Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κσλησπεραααα!

Εμείς το κάναμε σαλάτα το προγραμμα ύπνου και φαγητού σήμερα!
Τώρα κοιμάται ...
Εφτιαξα ζυμαρακι για τηγανητα πιτακια σκετα!άμα πετύχει κερναω..
Τελικά αυτη η περίπτωση έχει και τα καλα της...
Πρωτα η υγεία του μπεμπη
Δεύτερον η αποτοξινωση που θα κάνω
Τριτο θα μάθω να μαγειρευω πολλα πράγματα που τα έπαιρνα έτοιμα!

Φωτεινή αυτο το βηχάλακι... Γεννιούνται ηθοποιοί!
Φιλακια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Κυρ Ιαν 13, 2013 1:40 pm, 1 φορά

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλησπέρα

Ειρήνη ελπίζω να πάνε όλα καλα΄με την μαμά σου!! Και εμένα ο μπαμπάς μου έχει εξετάσεις αύριο και τρέμω!!

Δήμητρα πεθαίνω όταν λένε οι γιατροί να κάνουμε ανθρώπινο πρόγραμμα! Δίκιο έχουν σαφέστατα ένα μωράκι πρέπει να είναι με την μαμά του αλλά αν η δουλειά είναι δική σου δεν ΓΙΝΕΤΑΙ. Απλά΄δεν γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Δήμητρα μακάρι να τα καταφέρουμε τι να πω. Εγώ ξέρω πως δεν θα έιναι εύκολο και να δουλευουμε και να έχουμε το σπίτι και να βγάζουμε με το θήλαστρο και να θηλάζουμε. Για αυτό και κάνω τράπεζα!

Αθανασία, Μαρία, Ευη, μαρκέλλα Αλίκη και στάνταρ ξεχνάω αλλά είμαι άυπνη σας φιλώ!!

ΥΣ Αθανασία έχω προσφέρει και εγώ το σαλόνι μου για καφέ. Πολυτέλειες δεν έχουμε αλλά καφέ και βεραντάκι να κάνεις το τσιγαράκι σου (και εγώ να μυρίζω γιατί ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ χαχαχαχα) έχουμε !!

Καλό βράδυ!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε.
σας διάβασα στα πεταχτά γιατί δεν προλαβαίνω. Μάλλον παθαίνουμε κρίσεις παλινδρομήσης κ είμαστε μες το κλάμα.
Μαίρη καλά αποτελέσματα στον μπαμπά σου, Ειρήνη εύχομαι να πάνε όλα καλά κ με τη μαμά σου.
Αλίκη κ στον δικό σου όλα να πάνε καλά.
Κουράγιο με τις πεθερές. (Εύη).
Για περίοδο που γράφατε, ε΄γω αδιαθέτησα την πρωτοχρονιά, είχα 6 μέρες μέτρια ροή, κ μετά συνεχίστηκαν τα λόχεια. Είναι λίγα βέβαια κ μάλλον κίτρινα, αλλά κοντευουμε 2 μηνών κ έχω βαρεθεί τη σερβιέτα...

Βγαίνω γιατί κλαίμε πάλι...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπεςςςςςςςςςς αυριο θα σας πω πουε θα ανεβουμε αθηνα...εννοειται οτι θα συναντηθουμε καλεεεεεεεε μου εχετε λειψει πολυ μαρκελα ακους???!!!!!
και εννοειται και με τις θεσσαλονικιες πρεπει να τα πουμε .....!!!!!!!!! αχχ κοριτσια μου εχθες βγηκαμε μς τον αντρα ολα καλα...αλλα μολις γυρισα σπιτι ηθελα να παω να παρω την μπεμπα μου δεν μπορουσα μου ελειπε πολυυυυυ αφηστε που δεν κοιμηθηκα ...ππφφφφφ στερικη ειμαι καλε !!!!!!! κατα τα αλλα η μπεμπα ειναι καλα τρωει κοιμαται κανει και τα ναζια τις χαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Σήμερα είχα μια πολύ δύσκολη μέρα (ξεκίνησε από το βράδυ για την ακρίβεια). Η Δανάη μου έπεσε για ύπνο ώτος από τις 7μμ και δεν ξυπνούσε, οπότε την αφήσαμε. Το περίμενα ότι θα είχα δύσκολη νύχτα αλλά όχι και τόσο όσο ήταν τελικά. Ξύπνησε λοιπόν στη 1 παρά τη νύχτα για γάλα και μαζί ξύπνησε και το γατί. Τις τάισα και τις 2. Τελικά λίγο πριν τις 2 κοιμήθηκαν και τα 2, η Δανάη όμως στο κρεβάτι μας. Για να μην μακρυγορώ, το γατί ξυπνούσε κάθε μία ώρα και έτρωγε από λίγο. Μόνο έναν τρίωρο ύπνο έκανε, κατά τον οποίο όμως δεν ξεκουραστηκα γιατί στο μεταξύ ξύπνησε η Δανάη. Την πονούσε το αφτί της και προσπαθήσαμε να της δώσουμε ντεπόν, το έφτυσε όμως! Μετά διαμαρτυρήθηκε ότι την πονούσε η κοιλιά και στο καπάκι έκανε έναν ωραιότατο εμετό. Καθώς την άλλαζα διαπίστωσα ότι ήταν ζεστή και βάλαμε θερμόμετρο. Είχε πυρετό. Άντε πάλι μάχη για ντεπόν, ζήτημα ήταν αν ήπιε καθόλου. Τελικά εγώ ξάπλωσα και στο καπάκι ξύπνησε το γατί. Όπως καταλαβαίνετε το πρωί ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης, χώρια το άγχος μην ανεβάσει κι άλλο πυρετό η Δανάη και την αγωνία που έχω ακόμα μην κολλήσει το γατί. Ευτυχώς με βοήθησε ο άντρας μου μέσα στη μέρα και κοιμήθηκα λιγάκι.

Όπως καταλαβαίνετε αναβάλλεται η επίσκεψη στην παιδίατρο αύριο. Θα πάμε σε λίγες μέρες αν όλα καλά.
Επίσης ελπίζω να έχουμε συνέλθει για να προλάβω τη συνάντηση, δε θέλω να έρθω αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μεταφέρω μικρόβια.

Ο πονοκέφαλος Αθανασία μου από χτες έχει γίνει πολύ πιο ήπιος. Ίσως γλιτώσω τον ΩΡΛ και την αντιβίωση!

Ειρήνη μου περαστικά στη μανούλα σου! Όλα καλά να πάνε!!! Μαίρη μου εύχομαι όλα καλά και για τον πατέρα σου!

Ζωούλα σου έλειψε, λογικό αλλά σου έκανε πολύ καλό η έξοδος.

Ελένη μου σου ήρθε νωρίς κι εσένα η παλιοπερίοδος! Τουλάχιστον ελπίζω να μην πονούσες!

Τι άλλο ξεχνάω; Πφφ άτιμη κούραση!

evi86

evi86
Ουφφ κοριτσια μου δυσκολη νυχτα προβλεπεται.Ο μικρος ξυπνησε πριν ενα μισαωρο με 4ωρο υπνο και δεν μας βλεπω καλα.Ξενυχτι μου μυριζεται.Τον εχει ο αντρας μου τωρα αγκαλια και εχουν πολυ πλακα μαζι.Ο καθενας τα δικα του λεει.Τελικα γριπωθηκα κι εγω.Βηχας,πονολαιμος,πονοκεφαλος,πυρετος και οτι αλλο θελετε εχω.Ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλια και δεν ξερω τι να κανω.Ελπιζω να περασει γρηγορα και να μην κολλησει.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια
Να δω τι θα θυμηθω σιγα σιγα....
Ειρηνη, ευχομαι να πανε ολα καλα με τη μαμα σου, να τελειωσουν ολα με το τελος του χειρουργειου. Θα τα ξαναπουμε ως την Πεμπτη φανταζομαι. Μη νοιωθεις ενοχες που δεν μπορεις να εισαι κοντα της. Ξερει εκεινη και αφου ειναι τα αδερφια σου ολα οκ.
Μαιρουλα, καλη επιτυχια αυριο στον μπαμπα σου και καλα αποτελεσματα να εχετε. Θα παρετε συντομα τα αποτελεσματα?
Λυπαμαι γιατι δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω αυτη τη στιγμη. Α, ναι, Ζωη να πιουμε καφεδακι οπωσδηποτε. Αθανασιααααααα, Αλικηηηηηηη, ακουτε? Να το κανονισουμε. Και οποια αλλη μπορει και θελει φυσικα. Επιπλεον, σαλονι για καφε προσφερω και γω. Μπαλκονι για τσιγαρακι, θα σας παρω και ωραια κουλουρακια γεμιστα με μερεντα, αμε!!!
Εγω ειμαι αρκετα στεναχωρημενη αυτες τις μερες. Χθες το βραδυ πεθανε ο πατερας μιας πολυ αγαπημενης ξαδερφης μου (γυναικα πρωτου ξαδερφου μου). Ηταν ενας πολυ πολυ καλος παππουλης. Ηταν αρρωστος βεβαια και ειχε ταλαιπωρηθει, αλλα οπως και να το κανεις η απωλεια ειναι παντα απωλεια. Η δε ξαδερφη του ειχε τετοια αδυναμια που δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισει. Τελος παντων.
Επισης πριν καμμια ωρα πηγα να παθω εγκεφαλικο. Ακουσα το ηλεκτρικο σκουπακι και λεω μαλλον η μικρη μου εκανε ψιχουλα απο το τοστ που ετρωγε και τα μαζευει. Πηγα μεσα λοιπον να δω και χεστηκε πανω της που με ειδε. Προσπαθουσε να μου κρυψει τι ηταν αυτο που μαζευε και εβαλε αμεσως τα κλαματα και μου ελεγε "θα με μαλωσεις, δεν θελω να δεις τι εκανα". Και τοτε ειδα..... τι προσπαθουσε να μαζεψει..... τριχες!!!!! Κουρευε τα μαλλια της. Σοκαριστηκα. Κλαμα αυτη, την ρωτησα γιατι το εκανε και μου ειπε οτι την ενοχλουσαν καποιες τριχες στα ματια. Δεν μπορεσα να την μαλωσω, δεν ηθελα, ηταν ηδη αρκετα στεναχωρημενη και τρομαγμενη απο μονη της, αλλα κουβεντιασαμε αρκετη ωρα. Πως θα την βγαλω εξω, μου λετε? Χαλια εγινε. Στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Μολις την ειχα παει κομμωτηριο καναμε μεγαλη αλλαγη και ηταν κουκλα και δεν περναει μια βδομαδα και εγινε χαλια γμτ.
Με επιασε ενας πονοκεφαλος απο τη στεναχωρια, αλλο πραγμα.
Πωωωωω ποση ωρα γραφω.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επισης, σημερα ο γιος μου μου χαρισε τα πρωτα του χαμογελα.
Επισης, κανονισα νονα. Γιουπιιιιιιι
Επισης, τρεχω γιατι ξυπνησε!!!

mamameli

Ειρήνη μου ευχομαι όλα ν πανε καλα με την μανούλα σου.
Επίσης Μαίρη για τον μπαμπα σου!
Αλίκη περαστικά της μικρουλας..Και ευχομαι ένα καλύτερο βράδυ!
Κι εσύ Εύη μου περαστικά..τι έγινε βρε παιδια..;Μας ματιαξανε;
Μαρκελλα τι να πεις;μικρές είναι..δεν ξέρω αν θα κρατιομουν!
Πειραματιστηκε και θα μάθει..μαλλια είναι θα μεγαλώσουν ..μη στεναχωριεσαι!
Ζωουλα σε περιμένουμε!
Μπράβο όσες κλείσετε νονούς..
Εμείς τίποτα..σκέφτομαι ποιον και δεν θέλω κανέναν με κλειστά ματια!
Κάτσε να συζητήσουμε όνομα...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Μπήκα για καληνύχτα.
Αλίκη δοκίμασε υποθετο για τον πυρετό. Κ γω έτσι έκανα κ με δύο υποθετα την παρασκευή απαλλαχτηκαμε από πυρετό. Περαστικά.

mamameli

Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 16 502437 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 16 850933
Καληνύχτα!
Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 16 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη μου καλό κουράγιο! Ελπίζω να σε διαψεύσει και να κοιμηθεί γρήγορα! Περαστικά και σε σένα!

Μαρκέλλα μου μην στενοχώριεσαι για τέτοια πράγματα, μαλλιά είναι και μακραίνουν ευτυχώς. Κάπως θα τα διορθώσετε. Για να σκάσει το χειλάκι σου το ίδιο ακριβώς μου είχε κάνει η φίλη μου στα μαλλιά μου στην ίδια ηλικία. Όταν τα είδε η μάνα μου έγινε έξαλλη, τώρα το θυμάται και γελάει!

Τζενάκι το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τα υπόθετα αλλά δεν είχαμε και πού να τρέχαμε κυριακάτικα. Η Δανάη αρρωσταίνει σπάνια, εμετό μόλις άλλη μία φορά αν εξαιρέσουμε τις γουλιές που έβγαζε τους πρώτους μήνες. Τις προηγούμενες φορές το δεχόταν έστω και με το ζόρι το ντεπόν, πού να φανταστώ, μου το εφτυσε κατάμουτρα και γίναμε και οι 2 μας χάλια.

Μελινομαρία εμείς προβλέπω να μένουμε τελευταίες στο θέμα των νονών, στο τέλος θα βαφτίσουμε η μια της άλλης και θα ηρεμήσουμε, αχαχαχ!

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τα περαστικά. Πφφ, γέμισε ο κόσμος ιώσεις! Σας φιλώ, πάω να την πέσω!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια κ ...περαστικά.
Ολες άρρωστες ε? Υπομονή.
Μαρκέλλα φαντάζομαι το σοκ σου αλλά προσπάθησε να μη της δείχνεις οτι δεν σου αρέσουν τα μαλλιά της γιατί θα νιώθει χειρότερα μετά.
Εμείς ζήσαμε ενα θαύμα σήμερα. Η μπέμπα κοιμήθηκε στις 12, ξύπνησε στις 3.30 κ μετά ξαναξύπνησε στις 7.30!!!!!!
Μπορώ να πω οτι ξεκουράστηκα λιγάκι!!!!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες ... Τέλεια μέρα σήμερα , ευκαιρία να πάω την μπεμπα καμμια βόλτα μόλις ξυπνήσει να πάρει λίγο αέρα ... Μαρκελλα δεν πειράζει για τα μαλλακια της μικρής θα μακρυνουν γρήγορα κ θα στρωσουν πάλι ... Βγάλε την καμμια φωτογραφία να της την δείξεις οταν μεγαλώσει να την βλέπει κ να γελάει ... Περαστικα σε όλες τις αρρωστουλες.

Μπου

Μπου
Καλημερα κοριτσακια μου! Τι κανετε; Να στε παντα πολυ πολυ ευτυχισμενες! Μου λειπετε παρα παρα πολυ!!!! Αν εξαιρεσουμε καποιες στιγμες αυτη η εβδομαδα ηταν πιο αισιοδοξη για το μελλον! Ειμαι αρκετα καλυτερα!!!!!
Υγ.μαρκελιτσα μου κ εγω ειχα "κουρεψει" την αδερφη μου με ψαλιδι χειροτεχνιας παρακαλω! Την εχουμε κ φωτο!!! Στραβη φραντζα!!!χαχαχαχα!
Υγ. Μαρακι μου χθες μιλησα με τη θεια μου απ το ναυπλιο! Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος;;;;
Καλοριζικο το θεματακι σας,φιλιατσε ολες! Σας σκεφτομαι συνεχεια!!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου! Τι κανετε; Να στε παντα πολυ πολυ ευτυχισμενες! Μου λειπετε παρα παρα πολυ!!!! Αν εξαιρεσουμε καποιες στιγμες αυτη η εβδομαδα ηταν πιο αισιοδοξη για το μελλον! Ειμαι αρκετα καλυτερα!!!!!
Υγ.μαρκελιτσα μου κ εγω ειχα "κουρεψει" την αδερφη μου με ψαλιδι χειροτεχνιας παρακαλω! Την εχουμε κ φωτο!!! Στραβη φραντζα!!!χαχαχαχα!
Υγ. Μαρακι μου χθες μιλησα με τη θεια μου απ το ναυπλιο! Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος;;;;
Καλοριζικο το θεματακι σας,φιλιατσε ολες! Σας σκεφτομαι συνεχεια!!!!
Kαλημέρα Αναστασία μου!ΠΟλυυυύ χαίρομαι ποθ είσαι καλύτερα,πιο αισιόδοξη,όπως σε γνώρισα!Εγώ και η άρτεμις-Ζωή(πήραμε όνομα ,χεχεχε)σου στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας!Αν θελήσεις καφεδάκι όταν έρχεστε Θεσσ με τον αντρούλη σου,εννοει=ίται πως το σπίτι είναι ανοιχτό κ κερνάω!Καλημέρα σε όλες βέβαια! Very Happy

maria1984

maria1984
Καλημέρα Αναστασία, μα είδες τελικα πόσο μικρός ειναι ο κόσμος;;; Με την μαμα μου ειναι πάνω απο 30 χρονια φίλες...

Μπου

Μπου
Ναι ναι,που θα παει θα περασει κ ειμαι σιγουρη πως με περιμενει ενα μωρακι να γινω η μανουλα του ξανα!!!!
Οι θειοι μου απ το ναυπλιο ειναι οι πιο αγαπημενοι μου! Αν κ μακρυα τους λατρευω!!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.

αλικη περαστικα στην δαναη.
μαρκελλα δεν εγινε και κατι που κουρευτηκε.θα παει στο σχολειο θα της πουνε τα παιδια γιατι τα εκανε τα μαλλια τηε ετσι και θα της κακοφανει και δεν θα το ξανακανει
μαιρη ολα να πανες καλα με τον πατερα σου.
την ημερα που θα χειρουργηθει η μητερα μου ειναι και η γιορτη της.ευχομαι ο αγ.αντωνιος να την βοηθησει.

μελινομαμα και αλικη ουτε εμεις εχουμε βρει νονο.δεν εχουμε καμια προταση απο κανεναν.μαλλον σκεφτονται το οικονομικο.για ονομα μαλλον σε αντωνης το βλεπω μετα τις τελευταιες εξελιξεις με την μαμα μου.

maria1984

maria1984
Μπου έγραψε:Ναι ναι,που θα παει θα περασει κ ειμαι σιγουρη πως με περιμενει ενα μωρακι να γινω η μανουλα του ξανα!!!!
Οι θειοι μου απ το ναυπλιο ειναι οι πιο αγαπημενοι μου! Αν κ μακρυα τους λατρευω!!!

Κ αυτοί σε λατρεύουν κ εσένα κ την οικογένεια σου , πόσες φορές μας είχε μιλήσει η Γωγω για την μαμα σου με τα καλύτερα λόγια ... Μας έλεγε ότι πρόσεχε τον θείο σου σαν μαμα του ...

maria1984

maria1984
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.

αλικη περαστικα στην δαναη.
μαρκελλα δεν εγινε και κατι που κουρευτηκε.θα παει στο σχολειο θα της πουνε τα παιδια γιατι τα εκανε τα μαλλια τηε ετσι και θα της κακοφανει και δεν θα το ξανακανει
μαιρη ολα να πανες καλα με τον πατερα σου.
την ημερα που θα χειρουργηθει η μητερα μου ειναι και η γιορτη της.ευχομαι ο αγ.αντωνιος να την βοηθησει.

μελινομαμα και αλικη ουτε εμεις εχουμε βρει νονο.δεν εχουμε καμια προταση απο κανεναν.μαλλον σκεφτονται το οικονομικο.για ονομα μαλλον σε αντωνης το βλεπω μετα τις τελευταιες εξελιξεις με την μαμα μου.

Ειρήνη μου περαστικα στην μανούλα σου... Ολα θα πανε καλα ... Εμένα μ αρέσει πολυ το όνομα Αντώνης όσο για τον νονο αργά η γρήγορα θα βρείτε κ εσείς ...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αναστασια μου τι κανεις αγαπουλα μου??????????????
εμεις κοριτσια σημερα ταλαιπωριααααααααααααααααααααα η μπεμπα ξυπναγε συνεχεια τι επαθε δεν ξερω....εγω ταλαιπωρει λιγακι αλλα τι να κανω δεν πειραζει...κοριτσια παρθηκε αποφαση αυριο ανεβαινουμε αθηναααααααα για 2 μερες μονο οτι προλαβω να κανω θελω να δω και κατι φιλους που θελουν να βαφτισουν την μικρη μου ...αλλα πρεπει να μιλησουμεεεεεεε πριν γινει οτι ειναι να γινει δεν την ξαναπαω με τιποτα στις κουμπαριες ..την εφαγα την φωλα απο τον γαμο μου...!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
κοριτσια μου περαστικα στα αρρωστακια μας!!!

demmy29

demmy29
Λοιπόν, η πρώτη απόπειρα να πάω στη δουλειά απέτυχε! Τράβηξα το γαλατάκι μου, άφησα το μωρό στον άντρα μου και πήγα! Γύρισα κι έδωσα το γάλα που είχα τραβήξει στο μωρό μου!!! Περιττό να πω ότι το καημένο είχε λυσσάξει! Ουφφφφφφφ!!! Πρέπει να τον εκπαιδεύσω καλύτερα! Δεν το έπινε η μικρή με τον μπαμπά! Που θα το αφήσω το νινί μου; Αχ Μαίρη μου πόσο πολύ σε καταλαβαίνω και με καταλαβαίνεις! Τουλάχιστον εσένα θα στο ταΐζουν... Έχω τώρα κάποιες μέρες που έχω λυσσάξει για τσιγάρο! Δε θέλω να το ξαναρχίσω γαμώτο! Δε θέλω να παίρνω αγκαλίτσα το μωρό και να βρωμάω! Το 'χει κόψει και ο άντρας μου!!! Πόσα έγραψα;

maria1984

maria1984
Δημητρουλα το καλύτερο ειναι να μην το ξαναρχισεις γενικά αλλα αν κάποια στιγμή καπνισεις να ειναι οταν θα έχεις σταματήσει να θυλαζεις γιατι ξέρω τσιγάρο κ θυλασμος δεν πανε μαζι ... Κι εγω μόλις σταμάτησα να δίνω δικο μου γάλα δεν αντεξα κ το ξαναρχισα κ είχα να καπνισω απο τον Απρίλιο ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις