576 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Παρ Ιαν 18, 2013 12:40 pm
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερααααααααααααααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamameli έγραψε:Ευχαριστ´ω κοριτσάκια μου γυρίσαμε!
Τελικά πολυ βουλωμενη μυτουλα...μας έδωσε σταγόνες και λίγη μάσκα!
Το ίδιο έχει και η Μελίνα αλλα δεν θα πάρει τίποτα για τις μύξες!
Για το νινι φοβάται μη γυρίσει σε βρογχιολιτιδα και γίαυτο θα πάρουμε φάρμακα!
Αθανασία κρίμα μωρε αλλα καλύτερα απο την αλλεργία...σε καταλαβαίνω απόλυτα για την αγωνία σου!
Θα μπω αργότερα πάλι
Φιλακια!
markella_p έγραψε:Γεια σου Αλικη μου. Εμεις καλα ειμαστε. Η μικρη κοιμαται εδω και ωωωωωρες. Ο αλλος? Ξυπνιος απο τις 8 και δεν λεει να κοιμηθει. Αγκαλιτσα πηγαινοερχομαστε. Ελπιζω να τη σκαπουλαρει παλι το γατι.
μαμακα μου έγραψε:μπραβο ρε δημητρα.
θα παω το μεσημερι εξω για ψωνια και θα περασω να παρω τηλιο και γλυκανισο για το αντρακι μου. αν δεν βρηκες κεραλοιφη παρε με τηλ να σου παρω μιας που παω. θα το παω κατευθειαν στο κτελ να το εχεις αποψε εκει.
μαμακα μου έγραψε:αλικη με τον βελονισμο ειχα σωθει. με την πρωτη συνεδρια ημουν οκ.αλλα μονο σε εναν συγκεκριμενο βελονιστη στην λ. αλεξανδρας.αλλου που ειχα παει δεν...
πιπιλα. ναι αποστειρωνεις και το κουτακι φυλαξης. και πριν την δωσεις με λιγο καυτο νερο ισα να ζεσταθει. και τα μπουκαλια οταν κανει ζεστη μπαινουν ψυγειο για 24 ωρες. μετα θελουν παλι αποστειρωση.
μελινομαρια καπου σε εχασα. δενεχω καταλαβει τι σου κανειη μελινα. ενταξει ολα ζηλευουν ποσο μαλλον οταν εχουν τα πρωτεια σε πολλα επιπεδα. κανε υπομονη και ειμαι σιγουρη οτι θα την βρεις την ακρη εσυ. α και οταν την βρεις πες μας να ξερουμε. οι2μανουλες πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενες για τα χειροτερα.υπομονη.... τρια χρονακια ειναι και θα περασουν που θα παει....
μαμακα μου έγραψε:50ε ηταν η καθε συνεδρια. το 2009 ειχα παει τελευταια φορα. μπορει καινα εχει ριξει τιμες δεν ξερω....μπορει βεβαια και να εχει ανεβασει...
δεν κανεις μονο μια ομως... ειναι ακριβος αλλα σε μενα εκανε δουλεια.
αν θελεις θα ψαξω να βρω το τηλ του. ουτε που θυμαμαι που το εχω ....
crazymommy έγραψε:Άκυρος ο συναγερμός Μαρκέλλα μου!!!!! Το γατί μου την είχε στημένη, μόλις την ακούμπησα στο πορτ-μπεμπέ ξύπνησε και άρχισε να δαγκώνεται. Πάμε πάλι από την αρχή..!
Χαχαχα, σούπερ η κουμπάρα σου λοιπόν!!! Ο μικρός βλέπω έχει χαλάσει το πρόγραμμά. Άντε υπομονή, ο καιρός θα περάσει γρήγορα και πριν ακόμα το συνειδητοποιήσουμε θα αρχίσουν να κοιμούνται περισσότερες ώρες.. Ελπίζω δηλαδή!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης