Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Μαρκελλα μου......σαμπως ξερω ποτε επρεπε να αντλησω????????.......ετσι μου ερχεται να μην παω πουθενα....κ να κατσω τα ταιζω εγω το μωρακι μου.......νοιωθω τυψεις.....

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια... Βαρβαρα ξαναπροσπαθησε μετα απο καμμια ώρα πάλι να δεις ... Δημητρουλα υπομονη με την τοσοδουλα σου κ εύχομαι να της περάσουν όλα γρήγορα ... Κορίτσια η μπεμπα μου εχει βγει πολυ υπναρου τελικα ... Κοιμόταν εχθές απο τις 11 , της έδωσα γάλα στις 5 κ στις 8 το πρωι χωρίς να ξυπνήσει τελικα ξύπνησε 10 μιση κ ξαναηπιε κ μόλις τώρα κοιμήθηκε πάλι ... Τον αγαπάει το παιδί μου τον ύπνο τουλάχιστον σε αυτο πήρε απο την μαμα του!!!

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marke lla_p έγραψε:
mama olympia!!! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΑΝΗΣΥΧΟΣ ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΗΣΥΧΑΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ..ΕΦΑΓΕ 150 ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 9...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!!

Καλημερα Ολυμπια. Ποσο ειναι ο Κωνσταντινος?

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 3ΜΗΝΩΝ.....ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΕΦΑΓΕ 100ΓΡ Κ ΤΩΡΑ ΓΛΑΡΩΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
barbie! έγραψε:Καλημερα Μαρκελλα μου......σαμπως ξερω ποτε επρεπε να αντλησω????????.......ετσι μου ερχεται να μην παω πουθενα....κ να κατσω τα ταιζω εγω το μωρακι μου.......νοιωθω τυψεις.....
geia soy egw pantvs otan blepw oti den bgazw afhnv ligh wra zestes kompreses panw sto sth8os (merika lepta synh8ws 5)kai moy fainetai oti bah8aei .epishs kai oi malakseis sto sth8os!

eirini2

καλημερα κοριτσια.
μαρκελλα μια χαρα ησυχος ο μπεμπης σου.μακαρι να συνεχισει ετσι.

δημητρα περαστικα και παλι.με τοση αντιβιωση δεν εφυγε η ωτιτιδα?τι να πω

φωτεινη να ζησετε.ετσι κι εγω 2 μηνες μετα που παντρευτηκαμε εμεινα εγκυος
καλωσηρθες μαμα των διδυμων και η αλλη μαμα που δεν θυμαμαι ονομα.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!

Φωτεινή να ζήσετε, "καινούριες" μανούλες καλώς ήρθατε!
Αλίκη, Δήμητρα περαστικά και υπομονή και δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια άλλη με αρρωστούλι μωράκι. Εμείς ευτυχώς πέρα από ελάχιστες φορές που του έχω βάλει λίγο ορό στη μυτούλα γιατί ρουθουνίζει, δεν έχουμε μπλέξει με αρρώστιες και φάρμακα.
Κοριτσακια που ξεκινατε δουλεια με το καλο και υπομονη. Εγω λεω να το κρατησω ως Απριλιο αν μπορεσω, αν και μου την εχει βαρεσει ηδη η κλεισουρα.

Εμένα κορίτσια ο μπεμπάκος με ταλαιπωρει τελευταια. Ενώ εκεί που σαραντίσαμε άρχισε να στρώνει πρόγραμμα, να τρώει πιο αραιά κλπ., τωρα μου ξανακύλησε και έχει μια βδομάδα που έχει τον αχόρταγο. Εκτός αν του συμβαίνει κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω. Πάντως τρώει λαίμαργα, μου αδειάζει και τα δύο στήθη και μετά απο μια ώρα μπορεί να ξαναζητήσει. Δεν ξέρω αν είναι πείνα-πείνα πάντως κλαίει και χτυπάει τα ποδαράκια του πάνω-κάτω, σαν ανυπομονησία ένα πράγμα, δεν θέλει ούτε την πιπίλα και ηρεμεί όταν τον βάλω στο στήθος.

Π.χ. προχθές που είχαμε πάει στους γονείς μου, έφαγε κανονικά απ το στήθος. Γυρίσαμε σπίτι και σε 1-1,5 ώρα ξαναζητούσε, ξαναέφαγε λίγο απο μένα και στο καπάκι 90ml που είχα μαζέψει απ το θήλαστρο και στο καπάκι άλλα 60ml συμπλήρωμα και μετά ηρέμησε.
Φοβάμαι μήπως έχουν αυξηθεί οι ανάγκες του και δεν του φτάνει το δικό μου. Η μηπως μειωθηκε το δικο μου για καποιο λογο (με ανησυχησε και λιγο που χθες εβγαλα με το θηλαστρο καπου 1,5 ωρα μετα το θηλασμο και καταφερα μονο 50ml, ενω συνηθως βγαζω 100).
Και δε θελω γμτ να του δινω πολλα συμπληρωματα και τετοια, απ την άλλη δεν αντέχω άλλο να τρώμε κάθε 1-2 ώρες, δεν έπρεπε να είχε στρώσει λίγο τωρα πια?
Προς το παρον μονο ενα γευμα αμεσως πριν κοιμηθουμε του το δινω απ το θηλαστρο η του δινω ξενο αν δεν εχω προλαβει να βγαλω, κι ο λογος ειναι οτι επειδη το πινει μαζεμενο και ξεκουραστα απ το μπιμπερο κοιμαται μετα 3-4 ωρες σερι οποτε ξεκουραζομαι κι εγω. Αυτο το κανω αρκετο καιρο, αλλα δε θελω τωρα να αρχισω να του δινω παραπανω ξενο και δεν ξερω τι να τον κανω.
Απ την αλλη το βαρος του το παιρνει και με το παραπανω, τελευταια φορα ειχε παρει 300γρμ σε μια βδομαδα.
Να ειναι απο πονακια και οχι απο πεινα και να το βρισκει για παρηγορια? Πάντως ρουφάει συνέχεια κάθε φορά, δεν κάθεται στο στήθος απλά για χαζολόγημα κι αμα καμιά φορά το βγάλει προσωρινά και πάω να τον σηκώσω σε όρθια θέση, βάζει τα κλάματα και χτυπάει τα ποδαράκια του για να τον ξαναβαλω...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patsie στις Σαβ Ιαν 26, 2013 4:03 am, 1 φορά

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολυμπια μου, ειναι πολυ μικρακια ακομη. Και μενα το κανει καμμια φορα αυτο που λες. την περασμενη βδομαδα 3 μερες μας πηγε ετσι, μεγαλη ανησυχια και γκρινιτσα χωρις εμφανη λογο. τωρα επανηλθαμε. Μια ετσι και μια αλλιως θα ειναι. Αλλα θα στρωσουν στην ωρα τους.
Βαρβαρα, ξαναπροσπαθησες? Μην νιωθεις ασχημα βρε. Θα τα καταφερεις.
Δημητρα (αλ) καλησπερα. ολα καλα?
Μαρακι μια χαρα η μπουμπου ε? καλο μωρακι!
Ειρηνη μου, καλος ειναι. Εσεις πως πατε?

Εχω να σας πω και ενα στεναχωρο. Η Δημητρουλα μας χρειαστηκε τελικα να παει την τοσοδουλα στο νοσοκομειο. Ωτορροια της ειπαν. Την κρατησαν μεσα και παιρνει ενδοφλεβια αντιβιωση. Οκ, δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλα κριμα μωρε τα μπεμπακια. Ας ευχηθουμε να γυρισουν πολυ γρηγορα σπιτακι τους. Λογικα με την ενδοφλεβια θα γινει γρηγοροτερα καλα η μικρουλα μας!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα, σε σκεφτομουν χθες.
Να σου πω, αφου τρωει λογικα πειναει. εγω πολλες φορες μπερδευομαι, τον βλεπω να γκρινιαζει και λεω θα τον ταισω, αλλα αν δεν ειναι η πεινα που τον κανει να γκρινιαζει, δεν πινει και δεν ηρεμει. ο δικος σου, αφου δεν θελει πιπιλα, και δεν ηρεμει παρα μονο τρωγοντας, λογικα πειναει. ισως ειναι αυτο που λενε "αλμα αναπτυξης". Παντως, γνωμη μου, αν του δινεις συμπληρωμα ετσι κι αλλιως, δινε του το βραδυ πριν κοιμηθειτε. ειναι πιο βαρυ γαλα απο το μητρικο και τα κραταει καλυτερα με αποτελεσμα να κοιμουνται περισσοτερο. ασε που οπως ελεγα και πριν, θελουν το χρονο τους για να στρωσουν. ειναι μικρουλια ακομα. θα μπουν σε προγραμμα σιγα σιγα. υπομονη μανουλες!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Κλεοπατρα, σε σκεφτομουν χθες.
Να σου πω, αφου τρωει λογικα πειναει. εγω πολλες φορες μπερδευομαι, τον βλεπω να γκρινιαζει και λεω θα τον ταισω, αλλα αν δεν ειναι η πεινα που τον κανει να γκρινιαζει, δεν πινει και δεν ηρεμει. ο δικος σου, αφου δεν θελει πιπιλα, και δεν ηρεμει παρα μονο τρωγοντας, λογικα πειναει. ισως ειναι αυτο που λενε "αλμα αναπτυξης". Παντως, γνωμη μου, αν του δινεις συμπληρωμα ετσι κι αλλιως, δινε του το βραδυ πριν κοιμηθειτε. ειναι πιο βαρυ γαλα απο το μητρικο και τα κραταει καλυτερα με αποτελεσμα να κοιμουνται περισσοτερο. ασε που οπως ελεγα και πριν, θελουν το χρονο τους για να στρωσουν. ειναι μικρουλια ακομα. θα μπουν σε προγραμμα σιγα σιγα. υπομονη μανουλες!

Γεια σου Μαρκέλλα μου!! Ειχατε κι εσείς θέμα με αρρώστιες? Μπαίνω πιο αραιά στο φόρουμ, τα διαβάζω μαζεμένα και μπερδεύομαι γμτ.
Περαστικά και στην τοσοδούλα της Δήμητρας!!

Βασικά το ξένο το έχω για ώρα ανάγκης. Αυτό που κάνω με το βραδινό πάντα είναι να δίνω έτσι κι αλλιώς μπιμπερό, και όντως κοιμάται ένα 3-4 ωρο σερί. Τις περισσότερες φορές προσπαθώ να το βγάζω με το θήλαστρο, αλλά αν δεν έχω προλάβει να βγάλω μέσα στη μέρα, τότε του δίνω ξένο για βραδινό. Ισως να του το καθιερώσω το ξένο για βράδυ γιατι όντως είναι πιο βαρύ.

Μάλλον πείνα είναι τουλάχιστον τις περισσότερες φορές (αν και κάποιες φορές αν του επιμείνω με την πιπίλα ή τον βάλω στον ώμο κι αρχίσουμε να περπατάμε πάνω κάτω ξεχνιέται), απλά απογοητεύτηκα γιατι πάνω που νόμιζα οτι έστρωσε, άντε πάλι όλη μέρα στο στήθος.. Το άλμα ανάπτυξης σκέφτηκα κι εγώ, αλλά το βλέπω να συνεχιζεται...

maria1984

maria1984
Ωχου μωρε την καημενη την τοσοδουλα... Εύχομαι να της περάσει γρήγορα κ να μην ξαναπαθει τίποτα ... Πόσο στεναχωριεμαι οταν ταλαιπωρούνται κ ειναι μικρουλια .

maria1984

maria1984
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι ;;; Τι ειναι το άλμα ανάπτυξης;;; Μην με γιουχαρετε την άσχετη ...

mama olympia!!!

mama olympia!!!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
markella_p έγραψε:Ολυμπια μου, ειναι πολυ μικρακια ακομη. Και μενα το κανει καμμια φορα αυτο που λες. την περασμενη βδομαδα 3 μερες μας πηγε ετσι, μεγαλη ανησυχια και γκρινιτσα χωρις εμφανη λογο. τωρα επανηλθαμε. Μια ετσι και μια αλλιως θα ειναι. Αλλα θα στρωσουν στην ωρα τους.
Βαρβαρα, ξαναπροσπαθησες? Μην νιωθεις ασχημα βρε. Θα τα καταφερεις.
Δημητρα (αλ) καλησπερα. ολα καλα?
Μαρακι μια χαρα η μπουμπου ε? καλο μωρακι!
Ειρηνη μου, καλος ειναι. Εσεις πως πατε?

Εχω να σας πω και ενα στεναχωρο. Η Δημητρουλα μας χρειαστηκε τελικα να παει την τοσοδουλα στο νοσοκομειο. Ωτορροια της ειπαν. Την κρατησαν μεσα και παιρνει ενδοφλεβια αντιβιωση. Οκ, δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλα κριμα μωρε τα μπεμπακια. Ας ευχηθουμε να γυρισουν πολυ γρηγορα σπιτακι τους. Λογικα με την ενδοφλεβια θα γινει γρηγοροτερα καλα η μικρουλα μας!!!

ναι μαρκελα μου εχεις δικιο..καλομαθαμε να ειναι ησυχα και τωρα μας κακοφενεται!!υπομονη τιποτα αλλο ευτυχως τωρα κοιμαται απο τισ 12..τουλαχιστον να χαλαρωσει...περαστικουλια πολλα και στην τοσοδουλα!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Κορίτσια να ρωτήσω κάτι ;;; Τι ειναι το άλμα ανάπτυξης;;; Μην με γιουχαρετε την άσχετη ...

Μαρία καλημέρα! Κι εγώ τώρα τα μαθαίνω, μη νομίζεις. Ειναι λέει κάποιες φάσεις όπου το μωρό κατα κάποιο τρόπο αναπτύσσεται πιο ραγδαία, οπότε σε εκείνες τις φάσεις θέλει να τρώει συνέχεια γιατι προσπαθεί να σου αυξήσει την παραγωγή, και κρατάνε συνήθως 3 μέρες.

Εδώ τα λέει καλύτερα:
http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν και οι εβδομάδες που λέει το άρθρο δεν είναι απόλυτες, αλλού τις έχω βρει αλλιώς

eirini2

κριμα μωρε για την τοσοδουλα.περαστικο να ειναι και να μην της ξανασυμβει.
μαρκελλα καλος ειναι κι ο δικος μου.την ημερα δεν κοιμαται και πολυ.μονο μισαωρα αλλα το μεσημερι κοιμαται κανα 2ωρο τις περισσοτερς φορες και το βραδυ θα ξυπνησει μια φορα για γαλα και μετα το πρωι.

ολυμπια οπως σου ειπε και η μαρκελλα ειναι μικρα ακομη και θελουν λιγο χρονο για να μπουν σε προγραμμα.ολο και κατι τους φταιει.εμενα χτες επειδη ηθελε να κανει κακα του ολη μερα δεν πολυκοιμηθηκε και το βραδυ αφου τα εκανε ηρεμησε ηπιε το γαλα του και κοιμηθηκε απο τις 10.30 μεχρι τις 5 το πρωι

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Έχω ευχάριστα νέα... Το γατί φαίνεται να συνέρχεται λιγάκι. Χτες δεν έκανε πυρετό και άρχισε να τρώει λίγο περισσότερο (ευτυχώς γιατί είχα αγχωθεί ότι θα μου κοπεί το γάλα στο τέλος). Επίσης οι μυξούλες από απίστευτα πολλές έχουν γίνει σκέτα πολλές... κάτι είναι και αυτό!

Κλεοπάτρα μου άλμα ανάπτυξης φαίνεται να είναι (οι εβδομάδες "παίζουν" από μωρό σε μωρό. Μη δώσεις ξένο, βάζε το συνεχώς στο στήθος για να σου αυξήσει την παραγωγή.

Αχ η τοσοδούλα μας ταλαιπωρείται πάλι... Περαστικά της και να είναι η τελευταία φορά! Μα πώς το παθαίνει συνεχώς, έχει ευαισθησία;

Μαρία μου μπράβο που είναι υπναρού! Ζηλεύω, ειδικά τώρα που με το αερολίν έχει χάσει τελείως τον ύπνο της!

Μαρκέλλα μου τι καλόβολο μωρό, φτου-φτου μην το ματιάσουμε!

Ολυμπία μου θα περάσει φάσεις και φάσεις το μωρό μέχρι να στρώσει, αυτά είναι φυσιολογικά.

Βαρβάρα μου μετά το θηλασμό είναι λογικό να βγάζει λιγότερο. Εγώ προχτές που πήγα να κάνω το ίδιο ξέρεις πόσο έβγαλα μέσα σε 20 λεπτά; Μόλις 5ml και πραγματικά απογοητεύτηκα αλλά μάλλον είχε πιει περισσότερο απ' όσο νόμιζα το γατί. Πιο πολύ φοβήθηκα μην μου μειωθεί η παραγωγή με αυτή την ιστορία... Και γενικά να ξέρεις ότι περισσότερο γάλα έχεις τις πρωινές ώρες...

Διδυμάκια καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα, να σου ζήσουν και τα 3!

Μελινομαρία ταλαιπωρείται πάλι ο μικρός... Άντε να περάσει λίγο ο καιρός να στρώσει επιτέλους να ηρεμήσετε όλοι!

Αθανασία μου ευτυχώς διαβάζω ότι όλα είναι καλά...

Ειρηνάκι η μανούλα καλύτερα! Ο μικρός ήσυχος, εεε;

Σας ευχαριστώ και πάλι για τα περαστικά! Συγνώμη αν ξέχασα κάτι γιατί είμαι τελείως ξάγρυπνη... Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 35 534787

eirini2

crazymommy έγραψε:Καλησπέρα μανούλες! Έχω ευχάριστα νέα... Το γατί φαίνεται να συνέρχεται λιγάκι. Χτες δεν έκανε πυρετό και άρχισε να τρώει λίγο περισσότερο (ευτυχώς γιατί είχα αγχωθεί ότι θα μου κοπεί το γάλα στο τέλος). Επίσης οι μυξούλες από απίστευτα πολλές έχουν γίνει σκέτα πολλές... κάτι είναι και αυτό!

Κλεοπάτρα μου άλμα ανάπτυξης φαίνεται να είναι (οι εβδομάδες "παίζουν" από μωρό σε μωρό. Μη δώσεις ξένο, βάζε το συνεχώς στο στήθος για να σου αυξήσει την παραγωγή.

Αχ η τοσοδούλα μας ταλαιπωρείται πάλι... Περαστικά της και να είναι η τελευταία φορά! Μα πώς το παθαίνει συνεχώς, έχει ευαισθησία;

Μαρία μου μπράβο που είναι υπναρού! Ζηλεύω, ειδικά τώρα που με το αερολίν έχει χάσει τελείως τον ύπνο της!

Μαρκέλλα μου τι καλόβολο μωρό, φτου-φτου μην το ματιάσουμε!

Ολυμπία μου θα περάσει φάσεις και φάσεις το μωρό μέχρι να στρώσει, αυτά είναι φυσιολογικά.

Βαρβάρα μου μετά το θηλασμό είναι λογικό να βγάζει λιγότερο. Εγώ προχτές που πήγα να κάνω το ίδιο ξέρεις πόσο έβγαλα μέσα σε 20 λεπτά; Μόλις 5ml και πραγματικά απογοητεύτηκα αλλά μάλλον είχε πιει περισσότερο απ' όσο νόμιζα το γατί. Πιο πολύ φοβήθηκα μην μου μειωθεί η παραγωγή με αυτή την ιστορία... Και γενικά να ξέρεις ότι περισσότερο γάλα έχεις τις πρωινές ώρες...

Διδυμάκια καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα, να σου ζήσουν και τα 3!

Μελινομαρία ταλαιπωρείται πάλι ο μικρός... Άντε να περάσει λίγο ο καιρός να στρώσει επιτέλους να ηρεμήσετε όλοι!

Αθανασία μου ευτυχώς διαβάζω ότι όλα είναι καλά...

Ειρηνάκι η μανούλα καλύτερα! Ο μικρός ήσυχος, εεε;

Σας ευχαριστώ και πάλι για τα περαστικά! Συγνώμη αν ξέχασα κάτι γιατί είμαι τελείως ξάγρυπνη... Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 35 534787
αλικη χαιρομαι που η μικρη ειναι καλυτερα.θα το ξεπερασετε και δεν θα περασετε κατι παρομοιο ξανα.η μαμα μου ειναι καλα.την εχει ο αδερφος μου στο σπιτι του για να μην ειναι μονη της.την ειδα και στο σκαιπ και ειναι μια χαρα.η δαναη τουλαχιστον ειναι ενταξει?εσυ αναρρωσες?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη μου η Δανάη είναι αρκετά καλά πλέον. Σκέφτομαι σοβαρά να μην τη στείλω παιδικό το Φλεβάρη, τουλάχιστον δοκιμαστικά και βλέπουμε αν θα τ' αντέξω. Αν πάει καλά ίσως την κρατήσω και το Μάρτη, αλλά ας μη λέω μεγάλες κουβέντες από τώρα. Κι εγώ καλύτερα ευτυχώς. Φυσικά και οι 3 μας είμαστε με αντιβίωση, η Amoxil πάει σύννεφο σε αυτό το σπίτι!

Χάρηκα πολύ για τη μανούλα σου! Κι εσύ ακόμα περισσότερο που την είδες! Η δικιά μου έχει τα ψυχολογικά της τώρα που τελείωσε η επέμβαση με τον πατέρα μου. Της έχει βγει απίστευτη κούραση και είναι λογικό. Στενοχωρηθηκε και για το γατί που αρρώστησε τόσο μικρό. Γενικά θέλει να βοηθήσει και δεν μπορεί και αυτό τη ρίχνει κι άλλο. Τι να πω, κι εγώ στενοχωριέμαι που τη βλέπω έτσι.
Κάποια με ρώτησε αν έχω βοήθεια, εσύ ή το Τζενάκι; Δυστυχώς δεν έχω σχεδόν καθόλου βοήθεια γιατί η μαμά όλο τρέχει για τον πατέρα μου και τα 'χει παίξει η γυναίκα, λογικό είναι. Τα πεθερικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά αυτοί ανήκουν σε ειδική περίπτωσή, να μην ανοίξω θέμα τώρα αλλά θα αρκεστώ να πω ότι δε μας βοηθάνε ιδιαίτερα.

eirini2

crazymommy έγραψε:Ειρήνη μου η Δανάη είναι αρκετά καλά πλέον. Σκέφτομαι σοβαρά να μην τη στείλω παιδικό το Φλεβάρη, τουλάχιστον δοκιμαστικά και βλέπουμε αν θα τ' αντέξω. Αν πάει καλά ίσως την κρατήσω και το Μάρτη, αλλά ας μη λέω μεγάλες κουβέντες από τώρα. Κι εγώ καλύτερα ευτυχώς. Φυσικά και οι 3 μας είμαστε με αντιβίωση, η Amoxil πάει σύννεφο σε αυτό το σπίτι!

Χάρηκα πολύ για τη μανούλα σου! Κι εσύ ακόμα περισσότερο που την είδες! Η δικιά μου έχει τα ψυχολογικά της τώρα που τελείωσε η επέμβαση με τον πατέρα μου. Της έχει βγει απίστευτη κούραση και είναι λογικό. Στενοχωρηθηκε και για το γατί που αρρώστησε τόσο μικρό. Γενικά θέλει να βοηθήσει και δεν μπορεί και αυτό τη ρίχνει κι άλλο. Τι να πω, κι εγώ στενοχωριέμαι που τη βλέπω έτσι.
Κάποια με ρώτησε αν έχω βοήθεια, εσύ ή το Τζενάκι; Δυστυχώς δεν έχω σχεδόν καθόλου βοήθεια γιατί η μαμά όλο τρέχει για τον πατέρα μου και τα 'χει παίξει η γυναίκα, λογικό είναι. Τα πεθερικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά αυτοί ανήκουν σε ειδική περίπτωσή, να μην ανοίξω θέμα τώρα αλλά θα αρκεστώ να πω ότι δε μας βοηθάνε ιδιαίτερα.
αλικη το καλυτερο που εχεις να κανεις.να την σταματησεις για λιγο καιρο που γινεται χαμος με τις ιωσεις και μετα ξαναστειλτην.την καταλαβαινω την μαμα σου.η μαμα μου ειχε τον μπαμπα μου 2,5 χρονια στο κρεβατι και οταν γεννησα τον στρατο ηρθε για 2-3 μερες μονο στο νοσοκομειο να με βοηθησει γιατι δεν μπορουσε πιο πολυ.αυτη τη φορα με βοηθησε αρκετα αλλα απ`οταν εφυγε ετρεχε στους γιατρους και ευτυχως τελειωσαμε μ`αυτο.απο πεθερικα αστο.η δικια μου οταν ημουν στον ενατο θυμασαι που ηθελε να παει με τον γιο της ταξιδακι?τωρα μετα που εφυγε η μαμα μου μου ειπε να ερθει εδω να με βοηθησει και της ειπα οτι θελω να μεινω μονη με τα 2 παιδια να δουμε πως θα παει και ο στρατος.ουτε ο αντρας μου την ηθελε.την φωναξα μονο οταν πηγα να βγαλω το βιβλιαριο του μωρου.δεν την θελω μεσα στα ποδια μου γιατι οταν επρεπε να ειναι εδω ηθελε να την κοπανησει χωρις να σκεφτει και τωρα την επιασε ο πονος.απ`οτι καταλαβα εχεις κι εσυ καλη πεθερα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το μονο που διαβασα ειναι για την τοσοδουλα μας....κριμα την ταλαιπωρουν μωρε.....ψυχη μου

και οι ημικρανιες καλα κρατουν....
ο μπεμπηςε καθε μερα και καλυτερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

φιλια σε ολες.
υγ θα επανελθω δρυμιτερη μετα τις ημικρανιες μαμαδες μου.ματσσσσσ

eirini2

μαμακα μου έγραψε:το μονο που διαβασα ειναι για την τοσοδουλα μας....κριμα την ταλαιπωρουν μωρε.....ψυχη μου

και οι ημικρανιες καλα κρατουν....
ο μπεμπηςε καθε μερα και καλυτερα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

φιλια σε ολες.
υγ θα επανελθω δρυμιτερη μετα τις ημικρανιες μαμαδες μου.ματσσσσσ
περαστικα σου αθανασια.ελπιζω να σου περασουν γρηγορα οι ημικρανιες.μπραβο στον μικρο που ειναι καλα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπεραααααααααααα
εμεις ειχαμε επισκεψη τη νονα μας και το χαρηκαμε!
τωρα φαγαμε και κοιμομαστε. αντε, να προλαβει και η μαμα να κανει ενα μπανακι.
Αλικη, Ειρηνη, Αθανασια, αλοχαααααα
ειναι καμμια αλλη εδω γυρω?

eirini2

markella_p έγραψε:Καλησπεραααααααααααα
εμεις ειχαμε επισκεψη τη νονα μας και το χαρηκαμε!
τωρα φαγαμε και κοιμομαστε. αντε, να προλαβει και η μαμα να κανει ενα μπανακι.
Αλικη, Ειρηνη, Αθανασια, αλοχαααααα
ειναι καμμια αλλη εδω γυρω?
αλοχα μαρκελλα Smile

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις μου εστειλε μηνυμα η Δημητρα. θα μεινουν γυρω στις 10 μερες μεσα. Αθανασια, δεν εχει καλο σημα λεει. μου ειπε να σας πω: "ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΓΕΙΑ."
Με συγκινει παντα η σκατουλα!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη μου καλά έκανες. Το θυμάμαι το περιστατικό τότε με την πεθερά. Κι εμένα πολύ "καλή", δεν το συζητάω. Για τη δικιά μου δε θα σου πω πολλά, απλώς ότι πέρισυ μου είχε πει μπροστά στον άντρα μου ότι είμαι γυναίκα "γάτα" και έβγαλα τα νυχάκια μου (έκανε και αναπαράσταση, ναι!) και τον τύλιξα γιατί είναι βλάκας. Ναι, ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια της και είπε και άλλα πολλά. Και τώρα ένα μήνα άρρωστη ήμουν και δε μου είπε ένα περαστικά ούτε για μένα ούτε για το παιδί, ας μην το ψάχνουμε. Καλύτερα μόνες μας. Θα τα παίξουμε λίγο αλλά τουλάχιστον θα θέσουμε τους δικούς μας κανόνες.

Αθανασία μου περαστικά με τις ημικρανίες.

Μαρκέλλα μου αλόχα κι από μένα!

Πωπω, 10 μέρες μέσα η τοσοδούλα μας; Πολύ στενοχωρήθηκα τώρα.. Από μένα ευχές για να γίνει καλά το συντομότερο! Μαρκέλλα μου θα της μεταφέρεις ότι τη σκεφτόμαστε και τα περαστικά μας;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις