Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τον πατέρα μου. Σας είχα πει αρχικά ότι είχε καρκίνο, δυστυχώς η ψυχολογία μου σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν ήταν και η καλύτερη λόγω αυτού. Προσπαθούσα απλώς να μην το σκέφτομαι και είπα να μη σας κουράζω με αυτό, γι' αυτό δεν ανέφερα τίποτα άλλο. Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες εξετάσεις του θα βγει "καθαρός", τίποτα άλλο. Μαριλού μου και για σένα εύχομαι να επανέλθει πλήρως!

Όσο για τη Δανάη, στις 23 του μήνα θα πάμε παιδοενδοκρινολογο οπότε είπα να μην την τρυπησω πάλι τώρα γιατί πιστεύω θα μας βάλει να κάνουμε επιπλέον εξετάσεις. Θα σας πω τα νέα..

Μαρκέλλα καμία παρεξήγηση, κι εγω ανυπομονούσα να ανοίξει ο παιδικός, χιχιχι! Την αγαπάω τη Δανάη αλλά τι να το κάνω άμα καταρρευσω; Κάτσε να στρώσει λίγο ο ύπνος του γατιού, να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα της πω εγώ μετά!

Ναι, του χρόνου θα γιορτάζετε, πότε λέτε να κάνετε τη βάφτιση;

Μαριλού να κοιμηθεί από τώρα μέχρι το πρωί; Για μένα ευσεβείς πόθοι..!

Εμείς ξεστολίσαμε την Κυριακή. Ωραία ήταν αλλά έπρεπε να ανοίξει λίγο ο χώρος! Η καημένη η Δανάη με βοήθησε με τις μπάλες του δέντρου αλλά όταν με είδε στο τέλος να βγάζω τα λαμπάκια έβαλε τα κλάματα γιατί δεν ήθελε να τελειώσουν τα Χριστούγεννα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικη, δεν το θυμομουν καθολου. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ολα καλα και να βγει "καθαρος" οπως ειπες και συ.
Το ιδιο ευχομαι και τη Δαναη, ολα να ειναι καλα.
Ναι, ρε συ, σωτηριο το σχολειο. Και για μας αλλα και για τα ιδια τα παιδια.
Βαφτιση θα κανουμε οταν βρουμε νονο, χοχοχοχο!!! Λεω Σπτεμβρη, το πολυ Οκτωβρη. Εσυ?

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου μεσα απο την καρδια μου.τωρα ξυπνησε παλι και την ταιζει ο μπαμπας της.ειμαι τυχερη και μου κοιμαται τα βραδια συνεχομενα εδω και 15 μερες.μαρκελλα μου η μικρη σου πανεμορφη.κοριτσια παω να κανω μπανιο.καληνυχτα καλη ξεκουραση σε ολες.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:αλικακι ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου μεσα απο την καρδια μου.τωρα ξυπνησε παλι και την ταιζει ο μπαμπας της.ειμαι τυχερη και μου κοιμαται τα βραδια συνεχομενα εδω και 15 μερες.μαρκελλα μου η μικρη σου πανεμορφη.κοριτσια παω να κανω μπανιο.καληνυχτα καλη ξεκουραση σε ολες.

Σ' ευχαριστω Μαριλου. Και σενα η μπεμπα ειναι ενα κουκλι. Καληνυχτα κοριτσι μου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Αλικη, δεν το θυμομουν καθολου. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ολα καλα και να βγει "καθαρος" οπως ειπες και συ.
Το ιδιο ευχομαι και τη Δαναη, ολα να ειναι καλα.
Ναι, ρε συ, σωτηριο το σχολειο. Και για μας αλλα και για τα ιδια τα παιδια.
Βαφτιση θα κανουμε οταν βρουμε νονο, χοχοχοχο!!! Λεω Σπτεμβρη, το πολυ Οκτωβρη. Εσυ?

Σας ευχαριστώ και πάλι! Μαρκέλλα μου ίσως το είχα πει σε κάποια φάση που είχες μέρες να μπεις, οπότε και να το 'χασες.

Για τη βάφτιση, ούτε να τα έγραφα εγώ αυτά, μια από τα ίδια! Θα δούμε!

Καλά Μαριλού είσαι πολύ τυχερή, εγώ θα κάνω πάρτυ μόλις κοιμηθεί συνεχόμενο βράδυ αλλά θηλάζω κιόλας οπότε λογικό να πεινάει συχνά. Απόψε έχουμε τεστ κολικών, σήμερα έφαγα φακές (έχω να φάω από πριν γεννήσω!), για να δούμε αν θα μας πειράξουν! Προσεύχομαι, αχαχαχ!

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα!Τι κανουν μανουλες και μπεμπακια;Ουφφφ ξεπατωθηκα παλι σημερα.Μαζεμα,μαζεμα και ο μπεμπης αγκαλια συνεχεια.Μου εκανε κατι χαδακια σημερα με ξετρελανε!Χαμογελουσε ελεγε τα δικα του και χορεψαμε με τραγουδακια(κουνοντας χερια-ποδια με μανια).Πολυ αχορταγος εχει γινει ομως.Του δινω γαλα και απ΄τις δυο μεριες καθε φορα γιατι δεν του φτανει.Οι θηλες μου ομως εχουν αρχισει να με πονανε παλι.

Ακουστε σκηνικο με την πεθερα παλι.Ηρθε κατα τις 10 το πρωι.Αφου τα εψαλλε παλι για το πως εχω ετσι τον κανακαρι της αρχισε να λεει πως βλακεια κανουμε που φευγουμε και αν παει κατι στραβα δεν θα μας βοηθησουν μετα και αλλα τετοια.Συγκρατιομουν οσο μπορουσα μεχρι εκεινη την στιγμη.Μετα λεει πανε κανε μου ενα αλλο καφε(ο πρωτος ειπε ηταν νεροζουμι)και θα κρατησω εγω τον μικρο.Πηγα μεσα για ουτε 5 λεπτα και οταν γυρισα αφαντοι και οι δυο.Βρε ψαξε εδω ψαξε εκει πουθενα.Τρεχω σαν την τρελλη στον δρομο και την βλεπω να τρεχει με το παιδι αγκαλια προς το σπιτι τους.Και αντε πες ας παει στα κομματια αυτο αλλα εβγαλε το μωρο εξω με -6 και με κοντομανικο φορμακι οπως το ειχα μες το σπιτι.Με επιασαν οι αναποδες μου εκεινη την ωρα.Παω το περνω και ερχεται τρεχοντας στο σπιτι και λεει γιατι το πηρες ετσι το παιδι;Απο μεσα μου εγω εβραζα αλλα απο εξω συγκρατιομουν και της ελεγα οτι αυτο που εκανε δεν ηταν καλο.Ωσπου γυρναει και μου λεει οτι δεν προσεχω το μωρο,δεν του δινω σημασια,τον κραταω μακρια απο τον κοσμο και θα το κανω μαμοθρευτο και στο φιναλε πεταει το "δεν εισαι μανα εσυ".Αυτο ηταν εβγαζα καπνους απο τα αφτια.Ποιος ειδε τον θεο και δεν τον φοβηθηκε.Τις πατησα κατι βρισιδια που τα κρατουσα χρονια τωρα και το καταευχαριστηθηκα.Με εφερε σε τετοια κατασταση που οταν εφυγε εκλαιγα,ετρεμα και δεν μπορουσα να κρατησω ουτε τον μικρο.Εσπασα οτι βρηκα μπροστα μου και το ξεπερασα.Αν και τα μουτρα επρεπε να της σπασω...

Ουφφφφ συγχυστηκα που τα θυμηθηκα παλι....

maria1984

maria1984
Καλά Ευη αυτο που έκανε η πεθερά σου σήμερα ξεπερνάει κάθε όριο, η γυναίκα μάλλον ειναι τρελή ... Τουλάχιστον τώρα που θα φύγετε θα ξεμπλεξεις απο αυτήν... Ακου εκει να το πάρει να το βγάλει έξω χωρίς κάν να σε ρωτήσει... Και το άλλο ότι δεν το προσεχεις κ δεν είσαι μάνα εσυ θα την είχα στείλει στον αγυριστο την τρελή...

evi86

evi86
maria1984 έγραψε:Καλά Ευη αυτο που έκανε η πεθερά σου σήμερα ξεπερνάει κάθε όριο, η γυναίκα μάλλον ειναι τρελή ... Τουλάχιστον τώρα που θα φύγετε θα ξεμπλεξεις απο αυτήν... Ακου εκει να το πάρει να το βγάλει έξω χωρίς κάν να σε ρωτήσει... Και το άλλο ότι δεν το προσεχεις κ δεν είσαι μάνα εσυ θα την είχα στείλει στον αγυριστο την τρελή...

Μαρακι μου δεν θα αντεχα αλλο αυτη την κατασταση.Ενας λογος που θελω να φυγω ειναι αυτη.Οταν εφυγε με επιασε ενα ταρακουλο για να φανταστεις ο μικρος εκλαιγε και φοβομουν να τον παρω αγκαλια μην μου πεσει κατω.Αυτο ηταν το αποκορυφωμα.Με εκρινε απο την πρωτη στιγμη που με ειδε,μας εχει κανει τοσα αλλα οσο αφορα το παιδι μου δεν ακουω τιποτα.Δηλαδη αυτη νομιζει πως θεωρηται μανα κι εγω οχι;;Ε ας θελει ετσι να πιστευει.Αλλα δεν θα της την χαρισω απο εδω και περα θα δει μια αλλη Ευη.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:Καλησπερα!Τι κανουν μανουλες και μπεμπακια;Ουφφφ ξεπατωθηκα παλι σημερα.Μαζεμα,μαζεμα και ο μπεμπης αγκαλια συνεχεια.Μου εκανε κατι χαδακια σημερα με ξετρελανε!Χαμογελουσε ελεγε τα δικα του και χορεψαμε με τραγουδακια(κουνοντας χερια-ποδια με μανια).Πολυ αχορταγος εχει γινει ομως.Του δινω γαλα και απ΄τις δυο μεριες καθε φορα γιατι δεν του φτανει.Οι θηλες μου ομως εχουν αρχισει να με πονανε παλι.

Ακουστε σκηνικο με την πεθερα παλι.Ηρθε κατα τις 10 το πρωι.Αφου τα εψαλλε παλι για το πως εχω ετσι τον κανακαρι της αρχισε να λεει πως βλακεια κανουμε που φευγουμε και αν παει κατι στραβα δεν θα μας βοηθησουν μετα και αλλα τετοια.Συγκρατιομουν οσο μπορουσα μεχρι εκεινη την στιγμη.Μετα λεει πανε κανε μου ενα αλλο καφε(ο πρωτος ειπε ηταν νεροζουμι)και θα κρατησω εγω τον μικρο.Πηγα μεσα για ουτε 5 λεπτα και οταν γυρισα αφαντοι και οι δυο.Βρε ψαξε εδω ψαξε εκει πουθενα.Τρεχω σαν την τρελλη στον δρομο και την βλεπω να τρεχει με το παιδι αγκαλια προς το σπιτι τους.Και αντε πες ας παει στα κομματια αυτο αλλα εβγαλε το μωρο εξω με -6 και με κοντομανικο φορμακι οπως το ειχα μες το σπιτι.Με επιασαν οι αναποδες μου εκεινη την ωρα.Παω το περνω και ερχεται τρεχοντας στο σπιτι και λεει γιατι το πηρες ετσι το παιδι;Απο μεσα μου εγω εβραζα αλλα απο εξω συγκρατιομουν και της ελεγα οτι αυτο που εκανε δεν ηταν καλο.Ωσπου γυρναει και μου λεει οτι δεν προσεχω το μωρο,δεν του δινω σημασια,τον κραταω μακρια απο τον κοσμο και θα το κανω μαμοθρευτο και στο φιναλε πεταει το "δεν εισαι μανα εσυ".Αυτο ηταν εβγαζα καπνους απο τα αφτια.Ποιος ειδε τον θεο και δεν τον φοβηθηκε.Τις πατησα κατι βρισιδια που τα κρατουσα χρονια τωρα και το καταευχαριστηθηκα.Με εφερε σε τετοια κατασταση που οταν εφυγε εκλαιγα,ετρεμα και δεν μπορουσα να κρατησω ουτε τον μικρο.Εσπασα οτι βρηκα μπροστα μου και το ξεπερασα.Αν και τα μουτρα επρεπε να της σπασω...

Ουφφφφ συγχυστηκα που τα θυμηθηκα παλι....
Aχ βρε Εύη,όλοι έχουμε έναν απαράδεκτο στο περιβάλλον μας,δεν γλυτώνουμε..εγώ ίσως της είχα σπάσει τα μούτρα,πολύ μουλωχτή,κ να παίζει με την υγεία του παιδιου?Απλά μην συγχύζεσαι κ στεναχωριέται κ ο μικρούλης,θέλει την μαμά γελαστή!Χάρη της κάνεις να ασχολείσαι κ μεταγενέστερα με αυτήν,θα την ξεφορτωθείς σύντομα Wink Εμένα στον ύπνο η ζουζου καθιέρωσε νέο πρόγραμμα,κοιμάται στη μια,ξυπνάει κατα τις 5,βάζωντας το χερι σοτ στόμα κ ρουφώντας τόσο που την ακούς κ ξυ[πνάω,θηλάζει μισοκοιμισμένη,μετα κατα τις 6,6μισι πάλι νάνι ως τις 9.Ευτυχώς την ημέρα είναι αρκετά ξύπνια,της έμαθε η νευρική μάνα -όπως μ'είπανε-την μέρα κ την νύχτα Wink Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 10 328109 Αλίκη μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου κ φυσικά δεν κουράζεις,αν δεν συμπαραστεκόμαστε σε θέματα υγείας,τότε που αλλου? Smile

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε Αλικη μου κουραγιο. Ξερω πολυ καλα πως ειναι αυτη η αγωνια των αποτελεσματων κ των δεικτων. Το παρηγορο ειναι πως σε μεγαλη ηλικια δεν ειναι πολυ επιθετικος. Καλα αποτελεσματα.
Σημερα ξεστολισαμε κ μεις. Κ του χρονου με υγεια.
Καλα Ευη δεν παιζεται με τιποτα η πεθερα. Αντε να γλυτωσετε.
Μαρια πως πας με αλεργια; Αν παρεις αρτοπαρασλευαστη σε συμβουλευω με δυο αναδευτηρες αν υπαρχει
Πιπιλα λ γω δε θελω να δωσω αλλα ειναι συνεχεια στηθος μετα βγαζει συνεχεια. Εκτος της ξινιλας του ρχεται κ εκεινου ασχημα λ δεν τολμω να τον αφησω ξαπλωμενο. Ακομα κ στο ριλαξ βγαζει Crying or Very sad
Ώρα για νάνι Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 10 215994

mamameli

Shocked Shocked Shocked Εύη απίστευτο !για δέσιμο η πεθερά!
Πολλα σήριαλ βλέπει!

Αλίκη πραγματικά ευχομαι τα καλύτερα για τον μπαμπα σου!

Κοριτσάκια μου κι εγω ήθελα να παει σχολείο!
Την λατρευω αλλα όντως λαλησαμε 15 μέρες !είχε ξεφύγει τελείως ...

Αχ δεν ξέρω ρε παιδια έχω αρχισει ημερολόγιο!
Αν εφαγα κρυφο γαλακτοκομικο θα είναι κάπου που δεν το γράφει ή στο ψωμί!
Κάθε μέρα και μια κουκιδα αίμα!σίγουρα κάτι άλλο το πειράζει!έχει 5 μέρες τρώω δικο μου ψωμι!
Αρτοπαρασκευαστή δεν βρήκα χρόνο ν απαρω!γιατί Τζένη με δυο αναδευτηρες;
Αλήθεια μήπως παρατρωνε τα μωρα μας γι αυτο βγάζουν;

Νυσταζω πολυ!Δεν ξεστολισαμε ακόμα!αύριο μάλλον!
Τα άφησα στην κουζινα όλα Και ηρθα να ξαπλωσω !
Φιλακια πολλα!

mamameli

Α σήμερα έσκασαν και τα δικα μου χεράκια απο το νερό ...neutrogena κάνει θαύματα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και πάλι σας ευχαριστώ μανούλες!!! Μακάρι να μην έχουμε αλλά κακά νέα. Ο πατέρας μου έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ.. Την πρωτοχρονιά, πάνω στην αλλαγή του χρόνου μου είπε η γιαγιά μου πως ξέσπασε σε λυγμούς.. Ίσως και να φταίνε τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν πίστευε ότι θα φτάσει μέχρι εκεί.. Το περνάει όλο μόνος του, δεν έχει παραπονεθεί για το παραμικρό. Τεσπα, ας μην σας κουράζω με αυτό! Ευτυχώς έχω και το μωράκι μου να μου δίνει δύναμη και κουράγιο να σκέφτομαι θετικά.

Εύη μου έχω πάθει σοκ! Η πεθερά σου ξεπέρασε κάθε όριο, νομίζω τις τρώει όλες! Τι να πρωτοσχολιάσω.. που πήρε το παιδί και έφυγε στα κρυφά;.. που το έβγαλε λεπτά ντυμένο στην παγωνιά; Και αν δεν κάνω λάθος ήταν και λίγο αρρωστούλι τελευταία! Καλά, ο,τι και να της είπες θα ήταν λίγο! Ευτυχώς που φεύγετε! Εγώ θα σταθώ όμως στο ότι οτιδήποτε και να συμβαίνει γύρω σου, εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι αναίσθητη, να ζεις στο ροζ συννεφάκι σου. Ναι, ξέρω, δεν είναι εύκολο, αλλά σκέψου ότι θηλάζεις και όπως όταν είσαι χαρούμενη, έτσι και όταν είσαι στενοχωρημένη εκκρίνονται συγκεκριμένες ορμόνες οι οποίες περνάνε στο παιδάκι σου από το γαλατάκι..

Μελινομαρία μόνη σου φτιάχνεις το ψωμί; Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι κάποια ψωμιά που παίρνουμε απ' έξω έχουν πρωτείνη γάλακτος. Αλλά άμα το φτιάχνεις μόνη σου.. Σκέφτομαι κι εγώ για αρτοπαρασκευαστή, για να μην αγοράζω από έξω. Φωτεινή για δώσε μας τα φώτα σου!

Τζενάκι εμένα προς το παρόν δε δείχνει να τρελαίνεται για την πιπίλα. Σήμερα δεν την ήθελε καθόλου, θα ξαναδοκιμάσω όμως και με άλλη μάρκα. Ιδανικά καλύτερα να πιπιλάει το στήθος, αλλά δε γίνεται να είμαι με το βυζί έξω όλη την ώρα. Την αφήνω κατά φάσεις.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την crazymommy στις Τρι Ιαν 08, 2013 11:17 pm, 1 φορά

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πφφφ βρε κορίτσια σήμερα όλη μέρα πεινάω. Να περνάω κανένα άλμα ανάπτυξης; Μιλάω για οριζόντια ανάπτυξη, χιχιχι! Σας φιλώ!

mamameli

Καλημέρα!!!
Παγωνιά αλλα εγω στο σπιτάκι μου !αχ δεν θέλω να ξαναγυρισω ποτε στη δουλεια!Δεν είμαι αχαριστη αλλα προτιμώ το σπίτι και τα μωρα μου!
Βέβαια όταν πηγαίνω και πληρωνομαι μου αρέσει!ασε που είμαι ανεξάρτητη...μια πρωινή σκέψη έκανα...
Laughing Αλικακι κι εγω άλμα αναπτυξηςκανω εδω και 4 χρόνια...μα λες κι έχω στερηθεί φαγητο!
Αλλα ο θηλασμος και η έλλειψη ύπνου φέρνουν πείνα λόγω εξάντλησης του οργανισμού!

Το ψωμι που τρώω απο την Παρασκευή το φτιάχνουμε με τη μαμα μου!Αυτη έχει το μαγικό άγγιγμα στα ζυμαρια!
Αλλα και γενικά είναι καλο να ξέρουμε τι τρώμε!
Και νομίζω τα ιδανικά όλοι τα ξέρουμε αλλα που χρόνος!

Όσο για την πιπιλαθα συμφωνήσω οτιτο καλυτεροειναιενας μαρσιπος κ όλη μέρα το μωρο στην μαμα του και βυζι αλλα γινεται;

Πάω να αρχίσω δουλειές όσο κοιμάται ο μπουμπουκος!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Ναι, νυστάζω πολύ, ίσως έχει αποσυντονιστεί τελείως ο οργανισμός! Αυτό θα φταίει Μελινομαρία μου, χιχιχι! Χτες όλη μέρα ονειρευόμουν παστάκια...! Very Happy

Λοιπόν, το καλό νέο είναι ότι από χτες την καταφέραμε να κάθεται λιγάκι στο ρηλάξ... Κανα 15', να προλαβαίνω κανα-δυο πράγματα βρε παιδί μου!

Μπρρρ... κρύο!!! Μόνο που κάνω πως βγαίνω έξω στη βεράντα και γίνομαι παγοκολώνα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα όοολη μέρα

πολύ κρύο κ δω. αερίζω για κάνα τεταρτο κ παγωνει το σπιτι.

ευτυχως δε νυσταζω. ο μικρος κοιμηθηκε 12 - 6μιση, ο μεγαλος ξυπνησε 3μιση κ πηγα στο κρεβατι του μεχρι που ξυπνησε ο μικρος κ μετα ξανακοιμηθηκα αλλη 1 ωρα.

για αρτοπαρασκευαστη καλυτερα 2 αναδευτηρες για να ανακατευονται καλυτερα τα υλικα. εγω εχω με εναν κ καμια φορα δεν τα ανακατευει καλα, κ ειναι κ της κενγουντ που θεωρειται κορυφη στις κουζινομηχανες. επισης δε μου πολυαρεσει το σχημα του καρβελιου. μικρο κ ψηλο κ δεν πολυβολευει να κοψεις φετες. τωρα αυτον εχω κ μ'αυτον θα πορευτω. δεν πολυκανω ομως, κακως βεβαια.

παω για ντεκαφεϊνε
σι γιου λειτερ

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια.εχει απιστευτο κρυο αλλα εμεις εδω πειραια δεν ειδαμε χιονι Crying or Very sad ευη μου η πεθερα ειναι τρελλη δεν εξηγειται αλλιως υπομονη κανε αλλωστε φευγετε απο οτι ειδα.εγω τωρα την ταισα τον θηλασμο τον στσματησα πριμ μια εβδομαδα δεν ειχα γαλα πλεον γιατι στην αρχη ειχα προβληματα με τις θηλες και το στηθος.δεν την γλιτωσα και την μαστιτιδα.αλικη μου ευχομαι ολα καλα να πανε και με την δαναη.εχω πολλα να κανω καιο σημερα να δω αν προλαβω να ξεστολισω κιολας.καλημερα σε ολες Very Happy

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες κ μωράκια τι κάνετε;;; Κάνει πολυ κρύο πάλι σήμερα ... Η μπεμπα ξύπνησε πριν λίγο αλλα μόλις την πήρα αγκαλια ξανακοιμηθηκε οπότε θα μείνω κ εγω λίγο ακόμα στο κρεβάτι μιας κ δεν έχω καμμια δουλεια να κάνω σήμερα .... Σήμερα γινόμαστε 2 μηνών κ έχουμε ραντεβού στο γιατρο για το πρώτο μας εμβόλιο ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το εμβολιο το εγραψες με εοπυυ; δινουν τωρα τα φαρμακεια; αμκα μωρου εχουμε; πως το βρισκουμε; εμεις θα το κανουμε αυτο ή το επομενο ΣΚ

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
μολις πηρα τηλ οαεδ κ δε δικαιουμαι το επιδομα μητροτητας επειδη ειμαι ανεργη. κ ειχα γλυκαθει γιατι στον κων/νο πηρα 1700 απο οαεδ. τοτε βεβαια δουλευα κ σταματησα λογω εγκυμοσυνης-γεννας .για 4-5 μηνες

εμεις τωρα γελαμε κ χεζουμε. πρεπει νακανε πολυ πραμα κ συνεχιζει...

εκανα κ τυροπιτα, ηρθε κ ο παππας να αγιασει το σπιτι, ετσι κανουν μετα των φωτων. 3 ευρω εδωσα, δεν ειναι λιγα, ε;

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν υπαρχει...
αφου γεμισε κακα μεχρι την πλατη ψηλα κ λερωσε εσωρουχο κ φορμακι, πλυθηκαμε ολα καλα, κανει εμετο. στο καπακι κατουραει στην πετσετα. τον ξεβγαζω παλι με νερο κ ξανακανει εμετο στην 2η πετσετα

που πηγαν ολοι οεο; μονη μου γραφω;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενάκι σε ταλαιπωρεί ο μικρός! Αλλά και το γατί σήμερα είχε ενοχλήσεις. Είδα πως είχε αέρια η καημενούλα και μάλλον φταίνε οι φακές. Θα δοκιμάσω σε κάνα 2μηνο πάλι που ελπίζω να έχει στρώσει! Κρίμα! Εγώ τόσο κουρασμένη το πρωί που καταλάθος με πήρε ο ύπνος με το γατί στην αγκαλιά. Αλλά επειδή δεν έλεγε με τπτ να κοιμηθεί στο πορτ-μπεμπέ την πήρα πάλι πάνω μου, έβαλα μαξιλάρια δεξιά και αριστερά για στήριγμα και κοιμήθηκα πάλι. Όχι πολύ αλλά έστω και αυτό το λίγο καλό ήταν.

Μαριλού σ' ευχαριστώ! Μακάρι να είναι όλα καλά!

Μαρία τυχερούλα κοιμήθηκες! Εμείς γινόμαστε 2 την Τρίτη αλλά μάλλον θα πάμε τη Δευτέρα στην παιδίατρο. Απ' ότι θυμάμαι το πρώτο εμβόλιο είναι το 6πλο αν δεν έχει αλλάξει κάτι!

evi86

evi86
Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Μετα τα χθεσινα μας βρηκε μια πολυ ησυχη μερα.Ο μικρος κοιμοταν απο τις 8μιση μεχρι και τις 12μιση.Με αφησε να κανω ολες τις δουλειες με το πασο μου και να κανω το κουτσομπολιο μου στο τηλεφωνο.Μιλησα με τον γιατρο,την δευτερα εχουμε εμβολιο και θα δουμε ποσα κιλακια πηρε.Θα σας βαλω και μια φωτογραφια ετσι ντυμενος ωραια που θα ειναι.Στις 16 κλεινουμε το ιντερνετ οποτε μετα θα σας μιλαω απο γερμανια οταν με το καλο βολευτουμε.Θα ενημερωνω και τα κοριτσια που εχουν τον αριθμο μου για το τι κανουμε και θα μου λενε κι εκεινες τα νεα σας.

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα.ηρθε η παιδιατρος σημερα να δει τον μικρο και ειναι πλεον 4 κιλα και εχει παρει 2 ποντους απο πριν 15 μερες περιπου που τον ειχε δει.τωρα ξανα οταν σαραντισουμε μας ειπε.
μαριλου να σου ζησει η μπεμπουλα και περαστικα στον πατερα σου.
αλικη περαστικα και στον δικο σου πατερα.
ευη η πεθερα σου ειναι για βραβειο.αυτο της χειροτερης πεθερας.αντε να φυγετε να ησυχασετε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις