Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κοριτσάκια σε όλες!

Περαστικά στην Δημητρουλα και την μπεμπα!
Καλη ανάρρωση ευχομαι!Κρίμα μωρε..

Αλίκη είσαι γατα παραδεξου το !
Αφου έχεις και γατί!
χαίρομαι που είστε καλύτερα..κι εγω σκέφτομαι να μη τ στείλω μια βδομάδα η δυο μέσα στοΦεβρουαριο...
Αλλα τη λυπάμαι γιατί θα πανε στο Μέγαρο μουσικής ,θα ετοιμαστούν για το καρναβάλι και όσο και να κάνουμε μαζι έθιμα και δραστηριότητες φέτος δεν προλαβαίνω λόγω μωρού καιμαγειρικης!λυπάμαι και για τις αρρώστιες ..σήμερα πήρε μόνο μια φορα αντιπυρετικο!
Μόνο ο λαιμος πονάει!
Ο πυρετός έπεσε μόνος του!
το νινι ακόμα μυξουλες αλλα φτου φτου απο διάθεση καλ..μόνο ότι έλλατωσε τον θηλασμο ..θέλω να πιστεύω ότι λόγω αναπνοής,..Δεν θα πάρει καλο βάρος αυτο το μήνα σίγουρα!
Εγω τρέχω οΒεγγος ..με τριγυρνάει και μένα αλλα θα δείξει!

Φιλακια σε όλες!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικη μου, φυσικα και θα της τα μεταφερω.
α ρε "γατες" που τους χρειαζονται μερικων!!!
Μαρακι καλησπερα.
περαστικα σε ολους
υπομονη υπομονη υπομονη

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσα....
απο τα λιγα που καταλαβα ειναι οτι το νοσοκομειο ειναι βρωμικο-ναι τι πρωτοτυπο για το ελλαδισταν μας- και οτι περιμεναν τους γιατρους απο τις 12 το μεσημερι......νο κομμεντ επι τουτου.
τοσοδουλα απο μικρη στα βασαννα καλο μου...

αλικη να την χαιρεσαι βρε.... γατουλα μου εσυ.... τσ τσ τσ τον τυλιξες τον ανθρωπο....

μαρια-μαμαμελι ελπιζω να μην κολλησεις.

ειρηνη τι κανεις ματια μου? η μαμα?

μαρκελα φιλεναδα αυριο μεσημερι πως σου ακουγεται???? εχω μια υποχρεωση μετα συζυγου και κορης μεχρι τις 1,30 μετα ειμαι φριιιιι. ο μπεμπης στην μαμα μου και κορη στην πεθερα, τον ταριφα θα τον στειλω για δουλεια οποτε αι αμ ολ γιουρς χανει.....το σκοτωσα το αγγλικο χιχιχιχι

Constantin@

Constantin@
markella_p έγραψε:μολις μου εστειλε μηνυμα η Δημητρα. θα μεινουν γυρω στις 10 μερες μεσα. Αθανασια, δεν εχει καλο σημα λεει. μου ειπε να σας πω: "ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΓΕΙΑ."
Με συγκινει παντα η σκατουλα!!

Καλησπέρα, είδα αυτό το μήνυμα που το είχες γράψει αλλού κατά λάθος και έτσι μπήκα στην ομάδα σας. Μιλάμε με την Δήμητρα στις μαμάδες από Πάτρα και πολύ στενοχωρήθηκα που διάβασα για την μικρούλα της. Αν επικοινωνήσεις, θα το εκτιμούσα αν μετέφερες και τις δικές μου ευχές για περαστικά. Από την Κωνσταντίνα και την μπέμπα, φιλάκια στην τοσοδούλα. Σε ευχαριστώ...καληνύχτα και συγνώμη για την παρέμβαση....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Αλικη μου, φυσικα και θα της τα μεταφερω.
α ρε "γατες" που τους χρειαζονται μερικων!!!
Μαρακι καλησπερα.
περαστικα σε ολους
υπομονη υπομονη υπομονη

καλααααααααααα εχεις λαλησει λεμε....
παω και εγω να διαβασω κανα ξεκατινιασμα να γελασω λιγο η γυναικα και στο ασχετο βλεπω για την δημητρα και την τοσοδουλα..... ερωτας ειναι η αιτια λεμε.... αρε κολλητε ζημια εκανες στην μανα.....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασία σε χάνω.. Δεν ξέρω, είναι η ώρα.. που δεν έχουμε συνέλθει ακόμα.. έχουμε άλλο ξεκατίνιασμα εκτός από τα γνωστά με το μωράκι από τη Λέρο;

Κορίτσια ναι λοιπόν, είμαι μεγάλο γατόνι! Και κάτι νυχάρες να! Απορώ πώς δεν τις είδε ο "βλάκας" και του την έφερα κανονικά! Μα απορώ επίσης πώς του έδωσε την έγκριση η μαμά του να με παντρευτεί από τα 33 του (γιατί μου το είπε και αυτό, χαχαχα) Τεσπα, μετά από εκείνη την ιστορία θα μπορούσα να έχω κόψει κάθε επαφή, αλλά εγώ η "γάτα" αποφάσισα να μη στερηθούν ούτε τα παιδιά μου τη γιαγιά τους, ούτε ο άντρας μου, που παραδέχτηκε ότι αν δεν τύχαινε να ήταν μπροστά στο περιστατικό δε θα με πίστευε. Κανονιστε αγορομάνες να γίνετε κι εσείς έτσι! Αχαχαχ!

Μελινομαρία μου δε θυμόμουν ότι έχεις άρρωστη τη μικρή, περαστικά! Και φυσικά να προσεχείς να μην κολλήσεις! Ο μικρός καλύτερα, μπράβο, λογικό είναι να πίνει λιγότερο άμα είναι μπουκωμένος. Μην ανησυχείς για το βάρος, σκέψου η δικιά μου πόσο θα έχασε από αυτή την ιστορία! Είναι ένα δίλημμα το σχολείο. Κι εγώ θα ήθελα να πηγαίνει γιατί της αρέσει και περνάει καλά. Και θα είναι δύσκολα στο σπίτι, δε θα μου τρώει όπως στο σχολείο κιόλας. Αλλά αυτό που πέρασα να μην το περάσει καμία σας. Το Φλεβάρη θα κυκλοφορούν απίστευτα πολλές ιώσεις. Η παιδίατρος με ενημέρωσε και για μια ίωση γαστρεντερίτιδας, αυτό μας έλειπε! Εντωμεταξύ, σκέψου να θηλάζεις και να σε πιάσει κόψιμο!!!

Μαρκέλλα μου τα φιλιά μου στα μικρά!

Αυτό το αερολίν μας έχει καταστρέψει! Την έχω τώρα τόση ώρα που κόβω βόλτες να κοιμηθεί και αυτή το μάτι γαριδά! Αύριο θα της κάνω την τελευταία δόση ακόμα πιο νωρίς, σήμερα το είχα σκοπό αλλά κοιμόταν και λυπήθηκα να την ξυπνήσω.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια.
Διαβαζω απο χθες τα νεα κ δε βρισκω λογια παρηγοριας. Εκει που καποιο μπεμπακι αναρρωνει, καποιο αλλο χειροτερευει. Κουραγιο μανουλες κ παλι περαστικα.
Απο πεθεροπληκτες καλα παμε στην ομαδουλα βλεπω!!!
Μολις εκανα μπανακι κ αντι να βαλω σιδερο ειπα να μπω στο φορουμ, καλα δεν εκανα; Laughing
Πριν μερικες μερες εδωσα προκαταβολη κ εκλεισα βαζακια με γλυκο για τη βαφτιση που φτιαχνει μανουλα του φορουμ.
κλαιει...

eirini2

καλημερα κοριτσια.
αλικη ετσι εξηγειται οτι φωναζεις το παιδι γατι.ντροπη σου να το τυλιξεις το παιδι να σε παντρευτει.να το παρεις απο την μαμα του.δυστυχως οι αντρες δεν πιστευουν ο,τι αφορα την μαμα τους μονο αν υπαρχουν αποδειξεις.
μαμαμελι περαστικα και σε σας.θα περασει κι αυτο.
δημτρα υπομονη.ευχομαι να μην χρειαστει ξανα νοσοκομειο.
αθανασια καλα ειναι η μαμα μου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Το γατί το βράδυ ήταν ξύπνια μέχρι τις 4 παρά.. Έκανα χιλιόμετρα μέσα στο σπίτι, απορώ τι τη θέλω τη γυμναστική! Αυτό το αερολίν μας έχει καταστρέψει! Και μετά έπρεπε να την ξυπνήσω στις 7 για την αντιβίωση, τι κρίμα και κοιμόμασταν τόσο ωραία!

Τζενάκι είναι η εποχή δυστυχώς, προσπαθούμε να γλιτώσουμε όσα μπορούμε γιατί είναι και μικρούλια τα καημένα! Άσε το σίδερο και βάλε στεγνωτήριο!

Ειρήνη μου, πώς να μην έχω γατί εγώ η μαμά γάτα; Ευτυχώς ήμουν τυχερή και ξέσπασε η πεθερά μπροστά του, οπότε πήρε το μέρος μου. Γιατί η μαμά του έχει την τάση να τα παρουσιάζει αλλιώς τα πράγματα, ήδη στην κουνιάδα μου της τα περιέγραψε πολύ διαφορετικά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα ένταση όταν το έμαθε ο άντρας μου. Τεσπα και πάλι. Μιλάω για πεθερά και μου έρχεται στο μυαλό η Εύη με την πεθερά νο 1, τι να κάνει άραγε, έχει μιλήσει μαζί της καμία;

Σας φιλώ, ήρθε και πάλι η ώρα της αντιβίωσης!

mamameli

Καλησπέρα κι σπο μένα!

Ευχαριστ´ω για τα περαστικά...εμείς σε γενικές γραμμές καλύτερα..ο μπουμπουκος με όρους και ρουφηγμα..
Τρώει κάποιες φορές καλύτερα!
Αν δεν πάρει βάρος θα αρχίσει η ταλαιπωρία λόγω αλλεργίας γι αυτο έχω άγχος..αλλιώς όπως έχω ξαναπεί η Μελίνα πάντα σαμιαμιδι ήταν ποτε δεν με ενόχλησε!

Αυτη απο χθες το πρωι δεν έχει πυρετο...αυτο ήταν 16 ώρες κράτησε.είναι λίγο κομμένη αλλα καλα..πήγε βόλτα με τον μπαμπα της τώρα με το αυτοκίνητο και μείνανε!
Ευτυχώς κοντα σε ένα φίλο μας τεχνικό και ήρθε και το διόρθωσε ...Θα γυρίσουν σε λίγο!

Εγω μαθαίνω συνταγές με πολυ λίγα υλικά.. Σιχαθηκα ήδη την Κουζίνα αλλα με το θηλασμο πειναω και δεν βρίσκω τίποτα...

Αλίκη περαστικά κι αγύριστα.
Κανένα νέο απο την Δήμητρα;
Η Εύη η ξενιτεμενη της παρέας όντως τι να κάνει;

Αλίκη φανταζεσαι να με πιάσει κόψιμο την ώρα που θηλαζω...;χχχχχ αστείο θα είναι αλλα μάλλον θα τρεξω κι ας φάει λίγο αργότερα!
Μια φορα η Μελίνα μωρο εκλαιγε και δεν μ´αφηνε να πάω για τσισακια και την είχα πάρει μαζι μου..με το ένα χέρι αγκαλια και με το άλλο τα υπόλοιπα!δεν το συνιστώ!

Ειρήνη ,Τζένη φιλακια!
Εγω ευτυχώς έχω τη μαμα βοηθό στο σίδερο!
Φιλια σε όλες!
Ψηθηκαντα κουλουρακια μου!

mamameli

Καλε που είστε όλες;
Απεργία στο φόρουμ;
Τελικά ξαναναεμειναν και ήρθε η οδική και γύρισαν με ταξι αφου πήγαν για bowling πρωτα!
Ετοίμασα 5 φαγητά δεν ήθελε τίποτα και τελικά λίγο πριν κοιμηθεί είπε νηστικη θα κοιμηθώ;
Δεν παίζεται!Φυσικά δεν έφαγε!

Αύριο αρχίζω το εξάμηνο! πω πω..θα έπρεπε να γυρίσω αν δεν υπήρχε αυτη η άδεια η οποία ξεκίνησε πριν 5 χρόνια όταν ήμουν εγκυος!

Νυσταζω..πάω να συμμαζεψω άλλη μια φορα την Κουζίνα και τα υπόλοιπα αύριο!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου!!!!
Ποσο μου λειπετε!!!!!
Δεν εχω χρονο!!!μπηκα να σας γραψω λιγο, ειμαστε ολοι καλα.στοπ.
χαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Περαστικα στους αρρωστουληδες!!
Εμεις ευτυχως δεν αρρωτησαμε βαρια ως τωρα. ο μικρομεγαλουλης μου ειναι μια χαρα.Δεν εχουμε σχεδον καθολου ζηλητσες, η μικρουλα θηλαζει, αλλα μου κανει κατι κουλα τελευταια.Εκει που θηλαζει αρχιζει να τσιριζει και δεν πινει αλλο.μαλλον χορταινει και δεν θελει αλλο.κατα τ΄αλλα δεν τη παλευω πολυ!θελω λιγο χρονο για μενα.προχθες πηγα να παρω γαλα για τον μικρο και επειδη ειχε πολυ κρυο αποφασισα να τρεξω.Τι το ηθελα η αγυμναστη!!!!κοντεψα να πεθανω και μιλαμε για πολυ λιγα μετρα.Κατι πρεπει να κανω.

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημέρα

δήμητρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όλα να πάνε καλά κορίτσι μου

αθανασία παίρνεις τα μηνύματά νου

Maryanastasia

Maryanastasia
να ρωτησω α κ γραφψ σα χαζο γιατι γραφω με 1 χερι

η μικρη κανει πολλες φορες σα να πνιγεται κ βγαζει σαλακια νορμαλ ειναι αυτο

επισης κανει πολλες γουλιτσες

mamameli

Καλημέρα!

Μαίρη κι εμάς το κάνει...μάλλον πίνει λίγο αέρα παραπάνω!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα σε μικρούς και μεγάλους!Περαστικά και παλι στην Δημητρούλα κ την τοσοδουλά,να είναι το τελευταίο!ΜΑίρη κ μελινομαμά συντοπίτισσα,κ εμένα πριν κανα μήνα το έκανε αυτό,τώρα έχει φούλ εκπάιδευση στο ρούφηγμα..επίσης καλό κου΄ραγιο βρε συντοπίτισσα..εμείς μια χαρά είμαστε..μάλλον κάνουμε άλμα ανάπτυξης γιατί θέλουμε συνέχεια στήθος,γκρινιάζουμε,και το βράδυ ξυπνά ανα 3ωρο για φαι,ευτυχώς τρώει γρήγορα κ ξανακοιμάται,και καθιέρωσε μόνη της 3ωρο ύπνο μέσα στην ημέρα..κ την Πέμπτη έχουμε κ άλλο εμβόλιο.. Smile

mamameli

Ευχαριστ´ω συντοπίτισα!
Να είσαι καλα!
Έτσι πως είστε με τα κοριτσάκια σας μόνες στο σπίτι μου θυμιζετε εμένα πριν 4 χρόνια!
Και τώρα ψάχνω στολή γοργόνας και χτενισματα για τα μαλλιά!
Έχω και λίγο έντονο let down στον θηλασμο και είμαι σίγουρη ότι είναι απο αυτο..δεν νομίζω να έχουμε και Γοπ δεν θα το αντεξω...
Άντε ποτε κάνατε τόσα εμβόλια!εμείς σε μια βδομάδα έχουμε το πρώτο!Ελπίζω να μη μας πειράξει!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mακάρι να μην σας πειράξει..εμάς εκτός από λίγη υπνηλία δεν μας φέρνει τίποτα άλλο..από εμβόλια άλλο τίποτα,φουλ είμαστε ώς τον Μάιο αν θυμάμαι καλά!Εμ είναι κ το μεγαλύτερο σε ηλικία νινι της ομάδας η μικρή μου,οπότε πρώτες τα κάνουμε!Μου βγήκε και πολύ ζωηρή γερή να είναι!Ανήσυχο πνεύμα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μαιρη τα παιρνω τα μην, εχω ξεκινησσει πολλες φορες να σε παρω-δεν το εχω με τα μην-αλλα μια ο ενας, μια η αλλη δεν εχω καταφερει ρε κοριτσακι.
ποια εχει νεα της ευης?
περαστικα σε οοοοοολα τα μωρακια....
ειμαι ορθια=τρεξιμο απο τις 4!!!!!!
γκρινια πολυ γκρινια ρε γαμωτο..... Sad

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες ... Τώρα μόλις έκατσε να πιω τον καφέ μου, απο εχθές το βράδυ κάνω τις δουλειές του σπιτιού γιατι όλη μέρα ασχολούμαι με την μπεμπα κ δεν προλαβαίνω ... Εχθές απο τις 11 μέχρι τις 3 σιδερωσω 6 πλυντήρια και καθάρισα όλο το σπιτι, μέτα έκανα μπάνιο κ έπεσα ξερη... Ευτυχώς σήμερα η μικρη ξύπνησε στις 10 κ με άφησε να κοιμηθώ λίγο παραπάνω ... Εντωμεταξυ εχει πολλη πλάκα όσο μεγαλώνει , το πρωι που ξύπνησε της λέω έλα να σε πάρω αγκαλιτσα κ λέτε κ το κατάλαβε κ άνοιξε τα χεράκια κ προσπαθούσε να σηκωθεί πάνω ... Τώρα την βάζω ανάσκελα κ γυρνάει μονη της στο πλάι ... Καλα μου εχει πάρει τα μυαλα αυτο το παιδί ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κ απο μενα. τι κανουν οι ηρωιδες μανες; μπραβο παντως. εγω τρεμω κ μονο στην ιδεα. εχω τον μεγαλο σπιτι σημερα. λεει οτι ποναει η κοιλια του απ'την παρασκευη, εκανε παααρα πολλες φορες κακα απο λιγο κ σχεδον ευκοιλια αλλα ευτυχως χωρις εμετο ή πυρετο. ο παιδιατρος μου ειπε μαλλον ιωση, προσοχη στη διατροφη κ βλεπουμε. τον ρωτησα κ για ουλτρα λεβιρ (πρεβιοτικα) στο γαλα κ ειπε οκ. πιστευω να μεινει εκει αφου μεχρι τωρα δεν χειροτερεψε. εγω ειμαι με υποψια πονολαιμου κ ο αντρας μου σημερα σηκωθηκε ψιλοχαλια. ο μικρος τπτ ευτυχως.
ευτυχως εβγαλε ηλιο κ αρχισα παλι τα πλυντηρια. το στεγνωτηριο ακομα στο μαστορα, εδω κ 3 βδομαδες. τον πηρα τηλ κ μου ειπε το προβλημα ειναι μεγαλυτερο απ'οτι νομιζε κ τελικα το εστειλε στην αντιπροσωπεια, αυτο δλδ που απεφυγα καλωντας τον. οποτε το σιδερο δεν το γλυτωνω. βεβαια η πεθερα βοηθαει, η μανα μου ειναι εδω αλλα... κ γω απλα σιδερωνω του μπεμπη που δεν τον προλαβαινω απ'τους εμετους. ακομα κ ορθιος βγαζει τις περισσοτερες φορες.
κ παλι καλημερα κ περαστικα μας!!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ολες καλα?εμεις καλα.ο μικρος παλι δεν μπορει να κανει κακα του.μου φαινεται θα αλλαξουμε παλι γαλα.του βαζω και χαμομηλι μεσα στο γαλα και τιποτα.ποναει ο καημενουλης καποιες φορες.την πεμπτη θα παμε στην παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει.

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!
Σημερα ηρθε η αδελφη μου και βγηκα στην λαικη μια βολτα.Αλλος ανθρωπος!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε καλά και περαστικά στις άρρωστες και στα αρρωστούλικα! Εμείς βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και κάνουμε πάλι πολλά γελάκια στη μαμά και στο μπαμπά! Εμένα μου έχει λείψει να βγω μια βόλτα έξω, τόσες μέρες κλεισμένη. Ούτε όταν ήταν νεογέννητο δεν έκατσα τόσες μέρες μέσα! Τεσπα, ας γίνουμε τελείως καλά πρώτα και όλα θα γίνουν.

Στέλλα μου καλά έκανες και βγήκες, έστω και για τη λαική.

Ειρήνη μου μήπως πρέπει να δοκιμάσετε πάλι άλλο γάλα; Κρίμα να ταλαιπωρείται το μικρούλι.

Τζενάκι περαστικά σε όλους σας (ελπίζω ο μεγάλος να μην έχει την ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί) και ελπίζω να τη γλιτώσει ο μικρός!

Αθανασία μου ξύπνια από τόσο νωρίς, αλήθεια πώς την παλεύεις;

Μελινομαρία μου τι συμπτώματα έχει ο μικρούλης και φοβάσαι για ΓΟΠ; Λογικά θα έπρεπε να κάνει εμετούς από τις πρώτες μέρες αν είχε ΓΟΠ, σωστά; Όπως και να 'χει, εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Μαρία μου γυρίζει από ανάσκελα στο πλάι; Βιαστικούλα τη βρίσκω, αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σκατούλια!

Φωτεινή μου πόσα εμβόλια έχετε κάνει μέχρι τώρα; Μας έχετε φάει καργα! Εμείς κάναμε το πρώτο (6πλο) και στο καπάκι αρρωστησαμε, αλλά ήταν από την ίωση και όχι παρενέργειες του εμβολίου. Επίσης φοβήθηκα για τη δράση του εμβολίου εφόσον το παιδί ήταν άρρωστο αλλά με καθησύχασε η παιδίατρος.

Μαίρη για τα σάλια να τσεκάρεις επίσης ότι δεν είναι μπουκωμένη η μυτούλα. Φαντάζομαι θα βάζεις ορό, σωστά;

Και ξανά περαστικά στην τοσοδούλα μας που ταλαιπωρείται!

Συγνώμη αν ξέχασα κάποια, βασίστηκα στα πιο πρόσφατα ποστ, τα παλιότερα δεν τα θυμάμαι..

eirini2

crazymommy έγραψε:Καλησπέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε καλά και περαστικά στις άρρωστες και στα αρρωστούλικα! Εμείς βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και κάνουμε πάλι πολλά γελάκια στη μαμά και στο μπαμπά! Εμένα μου έχει λείψει να βγω μια βόλτα έξω, τόσες μέρες κλεισμένη. Ούτε όταν ήταν νεογέννητο δεν έκατσα τόσες μέρες μέσα! Τεσπα, ας γίνουμε τελείως καλά πρώτα και όλα θα γίνουν.

Στέλλα μου καλά έκανες και βγήκες, έστω και για τη λαική.

Ειρήνη μου μήπως πρέπει να δοκιμάσετε πάλι άλλο γάλα; Κρίμα να ταλαιπωρείται το μικρούλι.

Τζενάκι περαστικά σε όλους σας (ελπίζω ο μεγάλος να μην έχει την ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί) και ελπίζω να τη γλιτώσει ο μικρός!

Αθανασία μου ξύπνια από τόσο νωρίς, αλήθεια πώς την παλεύεις;

Μελινομαρία μου τι συμπτώματα έχει ο μικρούλης και φοβάσαι για ΓΟΠ; Λογικά θα έπρεπε να κάνει εμετούς από τις πρώτες μέρες αν είχε ΓΟΠ, σωστά; Όπως και να 'χει, εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Μαρία μου γυρίζει από ανάσκελα στο πλάι; Βιαστικούλα τη βρίσκω, αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σκατούλια!

Φωτεινή μου πόσα εμβόλια έχετε κάνει μέχρι τώρα; Μας έχετε φάει καργα! Εμείς κάναμε το πρώτο (6πλο) και στο καπάκι αρρωστησαμε, αλλά ήταν από την ίωση και όχι παρενέργειες του εμβολίου. Επίσης φοβήθηκα για τη δράση του εμβολίου εφόσον το παιδί ήταν άρρωστο αλλά με καθησύχασε η παιδίατρος.

Μαίρη για τα σάλια να τσεκάρεις επίσης ότι δεν είναι μπουκωμένη η μυτούλα. Φαντάζομαι θα βάζεις ορό, σωστά;

Και ξανά περαστικά στην τοσοδούλα μας που ταλαιπωρείται!

Συγνώμη αν ξέχασα κάποια, βασίστηκα στα πιο πρόσφατα ποστ, τα παλιότερα δεν τα θυμάμαι..
αλικη μου χαιρομαι που το γατι βρισκει τον παλιο του εαυτο.μην σας ξανατυχει κατι τετοιο.εμεις μαλλον παμε για αλλαγη γαλατος.θα δουμε πως θα παει μεχρι την πεμπτη και θα ρωτησω την παιδιατρο.κι αυτη πηγε και μας εδωσε γαλα που ειναι καινουριο στην αγορα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις