Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:κοριτσια μπηκα απλα να ενημερωσω οτι βγηκε η βιοψια της μητερας μου και ειναι ολα καλα.της εκαναν και αξονικη σημερα και εχει ενα μικρο οιδημα αλλα θα φυγει σιγα σιγα με την κορτιζονη.μετα απο 3 μηνες ξανα της ειπε ο γιατρος θα κανει αξονικη να δουν πως ειναι.

αλλαξαμε κι εμεις γαλα γιατι ζοριζοταν πολυ να κανει τα κακα του και μας εδωσε το νεομιλ.το ξερει καμια σας?

Ειρήνη μου τέλεια νέα! Μπράβο στη μαμά σου!

Από γάλατα δηλώνω άσχετη!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες....
Το διάβασα κάπου κ με συγκίνησε κ είπα να το γράψω να το δείτε κ εσείς!!!

Ένα μωρό ρώτησε το Θεό,
- "Μου λένε πως θα με στείλεις στη Γη αύριο, αλλά πως θα ζήσω εκεί που είμαι τόσο μικρός και αβοήθητος?"

- "Ο φύλακας άγγελός σου θα είναι εκεί να σε περιμένει και θα σε προσέχει."

Το παιδί ξαναρώτησε,
- "Πες μου όμως, εδώ στον παράδεισο για να είμαι ευτυχισμένος δεν έχω παρά μόνο να τραγουδώ και να γελώ."

Ο Θεός είπε,
- "Ο φύλακας άγγελός σου θα τραγουδά και θα γελά για σένα. Και θα νιώθεις την αγάπη του και θα είσαι πολύ χαρούμενος."

Το παιδί όμως ξαναρώτησε,
- "Και πως θα καταλαβαίνω τι μου λένε οι άνθρωποι όταν μου μιλούν αν δε ξέρω τη γλώσσα?"

Ο Θεός είπε,
- "Ο φύλακας άγγελός σου θα σου πει τις πιο όμορφες και γλυκιές λέξεις που θα ακούσεις ποτέ, και με πολύ υπομονή και φροντίδα, ο άγγελός σου θα σου διδάξει πως να μιλάς."

- "Και ποιος θα με προστατεύει ? "

Ο Θεός είπε,
- "Ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατέψει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δώσει την ίδια του τη ζωή."

Οταν ήρθε η στιγμή ν αφήσει τον Παράδεισο το παιδί ρώτησε με βιασύνη,
- "Θεέ μου, εφόσον είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του αγγέλου μου."

" ΜΑΜΑ ...

ετσι θα την φωνάζεις "

:-) :-) :-) :-) :-)

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Μαρία, γεια σου Αλικάκι! Καλώς σας ξαναβρήκα.

Ναι, το έβαλα θεματάκι στο φόρουμ και μου απάντησαν κάποιες κοπέλες οτι πρόκειται για πλασιέ.
Χτύπησαν πριν λίγο και δεν άνοιξα. Αυτό μου έλειπε τώρα να φάω δυο ώρες απο τη ζωή μου να ακούω τον κάθε άσχετο να μου πλασάρει βιβλία.

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το θεμα ειναι μην ξαναερθουν αργοτερα...Ρωτα ανν σου ξαναχτυπησει κανεις την πορτα ποιος ειναι γιατι αυτοι δεν εγκαταλειπουν ευκολα....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικη μου εννοεις μητρικο γαλα στο ματι??????? Δεν το εχω ξανακουσει αλλα για να το λες...!! Μακαρι να της περασει συντομα....ξερω οτι δεν ειναι πολυ σοβαρο...αλλα σαν πρωτομανουλα....ανησυχω παρα πολυ για ολα!!!ελπιζω ολα να πανε καλα με τον γιατρο το απογευμα για τα μικρα σου!!! Κ να μην πονεσει πολυ με το εμβολιο...
Μαρακι τοοοοοοοοσο ομορφο αυτο που εγραψες....

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ Μαρια, λες ε? Ρε τι έχουμε πάθει!
Το θέμα είναι ποιος π...της τους δίνει τα στοιχεία, γιατί τα ήξεραν όλα, και τη διεύθυνσή μου. Αμα ξαναπέράσουν θα ρωτήσω ποιος είναι και θα πω οτι είμαι η μαμά μου κι οτι εγώ έχω πάει μετανάστης στην Αυστραλία!!

Ελένη κι ο δικός μου για ΓΟΠ μου μυρίζεται, έχει τώρα 3-4 μέρες που μου κάνει κάτι τέτοια. Κουράγιο!

Εμένα επίσης (άσχετο) έχει και κάτι σπυράκια στο προσωπο, μόνο στο πρόσωπο βέβαια αλλά τα έχει καιρο και είναι γεμάτος. Μήπως φταίει που έχω τσακίσει τις σοκολάτες?

Ειρήνη, όλα καλά με τη μαμά σου, σιδερένια!

maria1984

maria1984
Πολλα μωρακια εχουν αυτα τα σπυρακια στα μαγουλα,κι εμενα εβγαλε οταν ηταν περιπου 15 ημερων...εγω μονο με νερακι το επλενα κ εφυγαν ,μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι τα εβγαλε επειδη την ακουμπουσε ο μπαμπας της με τα γενια... εφυγαν ομως σχεδον αμεσως...

maria1984

maria1984
Μηπως ξερει να μου πει καποια μανουλα απο ποσο μηνων μπορουμε να βαλουμε το μωρο μεσα σε παρκοκρεβατο?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμας Μαρία μου δεν είναι μόνο στα μάγουλα είναι απο το μέτωπο ως το λαιμό, και δεν φεύγουν, με λίγο χαμομήλι τα κάνουμε που και που. Αν τα έχει ακόμα σε δυο βδομάδες που θα πάμε στην παιδίατρο για το εμβόλιο θα την ξαναρωτήσω (μου είχε πει οτι μπορεί να είναι απο τη διατροφή μου).

Παρκοκρέβατο τι εννοείς? Με στρωματάκι, να κοιμάται? Εμείς ούτε μηνός δεν ήταν που τον βάλαμε (στους γονείς μου), δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού σαν κρεβατάκι είναι. Αν πάλι εννοείς πάρκο, να κάθεται και να παίζει, φαντάζομαι απο όταν θα μπορεί να στηρίζει τη σπονδυλική του στήλη

maria1984

maria1984
Αυτο που εχει κ στρωματακι μεσα για να την βαζω να κοιμαται...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε αυτό δεν έχει διαφορά, σαν κανονικό κρεβατάκι είναι, μια χαρα μπορεις. Εμάς είχαν πάρει ένα οι γονείς μου για όταν έρχεται το μωρό του αδερφού μου (γιατί δε μένει Αθήνα) και την Πρωτοχρονια που ο δικος μας ηταν 25 ημερων πηγαμε στους γονεις μου κ τον κοιμησαμε εκει.
Αυτο των γονιων μου εχει δυο επιπεδα και τον ειχαμε ψηλα, αλλα και κατω να το εχεις δεν βλαπτει σε κατι.

Maryanastasia

Maryanastasia
Κλεοπάτρα ακμή εχουν πολλά μωράκια!! αν θηλάζεις μην τρως σοκολάτες εμένα ετσι μου εόπε η γιατρός! σορρυ που γραφω ετσι αλλα γραφω με το 1 χερι

mamameli

Καλησπερα!!!

τι κανετε;Διαβασα στα γρηγορα!
Δεν με αφηνουν να ησυχασω σημερα!

Ειρηνη ειλικρινα χαρηκα πολυ!!!
Απο εδω και περα ολα να της πανε καλα της μανουλας σου!

Ρωτησε καποια για τη Ζωουλα!Το ξενοδοχειο που μενουν ειναι διπλα στη μαμα μου και βρεθηκαμε για λιγο!Μια χαρα ειναι και αυτη και η μπεμπουλα.Θα σας πει τα νεα της φανταζομαι οταν μπορεσει!

Αλικακι ευχαριστω για τα περαστικα!
Στο παρκοκρεβατο μπορουμε απο την αρχη..ειναι κρεβατακι ταξιδιου ας το πουμε!

Εμας η ακμη εφυγε με μια αλοιφη propiosalic που μας εδωσε ο γιατρος!Μεσα σε μια μερα!
Ρωτηστε τι γιατρο σας.Αλλα ειναι φαρμακευτικο προϊον!

Παω να αλλαξω πανουλα !Τα λεμε αργοτερα!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:Κλεοπάτρα ακμή εχουν πολλά μωράκια!! αν θηλάζεις μην τρως σοκολάτες εμένα ετσι μου εόπε η γιατρός! σορρυ που γραφω ετσι αλλα γραφω με το 1 χερι

Γεια σου Μαίρη! Έχεις δίκιο, είναι πιθανο να φταίει η σοκολάτα, θα προσπαθήσω να την κόψω.
Κι εγώ το έχω παραχ..σει. Επειδή είμαι όλη μέρα κλεισμένη μέσα σαβουριάζω ότι βρω, ποτέ πριν δεν έτρωγα τόσα γλυκά (πήρα και 2,5 κιλά απο τότε που γέννησα, καλό ε?)

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κλεοπατρα κ εμενα εχει ακμη η μπεμπουλα μου....κ δεν φευγουν...ποτε ειναι πιο ηρεμα ποτε σε καποια σημεια φουντωνουν....ο γιατρος μου ειχε πει να τα περναω με αποστειρωμενο ορο κ βαμβακακι...κ καποια στιγμη θα φυγουν απο μονα τους....σοκολατα μου ειχε πει οχι πανω ααπο 3 κομματακια την ημερα...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 28 315810

Έχει επεξεργασθεί από τον/την roulakriti στις Τετ Ιαν 23, 2013 12:20 am, 1 φορά

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανουλίτσες κ μπεμπάκια.. Smile Να πώ πλέον την κλασική ευχή γρήγορα περαστικά στα άρρωσρούλια μας και όσα ταλαιπωρούνται κάπως..άντε να περάσουν όλα,να ανοίξει ο καιρός για πολλές καροτσοβόλτες..Ρουλακι ταλαιπωρήθηκες αλλά ο μικρούλης εννοείται πως τα άξιζε όλα,οι περισσότερες νομίζω ξεχνάμε ότι περνάμε όταν μας κοιτάξει στα μάτια το παιδάκι μας..μελό έγινα.αλλά ίσως και το ότι παρακολουθώ κ το θέμα με το μωράκι της Μαρίας στην Κρήτη..μακάρι να είναι νικητής.. Smile Στο παρκοκρέββατο την έβαλα κ εγώ από ενός μηνός,όταν την πήγα στην ντόκ για εξέταση,πήραν οι δικοί μου ένα disney(winnie Wink )με 2 ορόφους.Ξεχνάω σίγουρα πολλά..εμείς καλά είμαστε,λίγο συγκαίγεται ο ποπός μας αλλά το προλαβαίνω..τρώει συχνά πυκνά η μικρή μου,μόνο στήθος πλεόν.ξυπνάμε 1 κ 2 φορές το βράδυ ααλα ξανακοιμόμαστε αμέσως.παρήγγειλα meitai,ελπίζω αυτός να μας βολέψει..κάναμε κ εξτρα διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο με την πεθερά μου κ έγινε ακόμη πιο κουκλίστικο Very Happy Very Happy Very Happy Σήμερα γίναμε 3 μηνών !! Very Happy Laughing

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια γεια σας!Εγω σημερα την πηγα την βολτουλα μου!!!ξεφυγα λιγο!
ο αντρουλης μου δεν ειναιπολυ καλα, μαλλον υπερκοπωση ειπε ο γιατρος!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα στον αντρα σου στελα.

ρουλα τελος καλο ολα καλα. να χαιρεσαι τον μπεμπουκο σου

κλεοπατρα τα νοσοκομεια πουλανε τα στοιχεια μας. ργω την πατησα και πηρα τη νεγκυκλοπαιδεια τους. αν και μεταξυ μας πολλες φορες την εχω ανοιξει.την διαβασε και η βαφτιστηρα της μαμας μου. ε επιασε τοπο.

ναι καλα, τα ξεχασα ολα.

τα νεα μας

και τα 2 μικροβια μας ειναι ενδονοσοκομειακα. ξεκινησαμε αντιβιωση για 14 μερες και βλεπουμε...
το πουλακι μου. εκλαιγα πριν αλλα δεν μπορω να τον βοηθησω αλλιως. πιστευω οτι δεν θα εχουμε προβλημα με τις αντιβιωσεις και δεν θα χρειαστουμε νοσοκομειο.
δεν ειναι κολλητικο λογοτου οτι φοραει πανες ο μικρος.
η ημικρανια καλα-πιο καλα δεν γινεται δηλ-κρατει. απο προχθες ποναει το κεφαλι μου σε μονιμη βαση.ειμαιορθια γιατι πρεπει. με ξυπναειη μακακια μετοπου με παρειο υπνος.μονο τηνκυριακη κοιμηθηκα κανονικα. θα πρεπει να χαλαρωσω και θα μου περασει.κριση ειναι.
φιλια σε ολες...

mamameli

Μα τι πάθαμε όλοι ;Περαστικά σε όλους μαμάδες μπαμπάδες και παιδάκια!
Αθανασία πουλάκι μου μην κλαις!
Η ασκοπη χρήση αντιβιωσεων είναι κακή αλλα όταν υπάρχει μικρόβιο να λες και δόξα τω θεω που υπάρχει φάρμακο ας είναι μκρουλης!Είμαστε κατα της χρήσης αντιβιωτικων αλλα αν είναι μονόδρομος για την υγεία των παιδιών μας δεν πρέπει να μας στεναχωρεί !
Ώρα για νανι!
Φιλακια καληνυχτας σε όλες!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκατα υπνο εχω κανει.... και ενω ολοι οι υπολοιποι κοιμουνται....
ψαχνωστο νετ για το μικροβιο και εχω φρικαρει.... για θανατους λεει, για ανθεκτικο μικροβιο, ενω η παιδιατρος μου ειπε οτι ναι μεν ειναι αντιμετωπισιμο μου πεταξε οτι αν δεν ειχαμε τετοια κιλα-ειναι στρουμπουλιτσικος το μαναρι μου- θα μας εστελνε νοσοκομειο. θα παω να παρω μαι 2η μην σας πω και 3η γνωμη σημερα.
τι στο καλο μουντζα εχω φαει ρε γαμωτο?
το μικροβιο λεγεται κλεμψιελα και σταφυλοκοκκος. το 2ο δεν μας ανησυχει. το 1 ειναι αποτα δυσκολα.
πφ δεν με παει αυτον τον καιρο με τιποτα ομως......

αν καταλαβα καλα ειναι το ιδιο μικροβιο που ειναι υπευθυνο για τους θανατους στο παπαγεωργιου τον νοεμβριο. προσβαλλει νεογνα προωρα και το συνανταμε στις εντατικες. μεταδιδεται απο μη αποστειρωμενο ιατρικο εξοπλισμο η απο τα χερια των νοσηλευτων και των γιατρων....
θα μιλησω αργοτερα και με το νοσοκομειο που γεννησα.
σας πρηζω πρωι πρωι αλλα θα κανω μπαμ σημερα.... Sad Sad Sad

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία καλημέρα!
Καταρχήν ψυχραιμία!!!! Αν είναι τόσο επικίνδυνο, νομίζω θα σου έλεγε να μπείτε σίγουρα νοσοκομείο, δεν θα έπαιζε με τη ζωούλα του παιδιού.
Δώσε εσύ κανονικά την αντιβίωση κ πάρε κ μια δεύτερη γνώμη για κάθε ενδεχόμενο.
Κ εγώ χάλια ύπνο έκανα. είδα κ ενα κ..οόνειρο. Οτι μου έκλεψε τη μπέμπα μια τσιγγάνα...κ δως του κλάμα....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου! Μα τι μας έχουν Κάνει στην ομάδα μας; Περαστικά στις άρρωστες μανούλες και στους αρρώστους γονείς!

Τα νέα μας από παιδίατρο δεν ήταν και τα καλύτερα. Καταρχήν κοίταξε ακροαστικά στη Δανάη και βρήκε ότι και τα 2 αυτάκια της ήταν ερεθισμένά, στα όρια της ωτίτιδας. Επίσης το μικρόβιο έχει κατέβει αρκετά προς τους πνεύμονες και φοβάται μην μας το γυρίσει σε πνευμονία. Επομένως μας έγραψε αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι η Δανάη βρίσκεται σε μεγάλη άρνηση ως προς το να καταπιεί σιρόπι (τελικά για να κατεβάσουμε τον πυρετό 2 μέρες τώρα καταλήξαμε στα υπόθετά ντεπόν) και όσο και αν παλέψαμε να της δώσουμε την 1η δόση της αντιβίωσης, το μεγαλύτερο μέρος το έφτυσε. Πώς θα καταφέρουμε να της δώσουμε να το πιει για 7 μέρες *2 φορές τη μέρα δεν ξέρω και έχω στενοχωρηθει.

Επίσης, το γατί ξεκίνησε μυξούλες, μόλις φτάσαμε στην παιδίατρο. Την εξέτασε και τη μικρή και βρήκε επίσης ερεθισμένο το λαιμό της, όχι που θα τη γλίτωνε μέσα σ' ένα σπίτι όπου όλοι είναι άρρωστοι. :-( Της βάζω πολύ συχνά ορούς αλλά τους σιχαίνεται και έχουμε δράματα κάθε φορά. Κάναμε όμως και το εμβόλιο αφού τη βρήκε απύρετη. Τελικά μέσα στη νύχτα έκανε λίγο πυρετό - φαντάζομαι από το εμβόλιο, αλλά θα πάρω να ρωτήσω και τη γνώμη της παιδιάτρου - και σίγουρα δεν είχε υπνηλία, αφού μέσα στη νύχτα ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες (κοιμόταν μια χαρά αλλά μέσα στην αγκαλιά μου). Εγώ εκτός από άρρωστη (κάποτε θα πρέπει να κοιτάξω και τη δικιά μου περίπτωση ακροαστικά) είμαι έτοιμη να καταρρευσω από την κούραση και σήμερα θα είμαι πάλι μόνη μου με τα 2 στο σπίτι και θα πρέπει και να μαγειρέψω κάτι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωσή να βρω χρόνο να ξεκουραστώ! Αυτά..

Ρούλα μου δεν ήξερα ότι πέρασες τέτοια ταλαιπωρία κοριτσάκι μου, τέλος καλό, όλα καλά! Φτάνει που έχεις το μπεμπάκο σου!

Το παρκοκρέβατο, αν του βάλεις μέσα ένα καλό στρώμα είναι σας κρεβάτι, μια χαρά για ύπνο.

Αθανασία μου πωπω, πώς την παθατε από απροσεξία των γιατρών! Περαστικά στο αντράκι σου! Γιατί να ταλαιπωρούνται μωρέ τα μικράκια!

Ελένη μου κακό όνειρο ήταν, πάει πέρασε! Έχεις άγχος μάλλον..
Σκέφτομαι και τη Μαρία, αυτή τη μανούλα τι θα περνάει τέτοιες ώρες στο ΠΑΓΝΗ..

Δε θυμάμαι άλλα, σας φιλώ!

mamameli

Καλημέρα!

Ρούλα ξέχασα να σχολιάσω τέλος καλο όλα καλα!να είστε γεροί και οι δυο σας!

Αθανασία ναι αυτο είναι το μικρόβιο αλλα δεν σημαίνει ότι θα πάθει κάτι το μωρο!
Ρωτα όσους γιατρούς χρειάζεσαι για να στο επιβεβαιώσουν...προσοχη κορίτσια στη χρήση του Ίντερνετ για αρρώστιες..έτσι την κολλησα την αρρωστοφοβια!
Φιλτραρουμε πολυ καλα αυτα που διαβάζουμε και αν μας πιάνει πανικός δεν ξανμπαινουμε!μια ενημέρωση δε βλάπτει αλλα εώς ένα σημείο!Μετα βρίσκουμε γιατρούς που εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε αυτούς!
Μην αγχωνομαστε χωρίς λόγο!
Αλικακι μου περαστικά σας κι εσάς!Μην παραμελεις τον εαυτο σου!
Είναι όπως στις οδηγίες του αεροπλάνου βάλτε πρωτα την μάσκα σας και μετα βοηθηστε τους άλλους να τη βάλουν!
Φρόντισε να γίνεις καλα για να έχεις δύναμη για τα μωρα σου!
Σε όλους ευχομαι οι επόμενες μέρες να μας βρουν υγιείς και δυνατούς!
Φιλακια!

Ελένη ξεχνά το !όνειρο ήτανε...που λέει και ο Αλκινοος!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη, Μαρία Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 28 417472
Αλίκη αν της το βάλεις μέσα σε γάλα ή χυμό θα την πιεί? Να την ξεγελάσεις. Δεν ξέρω αν κάνει βέβαια...
Περαστικά σας κ πρόσεχε μην καταρεύσεις,ε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις