τρελανει με τα γελακια κ τις φωνουλες που βγάζει... Εσένα η κουκλιτσα σου ;

maria1984

maria1984
Μας έχουν πάρει τα μυαλά κ ειναι ακόμα μια σταλιτσα παιδάκια, φαντάσου πως θα κάνουμε οταν μεγαλώσουν... Οταν θα με πει μαμα μπορει κ να κατουρηθω απο την χαρα μου ...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω τι ξεκατινιασμα πεφτει εδω μεσα παναγια μου!!! σπιτσλες λεμε!!

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι ρε μωρο?

Καλησπερα κοριτσακια!!!

eirini2

γεια σου μαρκελλα.τι κανεις?τα παιδια καλα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:γεια σου μαρκελλα.τι κανεις?τα παιδια καλα?

γεια σου Ειρηνη μου. καλα ειμαστε ολοι. τα παιδια μια χαρα. η μικρη μου μονο επεσε απο την κουνια(?) του μπεμπη και εσκασε με τα μουτρα και εχει δυο παρασημα. ενα κατω απο το ματι και ενα κατω απο το φρυδι. αλλα ειναι μια χαρα. εσυ? το μωρο? ο Στρατος?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Τα χω και κοιμούνται και τα 2 Very Happy αλλά δεν πιστεύω για πολύ ακόμα (το γατί τουλάχιστον). Μας έσωσε μια κούνια που πήραμε της fisher price. Γιατί στο απλό ρηλάξ δεν είναι για πολύ. Το καημένο το βλέπεις και το λυπάσαι, αλλά έτσι είναι οι κ@λοιώσεις, για να τα ταλαιπωρούν. Θα περάσει, πού θα πάει, μόνο να μην το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα. Της κάνω συχνά ορούς αλλά βγάζει μύξες ακόμα πιο συχνά... Rolling Eyes

Μαρκέλλα την έχω ακούσει κι εγώ αυτή τη γρίππη, τον ιό Η3Νκάτι, χαχαχα, κάπως έτσι τεσπα. Βέβαια πιστεύω πολύς ντόρος για το τίποτα, όχι και τίποτα δηλαδή, λεφτά για εμβόλια φαντάζομαι. Όπως και να χει, ας ελπίσουμε ότι αυτό θα το γλιτώσουμε. Δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε την επαναληπτική δόση του αντιγριππικού στη Δανάη ρε γμτ, πρέπει να γίνει καλά και να συνέλθει ο οργανισμός. Τώρα με την αντιβίωση θα πρέπει να περιμένουμε. Η παιδίατρος βέβαια είπε ότι αργήσουμε δε θα έχει πια νόημα. Τεσπα...

Στο φόρουμ γίνεται ένας χαμός, βλέπω πολλά νέα μέλη. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να είναι όλα υπό έλεγχο. Λέμε για γκαντεμιά στην ομάδα μας γιατί και το μωράκι αυτό που έφυγε εδώ ανήκε, όπως της Αναστασίας, της Μαριάννας, της Εύης (αν θυμάμαι σωστά το όνομα). Έχει περάσει πολλά η ομάδα μας, ας είναι τα τελευταία αυτά.

Χαχα, ναι, απίστευτα τα ζουζούνια όταν αρχίζουν τα ηχάκια τους. Τρελαίνομαι όταν μου νιαουρίζει το γατί, χοχοχο!

Μαρκέλλα τούμπα η μεγάλη, εεε; Και η Δανάη συνήλθε πλέον, αφού είναι 2η μέρα απύρετη. Αλλά κυρίως γιατί άρχισε πάλι να χοροπηδάει στα κρεβάτια, στους καναπέδες και να κάνει σβούρες στο πάτωμα. Μου κατέστρεψε κάτι σαπουνάκια σήμερα και θυμήθηκα γιατί τη στέλνω παιδικό, αχαχαχ! Άντε, τουλάχιστον ένας-ένας να γινόμαστε καλά!

Καλωσήρθες Δήμητρα!

Αυτά, πάω να πλύνω τα δόντια μου γιατί χτύπησα κάτι γεμιστά μπισκότα pig και θα το μυριστεί η Δανάη μόλις ξυπνήσει. Δε νιώθω γεύση ακόμα από το μπούκωμα, παρόλα αυτά το απόλαυσα, καλό;

Το απόγευμα έχουμε και την επίσκεψη στην παιδοενδοκρινολόγο για τη Δανάη... Αυτά, σας φιλώ!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Τι ξανετε?? Ολυμπια καλωσηρθες....εγω γεννησα την μπουμπου μου 1/11
Αλικη μου δεν βγαζω συμπερασματα για την υποθεση...γιατι οπως πολυ σωστα ειπες εχει πολυπλευρα κενα.....μονο η μητερα κ το αγγελουδι ξερουν τι πραγματικα εγινε....απλα ρωτησα γιατι (περαν του οτι πραγματικα επαθα τρελο σοκ με την ολη ιστορια.....) ηθελα να ξερω αν ανταποκριθηκε καμια μας στην εκκληση για βοηθεια που λενε στην τιβι οτι ειχε κανει....διοτι εγω δεν την ειχα πετυχει.....αλλα τωρα οτι κ να πουμε....παει το αγγελουδι!......οσο για τον ωρλ...μακαρι να μην τον χρειαστεις!!! Περαστικα βρε κοριτσι μου κ στο μικρουλι σου....δεν τη γλυτωσε τελικα κριμα!!!μακαρι να εχεις πολυ θετικες απαντησεις σημερα!
Δημητρουλα βαλε κρεμουλα της φρεζιντερμ....ειναι λιγο ακριβη...αλλα κανει θαυματα....σε εμας τουλαχιστον!!!
Εμεις ευτυχως παμε καλυτερα με το ματακι της....αλλα η δυσκοιλιοτητα επιμενει δυστυχως....σφυγγεται η κσημενουλα....αλλα τιποτα...την λυπαται η ψυχη μου δεν ξερω τι αλλο να κανω....!! Καποια ειπε οτι πηρε μει ται....δεν καλοθυμαμαι....αν επιτρεπεται...απο που το πηρε....εμεινε ευχαριστημενη???
Αυτα κ απο εμενα....περστικουλια λοιπον σε οοοολα τα μπεμπακια μας.....!!!!

maria1984

maria1984
Βαρβαρα εγω της ειχα μιλησει μαζι με πολλους αλλους τοτε που ζητουσε βοηθεια κ προσπαθουσαμε ολοι να την πεισουμε να παει το μωρο εκεινη την στιγμη στο νοσοκομειο...

Maryanastasia

Maryanastasia
κορίτσια βιαστηκα να σας πω κάτι γιατί πάω γυναικολόγο. Εμείςδεν έχουμε ΙΧΝΟΣ εγκάυματος χρησιμοποιούμε σουντοκρεμ και νουβαλόν. Η νουβαλόν είναι πιο ήπια να το πω. Μπορεί και να έιναι τυχαίο αλλά λέω εμε΄να μου φαίνονται καλές

Μαρία μου ετσι να με λες Μαίη χι χι χι !!!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Βαρβαρα εγω της ειχα μιλησει μαζι με πολλους αλλους τοτε που ζητουσε βοηθεια κ προσπαθουσαμε ολοι να την πεισουμε να παει το μωρο εκεινη την στιγμη στο νοσοκομειο...

Κ τι σου απαντησε βρε Μαρια μου......γιατι δεν το πηγε ΑΜΕΣΩΣ????????

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χελλοου μαμάδες και μωρούλια Very Happy Πάλι περαστικά και άλλο τίποτα σε αρρώστια να μην έρθει..Κανένα άλλο παιδάκι ταλαιπωρία..Εγώ πήρα το μειται Βαρβάρα,και το ευχαριστιόμαστε πολύ..κάναμε κ σήμερα την βόλτα μας που είχε πολυ καλή μέρα..55 ευρώ από το babywearing.gr,είχε προσφορά το συγκεκριμένο χρώμα ως τις 20/1.Τα περισσότερα σλινγκς έχουν απο 55 και πάνω.Έχω και ring sling αλλά λόγω θέματος με την μέση μου δεν με βόλεψε κ τόσο.Από κρεμούλες της φρεζυντερμ μας βόλεψε,όπως και τα περισσότερα βρεφικά της..έχει πολύ ευαίσθητο δερματάκι η μικρή μου,όντας κ κάτασπρη ξανθούλα,κληρονομιά από μένα,και αν δεν προσέξω κοκκινίζει πανέυκολα.

Maryanastasia

Maryanastasia
κι εμένα Φωτεινή σαν κουραμπιές ειναι!!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maryanastasia έγραψε:κι εμένα Φωτεινή σαν κουραμπιές ειναι!!!!

Ξανθομπουμπουράκια κάναμε Μαιρούλα,χεχεχε..ρε συ στείλε μου σε πμ ή mail την ξανθούλα σου,όλο ξεχνάω να στο πω,θα θέλα πολύ να δώ την κουραμπιεδούλα σου!Αν θες κάνε μου κ ενα σπέλινγκ την νουβαλόν που βάζετε..μια και αν ταιριάζει σ εσάς,θα μας κάτσει κ εμάς..απλά σαν εναλλακτική λύση Very Happy Very Happy

demmy29

demmy29
Κι εμενα δεν ειχε τιποτα το παιδακι μου.απο τη διαρροια το επαθε.δε μπορω κοριτσια αλλο.εκανε παλι.ποτε θα γινει καλα;θα βγαλει αιμα.ολο κλαιω σημερα.μακαρι αυριο να ξημερωσει καλυτερα.θα παμε κ στον γιατρο.καληνυχτα κοριτσια.

maria1984

maria1984
[quote="barbie!"]
maria1984 έγραψε:Βαρβαρα εγω της ειχα μιλησει μαζι με πολλους αλλους τοτε που ζητουσε βοηθεια κ προσπαθουσαμε ολοι να την πεισουμε να παει το μωρο εκεινη την στιγμη στο νοσοκομειο...

Κ τι σου απαντησε βρε Μαρια μου......γιατι δεν το πηγε ΑΜΕΣΩΣ????????[/quote

Ειπε οτι περιμενε αυτοκινητο να το παει σε 10 λεπτα,απο εκει κ περα δεν ξαναμιλησε εκεινο το βραδυ,μονο την αλλη μερα μπηκε κ ειπε οτι ηταν με το μωρο στο νοσοκ κ πεταχτηκε σπιτι να παρει μερικα πραγματα.

Maryanastasia

Maryanastasia
στειλε μου πμ φωτεινή να στην στειλω να μου πεις κιολας γιατι τωρα μου κανει σε κοκκινομάλλα::::!!!!!

nouvalon είναι η σειρα που χρησιμοποιούσαν στο ρεα τσιμπιμένη αλλά καλή! πχ η κρεμα για τον ποπό εχει 10 ευρω σχεδόν η φρεζιντερμ πόσο έχει δεν ξερω

τοσοδούλα μου περαστικα

η αθανασια που ειναι

γραφψ σα χαζο γιατι γραφω με το 1 χερι

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλες!
εγω σημερα εμαθα για το μωρακι που χαθηκε!Σοκ!Τι ναπω δεν ξερω?Θα δειξουν τα πορισματα για το ποιος εφταιγε.Κριμα για το αγγελοδι,

Η μικρουλα μου ενω το βραδυ κοιμαται μια χαρα, την ημερα ειναι πολυ ανησυχη.Στην αγκαλια βεβαια ειαναι κυρια!Μολις την αφησεις κατω μας ακουει ολη η οικοδομη.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!!!!
Μαρκέλλα μου τι έπαθε μωρέ η κούκλα σου? Ακροβατικά έκανε? Very Happy Δεν το είχα ακούσει αυτό για τη νέα γρίπη, αγχώθηκα τώρα. Προς το παρόν εμείς μόνο μυξούλες έχουμε, να χτυπήσω ξύλο δεν έχει αρρωστήσει. Απλά μας ταλαιπωρεί η παλινδρόμηση ( ευτυχώς ελαφριάς μορφής).
Αθανασία κανά νέο? Ανησυχούμε...
Στέλλα μια από τα ίδια κ η δικιά μου. Χθες προσπάθησα πάλι να τη βάλω στο σλινγκ, αλλά κάτι κάτω λάθος κ δεν βολεύεται η μπέμπα. Πρέπει να τ δουλέψω.
Δημητρούλα μου, μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου, τώρα που σταμάτησε η διάρροια θα της περάσει το σύγκαμα σιγά σιγά..
Κ στις άλλες μανουλες που έχουν άρρωστα νινιά περαστικά.
Πάω να βγάλω τη Λίζα βόλτα, πριν ξαναξυπνήσει η μπέμπα.
Φιλάκια!!!

demmy29

demmy29
Η αντιβιωση σταματησε.η διαρροια οχι.θα παμε στον γιατρο.ανησυχβ κ για την φιλεναδα μμου.αθανασιααααααααα;καλημερες

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Η αντιβιωση σταματησε.η διαρροια οχι.θα παμε στον γιατρο.ανησυχβ κ για την φιλεναδα μμου.αθανασιααααααααα;καλημερες

Μπερδεύτικα, νόμιζα η διάρροια σταμάτησε.

Διαβάζω αυτά που γράφουν για τη Μαρία κ το αγγελούδι, κ έχω φρικάρει. Τόσο τέρατα είμαστε λοιπόν...? Ελεος!

mamameli

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε; Φιλακια σε όλες!
Εγω σήμερα δεν είμαι και τέλεια..νιώθω κάπως σαν να Κρυώνω και χθες είχα φοβερό πονοκέφαλο..

Για το μωρακι που έφυγε νομίζω φταιγαν πολλα και δεν πιστεύω σε υπερβολές...το μόνο που δεν νομίζω ότι φταίει είναι η ηλικία..το 75%των μαμαδων μας μας έκαναν κάτω απο 25!μην πάμε πιο παλιά..
Ότι και να έγινε το αποτέλεσμα είναι ένα και δυστυχώς είναι κρίμα και δεν αλλάζει...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Καλημέρα!!!

Τι κάνετε; Φιλακια σε όλες!
Εγω σήμερα δεν είμαι και τέλεια..νιώθω κάπως σαν να Κρυώνω και χθες είχα φοβερό πονοκέφαλο..

Για το μωρακι που έφυγε νομίζω φταιγαν πολλα και δεν πιστεύω σε υπερβολές...το μόνο που δεν νομίζω ότι φταίει είναι η ηλικία..το 75%των μαμαδων μας μας έκαναν κάτω απο 25!μην πάμε πιο παλιά..
Ότι και να έγινε το αποτέλεσμα είναι ένα και δυστυχώς είναι κρίμα και δεν αλλάζει...

Περαστικά Μαράκι...

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλιτσες πως είστε ;;; Περαστικά σε όλους τους αρρωστουλιδες... Αθανασία πηγές στο νοσοκ τι έγινε;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις