451 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Τρι Ιαν 15, 2013 2:38 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικη περαστικα σας.αυτα ειναι τα ασχημα του παιδικου σταθμου.εμενα η παιδιατρος με ρωτησε αν θα τον στειλω σχολειο και της ειπα οχι και μου ειπε οτι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για να αποφυγεις τις ιωσεις.σιγουρα ειναι μεγαλυτερη η κουραση με 2 παιδια στο σπιτι αλλα τουλαχιστον ξερω οτι το μικρο θα ειναι καλα.τα μουδιασματα συνεχιζονται αλικη.σημερα το απογευμα θα παω στον ορθοπεδικο.διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα το οποιο ειναι συχνο σε εγκυμονουσες και πολλες φορες συνεχιζεται και μετα την γεννα.βρηκα και θεμα εδω μεσα με το συνδρομο αυτο.crazymommy έγραψε:Καλημέρα!!! Σήμερα όντως συμπληρώνουμε κι εμείς 2 μήνες! Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια μας!
Λοιπόν, τα νέα μας είναι ότι η Δανάη έχει τον ιό κοξάκι. Αυτά τα ωραία! Το υποψιαστηκα το πρωί και πήρα τηλ στον παιδικό. Όντως παρουσιάστηκε κρούσμα στο τμήμα της. Ευτυχώς ο πυρετός έχει πέσει, αλλά έχει εξανθήματα σε χέρια και πόδια και μια αφθα στη γλώσσα που καθώς φαίνεται την ενοχλεί. Το καλό είναι ότι φαίνεται πως είναι στα τελειώματα πλέον. Το κακό είναι πως φοβάμαι για το γατί. Μέχρι τώρα δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα, μόνο γκρίνια, αν και το βράδυ μας αποζημίωσε με έναν 5ωρο ύπνο και σήμερα έχει ξυπνήσει πιο ευδιάθετη από χτες. Μακάρι να τη γλιτώσει!
Μελινομαρία κουράγιο, μου κάνει κάτι τέτοια που και που και η Δανάη και καταλαβαίνω τη φρίκη σου! Όντως κρίμα που μένουμε μακριά, κι εμείς θα μπορούσαμε να σας βαφτίζαμε!
Ελένη όντως δεν κανείς κάτι λάθος, έτσι είμαστε κι εμείς!
Αθανασία την τύχη μου, τώρα με την ίωση της Δανάης φοβάμαι να σας δω ρε μαμώτο!
Μαίρη μου τι έγινε με τις εξετάσεις του μπαμπά σου; Α, τώρα διάβασα ότι θα πάει σήμερα, όλα καλά να πάνε!
Ειρήνη μου είσαι καλύτερα από μουδιάσματα;
Τζενάκι καλημέρα! Τα ίδια κι εγώ, βέβαια είναι γεγονός ότι η Δανάη ήταν πολύ πιο δύσκολο μωρό, με 24ωρους κολικούς. Θέλω να διαγράψω εκείνη την περίοδο από το μυαλό μου!
Μελινομαρία καλή αρχή λοιπόν! Εμένα δε με πόνεσε τόσο αυτή τη φορά. πονούσα όμως μετά λες με είχαν βιάσει, αχαχαχ! Στη Δανάη όμως λες και ήταν η 1η φορά!
Μαρία μου μεγεια στο σλινγκ και καλές βόλτες! Είδες τι σου έλεγα;