276 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Πεμ Ιαν 10, 2013 12:42 am
Fotini77
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια και από αυτήν την παγωμένη πλευρά της Θεσ/νίκης Από χτες ξεκίνησα να πίνω κ ένα ντεκαφεινέ,είδα πως δεν ενοχλεί την μικρή μου,μου λείψε λίγο η γεύση του καφέ..αμκα κ βιβλιάριο -στο δικό μου του δημοσίου-της είχα βγάλει πρίν βγεί από την ΜΕΝΝ,για να περαστεί στην ασφάλεια η νοσηλεία της,αλλά έτσι κ αλλιώς θα έβγαζα..στο συγκεκριμένο ρηλα΄ξ κάθεται αρκετά η δική μου,και καμιά ώρα,αλλά όχι μόνη της,πρέπει να είναι κ η μανούλα δίπλα μόνη της κανα 5λεπτο πάντως είανι ο νόμος του Μέρφυ ρε γμτ..μολις κάνεις πρωινό να φάς κ ένα καφεδάκι,αρχίζει η γκρίνια..γερά να είναι μωρέ..εμένα ως τώρα Τζένη όπως εσύ,μόνο η επιπεφυκίτιδα κ κανα ορό στην μύτη,από τότε που την πηρα από το νοσοκομείο..σαν χτες μου φαίνονται όλα..Μαμαμελί ίσως φανεί κάποια αλλεργία και σε εξετάσεις αίματος,γι αυτό σου είπα για παιδοαλλεργιολόγο,αλλά ναι σαφώς η παρατήρηση κ καταγραφή ελιναι το πρώτο βήμα,πιθανόν να ενοχλεί και κάτι άλλο τον μπεμπάκο που δεν φαίνεται,μακάρι όχι βέβαια..μαίρη μου κουράγιο με τους κολικούς,δεν πέρασα μεγάλο ζόρι περαν κάποιων ημερών,αλλά της κολλητής μου είχε ως τον 4ο μήνα έκλαιγε μέρα νύχτα,εύχομαι να σας περασουν γρήγορααα..μαρκέλλα μου τα οικονομικά,το αγκάθι των περισσοτλερων Ελλήνων,μακάρι να πάρεις αυτά που σου χρωστάνε,και ο άντρας σου να βρεί καλή δουλειά,έχετε κ τα 2 κούκλακια να ζήσετε Εμάς το εμβόλιο είχε φέρει μια υπνηλία στην Ζωή τρελή,είχε ρίξει 8μιση ώρες συνεχόμενο ύπνο,και δεν φώναζε σαν τρελή να φάει,να δούμε πως θα πάμε σε αυτά αυτού του μήνα,είναι κ 2 γμτ.κ εγώ κ ο άντρας μου παρατηρήσαμε πως η μικρή έριξε πολυ μπόι,πιάνει όλη την αλλαξιέρα ήδη,και ο υπνόσακος της έχει λίγο περιθώριο,κ είναι λέει 0-6 μηνών,για άλλο μας κόβω σύντομα..αυτός μας βόλεψε μια που τα σκεπάσματα τα κλωτσά,μια σταλιά σκατούλα Εμε΄να μαντέψτε ποιος είναι αυτός που έλεγε όλες τις μακακίες για νευρική μάνα,να σώσουν το παιδι από εμάς τους γονείς της κτλ..ο εργένης αδερφός μου που ζεί με τους γονείς μου!!Ναι,ναι..ε κ μια που το ποτηρί ξεχείλησε πλεόν τα σπάσαμε εντελώς,μακρία κ αγαπημένοι,έτσι κ αλλιώς ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά..τους φίλους τους διαλέγεις τους συγγενείς όχι,με αυτό συμφωνώ χρόνια τώρα!Σόρρυ και για το σεντόνι,βρήκα χρόνο τώρα που κοιμήθηκε η μικρή στο ρηλάξ!