Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη εμένα μου είχε έρθει περίοδος στους 2-3 μήνες κ ας θηλασα αποκλειστικά ένα χρόνο .

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα. Ευτυχως η Ευη μου, παρα τα προγνωστικα, δεν αρρωστησε τελικα. Πηγε σχολειο κανονικα. Ξεκινησαν και τη δανειστικη βιβλιοθηκη απο σημερα. Το πρωτο βιβλιο που διαλεξε ειναι "Η Νικη το τζιτζικι" χοχοχοχο
Εγω ξυπνησα στις 7 με πυρετο 38.2 και λεω που θα φτασει μεχρι το βραδυ? Αλλα ευτυχως. ετοιμασα τη μικρη για το σχολειο, μαζεψα λιγακι, αερισα τα δωματια και κατα τις 10 ξαπλωσα και ξυπνησα πριν καμμια ωρα. Τον μικρο τον ανελαβε ο μπαμπας. Ξεκουραστηκα, μου επεσε και ο πυρετος, αλλα εχω ακομα αυτον τον φοβερο πονοκεφαλο και το μπουκωμα.
Το μπανακι μας αρεσει και μας πολυ. Στην αρχη καναμε στο νιπτηρα, αλλα μονο καμμια βδομαδα γιατι μετα δεν χωρουσαμε. Τωρα κανουμε στη μπανιεριτσα μας αλλα βαζουμε μεσα ενα αλλο πραγματακι πετσετε με ανακλιση που πηραμε απο το μαιευτηριο και μας βολευει πολυ.
Ρε παιδια, πολυ σοβαρος θα μου βγει μαλλον αυτος. Ακομα δεν εχει σκασει γελακι η εστω χαμογελακι. Μονο κατι ασυναισθητα στον υπνο του.
Ειρηνη, πολυ πιθανο να ειναι απο τον αυχενα, να το δεις παντως.
Αλικη, πονηρος ο μπαμπας, πονηρο και το γατι. Η Δαναη ολα τα λεφτα. Ετσι και η δικια μου, κοιμαται οπου βρει. Και ορθια αμα λαχει. Απο τοτε που αρχισε να μπουσουλαει κοιμοταν οπου να 'ναι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα εμενα μου ηρθε περιοδος με το που σαραντησα. Αλικηηηηηηηηηηηηηηηη πες αλευριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
χοχοχοχο λες να πας για τριτο στα καπακια? εγω παντως ουτε να το διανοηθω. γερασα, τα σαραντα πιανω οπου να 'ναι. εσυ ομως εισαι μικρουλα ακομα. χοχοχο

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπεραα!Τι κανετε;Ουφφ με αφησε ο μικρος να κοιμηθω μεχρι τις 6μιση και μετα μεχρι τις 8 που κοιμηθηκε δεν εβλεπα μπροστα μου.Τα ματια δεν ανοιγαν με τιποτα.Τον ειχα και μια ωρα στην αγκαλια μου για να φαει και νομιζα πως θα μου πεσει.Πολυ ατονια και ζαλαδα σημερα.Δεν εκανα τιποτα αλλο περαν του φαγητου και την εβγαλα ξαπλα με τηλεοραση.Ο μικρος ξυπνησε κατα τις 12,καναμε βολτιτσα εξω στο μπαλκονι(μιας και ο καιρος ειναι μαλακος) και τον εχω στο ρηλαξ τωρα και τον κουναω για να κοιμηθει.Θα ερθουν οι γονεις μου το απογευμα και σκεφτηκα να κανω κανενα γλυκο αλλα τι;Πρεπει να μαζεψω και λιγο,το σαλονι τουλαχιστον.Ααα ζυγιστηκα κιολας και τα κιλα που εχασα απο την γεννα τα ξαναβαζω σιγα σιγα.Ειχα φτασει 55 και τωρα ειμαι 60.Προσοχη απο εδω και περασα...

maria1984

maria1984
Εμένα πάντως μου είχε πει τότε που είχα παει μην νομίζεις ότι επειδή θυλαζεις δεν μένεις έγκυος ... Κ μετα μου είπε να προσεξω ειδικά τους 3-4 πρώτους μήνες κ το επισήμανε κ του άντρα μου ...

maria1984

maria1984
Εμένα κορίτσια παρόλο που δεν θυλαζω τώρα κ 15 μέρες περίοδος δεν μου εχει έρθει ακόμα ... Καλα είχα θέμα κ απο πριν με πολυκυστικες ωοθηκες κ είχα σχεδόν κάθε 50 μέρες αλλα πίστευα τώρα που γέννησα ότι θα είχε αλλάξει αυτο ... Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ γιατι μπορει να κάνει κ 4 μήνες να μου έρθει ...

eirini2

markella_p έγραψε:Καλησπερα. Ευτυχως η Ευη μου, παρα τα προγνωστικα, δεν αρρωστησε τελικα. Πηγε σχολειο κανονικα. Ξεκινησαν και τη δανειστικη βιβλιοθηκη απο σημερα. Το πρωτο βιβλιο που διαλεξε ειναι "Η Νικη το τζιτζικι" χοχοχοχο
Εγω ξυπνησα στις 7 με πυρετο 38.2 και λεω που θα φτασει μεχρι το βραδυ? Αλλα ευτυχως. ετοιμασα τη μικρη για το σχολειο, μαζεψα λιγακι, αερισα τα δωματια και κατα τις 10 ξαπλωσα και ξυπνησα πριν καμμια ωρα. Τον μικρο τον ανελαβε ο μπαμπας. Ξεκουραστηκα, μου επεσε και ο πυρετος, αλλα εχω ακομα αυτον τον φοβερο πονοκεφαλο και το μπουκωμα.
Το μπανακι μας αρεσει και μας πολυ. Στην αρχη καναμε στο νιπτηρα, αλλα μονο καμμια βδομαδα γιατι μετα δεν χωρουσαμε. Τωρα κανουμε στη μπανιεριτσα μας αλλα βαζουμε μεσα ενα αλλο πραγματακι πετσετε με ανακλιση που πηραμε απο το μαιευτηριο και μας βολευει πολυ.
Ρε παιδια, πολυ σοβαρος θα μου βγει μαλλον αυτος. Ακομα δεν εχει σκασει γελακι η εστω χαμογελακι. Μονο κατι ασυναισθητα στον υπνο του.
Ειρηνη, πολυ πιθανο να ειναι απο τον αυχενα, να το δεις παντως.
Αλικη, πονηρος ο μπαμπας, πονηρο και το γατι. Η Δαναη ολα τα λεφτα. Ετσι και η δικια μου, κοιμαται οπου βρει. Και ορθια αμα λαχει. Απο τοτε που αρχισε να μπουσουλαει κοιμοταν οπου να 'ναι.
μαρκελλα περαστικα σου.εψαξα και στο ιντερνετ.πρεπει να ειναι το συνδρομοτου καρπιαιου σωληνα.το παθαινουν πολλες γυναικες στην εγκυμοσυνη και μπορει να συνεχιστει και μετα.μαλλον θα ψαξω νευρολογο να βρω

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια πείτε μου τέτοια, μπράβο σας!!! Τώρα αγχωθηκα! Και ξέρετε γιατί; Γιατί σήμερα είναι η 3η μέρα που έχω αυτό το φοβερό πονοκέφαλο. Και τώρα έκανα το συνειρμό ότι 1-2 μέρες αφού είχε γίνει η πράξη στη Δανάη είχα για πρώτη φορά πονοκέφαλο για 1 εβδομάδα. Την επόμενη εβδομάδα είχα υπνηλία και μετά η καθυστέρηση! Ωραία το πάμε.. Ξέρω ότι μπορεί να μείνεις έγκυος ενώ θηλάζεις αλλά απαραίτητη προυπόθεση είναι να κανείς ωορρηξία και να είναι να σου έρθει περίοδος σύντομα. Εγώ βασίζομαι στο ότι η περίοδος θα αργήσει όπως και την 1η φορά, άρα και η ωορρηξία. Επίσης ήμουν άρρωστη τόσες μέρες και συνδέω τον πονοκέφαλο με αυτό! Αν μας τη σκάσει 3ο νινάκι δεν είναι ότι δε θα το θέλαμε, αλλά σίγουρα όχι τόσο νωρίς και θα έχουμε θέμα με τα οικονομικά (και τη δουλειά μου που έχουν βαρεθεί να με βλέπουν να γεννάω από τότε που πήγα!

Μαρκέλλα μπράβο που τη γλίτωσε η Εύη! Και ξέρω ποιο μπανάκι λέτε, μας το είχαν προωθήσει και σε μας στο μητέρα αλλά είχαμε ήδη και μας είχε βολέψει το μπανάκι της fisher-price με το διχτάκι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικη, μην αγχωνεσαι. Ο πονοκεφαλος στανταρ μπορει να συνδεεται με το κρυολογημα. Και γω υποφερω. Εξαλλου, σιγα μην σου ερθει περιοδος εσενα τοσο νωρις με τον θηλασμο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Αλικη, μην αγχωνεσαι. Ο πονοκεφαλος στανταρ μπορει να συνδεεται με το κρυολογημα. Και γω υποφερω. Εξαλλου, σιγα μην σου ερθει περιοδος εσενα τοσο νωρις με τον θηλασμο.

Αχ ας το ελπίσουμε!!! Ο,τι αγχωθηκα αγχωθηκα βέβαια. Ίσως κάνω και κάνα τηλεφωνάκι στο γιατρό βέβαια, άραγε θα θυμάται μετά από 1 εβδομάδα να μου επιβεβαιώσει αυτό που είχε δει;

Είναι όντως γυναίκες που θηλάζουν αποκλειστικά και παρόλα αυτά τους έρχεται νωρίς περίοδος. Αλλά σκέφτηκα ότι σε μένα θα γίνει ο,τι έγινε και την 1η φορά! Μακάρι να μην την πάτησα!

demmy29

demmy29
Μπήκα να διαβάσω και πέρασε η ώρα και ξύπνησε η μικρή και τώρα τι θα γράψω οεο? Περαστικά Μαρκελλίτσα μου! Μαράκι της Μελίνας υπομονή... Σε σκέφτομαι σαν ήρωα. Εγώ θα τα είχα παρατήσει! Αλίκη, τι θεά η Δανάη; Μα στο πάτωμα; Να έχει και τακτ να μη σας ξυπνήσει; Απίστευτη! Αθανασία μου βουρ για ποτάκι και ένα σφηνάκι για μένα παρακαλώ! Εύη χαλβετ, ε; Γέλασα πολύ! Εμείς Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 14 215994 !!!! Εννοείται μένεις πιο εύκολα έγκυος γιατι είναι ακατάστατη η περίοδος και οι γόνιμες δεν υπολογίζονται!Πάωωωωωωωωωωωωω...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπες μου και εμενα μου λειψατε πολυυυυυ αχχ θα ξανα βρω το ρυθμο μου συντομα!!!
σημερα πηγα στο γιατρο μου ολα καλα η τομη τελεια και ολα τα αλλα στην θεση τους και σεχ..ελευθερααααααααααααααα με προσοχη πολυ βεβαια χαχα τι εχει να γινει ...
εμας η μπεμπα μεγαλωνει πωωπωπωπω δεν το πιστευω ποσο γρηγορα το μπανιο μας αρεσει τρελαααααααααααα οταν την βγαζουμε κλαειι και μελανιαζει κιολας χαχαχα εμας γελαει πια πιο πολυ και ξεκαρδιζετε κιολας πεθαινω και τα αλλα ειναι πολυ καλη ενταξει εχουμε τα πονακια μας που κ που αλλα τα βγαζουμε περα...τον αλλο μηνα θα κανουμε και εμεις το πρωτο μας εμβολιο αχχχ τι θα κανω εκει ..??θα δουμε!!!!
η μπεμπα μας θα κανει και το πρωτο τις ταξιδι την αλλη βδομαδα!!!! αθηναιες ανεβαινω για 2 μερες και μετα βουρρρρρρρρ για Θεσσαλονικη πατρια εδαφη να γνωρισει πολιτισμο το παιδι μου καλε!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Maryanastasia

Maryanastasia
Χαιρετώ.

Ολα τα διάβασα τίποτα δεν θυμάμαι μόνο το πόδι της Δανάης χαχαχαχαχα!!!

Εμείς δεν κοιμόμαστε πάνω από ώρα πάντως...

Πέρασα και μία τρομάρα με τον μπαμπά μου (υγεία) αλλά από οτι φαίνεται τελικά όλα θα πάνε καλά. Με την τρομάρα και μόνο έκλαιγα επί 2 μέρες χωρίς σταματημό τι θα κάνω αν πάθει κάτι δεν ξέρω...

Και εμένα τρελαίνεται για το μπάνιο και προς στιγμήν την βάζω στο νιπ΄τηρα!!

ΦΙΛΙΑ

evi86

evi86
Χελόου
Κοριτσαρες μου τι κανετε;Εμενα εφυγαν οι δικοι μου τις 9μιση και εκανα μπανιο τον μικρο.Εμενα καθεται και το απολαμβανει κιολας.Κοιμηθηκε τωρα οποτε θα την γαλουμε καλα την νυχτα.Συνεχιζονατι οι ζαλαδες μου μαμωτι.Οταν εφτιαχνα καφεδες το απογευμα ημουν ετοιμη να πεσω κατω αλλα με στηριξε ο αντρας μου,ο βραχος.Προσοχη κοπελιες με το σεξ μην το παρακανουμε.Νομιζω πως καμια δεν θα ηθελε τοσο γρηγορα κι αλλο μωρακι.Εμεις και τι δεν κανουμε για να το αποφυγουμε.

maria1984

maria1984
Πιστεύω Μαιρουλα να μην έπαθε κάτι σοβαρό ο μπαμπάς σου... Οπως κ να εχει περαστικά του κ εσυ να είσαι ήρεμη γιατι η μπεμπα το καταλαβαίνει οταν δεν ειναι καλα η μαμα της... Καλα για το μπάνιο τρελαινεται κ εμένα ... Την ηρεμει απίστευτα κ κοιμάται σχεδόν αμέσως ...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πρωτοθυμηθω???? για παμε

μαρκελα περαστικουλια κοριτσακι.ασε ρε που γερασες στα 40.παλι κοπλιμεντα θες, ξερω εγω. αφου μαρη δεν σε φαινεται, μην κλαιγεσαι.μια χαρα περνας και για 30ρα.

αλικη θεα η δαναη.σπανιως να ερθει περιοδος τοοοοσο νωρις με θηλασμο.χαλαρωσε αλλα ε προσεξτε και λιγο

ζωουλα τηλ ποια μερα αριβαρεις να ερθετε για καφεδακι να γνωρισουμε την μπεμπα-γυναικα μας. διαθετω μικρο σαλονι αλλα πολυ αγαπη για ολες μας.

ρε συ μελιμαρια και το κρεας??? μπραβο σου κοριτσι που εχεις τετοια υπομονη και επιμονη. και εγω -καποια το εγραψε,δεν θυμαμαι ποια-θα τα ειχα παρατησει. θεα η μαρια μαμα.κουκλος ο υιος

τζενη,ειρηνη, δημητρουλα, μαριλου φιλακια

ποια εχει θεμα με τα χερακια της-παααα΄λι ξεχασα-περαστικα....

μαιρη γιατι σου ξυπναει καθε μια ωρα? μηπως κρυωνει, ζεσταινεται? κολικοι οοοολη μερα δεν νομιζω.ε?

καλυτερα ο μπεμπης σημερα. τελικα μιλησα με τον γιατρο το πρωι.ειναι περιοδος. και ειναι με πολυ πολυ αιμα λογο συμφυσεων απο την πρωτη καισαρικη. την κυριακη θα με δει κιολας-τι θα δει με τοοοοσο αιμα δεν ξερω ντρεπομαι και λιγο αλλα...-παιρνω μιτροταν καθε 8ωρες. δεν παλευεται χωρις ντεπον μαζι.
αυταααααααααααααα

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη μην κανεις κακες σκεψεις κοριτσι. τελος καλα ολα καλα. και να θυμασαι οτι ολα γινονται για ενα λογο. ισως για να μας ταρακουναν και να εκτιμουμε τους ανθρωπους που αγαπαμε.

μαρια φιλια σε ξεχασα σορυ μαναρι

μπανακι? μμμμ πολυυυυυυυυυυ κλαμα λεμε.δεν το θελει καθολου. μονο στο χερι θελει, αλλα βαρυνε και μακρυνε.

mamameli

Κορίτσια καλησπέρα!
Καταρχήν να ευχαριστήσω για την συμπαράσταση και όλα τα καλα λογακια που είπατε για τον μπεμπούλη!
Έχω τρεις μέρες να δω κόκκινη βλενιτσα κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι...στην συγκεκριμένη πάθηση το καλύτερο είναι ο θηλασμος!Βοηθάει τα παιδια να το ξεπεράσουν γρηγοροτερα και είναι πλέον ιατρική οδηγία..
Με το τεχνητό γαλα οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι και 300 ευρω τα γάλατα το μήνα!νομίζω δεν έχω επιλογή!

Αλικακι δεν νομίζω να την πατησες έτσι βρε παιδι μου...γέλασα πολυ με τη Δαναη...εμένα η μικρη μου κοιμάται δύσκολα στο κρεβάτι όχι στο πάτωμα!Λες να μου μοιάζει το μωρο!Μου μοιάζουν και τα δυο αλλα στα ματια διαφέρουν!τα δικα μου τα έχει η Μελίνα και ο μπεμπης του μπαμπα του!

Μαιρουλα περαστικά στον μπαμπα σου!
ΠεραστικαΜαρκελλα !ευτυχώς τη γλίτωσε η μικρη!
Τζένη και σε σένα περαστικά!
Ευουλα υπερκοπωση μου μυριζει!

Ζωη μετα σε περιμένουμε εμείς οι Θεσσαλονικιες!χωρίς
πλάκα ευκαιρία να βρεθούμε!

Την προηγούμενη φορα η περίοδος μου ήρθε 5,5 μηνών μόλις εκοψα δυο θηλασμους για να γυρίσω στη δουλεια!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy
αποψε αντι να ξυπναει καθε 2 ωρες, ξυπνησε καθε 3,5 ωρες Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 14 215994
αχ μακαρι να φτιαξει λιγο το βραδυνο του....
κοιμηθηκαμε με την ιωαννιτσα αποψε. τι ωραια που ηταν...θα τον εξορισω σε μονιμη βαση τον ταριφακο μου φαινεται Laughing Laughing
παω για σιδερωμα παααααλι..... αμαν πια αυτος ο μπελας....
θα φτιαξω και ενα σπανακορυζο λεω. φιλακια!

marianthisa

marianthisa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολεσ σας...το μωρακι μου σημερα γινεται 1 μηνος περισσοτερο πινει ξενο γαλα αλλα δεν χορταινει με τιποτα καθε 1,30 ωρα ξυπναει.αρχικα ετρωγε 60 gr απο φρισολακ Α/C τοτε ξυπνουσε καθε 20 λεπτα τωρα μασ αλλαξαν το γαλα humana τρωει 110gr και ξυπναει καθε 1,30 ωρα.μηπως το γαλα ειδικησ διατροφης ειναι πιο ελαφρυ?γι'αυτο?και το βραδυ που μονο την θηλαζω ξυπναει ανα 3 ωρες μπορει και 4 ωρες,εχω εξαντληθει μεχρι που να ρεφτει ξανα πειναει.αν μπορειτε θα ηθελα τα φωτα σας Very Happy !ευχαριστω
βαροσ:4.500 kg

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες... Αθανασία όσο μεγαλώνει σίγουρα θα κοιμάται περισσότερες ώρες κι εμένα μόλις πήγε 1 μηνου άρχισε να κοιμάται μαζεμενες 5 ώρες .

maria1984

maria1984
marianthisa έγραψε:γεια σας χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολεσ σας...το μωρακι μου σημερα γινεται 1 μηνος περισσοτερο πινει ξενο γαλα αλλα δεν χορταινει με τιποτα καθε 1,30 ωρα ξυπναει.αρχικα ετρωγε 60 gr απο φρισολακ Α/C τοτε ξυπνουσε καθε 20 λεπτα τωρα μασ αλλαξαν το γαλα humana τρωει 110gr και ξυπναει καθε 1,30 ωρα.μηπως το γαλα ειδικησ διατροφης ειναι πιο ελαφρυ?γι'αυτο?και το βραδυ που μονο την θηλαζω ξυπναει ανα 3 ωρες μπορει και 4 ωρες,εχω εξαντληθει μεχρι που να ρεφτει ξανα πειναει.αν μπορειτε θα ηθελα τα φωτα σας Very Happy !ευχαριστω
βαροσ:4.500 kg

Καλημέρα , γιατι της δίνεις γάλα ειδικής διατροφής ;;;

marianthisa

marianthisa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γιατι με το κανονικο κανει εμετο(το βγαζει ολο ομως) καιτο μωρο ειναι πολυ βαρη μετα.

maria1984

maria1984
Πάντως την νύχτα καλα ειναι που ξυπνάει κάθε 3-4 ώρες , εμένα ξυπνουσε κάθε 1-2 ώρες κ τώρα που ειναι 2 μηνών κάθε 4-5... Ο παιδιατρος θα σου πει καλύτερα που ξέρει κ το βάρος του μωρου κ όλα ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα από βροχερη θεσνικη.

Πάλι δεν πολυθυμαμαι τι ήθελα να γράψω κ σχολιάσω.
Μαίρη περαστικά στο μπαμπά σου. Εμείς οι κόρες είμαστε συνήθως πιο ευαίσθητες με τους μπαμπάδες μας.
Ο αντρουλης μου πολλά νεύρα λέμε. Στάνταρ από την αμαμια. Μιάμιση φορά καταφέραμε να ... Τώρα που είμαι κ ψιλοαρρωστη δεν υπάρχει περίπτωση. Το βλέπω όμως συχνά σε όνειρο κ το φχαριστιεμαι κιόλας ;-)
Καλημέρα σε όλες Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 14 415870

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις