Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια και από αυτήν την παγωμένη πλευρά της Θεσ/νίκης Very Happy Από χτες ξεκίνησα να πίνω κ ένα ντεκαφεινέ,είδα πως δεν ενοχλεί την μικρή μου,μου λείψε λίγο η γεύση του καφέ..αμκα κ βιβλιάριο -στο δικό μου του δημοσίου-της είχα βγάλει πρίν βγεί από την ΜΕΝΝ,για να περαστεί στην ασφάλεια η νοσηλεία της,αλλά έτσι κ αλλιώς θα έβγαζα..στο συγκεκριμένο ρηλα΄ξ κάθεται αρκετά η δική μου,και καμιά ώρα,αλλά όχι μόνη της,πρέπει να είναι κ η μανούλα δίπλα Wink μόνη της κανα 5λεπτο Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 328109 πάντως είανι ο νόμος του Μέρφυ ρε γμτ..μολις κάνεις πρωινό να φάς κ ένα καφεδάκι,αρχίζει η γκρίνια..γερά να είναι μωρέ..εμένα ως τώρα Τζένη όπως εσύ,μόνο η επιπεφυκίτιδα κ κανα ορό στην μύτη,από τότε που την πηρα από το νοσοκομείο..σαν χτες μου φαίνονται όλα..Μαμαμελί ίσως φανεί κάποια αλλεργία και σε εξετάσεις αίματος,γι αυτό σου είπα για παιδοαλλεργιολόγο,αλλά ναι σαφώς η παρατήρηση κ καταγραφή ελιναι το πρώτο βήμα,πιθανόν να ενοχλεί και κάτι άλλο τον μπεμπάκο που δεν φαίνεται,μακάρι όχι βέβαια..μαίρη μου κουράγιο με τους κολικούς,δεν πέρασα μεγάλο ζόρι περαν κάποιων ημερών,αλλά της κολλητής μου είχε ως τον 4ο μήνα έκλαιγε μέρα νύχτα,εύχομαι να σας περασουν γρήγορααα..μαρκέλλα μου τα οικονομικά,το αγκάθι των περισσοτλερων Ελλήνων,μακάρι να πάρεις αυτά που σου χρωστάνε,και ο άντρας σου να βρεί καλή δουλειά,έχετε κ τα 2 κούκλακια να ζήσετε Smile Smile Εμάς το εμβόλιο είχε φέρει μια υπνηλία στην Ζωή τρελή,είχε ρίξει 8μιση ώρες συνεχόμενο ύπνο,και δεν φώναζε σαν τρελή να φάει,να δούμε πως θα πάμε σε αυτά αυτού του μήνα,είναι κ 2 γμτ.κ εγώ κ ο άντρας μου παρατηρήσαμε πως η μικρή έριξε πολυ μπόι,πιάνει όλη την αλλαξιέρα ήδη,και ο υπνόσακος της έχει λίγο περιθώριο,κ είναι λέει 0-6 μηνών,για άλλο μας κόβω σύντομα..αυτός μας βόλεψε μια που τα σκεπάσματα τα κλωτσά,μια σταλιά σκατούλα Laughing Laughing Εμε΄να μαντέψτε ποιος είναι αυτός που έλεγε όλες τις μακακίες για νευρική μάνα,να σώσουν το παιδι από εμάς τους γονείς της κτλ..ο εργένης αδερφός μου που ζεί με τους γονείς μου!!Ναι,ναι..ε κ μια που το ποτηρί ξεχείλησε πλεόν τα σπάσαμε εντελώς,μακρία κ αγαπημένοι,έτσι κ αλλιώς ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά..τους φίλους τους διαλέγεις τους συγγενείς όχι,με αυτό συμφωνώ χρόνια τώρα!Σόρρυ και για το σεντόνι,βρήκα χρόνο τώρα που κοιμήθηκε η μικρή στο ρηλάξ!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κ απο μενα
ετοιμαζω κ γω τον καφε μου- 3/4 ντεκαφ κ 1/4 κανονικο με αρωμα φουντουκι. ευτυχως δεν τον πειραζει, εχει τυχει να τον θηλασω αμεσως αφου ηπια. γενικα δεν εχει πονακια, πιο πολυ ενοχλησεις θα ελεγα, φτου φτου. μαιρη σε καταλαβαινω σε ενα βαθμο, ειχε ο μεγαλος κολικους αλλα οχι κ να παει 24ωρο. υπομονη κ προσοχη στη διατροφη. στον μικρο αρχικα επινα κανα ποτηρακι γαλα αλλα πλεον καθολου. ισως αυτο να εκανε τη διαφορα, τι να πω;
φωτεινη οντως τους συγγενεις τους τρως στη μαπα χωρις επιλογη αλλα ειδικα αν ειναι μαμα-μπαμπας-αδερφη/ος σε πειραζει χιλιες φορες παραπανω. εγω με τη μανα μου εχω θεμα οταν την πιανουν τα ψυχολογικα της αλλα πλεον ή της κλεινω το τηλ ή τη διωχνω απ'το σπίτι μεχρι να ηρεμησει.στα καλα της ειναι αλλος ανθρωπος.
κ ο δικος μου εχει δακρυα εδω κ καιρο, καλο αυτο γιατι δεν ειναι φραγμενοι οι αδενες.
ανυπομονω για παιδιατρο. θελω να δω ποσο βαρος/μποϊ πηρε.
μερικες φορες λατρευω εοπυυ. πηγα το πρωι με συνταγη για εξετ.αιματος κ η συμμετοχη μου ειναι 0,5 ευρω. να δω αιματοκριτη θελω γιατι στις 40 περιπου μερες σταματησα το σιδηρο, 1 τη μερα επαιρνα.
ετοιμος ο καφες
φιλακια

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξεχασα, ο βεροπουλος εχει τις πανες παμπερς τις πορτοκαλι 1+1, πηγε πηρε ο αντρας μου 2 Νο3

αυτο λετε να επιτρεπεται στο θηλασμο;
http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/Figura-Body-Face/15766108?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_10&a=1331

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε???χαθηκα ε???δικιο εχετε οτι και να πειτε πως πανε τα μπεμπακια μας....???
εμας καλη ειναι σε γενικες γραμμες κοιμομαστε τρωμε εχουμε και τα πονακια μας φτασαμε τα 4 κιλα χιχιχι χοντρουλα...εγω σαν την τρελη τρεχω να τα προλαβω ολα ειστε και εσεις ετσι η μονο εγω ειμαι η τρελη???λεμε αυτο το σαββατο να αφησουμε την μπεμπα μας στην πεθερα και να γινω γυναικα...και να παμε για ποτο αν και δεν θελω να την αφησω αλλα δεν μπορω αλλο..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας μανουλες πως είστε; Τα μωράκια τι κάνουν; Εμένα η δικιά μου εχθές που της έκανα το εμβόλιο είχε γκρίνια κ ξαφνικά την έπιασε 1 κλάμα άλλο πράμα, ταίριαζε κ δεν μπορούσαμε να την ηρεμησουμε με τίποτα τελικα πήρα τον παιδιατρο κ μου είπε να της δώσω λίγο ντεπον, όντως μόλις το ήπιε μετα απο 10 λεπτά ηρέμησε κ την έβαλα λίγο στο κρεβατακι της να βάλω μερικά ρούχα στο πλυντήριο κ σε 2 λεπτά κοιμόταν , ξύπνησε μονο στις 4 ήπιε το γάλα της μου έριξε μερικά γελακια κ ξανακοιμηθηκε μέχρι τις 10 το πρωι... Ηρθε ο παπας σήμερα κ μας έκανε αγιασμό στο σπιτι αλλα την μπεμπα την είχα στην κρεβατοκάμαρα μου για να μην την πειράξει το λιβάνι ... Τώρα κοιμάται πάλι κ βγήκα κ εγω στο μπαλκόνι να πιω τον καφέ μου μιας κ εχει ήλιο σήμερα... Δάκρυα εμένα εχει απο 1 μηνου αλλα λίγο ίσα ίσα που βρέχεται το ματακι της...

eirini2

γεια σας κοριτσια.
αθανασια περαστικα στον μικρο.να προσεχετε γιατι κυκλοφορουν διαφορες αρρωστιες.η παιδιατρος που ηρθε χτες μας ειπε οτι κυκλοφορει μεχρι και μηνιγγιτιδα εκτος απο την πνευμονια και διαφορα αλλα.
μαρκελλα υπομονη.εκπιζω να βρειτε κατι συντομα.
κι εμενα ο μικρος μου ειναι παραόνιαρης και το δακρυ το εχει ετοιμο απο την 1η μερα.οσον αφορα τον υπνο θα μπορουσα να πω οτι κοιμαται αρκετα σε σχεση με τον μεγαλο οταν ηταν μωρο ο οποιος την ημερα δεν κοιμοταν πολυ αλλα δεν γκρινιαζε κιολας.
μελινομαμα υπομονη.ελπιζω να βρειτε ακρη με την αλλεργια.
κι εγω ειμαι λιγο νταουν αυτες τις μερες αλλα εχω τους λογους μου.θα σας πω καποια αλλη στιγμη.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι να προσεχουμε αλλα ποοοοοσο??? δεν παμε πουθενα, εχουμε κυριολεκτικα κλειστει μεσα και εγω και η ιωαννα. μονο ο ταριφας παει για δουλεια. μια φιλη μου ηρθε προχθες και της εβαλα μασκα να ειμαστε σιγουρες και εγω -εχει 2 παιδακια σε παιδικο- και αυτη μην παρει την δικια μας ιωση. αλλα γινεται να μην παει ο ταριφας για δουλεια? οχι. γινεται να αποκλεισω την μαμα μου και τα πεθερικα μου? οχι. ε στο καλο θα μπουμε σε γυαλα στο τελος.... ειναι κωλοκαιρος τι να λεμε τωρα?!
ζωη σε χασαμε μαρη.
φωτεινη να τον χαιρεσαι ρε συ.ουτε για αστεια δεν λεγονται αυτα πες του.ειναι που δεν εχει δικη του οικογενεια για να καταλαβει. θα το καταλαβει μωρε και θα ζηταει συγνωμη μετα...αλλα εσενα σε εχει ξενερωσει ηδη απο οτι καταλαβα. μην σκας. οικογενεια σου ειναι ο αντρας σου και το παιδακι σου.ολοι οι αλλοι ας κουρευονται....

ειναι ζορικο παντως στο σπιτι με 2 παιδια οοοοοοολη μερα. δεν την παλευω λεμε.πρεπει να βγω εξω, αντε μπεμπη ξεπεταξου να παω για δουλεια.-μεχρι που πληρωνω κιολας τωρα χαχαχαχα

evi86

evi86
Χελόου γκερλς
Τι κανετε;Ψωφισα σημερα.Σηκωθηκα απο τις 6 ηπια το καφεδακι μου και επεσα στην δουλεια μεχρι τις 9 που ξυπνησε ο μικρος.Συνεχισα κατα τις 11 που κοιμηθηκε παλι μεχρι τις 3 και ξεπατωθηκα.Επεσα να ξαπλωσω αλλα ξυπνησε ο μικρος.Με πηρε τηλεφωνο η κουμπαρα και με ρωτησε αν μπορει να ερθει και της ειπα ναι.Ηρθε,κουτσομπολεψαμε,ειδε τον μικρο και εφυγε.Στις 7 πανω που εκατσα και ειπα θα χαλαρωσω.Ηρθε ο αντρας μου με εναν φιλο του.Οχι φερε το ενα οχι φερε το αλλο,με ειδε γκαρσον ο κυριος.Με εβαλαν κι εμενα στο κλιμα τους ομως πολυ ευκολα.Ποτακι,μουσικη ολα μια χαρα και το πιο διασκεδαστικο κομματι ηταν να τους βλεπω να χορευουν.Εφυγε ο φιλος μας και ο αντρας μου επεσε ξερος,ηταν λιγακι φτιαγμενος μπορω να πω.Εγω τωρα θελω να πεσω στο κρεβατι και να σηκωθω αυριο κατα τις 11 αλλα αυτο δεν γινεται.Ξυπνησε ο μπουλουκος μου εφαγε και τωρα καθεται ησυχος ησυχος στο ρηλαξ και με βλεπει που σας γραφω.Να δω ποτε θα κοιμηθει τωρα...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασιααααααααααααααααααααααααααααα
ειδες που δεν ημουν καλα το πρωι? Μαντεψε! Ανεβαζω και πυρετο. Αυτη τη στιγμη εχω ενα 38,6. Η Ευη μου, ολο το απογευμα γκρινιαζε οτι τρεμει (με κλιματιστικο αναμενο στο δωματιο της), με παρακαλουσε "ελα μανουλα να με ζεστανεις" και καποια στιγμη μπαινω στο σαλονι και βλεπω Μιχαλης, Ευη, μπεμπης στον καναπε, το καλοριφερ μπροστα τους, αγκαλιασμενοι και κουκουλωμενοι. Τωρα κοιμαται το πουλακι μου απο τις 8. Παει και αυτη. Μου αρρωστησε σιγουρα. Θα δω το πρωι πως θα ειναι. Εμενα παει να σπασει το κεφαλι μου.
Φωτεινη, οπως και η πεθερα της Ευης, και σενα ο αδερφος σου εχει δικιο. Δεν ειστε καλες μανες παιδι μου, τελειωσε! Παρτε το αποφαση.
Μαρια, τι γελιο φοβερο ειναι αυτο ρε συ!! Φτου φτου κουκλα!
Ζωη, σε χασαμε καλε. Μας ελλειψες.
Ειρηνη και συ μας λειπεις, δεν σε βλεπω συχνα αλλα το καταλαβαινω. Ο Στρατος? Να μας πεις κοριτσι μου τι σε προβληματιζει. Εγω δεν μπορω να μην τα λεω, να μην γκρινιαζω. Ολο λεω να μην σας κουραζω με τα ιδια, αλλα δεν κρατιεμαι η ατιμη!
Αλικη, Τζενη, Μαρακι φιλια πολλα. Μαιρηηηηηηηηη φιλια και σε σενα. Και στη Δημητρουλα μας. Σορρυ αν ξεχναω καποια.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ περαστικα ρε συ μαρκελα. σου ευχομαι ολοψυχα να μην κολλησει ο μπεμπης.εκει ειναι τα δυσκολα....

ερωτηση χαζης.... μεχρι πριν 4 μερες αιμα δεν ειχα.κατι σκουρα καφε και κιτρινα. οκ μια χαρα. εδω και 4 μερες αιμα, αιμα αιμα κατακοκκινο. στην 1η δεν ειχα τετοια αλλα επαιρνα μιτροταν. θα παρω τον γιατρο ενα τηλ αυριο. αλλα ελεγα μηπως ηξερε καποια κατι. εχω και ζαλαδες-φυσιολογικο με τοσο αιμα που εχω.

η ιωαννα κοιμηθηκε το μεσημερι 2 ωρες.... να δω ποιο θα πρωτοκοιμιζω το βραδυ.μας βλεπω οικογενειακως στο μπουρναζι για ποτακι χαχαχαχα

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία,μαμώ το σοί μου κυριολεκτικά..έχουν προηγηθεί πολλά,αυτό απλά κερασάκι στην τούρτα ήταν,κ λίγα είπα πάλι..ακριβώς αυτό,μονο τον κ*λο του έχει οπότε..Εμ εσύ δεν θα ξενέρωνες από αυτό και μόνο?Ανέφερε το στον γιατρό σου κοπε΄λα μου,αυτό το αίμα που περιγράφεις από την μήτρα μου μοιάζει να βγαίνει,αλλά αν δεν πονάς ίσως να είναι υπόλειμμα από λόχεια.Ναι ρε συ Μαρκέλλα,τι σκύλα μάνα είμαι ντροπή μου,να πάω να του πώ κ εγώ συγνώμη που δε θέλω να ξαναέχω πάρε-δώσε μαζί του κ όχι πολλά πολλά με το παιδί μου,να μου λείπουν τέτοιες επιρροές.. Shocked Περαστικά βρε κορίτσι μου,όσο πιο εύκολα γίνεται.Ούφφ σόρρυ αν έπρηξα..Έυη καλό κουράγιο Very Happy Φιλιά σε όλες.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινη ευχαριστω κοριτσι μου. Αθανασια, μηπως οντως ειναι υπολλειματα απο τα λοχεια? Εμενα και στις δυο γεννες με το που σαραντησα τσουπ! μου ηρθε περιοδος. Αλλα με ρωτουσε ο γιατρος μου αν ειμαι σιγουρη οτι ειναι περιοδος και οχι λοχεια. Εμενα ομως ηταν ξεκαθαρο. Σε λιγο "καθαριζω" οποτε θα παω να με δει και ο γιατρος. Αντε γιατι.... ο αλλος εχει αρχισει να μου τραγουδαει "εχω να γ......... 14 μηνες αγαπη μουυυυυυυυ" (αληθεια, το εχετε ακουσει αυτο το τραγουδι? πολυ γελιο). Σοβαρα τωρα, παρε τον γιατρο να δεις τι θα σου πει. Ευη, ενα τσαι καυτο, ενα panadol extra και ενα μπουκαλακι νερο παρακαλω!!! Α, στο τραπεζι 4.

evi86

evi86
Εφτασεεεεεε Μαρκελλακι!Περαστηκα ρε συ δεν ειπα πιο πριν.Αυριο ελπιζω να ειστε καλυτερα.Χααχαχαχα με εκανες και γελασα με το τραγουδι,πολυ γελιο!Κι εμενα αυτο μου ελεγε ο δικος μου με λιγοτερους μηνες ομως.

Πωωω ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ θελω το κρεβατακι μου,το μαξιλαρι και το παπλωμα Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 534787 .Ο μικρος ντουρασελ ειναι ακομα.Χααχαχα ακουστε το κουφο:ξυπναει ο αντρας μου και ερχεται ολο γλυκες στο σαλονι και μου λεει παμε για χαλβετ; Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 604962 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 604962 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 604962 .Του λεω σε προλαβε αλλος,κοιτα πισω σου(ηταν ο μικρος στο ρηλαξ και μολις με ακουσε εσκασε στα γελια).Γυρισε κακην κακως ο δικος μου στο κρεβατι με τις ορεξεις του

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε σεις μην μιλατε για σεχ....εχω νευρα λεμε απο την αμαμεια.... δεν αντεχω αλλο δεν μπορω. θα τον βαλω σε ενα δωματιο.... θα δειτε πυροτεχνηματα οι αθηναιες και περιξ χαχαχα
οχι δεν ποναω, απλα εχω τρελο αιμα-για τα δικα μου δεδομενα παντα-.
ναι ηρθε ο τα ριφας και εκει που ηταν ετοιμη η ιωαννα για υπνο ξεκινησαν τις τουμπες, τα παιχνιδια...σιγα μην κοιμηθει αποψε. τους ειπα να πανε μεσα να κοιμηθουνε μαζι.

κοριτσια βαλτε αλφα....κοιταξτε τι φοραει η χατζηβασιλειου. τα σχολια αυριο.
ματσ μουτσ

υγ φωτεινη μακριαααααααααααααα απο τετοιους ανθρωπους αγαπη μου

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κάνετε;;; Το μωρακι μου κοιμάται κ εμένα πάλι με έχουν πιάσει αυπνιες... Πφφφ βαριεμαι κ δεν μπορω να κοιμηθώ με τίποτα ...

evi86

evi86
maria1984 έγραψε:Μανουλες τι κάνετε;;; Το μωρακι μου κοιμάται κ εμένα πάλι με έχουν πιάσει αυπνιες... Πφφφ βαριεμαι κ δεν μπορω να κοιμηθώ με τίποτα ...

Μαρακι μην ακουω τετοια βραδιατικα, εκνευριζομαι.Πανε κοιμησου εσυ που μπορεις!!!Ριξε και για μενα λιγο αμα θες με βλεπω σαν φαντασμα αυριο

maria1984

maria1984
Γυρνάω απο την μια γυρναω απο την άλλη αλλα ύπνος δεν με παίρνει με τίποτα...

mamameli

Καλησπερα!!

Περαστικα Μαρκελλα!
Αθανασια μου αν τελειωναν τα λοχεια και ξαναηρθαν πρεπει να το πεις αμεσως στο γιατρο μην ειναι καποια μολυνση...μη σε αγχωνω αδικα ομως!
Οσο για το σεχ..εγω ακομα δεν τρελενομαι..αλλα θα ερθει αυριο μια κοπελα για αποτριχωση..δευτερα γυναικολογος και φανταζομαι δευτερα βραδυ ηρθε η σειρα μου!
Μαρακι τι ομορφουλα η γελαστουλα..θα βαλω κι εγω μια φωτογραφια γελαστη...

πηρα το γιατρο κοβω ολα τα κρεατα! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 654316 θα δειξει.... confused confused confused

στις υπολοιπες φιλακια πολλα!

maria1984

maria1984
mamameli έγραψε:Καλησπερα!!

Περαστικα Μαρκελλα!
Αθανασια μου αν τελειωναν τα λοχεια και ξαναηρθαν πρεπει να το πεις αμεσως στο γιατρο μην ειναι καποια μολυνση...μη σε αγχωνω αδικα ομως!
Οσο για το σεχ..εγω ακομα δεν τρελενομαι..αλλα θα ερθει αυριο μια κοπελα για αποτριχωση..δευτερα γυναικολογος και φανταζομαι δευτερα βραδυ ηρθε η σειρα μου!
Μαρακι τι ομορφουλα η γελαστουλα..θα βαλω κι εγω μια φωτογραφια γελαστη...

πηρα το γιατρο κοβω ολα τα κρεατα! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 12 654316 θα δειξει.... confused confused confused

στις υπολοιπες φιλακια πολλα!

Κουκλος κ ο μπεμπουλης σου, καλα τώρα που έχουν αρχίσει να γελάνε ειναι όλα τα λεφτα ... Κομμένο δηλαδή κ το κρέας ; Πως θα αντεξεις ;;;

mamameli

θυσια να γινει η μανα για το γιο... Laughing Laughing Laughing Laughing

ασε και τρελενομαι για σουβλακια Sad

maria1984

maria1984
Απλα πρόσεχε να τρως τώρα φαγητά πλούσια σε σίδηρο κ βιταμίνες αφου δεν τρως κρέας κ γαλακτοκομικά για να μην εξαντλησεις τον οργανισμό σου ...

mamameli

maria1984 έγραψε:Απλα πρόσεχε να τρως τώρα φαγητά πλούσια σε σίδηρο κ βιταμίνες αφου δεν τρως κρέας κ γαλακτοκομικά για να μην εξαντλησεις τον οργανισμό σου ...

ευκαιρια για υγιεινη διατροφη!
ναι το σκεφτομαι Μαρακι μου!Ευχαριστω πολυ φιλακια

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη, το τραγουδι λεει 14 μηνες. δεν τον εχω τοσο. Και γω Μαρια μου διαθεση για σεξ καμμια, αλλα και μενα ερχεται η ωρα μου οπου να ναι. Και τα κρεατα κομμενα? τι θα τρως κοριτσι μου τελικα? πωπωωωωω κουραγιο μανααααααα!!! Γλυκας ο γελαστος μπεμπουλης.

mamameli

Φρούτα,λαχανικά,ζυμαρικά και ψάρια!
Και πάντα φτιαγμένα απο τα χεράκια μου...
Σκεφτείτε ποσά φαγητά τρώμε με τυρί η γιαούρτι ...

Καλα να είναι το μπεμπουλακιμου κι εγω θα κανω αποτοξινωση!

Ευχαριστώ κουκλιτσες μου!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι γίνεται ρε κορίτσια; διαδικτιακη ίωση; η μια μετά την άλλη. Ούτε να το σκεφτομαι δε θελω οτι μπορει να αρρωστησω. Προς το παρον κατιτις περναω λαιτ. Πλακωθηκα στις γαργαρες καραμελες χυμους τσαι κ κατι γινεται. Μαρκελλα περαστικα σας κ δες μηπως το ερκοντισιον ξηραινει πολυ την ατμοσφαιρα. Νομιζω δεν ειναι καλο.
Τελικα Σαββατο το πρωτο μας εμβολιο. Για να δουμε.
Αυτα. Πολυ κουραστικη η πληκτρολογηση απο κινητο με ενα χερι. Το αλλο κραταει μωρο που θηλαζει.
Γκουντ ναιτ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις