Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια...σας ευχαριστω ολες...και Παλι περαστικα στα μωρακια...!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε κοριτσια μου τι περνατε. Εμεις μονο κατι γουλιτσες τον ζοριζουν συνηθως κ τρελαινομαι, που να ειχαμε κ κατι σοβαρο. Με τον ορο 3 φορες χθες εσιαξε η αναπνοουλα του, ολα καλα. Δωστε παραγγελιες οι αρρωστουλες. Να σας φτιαξω κεικ, φαγητο ότι θέλετε κ να τα στείλω με κουριερ. Από δω μόνο θετική ενέργεια μπορώ να στείλω κ τα περαστικά μου. Σοβαρα μιλαω, αν γινεται να το κανω. Εχω μπολικη βοηθεια, ειναι κ η μανα μου εδω. Χθες βεβαια ημουν ψιλορακος. Ειχα κανα δυο κοκκινοπες σταγονιτσες που υποθετω θα ηταν περιοδος αν δε θηλαζα κ δε με βαστουσαν τα ποδια μου.
Η μανα μου βεβαια ολο καπου εχει να παει κ οταν επιστρεφει ειναι πτωμα αλλα το κατιτις της το κανει.
σας αφηνω να κανω αγκου με το γιο μου
καλημερα...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα κορίτσια μου και μωράκια..πάλι να πω περαστικά σε όλες τις μαμάδες κ τα μικράκια που ταλαιπωρούνται,μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω με κάτι..Αθανασία μου,ναι ι κλεμπσιέλλα ήταν στο Παπαγεωργίου στην ΜΕΝΝ,το ξέρω από πρώτο χέρι μιας κ την γλυτώσαμε στο τσάφ μια κ ήμασταν εκεί 1 εβδομάδα πριν εμφανιστεί..αλλά ηταν άλλο στέλεχος της,πιο ανθεκτικό,που προκαλεί πνευμονία και άλλα..ένα μικρόβιο μπορεί να μεταλλαχτεί,αναλόγως συνθηκών,κ ναι το συγκεκριμενο είναι εξαιτίας κακής υγιεινής,κυρλιως μέσω εντερικής οδού,απο τα κακά..κ τα πρόωρα κτλ είναι που κινδυνεύουν κ αντιμετωπίζεται με αντιβίωση..ειδικά ο γίος που είναι τελειόμηνος κ ζουμπουρλός,δεν έχει ανάγκη..έχω δουλέψει και εντατική ενηλίκων 1 χρόνο,δεν στα λέω στην τύχη..Στο ιντερνετ όντως αν δεν ξεχωρίσεις κ φιλτράρεις πληροφορίες τα πάιζεις,ειδικά σε τετοια θέματα..σε ότι μπορώ να βοήθησω κορίτσια ,να με ρωτάτε είτε εδω είτε πμ είτε τηλ αν θελήσετε..δεν είμαι ντοκ εννοείται,αλλα σαν επαγγελματίς υγείας ίσως να καταφέρω να ξεαγχώσω αν μη τι άλλο Very Happy Εμείς ε'ίμαστε καλά,περιμένω από στιγμή σε στιγμ΄η να μου φέρουν το μειται να πάμε καμιά βόλτα,έχει ήλιο..η μπουμπού μου είναι πολύ ραχατλού αυτές τις μέρες..θηλάζει καλά καλά,κάνει γκουκ,βόλτα,φωνούλες γελάκιατραβά ύπνο στο ρηλάξ,μετά ξανά μανά Very Happy Πάντως πόσο έυκολα σπιλώνουν αξιοπρέπειες και καταρρακώνουν ανθρώπους για 1 είδηση..έχει η κοπέλα το ζόρι της με το μωράκι να παλεύει στην ΜΕΝΝ στο Ηράκλειο,έχει και όλους να λένε τα δίκά τους..μόνο να τα καταφέρει το μικρο παλικαράκι.. Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ! Ελένη μου επιτρέπεται μέσα στο γάλα. Απλώς χτες που το δοκιμάσαμε το κατάλαβε (μάλλον επειδή δε βάλαμε πολύ γάλα) και δεν το ήπιε. Σήμερα το πρωί αφού το έφτυσε πάλι με τη σύριγγα της το έβαλα στο γάλα, πιο μεγάλη ποσότητα και ευτυχώς το ήπιε!

Μελινομαρία μου καλά τα λες εσύ, αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να βρω χρόνο για γιατρό, που δεν ξέρω και κανέναν καλό ΩΡΛ εδώ. Οι Αθηναίες έχετε κανέναν να μου συστήσετε; Στην καλύτερη θα μου δώσει αντιβίωση, εγώ χρόνο να κοιμηθώ θέλω!

Τζενάκι και Φωτεινή σας ευχαριστούμε για την προσφορά! Η θέληση μετράει! Σήμερα μαγειρεύω κοτόσουπα για τους αρρώστους..

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ρε κορίτσια ποιός το μούτζωσε το θεματάκι; Παναγία μου να είναι καλά τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο! Ρε Αλικάκι υπομονή κι εσύ καμάρι! Θα περάσει ο χειμώνας, θα ξεπεταχτούν τα μωράκια μας και δε θα μας νοιάζει τίποτα!Κι εγώ να κοιμηθώ θέλω! Μια εβδομάδα τώρα οικογενειακώς δεν την παλεύουμε!Αθανασίααααααααααααα θα πάρω σκουπόξυλο!Καλέ τι κάθεσαι και κάνεις;Διαβάζεις βλακείες κι αγχώνεσαι τζάμπα! Εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου γιατί δεν μας έστειλε νοσοκομείο (η δεύτερη γνώμη που λέγαμε) μου είπε γιατί με την αντιβίωση θα του περάσει και μέσα στο νοσοκομείο θα μπορούσε να κολλήσει άλλα και επίζεις θα το σκίζανε!!! Ορίστε μας! Ακούς εκεί; Μια χαρά θα είναι το μικράκι σου! Και η δικιά μας ταλαιπωρήθηκε με την αντιβίωση αλλά είναι το αυτάκι καλύτερα!Μην ακούσω πάλι ιστορίες!Ο μπέμπαρος δε μασάει!Ακούς;Άντε μην έρθω!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε παιδια, ελεος πια με τις αρρωστιες, ιωσεις, αλλεργιες, αμαν πια! που να πρωτοπω περαστικα? καταρχην Ειρηνη, εσυ μας ειχες καλα νεα. ευχομαι να ειναι σιδερενια η μανουλα σου και να μην ξαναμπειτε ποτε σε νοσοκομεια. Ρουλα μου, ταλαιπωρια μεγαλη περασες και συ και με τη γεννα και τωρα με τον μπεμπη. τωρα το ειδα οτι ειχα γραψει "μπουμπου". που να μην εβλεπα και τα γαλαζια. που να μην ελεγα "α, αυτο το σκουφακι το εχουμε και μεις". εχω χαζεψει μαλλον. το τελευταιο να ειναι κοριτσακι μου και για σας. τελος καλο, ολα καλα. Αθανασιαααααααααααααααα, θα φας ξυλο ε!!!! χεσε τον ιντερνετ. ολα καλα θα πανε, θα συνελθετε γρηγορα. σε πηρα αλλα ελλειπες. πες μας νεοτερα οποτε εχεις και μπορεις. Αλικη, περαστικα σε ολη την οικογενεια. προσεχε το γατι και τον εαυτο σου. Δημητρα καλυτερα η τοσοδουλα ε? Ελενη, Φωτεινη, Τζενη αλοχα. Κατι ξεχναω.... κατι ξεχναω....

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!

Αθανασία, ψυχραιμία και υπομονή, εννοείται οτι θα περάσει, ο μπέμπης είναι ήδη μεγάλος και γερός, καμμία σχέση με τα πρόωρα που είχαν στο Παπαγεωργίου. Επειδή δεν το είχα παρακολουθήσει απο την αρχή, πώς τα κόλλησε αυτά τα μικρόβια? Στο μαιευτήριο? Και εκδηλώθηκαν μετά απο 1,5 μήνα?

Σήμερα διάβασα και για την εξέλιξη με τη Μαρία απο τη Λέρο, το είχα δει το θέμα της την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν φαντάστηκα. Τι τραγικό, μακάρι να πάνε όλα καλά για το μπεμπάκι, μαυρισε η ψυχη μου πρωι πρωι.

Περαστικά και σε όλους τους άλλους, μπεμπάκια και μανούλες, είμαστε του χειμώνα βλέπετε και είναι πιο ζόρικα τα πράγματα...

Εμείς εδώ σήμερα καλύτερα μου φαίνεται με τα πονάκια, παλι σφιγγοταν κι εβγαζε κραυγουλες το πρωι αλλα καθεται πιο ηρεμος. Βεβαια καθε 1,5 ωρα ψαχνεται για φαι και γκρινιαζει. Δεν εχω καταληξει αν ειναι κατι τυπου παλινδρομηση η απλα λαιμαργια (ζυγιστηκαμε κιολας σημερα κι εχει παρει 300γρμ σε μια βδομαδα)

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μανουλες!!!!!!
περαστικουλια σε οοολα τα μωρακια κ μανουλες!!!
αλικη μου...υπομονη...κ περαστικουλια σε ολους σας τι να πω...σας πηρε αμπαριζα ολους μαζι...ξερω εναν ωρλ....λεγεται καστελλης......ειναι βεβαια λιγο τσιμπιτος στις τιμες του...εως αρκετα...αλλα ειναι κορυφαιος...εχει σωσει τον αντρα μου απο μεγαλες ιστοριες!!!
αθανασια μου ολα θα πανε μια χαρα μην αγχωνεσαι....επισης στο ιντερνετ.....οοοολα τα μεγαλοποιουν....ασε που δεν ξερεις ποιος γραφει τι...κ αν εχει ιδεα τι του γινεται...μην επιρεαζεσαι....!!!!
περαστικα κ σε οοολα τα υπολοιπα μωρακια....
υπομονη κοριτσια....
εμεις καλα ειμαστε...ακομα επιμενει η υπεφυκιτιδα....γεμιζει η καημενουλα μου τσιμπλιτσες συνεχεια....κ τις το καθαριζω με ορο κ γαζουλα...το οποιο απεχθανεται....επισης ξαναγυρισε η δυσκοιλιοτητα...παρολο που εκοψα το σιδηρο....τρωω κ φρουτα....δεν ξερω τι αλλο πια να κανω....κανει κ 5...κ 7 μερες να κανει κακακια της....φοβαμαι μην γινει κ τιποτα......

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες κ περαστικα στους αρρωστουληδες... Όντως κάποιος μας ματιασε εδω δεν εξηγείτε αλλιώς αυτο το πράγμα... Αθανασία καλα σου λένε μην διαβάζεις ότι βρεις στο Ίντερνετ γιατι θα πανικοβληθεις χωρίς λόγο . Κανε ότι σου είπε ο παιδιατρος κ πάρε κ άλλες γνώμες αν θες αλλα απο γιατρο κ οχι μέσα απο σελίδες ...

eirini2

καλημερα κοριτσια.απο που να ξεκινησω?
αθανασια ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μικρο και να φυγει το μικροβιο με την αντιβιωση.θα δεις ολα καλα θα πανε.

αλικη τι να πω και για σας.περαστικα σας.ευχομαι γρηγορη αναρρωση στη δαναη και πηγαινε κι εσυ σε κανεναν γιατρο.ζητα και καμια βοηθεια απο τις γιαγιαδες τωρα που ειναι αρρωστα και εισαι κι εσυ αρρωστη.

ρουλα περασες κι εσυ πολλα μεχρι να γεννησεις τον μικρο σου.ολα καλα απο δω και περα.
δεν ξερω αν ξεχασα καμια.περαστικα σε ολες και ολα τα μωρα.
η μαμα μου βγαινει αυριο απο το νοσοκομειο.

Maryanastasia

Maryanastasia
καλό ταξίδι στο μωρακι.είναι με την Μαρίνα τώρα...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια τώρα το είδα για το μωράκι της Μαρίας.. Έχω σοκαριστει! Η ζωή είναι τόσο άδικη..!

maria1984

maria1984
Κι εγω πάγωσα μόλις το διάβασα... Δεν έχω λόγια ....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν νομιζω οτι υπαρχει μανουλα που να μην παγωσει μπροστα σε μια τετοια ειδηση.....ποσο κριμα...........

demmy29

demmy29
Κι εγώ μόλις το διάβασα...Γιατί;;;;Δεν πρέπει να φεύγουν μωράκια...Κουράγιο στους γονείς. Στεναχωρεθήκαμε πολύ με τον άντρα μου. Συνέχεια με ρωτάει ο καλός μου και για την Αναστασία. Πόοοοσο άδικο...Ποτέ ξανά τέτοια νέα!Καμιά μανούλα τέτοιο δράμα... Sad

mamameli

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ γω δεν μπορω να συνελθω απ'οταν το εμαθα Crying or Very sad

mamameli

Θέλω να έχω το μωρο συνέχεια αγκαλια....
Δεν έχει και το δικο μου όρεξη για φαγητο σήμερα...
Έχει όμως πολυ κέφι.

Πω πω κρίμα το μωρακι...

maria1984

maria1984
mamameli έγραψε:Θέλω να έχω το μωρο συνέχεια αγκαλια....
Δεν έχει και το δικο μου όρεξη για φαγητο σήμερα...
Έχει όμως πολυ κέφι.

Πω πω κρίμα το μωρακι...

Μια απο τα ιδια κ εμεις Μαρια,δεν μπορω να τν αφησω απο την αγκαλια μου κ οταν κοιμαται ειμαι απο πανω της κ την κοιταω!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω βρε κορίτσια κι εγώ το ίδιο έχω πάθει! Είναι και αρρωστούλα σήμερα..

Πότε θα σταματήσουν οι ατυχίες της ομάδας μας; Επιτέλους πια..

maria1984

maria1984
Καποιος μας εχει γρουσουζεψει...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειχα ιντερνετ...σημερα βρεθηκε.
πηγα σε αλλους 3 παιδιατρους. μονο η μια μου ειπε να παμε νοσοκομειο. λεω να μην τον παω. θα παρω τα ποδια μου αυριο πρωι πρωι και θα παω στο παιδων. χωρις το παιδι εννοειται.να δω τι θα μου πουν και απο εκει. ειχε και κολοικο σημερα-μαλλον επειδη δεν εδωσα καθολου χαμομηλι εχθες και σημερα-.
ναι μαλακια μου που διαβασα απο νετ, πανικοβληθηκα ανευ λογου.
τι τραβαμε οι μανουλες...ας ειναι το 2ο ....καμια φορα νιωθω πρωτομανα ρε γαμωτο...

στεναχωρεθηκα και για το μωρακι....τι να πουμε...ολα ειναι λιγα ρε γαμωτο....

Μπου

Μπου
Σας αγαπαω πολυ!!! Μια προς μια για τους δικους της λογους η καθεμια! Ολη μερα σας σκεφτομαι κ μιλαω στον καλο μου για σας!!! Αποψε σφιξτε γερα στην αγκαλιτσα σας ολα τα μωρακια σας κ δωστε τους ενα χαδι κ απο μενα! Ενιωσα την αναγκη να σας το πω!!!σας φιλω! Ολα να ναι περαστικα κ αγυριστα!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αναστασια μας!! Να εισαι παντα καλα και μονο χαρες να εχεις απο δω και περα!

Κριμα κι αδικο για το αγγελουδακι που εφυγε σημερα. ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του.

Κι εγω τον αγκαλιαζω και τον κοιταζω συνεχεια τον μπουμπακο μου σημερα, εχω ταραχτει πολυ.
Να μη χαθουν αλλες ψυχουλες ετσι αδικα..

eirini2

αναστασια κι εμεις σ`αγαπαμε.απο του χρονου κι εσυ θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και θα μας μιλας απο δω μεσα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις