Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα κορίτσια μου..σαν οι πρώτοι που κάναμε το εμβόλιο να σας πω πως ναι είναι το εξαπλούν,και της έκανα εγώ συμπληρωματικά και για γαστρεντερίτιδα,το rotarix..το ένα το καλύπτει πλήρως ο εοπυυ,το άλλο 25% συμμετοχή,17 ευρώ κόστισε..της είχε φέρει υπνηλία,και την στιγμή που το κάναμε εννοείται γοερό κλαμα..ψόφος δεν θα πεί τίποτα..Αλίκη κ Μαρία μου,για τον μπέμπη σου έψαξες για παιδοαλλεργιολόγο,μήπως τον ενοχλεί κατι άλλο?Στο Ιπποκράτειο έχει.Ναι,στην παρασκευη του ψωμιού έξω υπάρχουν ίχνη πρωτείνης γάλακτος.Εμένα σήμερα τρώει κοιμάται,γελάει κ τούμπαλιν.. Smile Στις 17 κάνουμε εμείς το δεύτερο εμβόλιο και 31 το 3ο,2 είναι αυτόν τον μήνα,όλα καλυμμένα απο εοπύυ πλέον.

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Jen75 έγραψε:το εμβολιο το εγραψες με εοπυυ; δινουν τωρα τα φαρμακεια; αμκα μωρου εχουμε; πως το βρισκουμε; εμεις θα το κανουμε αυτο ή το επομενο ΣΚ

Ναι το έγραψα το εμβόλιο αλλα πρώτα πήγα στον δήμο μας κ έβγαλα το ΑΜΚΑ του , εδω σ εμάς δίνουν τα φαρμακεία αλλού δεν ξέρω τι γίνετε... Α του έχω βγάλει κ δικο του βιβλιάριο υγείας απο το ΙΚΑ...

maria1984

maria1984
Κάναμε το εμβόλιο τελικα, έκλαψε πολυ λίγο η μπεμπα μονο την ώρα που την τσίμπησε, την πήρα αμέσως αγκαλια κ ησυχασε κ μετα απο λίγο άρχισε τα γελακια στον γιατρο... Απο κιλά μια χαρα είμαστε πήρε 1 τον τελευταίο μήνα ειναι 5300 τώρα κ 61 πόντους απο 57 που ήταν... Εμβολιο μου είπε ξανά στον 4ο μήνα αλλα θα την ξανά πάμε σε 1 μήνα πάλι να την μετρήσει ...

mamameli

Καλησπέρα!

Πωπω πονοκέφαλος σήμερα!
Εμείς βγάλαμε αμκα όταν τον έβαλα στο βιβλιάριο μου!

Εμβόλιο έχουμε 2-6 φεβρουαρίου!

Δεν πήγα ακόμα σε αλκεργιολογο γιατί σε αυτήν την ηλικία τζάμπα κόπος!Δεν ανιχνεύονται με εξετάσεις..μόνο με παρατήρηση!
Δεν ξέρω τι να κόψω άλλο!δεν τρώω αβγό πάντως απο την αρχη...λένε πως πρέπει να κοψεις τα γαλακτοκομικά περίπου 1,5 μήνα για να δεις αποτέλεσμα..περιμένω!
Σήμερα ξαναφτιαξαμε ψωμακια!
Ουφ ...όλη μέρα το σκέφτομαι..ευτυχώς το μωρακι μου δείχνει υγιέστατο!

Ξύπνησε...πάω..φιλακια!

demmy29

demmy29
Ρε Μελινομαράκι πολύ σε σκέφτομαι! Υπομονή! Θα το βρεις που θα σου πάει; Μη στεναχωριέσαι όμως... Σε θέλουμε Very Happy Κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου!
Αλίκη σου εύχομαι και 1 ώρα στο ρηλαξάκι!
Κι εμένα έχει αμκα η μικρή που μπήκε στο βιβλιάριό μου του τεβε. Εμβόλιο σε 20 μέρες εμείς! Κι εμείς θα το κάνουμε αυτό της γαστρεντερίτιδας!
Εύη σου στέλνω πμ!!!
Φιλάκια σε όλες!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα και απο εμας.
Καταρχην Ευη, η λυπαμαι που θα στο πω αλλα η πεθερα σου εχει καθε δικιο. Πρωτα απ' ολα "δεν εισαι μανα εσυ" γιατι οταν καποιος σου ζηταει δευτερο καφε, εσυ πας τοση ωρα στην κουζινα να τον φτιαξεις και δεν προσεχεις το παιδι σου? Γι' αυτο τον βουτηξε τον μπεμπη και εφυγε. Για να σου αποδειξει οτι δεν τον προσεχεις αρκετα. Δευτερον, "δεν εισαι μανα εσυ" γιατι οταν ετρεξες να τον παρεις πισω δεν πηρες ενα πιο χοντρο ρουχαλακι μαζι. Καλα, αυτη τον εβγαλε εξω ημιγυμνο, εσυ????? Τεστ σου εκανε η γυναικα. Α, και το σημαντικοτερο "δεν εισαι μανα εσυ" αλλα εκεινη ειναι. Εκεινη που τα βαζει συνεχως με τη γυναικα του γιου της, την μητερα του παιδιου του παιδιου της. Που δεν τη σεβαστηκε ουτε ως εγκυο αλλα ουτε ως μητερα. Που στο κατω κατω στεναχωρει και τον γιο της με ολα αυτα που κανει. Μηπως δεν στηριζει την επιλογη του? Δεν ξερω, αλλα αυτη ειναι η σωστη μανα, οχι εσυ!!!!!
Αντε γιατι τα πηρα τωρα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφωνη, σπιτσλες που θα ελεγε και η φιλεναδα μαιρη.....ρε συ ευη μην την παρεξηγεις. η γυναικα ειναι για το δαφνι-κυριολεκτικα ομως χωρις πλακα και χαβαλε-.ας την δει ενας γιατρος...
απορω με την υπομονη σου.

πηγαμε παιδιατρο σημερα εχει ενα βηχα ο μπεμπης που δεν μου αρεσε. και οπως παντα...λειτουργησε το ενστικτο της μαμας. ξεκινησαμε αερολιν μασκα μεχρι την παρασκευη να τον ξαναδει.κανω προσευχες και ταμματα-για ακομη μια φορα-να γλυτωσουμε την αντιβιωση.

κατα τα αλλα, πολυ τρεξιμο ρε φουστη μου....με την ιωαννα κρεμασμενη πανω μου, τον μπεμπη μπουκωμενο, εμενα με εγμοριτιδα κλεισμενοι σε ενα σπιτι 52τμ, εχω φρικαρει....που θα παει θα φτιαξει ο καιρος να παμε καμια βολτα γιατι αλλιως με βλεπω σαν την τρελη πεθερα της ευης.....
εσυ τι επαθες και ησουν νταουν καλε? θα σε παρω τηλ αυριο να σε ανεβασω φιλεναδα Very Happy

μαααααααααααιρη που εισαι οεο? εχει ταξιδεψει το κινητο μου στην κυθνο και σε εχασα καλε.ερχεται αυριο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερω και γω ρε κοριτσι? κουραση, ειμαι με πονοκεφαλους συνεχεια. σκεφτομαι τι θα κανω με τη δουλεια μου. σκεφτομαι γιατι να μην ειχα αυτα τα 3000 που μου χρωσταει. σκεφτομαι ποτε και πως θα βρει μια δουλεια ο Μιχαλης, σκεφτομαι οτι σε λιγο καιρο θα ψαχνω και γω για δουλεια. ολο σκεφτομαι. βαρεθηκα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την πατησε τελικα ο μπεμπης ε? περαστικα σας ρε συ.
παω να κανω ενα τσιγαρο. επιστρεφω.

maria1984

maria1984
Αθανασία περαστικά στον μπεμπη σου κ υπομονη κανε κ θα περάσει κ αυτο ... Κι εμένα σήμερα όλο το απόγευμα μέχρι κ πριν λίγο που κοιμήθηκε είχε πολυ γκρίνια απο το εμβόλιο μάλλον. Μόλις της έδωσα λίγο ντεπον ηρέμησε κ κοιμήθηκε στην αγκαλια μου .

mamameli

Δημητρουλα Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 11 417472

Μαρκελλα Respect Laughing Για την πεθερά της Ευης
Και να κουραγιο για τα οικονομικά!

Αθανασία μου περαστικά στο μικρουλη σου...ψυχουλες τι φταίνε κι αυτα?αλλα έτσι είναι τα χειμωνιάτικα νινάκια!
Το καλοκαιρινό μου δυο χρόνια δεν αρρώστησε!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρια μου ναι με τα εμβολια κατι παθαινουν τα μικρουλακια μωρε....

και που σκεφτεσαι τι κανεις?
ασε ρε την λυση την εχω ετοιμη. χωρις πλακα. σοβαρα. σκεφτομαι κατι εδω και καιρο. θα το επιχειρησουμε μαζι.η θα παμε μεροκαματο σπιτι μας ή που θα χασω 300ε.μικρο το ρισκο ρε συ.εδω ξερω κοπελα που βγαζει τρελα λεφτα απο αυτην την δουλεια και κοιτα δεν της κοβει και πολυ ειναι λιγο επε....
ορεξη για δουλεια να εχουμε και θα την βρουμε την ακρη, αλλιως μην στεναχωριεσαι θα παμε ολοι μαζι στα γερμανιας χαχαχαχα
παω να ξυπνησω το αντρακι να φαει και τα λεμε το πρωι. παρε με εσυ τηλ δεν ξερω τι ωρα ξυπνατε.εγω ξερεις μετα τις 6 πινω καφεδακι στο μπαλκονι.
καληνυχτα μανουλες!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία περαστικά στο μπεμπακι.
Μαρία κ συ υπομονή με διατροφή.
Εγώ αν γκρινιαξω για οτιδήποτε θα ήμουν το λιγότερο αχαριστη. Μια χαρά κοιμάται ο μικρός μου κ στο ριλαξ κάθεται κάμποσο κ ρίχνει κ ανα πύπνο κ πέρα από επεφυκιτιδα που έφυγε αμέσως κ λίγο όρο στη μύτη όλα καλά. Κ γω κάπως καλύτερα αν κ σχεδόν άφωνη.
Αύριο θα πάει ικα ο άντρας μ για αμκα μικρού . Παω να κοιμησω το θηρίο τον μεγάλο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια θα σε παρω. και γω πρωι σηκωνομαι.
Μαρια καλησπερα. Αυτο ηταν μωρε, δεν τα πολυγουσταρουν υα εμβολια.
Μαρακι μου κουραγιο και υπομονη μεχρι να βγει η ψυχη μας. 1,5 μηνα ειπες θελει για να δειξει με κομμενα τα γαλακτοκομικα? Λες να τον πειραζει κατι αλλο?

evi86

evi86
Μαρκελλακι μου εχεις δικιο σε ολα οσα ειπες.Πως φερθηκα ετσι;Πρεπει να παω σπιτι της να γονατισω και να της ζητησω συγνωμη.Ελπιζω να την δεχτει.Εγω παντως δεν συγχωρω τον εαυτο μου που της φερθηκα τοσο σκληρα...

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι..Τα μικρα σας ποση ωρα μενουν ξυπνια;Εμενα μεχρι το βραδυ καθε φορα που ξυπναει μενει λιγο.Το βραδυ κατι το πιανει και δεν κοιμαται γρηγορα...Πειτε μου εσας τι κανουν;Ααα οσο για τα ρηλαξ που ειδα οτι συζητατε εμενα καθετε μια χαρα.Μισαωρο και χωρις καμια σημασια απο εμας και φανταστητε ειναι πολυ αγκαλιτσας ο δικος μας

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη, κανε εσυ την προσπαθεια σου, αλλα δεν ξερω τι θα ηταν αρκετο για να σε συγχωρησει. Τουλαχιστον, αστην να σου κανει μαθηματα μπας και στρωσεις και συ. Εμας ο μικρος μενει αρκετες ωρες ξυπνιος. Συνηθως τρωει γυρω στις 8 το απογευμα και δεν κοιμαται μεχρι τις 11 που θελει να ξαναφαει. Μετα μου κοιμαται ισως και μεχρι τις 6 και μενει ξυπνιος ως τις 9, που τρωει και ξανακοιμαται. και σε ολα τα υπολοιπα γευματα του μενει κανα μισαωρο ξυπνιος. 3 ωρες το πρωι, 3 ωρες το βραδακι και μισαωρακια μεσα στην ημερα.

evi86

evi86
Εμενα μενει κανα 2ωρο το πρωι που τρωει.Μετα οταν ξυπναει παλι μενει 1 ωρα αυτο γινεται 2-3 φορες μεχρι το απογευμα που θα μεινει ενα μισαωρακι ξυπνιος και το βραδυ μεχρρι και 5ωρο ντουρος εχει κατσει.Ηθελα να παρω γνωμες.Βεβαια το καθε μωρο διαφορετικο ειναι...

mamameli

Εύη ακόμα και να σε συγχωρήσει δεν θα συγχωρήσει ποτε το γεγονός ότι μια ανάξια σαν και σένα τυλιξε τον γιο της και τον έβαλε στο βρακι της Laughing Laughing Laughing

Μαρκελλα 4-6 βδομάδες κάνει να φύγει η πρωτεΐνη γάλακτος απο τον οργανισμό...όμως συνήθως τα ίχνη αιματακι κόβονται αμέσως!
Οπότε ίσως συνδυαστικα αντιδραει και σε κάτι άλλο!
Γράφω τι τρώω κάθε μέρα αλλα άκρη δεν βρίσκω!
Ίσως και να ετρωγα κρυφά με το ψωμι αλλα έτσι απο ποτε θα αρχίσω να μετραω Rolling Eyes

Αν δεν είχαμε αυτο θα έλεγα κι εγω ότι το μωρο μου είναι άψογο..λίγες φορές με ταλαπωρησε!
Εύη μου είναι στο παιδι...εμείς μετα τις 40 μέρες μεγαλώσαμε τις ώρες που είμαστε ξυπνιοι την μέρα και κοιμόμαστε καλα τη νύχτα δηλαδή μόλις κανει γκρουκ κοιμάται.αλλα την μέρα κοιμάται όποτε νυσταξει άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο.Δεν έχουμε κανένα ωράριο!

Maryanastasia

Maryanastasia
δεν εχω κοιμηθει 24 ωρες κολικους εχει λεει η παιδιατρος,,,,,,μπηκα να ενημερωσω!! φιλια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Αθανασία μου περαστικά στο μικρουλάκι! Ευτυχώς το ένστικτο της μανούλας λειτούργησε άψογα και γλιτωσατε τα χειρότερα! Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Έχει δίκιο η Μελινομαρία, τα παιδάκια του χειμώνα δύσκολο να τη βγάλουν καθαρή! Τουλάχιστον ας αποφύγουμε τα χειρότερα!

Μαρκέλλα μου έχεις κάθε δίκιο σε ο,τι αφορά στα οικονομικά. Ελπίζω να βγάλεις άκρη! Επίσης έχεις κάθε δίκιο για τη γλυκιά πεθερούλα της Εύης, αχαχαχ!

Μελινομαρία μου κουράγιο! Σίγουρα θέλει καιρό για να καθαρίσει ο οργανισμός. Σου είπαν δηλαδή ότι θα έπρεπε να έχει σταματήσει το αιματάκι; Δείξε το ημερολόγιο και στον παιδίατρο μήπως και βγάλεις καμιά άκρη!

Μαρία μου πόσο ψηλώσε η μπουμπού σου! Μπράβο, αυτά είναι! Όσο για το εμβόλιο, ναι, μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό ή υπνηλία ή πυρετάκο, αλλά θα περάσει γρήγορα ευτυχώς!

Δημητρούλα μου τι κάνει η τοσοδούλα σου; Αφρατεύει κι άλλο! Έχουμε κάνει πρόοδο με το ρηλάξ! Την τελευταία φορά κάθησε άνετα κάνα τέταρτο! Και τι πλάκα που έχει, κουνάει τα χεράκια της και κάνει μόνη της κούνια το σκατούλικο!

Εύη μου ρωτάς για τον ύπνο. Συνήθως κοιμάται αρκετά το βράδυ και συνήθως δεν κοιμάται αρκετά τη μέρα. Αυτό συνέβη λίγο αφού 40ντισε. Δεν είναι ότι κλαίει, θέλει όμως συνέχεια αγκαλιά και στη στάση περισκόπιο. Κοινώς χαζεύει γύρω της. Αλλά έχει τύχει μέρα που έμεινε ξύπνια για περισσότερο από 6 ώρες.

Αυτά! Μου κοιμήθηκε νωρίς σήμερα και τρέμω μη μου ξυπνήσει κεφάτη και ορεξάτη μέσα στη νύχτα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ Μαίρη μου βαστα γερά! Και πρόσεξε τη διατροφή σου, μήπως την πείραξε κάτι που έφαγες. Πχ εγώ χτες έφαγα φακές και σήμερα το πρωί είχαμε λίγους κολικούς. Οι κολικοί βγαίνουν συνήθως την επομένη οπότε τσέκαρε τι έφαγες την προηγούμενη μέρα. Κουράγιο και στο μπεμπάκι σου!

mamameli

: Καλημέρα!!

Σήμερα ξυπνησα ορεξατη έκανα ήδη κάποιες δουλειές!
Ντύθηκα, βάφτηκα(αυτο η ψωναρα το κάνω κάθε μέρα σχεδόν και με φόρμες και πυτζαμες),αερισα και μόλις εφτιαξα τον καφε...ουαααααααα
Έτσι τώρα θηλαζω και μοσχομυριζει το καφεδάκι!
Έναν ελληνικό τη μέρα πινω!
Και φαντάζεστε να πειράζει το νινι ο καφές Laughing

Σήμερα θα πάρω το γιατρο...για να δούμε τι άλλο θα κόψουμε που εγω τα κόβω κΑι απομονη μου δηλαδή!
Τέλος πάντων για μένα δεν με νοιάζει..αρκεί να είμαι σίγουρη τι φταίει..μετα ..δόξα τω θεω στις μέρες μας αυτα δεν είναι προβλήματα!
Όπως είπε και ο γιατρός αφου παίρνει βάρος και ειναι κατατ´αλλα εντάξει δεν πρέπει να μαςανησυχει τοσο πολυ..
Παρηγοριά στον άρρωστο..
Κορίτσια εδω και3 μέρες βγαζουμεκαι δάκρυ κορομηλο!
Αφου τώρα όταν κλαίει το λυπάμαι πιο πολυ με τα δάκρυα

Πρωινά φιλακια σε όλες!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Βρε Μελινομαρία λες να τον πειράζει ο καφές; Απαπα!!! Εντάξει, αφού αναπτύσσεται κανονικά δε θα σκάσεις κιόλας!

Αλήθεια, εμένα και οι 2 τους έβγαζαν δάκρυα από τις πρώτες μέρες και αν δεν το έλεγες τώρα θα το είχα ξεχάσει τελείως ότι τα νεογέννητα δε βγάζουν δάκρυα κανονικά. Ουυυ, εμείς το δάκρυ το έχουμε έτοιμο, παραπονιάρες γαρ! Όσο για σένα, καλωσήρθες στον κόσμο των δακρύων!!!

Σήμερα κοιμηθήκαμε καλύτερα από χτες, ευτυχώς που δεν ξαναέφαγα φακές! Και το πρωί το γατί με τρέλλανε στα γέλια. Λέμε και "Αου" τώρα (Αγκου), χιχιχι!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου σε ολες.αθανασια περαστικουλια.μαρακι μην αγχωνεσαι απο το εμβολιο ειναι το εχω ακουσει οτι καμια φορα προκαλει παρενεργειες.μαρκελλα μου εχει ο θεος για δουλιτσα να σκεφτεσαι θετικα.δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω.εμενα κοιμαται τα βραδια συνεχομενα σχεδον 6 ωρες.την ημερα ομως ολη μερα ξυπνια και θελει αγκαλιες!αφηστε που τρωει συνεχεια καθε 1 ωρα σχεδον.ειναι φυσιολογικο αυτο?λετε αν της δωσω πιπιλα να κοιμαται περισσοτερο την ημερα?καποιες μερες μου κοιμαται ενα τριωρο μεσα στην ημερα και αυτο οχι καθε μερα.ελπιζω να φτιαξει προγραμμα σιγα σιγα.μαιρη μου υπομονη με τους κολικους εμεις ευτυχως δεν εχουμε μεχρι τωρα.

mamameli

crazymommy έγραψε:Καλημέρα! Βρε Μελινομαρία λες να τον πειράζει ο καφές; Απαπα!!! Εντάξει, αφού αναπτύσσεται κανονικά δε θα σκάσεις κιόλας!

Αλήθεια, εμένα και οι 2 τους έβγαζαν δάκρυα από τις πρώτες μέρες και αν δεν το έλεγες τώρα θα το είχα ξεχάσει τελείως ότι τα νεογέννητα δε βγάζουν δάκρυα κανονικά. Ουυυ, εμείς το δάκρυ το έχουμε έτοιμο, παραπονιάρες γαρ! Όσο για σένα, καλωσήρθες στον κόσμο των δακρύων!!!

Σήμερα κοιμηθήκαμε καλύτερα από χτες, ευτυχώς που δεν ξαναέφαγα φακές! Και το πρωί το γατί με τρέλλανε στα γέλια. Λέμε και "Αου" τώρα (Αγκου), χιχιχι!

Μεχρι στιγμής και σε σχέση με τη Μελίνα που είναι κακοφαγη αυτός παίρνει πάνω απο το μ.ο. Είναι και αγοράκι ..

Κοιτά και του μπεμπη βρεχοταν τα ματακια αλλα τώρα τρέχουν τα δάκρυα και κόκκινα τα ματια πρησμενα...
Α δεν ήξερα ότι υπάρχουν μωρα που απο νεογέννητα έχουν τόσα δάκρυα.. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 11 534787 Εσείς είστε γυναίκες παιδι μου...στο τσεπακι το δάκρυ!

Ασε τις φακες λοιπόν!φαε σπανάκι για το σίδηρο και αμυγδαλακια!το καημενο το γατί...
Ναι το πρωι έχουν πολλα κεφακια!
Ο μπεμπης το έχω ξαναπεί μόλις καταλάβει οτι θ κάνουμε μπάνιο!Και να κλαίει θα σταματήσει κΙ θα γελάσει,και να μισοκοιμαται θα ξυπνήσει και θα χαζογελαει.ειδικά μόλις το σιγουρεψει δηλαδή όταν του βγάλω μανίκι λύνεται απο τη Χαρά του! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 11 654316

Ξέχασα..Αθανασία και Μαρκελλα πείτε και μένα..να μπω συνεταιρος !πως θα γυρίσω στην τρέλα?
Ο αντραςμου δουλεύει στο σπίτι..είναι λίγο κλεισμένος βέβαια αυτο είναι το κακο αλλα άλλη πολυτέλεια..το χειροτερο στην δικη σου δουλεια είναι το ΤΕΒΕ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις