Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
684 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 684 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ αλικη.ας μην κολλησε το γατι σου...

ευη σου βγαζω το καπελο. δεν ηταν σωστο αυτο που εκανες εσυ????οεο? δεν θα ξεχασω ρε συ τις πιπεριες και τα τσουβαλια που τραβαγες μεσα στο κατακαλοκαιρο εγκυος....ας μην πω για τα αλλα. τσ τσ τσ αχρηστη μανα και εσυ ευη.....

καναμε κεικ σε φορμακια αλουμινενια με την ιωαννιτσα μου. καλε τι επιτυχια ηταν αυτη! 2 εφαγα η γουρουνα βραδυατικα.... ιδεα της ιωαννας να βαλουμε τρουφα μεσα. θειικα σας λεω. τετοια θα σας φτιαξω να φαμε οταν πιουμε καφεδακι....σας ταζω μπας και 'τσιμπησει' καμια σας.
μαιρη θελω να δω την μπεμπα σου. για παρτυ της καλε τραγουδουσα εκεινο το πρωι....
α και την νυφη μου οπωσδηποτε....

λοιπον την κυριακη παμε εκλησια για ευχη. μετα εχει βολτα στον πεζοδρομο με το καροτσι.σκουριασα εδω μεσα.μου εχει λειψει το περπατημα.
μαρκελα θα σου ερθω για καφε με το καροτσι. θα πασσαρω ιωαννα -ε να μην κουραστει το ζουζουνακι μου- και θα το κοψω με το ποδι.....μονο που σκεφτομαι βολτα ειμαι χαρουμενη Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 18 215994
Η ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μελινομαρία μου ούτε κι εγώ έχω δοκιμάσει τσιγάρο, δε με τράβηξε ποτέ είναι η αλήθεια! Κι εγώ έχω μια πρόταση από φίλη μου η οποία μένει στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που κολλάει περισσότερο ο σύζυγος. Χαχαχα, αν δεν αλλάξει κάτι μου φαίνεται θα τα βρούμε μεταξύ μας στο τέλος!

Πάλι αιματάκι; Δηλαδή δε σου είπε αν είναι από κάτι άλλο ή που δεν καθάρισε ακόμα από τα γαλακτοκομικά; Ε ρε τι τραβάς κι εσύ καημενούλα, τουλάχιστον αξίζει τον κόπο για αυτό το χαμογελαστό προσωπάκι!

Αθανασία μου ελπίζω κι εγώ να μην είναι ίωση, δε θα τ' αντέξω! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως, παρόλο που η Δανάη όλως τυχαίως όλο δίπλα στο γατί βρίσκεται! Για να δούμε!

Με κολασες με τα κεικάκια σου, μωρέ εγώ απόψε θα σου έρθω, πού να περιμένω να ξαναφτιάξεις, αχαχαχ! Σούπερ ακούγεται η ιδέα της Ιωάννας!!!

Χαχα, κι εγώ θυμάμαι την ιστορία με τις πιπεριές.. ταλαίπωρη Εύη!

Αθανασία, σχετικά με το περπάτημα, ένα θα σου πω. Βγήκαμε βόλτα στο πάρκο το Σάββατο μεσημέρι κι εγώ περπάτησα στο χαλαρό κάνα 40λεπτο με το μωρό όμως στο μάρσιπο. Ε, τώρα πονάνε τρελά τα μπουτάκια μου, αχαχαχ! Και υποτίθεται ότι ήμουν και γυμνασμένη εγώ τρομάρα μου! Άντε, καλό σαράντισμα και καλές βόλτες!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικη ελα δεν κοιμαμαι που δεν κοιμαμαι ας το ευχαριστηθω τουλαχιστον. θα κανουμε και τον χορο των ινδιανων μπας και κοιμηθουν λιγο χιχιχιχι

θα σας φτιαξω και μηλοπιτα...

καληνυχτα σας μανουλες
καλο ξημερωμα μωρακια

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαχαχα τελικα το σκηνικο με τις πιπεριες κανεις δεν το ξεχνα και ποσο μαλλον εγω που τραβιξα το ζορι.Αθανασια το εχω παρει αποφαση.Ειμαι αναξια και ως μανα και ως συζηγος.Δεν θα μπορεσω να φτασω ποτε την πεθερα μου,αυτη την αγια γυναικα.Αλικακι σου στελνω δυναμη για τα ξενυχτια σου.Μμμ κεκακια εεε;Στειλε και κατα δω κανενα ρε συ.Πιο γουρουνα απο μενα δεν γινεται.Οτι βρω το καταβροχθηζω και η ζυγαρια μου χαιρεται Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 18 13953 .Ο αντρας μου απεναντιας με λεει συνεχεια γουρουνιτσα,αγελαδιτσα και ολα τα σχετικα.Αυριο λεω να περιποιηθω λιγακι τον εαυτο μου οχι τιποτα αλλο αλλα η πεθερα θα βγει παλι αληθινη.Και ασχημη και χοντρη νυφη.Η κακομοιρα που ξεπεσε.

mamameli

Δεν ανοίγουμε ένα catering εγω φτιαχνω πιττακια ,ψωμακια,κεικ,muffins,χαλβαδες και μπισκότα τώρα και σε νηστισιμη έκδοση!Με τα κρεατικαδεν το έχω και πολυ αλλα με τα μανιτάρια κάνω καλές συνταγές!
Είπαμε μάνα είναι μόνο μια!
Αλικακι πολλα κοινά έχουμε γενικώς!κρίμα που είσαι μακριά ...θα σου το βαφτιζα το γατί! Very Happy

evi86

evi86
mamameli έγραψε:Δεν ανοίγουμε ένα catering εγω φτιαχνω πιττακια ,ψωμακια,κεικ,muffins,χαλβαδες και μπισκότα τώρα και σε νηστισιμη έκδοση!Με τα κρεατικαδεν το έχω και πολυ αλλα με τα μανιτάρια κάνω καλές συνταγές!
Είπαμε μάνα είναι μόνο μια!
Αλικακι πολλα κοινά έχουμε γενικώς!κρίμα που είσαι μακριά ...θα σου το βαφτιζα το γατί! Very Happy

Μεσα για το cetering.Χαχαχα καλυτερα να τα φτιαχνουμε και να τα πουλαμε παρα να τα τρωμε Razz .

evi86

evi86
Σας καληνυχτω ομορφιες!Ελπιζω να προλαβω να κοιμηθω γιατι με τον μπομπιρα που μπλεξαμε δυσκολα τα πραγματα...Gute Nacht για να μπαινω και στο κλιμα... Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 18 850933 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 18 850933 Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 18 850933

mamameli

Gute nacht meine liebe!
Αν γράφεται έτσι!
Φιλακια!

mamameli

Καλημέρα!

Νυσταζωωω!
Μας άκουσε όλη η γειτονιά πρωι πρωι...
Η μικρη δεν ήθελε να ντυθεί..μετα δεν ήθελε αυτα που της εδωσανα βάλει μετα δεν ήθελε να πλυθεί,εκλαιγε ότι την τραβούσα,μετα έλεγε δεν τη λυπάμαι που κλαίειί,μετα ότι είναι χοντρά τα μπουτια της...4 χρόνων 13 κιλά..
Μετα κρυφτηκε ξανα στο κρεβάτι..έριξε ένα ποτήρι με νερο,βραχηκε και βάλαμε αλλα ρούχα και πριν φύγουν κρυφτηκε πίσω απο την πόρτα!

Καλημέρα είπα;

Υγ ο μπεμπης σου Εύη είναι κουκλικαι νομίζω σουμοιαζει!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:εγω την μαλακια μου θα την πω.
πρωι-αξημερωτο φυσικα- κρυο-ελληνικος σκετος-αυτο μου εμεινε απο το σακχαρο-και τσιγαρακι-α....αυτο ειναι ζωη

Την εικόνα σου είχα στο μυαλό μου όταν τα έγραφα Smile

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα
μια απ'τα ιδια μαρακι. τσιριζε κανα 10λεπτο να κλεισω το παντζουρι να σκοεινιασει παλι κ να κοιμηθουμε πολυ. με τα πολλα τελικα βγηκαμε 1-2 λεπτα πριν ερθει το σχολικο. ααα, κ οταν δεν του κανω το χατηρι θυμαται τον μπαμπα του που ομως δεν μπορει να απανταει στο τηλ οτι ωρα να ναι.

ευη πολυ το φχαριστηθηκα με την πεθερα κ ας μην ξερω το περιστατικο που λες, ξερω αλλα πιο προσφατα.

τσιγαρο κ γω γιοκ απο τον αυγουστο του 2000 κ ουτε που το ξαναζητησα, ευτυχως. ο αντρας μου κανει 2-3 πακετα το πολυ το χρονο κ φυσικα μονο με παρεα οποτε καπνιστη δεν τον λες. αλκοολ δεν πινω στα κανονικα μου, οποτε τωρα ουτε καν μου περναει απ'το μυαλο. κανα ντακιρι φραουλα στα φραιντειζ αμα λαχει μονο στο πολυ τσακιρ κεφι.
σας αφηνω μπας κ μπορεσω να απλωσω (το στεγνωτηριο ακομα στο μαστορα Mad )

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!!!
Αμάν βρε Μαρία, τι την έπιασε? Ζήλιες?

Εύη καλά έκανες κοπέλα μου κ έφυγες, ε αμαν πια! Κούκλος ο γιος σου κ νομίζω κ εγώ οτι σου μοιάζει!!!!!

Τζένη Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 18 417472

Ρε κορίτσια, πως προλαβαίνεται κ μαγειρεύεται κ κάνετε κ δουλειές? Εμένα θέλει συνέχεια να είμαι απο πάνω της. Η θα τρώει, ή θα την αλλάζω, ή θα κλαίει, ή θα γκρινιάζει, ή θα είναι στα χέρια κ πάλι θα γκρινιάζει....τι κάνω λάθος?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία, κ η μπέμπα μου στη δικιά μου κούνα κοιμάται. Τι κι αν έχει γρατζουνιές κ ξεκολημένα αυτοκόλητα? Το συναίσθημα είναι απίστευτο!!!

mamameli

Κατάλαβα Τζένη..η καλη μέρα απο το πρωι φαίνεται..

Όσο για το σεχ παιδια εγω προσπάθησα χθες αλλα δεν γινόταν με τίποτα..εσείς που γεννησατε φυσιολογικά πως τα καταφέρατε!?
Πόνουσα παρα πολυ!

Α καλα αν θυμηθώ την πεθερά της Ευης δεν θα ξεχάσω ποτε που έσπασε το μοντεμ,που άλλαξε απο μόνη χρωμα στο δωμάτιο,που την έβαζε να κουβαλάει τσουβάλια και να ψηνει 100 ώρες!αγάπη μου αυτη ειναι 7 πεθερές σε μια!

Καλημέρα Ελένη!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ολες καλα?
τσιγαρο κι εγω δεν εχω βαλει ποτε στο στομα μου.δοκιμασα μονο και το πεταξα.
αλικη και ελενη μηπως τα σαλια ειναι δοντια?εμενα ο στρατος 4,5 μηνων εβγαλε τα 2 πρωτα δοντια.
μαιρη μου η μαμα μου θα εγχειριστει την πεμπτη.ο μπαμπας σου καλα με τις εξετασεις?
ελενη κι εσυ ταυρος?κιεγω ειμαι και ο αντρας μου.
ευη εισαι απιστευτη. να κανεις τετοια πραγματα στην πεθερα?ντροπη σου.τι σοι νυφη εισαι εσυ?αχαχαχαχχα

mamameli

Elenisig έγραψε:Καλημέρες!!!

Εύη καλά έκανες κοπέλα μου κ έφυγες, ε αμαν πια! Κούκλος ο γιος σου κ νομίζω κ εγώ οτι σου μοιάζει!!!!!

Ρε κορίτσια, πως προλαβαίνεται κ μαγειρεύεται κ κάνετε κ δουλειές? Εμένα θέλει συνέχεια να είμαι απο πάνω της. Η θα τρώει, ή θα την αλλάζω, ή θα κλαίει, ή θα γκρινιάζει, ή θα είναι στα χέρια κ πάλι θα γκρινιάζει....τι κάνω λάθος?

Έλα ντε;τι την έπιασε;Ζει ένα δραμα!

Δεν κανείς τίποτα λάθος..απλά στο δεύτερο εγω είμαι λίγο πιο αναισθητη στην γκρίνια ,το αφήνω πιο πολυ κάτω με πιπιλα και εκμεταλλευομαι το χρόνο που κοιμάται!
Στην Μελίνα τα μισά έκανα ..αλλα και αυτη και ο μπουμπουκος έχει τώρα πολλές μικρές περιόδους ύπνου τη μέρα!Έστω 5-10 λεπτών!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:

Δεν κανείς τίποτα λάθος..απλά στο δεύτερο εγω είμαι λίγο πιο αναισθητη στην γκρίνια ,το αφήνω πιο πολυ κάτω με πιπιλα και εκμεταλλευομαι το χρόνο που κοιμάται!
Στην Μελίνα τα μισά έκανα ..αλλα και αυτη και ο μπουμπουκος έχει τώρα πολλές μικρές περιόδους ύπνου τη μέρα!Έστω 5-10 λεπτών!

Κ εμένα, πιάνει την πιπίλα, κοιμάται 5 λεπτά, κ μόλις πάω να κάνω κάτι της πέφτει κ αρχίζει τη γκρίνια.

Ειρήνη κ εγώ σκέφτηκα για δόντια αλλά είναι μικρή.
Α κ σήμερα κλείνουμε 2 μήνες!!!!!
Αλίκη, Ζωή, Χριστίνα χρόνια μας πολλά!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.ολες καλα?
τσιγαρο κι εγω δεν εχω βαλει ποτε στο στομα μου.δοκιμασα μονο και το πεταξα.
αλικη και ελενη μηπως τα σαλια ειναι δοντια?εμενα ο στρατος 4,5 μηνων εβγαλε τα 2 πρωτα δοντια.
μαιρη μου η μαμα μου θα εγχειριστει την πεμπτη.ο μπαμπας σου καλα με τις εξετασεις?
ελενη κι εσυ ταυρος?κιεγω ειμαι και ο αντρας μου.
ευη εισαι απιστευτη. να κανεις τετοια πραγματα στην πεθερα?ντροπη σου.τι σοι νυφη εισαι εσυ?αχαχαχαχχα

Ολα καλά να πάνε με τη μαμά σου!!!!
Τρέχω μπας κ κάνω καμιά δουλειά γιατί πολύ έκατσα πάλι!
Φιλάκια!!!!!!!!!!

eirini2

Elenisig έγραψε:
mamameli έγραψε:

Κ εμένα, πιάνει την πιπίλα, κοιμάται 5 λεπτά, κ μόλις πάω να κάνω κάτι της πέφτει κ αρχίζει τη γκρίνια.

Ειρήνη κ εγώ σκέφτηκα για δόντια αλλά είναι μικρή.
Α κ σήμερα κλείνουμε 2 μήνες!!!!!
Αλίκη, Ζωή, Χριστίνα χρόνια μας πολλά!!!!!!!
δεν εχει σημασια ελενη.ξεκινανε τα σαλια απο τωρα και θα τα βγαλει σε 2 μηνες.κι εμενα ετσι εβαζε τα χερια στο στομα απο 2 μηνων και εβγαζε σαλια και οταν βγηκε το 1ο δοντι δεν το πηραμε χαμπαρι.δεν ειχε γκρινια.τα υπολοιπα ομως τα καταλαβαιναμε γιατι εβγαζε και 3 μαζι.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελενη, στον πρωτο δεν προλαβαινα ουτε γω να κανω τπτ. τωρα ισως απο αναγκη, ισως να'ναι κ στο παιδι, μια χαρα γινονται καπιοες δουλειες. χθες για παραδειγμα πηγε ο αντρας μου στη μανα του για καφε με το μωρο(στον πανω οροφο) κ μετα απο λιγο ανεβηκε κ ο μεγαλος. εγω εκανα 2-3 δουλιτσες κ εβαλα να γινονται μακαρονια. τσουπ να κ η οικογενεια επεστρεψε κ μου λεει ο αντρας μου'πρεπει να ηρεμησω ενα μισαωρο, δεν αντεχω' κ μου τους παραταει κ τους 2 κ την κατσαρολα κ παει να ξαπλωσει. τι να κανω η γυναικα; με το μωρο αγκαλια κουτσοεκανα τα μακαρονια, καναμε μπανιο το μωρο(του επλυνα ποπο στη βρυση κ απλα τον βουτηξα σε σκετο νερο στο μπανακι γιατι συν τοις αλλοις ειχε κ πολυ γκρινια κ υποτιθεται με βοηθουσε ο μεγαλος)θηλασα, εβαλα παιδικο στον μεγαλο, του'κανα κ γαλα κ του κρατουσα κ το χερι. κοντευε 9 το βραδυ. τον αφησα 1 ωρα και κατι κ μετα τον ξυπνησα για να μπουμε ολοι σε ρυθμους υπνου. κ φυσικα κατα τις 12 που ηρεμησαν ολα ηθελε γουτσου γουτσου ο κυριος αλλα δεν του κανα τη χαρη. κ ναι, μαρια ποναει λιγο αλλα δεν κανεις αχαλινωτο σεχ, κανεις για να κανεις, σιγα σιγα κ τρυφερα. τρωγοντας ερχεται η ορεξη- κ η απολαυση θα προσθεσω Embarassed Embarassed Embarassed

maria1984

maria1984
Καλημερα μανουλες..Διαβασα τοσα πολλα που δεν θυμαμαι τι να σχολιασω,παντως αυτο που μου εχει μεινει σιγουρα ειναι η πεθερα της Ευης,μια με τα τσουβαλια με τις πιπεριες,την αλλη που εβαψετο παιδικο δωματιο χωρις καν να ενημερωσει ,την αλλη που εσπασε το ρουτερ,τι αλλο να πω που πηρε το μωρο κ το πηγαινε σπιτι της χωρις να ρωτησει...Καλα εκανες Ευη κ πηρεςτο μωρο κ πηγες στο αμαξι,ετσι τουλαχιστον να καταλαβει οτι δεν την θες κ εσυ,παντως ο μπεμπης σου ειναι κουκλος....Ελένη ουτε κι εγω προλαβαίνω να κανω δουλειες και να μαγειρεψω,η μπεμπα θελει συνεχεια αγκαλια....Εχθες πηρα και το σλινγκ κ την βαζω μεσα ,δυσκολευτικα λιγο την αρχη αλλα σιγα σιγα θα συνηθισουμε κ οι 2 μας,μολις την βαλω μεσα σε ορθια θεση γιατι θελει να βλεπει καθεται κανενα 10 λεπτο κ μετα την παιρνει ο υπνος,μολις την βγαλω ξυπναει.Κ τωρα παλι πανω μου κοιμησμενη την εχω κ ειναι τελειο το συναισθημα,ασε που βολευει κιολας να εχω ελευθερα τα χερια μου...Α αλλο που μου κανει τωρα 3-4 μερες,πεταει την πιπιλα κ βαζει το χερι της στο στομα,συνηθως την πετυχαινω κ εχει τον αντιχειρα αλλα προσπαθει να το βαλει κ ολοκληρο μεσα,τι θα κανω αν το μαθει πως θα της το κοψω μετα????Θελω να γραψω κ αλλα,αλλα ας κανω καμμια δουλεια τωρα που κοιμαται κ μετα συνεχιζω!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
κι εγω την ιδια απορία με την Ελένη έχω....εγώ είμαι συνεχεια μ ένα μωρο αγκαλιά!! αν αν λέω κοιμηθεί κανένα δίωρο κοιμάμαι κ εγώ

Ειρήνη μου σήμερα θα πάει γιατρό

Maryanastasia

Maryanastasia
επίδης εμείε δοκιμάσαμε πιπίλα κ όχι απλά δεν την θέλει αλλά πνίγεται το καημένο κ της ερχεται εμετός

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Σήμερα όντως συμπληρώνουμε κι εμείς 2 μήνες! Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια μας!

Λοιπόν, τα νέα μας είναι ότι η Δανάη έχει τον ιό κοξάκι. Αυτά τα ωραία! Το υποψιαστηκα το πρωί και πήρα τηλ στον παιδικό. Όντως παρουσιάστηκε κρούσμα στο τμήμα της. Ευτυχώς ο πυρετός έχει πέσει, αλλά έχει εξανθήματα σε χέρια και πόδια και μια αφθα στη γλώσσα που καθώς φαίνεται την ενοχλεί. Το καλό είναι ότι φαίνεται πως είναι στα τελειώματα πλέον. Το κακό είναι πως φοβάμαι για το γατί. Μέχρι τώρα δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα, μόνο γκρίνια, αν και το βράδυ μας αποζημίωσε με έναν 5ωρο ύπνο και σήμερα έχει ξυπνήσει πιο ευδιάθετη από χτες. Μακάρι να τη γλιτώσει!

Μελινομαρία κουράγιο, μου κάνει κάτι τέτοια που και που και η Δανάη και καταλαβαίνω τη φρίκη σου! Όντως κρίμα που μένουμε μακριά, κι εμείς θα μπορούσαμε να σας βαφτίζαμε!

Ελένη όντως δεν κανείς κάτι λάθος, έτσι είμαστε κι εμείς!

Αθανασία την τύχη μου, τώρα με την ίωση της Δανάης φοβάμαι να σας δω ρε μαμώτο!

Μαίρη μου τι έγινε με τις εξετάσεις του μπαμπά σου; Α, τώρα διάβασα ότι θα πάει σήμερα, όλα καλά να πάνε!

Ειρήνη μου είσαι καλύτερα από μουδιάσματα;

Τζενάκι καλημέρα! Τα ίδια κι εγώ, βέβαια είναι γεγονός ότι η Δανάη ήταν πολύ πιο δύσκολο μωρό, με 24ωρους κολικούς. Θέλω να διαγράψω εκείνη την περίοδο από το μυαλό μου!

Μελινομαρία καλή αρχή λοιπόν! Εμένα δε με πόνεσε τόσο αυτή τη φορά. πονούσα όμως μετά λες με είχαν βιάσει, αχαχαχ! Στη Δανάη όμως λες και ήταν η 1η φορά!

Μαρία μου μεγεια στο σλινγκ και καλές βόλτες! Είδες τι σου έλεγα;

maria1984

maria1984
Οντως Αλικη το σλινγκ βολευει παρα πολυ κ ηρεμει την μπεμπα....Περαστικα στην Δαναη σου κ υπομονη,ευτυχως αυτος ο ιος κραταει μονο λιγες μερες,επιασε κ το κοριτσακι που θα βαφτισω κ της κρατησε 2με 3 μερες μονο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις