476 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 24, 2013 7:59 am
marymary
Σιωπηλή δύναμη
Θα συμφωνήσω και εγώ με τη boubou οτι οι λιγούρες πριν την αδιαθεσία είναι απίστευτες..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Ειναι μια κοπελα στο θεμα που βαζει στην υπογραφη της στα ποσα κιλα ξεκινησαμε και ποσα ειμαστε τωρα.την αναναιωνουμε καθε φορα που κλεινουμε βδομαδα, της λεμε με προσωπικο μηνυμα!! αν πας στις πισω σελιδες θα την βρεις αν θες να μπεις!!!
Miaki έγραψε:Εδώ και 6 ημέρες είμαι 60.7 ακατέβατα! Τις Κυριακές ζυγίζομαι επίσημα, οπότε και ελπίζω να ξεκολλήσω μέχρι τότε. Σήμερα έφτιαξα πιτσάκια και λέω να κάνω λίγη γυμναστική, αλλά περίεργο πράγμα, όποτε είναι για γυμναστική με πιάνει μια νύστα! (Κι όποτε είναι για πιτσάκια μια πείνα )
boubou έγραψε:ήταν δύσκολο να αποφασίσεις σε καταλαβαίνω
εμενα ήρθε και η αλεκα πρωι πρωι σήμερα, οποτε πιστεύω σε καμια βδομάδα να ξαναδώ πτώση στην ζυγαριά!! συνεχίζω την σωστή διατροφή όσο μπορώ πάντως!!
όταν θέλετε να φάτε κατι απεξω το πιο light ειναι να πάρετε πίτα αλαδωτη με σουβλάκι κοτόπουλο ντοματα κετσαπ μουσταρδα...τα υπολοιπα προσθέτουν έξτρα θερμίδες!!
KRISTI 1 έγραψε:εγω σημερα ξεκινησα να κανω 12 λεπτα ποδηλατο στο σπιτι.χανω τιποτα η τζαμπα κανω εστω και αυτο το λιγο καλε?αμα ειναι να το κοψω!χαχαχαχα!
KRISTI 1 έγραψε:αντε ωραια!χμπραβο σου που πας και γυμναστηριο παντως!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης