126 Απ: ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??? Κυρ Ιουν 09, 2013 6:19 am
Tzeni84
Πανταχού παρούσα!
Κλεισαμε χρονο κι ακομα προσπαθουμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MHN ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!Tzeni84 έγραψε:Κλεισαμε χρονο κι ακομα προσπαθουμε!!!
Tzeni84 έγραψε:Κλεισαμε χρονο κι ακομα προσπαθουμε!!!
Λετε ρε κοριτσια;;ifi έγραψε:Tzeni84 έγραψε:Κλεισαμε χρονο κι ακομα προσπαθουμε!!!
Τζένη μου σταμάτα να προσπαθείς για ένα διάστημα, θα νιώσεις καλύτερα.
Την πίεση που ένιωσα εκείνο τον μήνα που είπα προσπαθώ, δεν την έχω ξανανιώσει στη ζωή μου.
Χαλάρωσε, εσύ να είσαι καλά κ όλα θα έρθουν...!!!!
Αχ κουκλιτσα μου σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!evianna80 έγραψε:ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ ΜΟΥ TZENI
μην αγχωνεσαι κοριτσι μου.ολα θα ερθουν στην ωρα τους.\χαλαρωσε διωξε το αγχος κ εχε πιστη στον ΘΕΟ κ πολυ συντομα θα δεις οτι θα μας πεις τα χαρμοσυνα...ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ακουσε μας!!!!
να εισαι καλα κουκλα μου!
28ALEX έγραψε:THANK YOU! γεια σας! εγω εμεινα μετα απο εναμιση χρονο
elenako έγραψε:28ALEX έγραψε:THANK YOU! γεια σας! εγω εμεινα μετα απο εναμιση χρονο και μαλιστα το εμαθα στης 6 του μηνα!!!
eirini2 έγραψε: ............μπραβο εισαι παρα πολυ τυχερηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!
elenako έγραψε:eirini2 έγραψε: ............μπραβο εισαι παρα πολυ τυχερηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!
το ξερω.ευχομαι και ολες οι γυναικες που προσπαθουν να μεινουν εγκυες τοσο ευκολα.και να εχουν καλη εγκυμοσυνη και τοκετο οπως εγω
eirini2 έγραψε:και στα 2 μου παιδια εμεινα εγκυος με την 1η φορα που καναμε ελευθερο σεξ
ειμαστε συμπασχουσες!!!!το τριτο ομως(το περημενω) δεν το προσπαθισαμε καν!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Έρχεται ο πελαργός! » ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης