Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ και εσενα κουκλιτσα ειναι με τα ροζουλια της.τωρα ηρθε ο αντρας μου και παω να μαγειρεψω και εμενα σχεδον ολη μερα ξυπνια και θελει αγκαλια..φιλακια σε ολες καλο μεσημερακι. Very Happy

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρεςςςς Very Happy Αθανασία ν α χαιρεσαι κοπέλα μου την κορούλα σου,γερή κ τυχρή,ξέχασα χτές να σ πω Very Happy Δυσανασχετεί κ εμένα στο σλίνγκ παραπάνω από 10 λεπτά,αλλά ίσως να μην το έμαθα καλά ακόμη,το ίδιο κ η μικρή,που κ που την βάζω πάντως.Μαρια,μαμαμελί,υπομονή ώσπου να στρώσει το πεπτικό του,πάντα σε συνδυασμό με τις οδηγίες του γιατρού,τα ξέρεις..Μαριλού περαστικά στον πατέρα σου..παρότι η ιστορία μου είναι μεγάλη,πλέον δεν πάσχω από πεθέρα,ξηγιέται καλά μπορώ να πω-δεν γίνεται να τα έχουμε όλα-αλλά από οικογενειακά δικά μου,πολλέεες μακακίες κ επεμβάσεις,μέχρι κ του στυλ πρέπει να σώσω το παιδί από εσάς,είστε νευρικοί κ θα το τρελάνετε,γι αυτό κλαίει,κ το ανέφερε πρόσωπο παντελώς άσχετο από παιδιά,όπως πχ να κάνω διάιτα στο 2μισι μηνών βρέφος που θηλάζει,είναι χοντρό κ πολλά όμορφα,οπότε απλά μακριά και ησυχία... Wink ξέχασα τι άαλο θα λέγα. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 9 328109

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαριλουυυυυυυυυυυυυ τι κανεις κοριτσι? να σου ζησει το μωρακι σου-μπεμπα ε-? να ειναι παντα γερη και καλοτυχη.σιδερενιος ο μπαμπας σου.
μας ελειψες βρε μανουλα. κοιτα μην χαθεις παλι-ολα καλα θα πανε τωρα.

ρε κοριτσια πως αντεχετε αυτα τα σλιγκ???? μια φορα εβαλα ενα και εκτος του οτι εγινα μουσκεμα στον ιδρωτα-ιδρωνω πολυ ευκολα- εκανα μουσκεμα και το μωρο. ασε που με τις ωρες που λετε οτι το βαζετε εχω 2 αποριες. α. το μωρο δεν θα μαθει χερια?-ναι οκ τωρα ειναι μικρο, αλλα μαθαινουν αυτα- και β.δεν σας πεφτουν βαρια τα μωρα? που να βαλω το αντρακι μου 5,5κιλα που εφτασε το μαναρι μου? στα χερια τον παιρνω και ποναει η μεση μου, που να τον κουβαλαω κιολας?
σαν εικονα ειναι πολυ ομορφη δεν λεω, αλλα δεν ξερω αν ειναι πρακτικο μακροπροθεσμα.
α και καλα να ειναι το πρωτο παιδι, αν ειναι το 2? δεν εχουμε τρελες ζηλειες-και δικαιολογημενες κιολας-?
σας εθεσα τον προβληματισμο μου

αλικη ποιος σου ειπε οτι δεν της την ειπα? ναι που θα κρατιομουνα... αρχισα και μια μουρμουρα μετα στον ταριφα-τουρμπο τον εκανα- χιχιχιχιχι
εγω φταιω εχω δωσει πολλα δικαιωματα και πολυ θαρρος. ε ειχα στην αναγκη της βλεπετε, μια με την ιωαννα να την κραταει για να κανω μεροκαματα και μια με την εγκυμοσυνη.να τα αποτελεσματα. τελος τωρα αυτα. παραγνωριστηκαμε μου φαινεται.....

ευη η πεθερα χειροτερη απο μενα καλε...6 ωρα τηλεφωνο? α παει αυτη ειναι αρρωστη. τελικα δεν μου ειπες σε πολη πατε? εμεις περιμενουμε απαντηση απο ενα εργοστασιο στη βρεμη. λες να πανε ολα καλα και να πινουμε καφεδακια αλα γερμανικα? χιχιχι

ελα κουτσομπολα πολλα ειπες παλι, παω για ενα τσιγαρακι στο μπαλκονι. ματσ μουτσ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotini77 έγραψε:Καλημέρεςςςς Very Happy Αθανασία ν α χαιρεσαι κοπέλα μου την κορούλα σου,γερή κ τυχρή,ξέχασα χτές να σ πω Very Happy Δυσανασχετεί κ εμένα στο σλίνγκ παραπάνω από 10 λεπτά,αλλά ίσως να μην το έμαθα καλά ακόμη,το ίδιο κ η μικρή,που κ που την βάζω πάντως.Μαρια,μαμαμελί,υπομονή ώσπου να στρώσει το πεπτικό του,πάντα σε συνδυασμό με τις οδηγίες του γιατρού,τα ξέρεις..Μαριλού περαστικά στον πατέρα σου..παρότι η ιστορία μου είναι μεγάλη,πλέον δεν πάσχω από πεθέρα,ξηγιέται καλά μπορώ να πω-δεν γίνεται να τα έχουμε όλα-αλλά από οικογενειακά δικά μου,πολλέεες μακακίες κ επεμβάσεις,μέχρι κ του στυλ πρέπει να σώσω το παιδί από εσάς,είστε νευρικοί κ θα το τρελάνετε,γι αυτό κλαίει,κ το ανέφερε πρόσωπο παντελώς άσχετο από παιδιά,όπως πχ να κάνω διάιτα στο 2μισι μηνών βρέφος που θηλάζει,είναι χοντρό κ πολλά όμορφα,οπότε απλά μακριά και ησυχία... Wink ξέχασα τι άαλο θα λέγα. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 9 328109

εεεεεεελα κατι δεν διαβαζω καλα.... διαιτα? να σωθει το παιδι απο τους γονεις του?
ωιμεεεεεεεεεεεε τι αλλο θα ακουσω η γυναικα.
φωτεινη σε βρισκω αψογη και ψυχραιμοτατη καλη μου. μπραβο σου. εγω θα ειχα σκασει αν δεν εκραζα πολυ....

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πο πο τι τραβάτε με τις πεθερες σας, ευτυχώς η δικια μου ειναι κ η ίδια πεθεροπληκτη κ καταλαβαίνει κ δεν μου κάνει τέτοια, ειναι πολυ διακριτική κ για να έρθει σπιτι μου πρέπει να την πάρω τηλ.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:
Fotini77 έγραψε:Καλημέρεςςςς Very Happy Αθανασία ν α χαιρεσαι κοπέλα μου την κορούλα σου,γερή κ τυχρή,ξέχασα χτές να σ πω Very Happy Δυσανασχετεί κ εμένα στο σλίνγκ παραπάνω από 10 λεπτά,αλλά ίσως να μην το έμαθα καλά ακόμη,το ίδιο κ η μικρή,που κ που την βάζω πάντως.Μαρια,μαμαμελί,υπομονή ώσπου να στρώσει το πεπτικό του,πάντα σε συνδυασμό με τις οδηγίες του γιατρού,τα ξέρεις..Μαριλού περαστικά στον πατέρα σου..παρότι η ιστορία μου είναι μεγάλη,πλέον δεν πάσχω από πεθέρα,ξηγιέται καλά μπορώ να πω-δεν γίνεται να τα έχουμε όλα-αλλά από οικογενειακά δικά μου,πολλέεες μακακίες κ επεμβάσεις,μέχρι κ του στυλ πρέπει να σώσω το παιδί από εσάς,είστε νευρικοί κ θα το τρελάνετε,γι αυτό κλαίει,κ το ανέφερε πρόσωπο παντελώς άσχετο από παιδιά,όπως πχ να κάνω διάιτα στο 2μισι μηνών βρέφος που θηλάζει,είναι χοντρό κ πολλά όμορφα,οπότε απλά μακριά και ησυχία... Wink ξέχασα τι άαλο θα λέγα. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 9 328109

εεεεεεελα κατι δεν διαβαζω καλα.... διαιτα? να σωθει το παιδι απο τους γονεις του?
ωιμεεεεεεεεεεεε τι αλλο θα ακουσω η γυναικα.
φωτεινη σε βρισκω αψογη και ψυχραιμοτατη καλη μου. μπραβο σου. εγω θα ειχα σκασει αν δεν εκραζα πολυ....
Φυσικά και έκραξα Αθανασία!¨Εγινε χοντρό πατιρντι κ γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον καθένα άσχετο να έχει άποψη,για το παίδι μου, που μεγαλώνω εγώ!Ναι ναι,είμαι ο σχιζοφρενής με το πριόνι,κινδυνέυει το παίδι!Μην νομίζεις πως είμαι ήρεμη,αστράφτω κ βροντάω..διατηρώ την ψυχραιμία μου σπίτι γιατί έχω κ το κοριτσάκι μου κ δεν θα κάνω σε κανένα την χάρη να του μεταδώσω νευρικότητα,χαμόγελο κ αγάπη χρειάζεται!Απλά απομάκρυνα πρόσωπα μια και καλή,ξεκαθάρισα καταστάσεις Smile Wink ναι μωρέ,δίαιτα στο μωράκι που στηρίζεται στο γάλα της μάνας του για να ζήσει,έξυπνοοοοοοοοοοοο ! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 9 328109

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο Χριστός και η Παναγιά Φωτεινή μου!!! Αχαχαχ, με έκανες και γέλασα! Καλά κι εγώ που προσπαθώ να κρατήσω χαμηλά τους τόνους αν άκουγα κάτι τέτοια δε νομίζω να κρατιόμουν! Εγώ τα καλύτερα περί θηλασμού τα έχω ακούσει από την πεθερά, η οποία δε θηλάσε. Οπότε καταλαβαίνετε!

Μαριλού μου είναι μια κουκλίτσα! Να τη χαίρεσαι!

Τζενάκι τα κατάφερες να μαγειρέψεις, ε; Κι εγώ έφτιαξα φακές με το μωρό στο σλινγκ και ο Θεός βοηθός! Για τις φακές λέω, ελπίζω να μην πειράξουν το μωρό!

Αθανασία μου θα σου απαντήσω σε όσα μπορώ. Καταρχήν τα 5,5 κιλά είναι λίγα, εδώ σηκώνουμε τα μεγαλύτερα που είναι πάνω από 10 κιλά! Η Ιωαννίτσα δε ζητούσε αγκαλιά; Η Δανάη πάντως όλη την ώρα και δεν είναι ότι την είχαμε μάθει μικρή. Ίσως επειδή δεν την παίρναμε πολύ μικρή ξαφνικά μεγαλώνοντας άρχισε να το ζητάει και ειδικά στην εγκυμοσύνη! Οι παιδοψυχολόγοι πλέον λένε ότι όσο περισσότερο χορτάσει αγκαλιά ένα μωράκι τόσο πιο ανεξάρτητο θα γίνει αργότερα. Επίσης να προσθέσω ότι είναι πολύ πιο ξεκούραστο να το κουβαλάς όταν το φοράς στο μάρσιπο παρά στα χέρια. Και τέλος αν το φοράς από την αρχή που είναι ελαφρύ, όσο περνάει ο καιρός και το μωράκι παίρνει βάρος σταδιακά, τότε και το σώμα σου συνηθίζει το βάρος. Αν το φορέσεις απότομα όταν είναι ήδη μεγάλο σίγουρα θα κουραστείς.. Πάντως εγώ ποτέ δεν ιδρωσα, να φταίει που είναι λεπτό το ύφασμα; Ή είναι θέμα οργανισμού; Σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Πάντως η Δανάη δεν έχει ζηλέψει προς το παρόν. Εξάλλου δε θα της κάνει διάφορα να την έχω αγκαλιά στο μάρσιπο ή στα χέρια. Εμένα ο μάρσιπος μου προσφέρει μεγάλη βοήθεια γιατί δεν κάθεται καθόλου στο πορτ-μπεμπέ μέσα στη μέρα. Τι κι αν το κουνάω, της μιλάω, της τραγουδάω, ακόμα κι αν τη βάλω κοιμισμένη, μέσα σε 5-10 λεπτά το πολύ θα έχει ξυπνήσει. Αν την αφήσω να κλαίει πρήζεται και δεν ηρεμεί, το αντίθετο. Τώρα παλεύω να τη μάθω και στο ρηλάξ, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα..

mamameli

Καλησπέρα!

Τι κάνετε;
Μαριλου να σου ζήσει και περαστικά στον μπαμπα σου!

Ευχαριστώ για το κουραγιο!
Αθανασία και Φωτεινή έλεος!
Μου τη δίνουν εμένα που τα διαβάζω όχι εσάς που τα ζείτε! Εμείς είμαστε όπως έχω ξαναπεί μια κρύο μια ζέστη!

Εδω έχει παγωνιά..αλλα ήλιο!

Κορίτσια εγω έχω πρόβλημα με μέση και αυχενικο απο μικρη και δεν έχω το μωρο πολυ αγκαλια όρθια!
Αλλα θέλω ένα σλινγκ!αν φόρουσα τον μπεμπη ούτε πιπιλα ούτε θα το ακούγαμε το μωρο!
Αλλα με την πιπιλα κάθεται αρκετη ώρα μόνος του !
Όταν θέλει αγκαλια και μόνο έτσι ηρεμεί κι έχω και την Μελίνα όμως νομίζω ότι θα το φόρουσα για λίγο!

Μελ ινα4μαμαμαρια
Αυτα τα έγραψε η Μελινουλα μου μόνη της! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 9 328109

Φιλακια Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 9 417472

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα ε, μολις αφησα το λαπτοπ κ ανοιξα τιβι να'σου θεμα στον αλφα στην ελενη για τα σλινγκ. εστειλα κ μειλ που κληρωνουν 2 δωρο, να'χω πιοκιλια αν κερδισω...

maria1984

maria1984
Καλή τύχη Τζενυ μακάρι να το κερδίσεις εσυ!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμεις εχουμε παρει αυτο το babasling αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα. Εχει κι ενα βιβλιαρακι και λεει 5-6 διαφορετικες στασεις, αλλα ξερωγω μου κανει λιγο πολυπλοκο. Συνηθεια ειναι μαλλον...
Εγω απο πεθερα ειμαι ΟΚ και καλοβολη ειναι και δεν μενει Αθηνα οποτε τη βλεπω μια φορα το διμηνο το πολυ.. Κι η μαμα καλοβολη.
Σε μας οι μπαμπαδες ειναι οι δυσκολοι (μπαμπας κ πεθερος). Ο μεν πεθερος ευτυχως εκτος Αθηνων αλλα μου τη δινει που θελει να ερχονται να τους φιλοξενουμε οποτε γουσταρουν αυτοι, και μιλαμε για ενα σπιτι 60 τετραγωνικων οπου κοιμουνται στον καναπε του σαλονιου. Οπως οταν ηταν ο γιος του εργενης και θεωρουσε οτι το σπιτι του ηταν και δικο του, ετσι νομιζει κ τωρα... Αμ δε! Συν οτι ειναι μεγαααλος τσιγκουνης.
Ο δε μπαμπας μου απολυτος και με ισχυρη αποψη για τα παντα, την οποια αν δεν ακολουθησεις, κραταει μουτρα, σε ειρωνευεται και αλλα τετοια ομορφα..

Αληθεια δε μου ειπατε γι αυτο που ελεγα το πρωι για την πιπιλα, οσες θηλαζετε. Ειχα διαβασει οχι πριν τους 2-3 μηνες για να μη βλαψει το θηλασμο κλπ. Η παιδιατρος ωστοσο χθες που ηρθε ειπε οτι μπορουμε πλεον να του βαζουμε να τον ηρεμει (ειμαστε 35 ημερων) κι οτι δε βλαπτει εφοσον θηλαζει κανονικα, εχει παρει κανονικα βαρος, πινει κι απο μπουκαλι οταν βγαζω με το θηλαστρο.
Εσυ Μαρια δινεις πιπιλα απ οτι καταλαβα

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τη Μελινομαρια εννοω που ανεφερε για πιπιλα

maria1984

maria1984
Πατριτσια χωρίς να είμαι ειδικια σε αυτο το θέμα κ χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου έχω διαβάσει ότι μετα απο 30 μέρες που εχει εδραιωθεί ο θυλασμος επιτρέπεται να δώσεις στο μωρο πιπιλα , αλλα καλύτερα να σου πουν κ οι μανουλες που θυλαζουν αν μπορείς να δώσεις.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ ευχαριστω Μαρακι, κι η παιδιατρος μου ειπε ΟΚ.

Δε θελω παντως να τον εχω ολη μερα με την πιπιλα, απλσ κσποιες φορες που δεν καθεται κι εγω θελω π.χ να κανω καμια δουλεια η να μ αφησει να γεμισει λιγο γαλα το στηθος για να μπορεσω να βγαλω με το θηλαστρο (το οποιο γαλα απ το θηλαστρο με βολευει πολυ για να του δινω ενα γευμα την ημερα π.χ. τη νυχτα, γιατι του δινω 100ml μαζεμενα, χορταινει αμεσως και κοιμαται ενα τριωρο οποτε ξεκουραζομαι κι εγω)

maria1984

maria1984
Αφου σου είπε κ η παιδιατρος το οκ αυτή ξέρει καλύτερα ... Δίνε του λίγη ώρα για να ηρεμει κ εγω έτσι κάνω άσχετα που δεν θυλαζω πια μετα απο λίγο εμένα την βγάζει μονη της, ειδικά οταν κοιμάται δεν την θέλει καθόλου ...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου τωρα εκατσα απο τις δουλειες.η μπεμπα μου κοιμαται εδω και 1 ωρα τωρα.εγω δεν τις εχω δωσει ακομα πιπιλα το σκεφτομαι να της δωσω για λιγο μεσα στην ημερα.απλα αγχωνομαι μηπως την θελει και το βραδυ στον υπνο της.εαν την θελει και το βραδυ ειναι επικινδυνο να πνιγει?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν εχω διαβασει κατι τετοιο πουθενα, για κινδυνο στον υπνο..

Εγω σημερα την πρωτοδοκιμασα, αλλα νιωθω τυψεις γκαμοτο, οτι το μωρο μου θελει εμενα, την επαφη με το στηθος, ακομα κι αν ειναι για αλλους λογους κι οχι απο πεινα, κι οτι εγω τον κοροιδευω

mamameli

Patsie έγραψε:Τη Μελινομαρια εννοω που ανεφερε για πιπιλα

Πιπιλιτσα δίνω όταν το μωρο δεν θέλει να θηλασει!
Δηλαδή έχει χορτάσει και μόλις βγάλει γαλα το στήθος το αφήνει.μετα πιπιλιζει καιροί βγάζει γαλα το στήθος και το αφήνει.Είμαι σίγουρη ότι έχει χορτάσει.Συνήθως τότε γκρινιαζει για άλλους λόγους.βέβαια αοχι μόλις έχει χορτάσει τότε συνήθως είναι χαμογελαστος...μετα απο λίγο νυσταζει όμως ή πονάει η κοιλιτσα του..
Τι να πω αν έβλεπα ότι την προτιμούσε δεν θα την έδινα..
Επίσης αν θέλει στήθος δεν τον καλύπτει η πιπιλα.
Και στη Μελίνα έκανα το ίδιο και πρωτα πετάξαμε την πιπιλα και μετα σταματησαμε να θηλαζουμε, ποτε δεν τα μπέρδεψε...αλλωστε το μπουμπι της έτσι το έλεγε δεν το ξέχασε ποτε...2,5 χρονακια ήταν αυτα!της εδωσα πιπιλα απο την 10H μέρα και τον μικρο απο την 13η.
Τύψεις νιώθω όταν του τη δίνουμε και κλαίει γιατί θέλει να φάει κι εγω βάζω για ύπνο τη Μελίνα που κλαίει γιατί θέλει κι αυτη τη μαμα της...
Φιλακια!

mamameli

Να τονίσω ότι είχα και έχω υπερπαραγωγή και δεν χρειάστηκε να βάζω στο στήθος το μωρο για να φέρει κι άλλο γαλα ...αν το εβαζα συνέχεια θα είχα περισσότεροθα το επνιγα κτλ. Επίσης δεν αδειάζει το στήθος μου όταν θηλαζω μια φορα..
Μόλις κοιμηθεί τη βγάζω!
Την πετάει και μόνος του!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ υπερπαραγωγή δεν έχω αλλά λέω για τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να θέλει το στήθος απλά για παρηγοριά.

Α, έδωσες απο τόσο νωρίς ε? Και χωρίς πρόβλημα. Θα παρατηρήσω κι εγώ πώς θα πάει τις επόμενες μέρες, κι εμένα κάποια στιγμή σήμερα την πέταξε μόνος του.
Κι η παιδίατρος κάτι τέτοιο μου είπε όταν τη ρώτησα μήπως θα ξεγελιέται με την πιπίλα και δε θα ζητάει να φάει, μου είπε οτι αν πεινάει θα την πετάξει την πιπίλα μόνος του.

mamameli

Patsie έγραψε:Εγώ υπερπαραγωγή δεν έχω αλλά λέω για τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να θέλει το στήθος απλά για παρηγοριά.

Α, έδωσες απο τόσο νωρίς ε? Και χωρίς πρόβλημα. Θα παρατηρήσω κι εγώ πώς θα πάει τις επόμενες μέρες, κι εμένα κάποια στιγμή σήμερα την πέταξε μόνος του.
Κι η παιδίατρος κάτι τέτοιο μου είπε όταν τη ρώτησα μήπως θα ξεγελιέται με την πιπίλα και δε θα ζητάει να φάει, μου είπε οτι αν πεινάει θα την πετάξει την πιπίλα μόνος του.
Smile
μην ανησυχείς όταν ρουφανε κ δεν βρίσκουν αυτο που θέλουν θα το ζητήσουν!
Χειροτερο είναι μεγάλα παιδια που την μασουλανε όλη μέρα και έχουν και δόντια!
Εμείς την είχαμε μεγαλώνοντας μόνο για νανι!
Και μόνο για νανουρισμα...όταν την πετάξαμεημασταν 1,5 χρόνου!Της έδινα μικρότερο νούμερο νευριαζε που δεν μπορούσε να ρουφηξει και την πέταξε κάτω και της είπα αφου την πεταξες δεν έχει άλλη!
Και δυο τρεις φορές τη ζήτησε και της είπα εσυ την πεταξες και δεν έχει άλλη!Αυτο ήταν!
Ήμουν και τυχερή τι να πω!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν κι εγώ αυτό ξέρω, ότι αφού εδραιωθεί η γαλουχία δεν υπάρχει πρόβλημα να δώσεις πιπίλα, αρκεί να μην τη δίνεις όταν πεινάει. Και αυτό υποθέτω (δεν ξέρω όμως σίγουρα) γιατί κάποια μωράκια τη δέχονται με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν να φάνε ενώ θα έπρεπε. Κι εγώ δοκίμασα να δώσω αλλά επειδή δεν έχει πάρει μπουκάλι να υποθέσω πιπίλησε πολύ λίγο και μετά την έφτυσε. Θέλω να μάθει πιπίλα γιατί είμαι καμμένη από το δάχτυλο της Δανάης. Καλύτερα πιπίλα παρά δάχτυλο, γιατί όπως είπε και η Μελινομαρία η πιπίλα κόβεται με διαφόρους τρόπους ενώ το δάχτυλο πολύ δύσκολα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκουντ ιβνινγκ

Παλι γραψατε πολλα, παλι εκανα κανα δυο μερες να γραψω (εμπαινα, διαβαζα, αλλα δεν μπορουσα να γραψω), παλι θα ξεχασω τα μισα.

Μαριλου, καλως μας ηρθες παλι κοριτσι μου. Να χαιρεσαι τη μπεμπα, να ειναι παντα γερη και τυχερη. Περαστικα στον μπαμπα σου. Περασατε δυσκολα μωρε!

Αλικη, περαστικα και στον δικο σου μπαμπα. Σιδερενιος. Δεν μας ειχες πει κατι. Ελπιζω να ειναι παντα καλα ο ανθρωπος. Αληθεια, με τη Δαναη τι γινεται? Επαναλαβατε την εξεταση?

Φωτεινη, με χρονοκαθυστερηση βεβαια, χρονια πολλα κοριτσι μου. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Επισης χρονια πολλα σε ολους για αυτες τις μερες. Του χρονου θα εχω και γω (πρωτα ο Θεος) εορταζοντα τον μικρο.

Μαρια, σιγουρα δεν εφαγες καποιο "υποχθονιο" γαλακτοκομικο? Μηπως εμφανιζει αιματακι γιατι ακομα δεν εστρωσε? Δεν ξερω.

Εμεις απο σημερα σχολειο ξανα. Μη με κραξετε, το αγαπαω το παιδι μου (χαχαχα) αλλα ειναι λυτρωση το σχολειο τελικα. Βελαξαμε 15 μερες που ηταν σπιτι, παραγνωριστηκαμε. χοχοχο. Δεν ξυπναγε με τιποτα λεμε η μικρη το πρωι. Αλλα μολις της ειπα οτι χιονιζει τιναχτηκε σαν ελατηριο. Αυτο θα της λεω καθε μερα.
Η καημενη μου εχει ενα χαλασμενο δοντακι και αλλο ενα στο ξεκινημα - ειμαστε της σοκολατας, τι να κανουμε? Ξερω ξερω, εχετε δικιο οτι και να πειτε, αλλα ολο λεω να μην της περνουμε αλλα.....

Πρεπει να βαλω σιδερο, βαριεμαι, αλλα δεν θα εχω ρουχα του μπεμπη σε λιγο. Δεν ειμαι στα καλα μου. Πολυ πεσμενη.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου τωρα μου κοιμηθηκε η μπεμπα παλι της εκανα μπανακι και χαλαρωσε.μακαρι να το παει μεχρι το πρωι αλλα δε νομιζω.μαρκελλα μου σε καταλαβαινω και γω ειμαι τοσο κουρασμενη και τρεχω ολη μερα να δω ποτε θα ξεστολισω και το δεντρο Rolling Eyes αλικακαι περαστικα και στον δικο σου μπαμπα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ξεστολισα χθες. Σημερα τα βαλαμε παταρι και συμμαζεψαμε το σαλονι. Επρεπε να κανουμε αλλαγες στα επιπλα για να βαλουμε το δεντρο και τωρα το επαναφεραμε. Μου βγηκε το λαδι παλι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις