326 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Παρ Ιαν 11, 2013 4:16 am
Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη εμένα μου είχε έρθει περίοδος στους 2-3 μήνες κ ας θηλασα αποκλειστικά ένα χρόνο .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαρκελλα περαστικα σου.εψαξα και στο ιντερνετ.πρεπει να ειναι το συνδρομοτου καρπιαιου σωληνα.το παθαινουν πολλες γυναικες στην εγκυμοσυνη και μπορει να συνεχιστει και μετα.μαλλον θα ψαξω νευρολογο να βρωmarkella_p έγραψε:Καλησπερα. Ευτυχως η Ευη μου, παρα τα προγνωστικα, δεν αρρωστησε τελικα. Πηγε σχολειο κανονικα. Ξεκινησαν και τη δανειστικη βιβλιοθηκη απο σημερα. Το πρωτο βιβλιο που διαλεξε ειναι "Η Νικη το τζιτζικι" χοχοχοχο
Εγω ξυπνησα στις 7 με πυρετο 38.2 και λεω που θα φτασει μεχρι το βραδυ? Αλλα ευτυχως. ετοιμασα τη μικρη για το σχολειο, μαζεψα λιγακι, αερισα τα δωματια και κατα τις 10 ξαπλωσα και ξυπνησα πριν καμμια ωρα. Τον μικρο τον ανελαβε ο μπαμπας. Ξεκουραστηκα, μου επεσε και ο πυρετος, αλλα εχω ακομα αυτον τον φοβερο πονοκεφαλο και το μπουκωμα.
Το μπανακι μας αρεσει και μας πολυ. Στην αρχη καναμε στο νιπτηρα, αλλα μονο καμμια βδομαδα γιατι μετα δεν χωρουσαμε. Τωρα κανουμε στη μπανιεριτσα μας αλλα βαζουμε μεσα ενα αλλο πραγματακι πετσετε με ανακλιση που πηραμε απο το μαιευτηριο και μας βολευει πολυ.
Ρε παιδια, πολυ σοβαρος θα μου βγει μαλλον αυτος. Ακομα δεν εχει σκασει γελακι η εστω χαμογελακι. Μονο κατι ασυναισθητα στον υπνο του.
Ειρηνη, πολυ πιθανο να ειναι απο τον αυχενα, να το δεις παντως.
Αλικη, πονηρος ο μπαμπας, πονηρο και το γατι. Η Δαναη ολα τα λεφτα. Ετσι και η δικια μου, κοιμαται οπου βρει. Και ορθια αμα λαχει. Απο τοτε που αρχισε να μπουσουλαει κοιμοταν οπου να 'ναι.
markella_p έγραψε:Αλικη, μην αγχωνεσαι. Ο πονοκεφαλος στανταρ μπορει να συνδεεται με το κρυολογημα. Και γω υποφερω. Εξαλλου, σιγα μην σου ερθει περιοδος εσενα τοσο νωρις με τον θηλασμο.
marianthisa έγραψε:γεια σας χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολεσ σας...το μωρακι μου σημερα γινεται 1 μηνος περισσοτερο πινει ξενο γαλα αλλα δεν χορταινει με τιποτα καθε 1,30 ωρα ξυπναει.αρχικα ετρωγε 60 gr απο φρισολακ Α/C τοτε ξυπνουσε καθε 20 λεπτα τωρα μασ αλλαξαν το γαλα humana τρωει 110gr και ξυπναει καθε 1,30 ωρα.μηπως το γαλα ειδικησ διατροφης ειναι πιο ελαφρυ?γι'αυτο?και το βραδυ που μονο την θηλαζω ξυπναει ανα 3 ωρες μπορει και 4 ωρες,εχω εξαντληθει μεχρι που να ρεφτει ξανα πειναει.αν μπορειτε θα ηθελα τα φωτα σας !ευχαριστω
βαροσ:4.500 kg
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης