901 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) Δευ Ιαν 28, 2013 5:30 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:αλικη μου χαιρομαι που το γατι βρισκει τον παλιο του εαυτο.μην σας ξανατυχει κατι τετοιο.εμεις μαλλον παμε για αλλαγη γαλατος.θα δουμε πως θα παει μεχρι την πεμπτη και θα ρωτησω την παιδιατρο.κι αυτη πηγε και μας εδωσε γαλα που ειναι καινουριο στην αγορα.crazymommy έγραψε:Καλησπέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε καλά και περαστικά στις άρρωστες και στα αρρωστούλικα! Εμείς βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και κάνουμε πάλι πολλά γελάκια στη μαμά και στο μπαμπά! Εμένα μου έχει λείψει να βγω μια βόλτα έξω, τόσες μέρες κλεισμένη. Ούτε όταν ήταν νεογέννητο δεν έκατσα τόσες μέρες μέσα! Τεσπα, ας γίνουμε τελείως καλά πρώτα και όλα θα γίνουν.
Στέλλα μου καλά έκανες και βγήκες, έστω και για τη λαική.
Ειρήνη μου μήπως πρέπει να δοκιμάσετε πάλι άλλο γάλα; Κρίμα να ταλαιπωρείται το μικρούλι.
Τζενάκι περαστικά σε όλους σας (ελπίζω ο μεγάλος να μην έχει την ίωση γαστρεντερίτιδας που κυκλοφορεί) και ελπίζω να τη γλιτώσει ο μικρός!
Αθανασία μου ξύπνια από τόσο νωρίς, αλήθεια πώς την παλεύεις;
Μελινομαρία μου τι συμπτώματα έχει ο μικρούλης και φοβάσαι για ΓΟΠ; Λογικά θα έπρεπε να κάνει εμετούς από τις πρώτες μέρες αν είχε ΓΟΠ, σωστά; Όπως και να 'χει, εύχομαι να μην είναι τίποτα!
Μαρία μου γυρίζει από ανάσκελα στο πλάι; Βιαστικούλα τη βρίσκω, αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σκατούλια!
Φωτεινή μου πόσα εμβόλια έχετε κάνει μέχρι τώρα; Μας έχετε φάει καργα! Εμείς κάναμε το πρώτο (6πλο) και στο καπάκι αρρωστησαμε, αλλά ήταν από την ίωση και όχι παρενέργειες του εμβολίου. Επίσης φοβήθηκα για τη δράση του εμβολίου εφόσον το παιδί ήταν άρρωστο αλλά με καθησύχασε η παιδίατρος.
Μαίρη για τα σάλια να τσεκάρεις επίσης ότι δεν είναι μπουκωμένη η μυτούλα. Φαντάζομαι θα βάζεις ορό, σωστά;
Και ξανά περαστικά στην τοσοδούλα μας που ταλαιπωρείται!
Συγνώμη αν ξέχασα κάποια, βασίστηκα στα πιο πρόσφατα ποστ, τα παλιότερα δεν τα θυμάμαι..
Να φανταστώ ότι κάνει προώθηση του συγκεκριμένου γάλατος; Γιατί να μην σας έδινε κάποιο δοκιμασμένο ρε γμτ και ταλαιπωρείται το παιδί;
Το γατί ευτυχώς πράγματι επανερχεται αλλά φοβάμαι μήπως έχει πάθει ήδη ευαισθησία και το γυρνάει σε βρογχίτιδες με το παραμικρό. Τώρα μίλησα με τη δασκάλα του παιδικού και μου έλεγε για το γιο της που έπαθε βρογχιολίτιδα όταν ήταν 3 μηνών και από τότε έπαθε ευαισθησία που την έχει ακόμα τώρα που είναι 6 χρόνων. Πωπω, μακάρι να μην την πατήσαμε τόσο!