Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενη, εγω νομιζω οτι την παταω συνεχεια γιατι ξαπλωνω πχ στο σαλονι που εχω αναμενη σομπα και ειναι ζεστα. Σηκωνομαι να παω στο δωματιο μου η στο μπανιο και ειναι Σιβηρια. Ταιζω τον μπεμπη στο δωματιο του που ειναι ζεστα, παω στην κουζινα μετα, Σιβηρια παλι. κρυο ζεστ κρυο ζεστη, πολυ θελει? θελω καλοριφερ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρια μου τελειος ο μικρος.Κομμενα και τα κρεατα;;;; Shocked Πεθαινω....Κουραγιο!Κοριτσια κι εγω δεν ειχα διαθεση για σεξ αλλα μου αλλαξε γνωμη ο αντρουλης μου Embarassed .Εγω αιμα δεν εχω.Τελειωσαν τα λοχεια και ολα μια χαρα.Να δω ποτε θα με επισκεφτει η καταραμενη Mad .

Και ναιιιι κοιμηθηκε ο μικρος.Σας καληνυχτω και τα λεμε αυριο.Την κανω με ελαφρα τωρα για το κρεβατι.Γιουπι!!!!! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 850933 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 850933 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 850933

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες... Πρωινή πρωινή η μπεμπα σήμερα κ ορεξατη όλο γελακια κ κουβεντουλες ειναι .... Ευτυχώς κοιμήθηκα καλα κ εγω κ δεν νυσταζω...

Maryanastasia

Maryanastasia
τι καλο παιζακι που εχεις βρε μαρια I love you I love you I love you I love you I love you

εμεις ακομα ξυπναμε καθε 2 ωρες !!! τωρα ειμαστε στον καναπε απο τις εξι κ κοιταμε γυρω γυρω!!!!!

καλημερα !!!!!!!!!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι σας εγραφα χθες; ακυρο
εγω χειροτερα με λιγο βηχα, λιγο συναχι κ λιγα φλεματα. ο μεγαλος εκανε το βραδυ 38 πυρετο, του δωσα παναντολ, ηπιε τη μιση δοση, το πρωι ζητησε παλι νερο κ το εκανε εμετο, ο πυρετος 38,5 , ηπιαμε λιγο χαμομηλι με μελι, του βαλα υποθετο ντεπον κ τωρα γαλα και παιδικο στο σαλονι. ευτυχως ο μικρος μας εκανε τη χαρη κ κοιμηθηκε μονος του στην κρεβατοκαμαρα. να δω πως θα βγει η μερα

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα καλε δεν ειπα!!!

βλεπω πανω πανω διαφημιζουν το χαλι μου

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα μανούλες μπεμπάκια..εδώ εγώ τρώω πρωινό ,με ντεκαφεινέ σε fast forward μια και ξυπνάει η μικρή μου ξανά.Μάκιαα

eirini2

καλημερα κοριτσια.
περαστικα σε οσες ειναι αρρωστες.λεω μηπως τα μεγαλα σας παιδια σας φερνουν καμια ιωση απο το σχολειο που αρρωστησατε?προσοχη.
μαρια1984 και μαμαμελι τα ζουζουνια σας ολα τα λεφτα ειναι.κουκλακια.
εμενα μουδιαζουν πολυ τα χερια μου.μουδιαζαν και τον τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης αλλα μονο στον υπνο μου.τωρα ειναι μουδιασμενα και την ημερα.ειδικα το δεξι χερι.μαλλον πρεπει να παω σε κανενα γιατρο.
μαρκελλα ο στρατος καλα ειναι.χτες ζητησε 2 φορες να παρει αγκαλια το μωρο που τοσο καιρο ειναι λιγο αδιαφορος.ξερω οτι χαθηκα αλλα μπαινω οταν δεν εχω καμια δουλεια και κοιμαται το μωρο.

mamameli

Καλημέρα !!

Μόλις άλλαξα το μωρο ...δυο φορές τη μια έφτασαν στα αυτιά του τα κακάκια!
Έκανε η μύγα κ...λο κι εχ..ε τον κόσμο όλο Laughing

Οπότε ακόμα ούτε στην τουαλέτα δεν πήγα...ετοίμασαν και τη μικρη..πάλι φουστανι ήθελε σήμερα!χθες μου δήλωσε ότι δεν θα παντρεύει ποτε γιατί δεν βρίσκει κανέναν άντρα στους συμμαθητές της! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 328109

Περαστικά αρρωστουλες...Σίγουρα έρχονται μικρόβια στο σπίτι ..Αθανασία ο άντρας σου βλέπει τόσο κόσμο!και να μην αρρωστησει μπορει να φέρει μικρόβιο.να βάζουν μάσκα οι πελάτες;
Και είναι και οι οργανισμοί μας ευαίσθητοι..λίγος ύπνος και μπές βγες όλη νύχτα στο κρεβάτι πολυ θέλει ;μια ζέστη μια κρύο.
Τζενακι περαστικά και στον μικρουλη σου!

Ειρήνη ,Ευη ευχαριστώ πολυ!όλες μπαίνουμε όταν έχουμε χρόνο και ανάλογα το μέσο.Με κινητο,laptop ή tablet pc μπαίνεις απο παντού.Στον σταθερο ούτε που κάθομαι..
Επειδή είναι η δουλεια του άντρα μου στο σπίτι απο υπολογιστές άλλο τίποτα!Τα μουδιασμενα χέρια μπορει να σημαίνουν πολλα..ορθοπεδικα ,έλλειψη βιταμινων ακόμα και ψυχολογία!Δες αυχενικο και σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα πρωτα!τα έχω περάσει... Wink

Κοιμηθηκε πάω να κάνω καμία δουλίτσα! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 417472

eirini2

mamameli έγραψε:Καλημέρα !!

Μόλις άλλαξα το μωρο ...δυο φορές τη μια έφτασαν στα αυτιά του τα κακάκια!
Έκανε η μύγα κ...λο κι εχ..ε τον κόσμο όλο Laughing

Οπότε ακόμα ούτε στην τουαλέτα δεν πήγα...ετοίμασαν και τη μικρη..πάλι φουστανι ήθελε σήμερα!χθες μου δήλωσε ότι δεν θα παντρεύει ποτε γιατί δεν βρίσκει κανέναν άντρα στους συμμαθητές της! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 328109

Περαστικά αρρωστουλες...Σίγουρα έρχονται μικρόβια στο σπίτι ..Αθανασία ο άντρας σου βλέπει τόσο κόσμο!και να μην αρρωστησει μπορει να φέρει μικρόβιο.να βάζουν μάσκα οι πελάτες;
Και είναι και οι οργανισμοί μας ευαίσθητοι..λίγος ύπνος και μπές βγες όλη νύχτα στο κρεβάτι πολυ θέλει ;μια ζέστη μια κρύο.
Τζενακι περαστικά και στον μικρουλη σου!

Ειρήνη ,Ευη ευχαριστώ πολυ!όλες μπαίνουμε όταν έχουμε χρόνο και ανάλογα το μέσο.Με κινητο,laptop ή tablet pc μπαίνεις απο παντού.Στον σταθερο ούτε που κάθομαι..
Επειδή είναι η δουλεια του άντρα μου στο σπίτι απο υπολογιστές άλλο τίποτα!Τα μουδιασμενα χέρια μπορει να σημαίνουν πολλα..ορθοπεδικα ,έλλειψη βιταμινων ακόμα και ψυχολογία!Δες αυχενικο και σύνδρομο καρπιαιου σωλήνα πρωτα!τα έχω περάσει... Wink

Κοιμηθηκε πάω να κάνω καμία δουλίτσα! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 13 417472
μαρια κι εγω πιστευω ειναι αυχενικο γιατι τοσο καιρο στην εγκυμοσυνη κοιμομουν με 2 μαξιλαρια.

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα μανουλες κ μπεμπεκια! Ερωτηση παλι θελω να κανω.... Κανω τη μπεμπα καθε 3 μερες μπανιο κ οχι καθε μερα οπως μου λενε οι περισσοτεροι, μην κρυωσει. Δεν εχουμε βαλει πετρελαιο κ εχω ξυλοσομπα στο σαλονι κ ενα αεροθερμο για το μπανιο για θερμανση. Οποτε την κανω μπανιο στο σαλονι που ειναι η σομπα. Οταν τη βαζω για μπανιο κανει λες κ τη σφαζουν. Δεν καθεται με τιποτα. Κανουμε κατι λαθος με το παιδι? Ζεστα πολυ ειναι οταν τη βαζω και το νερο σε καλη θερμοκρασια. Αναγκαστικα κανω πρωτα το σωματακι, τη ντυνω και μετα κανω το κεφαλακι. Εσεις πως τα κανετε μπανιο? ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ?

mamameli

Καλημέρα!
Εγω τις πρωτες μέρες το έκανα έτσι μπάνιο στο νιπτηρα...πρωτα σώμα και μετα κεφάλακι 2 φορές τη μέρα.γκρινιαζε λίγο 1-2 μέρες!Απο 15 μερών τον βουτηξαμε και στην μπανιεριτσα!
Τρελενεται...αν διαβάσεις τι έγραψα πιο πάνω!κάθε μέρα κάνουμε ότι ώρα να είναι..πιο πολυ γινεται κάθε μέρα για να καταλάβουν τη διάφορα μέρας νύχτας..και δεν κρυωνουν ούτε αρρωσταινουν απο το μπάνιο.
Το έχεις σε καλη ζέστη και μασάζ προλαβαινετε να κάνετε!
Τώρα ίσως να μην το γουστάρει και πολυ το νερό...
Δεν αρέσει σε όλα τα μωρα το ίδιο!
Απ´οτι βλέπεις έχουν χαρακτήρα απο τόσο μικρα!
Ελπίζω να βοηθησα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Για άλλη μια φορά νιώθω πτώμα γιατί δεν έχω κοιμηθεί καλά. Το γατί κοιμήθηκε 1-4:30 και μετά ξυπνούσε κάθε μια ώρα μέχρι που σηκώθηκε και η Δανάη. Εγώ πάλι έχω κοιμηθεί 3+1+1, και πολλά λέω. Εντωμεταξύ 2 μέρες τώρα έχω τρομερό πονοκέφαλο. Μάλλον θα είναι ιγμορίτιδα όπως είπες Μελινομαρία αν και δεν είμαι 100% σίγουρη, δεν έχω εμπειρία από πονοκεφάλους στο παρελθόν. Τη βγάζω αναγκαστικά με ντεπόν. Χτες ένιωθα να με ενοχλεί λίγο και λαιμός και έκανα γαργάρες αλατόνερο. Τώρα το πρωί είμαι καλύτερα ευτυχώς. Και η Δανάη πάλι μυξούλες και βήχα. Και το γατί πολύ λίγες μυξούλες. Αλλά απ' ότι διαβάζω είναι γενικό το φαινόμενο! Περαστικά στις αρρωστούλες λοιπόν και περαστικά στα μικρούλια σας Τζενάκι, Αθανασία και Μαρκέλλα!

Δεν μπήκα ξανα χτες και γράψατε αρκετά, τα έχω ξεχάσει. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ. Μελινομαρία και Μαρία μου είναι κουκλάκια τα μωράκια σας! Αυτό το πράγμα που γελάνε μας κάνουν να χαζεύουμε τελείως!

Αθανασία μου μιας και δε θηλάζεις, μήπως το αίμα είναι περίοδος που ήρθε στο καπάκι; Ναι, ξέρω, νωρίς είναι αλλά λέω μήπως..!

Μαρία (mariakonst) σε αυτή την ηλικία το μπανάκι το κάνουμε πολύ γρήγορα. Να μην προλάβει να κρυώσει. είναι και πιο μικρούλη το δικό σου. Επίσης δεν είναι απαραίτητο το καθημερινό μπάνιο, αλλά όταν το κανείς καθημερινά το μωράκι συνηθίζει και γίνεται ρουτίνα.

Φωτεινή δε θα σχολιάσω τον αδερφό σου, τόσα ξέρει, τόσα κάνει! Εσύ απλώς μην ασχολείσαι, μακριά κι αγαπημένοι.

Κορίτσια σε ο,τι αφορά στο σεξ, ο δικός μου μου την έστησε στην αρχή της εβδομάδας. Κανόνισε να πάρουν τη Δανάη οι παππούδες, γύρισε νωρίτερα από τη δουλειά και μόλις κοιμήθηκε το μωρό μου έκανε επίθεση! Χοχοχο, ίσα που προλάβαμε και μόλις τελειώσαμε "ουααα"! Πως το παθε κι αυτό και δεν ξύπνησε αμέσως να μας διακόψει, υποψιάζομαι ότι ήταν στο κόλπο!

Μαρία εσύ δεν κοιμάσαι, εγώ δεν ξυπνάω!!!

Μελινομαρία πάνε και τα κρέατα; Κουράγιο! Και όπως είπες, ευκαιρία για αποτοξίνωση! Άσχετο αλλά θα το ξαναπώ, τι καλούλης ο μικρούλης σου, κάνει τέτοια χαρά για το μπανάκι! Κι εμένα της αρέσει, αλλά δεν κάνει έτσι και όταν τη βγάζω αρχίζει η γκρίνια, όχι πάντα, κυρίως όταν πεινάει.

Ζωούλα που χάθηκες; Όλες τρέχουμε σαν τις τρελές, σκέψου εμείς οι 2μανούλες!

Άντε, σας ζαλισα πάλι, φιλιά!

mamameli

Χαχαχα Αλίκη σου την έστησε κανονικά ε;και το γατί τι γατί θα ήταν αν δεν ήταν στο κόλπο;

Ναι καρδιά μου πανε και τα κρεατικα..και μόνο χοιρινό και μοσχάρισιο ετρωγα!ευτυχώς βρήκα κι άλλες πηγές σίδηρο και ασβεστιου...μύθος ότι είναι τόσο στα κρέατα!όταν με το καλο τελειώσει η αποχή θα πάω για σουβλάκια και πάστα σοκολάτας!

Έχουμε πάθει πλάκα με την Χαρά που κάνει στο μπάνιο!
Και κυρίως που το καταλαβαίνει απο την αλλαξιερα και αλλάζει η διάθεση του οποία και να είναι..τα ξεχνάει όλα!
Τι πλάκα έχουν Παναγία μου!

Κουραγιο με το ξενυχτι..!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια περαστικα στις αρρωστουλες.εμενα η μπεμπα ξυπνησε μια φορα μεσα στο βραδυ παλι καλα.πριν λιγο εφαγε και κοιμαται στην αγκαλια μου.χθες πηγα γυναικολογο ολα καλα σε 15 μερες θα μου ρθει και περιοδος Mad τι καλα τοσους μηνες που δεν ειχα.σημερα εχω σιδερο να κανω εχουν μαζευτει παρα πολλα ρουχα Twisted Evil φιλια σε ολες

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Χαχαχα Αλίκη σου την έστησε κανονικά ε;και το γατί τι γατί θα ήταν αν δεν ήταν στο κόλπο;

Ναι καρδιά μου πανε και τα κρεατικα..και μόνο χοιρινό και μοσχάρισιο ετρωγα!ευτυχώς βρήκα κι άλλες πηγές σίδηρο και ασβεστιου...μύθος ότι είναι τόσο στα κρέατα!όταν με το καλο τελειώσει η αποχή θα πάω για σουβλάκια και πάστα σοκολάτας!

Έχουμε πάθει πλάκα με την Χαρά που κάνει στο μπάνιο!
Και κυρίως που το καταλαβαίνει απο την αλλαξιερα και αλλάζει η διάθεση του οποία και να είναι..τα ξεχνάει όλα!
Τι πλάκα έχουν Παναγία μου!

Κουραγιο με το ξενυχτι..!

Τότε βρήκε να κοιμηθεί, τώρα γιατί δεν κοιμάται; Καλά μη φανταστείς, κάνα 15' να κράτησε όλη η φάση! Προσπάθεια να κοιμηθεί στο πορτ-μπεμπέ νο 651359641 πλήρης αποτυχία! Πάμε πάλι..

Πωπω, μαζί σου στα σουβλάκια και τις πάστες μετά! Γιατί κι εγώ τώρα προσπαθώ να τα αποφεύγω.

Καλέ είναι πανέξυπνα σου λέω!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μαριλού! Έρχεται η ακατανόμαστη; Να υποθέσω σου βρήκε ωορρηξία;

Μελινομαρια μου ξέχασα, ο μπέμπης είναι ίδιος εσύ!

Και ξέχασα και το καλύτερο! Κατά τις 4:30 που ξύπνησα λοιπόν, σηκώθηκα και βούτηξα το γατί από το πορτ-μπεμπέ δίπλα μου με μισόκλειστα ματιά. Κάθησα πάλι. το έβαλα και θηλάζε.. Κι εκεί που θηλάζε, κοιτάω και βλέπω μπροστά μου στο πάτωμα, 1,5 μέτρο απόσταση από το πορτ-μπεμπέ, 2 πόδια ξαπλωμένα. Τα πόδια της Δανάης. Έπαθα σοκ λέμε. Είχε ξυπνήσει μέσα στη νύχτα, σηκώθηκε και ήρθε στο δωμάτιό μας. Μας είδε όλους να κοιμόμαστε βαθιά και ξάπλωσε και κοιμήθηκε στο πάτωμα!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικη μου ναι εχω οωρηξια και μου ειπε προσοχη να μη μεινω εγκυος.εμεις 1 φορα ειχαμε επαφη αλλα ποναγα παρα πολυ ρε κοριτσια δεν εχουμε προσπαθησει ξανα.η δαναη σου φοβερη.παω να κανω γαλα γιατι σπαραζει στο κλαμα.

maria1984

maria1984
Αλίκη η μικρή σου ειναι απίστευτη δεν ήθελε να σας ξυπνήσει , με έκανες κ γελασα έτσι που το έγραψες... Πιστεύω να κοιμήθηκε σε χαλάκι τουλάχιστον για να μην ξαναρρωστησει... Ειναι μωρε κ αυτο μικρουλι κ θέλει την μαμα κ τον μπαμπά του.

eirini2

αλικη μου κι εσυ περνας υπεροχα.ευτυχως ο μικρος μου ειναι ησυχος και προλαβαινω και κανω τα βασικα.περαστικα και υπομονη.θα στρωσει η μικρη που θα παει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σας ευχαριστώ. Ναι, μάλλον επειδή κοιμόμασταν δε μας ξύπνησε το σκατούλι. Ευτυχώς φοράει υπνοσακο γιατί ξεσκεπάζεται συνεχώς! Και είχε φέρει μαζί της και το κουβερτακι νινι που το έκανε μαξιλάρι! Αχαχαχ! Το αστείο είναι ότι τις προάλλες έθεσα την ανησυχία μου στον άντρα μου για το αν θα κινδυνεύει το μωρό όταν θα το βάλουμε στην κούνια στο δωμάτιό του. Φοβάμαι μήπως πάει η Δανάη μέσα στη νύχτα και το πειράξει. Και εκείνος με διαβεβαίωσε ότι όταν η μικρή σηκώνεται από το κρεβάτι πάντα την ακούει γιατί κάνει θόρυβο καθώς πηδάει κάτω. Τώρα ή που κοιμόμασταν πολύ βαθιά, ή που τελειοποιησε την τεχνική της. Μάλλον και τα 2!

Ειρήνη μου είπαμε είσαι τυχερή!

Μαριλού τέτοια να μου λες, και δεν πολυπροσεξαμε. Αλλά θηλάζω αποκλειστικά και μετά την 1η γέννα είχαν περάσει πάνω από 10 μήνες για να μου έρθει περίοδος. Ελπίζω να μην την πατήσαμε. Από εδώ και πέρα προσοχή. Πάντως δεν πονούσα όπως πόνεσα στην 1η φορά αφού γέννησα τη Δανάη. Τι να πω!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι ειναι πολυ ευκολο να μεινουμε τωρα παλι γι αυτο προσοχη μεγαλη, ετσι μου ειπε ο γιατρος μου.εχω ακουσει και οταν θηλαζεις αποκλειστικα μπορεις να μεινεις αλλα δεν ειμαι σιγουρη ρωτησε το.μολις την αφηνω στο ποτρ μπεμπε ξυπναει τι πραγμα ειναι αυτο?εχει μαθει για τα καλα αγκαλιες να δω τι θα κανω..

maria1984

maria1984
Το ίδιο μου είπε κ εμένα ο γιατρός μου ότι τους 3-4 πρώτους μήνες ειναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες αν δεν προσέξουμε να ξαναμεινουμε έγκυος ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχα, πείτε μου τέτοια!!! Βασικά ναι, μπορείς να μείνεις έγκυος εφόσον γίνει ωορρηξία. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα σου έρθει προσεχώς περίοδος. Και συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που θηλάζουν να έρθει η περίοδος νωρίς. Σε εμένα είχε αργήσει στη Δανάη και φαντάζομαι το ίδιο και τώρα. Ο ντοκτ μου δώσε να καταλάβω ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ ακόμη. Λέτε να μην κατάλαβα καλά ή να την πάτησα; Γιατί είναι και πλακατζής!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααα εγώ χωρίς προφυλακτικό δεν του κάθομαι κι ας φτυσαμε αίμα για να μείνω έγκυος ειδικά στον πρώτο. Έτσι χαλαροί που είμαστε θα ρθει κανα τρίτο από κει που δεν το περιμένουμε. Θέλω τρίτο αλλά σε δύο τρία χρόνια τουλάχιστον
Κοιμήθηκαν κ οι δύο. Ευκαιρία να την πέσω λίγο.

Αχ βρε μαρακι κ γω δεν είμαι πολύ του κρέατος αλλά μη μου πεις δεν κάνει να φας, τρελαίνομαι με το μη. Τώρα πχ θέλω σαν τρελή να πιω καφέ όλων των ειδών.

Καλό μεσημέρι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις