Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες γεια σας!!!
Χαθηκα τελειως αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω!Μπραβο βρε δευτερομανουλες που την παλευεται και συμεττεχετε και στην παρεουλα!Μαλλον κατι λαθος κνω εγω.
εμεις ειμαστε καλα, μεγαλωνουμε, θηλαζουμε, λεμε αγκου κι αου και χαμογελαμε πολυ μολις μας μιλησουν!!Η μπεμπουλ μου ειναι μι χαρα, δεν εχουμε πονακια, αν και κατι πηγε να γινει, αλλα πινει καθε μερα 1 λιτρο μαραθο και το μωρακι μου δεν εχει ξαναπονεσει απο τοτε.
Το αγορακι μου ειναι κι αυτο μια χαρα ν εξαιρεσεις πως εχει ζωηρεψει πολυ!Οσοι ερχονται σπιτι αν μετα απο λιγο τα παιζουν με την παρτη του!ολοι μερα τρεχει ,χοροπηδαει και πεταει τα πραγματα κατω.Τ Ρ Ε Λ Α!
εγω παλι ειμαι με τις ωρες μου!Σημερα ηρθε μια φιλη μου για καφε, και μολις με ρωτησε τι κανεις? αρχισα να κλαιω!!!!Μαλλον δεν την παλευω πολυ!!!Εχουν πεσει ολα μαζι!Χαλια οικονομικα, πολυ κουραση, καθολου προσωπικος χρονος.Σημερα ειπα τον αντρα μου πως τ τελευταια 2 χρονια ανεβαινω συνεχεια ανηφορες θελω ομως και μια κατηφορα.Κατι να μας ερθει βολικο!ασε που ολα χαλανε μεσα στο σπιτι, το ενα μετα το αλλο.ΒΡε μην μας μουτζωσανε????ΧαχαχαΚαι απο την αλλη λεω βρε δοξα το Θεο!!!!Εστω και αυτα τα λιγα καλα ειναι.Εχω τα παιδακια μου!!!
Σημερα τα πεθερικα μου κανανε τραπεζι στο σπιτι τους για να κερασουν τους φιλους τους για την μπεμπουλα!!!Πηραμε και καμποσα δωρακια!Τι αλλο να σας πω!!
Δεν μπορω να σχολιασω και κατι απο αυτα που γραψατε γιατι δεν τα διαβασα.Το πηγα αντιθετα σημερα γιατι οσες φορες εκατσα και διαβασα και μετα να σας γραψω στο τελος κατι γινοτανε και δεν προλαβαινα.Οποτε σημερα θα σας διαβασω μετα!!!!!
Σας φιλω ολες!!!Πραγματικα μου λειπει πολυ το παρεακι μας!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κυριακάτικη καλημέρα!
Καλώς τη Στέλλα. Τίποτα δεν κανεις λάθος. Είναι μικρούλης ο δικός σου κ σε έχει περισσότερη ανάγκη. Δεν πάει κ σχολείο κ όλη μέρα σπίτι είναι ζόρικα.
Βγαίνω. Ο μεγάλος θέλει να παίξει παιχνίδι στο κινητό...
Φιλάκια

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα μανουλες... Έχω ξυπνήσει απο τις 6 μιση το πρωι κ έκανα τις δουλειές μου γιατι σε λίγο θα έρθει η νονα της μπεμπας στο σπιτι κ δεν θα έχω χρόνο για τίποτα .... Να περάσετε μια τέλεια Κυριακή !!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ρουλαααααααααααααααα τι κανεις? το μωρο?
εχω καταστεναχωρεθει Sad Sad
το μωρακι της μαριας ειναι σοβαρα.κριμα Sad Sad

Καλημέρα....

ΤΩΡΑ ήμαστε καλά Αθανασία μου....!!!!
Απ' τις 2 μέχρι τις 12 του μήνα ήμασταν νοσοκομείο πάλι....
ο μπέμπης έπαθε βρογχιολίτιδα και ζορίστηκε λίγο... παραλίγο να μπει εντατική αλλα τη γλυτώσαμε, ευτυχώς...!!!!

Εσείς?? οοολα καλαα????

Εχω χασει μαλλον επισοδια, δε ξερω ποια ειναι η Μαρια που λες...Περαστηκα στο μωρακι!!!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

maria1984

maria1984
Οχου το μωρε το μικιω σου ταλαιπωρήθηκε κ εσένα αρκετά ... Ευτυχώς γλιτωσατε την εντατική ... Εύχομαι να ειναι πάντα καλα κ να μην ξαναπαθει ποτε τίποτα ... Η Μαρία ειναι μια κοπέλα που είχε μπει για λίγο στην ομάδα μας...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Οχου το μωρε το μικιω σου ταλαιπωρήθηκε κ εσένα αρκετά ... Ευτυχώς γλιτωσατε την εντατική ... Εύχομαι να ειναι πάντα καλα κ να μην ξαναπαθει ποτε τίποτα ... Η Μαρία ειναι μια κοπέλα που είχε μπει για λίγο στην ομάδα μας...

Kαλημερα Μαριώ, ταλαιπωρήθηκε δε λες πράμα.... ζορίστηκε λόγο πρωορότητας, πήρε του κόσμου τα φάρμακα αλλα ευτυχώς πέρασε...!!! Κι ομως, έπαθε πάλι...προχτές είδα 2 κουκίδες αίμα στα κακά του, Crying or Very sad ο παιδίατρος μας είπε πως ειναι αλλεργία στο γάλα και μας έδωσε αλλο, αλλα χτές που του το έδωσα δεν τον έκανα καλά απ' το κλάμα..μάλλον του έκανε κολικούς...ειναι αγελαδινό...του ξαναέδωσα απ' το παλιό και ηρέμισε... Τώρα ομως δε ξέρω πιο πρεπει να του δίνω..!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρούλα περαστικά στο μωράκι σου, να'ναι το τελευταίο που τον ταλαιπωρεί.
Πήγαμε τη βόλτα μας στο τετράγωνο με το καρότσι κ τωρα σπιτι για φαγητό.
σι γιου λειτερ

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια μου
Στελλα μου, πεοσπαθησε να βρισκεις διεξοδους κοριτσι μου. στο κατω κατω ασε τα παιδια καποια στιγμη σε γονεις-πεθερικα και βγες μια βολτα. να ψωνισεις, να χαζεψεις, να περπατησεις, να πιεις εναν καφε. μην κλεινεσαι στον εαυτο σου. ειναι δυσκολη περιοδος. θα συνηθισουμε.
Ρουλακι, που εισαι ματια μου? σε χασαμε. ειναι καλα τωρα η μπουμπου ε? σιδερενια να ειναι καλη μου. τωρα με το γαλα. δεν ξερω, ο γιατρος σας θα σου πει τι ειναι καλυτερο.
Μαρακι, γεια σου χαρα μου. Τζενουλα αλοχα.

eirini2

γεια σας κοριτσια. περαστικα στους αρρωστους.
ρουλα ευχομαι να μην ξαναπερασετε κατι τετοιο.να ειναι το τελευταιο.

η μαμα μου ειναι καλυτερα.σημερα την σηκωσαν κιολας να περπατησει λιγο και αρχισε να ξεπρηζεται.δοξα το θεο ολα καλα.μακαρι και η βιοψια να βγει καλη.
ολες βλεπω σιδερωμα κυριακατικα.κι εγω ειχα αρκετα ρουχα ευτυχως τα σιδερωσα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Τι κάνετε; Εμείς χάλια, σχεδόν όλοι. Το γατί δεν είναι άρρωστο αλλά έχει πολλή γκρίνια και θέλει μόνο εμένα. Η Δανάη ανέβασε 38,5 εκτός από το συναχόβηχα και δεν έπινε με τίποτα ντεπόν. Της έβαλα υπόθετο τελικά (καμιά ιδέα για το πώς θα την κάνω να καταπιεί το σιρόπι; Δοκιμάσαμε και με κουτάκι και με σύριγγα και σε ποτηράκι με νερό αλλά τίποτα) Κι εγώ τώρα εκτός από το συναχόβηχα ανέβασα ένα 37,9. Αυτά τα ωραία.

Ρούλα μου δεν το ήξερα για το μωράκι σου, να είναι η τελευταία φορά που ταλαιπωρηθηκατε..
Μαρκέλλα μου να τα χαιρόμαστε τα βαφτιστηρια, πώς να τον χαρώ θα μου πεις που έχω να τον δω τόσο καιρό λόγω ιώσεων;

Μαρία μου τι έγινε τελικά με το μωράκι στη ΜΕΝΝ; Είχαμε κανένα νέο; Πάντως έχω μπερδευτεί γιατί όταν είχα μιλήσει μαζί της μου είχε πει ότι περιμένει κοριτσάκι και ήταν στις μέρες της.. Τεσπα, ελπίζω να είναι καλά τώρα.

Ειρήνη μου μπράβο για τη μανούλα σου, εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!

Σας φιλώ!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες...σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... να είστε όλες καλά...!!!

markella μου...ΜΠΈΜΠΗΣ ειναι καλέ το παιδάκι μου...χιχιχι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 911307

Τον πήρα τηλ. τον παιδίατρο για το γάλα και μου είπε να του δίνω αυτο που του προκαλεί κολικούς Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 654655 και δεν το θέλει καθόλου ο μπέμπης, πίνει μόνο 60gr το πολύ ενώ απο το αλλο που του προκάλεσε την αλλεργία έπινε 150gr κάθε τρις ώρες....!!!!!!!!!! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 654655 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 911307 Δε ξέρω τι να κάνω...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roulakriti έγραψε:Καλησπέρα μανούλες...σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... να είστε όλες καλά...!!!

markella μου...ΜΠΈΜΠΗΣ ειναι καλέ το παιδάκι μου...χιχιχι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 911307

Τον πήρα τηλ. τον παιδίατρο για το γάλα και μου είπε να του δίνω αυτο που του προκαλεί κολικούς Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 654655 και δεν το θέλει καθόλου ο μπέμπης, πίνει μόνο 60gr το πολύ ενώ απο το αλλο που του προκάλεσε την αλλεργία έπινε 150gr κάθε τρις ώρες....!!!!!!!!!! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 654655 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 911307 Δε ξέρω τι να κάνω...

Καλά δεν υπάρχει κανένα άλλο γάλα κατάλληλο για την περίσταση; Μήπως να ρωτούσες και κανέναν άλλο παιδίατρο;

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
roulakriti έγραψε:Καλησπέρα μανούλες...σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... να είστε όλες καλά...!!!

Καλά δεν υπάρχει κανένα άλλο γάλα κατάλληλο για την περίσταση; Μήπως να ρωτούσες και κανέναν άλλο παιδίατρο;

Eιναι λεει πιο καλο απο τ αλλα... ξερω γω??? Πιστευω πως επιδει ειναι ακομα αρχη μου κανει νουμερα ο μπεμπης μεχρι να το συνηθισει...αποψε ηπιε λιγο παραπανω... για να δουμε!!!

demmy29

demmy29
Γειά σας κορίτσια μου... Τι έγινε καλέ; Τι έπαθε το μωράκι; Πως παθαίνει υποσιτισμό ένα μωράκι; Εμείς τα ίδια! Διάρροιες, σύγκαμα και γκρίνιαααααα!!! Άντε Αλικάκι μου περαστικά κι εσύ!!! Δεν προλαβαίνω άλλα!Φιλια σε όλες!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikolu έγραψε:
barbie! έγραψε:Καλημερα κ παλι κοριτσια μου!! Τι κανετε??
Ειρηνη μου ευχομαι να πανε ολα καλα...κ βα ειναι ολα περαστικα κοριτσακι μου!!
Αθανασια μου καλα αποτελρσματα....μακαρι να μην ηταν τιποτα!!!
Εμεις καλα ειμαστε....πολυυυυυ γκρινια εχουμε....αλλα απο.το απογευμα κ μετα!
το πρωι μου σκαεοι κατι χαμογελα..κ κατι χαχανιτα κ ντροπες....που με τρελαινει η σκατουλιτσα!!!
Σκεφτομαι να παρω μαρσιπο....δεν ξερω ομως αν εοναι καλυτεροι οι σλιγκ η οι κανονικοι......εχετε καμια ιδεα εσεις??
καλημερα το μικρακι μου ειναι 2,5 μηνων και πριν μια βδομαδα πηρα ενα μει ται απο το αστερακι με αντικαταβολη. πληρωσα συνολικα 58 ευρω.το ειχε σε προσφορα. στο αναφερω γιατι ειμαι πολυ δυσπιστη σε αγορες.εχω ηδη αλλους 2 που μου δωσανε αλλα η μικρη δεν βολευοταν με τποτα. ηρθε στην πορτα μου σε 2 μολις μερες.ηταν τελειο και η μικρη απολαυσε 5ωρη βολτα με τη μαμα στο ναυπλιο.(την θηλασα κιολας!!)

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!! Κ εγω απο το αστερακι εχω δει κ σκεφτομαι να παρω...σου εστειλαν μαζι κ οδηγιες χρησης????? Δεν εχω ιδεα απο αυτα! Επισης εσυ πως κατεληξες σε μαι ται?? Εγω ελεγα να παρω ring sling....αλλα κ το μαι ται φαινεται καλο....δεν ξερω πιο θα ηταν πιο βολικο κ αναπαυτικο....! 5 ωρες βολτα?????? Μπραβοοοοο πολυ βολικο μωρακι...εμενα στις 2,5 ωεες θα εκανε χαμο.....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικη μου περαστικα σε ολους σας..
Δημητρουλα κ σε εσας....μακαρι να περασει γρηγορα!!
Περαστικα κ σε ολα τα μωρακια κ τις μανουλες!!
Ρουλα μου περαστικα. ..Ναναι το τελευταιο.
Εγω ειμαι στεναχωρημενη....επαθε η μπουμπου μου υπεφυκιτιδα...μας εδωσε ο γιατρος σταγονιτσες...τις οποιες δεν τις θελει κ καθολου...κ γινεται ενας πανικος οποτε πρεπει να της βαλω....! Τρεχει συνεχεια το ματακι της....μαλλον την εκνευριζει κιολας..κ εχει κ τρελη γκρινια.....ενας χαμος...

mamameli

Καλησπέρα σε όλες!

Περαστικά σε όλες και όλα τα παιδάκια!
Εμείς είμαστε καλύτερα!
Η Μελίνα λίγες μυξουλες αλλα μια Χαρά ,ο μπεμπουλης μπουκωματακι και μόλις ξυπνάει βηχει και το καθαρίζει αλλα κεφατος γενικώς!
Ο μπαμπάς τους συναχωθηκε τώρα
Εγω ελπίζω να την πηδηξω αυτη τη φορα!
Λίγο η μέση μου πόνουσε!
Βόλτα βγήκαμε ως τη μαμα μου που ειναικοντα!
Χθες έκανε και τον πρώτο 6 ωρο ύπνο αλλα την μέρα τρώει ανα 2ωρο σήμερα!αναπληρώνει φαίνεται τα βραδυνα!
Αιματακι δεν είδα σήμερα!

Ρούλα περαστικά στον μικρουλη!Κι εμένα έχει αλλεργία..
Δεν ξέρω αν είναι στα γαλακτοκομικά!Ελπίζω να το ανακάλυψη γρήγορα! εγω θηλαζω δεν ξέρω απο γάλατα!Δοκιμαζεις και βλέπεις!
Αλίκη πρόσεχε το νινι!Εμάς κόλλησε αλλα το περνάει
ελαφρια!

mamameli

Βαρβάρα δεν είναι τίποτα..και η Μελίνα είχε πάθει..
Θα περάσει γρήγορα μην ανησυχείς!
Δημητρουλα υπομονη είπαμε..
Κορίτσια απο μας περιμένουν κι αυτα να πάρουν κουραγιο και ειδικά όταν καταλαβαίνουν!Πονάει η ψυχή σου αλλα μπροστα τους χαμογελας και λες δεν είναι τίποτα!
Οπότε δύναμη σε όλες ευχομαι
Για τα μωρακια μας ρε γμτ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλες και μωρακια
σημερα την κοπανησα νωρις νωρις.πηγαμε στην μαμα μου μετα την εκλησια. η ιωαναν πηγε στην αδελφη μου-ας χαρει και η θεια λιγοτο ανηψι της- η μαμα μου μαγειρεψε και μετα ανελαβε τον εγγονουλη της-μαλλον την εκανε οοοοτι ηθελε αυτος- και εγω με τον ταριφακο λιωωωωωωωωωωωωσαμε στον υπνο. θεικο ηταν....

καντε προσευχες και ταμματα μαζι μου. περιμενω απαντηση μεσα στην εβδομαδα να φυγει ο ταριφακος για δουλεια και αν ολα ειναι οκ ακολουθουμε ιο υπολοιποι.

ασιτια λεει το μωρακι. ας γινει καλα το μωρακι μονο.
το αλλο σας το ειπα?! η ιωαννα θελει να κανει μπανιο καθε βραδυ μετα τονμπεμπη. και οχι παρακαλω απλο ντουζακι να τελειωνω.κομπλε μπανιο και μαλλια.σημερα της ειπα οτι θα πεσουν τα μαλλια της και εκλαιγε...κριμα μωρε τι χαζη που ειμαι καμι φορα-πολλες μεταξυ μας-

ρουλα σιδερενιος ο μπεμπης.παει αυτο ηταν και περασε. δεν κανατε εξετασεις για την αλλεργια? ποιο σου ειπε να δινεις? δεν εχουνδιαφορα τα γαλατα απο εταιρεια σε εταιρεια ρε συ.απλα οι παιδιατροι προωθουν τους δικους τους που τους δινουν ποσοστα. εγω δινω φρισολακ και οταν της ειπα οτι θα δωσω χιουμανα αν βγει θετικη η εξεταση στην αλλεργια με κοιταγε σαν εξωγηινη. αλλαξε αν δεν του αρεσει του παιδιου.με το ζορι?????

δημητρα ακομα συγκαμμενη η τοσοδουλα?

αλικη περαστικα

μαμαμελι βρηκες την πηγη αλλεργιας?μακαρι. περαστικα και σε εσας

μαρκελα φιλεναδα παει το χασες καλε..... ερχεται η πεθερα αυριο Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 26 215994
ας χαρει και αυτη τα εγγονια της λιγο χιχιχιχι.παμε για κεφεδακι πρωι μονες μας? σολο.πασαρε τον μικρο στον μιχαλη και ερχομαι να σε παρω....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:Βαρβάρα δεν είναι τίποτα..και η Μελίνα είχε πάθει..
Θα περάσει γρήγορα μην ανησυχείς!
Δημητρουλα υπομονη είπαμε..
Κορίτσια απο μας περιμένουν κι αυτα να πάρουν κουραγιο και ειδικά όταν καταλαβαίνουν!Πονάει η ψυχή σου αλλα μπροστα τους χαμογελας και λες δεν είναι τίποτα!
Οπότε δύναμη σε όλες ευχομαι
Για τα μωρακια μας ρε γμτ!

μακαρι βρε κοριτσακι να περασει γρηγορα σαν της Μελινας σου...γιατι την λυπαμαι την καημενουλα μου!!! Περαστικουλια κ σε εσας...αντε να συνελθει κ ο μπεμπακος σου...ο οποιος ειναι μια γλυκα!!!! Φτου φτου....να τον χαιρεσαι!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα.
Τέτοια ώρα δεν είμαι για να γράφω πολλά. Μια απορία εχω. Πόσες φορές κάνει να βάζουμε φυσ ορο στη μυτουλα ; βηχει λίγο κ ακούγονται οι μυξουλες . Κοιμάται ευτυχώς καλά κ τρώει κανονικά. Χθες του έβαλα δύο φορές :πρωί κ απόγευμα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλη εβδομαδα! Very Happy
αντε να περναει ο καιρος να μην ειναι τα μωρακια αρρωστα
τζενη αφθονο ορο.δεν κανει κακο πουθενα. οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα.
την πρωτη μερα που θα εχει ηλιο θα τον παω σε παραλια να αναπνευσει λιγο θαλασσα μπας και ....

φακες για σημερα. βαρεθηκαμε το κρεας.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα Αθανασια, καλημερα μανουλες.

περαστικα(ε, ολο κ καποιος καινουριος ασθενης θα βγει κ σημερα)

Δε μου το βγαζει. τι ειναι;
που θα πατε; κ σεις γερμανια;
αν βαζω συνεχεια ορο δεν θα στεγνωσει η μυτουλα;

το Σκ ο καημενουλης ειχε πονακια. λετε να τον πειραξαν οι φλωρινης που εφαγα; γιατι εφαγα καμποσες...

εγω λεω να φτιαξω σνιτσελ κοτοπουλο κ τηγανητες πατατες. για τον κων/νο ξεπαγωσα μια μεριδα αρακα κ του δωσα στο σχολειο (παντα κατι εχω μαγειρεμενο στην καταψυξη για μια ωρα αναγκης)

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημέρα

εμείς γυρισαμε εχθες ειχαμε πάει εξοχή!!! είχε κ ηλιο κ πηγαμε βολτα στην παραλία. σαραντίσαμε κιόλας!! περαστικά σε όλα τα μωράκια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις