Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπου έγραψε:Σας αγαπαω πολυ!!! Μια προς μια για τους δικους της λογους η καθεμια! Ολη μερα σας σκεφτομαι κ μιλαω στον καλο μου για σας!!! Αποψε σφιξτε γερα στην αγκαλιτσα σας ολα τα μωρακια σας κ δωστε τους ενα χαδι κ απο μενα! Ενιωσα την αναγκη να σας το πω!!!σας φιλω! Ολα να ναι περαστικα κ αγυριστα!!!

Αναστασία μου κι εμείς σ αγαπάμε κ σε σκεφτόμαστε συνέχεια !!!!

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΓΕΝΝΗΣΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

maria1984

maria1984
Μανουλες να ξέρετε τώρα με το γεγονός της Μαρίας έχουν δωθει διάφορα λίνκ του φόρουμ μας σε κάποιες σελίδες κ μπορει να μπαίνει ο καθένας κ να βλέπει τις φωτο των παιδιών μας ....

maria1984

maria1984
mama olympia!!! έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΓΕΝΝΗΣΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Καλώς ήρθες Ολυμπια να σου ζήσει το μωρακι... Κι εγω γέννησα στις 9 Νοεμβρίου μια κορούλα ...

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μαράκι καλά έκανες φιλενάδα για την φώτο.
εγώ σήμερα δεν είμαικαλά με όλα αυτά που έγιναν. Αγκαλιά το παιζάκιμου και νανι!!!

Σας φιλώ.

Περαστικά σε όλα τα μωράκια. Ολα καλά να μας πάνε.

Αναστασία φιλιά καλή μου.

maria1984

maria1984
Εγω να δεις Μαίρη , με επηρέασε παρα πολυ αυτο κ δεν την αφήνω καθόλου μονη ... Εκει απο πάνω της φρουρός ...

mamameli

Απίστευτο ε; Όλες το πάθαμε...αν μιλούσε το μωρο θα ελεγεότι του έγινα κορσές!
Όλο νομίζω ότι κάτι θα πάθει..μια μου φαίνεται δροσερός,μια ότι εχει υπνηλια αλλα ευτυχώς έφαγε τώρα το βράδυ δυο φορές!Μη με πείτε τρελή!
Βέβαια έχει και το μπουκωματακι παίρνει και φάρμακα
Λογικό είναι αλλα επηρεαστηκα παρα πολυ!

Μου είπε και η Μελίνα το κωμικοτραγικο
Μαμα εγω όταν θα γίνω γιαγια θα βάψω τα μαλλιά μου κίτρινα γιατί όταν θα γίνω άγγελος θέλω να έχω κίτρινα μαλλιά.... Sad
Αν γίνω άγγελος απο τώρα που είμαι παιδάκι;μη στεναχωριεσαι θα σου τηλεφωνω!μήπως να γίνω νεραϊδα?
Παιδια ανατριχιασα!γιατί τα 4 χρόνων πρέπει να σκέφτεται τέτοια;

Μαμα Ολύμπια καλώς ήρθες!
Αναστασία κι εμείς σ´αγαπαμε πολυ!
Γρήγορα με ένα μωρακι!

Έβγαλα κι εγω τον ζουζουνο απο το προφίλ μεχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα..
Αχ με έχει τρελανει με τις κραυγουλες του και τα γελακια
του και ναι..ήρθε ο έρωτας δεύτερη φορα!Η πρώτη με την κόρη μου και τώρα άρχισε το οιδιποδειο.,
Και ναι με κοιτάει διαφορετικά απ´οτι τους άλλους!
Μάλλον όπως όλα τα μωρα τη μαμακα τους!

Ας ήταν το μωρακι της Μαρίας το τελευταίο Αγγελάκι που πήγε στον ουρανό τόσο μικρο!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια! Σημερα ολη μερα εχω ενα βαρος στην ψυχη μου με το μωρακι.....δεν την ειχα πετυχει εγω την κοπελα.....της απαντησε καμια μας στο τι να κανει οταν ζητουσε βοηθεια???? Μπορει να μην ηξερε...ασιτια??????????? Δεν μπορω να το κατανοησω αν φυσικα ειναι αληθεια....γιατι δεν πηγε σε ενα φαρμακειο να παρει ενα γαλα σε σκονη πριν φτασει σε ασχημη κατασταση το αγγελουδι?????? Δεν μπορω να το καταλαβω......εχω σκασει σημερα ολη μερα....

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aντίο στο αγγελουδάκι..ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει..Όπως κ εσείες κορίτσια,έτσι κ εγώ είμαι συνέχεια με τηβ κόρη μου κ αγχωνόμουν..πήραμε κ το μειται κ μας άρεσε,οπότε αυτοκόλλητες όλη μέρα..Καλωσήρθες Ολυμπία,εγώ γέννησα 21/10 μια κορούλα,είχα πητ 7/11..Αναστασία μου γλυκιά,πάντα σε σκέφτομαι,έχεις πολλά φιλιά και από την Άρτεμις-Ζωή μου..Φιλιά κ καλό ξημέρωμα μαμάδες-μωράκια Smile Smile

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες...
Ολυμπία καλως όρισες.
Αναστασία μου..τι κάνεις?
Κ εγώ μόλις άκουσα για το μωράκι έστειλα μνμ στον άντρα μου...στεναχωρήθηκε κ αυτός. Ολη μέρα πάνω από την αγάπη μου ήμουν, είχα δει κ το παλιοόνειρο.
Αστο καλό...

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημερα!! λίγο χαμόγελο ευχομαι για σήμερα!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Το γατάκι μου είναι αρρωστούλι. Έχει πολύ συναχάκι και απ' ότι βλέπω πρέπει να πέρασε το μικρόβιο και στο μάτι του, θα πάρω σήμερα τηλ την παιδίατρο και λογικά θα μας δώσει τομπρέξ. Έκανε και λίγο πυρετάκο χτες και σήμερα - όχι φοβερά πράγματα - αλλά ίσως να φταίει και το εμβόλιο που κάναμε. Έτυχε κι εμείς πάνω που το κάναμε να αρρωστήσουμε ρε γμτ. Πραγματικά με κοιτάει με κάτι κουρασμένα και ταλαιπωρημένα ματάκια και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέραν από τα βασικά. Είναι και το γεγονός με το μωράκι της Μαρίας που με επηρέασε.. Δεν της μίλησα όταν έγινε η ιστορία αλλά της είχα μιλήσει όταν πρωτομπήκε στο φόρουμ στην ομάδα μας.. Τα σκέφτομαι και δεν είμαι καλά κι εγω.
Η Δανάη αντιβίωση, κι εγω αντιβίωση τελικά - είναι συμβατή με το θηλασμό (όπως οι περισσότερες αντιβιωσεις απ' ότι μου είπαν) οπότε δε θα έχω πρόβλημα. Βαρβάρα εσύ μου έγραψες ΩΡΛ νομίζω, σ' ευχαριστώ. Μόλις πάρω την αντιβίωση και επανέλθω θα δω πώς θα είμαι από πονοκεφάλους και αν χρειαστεί θα σου ζητήσω τα στοιχεία του.

Αναστασία μου σε σκεφτόμαστε διαρκώς και σε αγαπάμε. Σε θαυμάζω για άλλη μια φορά για τη δύναμη της ψυχής σου. Απλώς περιμένω να μας ανακοινώσεις την καινούρια σου εγκυμοσύνη σου, κάτι που είναι θέμα χρόνου.

Ολυμπία μας καλώς ήρθες! Εγώ γέννησα το 2ο κοριτσάκι μου στις 15 Νοέμβρη.

Αθανασία μου περιμένουμε τα νέα σου από το παίδων. Πιστεύω βέβαια πως θα είναι όλα καλά.

Ειρήνη μου μπράβο που είναι καλύτερα η μανούλα σου.

Μελινομαρία μου θα ακούσεις πολλά από τα παιδάκια σου, μη σε τρομάζουν. Τα λένε με την παιδική τους αθωότητα, απλά εσύ είσαι τώρα επηρεασμένη όπως όλες μας. Περαστικά και στο νέο έρωτά σου!

Φωτεινή μεγεια το μέι τάι και καλές βόλτες!

Το μωράκι της Μαρίας ας είναι το τελευταίο που φεύγει τόσο νωρίς.. Βαρβάρα μου πέθανε από ασιτία, αλλά απ' ότι φαίνεται όχι λόγω οικονομικού προβλήματος της μητέρας. Κάτι πήγε στραβά και εγώ δε θα το κρίνω. Λάθος οδηγίες του γιατρού ή παρανόηση της μάνας ή κακές συγκυρίες, κάτι απ' όλα. Πάντως επειδή έχει κενά (και αντιφάσεις) η όλη ιστορία, ίσως να υπάρχουν πράγματα από πίσω που δεν τα ξέρουμε, οπότε ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Αυτά, σας φιλώ!

739Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 30 Empty καλημερα Τρι Ιαν 22, 2013 9:26 pm

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[καλημερα κι απο μενα!αν και προσπαθω εδω και αρκετη ωρα να στειλω αυτο το μνμα κ δε μπορω...

demmy29

demmy29
Καλημέρα κι από μας! Αλικάκι μου υπομονή κι εσύ καλό μου!Είπαμε είναι ο χειμώνας!Τα μωράκια μας θα ξεπεταχτούν και δε θα θυμόμαστε τίποτα από τις ιώσεις και τις αντιβιώσεις... Εμάς τέλειωσε η αντιβίωση, αλλά το σύγκαμα είναι στα χειρότερά του! Δεν υπάρχει κορίτσια μου... Αύριο θα πάμε στον γιατρό μας να μας δει... Ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστεί άλλη αντιβίωση γιατί πραγματκά θα βγάλει αίμα από το σύγκαμα Sad
Μαιρούλα μου αγκάλιασε όσο μπορείς γιατί φτάνει η πρώτη Φλεβάρη!!! Πάμε στη δουλίτσα... Μελινομαμά, Αθανασία, Φωτεινή, Ελένη, Ειρήνη, Αλίκη Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 30 417472 Όλο και κάποια ξεχνάω βέβαια...
Ολυμπία καλώς ήρθες!!!Εμένα η κορούλα μου δύο μηνών έγινε σήμερα!Την γέννησα 23 Νοέμβρη!

maria1984

maria1984
Μανουλες καλημέρα... Εμείς σήμερα ξυπνησαμε πάλι με τρελή όρεξη για κουβεντουλα... Έχω τρελαθεί με την κόρη μου ειδικά οταν μου κάνει ανγκου κ μου γελάει ειναι το κάτι άλλο ,

mamameli

Καλημέρα Μαρακι σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Καλημέρα Δήμητρα αν οφιλοταν στην αντιβιωση το συγκαμα τώρα που τελείωσε θα αρχίσει να περνάει με την περιποίηση..το καημενο το ποπακι της τοσοδουλας!περαστικά της!
Καλημέρα Αλίκη μου!αρρώστησε και το γατακι μας?
Έκανε και πυρετουλη;περαστικά σας αγάπη μου να γίνετε γρήγορα καλα!
Όντως μας κουφαινουν τα μικρα αλλα το θεμαα του θανάτου- όσο φυσικό επακόλουθο κι αν είναι της ζωής- με ταράζει, πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για παιδια...φυσικά η Μελίνα με την αθωότητα της ηλικίας της τα λέει... εγω δεν μπορω να ακούω...
Καλημέρα Μαίρη ..έχω μια θεία συνονοματη σου και η μικρη όταν ήταν 1 χρόνου ήθελε κάθε πρωι να μπαίνουμε στο μσν και να λέμε :καμέα Μαιη!
Καλημέρα και καλωσηρθες Δήμητρα αλ.
Καλημέρα σε όλες περαστικά στους άρρωστους!

Εμείς είμαστε τα ίδια..μπουκωματακι και βηχάλακι Μόνο όταν ξυπναμε..μετα καλη διάθεση έχουμε και κάπως φάγαμε καλύτερα απο χθες!

Φιλακια!

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και απο εμας!!!κι εμεις όταν ξυπνάμε έχουμε λιγο μπουκωματακι αλλα μετα ενταξει!!σήμερα κοιμηθήκαμε μεχρι της 9μιση φτου φτου....αλλα οι τσιμπλιτσες μας συνεχίζουν ακαθεκτες!!!φιλάκια σε όλα τα μωράκια!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα απο ηλιολουστη θεσ/νικη(3 πλυντηρια εβαλα, απο το απογευμα χαλαει ο καιρος!!!)
ολυμπια καλωσηρθες, να σου ζησει κ σενα. εγω γεννησα το 2ο γιο μου στις 3/11.
αλικακι μου υπομονη, να κανουν τον κυκλο τους οι ιωσεις κ ξου ξου ποτε ξανα.
αθανασια περιμενουμε νεα σου.
μαρια κ μενα με μπουκωματακι ο δικος μου αλλα το παλευω με ορο. το ιδιο κ με κατι λιγες τσιμπλες. με το θεμα αλεργια πως τα πατε;
δημητρουλα, αντε στα τελειωματα εισαι κ μετα περδικι η τοσοδουλα.
ειρηνη μπραβο στη μαμα, ολα καλα τελικα. σιδερενια.
μαρια κρητη sunny
αν ξεχασα κατι με το μπαρδον κοριτσια, δεν καλοκοιμηθηκα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μας. Δημητρα και Ολυμπια καλως μας ηρθατε.
Ειρηνη μου χαρηκα πολυ για τη μαμα σου.
Αλικη υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη και περαστικα σας
Δημητρα και συ με την μικρη υπομονη και ολες οι μανουλες.
Δεν θυμαμαι τιποτα.... τι ποτα..... τιποτα....
Περαστικα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια.... και μην παει το μυαλο σας στο κακο χοχοχο... δεν μας εχουν ματιασει... απλα ειναι χειμωνας. Α, ακουσατε οτι ερχεται γριπη? Δεν ειναι επικυνδινη, αλλα κανει περιπου 5 μερες με ψηλο πυρετο (38-40), συναχι, βηχα, πονους στα κοκαλα και στους μυς. Θα κρατησει ως αρχες Απριλιου λενε. Προσοχη μεγαλη στα μωρακια μας ειδικα οσες εχουμε μεγαλυτερα παιδια στο σπιτι.

mamameli

Καλημέρα Τζένη!
Μετα απο το Σάββατο που ήπιε μια κουτάκια σιρόπι και έκανε κάτι αιματηρές κενωσεις ( σοκ η μαμα) ηρεμισε το εντέρο κι επανηλθε..εγω καλού κακού θα κόψω και τς κλαμποκοπαραγωγα να δω πως παει..ο γιατρός είπε ότι τον έρεθισε το φάρμακο..
Μόλις αρχίσει να είναι καλύτερα θα αρχίσω να πρόσθετω τροφές..να δούμε ποια τον ενοχλεί!Το αβγό δεν είναι και σίγουρα θα το ξαναδοκιμασω κάποια στιγμη ..δεν έχω φάει τίποτα με αβγό απο 1/12.
Υπομονη θέλει..θα τη βρω τι να κάνουμε;

maria1984

maria1984
Ωχ καινουρια ίωση πάλι ;;; Τρεμω μην κολλήσει τίποτα η μπεμπα... Αντε να έρθει το καλοκαίρι να γλιτώσουμε απο τις αρρώστιες ... Προχθές το βράδυ είχαμε παει στους γονείς μου να φάμε κ κατα τις 9 ήρθαν κάτι οικογενειακοί μας φίλοι με την 4 ετών κόρη τους , μόλις με είδε εκει η μαμα του παιδιού μου λέει πάρε το μωρο πιο πέρα γιατι μόλις πέρασε η μικρη ίωση ... Τα πήρα άσχημα που την έφερε ενώ ξέρει ότι είμαι εκει κάθε βράδυ με το μωρο ... Το πήρα κ φύγαμε αμέσως αλλα είχα τρελαθεί μήπως κολλήσει η μικρη μου ....

eirini2

καλημερα κοριτσια.ολυμπια και δημητρα καλωσηρθατε στην παρεα μας και να σας ζησουν τα παιδακια σας.μαμα ολυμπια ειμαστε και κοντοχωριανες αν και τα τελευταια 5 χρονια ειμαι στην αθηνα.

αλικη περαστικα και στην μικρη σου.τελικα δεν την γλυτωσε.
αθανασια τελικα πηγες στο παιδων?τι σου ειπαν?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αγαπες μου τι κανετε????περαστικα στα αρρωστακια μας!!!
εμεις γυρισαμε εχθες απο θεσσαλονικη περασαμεεεεεεεε τελειαααααααααααα και ευχαριστηθηκα την πολη μου μας εκανε τελειο καιρο και βολταραμε πολυυυυυυυυυυ αχχχχχ τωρα αθηνα παλι για λιγες μερουλες!!!!
τι εγινε βρε κοριτσια με την κοπελα απο την λερο ??εχω παθει φρικη και δεν ξερω τελικα τι να πιστεψω ..πφφφφ παντως ας αναπαυθει το αγγελουδι και κουραγιο στην μανουλα του..

maria1984

maria1984
Γεια σου Ζωουλα να περνάς έτσι τέλεια πάντα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις