Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερααααααααααααααααααααααα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οπως καταλαβατε πιθανον, δεν θυμαμαι τιποτα παλι.....

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοιμούνται..
Κήρυγμα πάλι είχαμε.. Είναι μικρη 4 χρόνων για τόση κουβέντα ή είναι καλο;
Όταν το παιδι έχει νοημοσύνη και καταλαβαίνει σαν μεγαλύτερο ,αντιλαμβάνεται και ανακαλύπτει πριν την ώρα του Δεν θα έπρεπε α μπορει να ακούσει και να τηρήσει κάποιους κανόνες;έλεος ...μεχρι και ο γιατρός απορησε πόσο αεικινητη είναι..ακόμα όλες τις βρωμες στο στόμα ,μπαίνει στο σπίτι και το διαλύει,της ετοιμαζω 10 φαγητά κσι τρώει απ´ολα μια δαγκωνια και τέλος αντίμιλαει!
Εγω φταίω το ξέρω αλλα δεν ξέρω πως να το διόρθωσω...
Με το καλο με εκμεταλλεύεται με το κακο στεναχωριομαστε όλοι!

Ζυγισαμε και το νινι 5600 και 61 πόντους.ευτυχώς αυτο προς το παρόν παει καλα.αχ Αθανασία και εμείς δενεχουμε γονίδιο...πως το έπαθε!;μου ήρθε ο ουρανός σφοντυλι!Ευτυχώς ασχέτως της διαρκείας είναι προσωρινό..οσο για μένα ίσως μου βγει σε καλο που λένε..κάθε εμπόδιο ...ήμουν λαιμαργη και της ανθυγιεινης διατροφής!ώρα να κάνω ένα δώρο στον εαυτο μου κάνοντας καλο κσι στο μωρο!

Περιμένω να ξυπνήσει να το ταίσω μπανακι και όλοι νανι!
Σας ζαλισα!

Φιλακια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι εχεις θεμα με τη Μελινα ε? Δυσκολα τα πραγματα. Κοιτα, ειναι λογικο να μην ξερεις πως ακριβως να το αντιμετωπισεις. Σκεψου οτι και η Μελινουλα δεν ξερει πως να αντιμετωπισει τον ερχομο του μπεμπη και γι' αυτο αντιδραει με αυτους τους τροπους. Να ξερεις οτι το παιδι δεν θα παψει ποτε να ζηλευει(τουλαχιστον οχι πριν την εφηβεια), αλλα καποια στιγμη θα βρειτε τη χρυση τομη. Επισης να χαιρεσαι που εξωτερικευει με τον εναν η με τον αλλο τροπο τα συναισθηματα της. Μπορει να ειναι δυσκολο και στεναχωρο για σενα, αλλα ειναι προτιμοτερο απο το να τα κρατουσε μεσα της και να εβραζε στο ζουμι της. Εκει δεν θα μπορουσες να ξερεις τι υποβοσκει και θα ηταν πολυ χειροτερα τελικα. Λες οτι φταις εσυ. Δεν φταις κοριτσακι μου. Εισαι μανουλα και θελεις να βλεπεις τα παιδακια σου χαρουμενα. Εγω αυτο λεω συνεχεια στη μικρη μου, θελω να ειναι ενα χαρουμενο παιδι. Και ενα παιδι δεν μπορει να ειναι χαρουμενο αν δεν μπορει να εκφραστει. Ξερω οτι απο τη μια προσπαθεις να την παιρνεις με το καλο για να μην τη στεναχωρεις αλλα νοιωθεις πως σε εκμεταλλευεται. Και ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο. Αυτη ειναι η ευκαρια της να σε εκμεταλλευτει. Απο την αλλη ειναι απολυτα λογικο να στεναχωριεσαι οταν τη μαλωνεις. Σα να λεμε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Εγω το μονο που θα σου πω ειναι να προσπαθεις να κρατας ισορροπιες. Να της δινεις αρκετο απο το χρονο σου. Αυτο ειναι το βασικοτερο. Να την επιβραβευεις συνεχως οταν χρειαζεται και κυριως να της λες πολλες φορες μεσα στην ημερα ποσο πολυ την αγαπας. Να την χαιδευεις, να την φιλας. Τα παιδια εχουν πολυ μεγαλη αναγκη την αγκαλια μας. Και οχι μονο τα μωρα. Οταν ο αδερφος μου εκανε το δευτερο παιδι και αφου το πρωτοειδε ο παιδιατρος, τον ρωτουσαν με αγωνια διαφορα για το μωρο και ο παιδιατρος τους ειπε: "το μωρο δεν εχει αναγκη, ειναι μια χαρα. Το μεγαλο πρεπει να προσεχετε τωρα περισσοτερο". Απο την αλλη βεβαια, να την μαλωνεις οταν πρεπει. Μονο οταν πρεπει. Μην χανεις τη μπαλλα ποτε και την μαλωνεις η της φωναζεις (χωρις να φταιει) επειδη εισαι πολυ κουρασμενη ή αγχωμενη (με λιγα λογια μην "ξεσπας"). Ειναι μια δυσκολη περιοδος για εμας τις δευτερομανουλες, αλλα θα τα ξεπερασουμε και αυτα. Και μετα απο καιρο θα γελαμε με τα καμωματα τους. Χωρις αγχος ε!!! Το αγχος μονο κακο μπορει να κανει και σε σενα και στο παιδι, γιατι το νοιωθει!
Φιλακια πολλα. Καλο βραδυ.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Ευχαριστ´ω κοριτσάκια μου γυρίσαμε!

Τελικά πολυ βουλωμενη μυτουλα...μας έδωσε σταγόνες και λίγη μάσκα!
Το ίδιο έχει και η Μελίνα αλλα δεν θα πάρει τίποτα για τις μύξες!
Για το νινι φοβάται μη γυρίσει σε βρογχιολιτιδα και γίαυτο θα πάρουμε φάρμακα!

Αθανασία κρίμα μωρε αλλα καλύτερα απο την αλλεργία...σε καταλαβαίνω απόλυτα για την αγωνία σου!

Θα μπω αργότερα πάλι

Φιλακια!

Περαστικα και στο μπεμπε!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Μελινομαρία μου το κοριτσάκι σου σε χορεύει στο ταψί. Τι να κανείς μωρέ κι εσύ, αφού δε σου κάνει καρδιά να τη μαλώσεις. Έχει απόλυτο δίκιο όμως η Μαρκέλλα, τα λέει πολύ καλά και με κάλυψε. Ίσως θέλει απλώς λίγη παραπάνω προσοχή το κοριτσάκι σου.
Όσο για το μικρούλη σου, πώς την έπαθε έτσι; Τώρα θα μου πεις όλος ο κόσμος είναι άρρωστος και ειδικά άμα είναι και η Μελίνα με μυξούλες τη βρήκαμε την πηγή! Περαστικά και θα το πω ξανα, ορό, πολύ ορό.

Αθανασία μου πάλι καλά αφού δεν είναι αλλεργία. Τώρα, είναι γεγονός ότι όσο και αν αποστειρωνουμε ρούχα και πιπίλες, τα μικρόβια είναι παντού. Στόχος της αποστείρωσης στα μωρά δεν είναι να μάθουν να ζούνε σε μια γυάλα αλλά να έρθουν αντιμέτωποι με τα μικρόβια όσο το δυνατόν πιο σταδιακά, μέχρι να χτίσουν το ανοσοποιητικό τους. Ενδέχεται λοιπόν και να εκτεθούν σε κάποιο μικρόβιο που να τα πειράξει. Δεν πειράζει, τουλάχιστον με την αντιβίωση θα περάσει.

Τελικά με τις αρρώστειες δεν την προλάβαμε τη Ζωούλα. Δεν πειράζει, καλά να είμαστε και θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία να βρεθούμε στο μέλλον.

Μαρκέλλα μου Αλτσχάιμερ λέγεται και το παθαίνουν όλες οι ξενυχτισμένες μανούλες, μην ανησυχείς!!! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου;

Εμείς πήγαμε για φαγητό στην ταβέρνα και όλος ο κόσμος έβηχε, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων στο δικό μας τραπέζι. Όλος ο κόσμος.. εκτός από το γατί. Θεέ μου κάνε το θαύμα να μην κολλήσει.. Ας κολλήσω εγώ για άλλη μια φορά, δε με πειράζει.

Σας καληνυχτίζω!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Αλικη μου. Εμεις καλα ειμαστε. Η μικρη κοιμαται εδω και ωωωωωρες. Ο αλλος? Ξυπνιος απο τις 8 και δεν λεει να κοιμηθει. Αγκαλιτσα πηγαινοερχομαστε. Ελπιζω να τη σκαπουλαρει παλι το γατι.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Γεια σου Αλικη μου. Εμεις καλα ειμαστε. Η μικρη κοιμαται εδω και ωωωωωρες. Ο αλλος? Ξυπνιος απο τις 8 και δεν λεει να κοιμηθει. Αγκαλιτσα πηγαινοερχομαστε. Ελπιζω να τη σκαπουλαρει παλι το γατι.

Ωχ Μαρκέλλα μου έχει ορέξεις ο μικρός; Μάτι γαριδά τέτοια ώρα; Κουράγιο, κι εμείς διανύσαμε χιλιόμετρα σήμερα μέσα στο σπίτι, αχαχαχ! Ελπίζω να σου κοιμηθεί σύντομα γιατί το βλέπω το Αλτσχάιμερ να φουντώνει από την κούραση! Πάω κι εγώ να την πέσω αφού φαίνεται πως κοιμήθηκε επιτέλους και το γατί και αύριο με περιμένει δύσκολη μέρα, με τη Δανάη μέσα στα πόδια μου και το σύζυγο να δηλώνει ότι θέλει να πάει γήπεδο το απόγευμα και να με αφήσει μόνη με τα 2.

Δε θυμάμαι αν έγραψα ότι έχω κι εγώ ένα βηχαλάκι και μπούκωμα ξανα. Ελπίζω να μη χειροτερεύσει!

Σε φιλώ και καλή ξεκούραση!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γαριδα δεν λες τιποτα! Ετσι μου κανει τωρα τελευταια. Μενει αρκετες ωρες ξυπνιος εκ των οποιων οι πιο πολλες απογευματοβραδυνες. Και μενα ο δικος μου θα πηγαινε γηπεδο αυριο αλλα του τη χαλασε η κουμπαρα μου που θα κανει τη γιορτη του βαφτιστηρα μου (Αντωνης) αυριο απογευμα. χοχοχοχο. Τη χαλασε στον δικο μου, την χαλασε και στον δικο της. Οι αντρες την βριζουν, οι γυναικες την θαυμαζουν!!! χαχοχαχα
Καλο βραδυ, καλη ξεκουραση!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άκυρος ο συναγερμός Μαρκέλλα μου!!!!! Το γατί μου την είχε στημένη, μόλις την ακούμπησα στο πορτ-μπεμπέ ξύπνησε και άρχισε να δαγκώνεται. Πάμε πάλι από την αρχή..!

Χαχαχα, σούπερ η κουμπάρα σου λοιπόν!!! Ο μικρός βλέπω έχει χαλάσει το πρόγραμμά. Άντε υπομονή, ο καιρός θα περάσει γρήγορα και πριν ακόμα το συνειδητοποιήσουμε θα αρχίσουν να κοιμούνται περισσότερες ώρες.. Ελπίζω δηλαδή!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες! Σε ευχαριστω Φωτεινη μου για την απαντηση....θα προσπαθησω να το κανω ετσι με την πιπιλα.....μπας κ ξεμαθει λιγο το χερι.......

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα
με επιασαν οι ημικρανιες μου παααααλι. ναι τωρα που ειμαστε αφταγκοι και δεν μπορω να παω για βελονισμο. μαμω την κριση μου μεσα.....
ευτυχως κοιμηθηκε ο μπεμπης νωρις και την παλεψα.
ηρθε ο ταριφακος κατα τις 10,30 καιη ιωαννα φυσικα τον περιμενε ναπαιξουν κυνηγητο. αχ την λυπαμαι που ειναι κλεισμενη μεσα Sad Sad
αντε να ερθει η πεθερα να της πασαρω τον μικρο να την παω καμια βολτα γιατι το εχουμε αναγκη και οι 2 μας.
εχω σκασει απο εχθες. νιωθω και πολλες ενοχες. τι στο καλο κανω λαθος τε φουστη μου???? αντε να δω μεχρι την τριτη

mamameli

Καλημερα!

Μαρκέλλα με συκινησες με το μηνυμα σου!Εκλαιγα πρωι πρωι οταν το διαβασα..ευχαριστω κοριτσι μου και σενα Αλικη.. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 24 534787
Δεν υπαρχει κανεις στον κοσμο που να ασχοληθηκα περισσοτερο από όσο στην κόρη μου!Ειναι απο τα παιδια που εχουν προβλημα λογω μεγαλης προσοχης!
Την καναμε ενα χαρουμενο και εξυπνο παιδι που ομως πλεον τα θελει ολα δικα του!Αυτα που γραφω τα περισσοτερα τα ειχε και ανευ αδερφου!Τωρα με τη ζηλεια ενταθηκαν!Ειναι καλο παιδακι αλλα εγωκεντρικο..δεν φταιει αυτο!Ετσι ηταν η μια και μοναδικη παντου!Η πρωτη και μοναδικη εγγονη και στις δυο πλευρες ,η μονη δισεγγονη,η μονη ανηψια κτλ!Αυτην την ισορροπια ψαχνω αλλα πως θα την βρω..με τον καιρο φανταζομαι!Της μιλαω πολυ.ελπιζω να πιασει τοπο καποτε!

Ο μπεμπουλης δεν εχει τιποτα σοβαρο...πολλες μυξουλες ομως για τον φοβο των Ιουδαιων ξεκινησαμε φαρμακακια!Το ξερεις αλλα τι να του πεις φυσα τη μυτη!Ροχαλιζει σαν γερος!Κοιμηθηκε ηρεμα ομως το βραδυ!

Πεινασα πολυ!Παω για πρωινο!
Θα τα ξαναπουμε αργοτερα!
Πρωινα φιλακια και καλημερα σε όλες!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέραααα
Τι μου κάνετε; Ελπίζω να ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα για όλες. Και πάλι περαστικά βρε κορίτσια. Έχει γίνει η λέξη καραμέλα σε κάθε μύνημα. Αργεί κ η άνοιξη ρε γμτ. Με τον μεγάλο ούτε που κατάλαβα κλεισούρα. Γεννημένος 20/2 ώσπου να 40σουμε κ να ξεκινήσουμε τις βολτες ήταν ήδη Απρίλιος.
Μελινομαρία μια απ'τα ίδια με τον Κων/νο. Του τα δώσαμε κ δίνουμε όλα απλόχερα κ έχει γίνει αρκετά απαιτητικός. Άσε που δε μπορείς να τον ξεγελάσεις πλέον, την απάντηση την έχει ήδη έτοιμη. Το μονο που με παρηγορει είναι ότι είναι καλά κ έχει ηρεμήσει αρκετά με τον ερχομό του μωρού.
Αλίκη μακάρι να είναι ένα απλό κρύωμα κ να μην σε ρίξει.
Αθανασία, τις ημικρανίες τις έφαγα με το κουτάλι. Ιγμορίτιδα από έφηβη. Άρχισα να προσέχω πολύ τα τελευταία χρόνια, δλδ βράδυ μπάνιο, πιστολάκι, κ ποτέ έξω την ίδια μέρα. Έχουν περιοριστεί σε μέρες με υγρασία κ στην περίοδο. Αυτό με το φαγητό το παθαίνω κ γω. Νομίζω η Αλίκη το είπε, ότι χειροτερεύει ο πονοκέφαλος.
Χθες κουρευτήκαμε οικογενειακώς κ σε θυμήθηκα Μαρκέλλα, μια με την κουρεύτρια, μια με την κομμωτική της μικρής. Εννοείται πως κ γω σαν παιδί το έκανα. Εγώ βέβαια έπαιζα τις κομμώτριες με την αδερφή μου κ σαν μεγαλύτερη την κούρεψα πρώτη. Έλα όμως που δεν της άρεσ κ πήγε κλαίγοντας στη μαμά. Εγώ για να μη μείνω ακούρευτη πήρα το ψαλίδι κ έκοψα τη φράντζα σύριζα. Ποιος ξέρει τι άλλο θα έκοβα αν δε με προλάβαινε η μάνα μου. Μας πήρε κ τις 2 όπως ήμασταν κ μας πήγε στην κομμώτρια να περισώσει ότι απέμεινε Laughing
Πιπίλα ακόμα ο δικός μου δε θέλει αλλά τη γροθιά κ το δάχτυλο τα βάζει στο στόμα. Έχω βέβαια μερικές μέρες να δοκιμάσω. Να ρωτήσω πάλι, τις πιπίλοθήκες τις αποστειρώνετε; Επίσης σήμερα λέω να πάω τελικά στο πάρτι αφού θηλάσω το μωρό. Έβγαλα κ 100μλ χθες. Λογικά θα φτάσει. Δε θα λείψω πάνω από 2-2,5 ώρες. Τι λέτε; Κ αν δεν το πιει κάνει να το βάλω κατάψυξη;

demmy29

demmy29
Καλημέρα κι από μας! Λοιπόν η Τοσοδούλα κάπως καλύτερα σήμερα! Χθες πήγαμε στον γιατρό και μας άλλαξε αντιβίωση! οι διάρροιες μειώθηκαν πολύ! Το ποπουδάκι είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση! Άντε να της περάσει Παναγίτσα μου!!! Κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι μικρόβιο μπορεί να πάρει και από άτομο φορέα (που να μην έχει νοσήσει ή να νοσήσει αργότερα από την επαφή με το μικρό). Πολύ προσοχή και όχι πολλά πολλά με τους άλλους! Είναι χειμώνας ρε κορίτσια! Τι να κάνουμε; Περαστικά σε όλα τα παιδάκια της ομαδούλας μας και πολλά φιλάκια σε όλες τις μανούλες!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο ρε δημητρα. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 24 215994
θα παω το μεσημερι εξω για ψωνια και θα περασω να παρω τηλιο και γλυκανισο για το αντρακι μου. αν δεν βρηκες κεραλοιφη παρε με τηλ να σου παρω μιας που παω. θα το παω κατευθειαν στο κτελ να το εχεις αποψε εκει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Κουρασμένη για άλλη μια φορά και με βήχα.. Έτσι είναι τελικά, κάθε φορά θα πρέπει να λέμε περαστικά όπως το πάμε..

Μαρία μου και πάλι σου λέω να μη στενοχώριεσαι και σίγουρα μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Εγώ είμαι απολύτως σίγουρη ότι κανείς το καλύτερο για το κοριτσάκι σου και αυτό θα φανεί όταν μεγαλώσει. Τώρα είναι μικρή και λίγο οι πολλές αλλαγές που βιώνει, λίγο η ηλικία, είναι λογικό να αντιδράει Σκέψου ότι τελικά όλη αυτή η ιστορία θα της βγει σε καλό, καθώς το κοριτσάκι σου θα μάθει να μοιράζεται. Όλα θέλουν το χρόνο τους όμως. Εσύ αυτό που μπορείς να κανείς σε αυτή τη φάση είναι να της δίνεις αρκετή προσοχή για να μη νιώσει ότι παραμελείται εξαιτίας του μπέμπη αλλά και να της εξηγείς. Και όπως είπαμε, η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως! Τζενάκι αυτά ισχύουν και για εσάς!

Δημητρούλα μου μπράβο σας σου είστε καλύτερα! Σύντομα αυτή η ιστορία θα αποτελεί παρελθόν!

Λοιπόν την ερώτησή σου Τζενάκι σχετικά με την πιπίλα ήθελα να την κάνω κι εγω. Προς το παρόν αποστειρώνω και τη δίνω κατευθείαν. Νομίζω ότι για να διατηρηθεί η αποστείρωση πρέπει να μπει ψυγείο. Αλλά μετά θα τη θέλει παγωμένη; Και άραγε αποστειρωνεται το κουτάκι φύλαξης; Πάντως σήμερα όταν πήγα να της τη δώσω μου την έφτυσε και ζητούσε αγκαλιά. Με τα κέφια της λοιπόν.

Τζενάκι τελικά πώς ξεχωρίζεις την ιγμορίτιδα από την ημικρανία; Γιατί ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει τι έχω. Εννοείται πως κι εγω δε βγαίνω έξω αν έχω λουστεί, ακόμα κι αν έχω στεγνώσει το μαλλι με πιστολάκι. Μόνο το καλοκαίρι με τη ζέστη.

Αθανασία μου ήσουν ευχαριστημένη από το βελονισμό; Μην νιώθεις τύψεις αγάπη μου, όλες οι μανούλες αυτά περνάμε και ευτυχώς κάποια στιγμή όλα μπαίνουν σε ένα ρυθμό.

Τζενάκι να πας στο πάρτυ εννοείται, μια χαρά θα είναι ο μπέμπης!

Μαρία μου και πάλι περαστικά για το μπέμπη, Αθανασία μου περαστικά μας με τους πονοκεφάλους!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:μπραβο ρε δημητρα. Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 24 215994
θα παω το μεσημερι εξω για ψωνια και θα περασω να παρω τηλιο και γλυκανισο για το αντρακι μου. αν δεν βρηκες κεραλοιφη παρε με τηλ να σου παρω μιας που παω. θα το παω κατευθειαν στο κτελ να το εχεις αποψε εκει.

Αθανασία μου από πού την παίρνεις την κηραλοιφή; Είναι σκληρή ή σαν βούτυρο;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικη με τον βελονισμο ειχα σωθει. με την πρωτη συνεδρια ημουν οκ.αλλα μονο σε εναν συγκεκριμενο βελονιστη στην λ. αλεξανδρας.αλλου που ειχα παει δεν...
πιπιλα. ναι αποστειρωνεις και το κουτακι φυλαξης. και πριν την δωσεις με λιγο καυτο νερο ισα να ζεσταθει. και τα μπουκαλια οταν κανει ζεστη μπαινουν ψυγειο για 24 ωρες. μετα θελουν παλι αποστειρωση.

μελινομαρια καπου σε εχασα. δενεχω καταλαβει τι σου κανειη μελινα. ενταξει ολα ζηλευουν ποσο μαλλον οταν εχουν τα πρωτεια σε πολλα επιπεδα. κανε υπομονη και ειμαι σιγουρη οτι θα την βρεις την ακρη εσυ. α και οταν την βρεις πες μας να ξερουμε. οι2μανουλες πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενες για τα χειροτερα.υπομονη.... τρια χρονακια ειναι και θα περασουν που θα παει....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:αλικη με τον βελονισμο ειχα σωθει. με την πρωτη συνεδρια ημουν οκ.αλλα μονο σε εναν συγκεκριμενο βελονιστη στην λ. αλεξανδρας.αλλου που ειχα παει δεν...
πιπιλα. ναι αποστειρωνεις και το κουτακι φυλαξης. και πριν την δωσεις με λιγο καυτο νερο ισα να ζεσταθει. και τα μπουκαλια οταν κανει ζεστη μπαινουν ψυγειο για 24 ωρες. μετα θελουν παλι αποστειρωση.

μελινομαρια καπου σε εχασα. δενεχω καταλαβει τι σου κανειη μελινα. ενταξει ολα ζηλευουν ποσο μαλλον οταν εχουν τα πρωτεια σε πολλα επιπεδα. κανε υπομονη και ειμαι σιγουρη οτι θα την βρεις την ακρη εσυ. α και οταν την βρεις πες μας να ξερουμε. οι2μανουλες πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενες για τα χειροτερα.υπομονη.... τρια χρονακια ειναι και θα περασουν που θα παει....

Χαχαχα, υπομονή μέχρι τα 18! Αν και εσείς οι αγορομανούλες προβλέπω να το συνεχίζετε, χιχιχι!!!
Για το βελονιστή μπορεί να σε χρειαστώ! Τώρα που θηλάζω θα ήθελα να αποφύγω αντιβίωση, αλήθεια ήταν πολύ ακριβός;

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
50ε ηταν η καθε συνεδρια. το 2009 ειχα παει τελευταια φορα. μπορει καινα εχει ριξει τιμες δεν ξερω....μπορει βεβαια και να εχει ανεβασει...
δεν κανεις μονο μια ομως... ειναι ακριβος αλλα σε μενα εκανε δουλεια.

αν θελεις θα ψαξω να βρω το τηλ του. ουτε που θυμαμαι που το εχω ....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:50ε ηταν η καθε συνεδρια. το 2009 ειχα παει τελευταια φορα. μπορει καινα εχει ριξει τιμες δεν ξερω....μπορει βεβαια και να εχει ανεβασει...
δεν κανεις μονο μια ομως... ειναι ακριβος αλλα σε μενα εκανε δουλεια.

αν θελεις θα ψαξω να βρω το τηλ του. ουτε που θυμαμαι που το εχω ....

Κάτσε να δω πώς θα πάει Αθανασία μου και θα σου πω. Μη σε βάλω να ψάχνεις τζάμπα! Σ' ευχαριστώ!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για έξοδο γιατί πρέπει να κάνουμε κάτι ψώνια, σας φιλώ!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη, ιγμορίτιδα ξέρω ότι είχα κ ίσως ακόμα έχω, νομίζω δεν περνάει ποτέ, γιατί έκανα ακτίνες στο κεφάλι κ φάνηκε. Κ στη Βέροια έφτασε η χάρη μου σε ένα γιατρό που έβαζε ένα υγρό στο ύψος του αυχένα με βελόνες. Τελικά δεν ακολούθησα αυτά που μου είπε, πολύ μακριά, αλλά βελτίωση είδα με τον καιρό κ που άρχισα να προσέχω.
κλαιει...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ επανερχομαι.
κεραλοιφη εγω πηρα απο μαμα του φορουμ. σα βουτυρο ειναι, μαλακη. σημερα μου ειπε ο αντρας μου βρηκε κ στη λαϊκη.
δημητρα μπραβο στην τοσοδουλα!!!
σας αφηνω παλι, θελει βολτες

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Άκυρος ο συναγερμός Μαρκέλλα μου!!!!! Το γατί μου την είχε στημένη, μόλις την ακούμπησα στο πορτ-μπεμπέ ξύπνησε και άρχισε να δαγκώνεται. Πάμε πάλι από την αρχή..!

Χαχαχα, σούπερ η κουμπάρα σου λοιπόν!!! Ο μικρός βλέπω έχει χαλάσει το πρόγραμμά. Άντε υπομονή, ο καιρός θα περάσει γρήγορα και πριν ακόμα το συνειδητοποιήσουμε θα αρχίσουν να κοιμούνται περισσότερες ώρες.. Ελπίζω δηλαδή!

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 24 4872

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις