Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!

Εμείς ξυπνησαμε,έχει ήλιο και μάλλον θα βγούμε βόλτα αργότερα στη γειτονιά!
Κάναμε την πρωινη μας κουρα ομορφιάς του έβαλα χακί μπλουζάκι και του τραγουδούσα φανταρακι φανταρακι χι χι!
Τι να κάνουμε τα κοριτσιστικα ήταν πιο χαριτωμένα είχαμε μεγαλύτερο ρεπερτόριο!

Τζένη ο φαρμακοποιός μου είχε πει ότι αν βουτηξεις στη θαλασσα μετράς πόσο μπαίνει στη μύτη; δεν είναι το ίδιο ακριβώς αλλα δεν παθαίνει τίποτα με λίγο παραπάνω!
Εμείς τρεις φορές τη μέρα βάζουμε!Αλλα αν ρουφας με οτρισαλιν 2-3 φορές μόνο!ο δικός μου βηχει για να καθαρίσει απο τις βλεννες μόνο μόλις ξυπνάει που έχει γεμίσει ο λαιμος και ο οισοφαγος του!Μετα είναι καλα..κανένα ρουθουνισμα που και που!

Αθανασία μπράβο που κοιμηθηκατε λιγάκι!

Μαίρη ωραία περάσατε ε;

Φιλακια σε όλες!

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημέρα Μαρία!!

ε κατάφερα να καθίσω τουλάχιστον την είχαν οι γονείς μου αγκαλιά για αλλαγή!

είδε ήλιο κ πήρε αέρα τουάχιστον!! αυτην την εβδομάδα λέω να την παω από την πέμπτη απλά αφηνουμε τον μπαμπά μας μόνο του!!!

εγώ το πρωί της φορεσα κ κορδέλα αν κ μεχρι τον φουρνο θα πάμε σημερα!!!

mamameli

Αχ τι ωραία !έκανε και στις δυο καλο!
Ε οι καημενοι οι μπαμπαδες μένουν μόνοι καμία φορα!

654Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 27 Empty καλημερες Κυρ Ιαν 20, 2013 11:50 pm

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα και περαστικα στους αρρωστουληδες. Ρε παιδια εχω μια απορια με τον υπνο των βρεφων κατα τη διαρκεια της ημερας. Η δικια μου απο τις 10:00 μεχρι και τις 18:00-19:00 κοιμαται το πολυ 2-3 ωρες και ειναι μολις 1 μηνα. Ειναι φυσιολογικο? Τα δικα σας ποσο κοιμουνται? Ολο στο ρηλαξ ειμαστε αγκαλιτσα φαι γκρινια παλι ρηλαξ...

mamameli

Καλημέρα Μαρία!
Νομίζω είναι στο παιδι..όπως όλοι οι άνθρωποι έχει υπναραδες και άλλους που κοιμούνται μόνο το ελάχιστο!
Απο τις 7 εώς τις 10 όμως φαντάζομαι κοιμάται περισσότερο !Ίσως της φτάνει!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις μια χαρα.η μαμα μου σηκωνεται και περπαταει και μαλλον την τεταρτη θα βγει.σημερα θα της κανουν μια αξονικη.

αθανασια που θα πας?απο που περιμενει απαντηση για δουλεια ο αντρας σου?μακαρι να πανε ολα καλα να φυγετε απο το τρελοκομειο

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamameli ευχαριστω, απλα για να ξερω αν φυσιολογικο ρωτησα μιας κι οπως εχω ξαναγραψει Wink δεν εχω ιδεα απο μωρα και μου φαινεται πως ολα ειναι βουνο.
eirini2 περαστικα στη μητερα σου!

demmy29

demmy29
Καλημέρα κι από μας! Φυσικά έχουμε ακόμα σύγκαμα Αθανασία μου, αφού η διάρροια δεν έχει σταματήσει (ούτε η αντιβίωση)!!! Ααααααααααααχχχ τι τραβάμε η μανάδες! Βαρβάρα επιπεφυκίτιδα είχε πάθει κι η δικιά μου! Tobrex παίρνει; Δεν είναι τίποτα αυτό!Κι εγώ είχα αγχωθεί, αλλά ήρθε η ωτίτιδα και τα είδα όλα! Μασάζ στον δακρυγόνο σωλήνα να κάνετε. Απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω ανάμεσα στη μυτούλα και το ματάκι! Ειρηνάκι η μαμά σου δε μασάει!!! Περαστικά της! Ρούλα κι εμείς 3 φορές τη μέρα ορούλη! Το είπε κι ο γιατρός. Με ένα απλό μπούκωμα ξεκινάνε όλα. Πολλές φορές με τον ορούλη τα προλαβαίνουμε... Wink Φιλιά σε όλες Αλικάκι,Μαμαμελινάκι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 27 417472
Αυτή η Ζωούλα που χάθηκε;;; Η REINE;

demmy29

demmy29
μαμακα μου έγραψε:γεια σας μανουλες και μωρακια
σημερα την κοπανησα νωρις νωρις.πηγαμε στην μαμα μου μετα την εκλησια. η ιωαναν πηγε στην αδελφη μου-ας χαρει και η θεια λιγοτο ανηψι της- η μαμα μου μαγειρεψε και μετα ανελαβε τον εγγονουλη της-μαλλον την εκανε οοοοτι ηθελε αυτος- και εγω με τον ταριφακο λιωωωωωωωωωωωωσαμε στον υπνο. θεικο ηταν....

καντε προσευχες και ταμματα μαζι μου. περιμενω απαντηση μεσα στην εβδομαδα να φυγει ο ταριφακος για δουλεια και αν ολα ειναι οκ ακολουθουμε ιο υπολοιποι.

ασιτια λεει το μωρακι. ας γινει καλα το μωρακι μονο.
το αλλο σας το ειπα?! η ιωαννα θελει να κανει μπανιο καθε βραδυ μετα τονμπεμπη. και οχι παρακαλω απλο ντουζακι να τελειωνω.κομπλε μπανιο και μαλλια.σημερα της ειπα οτι θα πεσουν τα μαλλια της και εκλαιγε...κριμα μωρε τι χαζη που ειμαι καμι φορα-πολλες μεταξυ μας-

ρουλα σιδερενιος ο μπεμπης.παει αυτο ηταν και περασε. δεν κανατε εξετασεις για την αλλεργια? ποιο σου ειπε να δινεις? δεν εχουνδιαφορα τα γαλατα απο εταιρεια σε εταιρεια ρε συ.απλα οι παιδιατροι προωθουν τους δικους τους που τους δινουν ποσοστα. εγω δινω φρισολακ και οταν της ειπα οτι θα δωσω χιουμανα αν βγει θετικη η εξεταση στην αλλεργια με κοιταγε σαν εξωγηινη. αλλαξε αν δεν του αρεσει του παιδιου.με το ζορι?????

δημητρα ακομα συγκαμμενη η τοσοδουλα?

αλικη περαστικα

μαμαμελι βρηκες την πηγη αλλεργιας?μακαρι. περαστικα και σε εσας

μαρκελα φιλεναδα παει το χασες καλε..... ερχεται η πεθερα αυριο Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 27 215994
ας χαρει και αυτη τα εγγονια της λιγο χιχιχιχι.παμε για κεφεδακι πρωι μονες μας? σολο.πασαρε τον μικρο στον μιχαλη και ερχομαι να σε παρω....
Κι εσείς, ε;Μεταναστεύει η ομαδούλα μας σιγά σιγά! Σε λίγο θα λεγόμαστε Μανούλες Νοεμβρίου Δεκεμβρίου κάτοικοι Γερμανίας!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρα οπου εχει δουλεια παμε. ναι για γερμανια συζηταμε. δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαινει πιο σωστο εκει παρα αυστραλια-πολυυυυ μακρια-
ισως επειδη ειχα να κανω με γερμανους λογο δουλειας και ξερω την κουλτουρα τους, ισως επειδη πηγα 2 φορες-για δουλεια παντα- και μου καλαρεσε τι να πω. αλλα οπου ΄κατσει΄

χτυπιεται η ιωαννα να της βαλω γιουτιουμπέ χαχαχαχα σας αφηνω. φιλια!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες κ μωράκια τι κάνετε;;; Εγω σήμερα είμαι μονη στο σπιτι , κοιμάται η μπεμπα κ κατα 1 περίεργο τροπο δεν έχω ουτε μια δουλεια να κάνω ... Εχθές έβγαλα την μπεμπα βόλτα με το καρότσι μαζι με την νονα της και το καταευχαριστηθηκα κ εγω κ η μικρη... Σήμερα όμως φυσάει αέρας κ θα μείνουμε μέσα ...

maria1984

maria1984
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κι από μας! Φυσικά έχουμε ακόμα σύγκαμα Αθανασία μου, αφού η διάρροια δεν έχει σταματήσει (ούτε η αντιβίωση)!!! Ααααααααααααχχχ τι τραβάμε η μανάδες! Βαρβάρα επιπεφυκίτιδα είχε πάθει κι η δικιά μου! Tobrex παίρνει; Δεν είναι τίποτα αυτό!Κι εγώ είχα αγχωθεί, αλλά ήρθε η ωτίτιδα και τα είδα όλα! Μασάζ στον δακρυγόνο σωλήνα να κάνετε. Απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω ανάμεσα στη μυτούλα και το ματάκι! Ειρηνάκι η μαμά σου δε μασάει!!! Περαστικά της! Ρούλα κι εμείς 3 φορές τη μέρα ορούλη! Το είπε κι ο γιατρός. Με ένα απλό μπούκωμα ξεκινάνε όλα. Πολλές φορές με τον ορούλη τα προλαβαίνουμε... Wink Φιλιά σε όλες Αλικάκι,Μαμαμελινάκι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 27 417472
Αυτή η Ζωούλα που χάθηκε;;; Η REINE;

Και η μαριαρο εχει χαθεί!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ μεις πηγαμε φουρνο, εβαλα κ τα ριτοουν μπας κ τονωθει το ταλαιπωρο σωμα μου (γάμπες κ ποπό κάτι ένιωσα με το πήγαινε ελα, μισό χλμ τουλάχιστον σε κατηφορο-ανηφορο). τωρα ντεκαφεινε κ κεικ κ μετα μαγειρεμα

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες!! Δημητρουλα μου νσι tobrex βαζουμε...πρωι μεσημερι βραδυ....ελπιζω να της περασει συντομα της καημρενουλας μου!! Η τοσοδουλα μας πως ειναι σημερα??? Ελπιζω πολυ καλυτερα!!! Φιλια σε ολες...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες, τι κάνετε?
Σας διάβαζα από το κινητό αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω.
Αθανασία, μακάρι να τον δεχτούν κ να πάτε. Καλύτερα από δω.
Ρούλα μου, σιδερένιος ο μικρός σου!
Στις άλλες μανούλες περαστικά στα μικρά τους.
Εμείς μας επισκέπτεται αυτή η κακιά ΓΟΠ όλο κ πιο συχνά. Είμαι μες την ξινίλα...ολο στα χέρια....κ όλη μέρα κλάμα. μια ώρα να φάει με ενδιάμεσα διαλειματα για κλάμα κ ρέψιμο., άλλη τόση ωρα στα χέρια για να μη το βγάλει...εχει ξαναπεινάσει....

Διαβασα κ για το μωράκι της Μαρίας, μακάρι να πάνε ολα καλά

maria1984

maria1984
Αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες....
Το διάβασα κάπου κ με συγκίνησε κ είπα να το γράψω να το δείτε κ εσείς!!!

Ένα μωρό ρώτησε το Θεό,
- "Μου λένε πως θα με στείλεις στη Γη αύριο, αλλά πως θα ζήσω εκεί που είμαι τόσο μικρός και αβοήθητος?"

- "Ο φύλακας άγγελός σου θα είναι εκεί να σε περιμένει και θα σε προσέχει."

Το παιδί ξαναρώτησε,
- "Πες μου όμως, εδώ στον παράδεισο για να είμαι ευτυχισμένος δεν έχω παρά μόνο να τραγουδώ και να γελώ."

Ο Θεός είπε,
- "Ο φύλακας άγγελός σου θα τραγουδά και θα γελά για σένα. Και θα νιώθεις την αγάπη του και θα είσαι πολύ χαρούμενος."

Το παιδί όμως ξαναρώτησε,
- "Και πως θα καταλαβαίνω τι μου λένε οι άνθρωποι όταν μου μιλούν αν δε ξέρω τη γλώσσα?"

Ο Θεός είπε,
- "Ο φύλακας άγγελός σου θα σου πει τις πιο όμορφες και γλυκιές λέξεις που θα ακούσεις ποτέ, και με πολύ υπομονή και φροντίδα, ο άγγελός σου θα σου διδάξει πως να μιλάς."

- "Και ποιος θα με προστατεύει ? "

Ο Θεός είπε,
- "Ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατέψει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δώσει την ίδια του τη ζωή."

Οταν ήρθε η στιγμή ν αφήσει τον Παράδεισο το παιδί ρώτησε με βιασύνη,
- "Θεέ μου, εφόσον είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του αγγέλου μου."

" ΜΑΜΑ ...

ετσι θα την φωνάζεις "

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας μανούλες...σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας... και περαστικά σε όλα τ αρρωστούλικα μωράκια!!! Για τον ορό που λέτε εγω του βάζω τρις φορές τη μέρα... αλλά ο παιδίατρος είπε και παραπάνω να του βάζω δε κάνει κακό...με το καινούργιο γάλα πάμε καλά τελικά, άρχισε και πίνει 120gr κάθε 4 ώρες, το συνήθισε κιόλας ο μπέμπης... Κάποια με ρώτησε για την μάρκα, το nutriben 1 του έδινα και του προκάλεσε την αλλεργία και τώρα του δίνω το nutriben ΑΤ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την roulakriti στις Δευ Ιαν 21, 2013 5:25 am, 1 φορά

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την roulakriti στις Δευ Ιαν 21, 2013 5:25 am, 1 φορά

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

eirini2

κοριτσια μπηκα απλα να ενημερωσω οτι βγηκε η βιοψια της μητερας μου και ειναι ολα καλα.της εκαναν και αξονικη σημερα και εχει ενα μικρο οιδημα αλλα θα φυγει σιγα σιγα με την κορτιζονη.μετα απο 3 μηνες ξανα της ειπε ο γιατρος θα κανει αξονικη να δουν πως ειναι.

αλλαξαμε κι εμεις γαλα γιατι ζοριζοταν πολυ να κανει τα κακα του και μας εδωσε το νεομιλ.το ξερει καμια σας?

maria1984

maria1984
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria1984 στις Δευ Ιαν 21, 2013 5:28 am, 1 φορά

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Τι μου κάνετε? Έχω να γράψω καμια δεκαριά μέρες, το ξέρω, απλά δεν πολυανοίγω pc. Με την Αθανασία τα είπαμε μόνο στο fb λίγο με αφορμή τη γιορτή της.
Καλά εσείς οι διπλομαμάδες πώς τα προλαβαίνετε όλα? Ηρωίδες, πραγματικά!

Εμείς είμαστε καλά σε γενικές γραμμές, πήγαμε να στρώσουμε πρόγραμμα, αλλά τις τελευταίες 3-4 μέρες ξανακυλήσαμε και γκρινιάζει πολύ, θέλει να τρώει κάθε μια ώρα και κάνει και εμετούληδες (όχι καμιά τεράστια ποσότητα, αλλά βγάζει σαν πηχτό και ξινισμένο γάλα). Μπορεί να φταίει και η διατροφή μου, μπορεί και που του δώσαμε λίγο συμπλήρωμα τα βράδια (αν και του είχα δώσει και παλιότερα και τότε δεν το είχε επηρεάσει σε κάτι). Μπορει να εχει και παλινδρομηση, απ αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ.

Περαστικά σε όλα τα μπεμπάκια, διάβασα είχατε διάφορες περιπέτειες, είναι ευαισθητούλια τα μανάρια μου.

Για πιπιλες που λεγατε, εγω του εδωσα οταν εκλεισε μηνα και τη δεχεται καλα. Αυτες της Nuk και με καουτσουκ και με σιλικονη εχουμε. Αλλα της δινω μονο οταν γκρινιαζει. Πηρα και μια μαλαλκη της cHICCO, ολο καουτσουκ αλλα μου φαινεται δεν του πολυαρεσει, ασε που καπως ειναι η πιπιλα αυτη,πολυ μεγαλη, πολυ διαφανης και μου μοιαζει το παιδι σαν τον Φρεντυ Κρουγκερ. Smile

Ασχετο, με πηραν πριν λιγο απο απορρητη κληση απο το ¨"Κεντρο προληψης" λεει, οτι επισκεπτονται ολες τις λεχωνες και σημερα θα ειναι στην περιοχη μου και να περασει ο γιατρος 4-5 να με ενημερωσει κλπ. Οταν ξαναρωτησα απο που ακριβως ειναι, μου ειπε "απο το κεντρο προληψης, οργανισμος ειμαστε", χωρις να πει κατι πιο συγκεκριμενο (π.χ. υπουργειο, νοσοκομειο), συν οτι ο αριθμος ηταν απορρητος. Ειχαν βεβαια ολα μου τα στοιχεια, τηλεφωνο, ονομα, διευθυνση κλπ.Εγω τωρα γιατι υποψιαζομαι οτι στην καλυτερη ειναι απο καποια ασφαλιστικη και θελουν να πουλησουν? Τους ειπα οτι θα ειμαι εδω αλλα σκεφτομαι να μην ανοιξω. Ειχατε εσεις κανενα τετοιο κρουσμα? Αφηστε που επειδη ειμαι και καχυποπτος ανθρωπος μεχρι που σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι τιποτα ληστες και μπαινουν μ αυτο το προσχημα στα σπιτια.

maria1984

maria1984
Μπραβο Ειρηνη ευτυχως που ειναι ευχαριστα τα νεα της μανουλας σου...Ειδες παει κι αυτο περασε κ να μην ξαναγυρισει....Της ευχομαι να εχει καλη αναρρωση!

maria1984

maria1984
Patsie έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Τι μου κάνετε? Έχω να γράψω καμια δεκαριά μέρες, το ξέρω, απλά δεν πολυανοίγω pc. Με την Αθανασία τα είπαμε μόνο στο fb λίγο με αφορμή τη γιορτή της.

Εμείς είμαστε καλά σε γενικές γραμμές, πήγαμε να στρώσουμε πρόγραμμα, αλλά τις τελευταίες 3-4 μέρες ξανακυλήσαμε και γκρινιάζει πολύ, θέλει να τρώει κάθε μια ώρα και κάνει και εμετούληδες (όχι καμιά τεράστια ποσότητα, αλλά βγάζει σαν πηχτό και ξινισμένο γάλα). Μπορεί να φταίει και η διατροφή μου, μπορεί και που του δώσαμε λίγο συμπλήρωμα τα βράδια (αν και του είχα δώσει και παλιότερα και τότε δεν το είχε επηρεάσει σε κάτι). Μπορει να εχει και παλινδρομηση, απ αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ.

Περαστικά σε όλα τα μπεμπάκια, διάβασα είχατε διάφορες περιπέτειες, είναι ευαισθητούλια τα μανάρια μου.

Για πιπιλες που λεγατε, εγω του εδωσα οταν εκλεισε μηνα και τη δεχεται καλα. Αυτες της Nuk και με καουτσουκ και με σιλικονη εχουμε. Αλλα της δινω μονο οταν γκρινιαζει. Πηρα και μια μαλαλκη της cHICCO, ολο καουτσουκ αλλα μου φαινεται δεν του πολυαρεσει, ασε που καπως ειναι η πιπιλα αυτη,πολυ μεγαλη, πολυ διαφανης και μου μοιαζει το παιδι σαν τον Φρεντυ Κρουγκερ. Smile

Ασχετο, με πηραν πριν λιγο απο απορρητη κληση απο το ¨"Κεντρο προληψης" λεει, οτι επισκεπτονται ολες τις λεχωνες και σημερα θα ειναι στην περιοχη μου και να περασει ο γιατρος 4-5 να με ενημερωσει κλπ. Οταν ξαναρωτησα απο που ακριβως ειναι, μου ειπε "απο το κεντρο προληψης, οργανισμος ειμαστε", χωρις να πει κατι πιο συγκεκριμενο (π.χ. υπουργειο, νοσοκομειο), συν οτι ο αριθμος ηταν απορρητος. Ειχαν βεβαια ολα μου τα στοιχεια, τηλεφωνο, ονομα, διευθυνση κλπ.Εγω τωρα γιατι υποψιαζομαι οτι στην καλυτερη ειναι απο καποια ασφαλιστικη και θελουν να πουλησουν? Τους ειπα οτι θα ειμαι εδω αλλα σκεφτομαι να μην ανοιξω. Ειχατε εσεις κανενα τετοιο κρουσμα? Αφηστε που επειδη ειμαι και καχυποπτος ανθρωπος μεχρι που σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι τιποτα ληστες και μπαινουν μ αυτο το προσχημα στα σπιτια.

Καλυτερα να μην ανοιξεις γιατι δεν ξερεις τι γινετε καμμια φορα....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Γράφω όσα προλαβαίνω, με τις αρρώστειες, κρατάω μόνη μου σήμερα τα μικρά. Θα επανέλθω μόλις βρω ευκαιρία. Το απόγευμα θα πάμε παιδίατρο. Είναι να κάνουμε το εμβόλιο της μικρής αλλά θέλω να την εξετάσει καλά πριν να κάνουμε γιατί το βράδυ είχε ανεξήγητα πολλή γκρίνια (έκανε και εμετό από το κλάμα) και μετά κοιμόταν πολλές ώρες χωρίς να τρώει σχεδόν καθόλου. Βέβαια πυρετό δεν έκανε, ούτε βήχα, μόνο λίγες μυξούλες είδα και βάζω ορό φυσικά. Αλλά φοβάμαι επειδή είμαστε άρρωστοι. Ήταν να κάνει και η Δανάη το αντιγριππικό την επαναληπτική δόση αλλά λόγω της ίωσης θα πάμε απλώς να την ακροαστεί. Θα σας πω τα νέα.

Ρούλα μου πάλι καλά βρήκατε το ρυθμό σας με το γάλα. Πάντως αυτό να το ξέρεις, οι γιατροί πληρώνονται από τις εταιρίες για να προωθούν τα γάλατα τους.

Για το μωράκι της Μαρίας έχω στενοχωρηθεί πολύ. Εύχομαι να γίνει καλά το συντομότερο και να ξεκαθαριστεί η αιτία του κακού (πχ λάθος οδηγίες του γιατρούWink

Ελένη μου υπομονή με τη ΓΟΠ, το αργότερο μόλις μπουν οι στερεές τροφές θα της περάσει. Τα ξέρω από τη Δανάη.

Βαρβάρα μου μακάρι το χειρότερο που θα σας συμβεί να είναι η επεφυκίτιδα, αυτό δεν είναι τίποτα κούκλα μου. Έχω ακούσει ότι εξίσου καλή δουλειά με το τομπρέξ κάνει και το μητρικό γάλα! Είναι για όλες τις δουλειές λοιπόν!

Δημητρούλα μου κουράγιο και υπομονή με το συγκαμα. Βάζεις καλή κρεμούλα στο μεταξύ;

Μελινομαρία περαστικά σας και σ' εσάς! Μακάρι να τη γλιτώνουν με λίγες μυξούλες!

Αθανασία μου την καλύτερη δουλειά κανείς!

Τζενάκι γυμνασου λίγο και για μένα και άσε μου το κέικ μετά! :-P

Αυτά, κόλλησα, δε θυμάμαι άλλα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Καλώς την Κλεο! Κουράγιο, σε λίγο καιρό θα στρώσει! Είναι μικρούλια ακόμα μωρέ!

Όσο για το άλλο το μόνο που ξέρω να σου πω είναι ότι όπως και στη Δανάη με είχαν πάρει από το "σύγχρονη μητέρα" και μου είπαν τα ίδια. Στη Δανάη την είχα δεχτεί και τελικά ήταν πλασιέ, προωθούσε τα βιβλία της Πατσούρου, αν θυμάμαι σωστά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις