876 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Σαβ Ιαν 26, 2013 12:28 pm
mamameli
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κοριτσάκια σε όλες!
Περαστικά στην Δημητρουλα και την μπεμπα!
Καλη ανάρρωση ευχομαι!Κρίμα μωρε..
Αλίκη είσαι γατα παραδεξου το !
Αφου έχεις και γατί!
χαίρομαι που είστε καλύτερα..κι εγω σκέφτομαι να μη τ στείλω μια βδομάδα η δυο μέσα στοΦεβρουαριο...
Αλλα τη λυπάμαι γιατί θα πανε στο Μέγαρο μουσικής ,θα ετοιμαστούν για το καρναβάλι και όσο και να κάνουμε μαζι έθιμα και δραστηριότητες φέτος δεν προλαβαίνω λόγω μωρού καιμαγειρικης!λυπάμαι και για τις αρρώστιες ..σήμερα πήρε μόνο μια φορα αντιπυρετικο!
Μόνο ο λαιμος πονάει!
Ο πυρετός έπεσε μόνος του!
το νινι ακόμα μυξουλες αλλα φτου φτου απο διάθεση καλ..μόνο ότι έλλατωσε τον θηλασμο ..θέλω να πιστεύω ότι λόγω αναπνοής,..Δεν θα πάρει καλο βάρος αυτο το μήνα σίγουρα!
Εγω τρέχω οΒεγγος ..με τριγυρνάει και μένα αλλα θα δείξει!
Φιλακια σε όλες!
Περαστικά στην Δημητρουλα και την μπεμπα!
Καλη ανάρρωση ευχομαι!Κρίμα μωρε..
Αλίκη είσαι γατα παραδεξου το !
Αφου έχεις και γατί!
χαίρομαι που είστε καλύτερα..κι εγω σκέφτομαι να μη τ στείλω μια βδομάδα η δυο μέσα στοΦεβρουαριο...
Αλλα τη λυπάμαι γιατί θα πανε στο Μέγαρο μουσικής ,θα ετοιμαστούν για το καρναβάλι και όσο και να κάνουμε μαζι έθιμα και δραστηριότητες φέτος δεν προλαβαίνω λόγω μωρού καιμαγειρικης!λυπάμαι και για τις αρρώστιες ..σήμερα πήρε μόνο μια φορα αντιπυρετικο!
Μόνο ο λαιμος πονάει!
Ο πυρετός έπεσε μόνος του!
το νινι ακόμα μυξουλες αλλα φτου φτου απο διάθεση καλ..μόνο ότι έλλατωσε τον θηλασμο ..θέλω να πιστεύω ότι λόγω αναπνοής,..Δεν θα πάρει καλο βάρος αυτο το μήνα σίγουρα!
Εγω τρέχω οΒεγγος ..με τριγυρνάει και μένα αλλα θα δείξει!
Φιλακια σε όλες!