Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα!!! Σήμερα όντως συμπληρώνουμε κι εμείς 2 μήνες! Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια μας!

Λοιπόν, τα νέα μας είναι ότι η Δανάη έχει τον ιό κοξάκι. Αυτά τα ωραία! Το υποψιαστηκα το πρωί και πήρα τηλ στον παιδικό. Όντως παρουσιάστηκε κρούσμα στο τμήμα της. Ευτυχώς ο πυρετός έχει πέσει, αλλά έχει εξανθήματα σε χέρια και πόδια και μια αφθα στη γλώσσα που καθώς φαίνεται την ενοχλεί. Το καλό είναι ότι φαίνεται πως είναι στα τελειώματα πλέον. Το κακό είναι πως φοβάμαι για το γατί. Μέχρι τώρα δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα, μόνο γκρίνια, αν και το βράδυ μας αποζημίωσε με έναν 5ωρο ύπνο και σήμερα έχει ξυπνήσει πιο ευδιάθετη από χτες. Μακάρι να τη γλιτώσει!

Μελινομαρία κουράγιο, μου κάνει κάτι τέτοια που και που και η Δανάη και καταλαβαίνω τη φρίκη σου! Όντως κρίμα που μένουμε μακριά, κι εμείς θα μπορούσαμε να σας βαφτίζαμε!

Ελένη όντως δεν κανείς κάτι λάθος, έτσι είμαστε κι εμείς!

Αθανασία την τύχη μου, τώρα με την ίωση της Δανάης φοβάμαι να σας δω ρε μαμώτο!

Μαίρη μου τι έγινε με τις εξετάσεις του μπαμπά σου; Α, τώρα διάβασα ότι θα πάει σήμερα, όλα καλά να πάνε!

Ειρήνη μου είσαι καλύτερα από μουδιάσματα;

Τζενάκι καλημέρα! Τα ίδια κι εγώ, βέβαια είναι γεγονός ότι η Δανάη ήταν πολύ πιο δύσκολο μωρό, με 24ωρους κολικούς. Θέλω να διαγράψω εκείνη την περίοδο από το μυαλό μου!

Μελινομαρία καλή αρχή λοιπόν! Εμένα δε με πόνεσε τόσο αυτή τη φορά. πονούσα όμως μετά λες με είχαν βιάσει, αχαχαχ! Στη Δανάη όμως λες και ήταν η 1η φορά!

Μαρία μου μεγεια στο σλινγκ και καλές βόλτες! Είδες τι σου έλεγα;
αλικη περαστικα σας.αυτα ειναι τα ασχημα του παιδικου σταθμου.εμενα η παιδιατρος με ρωτησε αν θα τον στειλω σχολειο και της ειπα οχι και μου ειπε οτι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για να αποφυγεις τις ιωσεις.σιγουρα ειναι μεγαλυτερη η κουραση με 2 παιδια στο σπιτι αλλα τουλαχιστον ξερω οτι το μικρο θα ειναι καλα.τα μουδιασματα συνεχιζονται αλικη.σημερα το απογευμα θα παω στον ορθοπεδικο.διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα το οποιο ειναι συχνο σε εγκυμονουσες και πολλες φορες συνεχιζεται και μετα την γεννα.βρηκα και θεμα εδω μεσα με το συνδρομο αυτο.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ για τα περαστικά! Ήδη της έχει σχεδόν περάσει ευτυχώς. Τα εξανθήματα στο σώμα δεν την ενοχλούν καθόλου. Μόνο στο στόμα φαίνεται να την ενοχλεί μια αφθα, αλλά χτες μου έφαγε κανονικά και σήμερα το πρωί πάλι το ήπιε το γάλα της δίχως πρόβλημα. Ναι, ο τύπος του ιού κοξάκι που κυκλοφορεί είναι ο ήπιος (σε αντίθεση με το 2004-2005 που κυκλοφορούσε ο επικίνδυνος) και στην ουσία είναι μια απλή ίωση που όμως βγάζει και εξανθήματα και αφθες.
Ειρήνη μου έχεις δίκιο, αυτός ήταν ο λόγος που είχα προβληματιστεί έντονα σχετικά με το τι να κάνω όταν θα γεννούσα. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει γιατί ο παιδικός κράτησε μια ισορροπία στην καθημερινότητα της Δανάης, όταν στο σπίτι ήρθε αντιμέτωπη με μεγάλες αλλαγές. Εκτός του ότι θα τα είχα παίξει γιατί η Δανάη αντέδρασε αρκετά στο πρώτο διάστημα, θηλάζω και αποκλειστικά έχοντας συνεχώς το μωρό πάνω μου κάτι που θα δυσκόλευε αρκετά την κατάστασή. Τέλος, η Δανάη βλέπει σχεδόν καθημερινά την ξαδερφούλα της η οποία πάει στον ίδιο παιδικό σταθμό. Αν είναι κολλάει και από εκείνη φαντάζομαι. Τι να πω, κάθε περίπτωσή είναι διαφορετική, εγώ νομίζω δεν θα άντεχα, χώρια που θα είχαμε κανένα ατύχημα με τη Δανάη να ακροβατεί μονίμως στους καναπέδες και τα κρεβάτια. Ευτυχώς ο αποκλειστικός θηλασμός μέχρι στιγμής έχει σώσει το μωράκι, αλλά ας μη λέω μεγάλες κουβέντες!

Αυτό το σύνδρομο Ειρήνη μου δεν το ξέρω, τελικά έχει σχέση με το αυχενικό; Κι εγώ είχα φοβερό θέμα με τον αυχένα μου πάντως ειδικά όταν έδινα για δίπλωμα πιάνου. Το αντιμετώπισα με γυμναστική. Τώρα αυτό που έχεις όμως είναι διαφορετικό και φαντάζομαι ότι εντοπίζεται στους καρπούς; Ελπίζω να σου περάσει!

Άγιος αυτός που επινόησε τους μαρσιπους Μαρία μου!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περαστικα στη δαναη αλικη. οντως δεν ειναι τιποτα, απλα λιγη ταλαιπωρια με τα σπυρακια στο στομα αλλα μαλλον το περναει πολυ λαιτ, τυχερη μεσα στην ατυχια. προσοχη με το γατι αν κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι. κ ο ανηψιος μου το περασε -6 χρονων- αλλα στο στομα δεν εβγαλε καθολου. ουτε κ πηρε τπτ, περασε μονο του, ουτε κολλησε τις αδερφες του. το ζορι μας εμας ειναι γενικα τα μπεμπακια μας, μη μας κολησουν τιποτα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:περαστικα στη δαναη αλικη. οντως δεν ειναι τιποτα, απλα λιγη ταλαιπωρια με τα σπυρακια στο στομα αλλα μαλλον το περναει πολυ λαιτ, τυχερη μεσα στην ατυχια. προσοχη με το γατι αν κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι. κ ο ανηψιος μου το περασε -6 χρονων- αλλα στο στομα δεν εβγαλε καθολου. ουτε κ πηρε τπτ, περασε μονο του, ουτε κολλησε τις αδερφες του. το ζορι μας εμας ειναι γενικα τα μπεμπακια μας, μη μας κολησουν τιποτα.

Έχεις δίκιο Τζενάκι μου, το γατί φοβάμαι βασικά που είναι τόσο μωρούλι ακόμα. Και δεν το ξέρω ακόμα πόσο γερό οργανισμό έχει, σίγουρα δεν έχει προλάβει να χτίσει, ας ελπίσουμε ότι ο θηλασμός θα κάνει και πάλι το θαύμα του!
Τη Δανάη δεν τη φοβάμαι - αν και τη λυπάμαι που ταλαιπωρείται - γιατί έχει γερό οργανισμό και αρρωσταίνει σπάνια, ενώ σχεδόν πάντα οπότε αρρωστήσει το περνάει λάιτ.

Θυμάμαι που μας είχες γράψει ότι σας είχαν ενημερώσει από τον παιδικό για το κοξάκι! Τώρα φαίνεται πως κατέβηκε και στα νότια..

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρες μανουλες,μωράκια..Διάβασα τροχάδην τα νέα..κυρίως οι αρρώστιες μου έμειναν..Αλίκη μου αφού είναι σε αποδρομή η νόσος μπορείς να είσαι λίγο πιο ήσυχη,αλλά ακόμη και μια εβδομάδα μετά μεταδίδεται..αν γίνεται τουλάχιστον να μην φιλά το γατί η Δανάη..όντως μεταξύ μας βλέπω κουμπαριές..η κολλητή που μας πάντρεψε στον πολιτικό δυστυχώς άνεργη,παιδί,με ένα μισθό,δάνειο σπιτιού κτλ..θέλει μεν αλλα δεν νιώθω καλά εγώ να πιεστεί τόσο..Ειρήνη η θεραπεία στο συνδρομο καρπιαίου σωλήνα συνήθως συμπτωματική είναι,απαιτεί κ ξεκούραση..κ με 2 παιδιά δύσκολο το βλέπω..Μαρία συμπατριώτισσα μια γλυκα ο μπεμπούλης στην φώτο..Εύη καλά ξηγήθηκες Wink Το σλινγκ δεν μας έκατσε καλά τελικά,δεν το θέλει η δικιά μου για πολλή ώρα.στα 5 λεπτά γκρινιάζει..σκέφτομαι να πουλήσω αυτο,το ring sling,και να πάρω meitai μήπως και μας βολέψει,μια κια η μόνη θέση που μας αρέσει είναι όρθια..εμένα σε λίγες μέρες γίνεται 3 μηνών,απίστευτο μου φαίνεται,να χαιρόμαστε όλες τα μικράκια μας..η σοκολάτα δεν πειράζει την μικ΄ρη μου,γι αυτό και το αποτόλμησα,έπινα κάθε μέρα ένα ρόφημα κακαο κ τώρα το γυρισα σε ντεκαφεινέ.Κάτι θα ξέχασα πάλι.. Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Φωτεινή μου! Εννοείται πως δε φίλα το γατί η Δανάη. Εγώ παλεύω να μην το πλησιάζει καν γιατί μεταδίδεται και από τον αέρα.
Σχετικά με το σλινγκ, στην αρχή συχνά τα μωράκια δεν το θέλουν, είναι αρκετά φυσιολογικό (τσέκαρε μονάχα ότι το τοποθετείς σωστά και να είναι άνετα το μωράκι). Στο σλινγκ όμως μπορείς να τοποθετήσεις το μωράκι και σε όρθια στάση, εγώ μονίμως όρθια την έχω να φανταστείς γιατί κι εμένα δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την ξαπλωτή. Πάντως έχω και μέι τάι και είναι και αυτό πολύ άνετο. Δε φοριέται τόσο εύκολα και γρήγορα όσο το σλινγκ, ειδικά αν βρίσκεσαι κάπου έξω, αλλά αντέχει και αντέχεις περισσότερα κιλά. Και με αυτό μπορείς να θηλάσεις αλλά όχι τόσο εύκολα όσο το σλινγκ κατά τη γνώμη μου. Σκέψου το.

Τελικά μαζευτήκαμε πολλές, στο θέμα της κουμπαριάς, ε; Άτιμη κρίση!

mamameli

Τι κάνετε ζουζουνες;
Εγω έχω πονοκέφαλο απο το πρωι..
Χθες δεν έκανα τίποτα...απο τον πόνο δεν είχαμε καν επαφή!μάλλον πολλή ξηρασία έπεσε!Με καισαρικη γέννησα ημαρτον...

Πριν λίγο μπήκα στο φβ και είδα ότι η κόρη μου που επαιζεμε το ταμπλετ μου έβγαλε φωτογραφία τον εαυτο της ,σχολίασε και μετα δημοσίευσε!

Αν δείτε λοιπόν οτιδήποτε κουλο να γράφω να ξέρετε πως μπορει να είναι και η σκατουλιτσα μου! Laughing

Αλίκη εμένα πέρασε αυτόν τον ιό πρόπερσι και είχε πολλές αφθες..έπινε μόνο γαλα και παγωτά!δεν μιλούσε γιατί πόνουσε!Μου είπαν όμως ότι δεν κολλάνε τα βρέφη!
Ρωτα τον γιατρο σου!μετα βέβαια παθαίνουν άνοσια εφ´ορου ζωής

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα εμεις καλα ημαστε σημερα ημαστε πολυ ησυχες Shockedπεραστικα στις αρρωστουλες.και γω ολη μερα στο τρεξιμο ειμαι δουλειες πολλες δεν προλαβαινω μονο οταν ειναι εδω ο αντρας μου η μικρη θελει συνεχεια αγκαλιες.καλο απογευμα πολλα φιλια σε ολες

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενη ποια ειπε οτι προλαβαινει?
για να βαλω ηλεκτρικη σκουπα σιριαλ ολοκληρο...αστα. το σπιτακι μας ειναι στα μαυρα του τα χαλια. μου αρεσει που ο μπεμπης ειναι στην αποστειρωση.χι χι ας γελασω. τα πανω πανω και αυτα τρεχοντας κανω. ασε που ξυπναω απο τις 6 παρα το αργοτερο.....και κοιμαμαι κατα τις 1 με 1,30. θα βαλουμε προγραμμα που θα παει

Maryanastasia

Maryanastasia
Γεια σας κορίτσια!
Ο μπαμπάς μου είναι οκ δεν είναι καρκίνος αυτό που έχει ευτυχώς. Σας ευχαριστώ για τις ευχές.

Πάω να κάνω καμιά δουλειά στο λάπτοπ επιστρέφω στην δουλειά σιγά σιγά.

Φιλια σε όλες και περαστικά στα παιδάκια σας!

Maryanastasia

Maryanastasia
Κι εγώ Αθανασία θέλω να γνωρίσω το αντράκι σου και την κοπελάρα σου!! Προς στιγμήν αν έχεις εμαιλ πες το μου να σου στείλω φώτο να την δεις να ξέρεις τι σε περιμένει χιχι !!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγινε μαιρη.
βαριεεεεεεεεεεεμαι

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Τι κάνετε ζουζουνες;
Εγω έχω πονοκέφαλο απο το πρωι..
Χθες δεν έκανα τίποτα...απο τον πόνο δεν είχαμε καν επαφή!μάλλον πολλή ξηρασία έπεσε!Με καισαρικη γέννησα ημαρτον...

Πριν λίγο μπήκα στο φβ και είδα ότι η κόρη μου που επαιζεμε το ταμπλετ μου έβγαλε φωτογραφία τον εαυτο της ,σχολίασε και μετα δημοσίευσε!

Αν δείτε λοιπόν οτιδήποτε κουλο να γράφω να ξέρετε πως μπορει να είναι και η σκατουλιτσα μου! Laughing

Αλίκη εμένα πέρασε αυτόν τον ιό πρόπερσι και είχε πολλές αφθες..έπινε μόνο γαλα και παγωτά!δεν μιλούσε γιατί πόνουσε!Μου είπαν όμως ότι δεν κολλάνε τα βρέφη!
Ρωτα τον γιατρο σου!μετα βέβαια παθαίνουν άνοσια εφ´ορου ζωής

Πωπω κι εγώ σήμερα πάλι πονοκέφαλο και ντεπόν. Μου φαίνεται δεν τον γλιτώνω τον ΩΡΛ!
Όσο για το σεξ, δεν ευθύνεται η καισαρική αλλά οι ορμόνες σου που κρατάνε καλά λόγω του θηλασμού και είναι υπεύθυνες για την ξηρότητα. Καλά κι εγώ τα ίδια. Ένα λιπαντικό θα βοηθήσει!

Απίστευτη η μικρούλα σου, χαχαχαχαχα! Εντάξει λοιπόν δε σε παρεξηγούμε!!!

Και η Δανάη το μόνο για το οποίο γκρινιάζει είναι οι αφθες και πραγματικά με το δίκιο της! Ευτυχώς τρώει τουλάχιστον, έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς! Λες να μην κολλάνε όντως τα βρέφη και να τη γλιτώσουμε πάλι; Η αλήθεια είναι ότι διάβασα ότι κολλάνε παιδάκια >6 μηνών αλλά έλεγα ότι παραείναι καλό για να είναι αληθινό! Γιατί άραγε; Μακάρι πάντως!

Πωπω, για κάποιο περίεργο λόγο είχε ώρες να χ€σει το γατί και τα έκανε όλα μαζί, το σκ@τό έφτασε μέχρι το λαιμό κυριολεκτικά όμως! Δεν το είχα ξαναδει αυτό όμως, ούτε και στη Δανάη!

Μαριλού μας γουέλκαμ στο κλαμπ της αγκαλιάς! Εγώ παλεύω να μάθει τουλάχιστον πιπίλα αλλά δεν..!

Μαίρη μου μπράβο, αυτά είναι καλά νέα!!!

Αθανασία μου κάπως έτσι όλες! Χαχαχα, αποστείρωση; Τι είναι αυτό;

Maryanastasia

Maryanastasia
Στην έστειλα Αθανασία <3

evi86

evi86
Καλησπερα μανουλες και μωρακια της ομαδας!Τι κανετε;Διαβασα πολλα αλλα θυμαμαι λιγα.Περαστηκα σε ολους μας.Τι ειναι αυτο τις τελευταιες μερες...Εμεις σημερα παλι ενα χαλι.Κουτες απο εδω κουτες απο εκει,μαζεματα,τακτοποιηση λογαριασμων και απο πανω ο μικρος δεν σταματησε να κλαιει.Στο ενα χερι αυτος και το αλλο εκανε μονο του θαυματα.Δεν αντεχω αλλο.Αν ηξερα ποσο δυσκολο ηταν θα ελεγα να κατσουμε στα αυγα μας.Μολις κοιμηθηκε και ειπα να μπω να σας πω νεα και να χαλαρωσω λιγακι.Αποφασισαμε να κανουμε μια εξοδο το σαββατο κατι σαν αποχαιρετιστηριο παρτακι.Θα αφησω στην μαμα μου τον μπεμπη και θα παω για ξεφρενο παρτυ,τι ξεφρενο θα εχω συνεχεια στο μυαλο μου εκεινο.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερούδια στις αγάπες μου!Βρήκα ευκαιρία γιατί η μπέμπα είναι στην αγκαλιά της πεθεράς μου.Από αγκαλιά σε αγκαλιά είναι.Θα επανέλθω σε αυτό το πρόβλημα σε λίγο.Κατ'αρχήν να μας ζήσουνε τα μπεμπάκια ρε κορίτσια!!!!2 μηνών ήδη,πώς μεγαλώνουνε έτσι γρήγορα και αλλάζουνε? Σνιφ!
Μαίρη μου περαστικά για τον μπαμπά σου και καλό κουράγιο!Και σε σένα Ειρήνη!Για τη μαμά σου!Να πάνε όλα καλά!Σας καταλαβαίνω γιατί ο μπαμπάς μου κάνει αιμοκάθαρση μέρα παρά μέρα και το μόνο που τον κρατάει έιναι η ψυχολογία του(τρελοκομείο σκέτο) και το μωρό μας!
Εμβόλια θα κάνουμε την Παρασκευή εμείς και ανησυχώ γιατί ξέρω ότι θα κλάψει αλλά πιο πολύ φοβάμαι παρενέργειες!
Τζένη μου ο μπέμπαρος είναι θεός και ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε να κάνουμε και το κονέ!!!! χιχιχιχι
Αλίκη για την ιγμορίτιδα ό,τι θες ρώτα με!Έχω χρόνια και δεν περνάει,προχτές με έπιασε πάλι και υποφέρω!Και στο ενδιάμεσο έχω και αλλεργική ρινίτιδα για ποικιλία!Σάλια βγάζουμε και εμείς,κάνουμε φούσκες και χώνουμε τις μπουνίτσες μας στο στόμα!!!! (πιπίλα δε θέλουμε πάντως)
Ζωούλα και εγώ όταν βγήκα μετά από τοσο καιρό,ενώ ήθελα πολύ και πέρασα τέλεια,μετά από 3 ώρες νόμιζα ότι θα έτρωγα την μπέμπα,τόσο μου έλειψε,λες και έλειπα μέρες!Έλεος,έτσι;;;
Μαρκέλλα η μικρή θα γίνει κουρεύτρια έ;;;;;;;χιχιχιχιχιχι

Στα δικά μας τώρα να σας πω ότι έχω ένα φοβερό πρόβλημα.Η μικρή μας δεν κοιμάται ούτε στο πορτ μπεμπέ,ούτε στην κούνια (ακόμα βέβαια δεν την έχω βάλει πάνω από 2 φορές,το καθυστερώ),ούτε γενικά πουθενά εκτός από αγκαλιά και δίπλα μου το βράδυ στο κρεβάτι όπου της κρατάω τα χεράκια.Επίσης άμα την αφήσω κάτω για να κάνω κάτι,σκούζει σαν να τη σφάζουνε!Πήρα μάρσιππο αγκαλιάς και την έχω εκεί για να μπορώ να κάνω κάτι όπως να φάω...Αλλιώς την κρατάει η μαμά μου ή η πεθερά μου ή ο μπαμπάς της.Και με έχουνε πρήξει όλοι γιατί μου τη λένε ότι την έμαθα αγκαλιά και κακόμαθε κτλ...Εγώ όμως δεν μπορώ να την αφήνω να κλαίει.Δεν έχω γερά νεύρα και τη λυπάμαι.Τι κάνετε εσείς???Καμιά συμβουλή???

Την ακούω να κλαίει!!!Πάω και σας καληνυχτίζω!θα μπω το πρωί που θα έχει την μπουμπού η μαμά μου.Φιλάκια σε όλες και καληνύχτα!!!!
Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 19 850933

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινα περαστικα κοριτσακι μου. ωχ αυτες οι αγκαλιες.... καλες ειναι δεν λεω,αλλα υπαρχει και το πρακτικο κομματι οεο.... τι να σου πω,αστην να κλαιει?κριμα.αλλα και εσυ απο την αλλη... μπερδεμα. ακου το ενστικτο σου. και μην ακους τους αλλουςπου τα ξερουν οοοοοολα ενω εμεις οι νεες μαμαδες τιποτα.

μαιρη τι φατσα ειναι αυτη ρε συ???? αχ για ρουφηγμα κυριολεκτικα ειναι.

παω για υπνο.να ξαπλωσω μεχρι να ξυπνησει ο πειναλας μου παλι.
ματς

mamameli

Μπήκα για καληνύχτα!
Σήμερα είμαστε λίγο ανήσυχοι..
Τώρα του κάναμε μπάνιο..τρώει και ύπνο!
Ελπίζω σε ένα ήρεμο βράδυ!

Αλίκη ευχαριστω για την συμβουλή!
Τόσα κακάκια έκανε;Αλλαξες νούμερο πανας;
Εμένα του βγαίνουν όταν τα κάνει όρθιος και τον κρατάω απο τον πωπο
Μαίρη χάρηκα για τον μπαμπα σου!

Χριστινακι οι γιαγιάδες λένε μην το μαθαίνεις αγκαλια αλλα το παίρνουν κι αυτές με τις ώρες έτσι;
Είναι χαδιαρα η δικια σου τι να κάνουμε;

Φιλακια πολλα!Όνειρα γλυκα!

demmy29

demmy29
Τσιμπησε ωτιτιδα η τοσοδουλα μου.δε μπορω ρε κοριτσια.ολα θα τα παθει;ο αιατοκριτης της στα πατωματα κ παιρνει σιδηρο και βιταμινη ντε,η ωτιτιδα τωρα με αντιβιωση ογκμεντιν.κοκτειλ φαρμακων.ολη μερα.δευτερη προσπαθεια για δουλεια αποτυχια.τι θα κανω;αγχωθηκα βραδιατικα.ο μπαμπας μας προσπαθει πολυ.ευτυχως ειναι αξιος πατερας.φιλακια κοριτσια.ειδες μαρκελλα πως αλλαζουν τα πραγματα σε λιγες ωρες;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Χριστινάκι περαστικά! Εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι αυτός ο πονοκέφαλος, γι' αυτό υποθέτω ιγμορίτιδα. Αλλά σίγουρα εφόσον συνεχίζεται θα πρέπει να δω ΩΡΛ. Το έχω αναβάλλει με την ιστορία της Δανάης.. Όσο για την αγκαλιά, έτσι λένε πάντα οι μεγαλύτεροι. Αλλά σήμερα οι ψυχολόγοι. τονίζουν ότι η αγκαλιά είναι μια πράξη αγάπης και ότι τα παιδάκια που τη χορταίνουν ως μωρά γίνονται αργότερα πιο ανεξάρτητα. Το θέμα είναι δικό σου, πόσο αντέχεις!

Μελινομαρία μου κι εγώ όρθια την κρατούσα όταν ξαφνικά αμόλυσε 4-5 φορές και με ήχο τόσο δυνατό που δεν είχα ξανακούσει ούτε και στη Δανάη. Το θέμα δε νομίζω ότι ήταν τόσο το μέγεθος της πάνας (μπορεί βέβαια τώρα που το λες να πρέπει να πάμε στο 3) αλλά η πολύ μεγάλη ποσότητα που πετάχτηκε με πίεση, αχαχαχ, πυραυλοκίνητο το γατί!!!

Δημητρούλα επειδή το 'χασα, πότε καλέ αρρώστησε η τοσοδούλα; Περαστικά της, την καημένη! Κουράγιο και υπομονή για εσάς! Της έκανες και εξετάσεις αίματος;

Σας φιλώ!

Maryanastasia

Maryanastasia
χριστινα ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙς ΓΡΑΦΨ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.......................

Maryanastasia

Maryanastasia
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy
τι καιρος ειναι αυτος καλε?????
πφ λεω να παω ικα σημερα να ασφαλισω τον μπεμπη. αλλα.... θελει η ιωαννα να ερθει μαζι μου. λετε να κολλησει τιποτα στο ικα? ειναι ιατρεια και γραφεια μαζι ρε γαμωτο. αμαν πια αυτος ο κωλοχειμωνας......

δημητρα τι επαθε η τοσοδουλα μας???? ωτιτιδα???? περαστικα μαναρακι μου. απο μικρη και αυτη στα βασσανα....περαστικα σας.
γιατι δεν μπορεις να πας για δουλεια δεν καταλαβα. δεν ειναι ο χαρης εκει μαζι της? δεν παινει μπιμπερο?

απο εχθες το απογευμα παει να σπασει το κεφαλι μου. με τριγυρναει ημικρανια, το νιωθω. τι θα κανω με 2 παιδια και ημηικρανια οεο????
με βλεπω στον ωρλ και εμενα σημερα εκτακτως. σκυβω και ποναω στο εγμοριο. δεν την γλυτωνω μου φαινεται την αγωγη. Twisted Evil

ωραια νεα ε???μεσα στην μουρμουρα ειμαι πρωι πρωι παλι.....

φιλακια μαμαδες

mamameli

Καλημέρα!

Εγω ήμουν τυχερουλα χθες βράδυ!Κοιμήθηκα 5 περίπου ώρες όπως και ο μπεμπης!και μετα τον έβαλα δίπλα μου και κοιμήθηκαμε ως τις 8 που ξυπναμε για το σχολείο!Άλλο ένα 2,5ωρο δηλαδή!

Τι έπαθε η γλυκουλα τοσοδουλα!Μωρε είναι μικρα για φάρμακα!Αλλα τι να κανείς..κι εμείς βάλαμε αλοιφές και σταγόνες στη μυτουλα ήδη!περαστικά σας!

Αλίκη εμείς χθες ξεκινήσαμε το 3 στις πάνες!
Αφου τα είχε μαζέψει το παιδι τα εκτόξευσε και ηρεμισε!
Αχ νινακι γλυκο είχε φουσκώσει η κοιλιτσα!

Είμαστε ξενύχτυσμενες ,τρέχουμε όλη μέρα,νταντευουμε όλη μέρα,να μην πονέσει το έρημο!
Για να περάσει μπήκα χθες στο ντους κσι εριχνα καυτό νερο!Την ιγμοριτιδα την επιδεινώνει και η υγρασία!Όπως και τα κρυολογηματα!θέλει φυσιολογικό όρο ή καλύτερα θαλασσινό νερο με πολυ πίεση ...και αν πάτε γιατρο να περιμένετε αντιβιωση!αν θυμάστε μου έδωσε και δεν την έχω πάρει λόγω εγκυμοσύνης!

Φιλακια σε όλες απο την ηλιόλουστη Θεσσαλονικη μας!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια!!!!!Περαστικά στα μπεμπάκια και στις μανούλες!Εμείς έχουμε ήλιο και λέω να κάνουμε βόλτα μετά στο μπαλκόνι!!!!Πάω για πρωινό!Θα μπω και αργότερα!Μάκια μούκια! Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 19 315810 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 19 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις