Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανουλες κ μπεμπακια.

Δημητρα λιγη υπομονη. Τι άλλο μπορεις να κανεις; Δεν υπαρχει χειροτερο να βλεπεις το παιδι σου να ζοριζεται. Τουλαχιστον το συγκαμα υποχωρησε; Συχνες αλλαγες πανας, πλυσιμο κ κρεμουλα. Και καλο στεγνωμα στην περιοχη. Και παλι περαστικα.

Αθανασια μας, χρονια σου πολλα με υγεια. Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σε χαιρονται κ εκεινοι.

Ειρηνη πως παει η μαμα σου; βγηκε απο εντατικη;

Αυριο μας καλεσανε σε σπιτι για γενεθλια κ θελω πολυ να παω τον μεγαλο αλλα δεν ξερω αν θα'ταν σωστο απο αποψη μικροβιων. Ειναι περσινος συμμαθητης κ φιλαρακι, θα'ναι κ ο κολλητος του απο περσι κ μια αλλη περσινη συμμαθητρια κ θα'ναι ωραια για το παιδι. Απ'την άλλη σκεφτομαι να παω ενα αλλο απογευμα να'μαστε μονοι μας αλλα δε θα ειναι το ιδιο. Βεβαια θα μου πεις αφου παει παιδικο κ ερχεται καθημερινα σε επαφη με πολλα παιδακια, το παρτι σε πειραξε; Βαριεμαι και φριχτα να βγαλω γαλα με το θηλαστρο. Εχω λιγο κ στην καταψυξη για ωρα αναγκης, θα δω τι θα κανω.

Φιλακια, παω να τον αλλαξω, ειναι μας στον εμετο(εφαγε πριν 1 ωρα, ρευτηκε, αλλα ανα διαστηματα εβγαλε καμποσο)

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!

Δημητρουλα μου μη στεναχωριεσαι..
Όταν εισαι μανούλα έρχονται πολλές τέτοιες μέρες που νιώθεις ανήμπορη!Βαθειά αναπνοή!
Μερ α ειναιθαπερασει!
Σε λίγες μέρες θα βρείτε τους ρυθμούς σας!όλοι τα περάσαμε και θα τα περάσουμε!

Αλίκη αυτο εννουσα..δεν έχουμε προγραμμα στηπιπιλα.
Αλλα για μένα είναι βοηθός μεγάλος !και μέσα στη νύχτα αν δεν κοιμάται εύκολα τη βάζω νανουριζεται και τη βγάζω μόλις κοιμηθεί .Όταν δεν μπορει να κοιμηθειμονος εννοείται!

Χθες δεν είχαμε νερο απο το μεσημέρι..πολλή ταλαιπωρία!

mamameli

Αθανασία χρόνια πολλα!!!υγεία και ευτυχία !

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! Αθανασία μου χρόνια πολλά με υγεία και χαρά...! Να σε χαίρονται ο άντρας σου και τα παιδάκια σου!!! Σήμερα γιορτάζει και το βαφτιστήρι μου, καθώς και ο πεθερός μου! Θέλει ο πεθερός να μας βγάλει το βράδυ για φαγητό σε μια ταβέρνα δίπλα από το σπίτι. Το θέμα είναι ο καιρός αλλά και η Δανάη... Τώρα που πάει να συνέλθει από το κοξάκι μάλλον πάλι κάτι κόλλησε γιατί έχει φοβερό συνάχι και βήχα παραγωγικό... Δεν ξέρω τι να κάνω, από την άλλη αν τους πω δε θα πάμε θα παρεξηγηθούν στάνταρ...

Δημητρούλα μου λογικό είναι να έχει συγκαεί αφού έχει διάρροια. Βάλε μια πιο δυνατή κρεμούλα στον ποπάκο αλλά φρόντισε να έχει στεγνώσει πολύ καλά πρώτα. Ξέρω, νιώθεις χάλια, υπομονή, ευτυχώς δεν κρατάει παραπάνω από λίγες μέρες! Η τοσοδούλα σου είναι δυνατή και το έχει αποδείξει!!!

Μελινομαρία σ' ευχαριστώ, κατάλαβα τι είπες! Έχεις υπολογίσει καθόλου πόσο χρόνο ημερησίως παίρνει πιπίλα στο περίπου φυσικά; Πάντως είναι πραγματικά μεγάλη βοήθεια!...

Πωπω, να έχεις και μωρό και να μην έχεις νερό... Πφφφ τι τραβήξατε φαντάζομαι!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα ιδια παθαμε κ μεις το ΣΚ. μολις κοπηκε το νερο θυμηθηκανε κ οι 2 να κανουν πολλαααα κακα κ μαλιστα ο μεγαλος σα διαροια. ας ειναι καλα τα εμφιαλωμενα...

φρικη πρωινιατικα. πριν τον αλλαξω ειπα να παω τουαλετα μιας κ καθοταν ησυχος στο ριλαξ. πλενω κ δοντια κ ακουω αρχιζει να γκρινιαζει. μεχρι να παω εκει ειχε φυγει απ'το ριλαξ κ ηταν σχεδον ολοκληρος στο πατωμα. εδω κ μερες τον εβλεπα κουνιοταν κ αλλαζε θεση ή εγερνε στο ριλαξ αλλα που να φανταστω οτι θα πεσει κιολας. ηταν βεβαια πολυ ομαλα, σα να γλιστρισε κ φυσικα δε χτυπησε, αλλα εγω την τρομαρα την πηρα. Φωτεινη, η δικια σου ειναι στα κυβικα του μπεμπη(6300 κ 62εκ πειν 1 βδομαδα) οποτε προσεχε. η κουνια ριλαξ ειναι κιντο, πιθανον σαν αυτη που της πηραν οι γονεις σου.

mamameli

Ασε Αλικακιμου τα νεύρα μου είχα...
Τελείως στο περίπου 3-4 ώρες!ιδίως το απόγευμα που ασχολούμαι με την Μελίνα!άλλες μέρες περισσότερο άλλες λιγότερο!

mamameli

Τζένη εγω θυμήθηκα τα μωρομαντηλα!μια μέρα δεν πειράζει!αλλα δεν έκανε πολλα κακα!
Μόλις ήρθε σήμερα το πρωι το νερο τον εκαναμπανακι!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ρε κορίτσια τι τραβάτε! Εμένα η μικρή μια ολόκληρη μέρα με μωρομάντηλα θα είχε συγκαεί στάνταρ γιατί έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα (έχουμε ακόμα λίγη ακμή!) και κάθε φορά που κάνει πολλά είναι στα όρια του συγκάμματος.

Τζενάκι μη στενοχώριεσαι γιατί έπεσε από πολύ χαμηλά, τίποτα δε θα έπαθε. Εγώ τι να πω που χτες την είχα πάνω στο σλινγκ και σε κλάσματα δευτερολέπτου εκνευριστηκε, έδωσε ένα τιναγμα και έβγαλε τον ποπάκο της εκτός σλινγκ; Έβαλα το χέρι μου την τελευταία στιγμή!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο αλλά Τζενάκι πάντα να δένεις με τη ζώνη το μωρό στο ρηλάξ!

demmy29

demmy29
Αθανασία μου Χρόνια σου Πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να είστε πάντα καλά και να έχετε όμορφη ζωή! Κορίτσια μου με συγκινείτε! Αλήθεια το έχω ανάγκη! Είναι τόσο ταλαιπωρημένο το μωρό μου που με παίρνουν τα ζουμιά. Ευχαριστώ για τα λόγια σας! Με ανακουφίζουν! Είναι ευαισθητούλα η ζωή μου...Φιλάκια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Αθανασία μου Χρόνια σου Πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Να είστε πάντα καλά και να έχετε όμορφη ζωή! Κορίτσια μου με συγκινείτε! Αλήθεια το έχω ανάγκη! Είναι τόσο ταλαιπωρημένο το μωρό μου που με παίρνουν τα ζουμιά. Ευχαριστώ για τα λόγια σας! Με ανακουφίζουν! Είναι ευαισθητούλα η ζωή μου...Φιλάκια

Αγάπη μου η τοσοδούλα σου είναι τόσο δυνατή που θα σε εκπλήσσει καθημερινά!!!

562Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 23 Empty Χρονια πολλα! Παρ Ιαν 18, 2013 1:28 am

markonst

markonst
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Χρόνια πολλά Αθανασία να χαιρεσαι την οικογενεια παντα με υγεια και καλότυχη! Wink

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.η μαμα μου βγηκε απο την εντατικη το πρωι αφου την ειχαν ξυπνησει το βραδυ.ειναι καλα.
αθανασια χρονια πολλα.να σε χαιρεται η οικογενεια σου.τι εγινε με τα αποτελεσματα τελικα?τι σου εκαναν?
δημητρα υπομονη.θα περασει κι αυτο και ολα θα ειναι καλα.
αλικη κι εγω της νουκ δινω πιπιλα και την βγαζει μολις κοιμηθει.ετσι την εδινα και στον μεγαλο και μετα τον χρονο του την εδινα μονο στον υπνο μεχρι τα 2 που την κοψαμε.αν δω οτι γκρινιαζει και δεν ειναι ωρα για φαγητο του την δινω.ή αν δω οτι θελει να κοιμηθει.

maria1984

maria1984
Μανουλες τι κάνετε;;; Εγώ μόλις τώρα κατάφερα να τελειώσω με τις δουλειές του σπιτιού κ να κάτσω επιτέλους να πιω τον καφέ μου αλλα είμαι πτώμα ... Αθανασία μου να χαίρεσαι τ όνομα σου κ ότι επιθυμείς .... Δημητρουλα μου υπομονη με την τοσοδουλα σου κ θα περάσει κ αυτο ... Τώρα που είπατε με το ριλαξ μάλλον πρέπει να αρχίσω να την δενω κ εγω γιατι καμμια ώρα θα την βρω στο πάτωμα αν κ δεν την έχω δει να κουναει οταν ειναι μέσα στο ριλαξ αλλα οταν την έχω στο λίκνο αλλού τη βάζω κ αλλού την βρίσκω ... Πρέπει να έχουμε τα ματια μας 400 ...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα μαμαδες-μωράκια μας.. Very Happy Εμείς αφού περάσαμε ένα σχετικά ανήσυχο 24ωρο μετα το εμβόλιο,ηρεμήσαμε..Τζένη ναι,της kiddo λεχω κ εγώ-bright starts-και είναι το αυτόματο,που έχει κούνημα σαν χτύπους καρδιάς,πολλές μελωδίες και είναι γενικά πανέμορφο,το έχει λατρέψει η μικ΄ρη..την δένω πάνω στο ρηλάξ ακόμη κ wc να πάω,γιατί είναι πολυ κινητική κ ανήσυχη κ σίγουρα θα προσπαθήσει να μετακινηθεί αν την αφήσω,παρότι είναι κάπως δύσκολο να πέσει απο το συγκεκριμένο ρηλάξ,φύλγαε τα ρούχα σου..όντως στα ίδια κυβικά είναι τα μικρά μας Very Happy Αθανασία,χρόνια πολλά κοπέλα μου,να εισαι γερή κ να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη μου μπράβο για τη μανούλα σου!!! Όλα καλά θα πάνε, να δεις!
Πράγματι, Αθανασία ξέρουμε ότι θα είσαι πολύ μπίζυ σήμερα αλλά κάνε έναν κόπο να μας πεις καλέ!

Μαρία μου πάντα το μωρό δεμένο, είτε στο καρότσι, είτε στο ρηλάξ, είτε στο καρεκλάκι του αργότερα. Τα παιδιά είναι πολύ απρόβλεπτα. Και εκεί που νομίζουμε ότι δεν μπορούν να γυρίσουν ακόμη μπορεί να το κάνουν έτσι ξαφνικά και σε ανύποπτο χρόνο!
Πάντως ξέχασα να σχολιάσω και να συμφωνήσω ότι έχει ματαρες η μπουμπού σου!

Σήμερα το γατί με παιδεψε! Είπα να φτιάξω σπανακόρυζο και την έβαλα στο ρηλάξ με την πιπίλα. Αλλά τελικά αυτή δεν είχε όρεξη για ξάπλα με πιπίλα και καταλήξαμε να μαγειρεύω με το μωρό στο σλινγκ. Και τι να έκανα που πεινούσα και δεν είχαμε καθόλου φαγητό! Το βραδάκι όμως θα μας βγάλει ο πεθερός και θα φάμε καλά ελπίζω.

Και ο πονοκέφαλος συνεχίζεται..

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες!!!!!
Αθανασια μου χρονια πολλα κ οοοοτι ποθεις!! Τι εγινε τελικα με τα αποτελεσματα??
Αλικη μου περαστικα στη Δαναη σου...αντε να συνελθει το παιδακι πια!
Δημητρουλα περαστικ στην μπεμπουλα!!
Μαρκελα μου ελπιζω να πανε ολα καλα!
Εμεις καλα ειμαδτε....απο εχτες ως εκ θαυματος αρχισε κ εμενα να καθεται λιγο στο ριλαξ....μιση ωρα....κ μαλιστα χαιροτανε κιολας.....της εβαλα κουβερτουλες οπως μου ειχες πει Μαρακι...κ τελικα της αρεσε για λιγο βεβαια....
Οσο για την πιπιλα...εμενα βρε κοριτσια δεν την πιανει σχεδον καθολιυ...με το που την κρατησει σε λιγα δευτερολεπτα την πεταει κ βαζει το χερι της...κ φοβαμαι μην κολλησει με το δαχτυλο γιατι εχω ακουσει οτι αυτο κοβεται πολυ δυσκολα...κ δεν ξερω τι να κανω....

mamameli

Καλησπέρα!

Το νινι μας μόλις ξύπνησε είχε κάτι σαν πνιξιμο ,δύσπνοια δεν ξέρω και θα πάμε γιατρο σε λίγο!
Έβαλα τα κλαμματα...δεν μπορούσα να το ακούω!
Μετα ηρεμισε και έφαγε!
Όταν το άλλαξα είχε τριχιτσες αίμα πάλι!
Είμαι αισιόδοξη αλλα πόσο ακόμα;
Θα μπω το βράδυ...

Maryanastasia

Maryanastasia
Μαρία μου μήπως ήταν βουλωμένη η μυτούλα του?

Περαστικά σε όλα τα μωράκια κορίτσια έχετε δίκιο το να τα βλέπεις κάπως και να μην μπορείς να τα βοηθήσεις είναι ότι χειρότερο! Ολα καλά θα πάνε!!!

Αθανασία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμέις φτιάξαμε βαλιτσάκι και επειδή ο μπαμπάς μας δουλευει μέχρι τα χαράματα όλο το Σκ πάμε στους γονείς μου για ΣΚ στην εξοχή!!

Ειρήνη ελπίζω η μαμά σου να είναι καλά!!!

Πολλά φιλιά! και πάλι περαστικά σε όλα τα παιδάκια μας.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέχασα πιο πριν..με το μυαλό που έχω από το τρέξιμο και το αυχενικό που με θυμάται..Δημητρούλα η τοσοδούλα είναι μαχήτρια,στο απέδειξε..Μαρία μου(μελι)αλλεργία μου μυρίζεται,εύχομαι να ηρεμήσει ο μικρούλης και να περάσει γρήγορα..το κλάμα χρειάζεται που κ που,ηρεμεί..είδικά με τόση κούραση κ τεταμένες ορμόνες..Βαρβάρα σιγά σιγά προσπάθησε με την πιπίλα,σε περιόδους που νυστάζει,που έχει γκρίνια ενω είναι φαγωμένο κτλ κ όταν βλέπεις να βάζει το χεράκι του στο στόμα,περίμενε 1-2 λεπτά και παρτου το μαλακά,δίνοτας παράλληλα με ήρεμη κίνηση την πιπιλα,και κούνησε την μέσα έξω στο στοματάκι του να κατάλαβει την ΄κινηση. Smile

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!
να ειμαστε ολες καλα να τα μεγαλωσουμε. Very Happy Very Happy

μιλησα με το μικροβιολογικο πριν λιγο. βρεθηκαν 2 μικροβια στα κακακια του. περιμενουμε την ταυτιση και το αντιβιογραμμα την τριτη πρωι, και ξεκιναμε αντιβιωση. που στο καλο τα πηρε δεν ξερω. οκ δεν κανουμε τρελη αποστειρωση, αλλα ολα ειναι σιδερωμενα, τα μπιμπερο και η πιπιλα εννοειται απο αποστειρωτη. τι στο καλο δεν ξερω.... καλυτερα παντως που ειναι αυτο και οχι αλλεργια στο γαλα, γιατι εχθες μου εκανε ενα κεφαλι καζανι η παιδιατρος με το τι εξετασεις θα χρειαζομασταν.
τελος καλα ολα καλα. αντε να ξεκινησουμε την τριτη και την αντιβιωση να τελειωνουμε
ηιωαννα εχει και βηχα σημερα...και οσο της λεω μην πας κοντα στον μπεμπη, ε αυτη κατασκηνωνει πανω απο το λικνο του. θα παρει που παρει αντιβιωση ελπιζω να τον καλυψει και για την ιωση. τι να πω....

φιλεναδες ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. αληθεια με Μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 (Νο1) - Σελίδα 23 534787

αν αυριο δεν βρεχει θα τα παω βολτα με τα ποδια.δεν μπορω αλλο μεσα.... μην σας πω οτι θα παμε και στην λαικη Wink

mamameli

Ευχαριστ´ω κοριτσάκια μου γυρίσαμε!

Τελικά πολυ βουλωμενη μυτουλα...μας έδωσε σταγόνες και λίγη μάσκα!
Το ίδιο έχει και η Μελίνα αλλα δεν θα πάρει τίποτα για τις μύξες!
Για το νινι φοβάται μη γυρίσει σε βρογχιολιτιδα και γίαυτο θα πάρουμε φάρμακα!

Αθανασία κρίμα μωρε αλλα καλύτερα απο την αλλεργία...σε καταλαβαίνω απόλυτα για την αγωνία σου!

Θα μπω αργότερα πάλι

Φιλακια!

eirini2

μαμαμελι σε τι αλλο μπορει να εχει αλλεργια?τα εχεις κοψει ολα.
αθανασια κριμα μωρε που εχει μικροβιο το μικρουλη.δεν νομιζω να φταιει η αποστειρωση.τα μικροβια βρισκονται παντου.

mamameli

Σε τίποτε άλλο λέει ο γιατρός απλά θέλει καιρο να καθαρίσει ο οργανισμός απο τις πρωτεΐνες αυτές!
Ουφ!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ μαμαμελι εισαι στο μυαλο μυο απο προχθες. τι πακετο τρως βρε κοριτσακι?! μπραβο και παλι μπραβο σου.

το τηλ δεν εχει σταματησει απ οτο πρωι... αφου πηρε ο ξαδελφος μου πριν 2 λεπτα και οταν το σηκωσα του ειπα'ευχαριστω να σαι καλα. και εσεις του χρονου με ενα μωρο' χαχαχαχα ειπαμε κοινωνικη αλλα αυτο σημερα διχως προηγουμενο.

η ιωαννα ξεκινησε και βηχα...ομορφιες!

μαρκελα,αλικη, ειρηνη ,μαιρη θελω να πιουμε ενα καφε αλλα... βλεπω να το αργουμε ετσι που το παμε εμεις. απο ιωση σε ιωση. που να πηγαινε και παιδικο η ιωαννα....

τζενη στειλε το παιδι καλε στα γενεθλια. αφου παει παιδικο, το παρτυ θα φοβηθεις?! θα ηρεμησειςκαιγια λιγο... Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις