Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
473 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 473 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Elenisig έγραψε:Καλημέρες!!!!
Μαρκέλλα μου τι έπαθε μωρέ η κούκλα σου? Ακροβατικά έκανε? Very Happy Δεν το είχα ακούσει αυτό για τη νέα γρίπη, αγχώθηκα τώρα. Προς το παρόν εμείς μόνο μυξούλες έχουμε, να χτυπήσω ξύλο δεν έχει αρρωστήσει. Απλά μας ταλαιπωρεί η παλινδρόμηση ( ευτυχώς ελαφριάς μορφής).
Αθανασία κανά νέο? Ανησυχούμε...
Στέλλα μια από τα ίδια κ η δικιά μου. Χθες προσπάθησα πάλι να τη βάλω στο σλινγκ, αλλά κάτι κάτω λάθος κ δεν βολεύεται η μπέμπα. Πρέπει να τ δουλέψω.
Δημητρούλα μου, μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου, τώρα που σταμάτησε η διάρροια θα της περάσει το σύγκαμα σιγά σιγά..
Κ στις άλλες μανουλες που έχουν άρρωστα νινιά περαστικά.
Πάω να βγάλω τη Λίζα βόλτα, πριν ξαναξυπνήσει η μπέμπα.
Φιλάκια!!!

Ελένη θέλει υπομονή το σλινγκ κ κάθε μέρα απο λίγο έστω 5-10 λεπτά μέχρι να συνηθίσει το μωρο ... Εμένα η δικια μου εχει βολευτει στην όρθια στάση με τα ποδαρακια έξω ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλες κ μωρακια. ελπιζω να ξημερωσε μια καλυτερη μερα για ολες.
κ μεις με λιγο μπουκωματακι κ κανα βηχαλακι τη βγαζουμε. ευτυχως κοιμαται γενικα καλα. χθες εκανε θεϊκο υπνο 10-5 κ 6-10. εγω κοιμηθηκα 1 ωρα στο κρεβατι μου, 1 ωρα ξυπνια με μπεμπη κ την υπολοιπη νυχτα την εβγαλα στο κρεβατι του μεγαλου. τι να κανω; κ αυτος με ζηταει κ τελικα αποκοιμιεμαι μαζι του. μ'αρεσει ομως. τα λεμε το βραδυ οι δυο μας πριν τον υπνο, αγκαλιαζομαστε, φιλιομαστε κ νιωθω κ γω λιγοτερες τυψεις που τη μερα δεν ασχολουμαι οσο θα θελα μαζι του.

σας φιλω ολες ματς μουτς

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Η Δανάη σήμερα καλύτερα και πήγε παιδικό για να ηρεμήσουμε λιγάκι. Το γατί όμως είναι χάλια ρε γμτ. Απίστευτα πολλές μυξες, όσο ορό και να βάζω πάλι τρέχουν. Λίγο βήχας και έκανε και πυρετό. Χτες παλεύαμε να πιει το ντεπόν αλλά δεν τα καταφέρνει καλά και πνίγεται, με αποτέλεσμα να μας κάνει εμετό, μαζί και το λίγο γάλα που καταφέρνει να πιει. Η καημένη.. Έχω την εντύπωση πως νιώθω ένα μικρό βράσιμο στην πλατούλα της όταν αναπνέει, οπότε το απόγευμα στις 5 θα την πάω πάλι στην παιδίατρο να τη δει. Φοβάμαι για χειρότερα, χωριά που δεν αντέχω άλλο να τη βλέπω να υποφέρει..

Χτες πήγαμε στην παιδοενδοκρινολογο και τελικά το συμπέρασμα ήταν ότι κακώς κάναμε εξετάσεις για τη χοληστερίνη τόσο νωρίς. Από τα 3 και μετά το κοιτάνε γιατί μέχρι τότε η τιμή δεν έχει σταθεροποιηθεί και μπορεί να κάνει σκαμπανεβάσματα. Βέβαια μιας που το ανοίξαμε το θέμα μας έβαλε να τσεκάρουμε τη χοληστερίνη της μια φορά το τρίμηνο μέχρι τον Οκτώβρη όπου θα ξαναπάμε να μας δει μαζί με τα αποτελέσματα. Τότε θα έχει κλείσει και τα 3.. Ήταν αισιόδοξη πάντως και με καθησύχασε λιγάκι προσωρινά. Φυσικά κρατάω μια πισινή.

Αθανασία που είσαι; Πηγές στο παίδων; Τι σου είπαν; Εύχομαι όλα καλά!

Μελινομαρία στο τέλος δε θα μείνει τίποτα που να μπορείς να φας καημένη! Εύχομαι να του περάσει γρήγορα όλο αυτό!

Δημητρούλα μου υπομονή κι εσύ με το συγκαμα. Αν δεν περνάει με τίποτα βάλε μελάνι. Αλλά όχι έτοιμη συσκευασία που κυκλοφορεί πλέον. Βρες ένα φαρμακοποιό που να ξέρει να το φτιάξει όπως το έφτιαχναν οι παλιοί. Ή αν δε βρεις πες μου να κοιτάξω τι λέει το χαρτί πάνω, αν το βρω κιόλας η ξεχασιάρα. Πάντως τη Δανάη μόνο αυτό τη βοήθησε όταν είχε πάθει ένα απίστευτο συγκαμα που της άνοιξε και πληγές (επειδή έβγαζε 4 δόντια μαζί!). Ούτε η σουντοκριμ, ούτε καμιά άλλη, μόνο το μελάνι. Απλά ο πωπάκος της είχε γίνει μπλε!

Βαρβάρα μου σ' ευχαριστώ!

Κι εγώ έχω και μει-τάι από το ίδιο σάιτ και είμαι πολύ ευχαριστημένη αν και το έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο ακόμη. Σε αυτό έχω βάλει και τη Δανάη μια φορά. χαχαχα!

Τζενάκι μια χαρά "δώρο" σου έκανε ο μικρός, ζηλεύω!!!

Δε θυμάμαι άλλα, μάλλον λόγω πείνας! Θα προσπαθήσω να φάω κάτι, αν με αφήσει το γατί δηλαδή.

779Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 32 Empty kolikoi aporia... Πεμ Ιαν 24, 2013 3:55 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhspera manoyles h8ela na sas rvthsv an stous kolikoys dwsate sta mwrakia sas stagones h kati allo?exei trela8ei h mikrh mou apo x8es eidika olh mera klaime.... Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 32 534787

eirini2

καλησπερα κοριτσια.
αλικη αντε σιγα σιγα να ανρρωνετε.ελπιζω το γατι να μην εχει κατι ανησυχητικο.εσυ εισαι καλυτερα?παντως ευχαριστα τα νεα για την δαναη.ελπιζω στις επομενες εξετασεις να μην εχει τιποτα.
δημητρα εχω ακουσει κι εγω για το μελανι.επισης καλο στεγνωμα ακομη και με πιστολακι.
η αθανασια που ειναι να μας πει τα νεα για τον μικρο?

Maryanastasia

Maryanastasia
dimitra al έγραψε:kalhspera manoyles h8ela na sas rvthsv an stous kolikoys dwsate sta mwrakia sas stagones h kati allo?exei trela8ei h mikrh mou apo x8es eidika olh mera klaime.... Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 32 534787

γεια σου το ινφακολικ μου ειπε η γιατρος αλλα αν θηλαζεις προσεχε τι τρως. εμενα πχ την ενοχλησε πολυ νομιζω η καφεινη

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι γινεται ρε κορίτσια όλο αρρώστιες και δυσάρεστα βλέπω!Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα τώρα σιγά σιγά το κάνω!Για τους κολικούς εμείς πήραμε μόνο το Ινφακόλικ αλλά είδα ότι άλλες μαμάδες δεν είδανε προκοπή,οπότε δεν ξέρω άμα σε βολέψει Δήμητρα!Εμείς είμαστε καλά,εξακολουθώ να την έχω δίπλα μου στο κρεβάτι το βράδυ και θα επιχειρήσω να την βάλω στην κούνια από τον άλλο μήνα.Θα επιστρέψω μόλις τελειώσω με τις σελίδες εδώ!!!! Very Happy

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini2 έγραψε:καλησπερα κοριτσια.
αλικη αντε σιγα σιγα να ανρρωνετε.ελπιζω το γατι να μην εχει κατι ανησυχητικο.εσυ εισαι καλυτερα?παντως ευχαριστα τα νεα για την δαναη.ελπιζω στις επομενες εξετασεις να μην εχει τιποτα.
δημητρα εχω ακουσει κι εγω για το μελανι.επισης καλο στεγνωμα ακομη και με πιστολακι.

ti einai to melani? Rolling Eyes

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:
dimitra al έγραψε:kalhspera manoyles h8ela na sas rvthsv an stous kolikoys dwsate sta mwrakia sas stagones h kati allo?exei trela8ei h mikrh mou apo x8es eidika olh mera klaime.... Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 32 534787

γεια σου το ινφακολικ μου ειπε η γιατρος αλλα αν θηλαζεις προσεχε τι τρως. εμενα πχ την ενοχλησε πολυ νομιζω η καφεινη

emena pali h dikia moy moy eipe na tis dinw tsai kai de blepw swthria...kai oti oi stagones einai epikyndines!den moy eipe giati...nai th uhlazw kai prosexw poly ti trww...twra thn eixa me to pistolaki apo tis mia kai to ekleisa twra...

maria1984

maria1984
Δήμητρα υπάρχει στο γιου τιουμπ 1 βίντεο με ήχο απορροφητηρα κ πολλές μανουλες που έχουν τα μωρά τους κολικους το βάζουν κ λένε ότι τα ηρεμουν με αυτο...

eirini2

dimitra al έγραψε:
eirini2 έγραψε:καλησπερα κοριτσια.

ti einai to melani? Rolling Eyes
μελανι για το συγκαμα

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maryanastasia έγραψε:

εγω μονο λιγο τσαγακι και τον σηκωνα τα ποδαρακια του προς την κοιλιτσα του και αγκαλιτσα στον ωμο!!και πολυ υπομονη!!!ααα και σε μας επιασε το κολπο του απορροφητηρα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama olympia!!! στις Πεμ Ιαν 24, 2013 6:16 am, 1 φορά

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.ολυμπια και δημητρα καλωσηρθατε στην παρεα μας και να σας ζησουν τα παιδακια σας.μαμα ολυμπια ειμαστε και κοντοχωριανες αν και τα τελευταια 5 χρονια ειμαι στην αθηνα.

αλικη περαστικα και στην μικρη σου.τελικα δεν την γλυτωσε.
αθανασια τελικα πηγες στο παιδων?τι σου ειπαν?

ειρηνη απο πιο χωριο?

eirini2

mama olympia!!! έγραψε:
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.ολυμπια και δημητρα καλωσηρθατε στην παρεα μας και να σας ζησουν τα παιδακια σας.μαμα ολυμπια ειμαστε και κοντοχωριανες αν και τα τελευταια 5 χρονια ειμαι στην αθηνα.

ειρηνη απο πιο χωριο?
απο την αρνισσα ειμαι.δεν ξερω αν την ξερεις.η πτολεμαιδα ειναι ενα μισαωρο απο κει

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirini2 έγραψε:
mama olympia!!! έγραψε:

ειρηνη απο πιο χωριο?
απο την αρνισσα ειμαι.δεν ξερω αν την ξερεις.η πτολεμαιδα ειναι ενα μισαωρο απο κει

Ναι την ξερω ειναι μια φιλη μου απο κει!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω ειμαι...σπιτι μας
ο μπεμπης ειναι καλα. δεν πηγα στο παιδων ειμαι χαλια με ημικρανια.με εχει τσακισει. ολο τοπακετακι κομπλε. εμετους,ζαλαδες, δεν μπορω το φως,...χαλια μαυρα.
υπνο και ξεκουραση θελω αλλα που?????????
ειμαι και μονημουολη μερα....
παω ξυπνησε και πειναει

ckas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΚΙ 'ΓΩ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΙΚΡΑ.... ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ckas έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΚΙ 'ΓΩ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΙΚΡΑ.... ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.
geia soy ayto me ta spyrakia na to deis giati ki emena h mikrh moy petakse kati mikra kai meta gemise olo to proswpaki ths/moy edwse h paidiatros mia krema 2 se 1 kai mas perasan... ta ebgale mallon iati akoumphse sta rouxa mas kai thn eirakse kai me thn yperbolikh zesth poy eixame sto spiti htan xeirotera!

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Δήμητρα υπάρχει στο γιου τιουμπ 1 βίντεο με ήχο απορροφητηρα κ πολλές μανουλες που έχουν τα μωρά τους κολικους το βάζουν κ λένε ότι τα ηρεμουν με αυτο...
emas mas boleyei to pistolakki...sto pio dynato to bazw...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σας! Τα νέα μας δεν είναι καλά. Το γατί τελικά έχει βρογχιολίτιδα. Αυτό που φοβόμουν και ήθελα να αποφύγω, αυτό είναι που πάθαμε τελικά. Είμαι αρκετά στενοχωρημένη. Τώρα μάσκες, ορούς, ντεπόν, αντιβίωση, tobrex, θα τα παίξει το γατί. Αυτά.. Η Δανάη κι εγώ ευτυχώς καλύτερα. Μακάρι να του περάσει γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο να το βλέπω έτσι..

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα σας! Τα νέα μας δεν είναι καλά. Το γατί τελικά έχει βρογχιολίτιδα. Αυτό που φοβόμουν και ήθελα να αποφύγω, αυτό είναι που πάθαμε τελικά. Είμαι αρκετά στενοχωρημένη. Τώρα μάσκες, ορούς, ντεπόν, αντιβίωση, tobrex, θα τα παίξει το γατί. Αυτά.. Η Δανάη κι εγώ ευτυχώς καλύτερα. Μακάρι να του περάσει γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο να το βλέπω έτσι..

ωχ ρε Αλικη.... να περασει πολυ πολυ γρηγορα. κριμα μωρε το μικρο μας και αυτο. μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου. τι να κανουμε? αντε, το επομενο φροντισε να το κανεις καλοκαιρακι.χοχοχο περαστικα ρε συ και γρηγορα.Αληθεια εμεινε κανενα μπεμπακι χωρις να παρει αντιβιωση? Αμαν πια.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς Μαρκέλλα προς το παρόν τη γλυτώσαμε. Μόνο φυσ ορό κ σταγόνες τομπρεξ, φτου μας.

Αχ βρε Αλίκη, τι να πω; Περαστικα σας κ υπομονη. Εχεις βοηθεια απο καμια γιαγια; εστω τα του σπιτιου; στην τελικη παρε μια γυναικα να σε βοηθησει με δουλειες για να εισαι ξεκουραστη κ να μπορεις να φροντιζεις τα παιδια.

να καλωσορισω κ τις καινουριες μανουλες, να σας ζησουν τα μπεμπακια σας.

καλημερα... I love you

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτου σας Τζενη μου. Μα τι ειναι αυτο πια? Ο ενας αλλεργια, ο αλλος μικροβια, ο αλλος ιωση κλπ. Περαστικα μας!!!!!!

mamameli

Καλημέρα!
Ωχ το το καημενο το γατουλινι!
Περαστικά σας Αλίκη κι εγω αυτο παλεύω να μην πάθουμε..εμείς ένα κουταλακι αντιβιωση 2 πάνες γεμάτες αιματακι..απο τότε δεν πήραμε άλλο..όμως το μπουκωμα δεν φεύγει!
Αχ μικρα μικρα στα βάσανα!
Κι εγω πάντα έλεγα καλοκαιρινά παιδια να κάνω!Στο πρώτο το πέτυχα στο δεύτερο δεν ήθελα να περιμένω ένα εξάμηνο!
Σήμερα έχω κόσμο..εγω τα ίδια πονοκέφαλος και κάτι σαν ψύξη!
Έχετε υγραντηρες;εμάς η πόλη είναι απο μόνη της αλλα πόσο πρέπει να είναι η υγρασία για τα μωρα;τα κεφάλια μας απο την υγρασία πονάνε!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια, το καλο ειναι οτι δεν θα εχουν μνημες τα παιδακια μας απο αυτες τις ηλικιες ευτυχως.χαχαχα Και γω το πρωτο μου παιδι το πετυχα. Μαιο, τελεια. Τωρα αυτος εδω ο τυροπιτουλης, ηρθε εντελωε αναπαντεχα. Πως να το προγραμματισω οταν ειχα ηδη αποφασισει οτι θα μεινω με ενα παιδακι? Laughing

Θεσσαλονικη.... τρελη υγρασια... Μετρας ποση εχετε στο σπιτι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις