Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαχα ωραία όνειρα βλέπεις Τζενη .... Καλημέρα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Να έχετε ένα όμορφο σ/κ!!! Καθίστε να δω τι θυμάμαι κι εγώ!

Μαριάνθη το αντιαναγωγικό γάλα λογικά είναι πιο ελαφρύ. Το καλύτερο στην περίπτωσή σου θα ήταν ο θηλασμός, κρίμα που τον σταμάτησες (εννοώ και μέσα στη μέρα). Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα μωρού το πόσες ώρες θα κοιμάται συνεχόμενα.

Και μιας και έπιασα το θέμα του ύπνου, Αθανασία μου όντως μεγαλώνοντας θα κοιμάται περισσότερες ώρες συνεχόμενα. Αλλά όχι περισσότερες όλες συνολικά, το αντίθετο θα έλεγα. Φρόντισε τουλάχιστον οι ώρες που θα είναι ξύπνιο να είναι ώρες ημέρας!

Ζωούλα μου άμα έρθεις Αθήνα και κανονιστεί συνάντηση πείτε μου και μένα καλέ! Είμαι μέσα, αν με θέλετε φυσικά!

Μαίρη μου ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό με το μπαμπά σου. Αλλά όπως και να 'χει, προσπάθησε να μην είσαι τόσο στενοχωρημένη για το μωράκι σου. Καταλαβαίνει πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις, αργότερα που θα τύχει να το διαπιστώσεις θα εκπλαγείς, σε διαβεβαιώνω!

Μαρκέλλα μου καλά σου λέει η Αθανασία, αχαχαχ! Μη σε παίρνει από κάτω!

Αθανασία μου έπεσα μέσα δηλαδή, ήταν όντως περίοδος! Ελπίζω να πέσω μέσα και στο δικό μου θέμα και να μην έχει συμβεί κάτι, εννοείται δε θα αφήσουμε να ξανασυμβεί!

Μελινομαρία μπράβο που τα πάτε καλύτερα, κανείς το καλύτερο και σύντομα όλο αυτό θα αποτελεί παρελθόν.

Μαρία μου (κρητικιά) πώς είσαι;

Απόψε κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα. Γελάτε με τα πόδια της Δανάης αλλά εγώ όταν τα είδα μέσα στο ημίφως - μη γελάτε - μου φάνηκε σαν πτώμα, τρόμαξα λέμε! Μάλλον πρέπει να κόψω την πολλή τηλεόραση, χιχιχι!

Εύη μου, συμφωνώ, χρειάζεσαι ξεκούραση γιατί δε σε βλέπω καλά!

Α, Αθανασία μου και πάλι τα φώτα σου. Κάπου έγραψες ότι έχεις περάσει και από ιγμορίτιδα και από ημικρανίες, οπότε ίσως να ξέρεις. Έχω 3 μέρες τώρα φοβερό πονοκέφαλο τα μεσημέρια, νιώθω στο μέτωπο πολύ οξύ πόνο, λες και τσούζει. Όταν ακουμπάω το μέτωπό μου πονάει και στην πίεση. Μου επηρεάζει και τα ματιά που τα νιώθω πολύ κουρασμένα και ταλαιπωρημένα. Είναι όμως σε όλο το μέτωπο, σου λέει κάτι αυτό; Παίρνω ντεπόν, αλλά κάθε μέρα και χειρότερα, με πιάνει πολύ καθυστερημένα και όλο και λιγότερο. Για να δούμε και σήμερα. Αν συνεχιστεί, προφανώς τη Δευτέρα θα πρέπει να δω ΩΡΛ.

Χαχαχα βρε Τζενάκι! Εσύ αντι για την εγκυμοσύνη βλέπεις τα όνειρα στη λοχεία!

Σας φιλώ γιατί πρέπει να βάλω ορό στη μεγάλη που έχει μυξούλες!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις 'έκλεισα' νονά. Για καλοκαιράκι λέμε, όλα θα τα πάρουμε μετά από ψάξιμο κ σε ευκαιριακές τιμές.
Περιμένω παιδίατρο σε λίγο. Ελπίζω να μην κλάψει ο μπεμπάκος μου.

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε; Τα νινάκια μας; Για πείτε οι παλιές που θηλάζετε... Τώρα που θα πάω για δουλειά λέω αν τα καταφέρω μόνο ένα γεύμα να της τραβάω με το θήλαστρο (αν και δύσκολο) και τα υπόλοιπα στήθος. Αν περάσουν πόσες ώρες πρέπει υποχρεωτικά να το τραβήξω να μην πετρώσει που λένε; Φοβάμαι μην πάθω καμιά νίλα...

demmy29

demmy29
Jen75 έγραψε:Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις 'έκλεισα' νονά. Για καλοκαιράκι λέμε, όλα θα τα πάρουμε μετά από ψάξιμο κ σε ευκαιριακές τιμές.
Περιμένω παιδίατρο σε λίγο. Ελπίζω να μην κλάψει ο μπεμπάκος μου.
Με το καλό! Μπράβο που έχετε νονά! Και να κλάψει μωρέ λίγο δεν έγινε και τίποτα! Το νινί να ναι καλά! πολλά φιλιά

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήγαμε βολτούλα στο πάρκο και γυρίσαμε! Μου φάνηκε όμως ότι έβαλε κρύο, ιδέα μου;

Τζενάκι μπράβο που βρήκατε νονά! Άντε και στα δικά μας! Όσο για το εμβόλιο τι ανησυχείς; Και να κλάψει θα του περάσει γρήγορα. Εμείς τη Δευτέρα θα πάμε εκτός απροόπτου και θα κάνουν εμβόλια και τα 2, χαμός λέμε! Χοχοχο!

Δημητρούλα δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος. Όταν δεις ότι έχει γεμίσει το στήθος σου (και εφόσον δεν πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψεις σπίτι να θηλάσεις) τότε είναι η ώρα για να βγάλεις με το θήλαστρο. Το έχεις δοκιμάσει καθόλου το θήλαστρο; Τι κάνει η τοσοδούλα; Έχει μεγαλώσει, εεε;

marianthisa

marianthisa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
crazymommy έγραψε:Καλημέρα! Να έχετε ένα όμορφο σ/κ!!! Καθίστε να δω τι θυμάμαι κι εγώ!

Μαριάνθη το αντιαναγωγικό γάλα λογικά είναι πιο ελαφρύ. Το καλύτερο στην περίπτωσή σου θα ήταν ο θηλασμός, κρίμα που τον σταμάτησες (εννοώ και μέσα στη μέρα). Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα μωρού το πόσες ώρες θα κοιμάται συνεχόμενα.
σε ευχαριστω πολυ μεσα στην ημερα την θηλαζω 2 με τρεισ φορες αλλα ειτε τρωει ειτε οχι το ιδιο ειναι πειναει πολυ σε λιγα λεπτα.και ξανα απο την αρχη μπιμπερο και μεχρι να ρεφτει ξανα πειναει.

Maryanastasia

Maryanastasia
καλησπέρα !!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα σας ευχαριστώ για τις ευχές σας μάλλον θα είναι οκ ο μπαμπάς μου θα κάνει και άλλες εξετάσεις την Δευτέρα!

Δήμητρα εγώ επιστρέφω αρχές Φεβρουαρίου και εχθές μου φέρανε το θήλαστρο που νοίκιασα και ξεκίνησα. Δεν είναι και τόσο έυκολο η αλήθεια είναι και με την δουλειά παράλληλα δεν ξέρω πως θα αντέξω αλλά θα προσπαθήσω. !!!Πήρες θήλαστρο?? Εγώ πήρα της Μεντέλα το Σύμφονι και φαίνεται πως έιναι καλό με΄χρι στιγμής!

Μου φέρανε και πανες χθες chicco ειναι όντως πολύ οικονομικές

Αθανασία ελπίζω ο μικρός να είναι καλύτερα !!

εμένα η μικρή ακόμα 2ωρα κοιμάται κ θέλει συνέχεια αγκαλία! Ελπίζω να μην κοιμάται 2ωρα οταν πάω δουλειά γιατί με βλέπω με λεξοτανίλ!!!

Σας φιλώ

Maryanastasia

Maryanastasia
Αλίκη εμένα μου είπαν κάθε 3 ώρες με το θήλαστρο...

Δήμητρα αν θες ρωτη΄σε με ήρθαν εδώ και μου το δείξανε και ήρθε και μια φίλη μου μαια και μου είπε τα πάντα!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ είχα κάνει τράπεζα. Με το που έγινε ο μεγάλος μου 2 μηνών κάθε βράδυ έβγαζα λίγο κ κατάψυξη. Βέβαια δούλεψα μόνο 3,5 βδομάδες κ μετά κλείσαν τα σχολεία, μετά καλοκαίρι κ μέχρι να ξαναπάω για δουλειά ήταν ήδη 8 μηνών. Αφού στο τέλος πέταξα κιόλας γιατί φοβήθηκα να του το δώσω μετά από 3-4 μήνες.
Ο μπεμπούλης έκλαψε πολύ τελικά κ έχει υπνηλία αλλά μόνο αγκαλιά. Είναι 6300γρ και 62εκ (έβαλε 890γρ κ 4 εκ σε 4 βδομάδες. Ο μεγάλος καλύτερα φαίνεται, χωρίς πυρετό από χθες το απόγευμα αλλά έκανε ευκοίλια το μεσημέρι. Βέβαια με τόσο γάλα κ σχεδόν καθόλου φαγητό λογικό μου φαίνεται.
Ώρα για τα μπάνια τους.
Σας φιλώ Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 15 315810

demmy29

demmy29
Εμένα ρε κορίτσια η γιατρός μου μου είπε ότι αν βγει το γαλατάκι 12 ώρες στο ψυγείο κρατάει. Αυτό με την κατάψυξη μου είπε ότι όσο να πεις το χαλάει το γάλα και ότι καλύτερα να τραβάω πριν πάω για δουλειά και αν μπουκώνει το στήθος να τραβάω και στη δουλειά. Θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα πρόγραμμα να βολέψει. Αλλά το να αρμέγομαι στον χώρο εργασίας μου pale

Maryanastasia

Maryanastasia
ε?? έχω το φυλλάδιο από το Ελενα που λέει πως να κάνεις τράπεζα στην κατάψυξη. Π΄ρωτη φορά το ακούω πως χαλάει.
Εγώ δεν το ρισκάρω να τραβάω μπορεί να πω θα είμαι σπίτι στις 8 και να είμαι τελικά στις 23.00. Στο φυλλάδιο λεει πως τραβάς κάθε μέρα ώστε να αντικαθιστάς τα μπουκάλια που έχεις χρησιμοποιήσει.

επίσης λέει πως στο ψυγείο κρατάει 24 ώρες. Δεν γίνεται φυλλάδιο του ΕΛΕνα να λέει χαζομάρες.

Στην δουλειά δεν θα αντλώ δεν γίνεται!!

Ελπίζω να τα καταφέρεις πάντως!! Πότε πας δουλειά? εγώ κλάιω από τωρα!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια! Λοιπόν, Μαίρη σου είπαν κάθε 3 ώρες γιατί κανονικά κάθε 3 ώρες θα το τάιζες το μωρό. Το θέμα δεν είναι μόνο να μην ξεμείνεις από γάλα αλλά και να ξεμπουκώσει το στήθος, μην πάθετε και καμία μαστίτιδα, όπως και το να μη σου μειωθεί το γάλα φυσικά. Πρέπει να αντλείς περίπου τότε που θα θήλαζες αν υποθετικά είχες μαζί σου το μωρό, τόσο απλά.

Της μεντέλα θεωρούνται τα καλύτερα, σωστή επιλογή Μαίρη μου (αν και εγώ δεν έχω τέτοιο από βλακεία του συζύγου τότε στη Δανάη). Επίσης, το γάλα διατηρείται εντός ψυγείου για 24 ώρες και στον καταψύκτη για 6 μήνες περίπου. Αυτά σε κάποιο αξιόπιστο σάιτ τα είχα διαβάσει, αλλά δε θυμάμαι πού, γι' αυτό κάντε έναν κόπο να γκουγκλάρετε, θα βρείτε πολλές πληροφορίες επί τούτου. Τέλος, αν και το γάλα μπορεί να μην έχει χαλάσει, ενδέχεται το μωράκι σας να μην του αρέσει τελικά επειδή δεν είναι φρέσκο. Έχει συμβεί και αυτό. Αααα και το μητρικό γάλα φυλάσσεται σε πλαστικά μπουκαλάκια (ή σακούλες αποθήκευσης μητρικού γάλακτος που θα βρείτε στα καταστήματα) και μετά, αφού ξεπαγώσει το μεταφέρετε σε γυάλινο μπουκάλι για να το ζεστάνετε. Ανακινείτε καλά το μπουκάλι πριν ταίσετε το μωρό γιατί το μητρικό γάλα δεν είναι ομογενοποιημένο και θα το δείτε διαχωρισμένο, αλλού θα μαζευτεί το λίπος και αλλού το νερό, να το πω κάπως έτσι. Είναι πολλά που θα πρέπει να προσέξετε, αν τα βρω άλλη στιγμή θα σας τα στείλω, αλλά κάντε ένα κόπο να το ψάξετε κι εσείς!

Τζενάκι έκλαψε πολύ τελικά; Πάει, πέρασε ευτυχώς! Πωπω, κι εσένα έχει γίνει παίδαρος! Πάντως, απ' όσο θυμάμαι και από τη Δανάη, το πρώτο της εμβόλιο (2 μηνών) της είχε φέρει υπνηλία και είχε κοιμηθεί τον 1ο της 8ωρο ύπνο(!), κάτι που φυσικά δεν επαναλήφθηκε την επομένη δυστυχώς! Κανένα άλλο εμβόλιο δεν της είχε προκαλέσει την παραμικρή παρενέργεια...

Σας καληνυχτίζω...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

mamameli

Καλησπέρα σε όλες μπήκα να πω μια καληνύχτα..
Αλικακι με προλαβες κι εγω αυτο το site θα πρότεινα!
Τζένη μπεμπαρος ο μπεμπης σου..εγω έχω ένα αγχος το βάρος λόγω αλλεργίας..αλλα καλα πάμε..όχι σαν εσάς γύρω στα 5,5 πρέπει να είμαστε...
Τα πιο οικονομικά σακουλακια αποθήκευσης μητρικου είναι τα mother care .
Περίπου 8,5 ευρω τα 25.
Τα καλύτερα που εφαρμόζουν και στο θηλαστρο τα μεντελα αλλα 17-20 ευρω τα 20 νομίζω

πάω για νανι !
Φιλακια πολλα!

Maryanastasia

Maryanastasia
Αλικακι ευχαριστώ εμένα μου είπαν όχι σακουλάκια αλλά μόνο πλαστικα μπουκαλια!

επίσης εγω τωρα κ την ταιζω κ αντλώ καθε 3 ώρες πειραζει?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελοου γκερλς

πανικ εχθες....
η μια επισκεψη μετα την αλλη... και να φανταστειτε οτι οι περισοτεροι θα ερθουν αφου σαραντισουμε. με βλεπω αυπνη καμια βδομαδα.α δεν λεει, θα διαδωσω φημη οτι εχουμε ιωση να μην πλησιασει σχδεον κανεις χιχιχι-κακια ε αλλα εγω θελω να ξεκουραζομαι τα μεσημερια δεν την παλευω με τις επισκεψεις-οταν κρινω οτι εχουμε μπει σε προγραμμα εδω ειμαστε να μας δουνε ολοι.με νιωθετε μανουλες ε?! Laughing Laughing

αλικη δυστυχως μονο με αντιβιωση.και εγω στα ιδια χαλια ειμαι και θα παω ωρλ την τριτη μαλλον.
αληθεια δεν παλευεται το θεμα με το σιδερο. καθε μερα εχω Twisted Evil και αν το αφησω θα με παρει η μπαλα και δεν θα μαζευεται το πραγμα μετα.και εκει που σιδερωνα και μεχρι και τις καλτσες και τα ολα, αρχισαν οι περικοπες.κατι σαν τον παπακωνσταντινου νιωθω και εγω. περικοπες λογο χρονου χαχχα
πηγα σουπερ εχθες απογευμα. απαπαπα πολυκοσμια-με εχει πιασει και ενας φοβος με τις κολοιωσεις.ακουσα 2 γυναικες σε ενα διαδρομο που λεγανε οτι ηταν αρρωστες και δεν πηγα απο εκει. δεν πηρα καλε ζελε η γυναικα.που θα παει θα φυγει ο χειμωνας και θα το ξεπερασω και εγω.
σημερα θα παει η ιωαννα σε γενεθλια της φιλεναδας της σε παιδοτοπο. αλλο αγχος αυτο.... θα την κανω μπανιο ζεστο απι τοπου και θα βγαλω τα ρουχα της στο μπαλκονι. για να δουμε.....

μια κοπελα που εγραψε για το μωρο της που τρωει καθε 1,5 ωρα. καλη μου νομιζω οτι το μωρο σου πειναει. δωσε πιο πολυ γαλα.εμεις εχθες κλεισαμε τον 1 μηνα και ειμαστε στα 180 καθε 2,5ωρες-ο πειναλας μου-

τζενη με το καλο η κουμπαρια αγαπη μου.

κατι ηθελα να γραψω αλλα δεν .....

αλικη εννοειται οτι σε θελουμε καλε.
ζωη πες μερα αφιξης να φιξαρουμε ραντεβου.

καλη κυριακη να εχουμε ολες

Maryanastasia

Maryanastasia
εμένα αθανασια κάθε 2 τρώει κ λέει η παιδιατρος πως με τον θηλασμο μέχρι να σαραντίσει μπορεί να είναι και έτσι!! βαρος παιρνει κ πολυ μάλιστα αρα μου είπε υπομονή...τι να πω κ εγώ ότι λένε οι γιατροί!! καλημέρα!!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.
αθανασια αν δεν θελεις επισκεψεις απλα πες οτι λογω των ιωσεων δεν δεχεσαι επισκεψεις.εμενα με ρωτανε αν δεχομαι πριν τον σαραντισμο επισκεψεις και καποιοι που εχουν παιδια δεν θα τα φερουν μαζι τους.

σας ειχα πει προχτες γιαυτο που με εχει στενοχωρησει τις τελευταιες μερες.σας ειχα πει για ενα επισοδιο που ειχε η μαμα μου οταν ηταν στην αθηνα πριν γεννησω.ειχε πεσει απο τον καναπε την ωρα που κοιμοταν και την βρηκα να κανει σπασμους.φωναξα τον κουνιαδο μου(ο αντρας μου ηταν στην δουλεια) και ευτυχως να τον εχει ο θεος καλα καταφερε και της ανοιξε το στομα γυρισε την γλωσσα της και δεν ειχαμε αλλα.ειχαμε καλεσει ασθενοφορο αλλα οταν ηρθε το ασθενοφορο η μαμα μου δεν ηθελε να παει στο νοσοκομειο να της κανουν εξετασεις.μαλλον επειδη σε 2 μερες θα γεννουσα φοβηθηκε μηπως την κρατησουν.τελοςπαντων γεννησα καθησε 2 βδομαδες μαζι μου να με βοηθησει με το μωρο και εφυγε με τον αδερφο μου στο σπιτι της στην μακεδονια και πηγε να κανει εξετασεις να δει τι ηταν αυτο που επαθε.η μαγνητικη τελικα εδειξε οτι εχει ενα μικρο ογκιδιο στο κεφαλι και επειδη ειναι πρησμενο της εκανε επιληπτικη κριση εκεινη την ημερα.ο γιατρος εκρινε οτι πρεπει να βγει αυτο και την ερχομενη πεμπτη θα κανει χειρουργειο στην θεσσαλονικη στο διαβαλκανικο για να το βγαλει.δεν ξερουμε αν ειναι καλοηθες ή κακοηθες αλλα θα μαθουμε μετα την βιοψια.ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην ειναι κατι σοβαρο γιατι αυτη η γυναικα εχει τραβηξει πολλα.πριν 2 χρονια πεθανε ο μπαμπας μου που ηταν με εγκεφαλικο 2,5 χρονια στο κρεβατι.η ψυχολογια μου ειναι λιγο χαλια και δεν μπορω να ειμαι κοντα της στο χειρουργειο γιατι δεν μπορω να αφησω το μωρο τοσο μικρο στην πεθερα μου.ευτυχως ειναι τα αδερφια μου εκει και θα με ενημερωνουν.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες.

Μαρία μια χαρά βάρος έχει κ ο δικός σου. Είναι κοπιο μικρός από τον δικό μου. Κ μένα δεν μπήκε ακόμα σε πρόγραμμα. Εκεί που κρατάει 2-3 ώρες, είναι φορές που στη μιση μια ώρα ξαναθέλει. Στονμμεγάλο θυμάμαι στρωσαμε στο τρίμηνο.
Αλίκη κ ο μικρός μου κοιμήθηκε οκτάωρο αλλά μάλλον είναι από το εμβόλιο. Κ γω έλιωσα . Απτις 12 περίπου ξύπνησα 6μιση θηλασα έβαλα πλυντήριο κ πηγα να σιαξω τον μεγάλο που κοιμόταν πάνω από το πάπλωμα κ έμεινα εκεί μέχρι που σηκωθηκαμε στις 9μιση.
Τώρα είμαστε οικογενειακώς κρεβατοκάμαρα κ αεριζω το υπόλοιπο σπίτι.
Πάντως μου φυγε ένα βάρος με την κουμπαρια. Κ είναι κ φίλη κ την αγαπάω.
Παω να κάνω γάλα στον μεγάλο.
Φιλάκια

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη μου εύχομαι να παν όλα καλά κ να μην είναι κάτι σοβαρό.

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες... Να έχετε 1 όμορφη Κυριακή ...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα από την ηλιόλουστη,με δόντια δυτική Θεσσ Very Happy Τζένη,φτού σκόρδα ο μπέμπαρος Smile Ειρήνη μου,έυχομαι να πάνε όλα καλά με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για την μητέρα σου,κ καλή ανάρρωση να έχει.Μαίρη,Αλίκη,κ εγλω γνωρίζω πως 24ώρες κρατά στην συντήρηση ψυγείου το γάλα κ ως 6 μήνες στην κατάψυξη..βέβαια εξαρτάται κ το ψυγείο κ την απόδοση αυτού,οι συνθήκες που αναφέρει είναι οι ιδανικές.Έτυχε όντως η δικιά μου η μουρίτσα να μην θέλει γάλα που αποθήκευσα στο ψυγείο..εμείς σε 4 μέρες έχουμε παιδίατρο-εμβόλιο,να δούμε πόσο πήγαμε,νιώθω πως βάρυνε καλά αν κρίνω από τα χέρια μου κ τα μαγουλάκια της Very Happy Κάθε μέρα μου κάνει κ νεα σκερτσα,μέχρι κ fake βηχαλάκι για να την πάρω αγκαλιά από το ρηλάξ.. Very Happy άτιμες γυναίκες,σχολιάζανε ο άντρας κ ο πατέρας μου (αλλιώς το πανε,απο π .. Wink )Για ώρες ύπνου,ακόμη κ τώρα που θα γίνει 3 μηνών τυχαίνει να ζητά στήθος στο 2 ώρο ι να κοιμάται 4μιση ώρες το πολύ κ μετά μαμ..σχεδόν κόψαμε κ το ξένο κ είμαστε αποκλειστικά με το δικό μου...κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη..τράπεζα δεν βιάζομαι να κάνω,μια κ δεν πρόκειται να δουλέψω πριν χρονίσει το μωρό κ βάλε..ένα από τα ελάχιστα καλά που δίνει το σημόσιο στην μητέρα.Φιλιά από εμάς και καλή Κυριακή Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 15 417472

evi86

evi86
Καλησπερα!!Τι κανετε μανουλες;Εμενα ο μπεμπης μου εκανε ενα δωρο.Εριξε ενα 6ωρο υπνο το βραδυ και το ευχαριστηθηκαμε και οι τρεις.Εμμ τι δυο μηνων γιναμε,μεγαλωσαμε τωρα.Το πρωι γελουσε κανενα μισαωρο σερι.Επαιζε με τον μπαμπακα και απ'οτι φαινεται περναει καλα μαζι του.Αυριο παμε για το εμβολιο μας και περιμενω να δω αν θα κλαψει,αν ανεβασει πυρετο,καμια υπνηλια..Δεν διαβασα τα νεα σας ειναι και πολλα,τωρα λεω να αρχισω...

demmy29

demmy29
Ειρήνη περαστικά στη μανούλα σου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Θετική σκέψη!
Μαίρη, δεν το διατύπωσα καλά. Δεν εννοούσε ότι χαλάει και δεν κάνει να το πιεί. Εννοούσε ότι τα συστατικά του αλλοιώνονται και δεν είναι το ίδιο θρεπτικό με το φρέσκο και γι' αυτό μου είπε πριν φύγω για δουλειά να τραβάω και μόλις γυρίσω να θηλάζω. Επίσης μου είπε να φτιάξω ένα ανθρώπινο πρόγραμμα... Αυτό είναι το δύσκολο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις