Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε καλά και περαστικά στις άρρωστες και στα αρρωστούλικα! Εμείς βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και κάνουμε πάλι πολλά γελάκια στη μαμά και στο μπαμπά! Εμένα μου έχει λείψει να βγω μια βόλτα έξω, τόσες μέρες κλεισμένη. Ούτε όταν ήταν νεογέννητο δεν έκατσα τόσες μέρες μέσα! Τεσπα, ας γίνουμε τελείως καλά πρώτα και όλα θα γίνουν.

Στέλλα μου καλά έκανες και βγήκες, έστω και για τη λαική.

Ειρήνη μου μήπως πρέπει να δοκιμάσετε πάλι άλλο γάλα; Κρίμα να ταλαιπωρείται το μικρούλι.

Τζενάκι περαστικά σε όλους σας (ελπίζω ο μεγάλος να μην έχει την ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί) και ελπίζω να τη γλιτώσει ο μικρός!

Αθανασία μου ξύπνια από τόσο νωρίς, αλήθεια πώς την παλεύεις;

Μελινομαρία μου τι συμπτώματα έχει ο μικρούλης και φοβάσαι για ΓΟΠ; Λογικά θα έπρεπε να κάνει εμετούς από τις πρώτες μέρες αν είχε ΓΟΠ, σωστά; Όπως και να 'χει, εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Μαρία μου γυρίζει από ανάσκελα στο πλάι; Βιαστικούλα τη βρίσκω, αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σκατούλια!

Φωτεινή μου πόσα εμβόλια έχετε κάνει μέχρι τώρα; Μας έχετε φάει καργα! Εμείς κάναμε το πρώτο (6πλο) και στο καπάκι αρρωστησαμε, αλλά ήταν από την ίωση και όχι παρενέργειες του εμβολίου. Επίσης φοβήθηκα για τη δράση του εμβολίου εφόσον το παιδί ήταν άρρωστο αλλά με καθησύχασε η παιδίατρος.

Μαίρη για τα σάλια να τσεκάρεις επίσης ότι δεν είναι μπουκωμένη η μυτούλα. Φαντάζομαι θα βάζεις ορό, σωστά;

Και ξανά περαστικά στην τοσοδούλα μας που ταλαιπωρείται!

Συγνώμη αν ξέχασα κάποια, βασίστηκα στα πιο πρόσφατα ποστ, τα παλιότερα δεν τα θυμάμαι..
αλικη μου χαιρομαι που το γατι βρισκει τον παλιο του εαυτο.μην σας ξανατυχει κατι τετοιο.εμεις μαλλον παμε για αλλαγη γαλατος.θα δουμε πως θα παει μεχρι την πεμπτη και θα ρωτησω την παιδιατρο.κι αυτη πηγε και μας εδωσε γαλα που ειναι καινουριο στην αγορα.

Να φανταστώ ότι κάνει προώθηση του συγκεκριμένου γάλατος; Γιατί να μην σας έδινε κάποιο δοκιμασμένο ρε γμτ και ταλαιπωρείται το παιδί;

Το γατί ευτυχώς πράγματι επανερχεται αλλά φοβάμαι μήπως έχει πάθει ήδη ευαισθησία και το γυρνάει σε βρογχίτιδες με το παραμικρό. Τώρα μίλησα με τη δασκάλα του παιδικού και μου έλεγε για το γιο της που έπαθε βρογχιολίτιδα όταν ήταν 3 μηνών και από τότε έπαθε ευαισθησία που την έχει ακόμα τώρα που είναι 6 χρόνων. Πωπω, μακάρι να μην την πατήσαμε τόσο!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xαίρομαι Αλική μου που το γατί είναι καλυτερα,αντε σύντομη ανάρρωση!Στέλλα καλά έκανες κ έστω λαική πήγες βόλτα,σήμερα που είναι και ηλιόλουστη η πόλη μας!Αλίκη μου,εμείς κάναμε,το 6πλούν,το rotarix(γαστρεντερίτιδας)μαζί,στους 2 μήνες.Στις 17 του μήνα του πνευμονιόκοκκου,και τώρα στις 31 του μηνιγγιτιδόκοκκου.στους 4 μήνες έχουμε και τις επαναληπτικές δόσεις των 2 μηνών,φουλ τσιμπήματα η καημενούλα μου! Very Happy Very Happy Ειρήνη εμάς για συμπλήρωμα στην αρχή που έπαιρνε πιο συχνά,μας είχανε δώσει nutriben 1,αυτό ξέρω μόνο από σκονογάλατα..δυστυχώς κάνουν συχνά αλλεργίες κ παρενέργειες,εμένα έτυχε μάλλον να της ταιριάξει,αν κ έπαιρνε λίγη ποσότητα..κάναμε κλασικά κ την βόλτα μας μια που ο καιρός βοήθησε..φιλιά σε όλες κ ειδικά στην αρρωστούλα τοσοδούλα,σύντομα περδίκι!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε καλά και περαστικά στις άρρωστες και στα αρρωστούλικα! Εμείς βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και κάνουμε πάλι πολλά γελάκια στη μαμά και στο μπαμπά! Εμένα μου έχει λείψει να βγω μια βόλτα έξω, τόσες μέρες κλεισμένη. Ούτε όταν ήταν νεογέννητο δεν έκατσα τόσες μέρες μέσα! Τεσπα, ας γίνουμε τελείως καλά πρώτα και όλα θα γίνουν.

Στέλλα μου καλά έκανες και βγήκες, έστω και για τη λαική.

Ειρήνη μου μήπως πρέπει να δοκιμάσετε πάλι άλλο γάλα; Κρίμα να ταλαιπωρείται το μικρούλι.

Τζενάκι περαστικά σε όλους σας (ελπίζω ο μεγάλος να μην έχει την ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί) και ελπίζω να τη γλιτώσει ο μικρός!

Αθανασία μου ξύπνια από τόσο νωρίς, αλήθεια πώς την παλεύεις;

Μελινομαρία μου τι συμπτώματα έχει ο μικρούλης και φοβάσαι για ΓΟΠ; Λογικά θα έπρεπε να κάνει εμετούς από τις πρώτες μέρες αν είχε ΓΟΠ, σωστά; Όπως και να 'χει, εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Μαρία μου γυρίζει από ανάσκελα στο πλάι; Βιαστικούλα τη βρίσκω, αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σκατούλια!

Φωτεινή μου πόσα εμβόλια έχετε κάνει μέχρι τώρα; Μας έχετε φάει καργα! Εμείς κάναμε το πρώτο (6πλο) και στο καπάκι αρρωστησαμε, αλλά ήταν από την ίωση και όχι παρενέργειες του εμβολίου. Επίσης φοβήθηκα για τη δράση του εμβολίου εφόσον το παιδί ήταν άρρωστο αλλά με καθησύχασε η παιδίατρος.

Μαίρη για τα σάλια να τσεκάρεις επίσης ότι δεν είναι μπουκωμένη η μυτούλα. Φαντάζομαι θα βάζεις ορό, σωστά;

Και ξανά περαστικά στην τοσοδούλα μας που ταλαιπωρείται!

Συγνώμη αν ξέχασα κάποια, βασίστηκα στα πιο πρόσφατα ποστ, τα παλιότερα δεν τα θυμάμαι..
αλικη μου χαιρομαι που το γατι βρισκει τον παλιο του εαυτο.μην σας ξανατυχει κατι τετοιο.εμεις μαλλον παμε για αλλαγη γαλατος.θα δουμε πως θα παει μεχρι την πεμπτη και θα ρωτησω την παιδιατρο.κι αυτη πηγε και μας εδωσε γαλα που ειναι καινουριο στην αγορα.

Να φανταστώ ότι κάνει προώθηση του συγκεκριμένου γάλατος; Γιατί να μην σας έδινε κάποιο δοκιμασμένο ρε γμτ και ταλαιπωρείται το παιδί;

Το γατί ευτυχώς πράγματι επανερχεται αλλά φοβάμαι μήπως έχει πάθει ήδη ευαισθησία και το γυρνάει σε βρογχίτιδες με το παραμικρό. Τώρα μίλησα με τη δασκάλα του παιδικού και μου έλεγε για το γιο της που έπαθε βρογχιολίτιδα όταν ήταν 3 μηνών και από τότε έπαθε ευαισθησία που την έχει ακόμα τώρα που είναι 6 χρόνων. Πωπω, μακάρι να μην την πατήσαμε τόσο!
αλικη μαλλον προωθηση κανει.επρεπε να δοκιμασουμε τα ηδη γνωστα γαλατα που κυκλοφορουν περισσοτερο καιρο.εδω και η φαρμακοποιος μου ειπε δεν σου εδωσε καποιο αλλο γαλα εναλλακτικα να το βρισκεις πιο ευκολα?αυτο πρεπει να το παραγγελνουμε καθε φορα.μακαρι να μην αποκτησετε ευαισθησια στην βροχιολιτιδα και να ειναι καλα η μικρη.

Fotini77 έγραψε:Xαίρομαι Αλική μου που το γατί είναι καλυτερα,αντε σύντομη ανάρρωση!Στέλλα καλά έκανες κ έστω λαική πήγες βόλτα,σήμερα που είναι και ηλιόλουστη η πόλη μας!Αλίκη μου,εμείς κάναμε,το 6πλούν,το rotarix(γαστρεντερίτιδας)μαζί,στους 2 μήνες.Στις 17 του μήνα του πνευμονιόκοκκου,και τώρα στις 31 του μηνιγγιτιδόκοκκου.στους 4 μήνες έχουμε και τις επαναληπτικές δόσεις των 2 μηνών,φουλ τσιμπήματα η καημενούλα μου! Very Happy Very Happy Ειρήνη εμάς για συμπλήρωμα στην αρχή που έπαιρνε πιο συχνά,μας είχανε δώσει nutriben 1,αυτό ξέρω μόνο από σκονογάλατα..δυστυχώς κάνουν συχνά αλλεργίες κ παρενέργειες,εμένα έτυχε μάλλον να της ταιριάξει,αν κ έπαιρνε λίγη ποσότητα..κάναμε κλασικά κ την βόλτα μας μια που ο καιρός βοήθησε..φιλιά σε όλες κ ειδικά στην αρρωστούλα τοσοδούλα,σύντομα περδίκι!
στον μεγαλο ειχα αλλαξει 3 γαλατα και ημασταν καλα.στον μικρο κοντευουμε να αλλαξουμε και 3ο γαλα και να παμε στο 4ο.αυτο το γαλα που λες δεν το ξερω.πρωτη φορα το βλεπω.

maria1984

maria1984
Κι εμεις 1 εμβολιο εχουμε κανει οταν εγινε 2 μηνων κ το επομενο οταν γινει 4...Οχι μονο γυρισε στο πλαι αλλα πριν που την εβαλα να την αλλαξω εβαζε δυναμη στα ποδια της κ εσπρωχνε κ προχωρουσε προς τα πανω ετσι οπως ηταν ξαπλωμενη...Κ το ειχα κιολας απορια τωρα κ μερικες μερες πως γινοταν να την βαζω στην μεση του κρεβατιου κ να την βρισκω πανω πανω κοντα στα καγκελα...Νομιζα οτι ετσι οπως κουνουσε πηγαινε αλλα αυτη εσπρωχνε...

eirini2

maria1984 έγραψε:Κι εμεις 1 εμβολιο εχουμε κανει οταν εγινε 2 μηνων κ το επομενο οταν γινει 4...Οχι μονο γυρισε στο πλαι αλλα πριν που την εβαλα να την αλλαξω εβαζε δυναμη στα ποδια της κ εσπρωχνε κ προχωρουσε προς τα πανω ετσι οπως ηταν ξαπλωμενη...Κ το ειχα κιολας απορια τωρα κ μερικες μερες πως γινοταν να την βαζω στην μεση του κρεβατιου κ να την βρισκω πανω πανω κοντα στα καγκελα...Νομιζα οτι ετσι οπως κουνουσε πηγαινε αλλα αυτη εσπρωχνε...
μαρια την βλεπω ζωηρη την μικρη.μαλλον θα περπατησει γρηγορα

mamameli

Κάλησπερα

Αλικακι δεν φοβάμαι για Γοπ απλά το ανέφερα..
Για τις γουλιτσες λέγαμε που λόγω λαιμαργιας και έντονου let down Βγάζει!
μπράβο στο γατί που επανέρχεται!Μη σκέφτεσαι αρνητικά μωρε..δεν συμβαίνει σε όλα τα παιδια το ίδιο!
Εγω σκέφτομαι μήπως τα εμβόλια επηρεάσουν το εντερακι μας αν και κανονικά αφου δεν το τρώει δεν θα έπρεπε έτσι δεν είναι;
Στέλλα πλέον και η βόλτα στη λαϊκη είναι ανεκτίμητη..
Εμένα που τώρα τρώει συχνότερα σκέφτομαι πως θα πάω στο γραφείο και μετα ΟΑΕΔ..και μια μέρα πρέπει να κατέβω αγορά!
Ειρήνη θα το βρεις στο τέλος το κατάλληλο!
Φωτεινή και Μαρία τα κορίτσια δεν παίζονται γενικώς...σας μιλάω εκ πείρας!Βιαστικουλες!
Ο δικός μου απο χθες σηκώνει λεκάνη και προσπαθει να στριψει..και θέλει να του πιάνω χέρια και να σηκώνεται πατώντας!Κάνει κοιλιακους!χαχαχαχ!

Φιλακια!

maria1984

maria1984
Ετσι μου φαινεται κι εμενα οτι θα περπατησει νωρις...Εχουμε να ριξουμε πολυ τρεξιμο τοτε...Της ξαδερφης μου κ τα 2 παιδακια 10 μηνων περπατουσαν...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες κ μωρακια!!!!!
Δημητρα (αλ) ,δημητρουλα,Μαρκελλα κ Αλικη σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!
Μαρκελλα μου ξαναπροσπαθησα....αλλα γινοτανε πανικος....διοτι η μπουμπου μου ειναι πειναλιτσα...καθε 2 ωρες το πολυ τρωει....ετσι οροσπαθουσα να αντλησω στο ενδιαμεσο....οπου δεν εβγαζα κ πολυ γιατι ειχε φαει πριν μιση ωρα η μπουμπου......μετα οταν ερχοτανε η ωρα της να φαει.....δεν εβγαζα πολυ γιατι το ειχα τραβηξει...κ ωριοτανε η μπουμπου......ετσι τα πηεα κρανιο....κ της εδωσα κ τα 30 μλ που ειχα μαζεψει μεχρι τοτε....κ το ωραδυ εφαγε 3 συμπληρωματα κ ενα κιντερτνε.....τι να πω μακαρι για μια φορα να μην μιυ κοπει το γαλα.....
Αλικη μου πολυ χαρηκα που πατε καλυτερα μπραβο....κ μην ανησυχεις.....δεν θα μεινει ευαισθησια....δεν ειναι ολα τα μωρα ιδια!!!
Πολυ στεναχωρεθηκα με την τοσοδουλα μας....Μαρκελλα μου αν μπορεις να της μεταφερεις τα φιλια μου κ τις ευχες μου για πολυυυυυυ γρηγορη επιστροφη σπιτακι τους!!!
Εμεις καλα ειμαστε....την Παρασκευη εχουμε το 2 ο εμβολιο......κ εμεις εδω κ πολυ καιρο γυρναμε μονες μας ανασκελα...κ ξαφνικα εχτες για πρωτη φορα εκει που την ειχα ανασκελλα στην αλλαξιερα....την βλεπω κανει βαρελακι κ.γυριζει.....κοψοχολιαστικα οτι θα επεφτε......!!!!!!! Αρχιζουν τωρα μερα με τη μερα νεα κολπακια κ θελουν τρελη προσοχη......κατα τα αλλα κανουμε τρελα γελακια κ χαρουλες οοολη μερα!!!!! Αυριο περιμενω κ το μει ται...!!!!!
Φιλακια σε οοολες....

maria1984

maria1984
Ποσο γρηγορα μεγαλωνουν ομως...Παλιοτερα δεν ηταν ετσι τα μωρα!!!Μου ελεγε ο παιδιατρος τις προαλες οτι στην εποχη μου τα μωρα εκαναν κ 40 μερες να ανοιξουν τα ματια τους ,οσο για γελια κ τετοια μετα τους 3 μηνες...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εμενα Μαρια μου περιπου τα ιδια μου ειχε πει.......εμενα φαντασου μεσα στο χειρουργειο οταν μου την ακουμπησαν για πρωτη φορα πανω μου..(τι στιγμες!!!!!!!!!!)......ειχε ανοιξει διαπλατα τις ματαρες της κ με κοιταζε.........νομιζω οτι μεχρι να πεθανω.....αυτο το βλεμα δεν θα το ξεχασω δευτερολεπτο....πραγματικα!!!!!!

maria1984

maria1984
Κι εμενα το ιδιο ηταν μεσα στο χειρουργειο...Ειχε ορθανοιχτα τα ματια της κ με κοιτουσε κ ειχε σουφρωσει τα χειλακια της σαν να ηθελε να μου δωσει φιλακι...Δεν την ξεχναω με τιποτα αυτη τη στιγμη,αφου το λεω ακομα του αντρα μου κ συγκινουμε...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εγω το ιδιο Μαρια μου......ανεπαναλυπτες στιγμες....κ τοσο απιστευτα συγκινητικες........κ εγω βουρκωνω ακομα οταν τα σκεφτομαι αυτα.....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με καισαρικη γεννησες κ εσυ Μαρια μου???

eirini2

τωρα τα παιδια ειναι πανεξυπνα.εμενα ακομη στο νοσοκομειο προσπαθουσε να κρατησει το κεφαλι του και στις 20 μερες που τον ειδε η παιδιατρος για 2η φορα μου ειπε το ρηλαξ να μην το εχω πανω στον καναπε οχι μονο επειδη μπορει να τον ριξει ο μεγαλος αλλα κι επειδη μπορει να γυρισει μονος του.ο μεγαλος δεν ηταν ετσι.αντεξε και 5 μηνες στο ρηλαξ.αυτον τον βλεπω να μην αντεχει πολυ ακομη.

maria1984

maria1984
barbie! έγραψε:Με καισαρικη γεννησες κ εσυ Μαρια μου???

Ναι κοπέλα μου κι εγω με καισαρικη γέννησα ...

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαλαλι στις κουκλιτσες μας η μαχαιρια Μαρακι......!!!!!

maria1984

maria1984
Χαλάλι δεν λες τίποτα... Εγω δεν ένιωσα σχεδόν καθόλου πόνο μετα που πέρασε η επισκληριδιος κ είχα καλη κ γρηγορη ανάρρωση .... Τώρα κοιτάζω την τομή κ πάντα συγκινουμε γιατι απο εκει μέσα βγήκε η αγαπουλα μου!!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου, πραγματικα η βολτα στην λαικη πλεον ειναι μια ανασα!
Εμενα η μικρουλα μου οταν ειναι μπρουμητα το παλευει πολυ για να γυρισει!μην θελετε να περπατηουν πολυ νωρις, θελει πολυ τρεξιμο μετα και πολυ προσοχη γιατι τα ατυχηματα ειναι συχνο φαινομενο.Εμενα ο γιος μου περπατησε 10 μηνων και απο 7 επιανε και πατουσε στα ποδαρακια του.πωπω πως θα τη ξαναπερασω αυτη τη φαση?
Αυριο δηλαδη σημερα θα παμε στην παιδιατρο για να μας ζυγισει λιγο.Αντε να δουμε!

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημερα εχουμε κανενα νεο απο την δημητρα

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανουλίτσες!! Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές στο facebook!!

Χθες ήρθαν οι γονείς μου σπίτι το βράδυ και βγήκαμε με τον καλό μου για μίνι-μπαρότσαρκα στο Χαλάνδρι, πήγαμε σε δυο μπαράκια, ήπια ένα κοκτέιλ με σαμπάνια (συγκρατήθηκα και δεν πήρα τεκίλες, βότκες και τα συναφή) και μια σανγκρια, το έριξα έξω!!!

Τι κάνετε?
Κι εγώ τη σκεφτόμουνα χθες την τοσοδούλα, ταλαιπωρείται μωρέ το μαναράκι μου, κι η Δήμητρα μαζί.

Και την αρχηγό-Αθανασία σκέφτομαι, τι κακό κι αυτές οι ημικρανίες, εμένα ευτυχώς σπάνια με πιάνουν...

Αντε, περαστικά σε μανούλες και μπεμπάκια και να έρθει επιτέλους η άνοιξη να μπορούμε να βγαίνουμε τις βόλτες μας σαν άνθρωποι (μου την έχει βαρέσει η κλεισούρα τελείως!!!)

Εμένα ο φαγάνας δόξα τω Θεώ είναι καλά από υγεία, αλλά όλη την ώρα θέλει να τρώει, έχει κάνει κάτι μάγουλα να!! Δε θα το αραιώσει ποτέ? Με έχει ξετεντώσει και δε θέλω να το γυρίζω στο συμπλήρωμα. Εντωμεταξύ παίρνει κάθε βδομάδα τουλάχιστον 300γρμ. Είναι φυσιολογικό αυτό? 180-200 θυμάμαι μου είχε πει η παιδίατρος.

Αυτά βρε κορίτσια τα νέα. Πω, πω μου την έχει δώσει τελείως η κλεισούρα μιλάμε!!

mamameli

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλα κι απο μένα Κλεοπατρα αν και καθυστερημένα!
Μπράβο τον μπουμπουκο σου που τρώει!Καλε εσυ είσαι το πάρτυ girl της παρέας!εγω δεν το πεθυμαω καθόλου το έξω με την έννοια βραδυνη έξοδος!
Πιο πολυ η βόλτα για ψώνια ή ένα σινεμά ή ένα ταβερνάκι να μου λείψει!
και φυσικά τα ταξίδια αλλα χορτάσαμε αρκετά ανάμεσα στα δυο μωρα θα ξανάρθει ο καιρός μας!

Που χαθηκατε όλες;
Εμείς είμαστε προς το παρόν όλοι καλα!
Και το μωρο έχει λίγο βουλωμενη μύτη αλλα καλα είναι!
Δεν έχουμε νέα της Δήμητρας;οποία μιλήσει τα περαστικά μου!

Φιλακια πολλα!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ ευχαριστώ Μαράκι, εκτός απο τα γενέθλιά μου, είχαμε και την επέτειο γάμου μας (του πολιτικού, θρησκευτικό δεν έχουμε κάνει ακόμα).

Α, εμείς είμαστε του μπαρ. Δεν εννοώ κλάμπινγκ, μπουζούκια και γλέντι μέχρι πρωίας. Αλλά μας αρέσουν πολύ τα μπαράκια, να πάμε π.χ. κατα τις 10-11, να πιούμε τα ποτάκια μας, να ακούσουμε ωραία μουσική και να την κάνουμε κατα τις 2, κάπως έτσι.

Και τα άλλα εννοείται μου αρέσουν και ταβερνάκια και σινεμά και θέατρα και προπάντων τα ταξίδια. Δυστυχώς ένα διημεράκι που είχα λυσσάξει να φύγουμε εκεί στον 8-9 μηνα της εγκυμοσύνης, δε μας έκατσε και τώρα δε θα είναι πια το ίδιο. Γιατι τα ταξίδια μας θα είναι ή με τον μικρό ή θα είναι μόνιμα το μυαλό μας στο μικρό. Το αισθάνθηκα και χθες αυτό, βγήκαμε για 2-3 ωρίτσες όλο κι όλο και δεν ήμασταν το ίδιο ξέγνοιαστοι και για πάρτη μας, το μυαλό μας ήταν στον μπέμπη.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανουλίτσες!!! Τι μου κάνετε σήμερα; Εμένα το γατί σήμερα είναι μονίμως κρεμασμένο στο βυζί! Προφανώς προσπαθεί να ανακτήσει τα χαμένα από την ίωση..

Κλεοπάτρα μου χρόνια πολλά κι από εδώ, σήμερα το πήρα χαμπάρι εγώ! Αχ, καλά έκανες και βγήκες. Γενικά δεν έχω το κουράγιο κι εγώ, προτιμώ τα ίδια με τη Μελινομαρία, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει και μια νυχτερινή έξοδος. Καλά, μην ακούτε που το λέω τώρα, το βράδυ που με πιάνει η νύστα αλλάζω γνώμη!

Το γατί έχει ζωηρέψει. Πάω να την αλλάξω και η πονηρή πιάνει πράγματα που ακουμπάω στην αλλαξιέρα, τα τραβάει και.. τη συνέχεια τη φαντάζεστε. Μόνο το καημένο μισεί τη μάσκα και τους ορούς και όποτε την ακουμπάω για να την αλλάξω αγριεύεται! Μόνο όταν τη γδύνω για μπανάκι κάνει τρελές χαρές. Όσο για τα στροφιλίκια, εμένα μόνο από μπρούμυτα έχει γυρίσει ανάσκελα. Πάντως ήδη από το μαιευτήριο στήριζε κανονικά τον αυχένα, αν και είχε πιο κλειστά τα ματάκια σε σχέση με τη Δανάη που γεννήθηκε με τα μάτια ορθάνοιχτα.

Κανένα νέο από την τοσοδούλα ή την Εύη βρε κορίτσια; Και η Μαίρη που εμφανίζεται μέσα στη νύχτα σαν το φάντασμα; Αθανασία μου κουράγιο με τις ημικρανίες. Εγώ πάντως μετά την ίωση (παίρνω και αντιβίωση) νιώθω λίγο καλύτερα προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι όμως..

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω πολυ Αλικη μου!!
Περαστικα, ταλαιπωρηθηκατε κι εσεις..

Ναι, την Ευη τη χασαμε να μας πει πως τα περνανε στη Γερμανια. Αν και βλεπω εχουν κι αλλες εδω τασεις φυγης (και καλα κανουν δηλαδη). Θα γινουμε το κλαμπ των ξενιτεμενων μαμαδων Razz

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα. Σαν κάπως καλύτερα τα νέα σε γενικές γραμμές. Κ ο δικός μου πήγε σήμερα παιδικό.
Σήμερα ξύπνησα φρεσκαδουρα. Ο μικρός κοιμήθηκε 8ωρο κ ο μεγάλος δεν ξύπνησε τη νύχτα. Έβαλα πάλι δύο πλυντήρια σιδερωσα μια ωρίτσα πηγα κ για ψώνια καρφουρ. Πολύ καλές εκπτώσεις σε ρούχα. Πήρα δύο φορμακια στο μπεμπη 7,2 ευρώ μποθ κ ένα ζευγάρι φόρμες έξιγιουροουζ . Κατι αλλα σπαιντερμαν για τον μεγαλο.
Δευτερη σοβαρη προαπαθεια κοψιματος πανας επιτυχια. Απο οσα προσπαθησαμε σε μας επιασαν τα αυτοκολητα. 25 κουτακια εκανα κ μολις γεμισουν θα παρει δωρο. Μαλλον αυριο γεμιζουν. Εννοειται πως ειχαμε κ καναδυο ατυχηματα αλλα χαλαλι. Στον παιδικο ομως κανενα ατυχημα.
Αυτα κορτσουδια.
Φιλακια πολλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις