226 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Τρι Ιαν 08, 2013 11:51 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τον πατέρα μου. Σας είχα πει αρχικά ότι είχε καρκίνο, δυστυχώς η ψυχολογία μου σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν ήταν και η καλύτερη λόγω αυτού. Προσπαθούσα απλώς να μην το σκέφτομαι και είπα να μη σας κουράζω με αυτό, γι' αυτό δεν ανέφερα τίποτα άλλο. Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες εξετάσεις του θα βγει "καθαρός", τίποτα άλλο. Μαριλού μου και για σένα εύχομαι να επανέλθει πλήρως!
Όσο για τη Δανάη, στις 23 του μήνα θα πάμε παιδοενδοκρινολογο οπότε είπα να μην την τρυπησω πάλι τώρα γιατί πιστεύω θα μας βάλει να κάνουμε επιπλέον εξετάσεις. Θα σας πω τα νέα..
Μαρκέλλα καμία παρεξήγηση, κι εγω ανυπομονούσα να ανοίξει ο παιδικός, χιχιχι! Την αγαπάω τη Δανάη αλλά τι να το κάνω άμα καταρρευσω; Κάτσε να στρώσει λίγο ο ύπνος του γατιού, να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα της πω εγώ μετά!
Ναι, του χρόνου θα γιορτάζετε, πότε λέτε να κάνετε τη βάφτιση;
Μαριλού να κοιμηθεί από τώρα μέχρι το πρωί; Για μένα ευσεβείς πόθοι..!
Εμείς ξεστολίσαμε την Κυριακή. Ωραία ήταν αλλά έπρεπε να ανοίξει λίγο ο χώρος! Η καημένη η Δανάη με βοήθησε με τις μπάλες του δέντρου αλλά όταν με είδε στο τέλος να βγάζω τα λαμπάκια έβαλε τα κλάματα γιατί δεν ήθελε να τελειώσουν τα Χριστούγεννα!
Όσο για τη Δανάη, στις 23 του μήνα θα πάμε παιδοενδοκρινολογο οπότε είπα να μην την τρυπησω πάλι τώρα γιατί πιστεύω θα μας βάλει να κάνουμε επιπλέον εξετάσεις. Θα σας πω τα νέα..
Μαρκέλλα καμία παρεξήγηση, κι εγω ανυπομονούσα να ανοίξει ο παιδικός, χιχιχι! Την αγαπάω τη Δανάη αλλά τι να το κάνω άμα καταρρευσω; Κάτσε να στρώσει λίγο ο ύπνος του γατιού, να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα της πω εγώ μετά!
Ναι, του χρόνου θα γιορτάζετε, πότε λέτε να κάνετε τη βάφτιση;
Μαριλού να κοιμηθεί από τώρα μέχρι το πρωί; Για μένα ευσεβείς πόθοι..!
Εμείς ξεστολίσαμε την Κυριακή. Ωραία ήταν αλλά έπρεπε να ανοίξει λίγο ο χώρος! Η καημένη η Δανάη με βοήθησε με τις μπάλες του δέντρου αλλά όταν με είδε στο τέλος να βγάζω τα λαμπάκια έβαλε τα κλάματα γιατί δεν ήθελε να τελειώσουν τα Χριστούγεννα!